Telegram Web Link
📚📖این مقاله نشان می دهد که مجلات معتبر، با تأکید بر منتشر شدن مقالات علمی به زبان انگلیسی ، کار محققان غیر انگلیسی زبان را ، دشوار می کنند.

🔹برای اولین بار در تاریخ، یک زبان واحد بر ارتباط علمی جهانی ، مسلط شده است. امامحصول واقعی دانش ، مشارکت چند زبانه است.استفاده از زبان انگلیسی به عنوان یک استاندارد، برای محققان مناطقی که به طور گسترده ، زبان انگلیسی در آن مکان ها رایج نیست، موجب به وجود آمدن چالش هایی برای محققان آن مناطق شده است.

🔸آن ها باید تصمیم بگیرند که جهت قابل درک بودن مقاله برای سایر مناطق جهان، به زبان انگلیسی یافته های خود را منتشر کنند، و یا مقالات را به زبان مادری خود منتشر کنند تا آثار خود را در دسترس جوامع محلی قرار دهند.هنگامی که آن ها به زبان انگلیسی کار می کنند، در نهایت نسبت به محققان انگلیسی زبان، زمان و تلاش بیشتری را صرف نوشتن و اصلاح مقالات می کنند.

🔹به گفتهٔ هنری آرناس ،736 مجله در علوم زیستی بررسی شده اند و آن ها متوجه شدند که ناشران دانشگاهی تلاش اندکی برای غلبه بر موانع زبانی در انتشارات دانشگاهی انجام می دهند.
قسمت دوم:

🔸سیاست های مربوط به زبان، به اشکال مختلفی ارائه می شوند و می توانند در هر مرحله از فرایند ویرایشی اجرا شوند.آن ها ممکن است قصد داشته باشند که انتشار مقالات را چند زبانه تر کنند و یا هدف آن ها کاهش بار بر روی محققان غیر انگلیسی زبان باشد.

🔹اجازه انتشار همزمان مقالات به بیش از یک زبان، موجب رفع معضل غیر انگلیسی زبانان در ایجاد ارتباط جهانی و محلی می شود.با این حال تنها ۷٪ از مجلات مورد بررسی، این امکان را مجاز دانستند.(۱۱٪ دیگر تنها به چکیده ای از مقاله اجازه ترجمه به چندین زبان را داده اند.)امکان دیگر استفاده از ابزار های ترجمه ماشینی جهت در دسترس قرار دادن یک مقاله به زبان های مختلف در وبسایت های مجلات است .(اخیرا در این مورد، پیشرفت هایی دیده می شود ولی تنها ۱۱٪ از مجلات مورد بررسی ، آن را به مرحله انجام رسانده اند.)

🔸برای اطمینان از اینکه در تحقیقات منتشر شده، از محققان سرتاسر جهان بهره گرفته شده است ، باید مجلات صریحاً اجازه استناد به ادبیات غیر انگلیسی زبان را بدهند ولی تنها یک دهم از مجلات این موضوع را دردستورالعمل های نویسنده ذکر کرده اند.مجلات ممکن است اقداماتی تعبیه کنند تا اطمینان حاصل شود که آثار ارسال شده توسط غیر انگلیسی زبانان به طور منصفانه ارزیابی می شوند.

🔹یکی از این اقدامات ، ارائه خدمات ویرایش مقاله به زبان انگلیسی است.بیش از نیمی از مجلات مورد بررسی ما، نویسندگان مقالات را به خدمات ویرایشی ارجاع می دهند. اما تنها ۱٪ از این خدمات به صورت رایگان به نویسندگان، تعلق می گیرد.هزینه ویرایش ممکن است بار مالی قابل توجهی بر محققان از کشور های کم درآمد تحمیل کند.

🔸ما همچنین دو تاثیر کلیدی را بر سیاست های زبانی مجلات شناسایی کردیم .اولین مورد ضریب تاثیر است . که معیاری جهت نشان دادن اعتبار یک مجله است، مجلات با ضریب تاثیر های بیشتر، تمایل به تصویب سیاست ها و دستورالعمل های کمتر هستند.احتمالا به این دلیل است که بیشتر نویسندگان و خوانندگان آن ها، انگلیسی زبان اند.

🔹دومین تاثیر مالکیت یک جامعه علمی است.
مجلات متعلق به انجمن های علمی ، تمایل به تعبیه سیاست ها و دستورالعمل های بیشتر هستند و همچنین آن ها رهبری جنبش انتشار مقالات به چند زبانه را بر عهده دارند.

🔸موانع زبانی شکاف های جغرافیایی را عمیق تر می کنند و مانع اشتراک گذاشتن دانش می شوند.مقابله با آن ها در انتشارات آکادمیک، یک مسئله حیاتی مانند بهداشت و حفاظت است.اما مجلات، جهت کمک به غیر انگلیسی زبان ها، کار های دیگری می توانند انجام دهند.
از این موارد به استفاده از هوش مصنوعی و مذاکره مجدد در خصوص حق چاپ برای انتشار ترجمه ها در مکان های دیگر را شامل می شود.

مترجم: #رکسانا_بهبهانی

📚💻 جهت مشاهده اصل مقاله روی این جمله کلیک کنید.

#Whats_Up_in_Science

@cellandmolecularbiology
🧬محققان با توسعه یک پلت فرم توالی یابی نانوحفره که برای اولین بار می تواند حضور نوکلئوبازها، بلوک های سازنده DNA و RNA را تشخیص دهد، به این هدف نزدیکتر شده اند.

🔹فناوری نانو حفره نویدبخش توسعه دستگاه های کوچک، قابل حمل و ارزان است که می توانند DNA را در زمان واقعی توالی یابی کنند. با این حال، یکی از چالش‌ها، دقیق‌تر کردن این فناوری بوده است.

🔸محققان دانشگاه تگزاس در دالاس با توسعه یک پلت فرم توالی یابی نانوحفره ای، به این هدف نزدیک شده اند.این مطالعه در فوریه به صورت آنلاین منتشر شد. در پشت جلد نسخه چاپی آوریل مجله Electrophoresis برجسته شده است.

🔹دکتر مون کیم، پروفسور برجسته لوئیس بیچرل جونیور در دانشکده مهندسی و علوم کامپیوتر اریک جانسون، گفت:«با قادر ساختن ما برای تشخیص حضور هسته‌ها، پلت فرم ما می‌تواند به بهبود حساسیت توالی‌یابی نانوحفره کمک کند.»
قسمت دوم:

🔸در حال حاضر، بیشتر توالی‌یابی DNA از طریق فرآیندی انجام می‌شود که شامل آماده‌سازی نمونه‌ها در آزمایشگاه با رنگ فلورسنت و استفاده از لیزر برای تعیین توالی چهار نوکلئوباز، واحدهای اساسی کد ژنتیکی است: آدنین (A)، سیتوزین (C)، گوانین (G) و تیمین (T). هر نوکلئوباز هنگام روشن شدن طول موج متفاوتی از خود ساطع می کند و به دانشمندان امکان می دهد توالی را تعیین کنند.

🔹در توالی یابی نانوحفره، یک نمونه DNA از سیم پیچ باز می شود و رشته مو مانند از طریق یک سوراخ کوچک یا نانوحفره، معمولاً در یک غشای ساخته شده تغذیه می شود.همانطور که از طریق نانوحفره حرکت می کند، رشته DNA جریان الکتریکی را که از غشاء عبور می کند، مختل می کند.جریان بر اساس ویژگی های یک مولکول DNA، مانند اندازه و شکل آن، پاسخ متفاوتی می دهد.

🔸کیم گفت:«با حرکت DNA از طریق نانوحفره، سیگنال الکتریکی تغییر می کند.ما می توانیم ویژگی های DNA را با نظارت بر سیگنال بخوانیم.»
یکی از چالش‌های پیشبرد توالی‌یابی نانوحفره، دشواری کنترل سرعت رشته DNA در حین حرکت آن از طریق نانوحفره است.

🔹تحقیقات تیم UT دالاس برای آن یک غشای حالت جامد اتمی نازک یا غیر بیولوژیکی که با دی اکسید تیتانیوم، آب و مایع یونی پوشانده شده بود ساختند تا سرعت مولکول‌ها را از طریق غشاء کاهش دهد.آب به محلول مایع اضافه شد تا سیگنال های الکتریکی را تقویت کند و خواندن آنها را آسان تر کند.

🔸دکتر کیم همچنین گفت:« این پلتفرم همچنین فرصت هایی را برای توالی یابی مولکول های زیستی دیگر باز می کند.هدف نهایی داشتن یک دستگاه توالی‌یابی DNA دستی است که سریع، دقیق و قابل استفاده در هر مکانی باشد».
این امر هزینه تعیین توالی DNA را کاهش می دهد و آن را در دسترس تر می کند.

مترجم:#یاسمین_الوندی

📚💻جهت مشاهده اصل مقاله روی این جمله کلیک کنید.

#Whats_Up_in_Science

@cellandmolecularbiology
گاهنامه_علمی‌تخصصی_رویش_نسخه_یازدهم.pdf
31.1 MB
انجمن زیست شناسی سلولی و
     مولکولی دانشگاه خوارزمی تقدیم
     می‌کند؛ گاهنامه علمی-تخصصی
      رویش خوارزمی🌱

🪻بهار ۱۴۰۳ | شماره یازدهم | سال دهم

🤓 در این شماره از رویش خواهید
     خواند:


🔹واکسن‌ها در مبارزه با سرطان سینه
🔸مسیرهای سیگنالینگ مالتیپل
     اسکلروزیس (MS)
🔹نگاهی اجمالی بر گونه C.Sativa
🔸مروری بر کیت‌های تشخیصی
     مبتنی بر CRISPR
🔹️کاربرد تکنولوژی کریسپر در درمان
     سرطان سینه
🔸سلامت و سرگرمی

➖️➖️➖️➖️

✒️سردبیر و مدیر مسئول: امین هراتیان
🎨صفحه آرا و گرافیست: علیرضا صفری

📝منتظر نظرات ارزشمند شما عزیزان هستیم:
www.tg-me.com/cmbadmin

-----------------------------------------------
🆔️ @cellandmolecularbiology
📌دو شکل از حیات در یک رویداد تکاملی که یک بار در یک میلیارد سال اتفاق می افتد ادغام میشوند.

🔸محققان قصد دارند به مطالعه نیتروپلاست ها ادامه دهند تا دریابند که آیا آنها در سلول های دیگر وجود دارند یا خیر و چه اثراتی ممکن است داشته باشند. یکی از مزایای احتمالی این است که می تواند به دانشمندان راه جدیدی برای گنجاندن تثبیت نیتروژن در گیاهان برای رشد محصولات بهتر بدهد.

🔹دانشمندان رویدادی تکاملی که یک بار در میلیارد سال اتفاق می افتد را در حال رخدادن شناسایی کرده اند.همچنان که دو شکل از حیات در یک ارگانیسم تشکیل شده اند،توانایی هایی دارد که همتایانش به او حسادت میکنند. آخرین باری که این اتفاق افتاد، گیاهان در زمین پدیدار شدند.

🔸نام این پدیده درون هم زیستی اولیه است و زمانی اتفاق می افتد که یک ارگانیسم میکروبی، یک ارگانیسم میکروبی دیگری را درون خود فرو میبرد و از آن مانند یک اندام داخلی استفاده میکند.در عوض آن سلول میزبان دست به تامین مواد غذایی، انرژی و محافظت از آن میزند و آن هم تا زمانی که دیگر باکتری بلعیده شده نمیتواند به تنهایی نیاز های خود را تامین کند و در نهایت تبدیل به یک ارگان از سلول میزبان میشود.
قسمت دوم:

🔹تصور کنید کلیه ها در واقع حیوانات کوچکی بودند که این طرف و آن طرف می دویدند و انسان های مجبور بودن به صورت دستی خون خود را از طریق دستگاه دیالیز تصفیه کنند. سپس یک روز یک نفر یکی از این کلیه ها را سر جای خود می نشاند و پی می برد که دیگر به دستگاه دیالیزش نیاز ندارد و بچه هایش هم همینطور، تا زمانی که بالاخره همه ما با این حیوانات کوچک درون خود متولد میشویم.

🔸این به گونه ای اتفاقی که در حال رخ دادن است را توضیح میدهد.در چهار میلیارد سال تاریخ عجیب حیات بر روی زمین گمان میشد درون همزیستی اولیه، تنها دو بار رخ داده است و هر بار یک پیشرفت عظیم برای تکامل بوده. اولین، ۲/۲ میلیارد سال قبل اتفاق افتاد، زمانی که یک آرکه یک باکتری را بلعید که آن باکتری تبدیل به میتوکندری شد. این اندامک تخصصی تولید انرژی امکان این را فراهم کرد که تقریبا تمام شکل های پیچیده حیات فرگشت پیدا کنند. تا به امروز، میتوکندری نیروگاه پیشروی سلول باقی مانده.

🔹بار دوم حدود ۱/۶ میلیارد سال قبل اتفاق افتاد، زمانی که بعضی از این سلول های پیشرفته تر سیانوباکتری را بلعیدند، سیانوباکتری که توانایی برداشت انرژی از نور خورشید را داراست. این ها تبدیل به اندامک هایی شدند که کلروپلاست نامیده می شوند.این اندامک رنگ سبز را به یک گروه از اشکال حیات که همان گیاهان هستند بخشید و به آنها توانایی تولید انرژی از نور خورشید را داد.

🔸حال دانشمندان پی برده اند که دارد رخ می‌دهد.یک گونه جلبک به نام Braarudosphaera bigelowii یافت شده که یک سیانوباکتری را در خود وارد کرده که به آن اجازه این را میدهد که کاری را بکند که عموما جلبک ها و گیاهان قادر به انجام آن نیستند، آن کار تثبیت نیتروژن به صورت مستقیم از هوا و ترکیب کردن آن با عناصر دیگر برای ساختن ترکیبات مفیدتر است.

🔹نیتروژن یک ماده مغذی کلیدی است و معمولاً جلبک آن را از طریق ارتباطات هم زیستی با باکتری نیتروژن مورد نیاز خود را تامین میکنند اما باکتری از جلبک جدا می ماند.ابتدا تصور می شد که B. bigelowii این نوع موقعیت را با یک باکتری به نام UCYN-A ایجاد کرده است، اما با بررسی دقیق تر، دانشمندان دریافتند که این دو بسیار نزدیک تر شده اند.
قسمت سوم:

🔸در یک تحقیقی که اخیرا صورت گرفته، یک تیم پی برد که نسبت اندازه بین جلبک و UCYN-A در میان گونه های مشابه نزدیک به هم می ماند. به نظر می آید رشد آنها با تبادل مواد مغذی پایش می شود که منجر به متابولیسم های مرتبط می شود.

🔹جاناتان زِهر، یکی از محققان این پژوهش میگوید:« این دقیقا همان چیزی است که در مورد اندامک ها اتفاق افتاده، اگر شما به کلروپلاست و میتوکندری نگاه کنید همین پدیده را مشاهده میکنید، مقیاس اندازه آنها، اندازه سلول است.»

🔸در یک پژوهش بعدی، تیم از یک روش عکس برداری اشعه ایکس بسیار قدرتمند استفاده کردند تا درون سلول جلبک زنده را مشاهده کنند. این کار آشکار ساخت که همانند سازی و تقسیم سلولی بین میزبان و هم زیست همگام شده است. در نهایت این گروه، پروتئین های UCYN-A ایزوله را با آنهایی که درون سلول های جلبکی هستند مقایسه کردند. فهمیدند که باکتری ایزوله تنها توانایی تولید نیمی از پروتئین های مورد نیازش را دارد و برای تولید مابقی باید به سلول جلبکی میزبان تکیه کند.

🔹زهر میگوید:« این عیار چیزی است از یک درون همزیست به یک اندامک تبدیل میشود. آنها شروع به دور انداختن قطعات DNA کردند و ژنوم آنها کوچک و کوچک تر شد تا وقتی که شروع کردند به تکیه کردن به سلول مادر تا آن محصولات ژنی یا خود پروتئین را به آنها منتقل کند.»

🔸در مجموع، تیم میگوید که این نشان میدهد که UCYN-A یک اندامک کامل است که به آن نیتروپلاست داده شده است. به نظر می رسد که این حدود 100 میلیون سال پیش شروع به تکامل کرد، که به نظر می رسد زمان بسیار طولانی است، اما در مقایسه با میتوکندری ها و کلروپلاست ها یک چشم بر هم زدن است.

مترجم:#پویا_بهاروند

📚💻جهت مشاهده اصل مقاله روی این جمله کلیک کنید.

#Whats_Up_in_Science

@cellandmolecularbiology
📌محققان گروهی از سلول‌ها را شناسایی کردند که به هماهنگ کردن تمرکز و عملکردهای ذخیره‌سازی مغز برای نگهداری کوتاه‌مدت اطلاعات کمک می‌کنند.

🔸محققانِ سیدرس ساینای به تازگی کشف کرده اند که سلول های مغزی به چه صورت برای حافظه کاری مسئول هستند(نوعی حافظه که برای به یاد داشتن شماره تلفن به اندازه ای که بتوان آن را شماره گرفت لازم است.)

🔹دکتر جاناتان گفت:«ما برای اولین بار گروهی از نورون ها را شناسایی کرده ایم که تحت تاثیر دو نوع از امواج مغزی قرار دارند. این نورون ها اطلاعات را نگه داری یا ذخیره نمیکنند، بلکه برای ذخیره سازی کوتاه مدت اطلاعات، حیاتی هستند.»

🔸برای درک بهتر فعالیت حافظه کاری، محققان فعالیت مغزی ۳۶ بیمار که ایمپلنت الکترود به عنوان بخشی از روند تشخیص صرع انجام داده بودند را ضبط کردند. اعضای تیم، فعالیت سلول ها و امواج مغزی را حین انجام یک سری فعالیت که نیازمند استفاده از حافظه کاری بود، ثبت کردند.
قسمت دوم:

🔹روی یک صفحه، سه تصویر به بیماران نشان داده میشد و سپس صفحه برای چند ثانیه سیاه میشد. سپس یک تصویر دیگر پخش میشد و از آنها خواسته میشد که تصمیم بگیرند آیا این تصویر را قبلا مشاهده کرده بودند یا خیر.

🔸زمانی که بیماران قادر به پاسخگویی سریع و درست بودند، محققان فعال شدن دو دسته از نورون ها را مشاهده کردند. نورون های category که در جواب یکی از دسته های نشان داده شده در تصاویر مانند حیوانات فعال میشدند و نورون هایPAC.نورون های PAC که به تازگی در این مطالعه کشف شده اند، هیچ محتوایی را نگه نمیدارند، بلکه با استفاده از یک فرایندِ مخصوص، باعث میشوند که نورون های category تمرکز و ذخیره سازی اطلاعات مورد نیاز را انجام دهند.

🔹تصور کنید زمانی که بیمار یک تصویر از یک سگ را مشاهده می کند، نورون هایCategory فرد شروع به دستور «سگ،سگ،سگ»می کنند.درصورتی که نورون های PAC دستور «تمرکز کن،به خاطر بسپار»را می دهند.در فرایند گفته شده دو گروه نورون ها با پیام های خود یک هارمونی ایجاد می کنند و در نهایت ترکیب و تبدیل پیام ها به «سگ را به خاطر بسپار» میشوند.

🔸نورون های PAC فعالیت خود را در هیپوکامپ مغز انجام می دهند.قسمتی که مدت هاست برای اهمیت اش در حافظه طولانی مدت شناخته می شود.این تحقیق برای اولین بار تاکیدی است برای این که هیپوکامپ مغز علاوه بر حافظه طولانی مدت، در حافظه کاری نیز نقش دارد.

مترجم:#فاطمه_ابراهیمی

📚💻جهت مشاهده اصل مقاله روی این جمله کلیک کنید.

#Whats_Up_in_Science

@cellandmolecularbiology
🔰 دانشکده علوم زیستی دانشگاه خوارزمی با همکاری دومین کنگره بین المللی کنسر ژنومیکس و باشگاه دانشجویی ستاد توسعه زیست فناوری و انجمن زیست شناسی سلولی مولکولی برگزار میکند:

🔆 سمپوزیوم ارتباط بیوتکنولوژی با صنعت🔆

🎙
با سخنرانی:
● پروفسور سید داور سیادت
● پروفسور سعید بوذری
● دکتر فاطمه تابنده
● دکتر مهدی علیجانیان زاده
● مهندس علی شکوری
● مهندس امیری
و دیگر چهره های مطرح

⏰️ زمان: ۲۳ اردیبهشت، ساعت ۱۰ الی ۱۶
📍مکان: دانشگاه خوارزمی واحد تهران

💳 هزینه: ۹۰ هزار تومن
۳۰ درصد تخفیف برای دانشجویان ⬅️ ۹۰ ۶۵ هزار تومن

📝 ثبت نام و دریافت برنامه دقیق مراسم: @cmbadmin
🔰 دانشکده علوم زیستی دانشگاه خوارزمی با همکاری دومین کنگره بین المللی کنسر ژنومیکس و باشگاه دانشجویی ستاد توسعه زیست فناوری و انجمن زیست شناسی سلولی مولکولی برگزار میکند:

🔆 سمپوزیوم ارتباط بیوتکنولوژی با صنعت🔆

🎙
با سخنرانی:
● پروفسور سید داور سیادت
● پروفسور سعید بوذری
● دکتر فاطمه تابنده
● دکتر مهدی علیجانیان زاده
● مهندس علی شکوری
● مهندس امیری
و دیگر چهره های مطرح

⏰️ زمان: ۲۳ اردیبهشت، ساعت ۱۰ الی ۱۶
📍مکان: دانشگاه خوارزمی واحد تهران

💳 هزینه: ۹۰ هزار تومن
۳۰ درصد تخفیف برای دانشجویان ⬅️ ۹۰ ۶۵ هزار تومن

📝 ثبت نام و دریافت برنامه دقیق مراسم: @cmbadmin
📚این دستگاه مولکولی، توانایی دارو رسانی هدفمند و مواد خود ترمیمی را نشان میدهد.

🔸در یک پیشرفت جدید که می تواند در مهندسی پزشکی و مواد، انقلابی ایجاد کند. دانشمندان اولین دستگاه مولکولی «اولین از نوع خود» را توسعه داده اند که آزاد سازی مولکول های کوچک متعدد را با استفاده از نیرو، کنترل می کند.

🔹محققان دانشگاه منچستر یک سیستم آزادسازی نیروی کنترل شده را توصیف می کنند که نیروهای طبیعی برای آزادسازی هدفمند مولکولها را مهار میکند و این میتواند به طور قابل توجهی باعث پیشرفت درمان دارویی‌ و مواد هوشمند بشود.

🔸این کشف که امروزه در مجله Nature منتشر شده از یک تکنیک جدید با استفاده از نوعی مولکول متصل به هم که به عنوان روتاکسان شناخته می شود، استفاده می کند.تحت تاثیر نیروی مکانیکی «مانند آنچه در یک بخش آسیب دیده مشاهده می شود» این ترکیب باعث آزاد شدن مولکول های عملکردی مانند داروها یا عوامل درمانی می شود تا دقیقا منطقه مورد نیاز را هدف قرار دهد. به عنوان مثال، محل تومور.

🔹همچنین برای مواد خود درمانی که می توانند خود را در صورت آسیب در محل استقرار بازسازی کنند«طولانی کردن طول عمر این مواد» وعده میدهد.
قسمت دوم:

🔸گویلوم د بو، استاد شیمی آلی در دانشگاه منچستر گفت:«نیروها در طبیعت همه جا هستند و نقش اساسی در فرآیندهای مختلف دارند. هدف ما بهره برداری از این نیروها برای کاربردهای تحول آمیز بود، به ویژه در دوام مواد و دارو رسانی.اگرچه این تنها یک ایده طراحی است، اما معتقدیم که رویکرد مبتنی بر روتاکسن ما پتانسیل عظیمی با کاربردهای گسترده دارد. ما در آستانه پیشرفت های قابل توجه در مراقبت های سلامتی و تکنولوژی هستیم.»

🔹به طور سنتی، آزاد شدن کنترل شده مولکول ها با نیرو، چالش هایی را در آزاد کردن بیش از یک مولکول در یک زمان واحد را ایجاد کرده است که معمولا یک بازی مولکولی«جنگ کششی» را راه می اندازد که در آن دو پلیمر برای آزاد کردن یک مولکول از هر دو طرف آن مولکول را می کشند.

🔸رویکرد جدید شامل دو زنجیره پلیمری است که به یک ساختار حلقه ای مرکزی متصل شده اند که در امتداد محور پشتیبانی از کارگو «نوعی پروتئین» حرکت می کنند و به طور موثر مولکول های متعدد کارگو را در پاسخ به اعمال نیرو، آزاد می کنند. دانشمندان آزادسازی همزمان تا حد پنج مولکول را با امکان آزادسازی بیشتر، با غلبه بر محدودیت های قبلی نشان دادند.

🔹این پیشرفت، اولین باری که دانشمندان توانسته اند توانایی آزادسازی بیش از یک ترکیب را ثابت کنند را نشان میدهد و آن را به یکی از کارآمدترین سیستم های انتشار تا به امروز تبدیل کرده است.

🔸محققان همچنین قابلیت تطبیق پذیری مدل را با استفاده از انواع مختلف مولکول ها، از جمله ترکیبات دارویی، نشانگرهای فلورسنت، کاتالیزور و مونومرها، نشان می دهند و پتانسیل و ارزش آن برای کاربردهای آینده را آشکار میکند.

🔹با نگاه به آینده، محققان قصد دارند عمیق تر به کاربردهای خود درمانی بپردازند و بررسی کنند که آیا دو نوع مختلف مولکول می توانند بطور همزمان آزاد شوند. به عنوان مثال، ادغام مونومرها و کاتالیست ها می تواند پلیمریزه شدن در محل آسیب را امکان پذیر کند و یک سیستم خود درمانی یکپارچه در مواد ایجاد کند.آنها همچنین به دنبال گسترش نوع مولکول هایی هستند که می توانند آزاد شوند.

🔸پروفسور د بو گفت:«ما به سختی سطح آنچه این تکنولوژی می تواند به دست آورد را خراشیده ایم. احتمالات بی حد و حصر هستند و ما هیجان زده هستیم که بیشتر کشف کنیم.»

مترجم: #مبینا_مجلل

📚💻 جهت مشاهده اصل مقاله روی این جمله کلیک کنید.

#Whats_Up_in_Science

@cellandmolecularbiology
🔰 دانشکده علوم زیستی دانشگاه خوارزمی با همکاری دومین کنگره بین المللی کنسر ژنومیکس و باشگاه دانشجویی ستاد توسعه زیست فناوری و انجمن زیست شناسی سلولی مولکولی برگزار میکند:

🔆 سمپوزیوم ارتباط بیوتکنولوژی با صنعت🔆

🎙
با سخنرانی:
● پروفسور سید داور سیادت
● پروفسور سعید بوذری
● دکتر فاطمه تابنده
● دکتر مهدی علیجانیان زاده
● مهندس علی شکوری
● مهندس امیری
و دیگر چهره های مطرح

⏰️ زمان: ۲۳ اردیبهشت، ساعت ۱۰ الی ۱۶
📍مکان: دانشگاه خوارزمی واحد تهران

💳 هزینه: ۹۰ هزار تومن
۳۰ درصد تخفیف برای دانشجویان ⬅️ ۹۰ ۶۵ هزار تومن

📝 ثبت نام و دریافت برنامه دقیق مراسم: @cmbadmin
📌کشف سلولی جدید: محققان KIT نوع سلول جدیدی را در رگ‌های خونی شناسایی کرده‌اند، به نام سلول‌های endothelial L-tip یا سلول پیشگام، که برای رشد عروق حیاتی است.

🔸تأثیر بر بیماری های قلبی عروقی: این کشف می تواند منجر به درمان های جدیدی برای بیماری های ایسکمیک قلبی عروقی شود که به دلیل کاهش جریان خون ایجاد می شوند و عامل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان هستند.

🔹رشد عروق اندام خاص: این مطالعه نشان می‌دهد که مولکول‌های اندام های خاص تولید شده توسط سلول‌های بافت به سلول‌های پیشگام دستور می‌دهند تا رشد عروق را آغاز کنند که منجر به ساختارهای عروقی ساده می‌شود.

🔸راه‌های درمانی: این تیم در حال بررسی مولکول‌های هوشمندی است که رشد عروق را هدف قرار می‌دهند و با شیمیدانان، مهندسان بافت و متخصصان هوش مصنوعی همکاری می‌کنند و به طور بالقوه برای بیماران مبتلا به انفارکتوس میوکارد، سکته مغزی و برخی سرطان‌ها مفید هستند.

مترجم:#حسین_معتمدی‌نژاد

📚💻جهت مشاهده اصل مقاله روی این جمله کلیک کنید.

#Whats_Up_in_Science

@cellandmolecularbiology
‼️⚠️امروز آخرین فرصت ثبت نام⚠️‼️

🔰 دانشکده علوم زیستی دانشگاه خوارزمی با همکاری دومین کنگره بین المللی کنسر ژنومیکس و باشگاه دانشجویی ستاد توسعه زیست فناوری و انجمن زیست شناسی سلولی مولکولی برگزار میکند:

🔆 سمپوزیوم ارتباط بیوتکنولوژی با صنعت🔆

🎙با سخنرانی:
● پروفسور سید داور سیادت
● پروفسور سعید بوذری
● دکتر فاطمه تابنده
● دکتر مهدی علیجانیان زاده
● مهندس علی شکوری
● مهندس امیری
و دیگر چهره های مطرح

⏰️ زمان: ۲۳ اردیبهشت، ساعت ۱۰ الی ۱۶
📍مکان: دانشگاه خوارزمی واحد تهران

💳 هزینه: ۹۰ هزار تومن
۳۰ درصد تخفیف برای دانشجویان ⬅️ ۹۰ ۶۵ هزار تومن

📝 ثبت نام و دریافت برنامه دقیق مراسم: @cmbadmin
🧫دسته جدیدی از ضد میکروب ها در باکتری های خاک کشف شد!

🔸محققان ذرات پروتئینی سمی «به شکل چتر» را کشف کردند که باکتری استرپتومایسس از باکتریهای خاک برای از بین بردن رقبا ترشح می‌کند. این پروتئین ها جدید ترین نمونه از حملات باکتری ها به رقبای میکروسکوپی شان هستند.

🔹 باکتری ها، در زیستگاه خود حملات ضدمیکروبی و دفاعی فراوانی دارند، بسیاری از آنتی بیوتیک ها از مواد و مولکولهایی که باکتری ها علیه یکدیگر استفاه میکنند ساخته شده اند. استرپتومایسس سرشار از این نوع مولکول هاست. بر خلاف آنتی‌بیوتیک های مولکول کوچک استرپتومایسس، سموم چتر بزرگ هستند و از چندین پروتئین تشکیل شده اند.
2024/06/16 13:23:30
Back to Top
HTML Embed Code: