Telegram Web Link
❇️ به منظورتوسعه کمی و کیفی پژوهش‌های بین‌رشته‌ای بالینی، توسعه خدمات و فناوری‌های نوین و توانمندسازی نیروی انسانی در زمینه علوم شناختی و اعصاب، مراحل احداث مرکز ملی مغز در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران در حال اجرا است.

💥 مرکز ملی نوآوری مغز، به عنوان یک مرکز تحقیقاتی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری‌های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی آموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ایجاد می شود.

⚡️ ماهیت اصلی مرکز ملی نوآوری مغز، عملی کردن دیدگاه همکاری ‌های علمی و تحقیقات بین‌رشته‌ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی می‌باشد. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری‌های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران (بیمارستان فیروزگر) در تعامل خواهد بود.

🌐 متن کامل خبر: www.cogc.ir
حضور مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی با حضور ۸ ستاد توسعه فناوری و کانون مدیریت دارایی های فکری در قالب پاویون در نمایشگاه #اینوتکس 2024
طرح های تحقیق و توسعه در حوزه های علوم وفناوری های شناختی با قابلیت اثر گذاری ملی و دستیابی به فناوری های پیشرفته از معافیت اعتبار مالیاتی بهره مند می شوند.

ثبت درخواست اعتبار مالیاتی توسط شرکت ها در فراخوان اول سال ۱۴۰۳ تا آخر خرداد ماه از طریق سامانه  https://www.etebar14.ir/ امکانپذیر است و فعالان حوزه علوم و فناوری های شناختی کشور می توانند از اعتبار مالیاتی شرکت ها استفاده نمایند.

با هدف جهت‌دهی حمایت­‌ های مالیاتی به سمت توسعه نوآوری و اقتصاد دانش‌­بنیان بر اساس بند (ب) ماده (۱۱) قانون جهش تولید دانش‌­بنیان ، شرکت ‌­های فعال در کشور دارای فعالیت ‌­های تحقیق و توسعه می توانند از اعتبار مالیاتی برخوردار ­‌شوند.

پروژه‌های تحقیق و توسعه با دارا بودن معیارهای تولید محصول یا خدمات جدید، ارتقا محصولات یا خدمات فعلی، حداقل ۴۰درصد توسعه،  بهبود فرایندهای تولید و عملیات مورد تایید قرار می گیرند.

🌐 متن کامل خبر: www.cogc.ir
Forwarded from L
میز علوم شناختی پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدّنی با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی برگزار می‌کند:

سلسله‌نشست‌های شناخت‌پژوهی
دوره دوم: فرهنگ در آینه زبان و ذهن

📚 تأملی انتقادی بر مقاله‌های کتاب «زبان، فرهنگ و شناخت»

🔹نشست سوم
    زبان رنگ، اندیشه و فرهنگ


🎤 سخنران
     دکتر محمّدرضا شادمانی


🗓 سه‌شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴٠۳
🕗 ساعت ۱۶ الی ۱۸


🔸شرکت در این رویداد برای عموم علاقه‌مندان، به هر دو صورت حضوری و آنلاین و پس از هماهنگی با ادمین، آزاد و رایگان است.

📥 جهت ثبت‌نام و اطّلاعات بیش‌تر، به ادمین پیام دهید:

@shokoofaCog
ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی به همراه هشت ستاد دیگر توسعه فناوری ها در قالب پاویون مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری اینوتکس .

نمایشگاه INOTEX تلاش می کند که علاوه بر معرفی فناوری های روز به صنایع بزرگ و متوسط، مشتریان محصولات فناورانه را به تولیدکنندگان آنها متصل کند و همچنین سرمایه گذاران را با فرصت های سرمایه گذاری در طرح های فناورانه یا استارتاپ ها آشنا نماید.

اینوتکــس اکنــون بــه عنــوان یکــی از مهمتریــن رویدادهــای ســال در حــوزه نــوآوری و فنــاوری کشــور شــناخته می شـود و در طـول ایـن سال هــا مـورد اسـتقبال طیـف وسـیعی از مخاطبـان واقـع شـده اسـت. از سال ۱۴۰۰ ناحیه نوآوری پردیس، میزبان اینوتکس بوده و این باعث می شود تا رویداد اینوتکس هرسال تبدیل به یک رویداد فراموش نشدنی برای زیست بوم نوآوری وفناوری کشور شود.
دومین دوره آموزشی بین المللی علوم اعصاب شناختی درحوزه پیشگیری و درمان اعتیاد: ازمطالعه حیوانی تا نقشه برداری مغزانسان، تحت حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی با حضور شماری از اساتید، محققان و پژوهشگران مراکز علمی، دانشگاهی و تخصصی کشورمان و چند کشور دیگر در پژوهشگاه دانش‌های بنیادی در تهران گشایش یافت.

این دوره آموزشی با هدف فراهم کردن فرصتی برای دانشجویان، محققان و پژوهشگران برای کسب یافته ها، اطلاعات و تبادل تجارب در حوزه های علوم اعصاب، علوم اعصاب سلولی، علوم اعصاب شناختی و علوم اعصاب محاسباتی برگزار شده است .

⚡️ایبرو IBRO یکی از معتبرترین موسسات غیردولتی علمی است که با هدف توسعه و ترویج حوزه علوم اعصاب در بخش های مختلف از علوم پایه و بالینی کارکرد مغز، نوروبیولوژی، علوم شناختی، هوش مصنوعی از دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی، اساتید دانشگاه به ویژه جوان، محققان، مراکز تحقیقاتی، دانشگاهها، انجمن های علمی علوم اعصاب و دانش های وابسته در سراسر جهان حمایت مالی در حوزه پژوهش و آموزش می‎‌کند.
اجرای چهار طرح مشترک تحقیقاتی بین المللی با همکاری جمعی از محققان و متخصصان کشورمان و مراکز دانشگاهی چهار کشور دیگر در حوزه های مرتبط با  علوم شناختی مورد موافقت و تصویب قرار گرفت.

✴️ به دنبال فراخوان مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش ‌بنیان ریاست‌ جمهوری، جمعی از محققان و متخصصان کشورمان و چندین کشور دیگر برای اجرای ۱۲ پروژه مشترک تحقیقاتی و گرنت های بین المللی درحوزه های علوم شناختی اعلام آمادگی کردند.

🔆 در نشست بررسی و داوری این طرح ها، دو طرح مشترک تحقیقاتی هریک با اعطای کمک سه میلیارد ریال از سوی مرکز تعالی ابن سینا، توسط محققان و متخصصان دانشگاه های تربیت مدرس و شهرکرد با همکاری دو دانشگاه در امریکا و انگلیس درحوزه علوم اعصاب شناختی و نیز واسط مغز و ماشین به اجرا گذاشته می‌شود.

داوران همچنین از میان طرح‌های ارسالی با اجرای دو طرح دیگر مشترک تحقیقاتی میان پژوهشگران دانشگاه‌های صنعتی اصفهان و تهران با همکاری مراکز دانشگاهی عراق و کانادا با برخورداری از کمک هفت میلیارد ریالی در زمینه علوم اعصاب شناختی موافقت کردند.
🌐 متن کامل خبر
www.cogc.ir
دهمین همایش بین المللی دو سالانه علوم شناختی توسط موسسه آموزش عالی علوم شناختی و باحمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی و همکاری و مشارکت دانشگاه تربیت مدرس و شماری دیگر از دانشگاه ها و مراکز علمی–پژوهشی کشور از ۲۶ تا ۲۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در محل دانشگاه تربیت مدرس در تهران برگزار می شود.

🔸رییس دهمین همایش بین المللی علوم شناختی اعلام کرد: دراین رویداد تحت حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی از یک طرف تحقیقات بنیادین در زمینه کارکردهای شناختی مغز و از سوی دیگر استفاده از این یافته‌ها در بهبود عملکرد مغز و بهره‌گیری بهینه از آن برای افزایش سلامت شناختی در زندگی روزمره آحاد مردم بررسی و به اشتراک گذاشته می شود.

🔹دکتر سهراب حاجی زاده  با بیان اینکه از اهداف اساسی تداوم برگزاری این همایش، علاوه بر ایجاد فضای مناسب برای مبادلات علمی، تقویت تعامل میان دانش ‏پژوهان داخل و خارج از کشور در عرصه‌های نوین علوم شناختی می‌باشد، گفت: در همایش امسال، تحقیقات جدید تاثیر عواطف، احساسات، تفکر و نیز تاثیر قلب بر روی مغز درحوزه علوم شناختی بررسی می‌شود.
دومین دوره آموزشی بین المللی علوم اعصاب شناختی درحوزه پیشگیری و درمان اعتیاد امروز ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مراسمی با حضور سرکار خانم دکتر شقایق حق‌جوی‌جوانمرد رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، آقای دکتر سیدمحمد مهدوی دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و دکتر عباس حق‌پرست دبیر اجرایی مدرسه بین‌المللی ایبرو پس از یک هفته در باغ کتاب تهران به کار خود پایان داد.

این دوره آموزشی با هدف فراهم کردن فرصتی برای دانشجویان، محققان و پژوهشگران برای کسب یافته ها، اطلاعات و تبادل تجارب در حوزه های علوم اعصاب، علوم اعصاب سلولی، علوم اعصاب شناختی و علوم اعصاب محاسباتی برگزار شده بود.
🔈 گروه علوم پایه با همکاری فرهنگستان علوم پزشکی برگزار می‌کند:

📚 وبینار آینده علوم شناختی و سلامت

🟢 حضوری و آنلاین

زمان: ۲ خرداد ماه ۱۴۰۳
🔘ساعت ۱۰ الی ۱۲

📍 مکان: بزرگراه حقانی، ورودی کتابخانه ملی، محل فرهنگستان‌ها، فرهنگستان علوم پزشکی

📎 لینک شرکت در وبینار:
https://www.skyroom.online/ch/farhangestan/payeh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔺 «فناوری‌های‌شناختی»، مکمل و توسعه‌دهنده «هوش مصنوعی»/ ایجاد چهار زیرساخت راهبردی توسعه فناوری‌های شناختی در کشور در آینده نزدیک


معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور در دهمین همایش بین‌المللی علوم شناختی:
🔹فناوری هوش مصنوعی علیرغم توسعه شتابان و روزافزونش در نقطه‌ای به حد متوقف شدن خواهد رسید که پرتابگر و شتابدهنده برای ادامه راه هوش مصنوعی، فناوری‌های شناختی است.

🔸در برنامه‌های ستاد توسعه فناوری‌های علمی فناوری‌های شناختی، چهارگانه ایجاد مرکز ملی آفرینش‌های فناوری شناختی که با همکاری وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی ایران در جریان است، ایجاد مرکز داده با همکاری وزارت علوم و دانشگاه شهید بهشتی و تاسیس نخستین مرکز ملی نخستی سانان و آزمایشگاه مغز که در مسیر اجرایی شدن هستند مورد توجه است.

🔹به نظر می‌رسد با تکمیل این چهار زیرساخت خوب، بتوانیم دستاوردهای حوزه علوم شناختی را وارد عرصه‌های اقتصاد، حکمرانی، آموزش و پرورش و ... کنیم.


📌 مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
Forwarded from L
میز علوم شناختی پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدّنی با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی برگزار می‌کند:

سلسله‌نشست‌های شناخت‌پژوهی
دوره دوم: فرهنگ در آینه زبان و ذهن

📚 تأملی انتقادی بر مقاله‌های کتاب «زبان، فرهنگ و شناخت»

🔹نشست چهارم
    فرهنگ و رشد زبان


🎤 سخنران
     دکتر مهری فیروزعلیزاده


🗓 سه‌شنبه ۱ خردادماه ۱۴٠۳
🕗 ساعت ۱۶ الی ۱۸

🔸شرکت در این رویداد برای عموم علاقه‌مندان، به هر دو صورت حضوری و آنلاین و پس از هماهنگی با ادمین، آزاد و رایگان است.

📥 جهت ثبت‌نام و اطّلاعات بیش‌تر، به ادمین پیام دهید:

@shokoofaCog
دکتر سید کمال خرازی رییس هیات امنای موسسه آموزش عالی علوم شناختی در دهمین همایش بین المللی علوم شناختی اعلام کرد: بحمدالله گامهای بسیار مثبت و چشمگیری در سال‌های اخیر برای مطالعات جدی در حوزه مغز و علوم اعصاب در کشور برداشته شده است و کسب نتایح و موفقیت‌ها ی بیشتر نیازمند سرمایه‌گذاری وسیع در این حوزه است.

وی گفت: در حال حاضر یازده مرکز تحقیقات مغز و علوم اعصاب در ایران راه‌اندازی و درحال فعالیت و ارائه خدمات هستند.

بینانگذار ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی دراین همایش با حضور دکتر سید محمد مهدوی دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و مدیران ارشد این ستاد، جمع کثیری از محققان، اساتید، پژوهشگران، دست‌اندرکاران حوزه علوم شناختی و دانشجویان با اشاره به سرمایه‌گذاری‌های وسیع کشورهای مختلف در حوزه مغز و علوم اعصاب گفت: با وجود تلاش‌ها و گام‌های بسیار مثبت و توجه بیشتر به حوزه دانش مغز و علوم اعصاب در کشور هستیم.


متن کامل خبر

www.cogc.ir
2024/05/20 00:34:22
Back to Top
HTML Embed Code: