حسین آقا حسینی، رئیس کمیسیون تخصصی موبایل و لوازم جانبی اتاق اصناف ایران:
🔹شناسه مربوط به گوشی های آیفون از مدل ۱۴ تا آخرین مدل آن یعنی ۱۶ در سامانه جامع تجارت تعریف شد و شرکت ها می توانند از امروز سفارشات خود را ثبت کنند.
🔹سایر ملزومات اپل اعم از ساعت و ایرپاد مشکلی برای واردات نداشتند و حالا با رفع مشکلات ثبت سفارش گوشی ها کلیه محصولات برند اپل به صورت قانونی وارد کشور خواهند شد.
🔹۳۰ درصد از ظرفیت واردات هر بازرگان به کالاهای بالای ۶۰۰ دلار، از جمله آیفون، اختصاص یافته است./ خبرآنلاین
****
کانال رسمی پنجره واحد تجارت فرامرزی
@csw_channel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹 وزیر ارتباطات با اشاره به پیگیری موضوع تعیینتکلیف گوشیهای آیفون ۱۴ و ۱۵ کارکرده با وزارت صمت و معاونت حقوقی ریاستجمهوری گفت: طی چند هفته آینده این موضوع حلوفصل خواهد شد.
****
کانال رسمی پنجره واحد تجارت فرامرزی
@csw_channel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔸رئیس امور اطلاعرسانی دولت اعلام کرد که طبق مصوبه امروز هیات دولت گوشیهای فعال قبل از مصوبه قانونی (مصوبه هیات وزیران در خصوص واردات و تعرفه رجیستری آیفون- ۹آبان ۴۰۳) امکان ریجستر شدن را زین پس خواهند داشت.
🔸 علی احمدنیا در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:
«طبق مصوبه امروز هیات دولت گوشیهای فعال قبل از مصوبه قانونی (مصوبه هیات وزیران در خصوص واردات و تعرفه رجیستری آیفون- ۹آبان ۴۰۳) امکان ریجستر شدن را زین پس خواهند داشت.
بخش بسیاری از مردم که صرفا مصرف کننده بودن به دلیل عدم امکان ریجستری قانونی دچار مشکل بودن.» / ایسنا
****
کانال رسمی پنجره واحد تجارت فرامرزی
@csw_channel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
۱ بهمن ۱۴۰۳
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: امروز سامانه نیما متوقف میشود و تمام معاملات ارز در کشور صرفا از طریق مرکز مبادله و بازار ارز تجاری صورت میگیرد.
اصغر بالسینی، سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران تصریح کرد: براساس اطلاعیهای که از اواخر آذر ماه منتشر شده بود قرار بر این بود که اختیاری بودن معاملات در سامانه نیما تا یکم بهمن ادامه پیدا کند و از امروز دوشنبه تمام صادرکندگان که قبلا ارز صادراتی را در سامانه نیما عرضه و نسبت به رفع تعهدات خود اقدام میکردند باید عرضه ارز را به بازار ارز تجاری منتقل دهند. همچنین کسانی که از طریق سامانه نیما خرید ارز را انجام میدادند از امروز باید از بازار ارز تجاریِ مرکز مبادله نسبت به خرید ارز اقدام کنند.
وی ادامه داد: امروز سامانه نیما متوقف میشود و تمام معاملات ارز در کشور صرفا از طریق مرکز مبادله و بازار ارز تجاری صورت میگیرد.
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران در پاسخ به این سوال که با حذف سامانه نیما چه میزان معاملات ارز وارد بازار ارز تجاری خواهد شد، گفت: بانک مرکزی از ابتدای فروردین 1403 تا به امروز 55.5 میلیارد دلار برای نیازهای وارداتی ارز تامین کرده که از این میزان حدود 11.5 میلیارد دلار متعلق به کالاهای اساسی، دارو و تجهیزات پزشکی بود که با نرخ 28 هزار و 500 تومان عرضه میشود که خارج از مکانیسم بازار ارز تجاری بوده است.
بالسینی افزود: مابقی معاملات شامل حدود 43 میلیارد دلار واردات کالاهای تجاری و بازرگانی و همچنین حدود 1.1 میلیارد دلار بخش خدمات از طریق بازار ارز تجاری در مرکز مبادله امکان معامله دارد. بنابراین اگر قرار بود از ابتدای سال 1403 تا امروز این میزان ارز صرفا از ارز تجاری انجام میشد این عدد به بیش از 44 میلیارد دلار میرسید. به عبارت دیگر 80 درصد معاملات ارز وارد بازار ارز تجاری میشد و از این به بعد 80 درصد معاملات ارزی در بازار ارز تجاری انجام میشود.
وی درباره میزان معاملات انجام شده در بازار ارز تجاری تاکید کرد: از سوم آذر ماه که معاملات به صورت رسمی در بازار ارز تجاری آغاز شده تا به امروز یک میلیارد و 145 میلیون دلار معامله در این بازار صورت گرفته است.
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران با اشاره به تقاضا برای ارزهای مختلف در بازار ارز تجاری اظهار داشت: در بازار ارز تجاری انواع ارزها و نمادها در حال معامله است و بیشترین تقاضا برای معامله برای دلار، یورو، درهم و یوان بوده است. همچنین بیشترین معاملهای که در بازار ارز تجاری انجام شده، در روز 24 دی ماه به مبلغ 120 میلیون دلار در یک روز بوده و 120 میلیون دلار بالاترین سقف معاملاتی بودهاست.
بالسینی درباره مقایسه عمق بازار ارز تجاری و سامانه نیما گفت: تقریبا 12.5 درصد معاملات ارزی به صورت توافقی و ارز شخاص انجام میشد که این میزان معاملات هم به بازار ارز تجاری اضافه می شود و قطعا عمق و حجم معاملات در بازار ارز تجاری بیشتر از نیما خواهد بود.
****
کانال رسمی پنجره واحد تجارت فرامرزی
@csw_channel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔸آزمون تخصصی اخذ پروانه کارگزاران گمرکی سال ۱۴۰۳ روز جمعه ۵ بهمن در ۱۴ شهر کشور برگزار میشود.
🔸کارت ورود به جلسه آزمون روز سهشنبه ۲ بهمن در سایت سازمان سنجش قرار میگیرد .
****
کانال رسمی پنجره واحد تجارت فرامرزی
@csw_channel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔸با توجه به اختیارات کارگروه بازگشت ارز وفق تبصره 6 بند ح ماده 2 مکرر قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز و محدودیتهای ایجاد شده برای دارندگان کارت بازرگانی دارای صادرات تا سقف 10000 یورو مقرر شد :
شناسه های ملی که جمع صادرات سالهای 1397 تا پایان سال 1402 آنها به میزان 10000 یورو و کمتر است از شمول تعهدات ارزی حاصل از صادرات خارج شوند.
****
کانال رسمی پنجره واحد تجارت فرامرزی
@csw_channel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 برنامه زمانبندی تخصیص ارز تمامی ثبت سفارشها بزودی اعلام میشود
۱ بهمن ۱۴۰۳
بانک مرکزی با همکاری وزارت صمت برای پیش بینی پذیری و افزایش قدرت برنامه ریزی مالی و تولیدی شرکتها، بزودی برنامه زمانبندی تخصیص ارز کلیه ثبت سفارشها را اعلام میکند.همچنین با توجه به درخواست تولیدکنندگان مدت زمان تخصیص معتبر نیز افزایش خواهد یافت.
به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، دکتر آرام معاون ارزی بانک مرکزی در نشست بررسی مسائل و مشکلات صنایع انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی ایران گفت: بانک مرکزی درصدد است تا با همکاری وزارت صمت برای پیشبینی پذیری و افزایش قدرت برنامه ریزی مالی و تولیدی شرکتها، بزودی برنامه زمانبندی تخصیص کلیه ثبت سفارشها را اعلام نماید. همچنین موضوع واریز پنج درصدی (سپرده گذاری ریالی پنج درصد ارزش ثبت سفارش متقاضی ارز) قبل از تخصیص به درخواست تولیدکنندگان حذف شده است.
دکتر آرام افزود: جهت تامین مالی ریالی شرکتهای تولیدی، یک خط اعتباری ریالی به وزارت صمت تخصیص داده شده است که می بایست سهم صنعت لوازم خانگی توسط وزارت صمت تعیین شود؛ علاوه بر این شرکت های تولیدکننده برای تامین مالی ریالی میتوانند از سازوکار اوراق گام نیز استفاده نمایند.
معاون ارزی بانک مرکزی گفت: همچنین با توجه به درخواست تولیدکنندگان مدت زمان تخصیص معتبر نیز افزایش خواهد یافت.
دکتر آرام با اشاره به امکان استفاده از بخشنامه تخصیص اعتباری برای تولیدکنندگانی که امکان تامین اعتبار توسط فروشندگان خارجی را دارند، گفت: این دسته از شرکتها می توانند با استفاده از برات اعتباری و تخصیص مدتدار، با اظهار کالای خود در گمرک بلافاصله آن را ترخیص کنند.
در این جلسه، فاضلی نیا دبیر انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی ایران از هزینههای بالای تامین مالی برای بنگاهها، فرآیند طولانی نظام تایید، تخصیص و تامین ارز به عنوان مهمترین دغدغه های تولیدکنندگان نام برد.
****
کانال رسمی پنجره واحد تجارت فرامرزی
@csw_channel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد؛ آزمون تخصصی اخذ پروانه کارگزاران گمرکی - گمرک جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۳ صبح روز جمعه به تاریخ ۵ بهمن ماه جاری در ۱۴ شهرستان برگزار خواهد شد.
فرآیند برگزاری آزمون از ساعت ۰۸:۰۰ (هشت صبح) آغاز و دَربهای ورود به جلسه امتحان در ساعت ۷:۳۰ صبح بسته خواهد شد؛ لذا همه متقاضیان باید قبل از بسته شدن دَرب های ورودی، در محل حوزه امتحانی خود حاضر باشند.
کارت شرکت در آزمون از روز سهشنبه به تاریخ دوم بهمن ماه برای مشاهده و پرینت بر روی درگاه اطلاعرسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org قرار خواهد گرفت.
متقاضیان آزمون، برای شرکت در جلسه امتحان باید در تاریخ تعیین شده به شرح فوق به درگاه اطلاعرسانی مذکور مراجعه و با وارد کردن اطلاعات شناسنامهای (نام، نام خانوادگی، کد ملی، سال تولد و...) و یا اطلاعات ثبتنامی (شماره پرونده، شماره سریال و کد پیگیری و ...) از کارت شرکت در آزمون خود یک نسخه پرینت تهیه و بر اساس آدرس و زمان تعیین شده بر روی کارت شرکت در آزمون، به حوزه امتحانی مربوط مراجعه کنند.
برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون و همچنین اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکسدار و ارائه آن الزامی است.
چنانچه متقاضی به دلیل در اختیار نداشتن اطلاعات مربوط به شماره داوطلبی، پرونده و یا کد پیگیری مورد نیاز، موفق به پرینت کارت شرکت در آزمون خود نمیشود، لازم است با مراجعه به درگاه اطلاعرسانی این سازمان و ورود به سیستم پاسخگویی و انتخاب نام آزمون و تعیین موضوع پیگیری نسبت به دریافت اطلاعات مربوط به شماره پرونده، داوطلبی و یا کد پیگیری ثبتنام اقدام کند. این امکان برای متقاضیان فراهم است که در سیستم پاسخگویی عضویت داشته باشند؛ لذا ضرورت دارد متقاضیانی که اطلاعات فوق را مفقود کردهاند، با عضویت در این سیستم نسبت به بازیابی این اطلاعات اقدام کنند"
****
کانال رسمی پنجره واحد تجارت فرامرزی
@csw_channel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔸آیفون ۱۴ که تا قبل از تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۰۱ در مبادی کشور اظهار اولیه شده اند صرفاً با اطلاعات همان مسافر امکان ثبت داشته و تضییع حقوقی از ایشان متصور نیست.
🔸لذا نیازی به اعمال محدودیت در سامانه همتا برای این موارد نبوده و پس از کنترل ضوابط توسط گمرک از جمله تطابق سنجی تاریخ ورود به کشور و تاریخ اظهار اولیه قابل ثبت هستند
****
کانال رسمی پنجره واحد تجارت فرامرزی
@csw_channel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
خودرو.pdf
195.7 KB
🔻بر اساس این مصوبه :
🔸 اولا کمتر از دو ماه به پایان سال باقی مانده است در حالیکه این مجوز بر اساس ضوابط قانون بودجه سال ۱۴۰۳ ابلاغ و تاکید شده تا پایان سال ۱۴۰۳ هم معتبر است . بنابراین مشخص نیست در این مدت کوتاه چه کسانی موفق به اخذ مجوز ثبت سفارش یا ثبت آماری واردات خودرو خواهند شد .
🔸دوماً چگونگی ثبت سفارش برای افراد حقیقی ، به روش ثبت آماری و صرفا با ارز یورو اعلام شده که هم اکنون از روش ثبت آماری برای واردات به مناطق آزاد و ته لنجی استفاده می شود و بسیار آسان تر از ثبت سفارش تجاری است با این حال تاکید بر مجوز موردی برای اشخاص حقیقی آن هم در مدت زمان کوتاه ابهامات برای چگونگی اجرای این مصوبه را بیشتر کرده است .
🔸سوما مبلغ فوب (FOB) خودرو در ثبت آماری واردات خودروی اشخاص حقیقی در حالت نو ۴۰۰۰۰ یورو و در حالت مستعمل ۲۰۰۰۰ یورو در نظر گرفته شده و حکایت از آن دارد که خودروهای نو و کارکرده با حجم موتور تا ۲۵۰۰ سی سی توسط اشخاص حقیقی امکان واردات خواهند داشت .
****
کانال رسمی پنجره واحد تجارت فرامرزی
@csw_channel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
سازمان توسعه تجارت، سازو کار ثبت سفارش آماری واردات خودرو نو و کارکرده برقی و هیبریدی بر اساس ضوابط قانون بودجه سال۱۴۰۳ توسط اشخاص حقیقی با مجوز موردی را ابلاغ نمود.
بر اساس این ضوابط ثبت آماری واردات خودروی اشخاص حقیقی با مجوز موردی:
١- ثبت آماری واردات خودروی اشخاص حقیقی صرفاً در کد تعرفههای پیوست ابلاغیه، ذیل عنوان کد تعرفههای خودرو موضوع آیین نامه اجرایی بند (ت) تبصره (۹) امکانپذیر است.
بر اساس آنچه که سازمان توسعه تجارت ایران از ضوابط ثبت آماری واردات خودروهای کارکرده توسط اشخاص حقیقی اعلام کرده، واردات خودروهای با سن بالاتر از پنج سال (۲۰۲۰ به قبل) ممنوع است؛ همچنین تاکید شده که ثبت آماری سفارش، صرفاً از محل تأمین ارزهای بانکی و با ارز «یورو» امکان پذیر است.
بر اساس ضوابط ثبت آماری واردات خودروی اشخاص حقیقی با مجوز موردی:
١- ثبت آماری واردات خودروی اشخاص حقیقی صرفاً در کد تعرفههای پیوست ابلاغیه، ذیل عنوان کد تعرفههای خودرو موضوع آیین نامه اجرایی بند (ت) تبصره (۹) امکانپذیر است.
٢- ثبت آماری مورد بحث، صرفاً با اخذ مجوز موردی با عنوان ''مجوز موردی واردات خودروی شخصی'' امکان پذیر است.
تبصره - اخذ مجوز موردی واردات خودروی شخصی در سامانه جامع تجارت پس از ثبتنام صرفاً با ورود کد ملی فرد در قید حیات و پس از استعلام از ثبت احوال امکانپذیر است.
٣- ثبت آماری واردات خودروی اشخاص حقیقی صرفاً با نوع نمایندگی ثبت آماری واردات خودروی شخصی از محل ایین نامه اجرایی بند (ت) تبصره (۹) قانون بودجه ۱۴۰۳ امکانپذیر است.
۴- ثبت آماری واردات خودروی اشخاص حقیقی با مجوز موردی صرفاً یکبار و در یک پرونده ثبت آماری امکانپذیر است.
۵- ثبت آماری واردات خودروی اشخاص حقیقی با مجوز موردی صرفاً برای یک دستگاه مجاز است.
۶- ثبت آماری مورد بحث در این بخش صرفاً از محل تأمین ارزهای بانکی امکانپذیر است.
٧- ثبت آماری واردات خودروی اشخاص حقیقی صرفاً با نوع ارز ''یورو'' امکانپذیر است.
٨- مبلغ فوب (FOB) خودرو در ثبت آماری واردات خودروی اشخاص حقیقی در حالت «نو» ۴٠ هزار یورو و در حالت «کارکرده» ۲۰ هزار یورو است.
٩- مبلغ کل پرونده ثبت آماری واردات خودروی اشخاص حقیقی در حالت ''نو''، باید کمتر از ۴۲.۰۰۱ یورو و در حالت ''مستعمل'' باید کمتر از ۲۱٫۵۰۱ یورو باشد.
۱۰- ثبت آماری واردات خودروی اشخاص حقیقی صرفاً در برندهایی امکان پذیر است که حداقل یک شرکت نمایندگی خدمات پس از فروش آنها را در کشور ارائه میدهد.
١١- سن خودرو مورد ثبت آماری، باید کمتر از پنج سال باشد؛ بنابراین واردات خودروهای دارای سال ساخت برابر ۲۰۲۰ وماقبل آن مجاز نیست.
١٢- تنها خودروهای دارای سال ساخت ۲۰۲۴ و ما بعد آن در آییننامه «نو» محسوب میشوند.
و در نهایت ١٣- مجوزهای مورد نیاز برای ثبت آماری واردات خودروی اشخاص حقیقی، بایستی از ''دفتر صنایع خودرو وزارت صمت''و ''سازمان حفاظت محیطزیست (جز برای خودروهای برقی) '' اخذ شود.
🔻 محدودیت های این مصوبه :
🔸 اول - کمتر از دو ماه به پایان سال باقی مانده است در حالیکه این مجوز بر اساس ضوابط قانون بودجه سال ۱۴۰۳ ابلاغ و تاکید شده تا پایان سال ۱۴۰۳ هم معتبر است . بنابراین مشخص نیست در این مدت کوتاه چه کسانی موفق به اخذ مجوز ثبت سفارش یا ثبت آماری و واردات خودرو خواهند شد .
🔸دوم - چگونگی ثبت سفارش برای افراد حقیقی ، به روش ثبت آماری و صرفا با ارز یورو اعلام شده که هم اکنون از روش ثبت آماری برای واردات به مناطق آزاد و ته لنجی استفاده می شود و بسیار آسان تر از ثبت سفارش تجاری است با این حال تاکید بر مجوز موردی برای اشخاص حقیقی آن هم در مدت زمان کوتاه ابهامات برای چگونگی اجرای این مصوبه را بیشتر کرده است .
🔸سوم- مبلغ فوب (FOB) خودرو در ثبت آماری واردات خودروی اشخاص حقیقی در حالت نو ۴۰۰۰۰ یورو و در حالت مستعمل ۲۰۰۰۰ یورو در نظر گرفته شده و حکایت از آن دارد که خودروهای نو و کارکرده با حجم موتور تا ۲۵۰۰ سی سی توسط اشخاص حقیقی امکان واردات خواهند داشت.
🔹چهارم - خودروهای تمام بنزینی و گازوئیلی امکان واردات ندارند
****
کانال رسمی پنجره واحد تجارت فرامرزی
@csw_channel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔺به دنبال ورود ۲۱۱ فروند شناور طی ده ماهه سال جاری بیش از ۱۲ میلیون تن کالای اساسی در مجتمع بندری امام خمینی (ره) تخلیه شد که حاکی از رشد ۱۴ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.
🔹به گزارش مانا به نقل از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان، ابوطالب گرایلو مدیر کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان با اعلام این خبر اظهار داشت: میزان تخلیه کالاهای اساسی شامل گندم، جو، ذرت، سویا، برنج، شکر و روغن در بندر امام خمینی (ره) طی ۱۰ ماهه سال جاری، بیش از ۱۲ میلیون و ۷۱۱ هزار تن بود که در این بین شکر رشد ۱۶۳ درصدی، کنجاله سویا رشد ۱۵۰ درصدی، روغن خوراکی رشد ۶ درصدی، دانه روغنی سویا رشد ۵ درصدی و ذرت رشد یک درصدی داشته است.
بیشتر بخوانید
****
کانال رسمی پنجره واحد تجارت فرامرزی
@csw_channel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
سرپرست معاونت پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا گفت: این ادعا که گوشیهای قاچاق، در سامانه ثبت میشوند، کاملاً نادرست است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، موضوع مربوط به گوشیهای همراهی که به صورت قاچاق وارد کشور میشوند و امکان ثبت (رجیستری) آنها وجود ندارد، اخیراً در رسانهها مورد توجه قرار گرفته است. این موضوع به ویژه در ارتباط با 800 هزار گوشی که به صورت قاچاق وارد کشور شده اند، مطرح شده است. در این باره، آقای دهقانی نیا سرپرست معاونت پیشگیری ستاد مبارزه باقاچاق کالا و ارز توضیحاتی ارائه کردند که به بررسی بیشتر این موضوع کمک میکند.
حمیدرضا دهقانی نیا در گفتگو با خبرنگار اقتصادی تسنیم گفت: هر گوشیای که در سامانههای مرتبط با رجیستری ثبت میشود، قطعاً از مسیر قانونی وارد کشور شده است. پس از مصوبه هیئت دولت نیز این روند قانونی همچنان ادامه دارد. این نکته حائز اهمیت است که بگوییم گوشیهایی که ثبت میشوند، قاچاق نیستند. این ادعا که گوشیهای قاچاق ثبت میشوند، خلاف واقع است. در واقع، با تدبیر دولت و مصوبهای که تصویب شد، مشکل بسیاری از مردم در این زمینه حل شده است.
🔹این ادعا که گوشیهای قاچاق، در سامانه ثبت میشوند، کاملاً نادرست است
سرپرست معاونت پیشگیری ستاد مبارزه باقاچاق کالا و ارز اعلام کرد، گوشیهایی که در سامانههای مرتبط با رجیستری ثبت میشوند، از اپراتورهای قانونی استفاده میکنند و دارای شناسنامه هستند. این گوشیها مراحل قانونی خود را طی کردهاند، ارزشگذاری شدهاند، حقوق ورودی آنها پرداخت شده و تست سلامت آنها انجام شده است. در نتیجه، این گوشیها میتوانند از خدمات شبکههای بیسیم بهرهمند شوند.
وی ادامه داد، در مورد مسافرانی که گوشیهای همراه خود را وارد کشور میکنند، اگر مراحل قانونی طی شده باشد، مشکلی وجود ندارد. مسافرانی که گوشیهای خود را در گمرک ثبت یااظهار میکنند، پس از ارزشگذاری کالا و پرداخت حقوق ورودی، اطلاعات آنها در سامانههای مرتبط ثبت میشود و میتوانند از خدمات شبکههای بیسیم استفاده کنند. این روند کاملاً قانونی است و با مصوبه هیئت دولت نیز همخوانی دارد.
دهقانی نیا گفت: به عبارت دیگر در مورد برخی از گوشیهایی که در گمرک ثبت شدهاند، مصوبه هیئت دولت به حل این مشکل کمک کرده است. اگر فردی در گمرک اطلاعات گوشی خود را ثبت کرده اما حقوق ورودی را پرداخت نکرده باشد، دولت با تدبیر خود شرایطی فراهم کرده است که این مشکل برطرف شود. بنابراین، گوشیهایی که از خدمات اپراتورها بهرهمند میشوند، قطعاً مراحل قانونی خود را طی کردهاند.
🔹گوشی های قاچاق مشمول مصوبه اخیر هییت دولت نیستند
این مقام مسئول، در مورد گوشی های آیفونی که در دو سال اخیر که به صورت غیرقانونی وارد شده اند، در گمرک ثبت نشدهاند با توجه به مصوبه جدید دولت چه اتفاقی رخ میدهد، گفت: باید تاکید کنم این ادعا که گوشیهای قاچاق، ثبت میشوند، کاملاً نادرست است.
دهقانی نیا در پاسخ به این سوال که برخی اتحادیه های صنفی و انجمن ها اعلام کرده بودند که با مصوبه دولت مشکل تمام آیفون های موجود که حتی به صورت غیر قانونی وارد شدهاند حل شده است؛ مشخصا برای این دسته از تلفن های همراه که ثبت اولیه گمرکی ندارند، چه اتفاقی رخ میدهد؟ تاکید کرد، گوشیهایی که به صورت غیر قانونی وارد کشور شده اند، در فروشگاهها توزیع میشوند و توسط مردم خریداری میشوند، اگر مراحل قانونی خود را طی نکرده باشند، نمیتوانند از خدمات شبکههای بیسیم استفاده کنند. این موضوع ربطی به مصوبه دولت ندارد و همیشه اینگونه بوده است.
وی افزود، به طور خلاصه، مصوبه هیئت دولت به حل مشکل برخی از مردم کمک کرده است و این روند قانونی همچنان ادامه دارد. گوشیهایی که از خدمات اپراتورها استفاده میکنند، قطعاً مراحل قانونی خود را طی کردهاند و این موضوع با مصوبه دولت همخوانی کامل دارد.
به گزارش تسنیم، بر اساس اعلام سرپرست معاونت پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، گوشی های که به صورت غیر قانونی وارد کشور شده اند، (از جمله تعداد قابل توجهی از آیفون 14 و 15 که از راه های غیر قانونی وارد و عرضه شده اند،) مشمول مصوبه اخیر دولت نیستند.
****
کانال رسمی پنجره واحد تجارت فرامرزی
@csw_channel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
****
کانال رسمی پنجره واحد تجارت فرامرزی
@csw_channel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔻سرپرست معاونت پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا:
🔹در مصوبه هیئت دولت در سوم بهمن ۱۴۰۳ برای رفع مشکل رجیستری تلفنهای همراه،مستقیماً تاکید شده تمامی تلفنهای هوشمند موجود در کشور میتوانند از این امکان و این مصوبه بهرهمند شوند و نسبت به ثبت اطلاعات و پرداخت حقوق ورودی بر اساس شیوهنامهای که قاعدتاً گمرک تهیه میکند، با همکاری وزارت صمت و وزارت ارتباطات اقدام کنند.
🔹بنابراین همه گوشیها میتوانند ثبت اطلاعات و رجیستری را انجام دهند. پرداخت حقوق ورودی هم بر اساس ارزشی که گمرک محاسبه میکند و شیوهنامهای که تهیه خواهد کرد، شفاف خواهد شد و مشکلی بابت ثبت اطلاعات موبایلها و استفاده از این موبایلها از شبکه اپراتوری کشور نخواهد بود.
****
کانال رسمی پنجره واحد تجارت فرامرزی
@csw_channel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
****
کانال رسمی پنجره واحد تجارت فرامرزی
@csw_channel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
رئیس کل گمرک ایران: یک محموله ۶۰۰ دستگاهی وارد شده و در حال حاضر در سه گمرک مشهد، باهنر و از امروز هم از فرودگاه امام خمینی واردات آیفون آغاز می شود.
واردات آیفون ۱۶ متوقف نشده است.
****
کانال رسمی پنجره واحد تجارت فرامرزی
@csw_channel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
ماموران گمرک دوغارون با همکاری سربازان گمنام امام زمان (عج) موفق به کشف ۴۳ کیلو و ۳۹۰ گرم انواع مواد مخدر شدند.
به گزارش روابط عمومی گمرک ایران، این میزان مواد مخدر در لاستیک کامیون ورودی به کشور جاسازی شده بود که هوشیاری ماموران گمرک مانع از قاچاق این محموله شده بود
براساس این گزارش، پرونده مربوطه برای رسیدگی بیشتر تحویل مراجع ذیصلاح شد.
****
کانال رسمی پنجره واحد تجارت فرامرزی
@csw_channel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔸دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت حقوق ورودی گوشی های آیفون موجود در کشور که قبل از مصوبه هیأت وزیران و آزاد سازی واردات آیفون وارد کشور شده بودند را جهت اجرا به گمرک ابلاغ کرد تا امکان رجیستری این گوشی ها به صورت قانونی فراهم شود .
🔸بر این اساس ثبت آن دسته از تلفن های همراه هوشمند موضوع این مصوبه که قبل از ابلاغ این تصویب نامه در کشور موجود بوده اند ، منوط به پرداخت حقوق ورودی معادل واردات در سایر رویه ها سی درصد (۳۰) خواهد بود.
****
کانال رسمی پنجره واحد تجارت فرامرزی
@csw_channel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
رئیس کل بانک مرکزی پس از بازدید سرزده رئیسجمهوری از بانک مرکزی:
🔹کشور از منابع و ذخایر ارزی کافی برخوردار است.
🔹حضور بانک مرکزی در بازار طلا تا زمانی که تقاضا وجود داشته باشد ادامه دارد.
🔹با کاهش التهابات سیاسی بازار ارز و طلا آرام خواهد شد.
****
کانال رسمی پنجره واحد تجارت فرامرزی
@csw_channel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM