Telegram Web Link
به گزارش خبرگزاری CBS news ترامپ روز دوشنبه فرمان اجرایی مربوط به کاهش تحریم ها علیه سوریه را امضا خواهد کرد.
✒️#LT
📃@Cataphract1
به نقلی:
این مدت که گلممد افغانی پیامک گنج نمی‌فرستاد، درگیر مونتاژ پهپاد بود!

#موقت
✒️#Tesla
📃@Cataphract1
گزارش شده کمپ K1 در شهر کرکوک در شمال عراق توسط پرتابه های ناشناس مورد هدف قرار گرفته است.

همچنین یک پرتابه نیز وارد خانه ای در العروبه در شهر کرکوک شده است که تلفاتی به دنبال نداشته است.
✒️#LT
📃@Cataphract1
گزارش شده ۳ راکت در پایگاه Camp K1 سقوط کرده است.
✒️#LT
📃@Cataphract1
کاتافراکت
Photo
تصویری بقایای یک راکت پیدا شده در کمپ K1
✒️#LT
📃@Cataphract1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
درود بر همگان 🫡
▪️روز خوش☕️

📃@Cataphract1
💢جزئیات بیشتر از عملیات طلوع شیران و جنگ ۱۲ روزه به نقل از تایمز اسرائیل

تیمی مشترک از اطلاعات و نیروی هوایی اسرائیل ماه‌ها صرف نقشه‌برداری از سامانه‌های پدافند هوایی ایران کرد که نیازمند تطبیق هزاران منبع اطلاعاتی و ایجاد منابع جدید بود. تا مارس (حدود 4 ماه پیش) بانک اهداف برای حمله به ایران آماده شد.

حمله غافلگیرانه توانست نیروهای ایرانی را از تعادل خارج کرده و پاسخ آن‌ها را به تأخیر بیندازد. (اینجا)

طی ۱۲ روز جنگ، نیروی هوایی اسرائیل اعلام کرد بیش از ۱۵۰۰ سورتی پرواز در ایران و بیش از ۶۰۰ سوخت‌رسانی هوایی در مسیر انجام داده است.

نیروی هوایی اسرائیل حدود ۹۰۰ هدف شامل تأسیسات نظامی، هسته‌ای، پدافندی پرتابگرهای موشکی با استفاده از حدود ۴۳۰۰ مهمات مورد اصابت قرار داد. از این حملات، ۳۷۰ مورد توسط جنگنده‌ها و بقیه توسط پهپادها انجام شد.

برتری هوایی نه‌تنها بر فراز ایران، بلکه بر فراز کشورهای دیگری که اسرائیل برای رسیدن به ایران نیاز به عبور از آن‌ها داشت، به دست آمد. به همین دلیل، اسرائیل پس از سقوط اسد، پدافند هوایی سوریه را نابود کرد و با حضور نظامی ترکیه در این کشور مخالفت نمود.

📃@Cataphract1
کاتافراکت
💢جزئیات بیشتر از عملیات طلوع شیران و جنگ ۱۲ روزه به نقل از تایمز اسرائیل تیمی مشترک از اطلاعات و نیروی هوایی اسرائیل ماه‌ها صرف نقشه‌برداری از سامانه‌های پدافند هوایی ایران کرد که نیازمند تطبیق هزاران منبع اطلاعاتی و ایجاد منابع جدید بود. تا مارس (حدود…
💢آمار به ادعای طرف اسرائیلی از آمار حملات موشکی ایران

▪️۶۳۱ موشک از ایران پرتاب شده است.

▪️۵۰۰ موشک به اسرائیل رسید - ۷۹٪

▪️۲۴۳ موشک نیاز به رهگیری نداشت (برخورد به مناطق باز) - ۴۹٪

▪️۲۵۷ تلاش برای رهگیری - ۵۱٪

▪️۲۲۱ موشک رهگیری شد - ۸۶٪

▪️۳۶ موشک مستقیماً به هدف اصابت کرد و ارتش اسرائیل نتوانست رهگیری کند. - ۱۴٪.

📃@Cataphract1
هیولای دریای بوهای – ایکرانوپلان چین


ایکرانوپلان‌ها، که به‌عنوان وسایل نقلیه اثر سطحی (Wing-in-Ground Effect یا WIG) نیز شناخته می‌شوند، برای پرواز در ارتفاع بسیار پایین و نزدیک به سطح آب طراحی شده‌اند. این ویژگی باعث افزایش کارایی آن‌ها می‌شود و به آن‌ها امکان می‌دهد زیر افق راداری پرواز کنند، در حالی‌که بسیار سریع‌تر از کشتی‌ها هستند. در گذشته، اتحاد جماهیر شوروی سازنده‌ی اصلی این نوع هواگردها بود و مدل‌های مشهوری مانند «هیولای دریای خزر» و مدل موشک‌دار «لون» را ساخت.

تصویری که در شبکه‌های اجتماعی چین منتشر شده، این هواگرد خاص و خاکستری‌رنگ را در پس‌زمینه نشان می‌دهد. بخش قابل مشاهده‌ی آن کافی بوده تا اطمینان یابد این یک مدل جدید و تاکنون گزارش‌نشده است. نام، کد و شرکت سازنده‌ی آن هنوز فاش نشده است.

از آن زمان، بسیاری پیش‌بینی کرده‌اند که ایکرانوپلان‌ها دوباره به صحنه بازخواهند گشت.
طراحی جدید چینی، بلندپروازانه‌ترین ایکرانوپلانی است که در چند دهه‌ی اخیر واقعاً ساخته شده است.

🇮🇷📝 @defence_news 📝🇮🇷
این هواگرد دارای بدنه‌ای به سبک قایق پرنده است و از دم‌افقی نوع T با دو سکان عمودی بهره می‌برد — پیکربندی‌ای که در هواپیماهای معمولی دیده نمی‌شود اما در برخی ایکرانوپلان‌ها از جمله چند مدل چینی دیده شده است. به‌نظر می‌رسد که طول بال آن نسبتاً کوتاه و دم آن بزرگ است که ویژگی رایج در ایکرانوپلان‌هاست.

چهار موتور جت در بالای بال‌ها نصب شده‌اند. خروجی‌های آن‌ها کمی تخت هستند و به نظر می‌رسد زاویه‌ای رو به پایین دارند که خود نشانه‌ای از طراحی ایکرانوپلان است. ممکن است موتورهای آن ورودی هوای دوم در بالای ورودی اصلی داشته باشند، اما زاویه‌ی عکس اجازه بررسی کامل این موضوع را نمی‌دهد.

رنگ‌آمیزی خاکستری و کم‌دید آن نشان‌دهنده‌ی نقش نظامی این پرنده است. ایکرانوپلان‌ها برای حمل و نقل سریع، به‌ویژه در عملیات آبی-خاکی، بسیار مناسب هستند. برخی مدل‌های شوروی برای انتقال سریع نیرو و یک خودروی زرهی به سواحل دشمن طراحی شده بودند. نقشی که امروزه در نیروی دریایی چین (PLAN) معمولاً به هاورکرافت‌ها سپرده می‌شود. بنابراین احتمال دارد که مدل جدید یک هواگرد ترابری تهاجمی باشد.

نقش احتمالی

چین پروژه‌های هوایی بلندپروازانه‌ی زیادی دارد، از جمله قایق پرنده‌ی غول‌پیکر AVIC AG600 که برای عملیات جستجو و نجات (SAR) و اطفای حریق طراحی شده است. ممکن است این طراحی مکمل آن باشد.

همچنین این مدل شباهت‌هایی به تعدادی از هواپیماهای بدون سرنشین باربری دارد که اخیراً در چین آزمایش می‌شوند. یک نظریه این است که این پرنده برای تأمین سریع تجهیزات و پشتیبانی از جزایر نظامی یا کمک به عملیات آبی-خاکی طراحی شده است.

🇮🇷📝 @defence_news 📝🇮🇷
Forwarded from Twitter (𝕏) Media Downloader دانلود از ایکس و توییتر
تیرگان بر ایرانیان فرخنده باد.

در چنین روزی، آرش کمان‌گیر -بزرگ‌ترین تیرانداز در اسطوره‌های ایرانی- از بالای کوه «اَیریوخْشَئوثه»، تیری را به‌سوی کوه «خْوَنْوَنْت» پرتاب کرد و مرز میان ایران و توران تعیین شد.

🔗 فلات ایران (@IranianPlateau)

📲 @twittervid_bot
2025/07/01 14:23:50
Back to Top
HTML Embed Code: