Telegram Web Link
📌کلیه حساب‌های متعلق به اشخاص غیرتجاری «حساب غیرتجاری» محسوب می‌شود

▪️با تصویب مجلس، کلیه حساب‌های متعلق به اشخاص غیرتجاری به‌صورت پیش فرض «حساب غیرتجاری» و کلیه حساب‌های متعلق به اشخاص حقوقی «حساب تجاری» محسوب می‌شوند| ایسنا



@customs_commercial
📌 مالیات بر عایدیِ سرمایه / سوداگری و سفته بازی

🔹️ نمایندگان  در جلسه علنی امروز در جریان بررسی ایرادت شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی ماده ۱۳ این طرح را اصلاح کردند.

🔻صدر ماده (۱۳) و بندهای (الف) و (ب) و تبصره‌های آن‌ها به شرح زیر اصلاح شد:

ماده ۱۳- یک ماده به‌عنوان ماده (۴۷) به ذیل فصل اول باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم الحاق می‌شود:

ماده ۴۷- عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون، در موارد زیر مشمول مالیات نمی‌شود:

الف- انتقال ملک مسکونی متعلق به «شخص غیرتجاری بالای هجده سال» در صورتی که:
۱- دوره تملک آن بیش از دو سال باشد و
۲- شخص فوق مالک ملک مسکونی دیگری نباشد.
◾️ تبصره ۱- عایدی سرمایه حاصل از انتقال ملک مسکونی متعلق به «سرپرست خانوار» در صورتی که دوره تملک آن بیش از دو سال باشد و شخص فوق صرفاً یک ملک مسکونی دیگر داشته باشد، مشمول مالیات نمی‌شود. در خصوص سرپرست خانوار، شرط دوره تملک بیش از دو سال، می‌تواند در هر پنجسال، یک بار رعایت نشود.
◾️ تبصره ۲- در صورتی که اشخاص موضوع این بند نسبت به خرید ملک مسکونی جدید اقدام نمایند و حداکثر ظرف یکسال از زمان خرید آن، نسبت به انتقال ملک مسکونی اولیه دارای شرایط این بند (با رعایت تبصره (۱) این بند) اقدام کنند، انتقال ملک مسکونی اولیه مشمول مالیات نمی‌شود.

◾️ تبصره ۳- مجموع کل درآمد اجاره املاک با کاربری مسکونی متعلق به اشخاص غیرتجاری، در طول دوره تمک بر اساس ارزش اجاری موضوع ماده (۵۴) این قانون، مشروط به صدور صورتحساب الکترونیکی اجاره، از عایدی سرمایه همان دارایی ‌کسر می‌شود. تخفیف مذکور تا سقف پنجاه درصد (۵۰%) عایدی سرمایه همان دارایی‌ قابل اعمال است. اعمال این تخفیف پس از اعمال حکم موضوع تبصره (۲) ماده (۴۹) این قانون لحاظ خواهد شد.

◾️ تبصره ۴- در خصوص اشخاصی که مالک بخشی از یک یا چند ملک مسکونی هستند، مجموع سهم‌ (دانگ) مالکیت املاک مسکونی تا سقف یک ملک مسکونی کامل با رعایت تبصره (۱) این ماده، مشمول معافیت موضوع این بند می‌شوند و عایدی سرمایه حاصل از انتقال مازاد مالکیت مذکور، مشمول مالیات موضوع این فصل می‌باشد.

ب- انتقال خودروی سواری دارای شماره انتظامی (پلاک) شخصی متعلق به «شخص غیرتجاری بالای هجده سال» در صورتی که:

۱- دوره تملک آن بیش از یک سال باشد 
۲- شخص فوق، مالک تمام یا بخشی از خودروی سواری دارای شماره انتظامی شخصی دیگری نباشد.

◾️ تبصره ۱- عایدی سرمایه حاصل از انتقال خودروی سواری دارای شماره انتظامی شخصی متعلق به «سرپرست خانوار» در صورتی که دوره تملک آن بیش از یک سال باشد و شخص فوق صرفاً یک خودروی سواری دارای شماره انتظامی شخصی دیگر داشته باشد، مشمول مالیات نمی‌شود. در خصوص سرپرست خانوار، شرط دوره تملک بیش از یک سال، می‌تواند در هر پنجسال، یکبار رعایت نشود.

◾️ تبصره ۲- در صورتی که اشخاص موضوع این بند نسبت به خرید خودروی سواری دارای شماره انتظامی شخصی جدید اقدام نمایند و حداکثر ظرف شش ماه از زمان خرید آن، نسبت به انتقال خودروی سواری اولیه دارای شرایط این بند (با رعایت تبصره (۱)) اقدام کنند، خودروی سواری اولیه مشمول مالیات نمی‌شود.

بند ج این ماده نیز حذف شد که در آن آمده بود :«ج- دارایی‌های موضوع بند (۳) ماده (۴) این قانون متعلق به هر «شخص غیرتجاری بالای هجده سال» مجموعاً به میزان یکصد و پنجاه گرم طلای هجده عیار یا معادل آن در هر پنجسال»

⭕️ عنوان بند (ه) ماده (۱۳) به بند (د) تغییر کرد و به شرح زیر اصلاح شد:

د- انتقال املاک موضوع ماده (۶۸) و ماده (۷۰) این قانون

عنوان بند (و) ماده (۱۳) به بند (ه) تغییر کرد و به شرح زیر اصلاح شد:
ه- انتقال دارایی‌های موضوع بندهای (۱) و (۲) ماده (۴۶) این قانون که پیش از استقرار بستر اجرایی تملک شده‌اند، تا سه سال پس از استقرار بستر اجرایی

ز- انتقال «کلیه اراضی با کاربری کشاورزی اعم از باغ‌ها و زمینهای زراعی و اراضی فاقد کاربری» با دوره تملک بالای سه سال
تبصره - اراضی داخل محدوده شهر و باغ‌ویلاها مشمول معافیت این بند نمی‌باشند.

🔻بند (ح) ماده (۱۳) و تبصره‌های آن به شرح زیر اصلاح شد:

ح- انتقال دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون به صورت بلاعوض نظیر هدیه و وقف
تبصره-شرط برخورداری از معافیت این بند، درج بلاعوض بودن در صورتحساب الکترونیکی مربوط است.

🔹️ عنوان بند (ط) ماده (۱۳) به بند (ج) تغییر کرد و به شرح زیر اصلاح شد:
ج - انتقال ارز حاصل از روش‌های مجاز ورود ارز به کشور به تأیید بانک مرکزی مشروط به رعایت قوانین و مقررات مربوط

◾️ تبصره ماده (۱۳) به شرح زیر اصلاح شد:
تبصره- آیین‌‏نامه اجرایی این ماده حداکثر شش ماه پس از تاریخ لازم ‎الاجرا شدن این ماده، توسط سازمان تهیه می‌شود و به‌تصویب هیأت وزیران می‌رسد.


@customs_commercial
Arzesh Saderati -14030203.xlsx
7.5 MB
آخرین فایل فهرست ارزش کالاهای صادراتی منتهی به ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳


♦️ملاک بررسی ارزش و اجرای آن تاریخ مصوبه می باشد

@customs_commercial
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تصاویری از پنل‌های خورشیدی جدیدی که شرکت آلمانی Heliatek تولید کرده و تقریبا در هر مکانی امکان نصب آن وجود دارد

@customs_commercial
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
صفحه اول برخی روزنامه‌های اقتصادی امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

@customs_commercial
بر اساس رای سازمان جهانی گمرک

اتاق سیاحتگری سیار قابل جداسازی، طراحی شده برای قرار گرفتن یا نصب بر روی پشت وسایل نقلیه دارای کفی پشتی ("کامیون وانت"). می توان آن را با استفاده از وسیله نقلیه ای مورد استفاده‌ای که بر روی آن نصب شده است، به راحتی جدا و از یک مکان به مکان دیگر منتقل کرد. اتاق سیاحتگری مجهز به وسایل ثابت مانند یخچال ، اجاق گاز ،مخزن آب و.... می باشد و می توان جهت اقامت از آن استفاده نمود ذیل ردیف تعرفه 870899 طبقه بندی می شود



@customs_commercial
🔵 رونمایی از بسته پیشنهادی اتاق ایران درباره رفع چالش‌های ارزی

🔸بسته پیشنهادی اتاق ایران درباره رفع چالش‌های ارزی که به همت مرکز پژوهش‌های اتاق ایران با همکاری کمیسیون‌های تخصصی و مرکز بهبود کسب‌وکار اتاق ایران آماده شده است، پس از نهایی شدن به دولت ارائه می‌شود.

🔸ایجاد بازار متشکل رسمی و عمیق، کاهش شدت اعمال کنترل‌های ارزی، اصلاح تدریجی نرخ ارز حواله مرکز مبادله، ایجاد بازار مبادله اسکناس بین صرافی‌ها، بانک‌ها و ...از جمله پیشنهادهای این بسته برای مدیریت بازار ارز است

🔸این بسته همچنین برای رفع چالش‌های ارزی صادرکنندگان و واردکنندگان، پیشنهاداتی مانند تسهیل شرایط بازگشت ارز حاصل از صادرات، ایجاد بازار خریدوفروش مهلت بازگشت ارز بین صادرکنندگان، حضور نماینده اتاق ایران در کارگروه بازگشت ارز حاصل از صادرات، افزایش مهلت ایفای تعهدات ارزی از ۴ ماه به ۶ ماه و در نظر گرفتن اظهارنامه موقت برای صادرات، اعلام ثبت سفارش به‌عنوان یک مجوز و امکان مبادله مستقیم صادرکنندگان و واردکنندگان در مرکز مبادله را ارائه کرده است.


@customs_commercial
♦️همراه داشتن ۱۴ قلم دارو در عربستان برای زائران حج ممنوع است

فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا:
🔹۱۴ قلم دارو در کشور عربستان ممنوع است که زائران باید با آگاهی نسبت به آن، از همراه داشتن این داروها امتناع کنند.
🔹این داروها شامل هیرومرفین، آمپول پتیدین، آمپول مرفین، شربت اکسپکترانت کدئین، قرص و آمپول ترامادون، قرص متیل فنیدات، آمپول و قرص بوپرنورفین، آمپول و قرص دیازپام، قرص استامینوفن کدئین، شربت و قرص متادون است.

@customs_commercial
13.1403.82290-14030127.pdf
654.5 KB
ابلاغ کیل مصرف الیاف و نخ مصرفی فرش ماشینی

@customs_commercial
سقف‌ جدید برداشت از حساب‌های بانکی ابلاغ شد

🔹با ابلاغ رسمی بانک مرکزی به شعب بانک‌ها، سقف برداشت از حساب‌های بانکی به صورت غیر حضوری روزانه ۲۰۰ میلیون‌ تومان و ماهانه ۱ میلیارد تومان شد.

🔹همچنین حداکثر تراکنش خرید از هر کارت پرداخت و نیز کلیه کارت‌های پرداخت متعلق به مشتری حقیقی، به روزانه دو میلیارد ریال افزایش می‌یابد.



@customs_commercial
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
صفحه اول برخی روزنامه‌های اقتصادی امروز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳


@customs_commercial
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 رئیسی: یکی از مهم‌ترین اهداف سفر به پاکستان دستیابی به تجارت ۱۰ میلیارد دلاری در سال است

🔹با مسئولان سریلانکا توافق کردیم خدمات فنی و مهندسی به این کشور ادامه یابد.


@customs_commercial
۳۰ کشور آفریقایی برای همکاری اقتصادی به ایران می آیند

🔹  محمد صادق قنادزاده معاون ارتقا کسب و کارهای بین المللی سازمان توسعه تجارت در نشست خبری اجلاس همکاری های اقتصادی ایران و آفریقا اظهارداشت: ایران و کشورهای آفریقایی از ظرفیت  یکدیگر برای همکاری‌های اقتصادی مطلع نیستند بنابراین برگزاری این اجلاس همزمان با نمایشگاه توانمندی های صادراتی در برای شناخت زمینه های تجاری طرفین است.
🔹 وی افزود: باکشور های آفریقایی  میتوان در زمینه های مختلف از جمله کشاورزی، کشت فراسرزمینی، واردات مواد اولیه تولید و غیره می توان همکاری مختلفی داشت.

@customs_commercial
جزئیات تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ و ۴۱ هزار تومانی

معاون ارزی مرکز مبادله ارز:
🔹از اول فروردین ماه تا چهارم اردیبهشت ماه سال جاری، ۳ میلیارد و ۴۶۵ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

🔹برای کالاهای اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان ۶۶۲ میلیون دلار،‌ برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۱۰۸میلیون دلار و برای خدمات ۱۱۰ میلیون دلار  به نرخ ۴۴۰۳۸ تومان و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی ۵۸۵ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.
tn.ai/3074752



@customs_commercial
قالیباف: منتظر برنامه بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم

▪️بانک مرکزی برنامه ندهد مجلس برنامه می‌دهد

رئیس مجلس در نشست بررسی مسائل ارزی:
🔹نباید به ارائه گزارش اکتفا کرد زیرا در نشست قبلی به اندازه کافی گزارش ارائه شد و دوستان دولت باید به طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارائه کنند. ما دنبال تکرار جلسات نیستیم و جلسه سومی وجود ندارد.

🔹همه اختیارهای موجود در قانون دائمی را به رئیس بانک مرکزی دادیم و هر چه ایشان در جلسه سران قوا بیان کردند قبول کردیم اما شرایط کنونی نشان می‌دهد که هم رویکرد اقتصادی و هم رویکرد مدیریتی در موضوع ارز دچار اشکال است.

🔹به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد.

🔹ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.
tn.ai/3074808


@customs_commercial
بخشنامه قوه قضاییه


نحوه احضار اشخاص حقوقی به محاکم قضایی


@customs_commercial
⭕️ تجارت آزاد با پاکستان در انتظار پاسخ طرف پاکستانی/ تجارت بیش از ۲.۵ میلیارد دلاری غیررسمی با پاکستان

🔹محمدصادق قنادزاده، معاون سازمان توسعه تجارت: مذاکرات تجارت آزاد ایران و پاکستان آغاز شده است. در این رابطه چهار دور مذاکره انجام شده و قبل از سفر اخیر رئیس جمهور هم بخشی از مذاکرات پیش رفته و تبادل لیست و سند انجام شده است. در حال حاضر منتظر پاسخ طرف پاکستانی هستیم.

🔹در حال حاضر دو کشور برای رسیدن به تجارت ۱۰ میلیارد دلاری هدف‌گذاری کردند. همچنین در سند ۵ ساله همکاری دو کشور دیده شده که تجارت ایران و پاکستان تا سال ۱۴۰۳ به ۵ میلیارد دلار برسد.

🔹یکی از مشکلات تجارت دو کشور تجارت غیررسمی است، تصریح کرد: اگر تجارت غیررسمی به تجارت رسمی تبدیل شود، می‌توان گفت همین الان هم تجارت ۵ میلیارد دلاری بین دو کشور محقق شده است. چرا که تجارت رسمی دو کشور حدود ۲.۵ میلیارد دلار است، اما اگر تجارت غیررسمی هم محاسبه شود حداقل دو برابر این رقم است.

🔹در مجموع هدف گذاری شده در کوتاه مدت تجارت دو کشور به ۱۰ میلیارد دلار برسد.


@customs_commercial
Arzesh Saderati -14030204.xlsx
7.5 MB
آخرین فایل فهرست ارزش کالاهای صادراتی منتهی به ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳


♦️ملاک بررسی ارزش و اجرای آن تاریخ مصوبه می باشد

@customs_commercial
♦️تفاوت بین داده و اطلاعات و دانش

داده شامل ارقام و حقایق خام است. برخلاف داده، اطلاعات داده‌های جمع‌آوری شده رو تجزیه و تحلیل میکند.

داده ورودی ماست که اول، فرآیند پالایش و بَعد سازمان‌دهی مفید رو طی ؛ و خروجی یا اطلاعات رو تولید میکند.
داده جزئیات رو به ما نمیدهد، چون به ندرت ارتباطی بین انبوه داده‌ها وجود دارد مگر اینکه پردازش بشوند. اطلاعات وقتی با استنتاج‌های به دست آمده منطبق میشود جزئیات رو به ما میدهد.
داده هیچ معنی واقعی ندارد، در حالی که هدف از اطلاعات ارائه دید و معنی است.
اطلاعات، درکی از حقایق رو برای ما ممکن میکنه اما دانش، ما رو به شناخت و آگاهی از یک موضوع خاص هدایت میکند.

هزینه بازتولید دانش، خیلی بالاست چون بر اساس تجربه و درک و ارزشهای فردی و … انجام میشوند.
اطلاعات به تنهایی نمیتواند در مورد کسی یا چیزی، پیش‌بینی یا نتیجه‌گیری کند. اما دانش توانایی پیش‌بینی و نتیجه‌گیری دارد.

اطلاعات رو خیلی راحت میشود به فرد دیگه منتقل  و با او به اشتراک گذاشت اما دانش رو نه، چون فرد مقابل باید چیزهایی بداند تا دانش رو بفهمد.


@customs_commercial
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺ربات‌هایی برای کمک به کارگران و خطوط تولید


@customs_commercial
2024/06/01 07:38:28
Back to Top
HTML Embed Code: