Telegram Web Link
کانال رسمی کمیته آزادی زندانیان سیاسی در ایران
Photo
خاطره #شهریار_براتی، زندانی سیاسی از روزی که اوین مورد اصابت موشک اسراییل قرار گرفت.


«زندانیان سیاسی از ۲۰۹ اجساد بازجوها را بیرون می‌کشیدند… بازجوها، بازجوها! زندگانشان به ما نگاه می‌کردند. میان دو دشمن ایستادند؛ اسراییل و زندانیان سیاسی. و این نفرینی است جاودان برای آنان. پرسیدم! بنیادین پرسیدم: نگاه ما درد بیشتری داشت یا موشک اسراییل؟!»


«یک سال پیش به خدای ابراهیم قسم خوردم که عصای موسی در اوین را خواهد شکافت. این پیش‌بینی شیطانی، مانند دیگر پیش‌بینی‌هایم درست از آب درآمد… باید سزاوار و پذیرای چه رنجی بوده باشیم که در بند اوین شاهد اصابت موشک‌های اسراییل باشیم؟ بعد از آن‌که موشک‌ها اصابت کرد، میان دود و سرفه، میان آوار و خون به‌سوی محمد نجفی دویدم تا او را سالم یافته باشم؛ سالم بود. در کمال سرگشتگی با هم به کریدور رفتیم، چراغ‌ها چون چشم‌های دوزخیان چشمک می‌زدند. محمد می‌خواست از پنجره بیرون را ببیند. قدش نرسید. چه را می‌خواستی به تماشا بنشینی محمد؟! آزادی را؟ نه! آوار را. به راستی که قدما نه به آزادی رسیدند نه به آوار… گفت قلاب بگیر. برایش گرفتم. چیزی ندید. دود سیاه نمی‌گذاشت، به پایین رفتیم. دفتر رییس بند متلاشی شده بود. بهداری متلاشی شده بود. پای زنی که در بهداری کار می‌کرد، قطع شده بود، اوین، غزه شده بود… زندانیان سیاسی از ۲۰۹ اجساد بازجوها را بیرون می‌کشیدند… بازجوها، بازجوها! زندگانشان به ما نگاه می‌کردند. میان دو دشمن ایستادند؛ اسراییل و زندانیان سیاسی. و این نفرینی است جاودان برای آنان. پرسیدم! بنیادین پرسیدم: نگاه ما درد بیشتری داشت یا موشک اسراییل؟!

با محمد نجفی و مهدی محمودیان به همه سالن‌های بند ۴ سر زدیم. به زندانیان دلداری دادیم. آقا مهدی می‌گفت: «روحیه را باید حفظ کرد، بالاخره همدیگر را داریم.» مدتی بعد گفتند جمع کنید تا منتقل شوید. شب شد. نزدیک به شب، هنوز در حیاط کمی نور بود. هیچ‌کس در حیاط نبود، همه مثل اسرای جنگی در صف بودند با دستبند و پابند… دو به دو راه می‌رفتند. پیرمردها می‌لنگیدند. پیش از پابند شدن محمد را دوباره گم کردم.
دوباره یافتمش. موحش‌ترین یافتن زندگی‌ام؛ در حیاط سالن ۳ انجیر اوین را بغل کرده بود و هق‌هق گریه می‌کرد؛ به حال ما، به حال انسان، به حال تاریخ، به حال آن همه نام روی آجرها. جنگ است و محمد در آغوش انجیرش، جنگ است و محمد در آغوش دارش.
شهریار براتی
زندان تهران بزرگ، تیپ ۲، سالن ۹ ۱۴۰۴.۴.۴ »


از صفحه اینستاگرام مهدی محمودیان

#زندانی_ما_کجاست

آدرس ایمیل:
[email protected]
وبسایت: cfppi.org
تجمع اعتراضی ایرانیان در سه شنبه های نه به اعدام #فرانکفورت_آلمان


روز سه‌شنبه ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ (۸ جولای ۲۰۲۵)، شماری از ایرانیان در فرانکفورت آلمان گرد هم آمدند تا در ادامه حرکت «سه‌شنبه‌های اعتراضی نه به اعدام»، بار دیگر علیه احکام اعدام و سرکوب زندانیان سیاسی در ایران اعتراض کنند.

در این گردهمایی، شرکت‌کنندگان همچنین اعتراض خود را با اخراج گسترده پناهندگان افغانی ابراز کردند و تاکید کردند که هیچ انسانی غیرقانونی نیست، آنچه غیرقانونی است رژیم جمهوری اسلامی است.


#سه_شنبه_های_نه_به_اعدام
#زندانی_ما_کجاست
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد


تماس با ما:
Telegram | İnstagram | Twitter | Youtube | Facebook

تماس از طریق تلفن، واتس آپ و سیگنال:

+46707991771
+31622029312
+447572356661


آدرس ایمیل:
[email protected]
وبسایت: cfppi.org
👍2
#هامبورگ
سه شنبه های اعتراضی علیه اعدام ها در ایران و درحمایت از زندانیان سیاسی

#سه_شنبه_های_نه_به_اعدام
#زندانی_ما_کجاست
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد


تماس با ما:
Telegram | İnstagram | Twitter | Youtube | Facebook

تماس از طریق تلفن، واتس آپ و سیگنال:

+46707991771
+31622029312
+447572356661


آدرس ایمیل:
[email protected]
وبسایت: cfppi.org
کانال رسمی کمیته آزادی زندانیان سیاسی در ایران
Photo
اقدام فوری سازمان عفو بین الملل

زندانیان سیاسی پس از حملات هوایی در معرض خطر جدی هستند
بخش نگران‌کننده‌تر گزارش عفو بین‌الملل مربوط به ده‌ها زندانی است که سرنوشت و محل نگهداری آن‌ها هنوز توسط مقامات حکومتی اعلام نشده است. این زندانیان که در زمان حملات در بندهای امنیتی ۲الف، ۲۰۹، ۲۴۰ و ۲۴۱ زندان اوین بودند، از زمان انتقال خبری از وضعیت آن‌ها در دست نیست.

سازمان عفو بین‌الملل در یک بیانیه اقدام فوری نسبت به وضعیت صدها زندانی منتقل‌شده از زندان اوین تهران پس از حملات هوایی اسرائیل در ۲۳ ژوئن ۲۰۲۵ هشدار داد. در این بیانیه آمده است که زندانیان، از جمله بسیاری از زندانیان سیاسی، اکنون در شرایط غیرانسانی و تحقیرآمیز در زندان‌های دیگر استان تهران نگهداری می‌شوند و در معرض خطر شکنجه، ناپدید شدن اجباری و نقض فاحش حقوق انسانی قرار دارند.
انتقال اجباری پس از تخریب زندان اوین
بر اساس بیانیه عفو بین‌الملل، حملات هوایی مستقیم اسرائیل به زندان اوین، بخشی از این مرکز بزرگ نگهداری زندانیان را به‌طور کامل ویران کرده است. اوین که محل نگهداری صدها زندانی از جمله زنان، مادران با کودکان خردسال، فعالان سیاسی، دگراندیشان، مدافعان حقوق بشر و متهمان امنیتی بود، به‌طرز گسترده‌ای آسیب دید و در پی آن، مقامات حکومتی اقدام به انتقال فوری زندانیان به زندان‌های دیگر کردند.
طبق گزارش منابع مطلع، بسیاری از زندانیان زن به زندان قرچک و حدود ۱۸۰ زندانی مرد به زندان فشافویه منتقل شده‌اند. این انتقال در شرایطی صورت گرفته که زندانیان بدون اطلاع قبلی، بدون جمع‌آوری وسایل شخصی، و در حالی‌که دست‌بند و پابند داشتند و مورد ضرب‌وشتم قرار گرفته بودند، از اوین خارج شدند.

#زن_زندگی_آزادی
#زندان_اوین
#زندانی_ما_کجاست

@cfppi3
صدای مادری که بیست و شش سال به دنبال فرزندش میگردد

سعید زینالی را ربودند و بی‌صدا، ناپدیدش کردند

۲۶ سال گذشت، چه بلایی سر #سعید #زینالی آمده؟ او کجاست ؟؟

این صدای مادر سعید #زینالی است، #دانشجویی که ۲۶ سال است خبری از او نیست... سعید زینالی دانشجویی ۲۳ ساله ای بود چند روز بعد از ۱۸ تیر ۷۸ در منزل خود بازداشت شد. مادر سعید، ۲۶ سال است که چشم به در دوخته، دل به نشانی بسته و روحش را تکه‌تکه در راهروهای بی‌پاسخ دادگاه‌ها، نهادها و دیوارهای بسته جا گذاشته.نه فقط خودش، که دخترش را زندانی کردند، همسرش را از کار انداختند، خانواده‌اش را درهم کوبیدند، فقط برای آنکه بگویند:فراموش کن. نپرس. دنبال چهار تا استخوان نباش...

من یک مادر هستم...

مادری که ۲۶ سال پیش، فرزند جوانش را برای ده دقیقه بردند و دیگر هرگز برنگرداندند. ۲۶ سال است که دنبال خبری، نشانی، یا حتی یک نشانه‌ام تا بفهمم چه بر سر سعیدم آمد.زنده است؟ اسیر است؟ جانش را گرفتند؟
من هیچ ندارم… نه قبری که اشکم را بر آن بریزم، نه سنگی که دست بر آن بکشم، نه حتی یک تکه خاک که بگویم فرزندم این‌جاست...

تنها مانده‌ام با یک دنیا سؤال و یک دل پر از داغ.

۲۶ سال است که قلبم هر روز می‌شکند. هر شب، در تاریکی، با اشک می‌خوابم و هر صبح با امیدی پوسیده از خواب بیدار می‌شوم. امیدی که نه از پاسخ، که از مادری ریشه می‌گیرد.دلم نه فقط برای فرزند خودم، که برای تک‌تک مادرانی می‌سوزد که هر روز، یکی‌شان داغدار می‌شود، هر روز، مادری چشم‌به‌راه می‌ماند، بی‌پاسخ، بی‌صدا...

من تمام این سال‌ها، خودم همین بوده‌ام.
من داغ مادرانه را با گوشت و پوست حس کرده‌ام و تنها آرزویم این است که یک روز، این رنج تمام شود. اما نمی‌دانم… نمی‌دانم صدایمان را کجا باید برد؟
به که باید گفت؟کجا بروم که شاید یک‌بار برای همیشه هیچ مادری در این سرزمین داغدار نشود.


#سعید_زینالی_را_فراموش_نمیکنیم
#۱۸تیر۷۸
#علیه_فراموشی
#زندانی_ما_کجاست

@cfppi3
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پیام حمایتی مریم افلاکی دهکردی فعال سیاسی به مناسبت پانزدهمین سالگرد روز چهانی حمایت از زندانیان سیاسی


۲۸ ژوئن -۷ تیر، فرانکفورت-آلمان

#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
#روز_جهانی_حمایت_از_زندانیان_سیاسی
#بیست_جون
#Iran20June
آدرس ایمیل:
[email protected]
وبسایت:
2
۱۸ تیر، یادآور یکی از جنایت‌های جمهوری اسلامی


حمله به کوی دانشگاه تهران تنها یک حمله نبود؛
نمادی بود از خشونت و سرکوب سازمان‌یافته،
که با ضرب‌وشتم بی‌رحمانه، ناپدیدسازی قهری، قتل و بازداشت گسترده دانشجویان همراه شد.
این جنایت فراموش‌نشدنی،
سندی روشن بر جنایتهای جمهوری اسلامی است و هنوز پس از سال‌ها، پرسش‌هایی بی‌پاسخ باقی مانده‌اند؛

از جمله اینکه:
#سعیدزینالی کجاست؟

کلیپی از منزل اکرم نقابی، مادر زنده‌یاد سعید زینالی،
با حضور جمعی از زندانیان سیاسی سابق
و چهره‌هایی چون محمد نوریزاد که امروز خود در زندان است،


#کوی_دانشگاه
#ناپدیدسازی_قهری
#زندانی_ما_کجاست
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد


تماس با ما:
Telegram | İnstagram | Twitter | Youtube | Facebook

تماس از طریق تلفن، واتس آپ و سیگنال:

+46707991771
+31622029312
+447572356661


آدرس ایمیل:
[email protected]
وبسایت: cfppi.org
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ژینو بیگ‌زاده بابامیری با انتشار این ویدئو در اینستاگرام خود نوشت

«دیروز در پارلمان اروپا درباره‌ی پدرم، رزگار بابامیری، و چهار زندانی سیاسی دیگر که محکوم به اعدام هستند صحبت کردم. از نمایندگان پارلمان خواستم فوراً اقدام کنند.
صدای ما باشید.»
در روزهای گذشته اعلام شد که ۵ نفر از بازداشت‌شدگان انقلاب ۱۴۰۱ به ۱۲ بار اعدام محکوم شدند.

دادگاه انقلاب ارومیه، (سوران) #علی_قاسمی #پژمان_سلطانی، #کاوه_صالحی، #رزگار_بیگ‌زاده_بابامیری و #تیفور_سلیمی_بابامیری را به اتهام «بغی و محاربه» مجموعا به ۱۲ بار اعدام محکوم کرده است.
و هیچ یک از زندانیان محکوم به اعدام در این پرونده از حق دفاع بهره‌مند نبوده و از دسترسی به وکیل مدافع انتخابی محروم بوده‌اند. آنها برای اخذ اعتراف اجباری به شدت تحت شکنجه و آزار و اذیت قرار داشته‌اند.


#زندانی_ما_کجاست
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد

تماس از طریق تلفن، واتس آپ و سیگنال:

+46707991771
+31622029312
+447572356661


آدرس ایمیل:
[email protected]
وبسایت: cfppi.org
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
سخنرانی شیوا محبوبی سخنگوی کمیته آزادی زندانیان سیاسی در پنلی در رابطه با ایران در پارلمان اروپا در  استراسبورگ در تاریخ هشتم جولای ۲۰۲۵
شیوا محبوبی در این پنل با حضور تعدادی از نمایندگان  پارلمان اروپا و سه پنل لیست  دیگر  و ژینو بابامیری، دختر رزگار بابامیری که متاسفانه به سه بار اعدام و حبس محکوم شده است شرکت کرد. شیوا محبوبی در صحبت‌هایش به سه شنبه‌های نه به اعدام،  وضعیت زندانیان سیاسی پس از حمله اسرائيل و مخصوصا انتقال اجباری زندانیان زندان اوین، شرایط زندان  و بیخبری از زندانیان اشاره کرد و خواهان اقدامات اتحادیه اروپا در رابطه با جنایات رژیم شد.

با تشکر از  مریم  بنی هاشمی برای برگزاری این پنل

#stopexecutionsiniran
#noexecutiontuesdays
#جان_زندانیان_سیاسی_در_خطر_است  #زندانی_ما_کجاست
کانال رسمی کمیته آزادی زندانیان سیاسی در ایران
سخنرانی شیوا محبوبی سخنگوی کمیته آزادی زندانیان سیاسی در پنلی در رابطه با ایران در پارلمان اروپا در  استراسبورگ در تاریخ هشتم جولای ۲۰۲۵ شیوا محبوبی در این پنل با حضور تعدادی از نمایندگان  پارلمان اروپا و سه پنل لیست  دیگر  و ژینو بابامیری، دختر رزگار بابامیری…
این پنل با حضور تعدادی از نمایندگان پارلمان اروپا ، سه پنلیست دیگر همچنین صحبتهای ژینو بابامیری، دختر رزگار بابامیری که متاسفانه به سه بار اعدام و حبس محکوم شده است برگزار شد. در صحبت‌هایم به سه شنبه‌های نه به اعدام، وضعیت زندانیان سیاسی پس از حمله اسرائيل و مخصوصا انتقال اجباری زندانیان زندان اوین، شرایط زندان و بیخبری از زندانیان اشاره کردم و خواهان اقدامات اتحادیه اروپا در رابطه با جنایات رژیم شدم.
سخنرانی شیوا محبوبی سخنگوی کمیته آزادی زندانیان سیاسی در پنلی در رابطه با ایران در پارلمان اروپا در استراسبورگ در تاریخ هشتم جولای ۲۰۲۵
با تشکر از مریم بنی هاشمی برای برگزاری این پنل.

Speaking at a panel on
Iran’s Escalating Threat and the Strategic Role of the EU on 8 July 2025 – at the European Parliament, Strasbourg
Organized by @marybanihashemi Stratura
Other panelists included:
Sima Sabet,Babak Behzadi Nasser Boladai
And of course the powerful and heartbreaking testimony by @zhinobabamiri on the situation if her father #RezgarBabamiri @rezgarbabamiri ,who is sentenced to execution.
#stopexecutionsiniran
#Iran #WomanLifeFreedom
#noexecutiontuesdays
#جان_زندانیان_سیاسی_در_خطر_است #زندانی_ما_کجاست #زندان_اوین #پارلمان_اروپا #سه‌شنبه_های_نه_به_اعدام

آدرس ایمیل:
[email protected]
وبسایت: cfppi.org
زندان قرچک ورامین؛ انتقال تنبیهی زهره سرو به سلول انفرادی

#زهره_سرو، زندانی سیاسی محبوس در زندان قرچک ورامین، از روز دوشنبه ۱۶ تیرماه به صورت تنبیهی به سلول انفرادی منتقل شده است.

طبق گزارش ها روز دوشنبه ۱۶ تیرماه جلسه اعاده دادرسی و رسیدگی مجدد به پرونده زهره سرو برگزار شد. وی در این جلسه از رعایت حجاب اجباری امتناع کرده بود که با واکنش ماموران حراست دادگاه مواجه شد. پس از اتمام جلسه و بازگشت وی به زندان، او به صورت تنبیهی به سلول انفرادی منتقل شد.
یک منبع مطلع نزدیک به خانواده این زندانی، ضمن تایید این موضوع گفت: «مسئولان زندان به خانم سرو اعلام کردند که او به مدت ۱۵ روز در سلول انفرادی نگهداری خواهد شد. خانم سرو اعلام کرده که در اعتراض به این اقدام، دست به اعتصاب غذا میزند.»

#اعتصاب_غذا
#زن_زندگی_آزادی
#زندانی_ما_کجاست
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد


تماس با ما:
Telegram | İnstagram | Twitter | Youtube | Facebook

تماس از طریق تلفن، واتس آپ و سیگنال:

+46707991771
+31622029312
+447572356661


آدرس ایمیل:
[email protected]
وبسایت: cfppi.org
کانال رسمی کمیته آزادی زندانیان سیاسی در ایران
Photo
نامه ی هستی امیری به #گلرخ_ایرایی زندانی سیاسی

سلام گلرخ جانم
رفیق زندانی
دقیق نمیدانم چند سال از عمرت پشت میله‌های زندان بوده و حسابش از دستم در رفته. راستش خیلی اصراری هم ندارم به شمارش. تو را با روزهای حبس نمی‌شود تعریف کرد اما خوب می‌دانم که هرگز صدایت را یک روز هم نتوانستند زندانی کنند.
تو زندان قرچک را می‌شناسی. رنج زندانی را پیشتر در همین زندان قرچک و زندان آمل دیده بودی. یاد آن رفیق زیر حکم اعدامت بخیر که زندان اوین حتی نگذاشت خبر لغو حکم اعدامش را بهت بدهند. حالا زندانیان قرچک دلشان گرم بودنت است. به زندانی برگشتی که تو را با گارد از آن بیرون بردند برای تبعید. بگذریم.
با خودم تصور میکنم صدای موشک‌هایی که به اوین خورد را از توی تختت شنیدی یا وسط اتاق ۲ بودی؟ آن لحظه دقیقا چه احساسی داشتی؟ آن لحظه دست چه کسی را گرفتی؟

گلی یک روزهایی در خلوت خودم با تو حرف می‌زنم. داشتن رفیقی چون تو در زمانه‌ای که به قول غاده السمان زمانه چیزهای در هم شکسته است، بهترین شانسم بود. تو رفیق ایستاده در طوفان‌هایی‌. همان که اگر دستت را بگیرد هرگز رها نمی‌کند و این روزها کمیاب است چنین رفقایی. تو دقیقا همانی که هزار چهره ندارد و صادق‌ترین صادق‌‌هاست. همان که سیاست را با صداقت شروع می‌کند. همان که مطمئن هستم هرگز روزی منفعت شخصی یا جمع نزدیک به خودت هدفت نبود‌.
تو از کودکی خود در دهه ۶۰ گفتی، از رنج مردم فلسطین، برای هر حکم اعدامی ایستادی. تو روایت دفاع وریشه مرادی از زندگی و کودکان در حمله به کوبانی را نوشتی. از دادخواهی زندانیانی قبل انقلاب ۵۷ علیه پرویز ثابتی گفتی و علیه جمهوری اسلامی ایستادی.
رفیق جان
روزی نیست که یادت با ما نباشد. لحظه شادی‌ و خنده‌هایت. آن املت جمعی پختن، آن بافتنی‌ها. هر بار که این بیرون دور هم جمع شدیم یادت با ما بود. جای خالی تو چنان بزرگ به چشم‌هایمان آمد که هر یک بغضی را فرو خوردیم.
گلرخ جانم
تنها چند ماه فاصله آزادی دو زندان شد. حالا تو از زندانیان زن زندگی آزادی در قرچک هستی. همان که ایستادگی‌اش درسی بود برای‌ام در تاریک‌ترین روزها.
می‌دانم روزی دور هم جمع می‌شویم، تو دوباره چای دم میکنی و وریشه دوباره کیکی خواهد پخت و اینبار بیرون هر زندانی، جشن خواهیم گرفت و خواهیم خواند:
ز سرنگونی شب، کنون نگر همه‌جا
ز خشم و کینه‌ی خلق، شراره گشته به پا

دوست‌دار تو
هستی
تیر ۱۴۰۴
#هستی_امیری

@cfppi3
سه زندانی سیاسی در خطر اعدام


طبق گزارش‌ها، #علی_مجدم (متولد ۱۳۶۲)، #معین_خنفری (متولد ۱۳۷۲)، و #محمدرضا_مقدم (متولد ۱۳۷۱) روز پنج‌شنبه ۵ تیر ۱۴۰۴ به‌طور ناگهانی از بند عمومی به سلول انفرادی منتقل شده‌اند؛ اقدامی که معمولاً به عنوان مقدمه اجرای حکم اعدام تلقی می‌شود.

این سه زندانی پیش‌تر از سوی دادگاه انقلاب اهواز به اتهام «همکاری با گروه‌های مخالف جمهوری اسلامی»، «اقدام علیه امنیت ملی» و «تبلیغ علیه نظام» به اعدام محکوم شده‌اند.

آن‌ها در سال‌های ۱۳۹۶ و ۱۳۹۷ توسط مأموران اداره اطلاعات بازداشت شده و به گفته منابع مطلع، در دوران بازداشت تحت شکنجه‌های شدید قرار گرفته‌اند. اعترافات تلویزیونی این افراد نیز بنا بر گزارش‌ها، تحت فشار و اجبار اخذ شده است.

این افراد به همراه یک زندانی دیگر به نام عدنان غبیشاوی (موسوی) پیش‌تر نیز از زندان مرکزی اهواز (شیبان) به انفرادی زندان سپیدار منتقل شده بودند؛ انتقالاتی که در موارد مشابه، مقدمه اجرای حکم اعدام بوده‌اند.


هر لحظه تأخیر، می‌تواند به معنای جان‌هایی باشد که دیگر بازنمی‌گردند!

#زندانی_ما_کجاست
#نه_به_اعدام

آدرس ایمیل:
[email protected]
وبسایت: cfppi.org
2025/07/11 18:47:31
Back to Top
HTML Embed Code: