Telegram Web Link
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 مشاهده کنید:
📌 درخواست راهبردی مدیرعامل ذوب‌آهن بیستون در نشست با رئیس‌جمهور؛ بدون تخصیص ۵۰ مگاوات برق مازاد، تولید در کرمانشاه متوقف می‌شود

🔸جهاندار شکری مدیرعامل ذوب آهن بیستون، در ابتدای سخنان خود در حضور با رئیس جمهور با اشاره به سابقه ۷۵ ساله فعالیت صنعتی شکری، از کرمانشاه به‌عنوان استانی برخوردار از ظرفیت‌های راهبردی در حوزه معدن و ... یاد کرد و افزود: کرمانشاه، با وجود توانمندی‌های فراوان، همچنان در زمینه زیرساخت‌های صنعتی با چالش‌های جدی مواجه است. این در حالی است که بخش تولید در استان با تمام توان در مسیر جهاد اقتصادی گام برمی‌دارد.

🔸وی با انتقاد از وضعیت موجود در حوزه تأمین انرژی، به محدودیت‌های برق به‌عنوان تهدیدی جدی برای تداوم فعالیت‌های صنعتی اشاره کرد و گفت: برخلاف تصور رایج، صنایع استان کرمانشاه انرژی‌بر نیستند. بر اساس آمار، مجموع مصرف برق واحدهای تولیدی استان در اوج مصرف سال گذشته، تنها ۱۰۰ مگاوات بوده است. با توجه به این واقعیت، انتظار می‌رود وزارت نیرو با تخصیص حداقل ۵۰ مگاوات برق مازاد، از توقف فعالیت واحدهای تولیدی و بیکاری گسترده کارگران جلوگیری کند.

@chilanonline
👍5👏2👎1
📸 هم‌اکنون: آغاز نشست خبری هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

@chilanonline
🔰 انتقاد رئیس انجمن فولاد از رواج کارت‌های بازرگانی یک‌بار مصرف

چیلان: دکتر بهرام سبحانی، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در نشست خبری، آماری از تولید، واردات و صادرات فولاد کشور ارائه کرد و گفت: صادرات با کارت‌های بازرگانی یک‌بار مصرف، شناسنامه‌دار نیست و مشکلات زیادی را در حوزه رسمی صادرات فولاد رقم زده است.

شخصیت حقیقی صادرکنندگان باید مشخص باشد‌. یک پیرزن ۸۰ ساله روستایی که صادرکننده فولاد نیست! گمرگ‌ باید جدی روی این موضوع نظارت کند.
@chilanonline
👏6👍3
📊 خسارت ۱۴ میلیارد دلاری صنایع فولادی‌ از چالش انرژی/ ارزش تولید از دست رفته آهن و فولاد از محدودیت انرژی

@chilanonline
🔥7
💥سال تاریخی برای صنایع فولادی! / محدودیت ۹۰ درصدی برق برای صنایع یعنی تولید صفر


دکتر بهرام سبحانی، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در نشست خبری:

امسال برای اولین بار محدودیت انرژی از ۱۵ فروردین اجرا شد. اختصاص دیماند ۱۰ درصدی امکان تولید نمی‌دهد.

این مشکلات در حوزه انرژی، هم خسارت تولید و هم خسارت مواد در جریان تولید و هم خسارت تجهیزات را به دنبال دارد.

@chilanonline
🔥4🤯4👎1
💥حرف‌های پوپولیستی در خصوص صنعت زیان‌بار است


دکتر احسان دشتیانه، عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در نشست خبری:

این حرف‌ها را برای ثبت در تاریخ می‌گوییم؛ اگر کارخانه‌ها تعطیل شوند دیگر روشن نمی‌شوند. اگر صنایع تعطیل شوند؛ خانه‌ها هم برق نخواهند داشت. اگر دولت به داد صنعت فولاد نرسند؛ اگر صنایع تولید نکنند؛ امکان مالیات‌گیری از صنايع نیست. اگر صنایع تولید نکنند، امکان ارزآوری نیست.

@chilanonline
👏9
💥رئیس انجمن فولاد: مدرن‌ترین تکنولوژی‌ها در اختیار صنایع فولادی است/ مصرف انرژی صنایع فولادی بیشتر از نُرم‌های جهانی نیست/ صنایع فولاد ایران مزیت تکنولوژیک دارد/ پتروشیمی، فولاد و صنایع معدنی، صنایع پیشرو کشور هستند/ فرافکنی مشکل برق را حل نمی‌کند


دکتر بهرام سبحانی، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در نشست خبری:

🔻متاسفانه گاهی در اوج چالش ناترازی برق صنایع فولادی و تعطیلی خطوط تولید این صنایع، شاهد بی‌اخلاقی‌هایی هستیم و مصرف برق صنایع را بیش از آمارهای واقعی اعلام می‌کنند. این فرافکنی است.

🔻نباید در بحران عدم تامین انرژی صنایع، فرافکنی کرد. صنایع فولادی ایران از فولاد مبارکه و فولاد هرمزگان و ... از مدرن‌ترین تکنولوژی در حوزه مصارف انرژی برخوردار است.

🔻ما در صنعت آهن و فولاد کشور خصوصا تا مرحله آهن‌سازی، مزیت تکنولوژیک داریم. تولید فولاد از طریق آهن اسفنجی در راستای تولید فولاد سبز است و در راستای کربن‌زایی از صنعت است.

🔻بر مبنای مزیت گاز و برق کشور، صنایع فولادی بر اساس تکنولوژی احیای مستقیم پیش رفت. اگر قرار بود بر مبنای تکنولوژی کوره بلند پیش برویم؛ صدها کارخانه فولادی مثل ذوب آهن اصفهان با زیان انباشته داشتیم.

👈مشروح در چیلان آنلاین:
https://chilanonline.com/2025/05/24/67316/

@chilanonline
🔥5👍4
💥 عضو انجمن فولاد هشدار داد: صنعت فولاد به مرحله شکننده خود رسیده است


بهادر احرامیان، عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در نشست خبری:

🔻رفتار تبعیض‌آمیز با صنایع فولادی نسبت به دیگر صنایع در اجرای محدودیت‌های انرژی زنگ خطر است.

🔻فولاد ایران در اصل باید جایگاه آلمان را بگیرد ولی به دلیل عدم تامین زیرساخت‌ها نتوانستیم از جایگاه دهم به هفتم صعود کنیم.

🔻درصد پوشش ظرفیت صنعت فولاد زیر ۶۰ درصد است!

🔻 صنعت فولاد قبل از انرژی‌بری، سرمایه‌بر است. نرخ تامین مالی ۱۱ درصدی ارزی و بالای ۴۰ درصد ریالی برای صنعت فولاد در کجای دنیا مرسوم است؟

https://chilanonline.com/2025/05/24/67319/

@chilanonline
🔥5👍2
📌 تولید نکن! / آن‌چه در واقعیت به تولیدکننده گفته می‌شود

سخنان صریح جهاندار شکری، عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در نشست خبری:

🔻صنعت فولاد که جزو صنایع پیشرو کشور است، به دلیل عدم تامین انرژی در حال زمین‌گیر شدن است. شعار حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری در عمل اجرایی نشد.

🔻کارخانه‌های همه ما در بخش خصوصی تعطیل شده‌اند. تعطیل شدن صنایع باعث مشکلات کارگری خواهد شد. این تعطیلی‌ها خیانت به کشور است. با این وضعیت، سرمایه‌گذاری‌ها سوخت خواهد شد و دیگر تولیدی در کشور نخواهد بود. در آینده بجای انجمن تولیدکنندگان فولاد، انجمن واردکنندگان فولاد ایران خواهیم داشت.

https://chilanonline.com/2025/05/24/67325/

@chilanonline
👍14
💥#گزارش_اختصاصی_چیلان از نشست خبری هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران:

خاموشی صنعت خسارت‌بار است/ صنعت فولاد به مرحله‌ای شکننده رسیده است / ۵.۵ میلیارد دلار ارزش تولید از دست رفته صنعت فولاد در یک سال

اعضای هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در نشست خبری با اصحاب رسانه مهم ترین چالش های صنعت را تشریح کردند و از تشدید بحران برق در صنعت و پیامدهای آن گفتند.

🔻 گزارش مشروح در چیلان آنلاین:
https://chilanonline.com/2025/05/24/67324/
@chilanonline
👍5😱2
مدیرعامل چادرملو خبر داد
اتمام فاز نخست استراتژی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو


🔸به گزارش چیلان، مدیرعامل چادرملو با بیان اینکه شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با کمک شرکت مشاور در حال اتمام یک طرح استراتژی است، بیان کرد: مرحله نخست این طرح که شامل شناخت وضعیت موجود چادرملو در ابعاد مختلف است به پایان رسیده و در حال آغاز مرحله نهایی آن قرار داریم که بر پایه طراحی استراتژی و برنامه اجرایی برای عبور از مسائل است.

🔸فرید دهقانی گفت: مهم‌ترین مسئله پیش‌روی چادرملو، تأمین سنگ‌آهن پایدار است که این امر می‌بایست با توسعه سرمایه‌گذاری اکتشافات در محدوده‌های جدید پیگیری شود؛ بنابراین سرمایه‌گذاری در اکتشاف و تقویت ساختار بازوهای اکتشافی مهم‌ترین دغدغه ما است که باقدرت و دقت درحال‌توسعه این بخش هستیم.

👈مشروح در چیلان آنلاین:

https://chilanonline.com/2025/05/25/67341/


@chilanonline
👍61
✴️ دریافت نشان "فناوری پیشرو" توسط شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان

🔸به گزارش چیلان، در این جشنواره که با هدف شناسایی و تقدیر از برترین‌های تولید ملی، با تکیه بر توانمندی‌های داخلی و خلاقیت نخبگان ایرانی برگزار می‌شود، شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان با رشد چشمگیر خود در مسیر تولید دانش بنیان و رشد اقتصاد مقاوتی و همچنین با ارائه پروژه‌های نوآورانه در حوزه فناوری‌های پیشرفته تولید فولاد از جمله، بهینه‌سازی فرآیندهای تولید، کاهش مصرف انرژی و افزایش کیفیت محصولات، توانست این عنوان ارزشمند را از آن خود کند.

🔸 گفتنی است این نشان و تندیس ارزشمند ملی طی مراسمی به «احمد صادقیان» مدیرعامل شرکت آن و فولاد غدیر ایرانیان اعطاء شد.

@chilanonline
👍4
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥واحد احیای مستقیم ارفع؛ پیشتاز در تولید آهن اسفنجی و کاهش انتشار کربن

🔸به گزارش چیلان، واحد احیای مستقیم شرکت آهن و فولاد ارفع از سال ۱۳۹۱ با تکیه بر فناوری گازمحور MIDREX آغاز به کار کرد. این واحد در همان سال نخست بهره‌برداری، به ظرفیت اسمی ۸۰۰ هزار تن آهن اسفنجی در سال دست یافت؛ ظرفیتی که مطابق برنامه و بدون تأخیر محقق شد.

🔸به گفته سید حسین هاشمی، مدیر واحد احیای مستقیم:«ظرفیت اسمی کارخانه ۸۰۰ هزار تن در سال طراحی شده بود که در همان سال اول به این ظرفیت رسیدیم. پس از آن، با توجه به نیازهای واحد فولادسازی، افزایش ظرفیت به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تن در دستور کار قرار گرفت. در سال ۱۴۰۰ و با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، این افزایش ظرفیت اجرا شد و نهایتاً به دلیل محدودیت‌های انرژی، موفق شدیم ظرفیت را به ۱ میلیون و ۵۰ هزار تن برسانیم.»

👈مشروح در چیلان آنلاین:

https://chilanonline.com/2025/05/25/67345/

@chilanonline
👍5🔥2
حضور شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه و جشنواره دستاوردهای اقتصاد مقاومتی

🔸به گزارش چیلان، نمایشگاه و جشنواره ملی اقتصاد مقاومتی با حضور واحدهای برتر اقتصاد مقاومتی کشور با هدف الگو سازی در تولید از سوم لغایت پنجم خرداد ماه در حال برگزاری است.

🔸شرکت ورق‌خودرو چهارمحال و بختیاری با حضور در این نمایشگاه و جشنواره اهتمام خود را برای حرکت مداوم در مسیر تحقق آرمان‌های اقتصاد مقاومتی به نمایش گذاشت.

🔸شایان ذکر است شرکت ورق‌ خودرو به عنوان واحد برتر استانی در حوزه اقتصاد مقاومتی براساس مولفه های اقتصاد مردمی،تولید و بهره وری،صادرات و نوآوری و دانش بنیان در سال ۱۴۰۳ مورد ارزیابی قرار گرفته و حائز رتبه برتر اعلام گردیده و در جشنواره اقتصاد مقاومتی در روز پایانی نمایشگاه به عنوان یکی از ۴۴ واحد برتر کشوری معرفی خواهد شد.

👈مشروح در چیلان آنلاین:

https://chilanonline.com/2025/05/25/67350/

@chilanonline
👍3🔥1
✳️نخستین طرح اجرای فناورانه بازیابی انرژی در مجتمع فولاد سبزوار

 🔹همزمان با طرح اولویت های کلان اجرایی ویژه در مدیریت انرژی کشور ، نخستین اقدام عملی حاصل از توافق سه جانبه گروه MMTE ، شرکت مپنا بویلر و مجتمع فولاد سبزوار پیرامون اجرای پروژه بازیافت حرارتی در کارخانجات تولیدی فولاد سبزوار به ثبت رسید.

🔹به گزارش چیلان ،براساس این توافق که پس از امکان سنجی اولیه خطوط تولید و تجهیزات فرایندی صنعتی صورت گرفت، طرح بازیابی انرژی حاصل از جمع آوری حرارت اتلافی دودکش های صنعتی مجتمع فولاد سبزوار در راستای پیشگیری از هدررفت انرژی به اجرا در می آید.

🔹این نخستین پروژه راهبردی در عرصه کنترل دارایی های انرژی ست که به صنایع محوری فولاد امکان می دهد تا علاوه بر بهینه سازی فرایندهای تولید، نسبت به کنترل هزینه های ناشی از توقف یا کاهش عرضه انرژی مورد نیاز واحدهای تولیدی از طریق بازیافت انرژی و انتقال مجدد آن به چرخه تولید مبادرت نمایند.

🔗مشروح کامل خبر:
https://chilanonline.com/2025/05/25/67349/

@chilanonline
👍5
💥 بازتاب قطع برق صنایع فولادی در رسانه‌های خارجی ‌ / وضعیت بحرانی در ایران
#اختصاصی_چیلان

🔻 به گزارش چیلان، محدودیت برق واحدهای فولادی ایران در رسانه‌های انگلیسی زبان نیز بازتاب داشته است.

🔻 استیل‌رادار در گزارشی که امروز ۲۵ می (۴ خرداد) با تیتر «تقاضای ضعیف و بحران انرژی در فولاد خاورمیانه؛ وضعیت بحرانی در ایران» در این باره می‌نویسد: در عرضه فولاد، بحران انرژی بار دیگر مشکل‌ساز شده است. دستورالعمل اخیر وزارت کشور ایران که توقف ۱۵ روزه تولید فولاد و سیمان را ابلاغ کرده، باعث نگرانی ناگهانی در بازارها شده است. اگرچه این دستورالعمل به صورت رسمی تأیید نشده است، اما احتمال کاهش قابل توجه تولید در بازه زمانی اواسط ژوئن و پایان سپتامبر (اواخر خرداد تا اواسط اوایل مهر) رو به افزایش است.

🔻 فراتر از شایعات اذعان می‌شود که ایران با مشکلات شدید تأمین برق روبه رو است و این امر می‌تواند بار دیگر باعث انقباض در عرضه محصولات نیمه‌نهایی شود، همان اتفاقی که سال گذشته اتفاق افتاد.

🔻 کاهش احتمالی تولید محصولات میانی می‌تواند موجودی بیلت را نیز کاهش دهد. با این حال، از آنجا که تقاضا همچنان بسیار ضعیف است، این انقباض ممکن است تأثیر محدودی بر قیمت‌ها داشته باشد. همچنین انتظار می‌رود تولید ورق‌های فولادی با کاهش عرضه اسلب مواجه شود.

🔻 واحدهای فولادی ایران در حال حاضر به دلیل قطعی برق با کاهش تولید با مشکل مواجه هستند. در محصولات پایین‌دستی ایران که از ورق استفاده می‌شود نیز تقاضا ضعیف است و این امر احتمال تعطیلی آنها را تشدید می‌کند.

👈 مشروح خبر در چیلان آنلاین:

https://chilanonline.com/2025/05/25/67360/

@chilanonline
👍3👎3
✴️ رئیس‌جمهور جایزه سرمایه‌گذار برتر نیروگاه‌های خورشیدی کشور را به گروه فولاد مبارکه اهدا کرد


🔸به گزارش چیلان، نهمین همایش ملی انرژی‌های تجدیدپذیر در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار شد و طی آن، جایزه «سرمایه‌گذار برتر سال ۱۴۰۳» به گروه #فولاد مبارکه برای پیشبرد پروژه نیروگاه خورشیدی آفتاب شرق در استان اصفهان اهدا شد.

🔸در مراسمی که با حضور رئیس‌جمهور، مسعود پزشکیان و وزیر نیرو، عباس علی‌آبادی برگزار شد، مدیرعامل صناپ (شرکت صنایع نیرو و انرژی پاک فولاد) از شرکت‌های زیرمجموعه، به عنوان شرکت کارفرمای پروژه از جانب گروه فولاد مبارکه، جایزه سرمایه‌گذار برتر نیروگاه‌های خورشیدی کشور را دریافت کرد.

👈مشروح در چیلان آنلاین:

https://chilanonline.com/2025/05/25/67367/

@chilanonline
👍2
💥روایت درست از ناترازی‌‌ها برای مردم


🔻به گزارش چیلان، مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت صنعت، معدن و تجارت، در همایش سراسری مدیران روابط عمومی صمت، تبیین و فرهنگ‌سازی اقدامات بزرگ را نه در حد انتشار اخبار که با روشنگری، تحلیل و تعمیق موضوع برای مخاطبان دانست.

🔻سید‌عباس حسینی یکشنبه ۴ خرداد‌ماه ۱۴۰۴ در همایش سراسری مدیران روابط‌عمومی صمت، ضمن نقد درونی بر لزوم آسیب‌شناسی روایت دستاوردهای کلان وزارت صمت تاکید کرد.

🔻حسینی در همین رابطه گفت: اقداماتی همچون پیمان اوراسیا با معافیت ۸۷ درصدی کالاها، بسته حمایتی برای جبران بخشی از زیان ناترازی انرژی برای صنایع و پیشرفت‌های فناورانه در صنایع دانش‌بنیان، به‌درستی برای جامعه هدف اطلاع‌رسانی نشده‌اند. این ضعف در روایت‌سازی باید با آسیب‌شناسی دقیق برطرف شود.

🔻مدیر‌‌کل حوزه وزارتی صمت، روابط‌عمومی را سنگر اول تعامل با ذینفعان خواند و آن را در خور برخورداری از امکانات روز‌آمد و نیروی کارآمد در مواجهه با افکار و سلایق متفاوت مخاطبان دانست.

🔻مشاور وزیر تصریح کرد که روابط عمومی‌ها باید از تمام ظرفیت‌های فناوری نوین از جمله هوش مصنوعی، شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی برای انتقال مؤثر پیام‌ها استفاده کنند و البته وزارت آمادگی دارد پیشنهادات روابط‌عمومی را اجرا کند.

🔻سید‌عباس حسینی گفت: مخاطب ما مخاطب سنتی نیست. باید بدانیم مخاطب کجاست، به چه زبانی باید با او صحبت کرد و از کدام رسانه استفاده کرد.

🔻حسینی در ادامه با اشاره به برنامه‌های آتی وزارتخانه، به چند محور مهم اشاره کرد: رونمایی از جشنواره ملی فرهنگ و صنعت در دهم تیرماه، همزمان با روز ملی صنعت و معدن، برنامه بازدید ۱۰۰ هزار دانشجو از صنایع موفق کشور تا پایان سال، ارائه چهارچوب رسمی هزینه‌کرد مسئولیت‌های اجتماعی شرکت‌ها، تبیین پروژه‌های کلیدی حوزه معدن و صنایع پاک در قالب گزارش‌های ساختاریافته از جمله برنامه‌های در دست اجرا است.

🔻مشاور وزیر صمت با بیان اینکه صنعت نباید قربانی ناترازی برق شود افزود: وقتی صنعت اولین بخشی‌ است که در زمان بحران‌ها متوقف می‌شود، باید با روایت درست، مردم را نسبت به اهمیت آن آگاه کنیم. رئیس‌جمهور تأکید دارند که تولید باید اولویت داشته باشد؛ ما وظیفه داریم این اولویت را برای جامعه روشن کنیم.

https://chilanonline.com/2025/05/26/67370/

@chilanonline
👍5👎21
حضور هیئت مدیره و هیئت اجرایی انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در مراسم نکوداشت روز ملی معدن با حضور وزیر صمت

@chilanonline
👏1
2025/07/13 13:34:44
Back to Top
HTML Embed Code: