Telegram Web Link
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: «در دوره ابتدایی در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ حدود ۲۱۶ هزار و ۲۴۳ کودک بازمانده از تحصیل داشته‌ایم که از این تعداد ۳۱ هزار و ۵۱۸ نفر تا کنون به تحصیل بازگشته‌اند.»

سیستان و بلوچستان بالاترین نرخ بازماندگی از تحصیل و ترک تحصیل را دارد. در این منطقه دو مولفه فقر اقتصادی و آموزش تک‌زبانه در هم تنیده‌اند. آذربایجان‌غربی، خوزستان و کرمان نیز وضعیتی مشابه دارند. در آذربایجان غربی زبان مادری ترکی یا کردی است، در خوزستان بخش بزرگی از جمعیت عرب هستند و در کرمان نیز بلوچ‌ها بخش بزرگی از جمعیت جنوب استان را تشکیل می‌دهند.
🔥12🕊3💔2
از همراهان دادخواست تشکر میکنیم که صدای #کریم_اسماعیل_زاده بودند.

روز پنجشنبه ۱۶ شهریورماه، کریم اسماعیل زاده از زندان تبریز آزاد شد. آزادی آقای اسماعیل زاده با پایان دوران محکومیت وی صورت گرفته است.
آقای اسماعیل زاده، اواخر اسفند ۱۴۰۲ توسط شعبه دوم دادگاه تجدیدنظر استان آذربایجان شرقی از بابت اتهام “تحریک و دعوت مردم به اعمال خشونت آمیز در فضای مجازی” به شش ماه حبس تعزیری محکوم شده بود.

وی در تاریخ ۲۹ فروردین ماه سال جاری، جهت تحمل دوران محکومیت خود بازداشت و به زندان تبریز منتقل شد.

لینک دادخواست که در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ منتشر شد: https://www.daadkhast.org/fa/petition/4978/
👍15😢1
خطاب به مدعی‌العموم در آبسرد دماوند، دادستانی کل کشور، و نهاد ریاست جمهوری دولت جمهوری اسلامی ایران

۲۰ شهریور ۱۴۰۳

بر اساس گزارش‌ها، در مرداد گذشته، سید مهدی موسوی نوجوان ۱۵ ساله افغانستانی ساکن آبسرد دماوند، از سوی پلیس ایران مورد خشونت شدید قرار گرفته است. مأمور نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران با لباس رسمی زانویش را بر سر و گردن سید مهدی موسوی گذاشته، و فرد دیگری با لباس شخصی بدن این نوجوان را نگه داشته و مأمور انتظامی را یاری می‌کند. خبرنگار «شرق» می‌نویسد، «صدای گریه‌های سید‌مهدی در کوچه پیچیده، رهگذرها دور ماشین پلیس جمع شدند و شاهد مأموری هستند که با تندی بر سر نوجوان ناشنوا داد می‌زند. مهدی موسوی با گریه می‌گوید: عمو ولم کن!» در این درگیری سمعک این کودک ناشنوا از بین می‌رود.

این اقدام خشونت‌آمیز، نه تنها نقض حقوق این کودک به شمار می‌آید، بلکه نمادی از نژادپرستی و رفتارهای تبعیض‌آمیز علیه شهروندان افغانستانی در ایران است.

متأسفانه، در ماه‌های اخیر شاهد افزایش موج‌های نفرت‌پراکنی علیه شهروندان، مهاجران، و پناهجویان افغانستانی در ایران بوده‌ایم. نمونه دیگر این رفتارهای تبعیض‌آمیز، اخراج کبری غلامی، زن پژوهشگر ایرانی‌ـ‌افغانستانی، پس از ۳۵ سال زندگی در ایران به دلیل بی‌حجابی بوده، که خوشبختانه با فشار عمومی و پیگیری فعالان اجتماعی، پژوهشگران و فعالان افغانستانی و ایرانی به ایران بازگردانده شد.
👍15🤯3
پیگیری قضایی خشونت پلیس علیه نوجوان افغانستانی و هشدار درباره افزایش نژادپرستی در ایران

ما امضاکنندگان این دادخواست با تأکید بر لزوم حفظ حقوق انسانی و مقابله با هرگونه نژادپرستی و تبعیض، خواستار موارد زیر هستیم:

پیگیری حقوقی و قضایی جدی در خصوص حادثه خشونت علیه سید مهدی موسوی و شناسایی و بازداشت نیروی پلیس خاطی.
دلجویی و جبران خسارت از سید مهدی موسوی و خانواده‌اش از سوی نهادهای مسئول.
همکاری جدی و همه‌جانبه نهادهای دولتی و رسانه‌های داخلی ایران در راستای پایان دادن به نژادپرستی و نفرت‌پراکنی علیه شهروندان و پناهجویان افغانستانی.
ایجاد سازوکارهای حقوقی و اجتماعی برای حمایت از حقوق مهاجران و پناهجویان در ایران و جلوگیری از هرگونه برخورد ناعادلانه و تبعیض‌آمیز با آنان.
با توجه به اهمیت و فوریت موضوع، انتظار داریم که این دادخواست به سرعت مورد بررسی و اقدام قرار گیرد. از شما تقاضا داریم که در این مسیر به مسئولیت قانونی و انسانی خود عمل کرده و با اقدامات موثر، گامی مهم در جهت حفظ عدالت و امنیت اجتماعی بردارید.

لطفا با کلیک بر روی یکی از گزینه های زیر امضای خود را ثبت کنید ⬇️
👍16🤯2
ما امضا‌کنندگان این دادخواست از مقامات مسئول جمهوری اسلامی ایران، سازمان‌های حقوق بشری، و نهادهای مرتبط درخواست می‌کنیم تا سکوت خود را در مورد کشتار روزانه کولبرها بشکنند. ما خواستار آنیم که جمهوری اسلامی ایران موظف به انجام اقدامات زیر شود:

۱. فوراً تیراندازی مستقیم، خشونت، و آزار کولبرها به دست نیروهای مرزی ایران را متوقف کند.

۲. اجازه دهد کولبرها بدون مداخله کار کنند تا فرصت‌های شغلی پایدار ایجاد شود.

۳. نظارت بین‌المللی برای رسیدگی به کشتار سیستماتیک را بپذیرد و حفاظت از حقوق کولبران را ضمانت نماید.

ما درخواست مداخله فوری سازمان‌های حقوقی و قضایی بین‌المللی را داریم تا به کشتار دایمی کولبران رسیدگی کنند.

🔴 لطفا اطلاع رسانی و امضا کنید

#کولبری_جرم_نیس
👍42🤯4
مهسا (ژینا) امینی، در ۲۲ شهریور ۱۴۰۱، پس از دستگیری از سوی گشت ارشاد در تهران، در اثر ضربات مأموران گشت ارشاد و پلیس امنیت اخلاقی نظام جمهوری اسلامی ایران دچار شکستگی جمجمه و مرگ مغزی شد.

مهسا امینی سه روز بعد، در ۲۵ شهریور ۱۴۰۱، بر اثر شدت جراحات ناشی از ضربات وارده در بیمارستان کسری تهران درگذشت.

#مهسا_امینی
#ژینا_امینی
#ژن_ژیان_ئازادی
#زن_زندگی_آزادی
#دادخواهی
#دادخواهیم
💔23😭3🔥2
🟣‌ نامه‌ی پخشان عزیزی از بند زنان زندان اوین (۲۵ شهریور ۱۴۰۳)


«ژن، ژیان، ئازادی یک انقلاب علمی با ژنولوژی» متن اخیر پخشان عزیزی، زندانی سیاسی کورد محکوم به اعدام در بند زنان اوین است که جهت انتشار در اختیار #بیدارزنی قرار گرفته است.
متن کامل نامه

#ژن_ژیان_ئازادی
👏252👍2
سید رسول موسوی، دستیار وزارت خارجه ایران در پستی در شبکه ایکس جمعه ۲۳ شهریور تصویری از یک نانوایی در شهرستان بردسیر استان کرمان منتشر کرده که اعلام کرده «به دستور دادستانی فروش نان به اتباع ممنوع است.»

او در این پست نوشته است: «بر سردر خانقاه ساده و بی‌تکلف عارف کامل، شیخ ابوالحسن خرقانی نگاشته بودند: هرکه در این سرا در آید، نانش دهید و از ایمانش مپرسید. چه، آنکه به درگاه باری تعالی به جان ارزد، البته بر خوان بوالحسن به نان ارزد. چه بر ما رفته است با این تاریخ و فرهنگ و ادب و عرفانی که اینچنین شدیم؟»
👍22😢11😱2
«یک مامور درجه‌دار و سرباز، من رو به زور سوار ماشین‌ نیروی انتظامی کردند و ماشین به راه افتاد. مامور درجه دار حرف‌های خیلی زشتی می‌زد. دستم رو می‌گرفت و دستش رو روی پام می‌ذاشت. می‌خواستم جلوش رو بگیرم اما فایده نداشت، زورش خیلی زیاد بود. همش مراقب بود که از بیرون دیده نشم. خیلی ترسیده بودم. گریم قطع نمی‌شد. یکدفعه دستش رو برد توی لباسم و گفت قلبت تند می‌زنه، نکنه مواد مصرف می‌کنی؟ خواستم فرار کنم اما در از تو باز نمی‌شد. وقتی دید حالم خیلی بده گفت می‌ذاریم بری اما به کسی چیزی نمی‌گی. ما همونطوری که مهربونیم می‌تونیم بد هم باشیم.»

این نمونه‌ تنها بخشی از هزاران تجربه‌ای است که گرشاد طی یک سال گذشته دریافت کرده است. تصور کنید هر روز با این ترس زندگی می‌کنید که ممکن است تنها به دلیل پوششی که انتخاب کرده‌اید، مورد آزار و اذیت قرار گیرید، دستگیر یا حتی کشته شوید. برای بسیاری از زنان، مواجهه با گشت ارشاد پیامدهای دردناکی به همراه داشته است؛ از دست دادن شغل، توقیف دارایی‌ها، مسدود شدن حساب‌های مالی، محرومیت از تحصیل، ممنوعیت خروج از کشور، جریمه‌های سنگین و حتی مجازات‌ شلاق یا زندان. این واقعیت تلخ زندگی میلیون‌ها زن در ایران است که تحت نظارت‌های امنیتی و فشارهای روانی شدید قرار دارند. زنانی مانند مهسا امینی، آرمیتا گراوند، نفس حاجی شریف و آزاده بدری که تنها برای انجام فعالیت‌های روزمره از خانه خارج شدند اما قربانی قوانین سرکوبگر جمهوری اسلامی شدند.
🤬29👍4🕊21
ضابطان حجاب اجباری باید محاکمه شوند

پلیس امنیت اخلاقی، پلیس راهنمایی و رانندگی، دادسراها، دادگاه‌ها، وزارت اطلاعات، سپاه پاسداران و نیروهای شبه‌نظامی بسیج، همراه با عوامل لباس شخصی، مجریان قوانین تحقیرآمیز و سرکوبگرانه حجاب اجباری هستند. ما می‌خواهیم صدای قربانیان را به گوش جهان برسانیم و مطمئن شویم کسانی که به اجرای این قوانین و سرکوب زنان می‌پردازند، با پیامدهای واقعی آن مواجه می‌شوند.

پیام ما روشن است: زمان آن رسیده تا تمام کسانی که در حفظ و اجرای این قوانین سرکوبگرانه نقش دارند، پاسخگو شوند.

با امضای این دادخواست، به مبارزه با ظلم و ساختن آینده‌ای که هیچ زنی در ترس زندگی نکند، یاری رسانید.

لطفا با کلیک بر روی یکی از گزینه های زیر امضای خود را ثبت کنید ⬇️
9👍1
زبان ترکی با وجود داشتن میلیون‌ها گوینده در ایران نه تنها همانند زبان فارسی در صد سال اخیر هیچ جایگاه رسمی نداشته، بلکه هر آنچه که مخاطبان این زبان قصد انتشار دارند نیز با سانسور مواجه می‌شود. بدیهی است که جمهوری اسلامی ایران هر نوع تولید محتوایی را که مخالف عقاید ایدئولوژیک خود باشد به هر زبانی اعم از ترکی یا فارسی سانسور می‌کند یا اجازه‌ی انتشار آن را نمی‌دهد. به عبارت دیگر، هر آنچه در زبان فارسی سانسور شود، شامل زبان ترکی هم می‌شود. اما موارد سانسور زبان ترکی شامل حال زبان فارسی نمی‌شود. از این حیث می‌توان گفت که زبان ترکی علاوه برسانسور عام، به مثابه زبان ترکی نیز با سانسور محتوایی روبرو است. هر محتوایی که به زبان ترکی باشد از زیر سانسور می‌گذرد. می‌توان گفت این خود زبان ترکی است که زیر سانسور است.

انتظارات سانسور

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قواعد خاصی برای سانسور محتوای ترکی وضع کرده و بر کتاب‌های ترکی تحمیل می‌کند. یکی از قواعد مربوط به نحوه نگارش زبان ترکی است. وزارتخانه اصرار دارد که ترکی باید به برخی ساختارهای دستوری فارسی پای‌بند باشد. این منجر به متونی می‌شود که در آن دستور زبان ترکی نقض می‌شود و در محتوای نوشتاری که تحت سانسور وزارتخانه قرار می‌گیرد، سردرگمی ایجاد می‌کند.

تحمیل محدودیت بر واژگان ترکی

علاوه بر این، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مخالف استفاده از برخی کلمات در زبان ترکی است. از آن جمله، نخست اصطلاحاتی است که از کشور ترکیه و جمهوری آذربایجان وارده شده؛ و دوم، کلماتی است که به دلیل نداشتن متولیِ رسمی و عدم رسمی شدن زبان ترکی در ایران، به دلیلِ پیشروی زبان فارسی در زندگی روزمره‌، رفته‌رفته دیگر استفاده ‌نشده است. این دسته از کلمات اخیر اما دوباره از طریق انواع رسانه‌های جمهوری ترکیه و آذربایجان وارد نوشتار و گفتار ترک‌ها در ایران شده است. در نتیجه‌ی این اقدام از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، کاربرد زبان ترکی صرفا به گفتار روزمره محدود شده، و رسوخِ‌ زبان فارسی در متون ترکی نیز بیشتر و بیشتر شده است.

توزیع محدود و دسترسی ناقص به کتاب‌های ترکی

موارد بالا تنها شامل سانسور کتاب‌های ترکی قبل از اخذ مجوز چاپ است. پس از اخذ مجوز و چاپ، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تنگ‌تر کردن عرصه‌ی فروش کتاب‎های ترکی، سانسور پس از مرحله‌ی اخذ مجوز و انتشار را نیز اِعمال می‌نماید. کتابخانه‌های عمومی و سایر دستگاه‌های مربوطه از ناشران کتب ترکی، به‌استثنای عناوینی خاص، هیچ‌گاه کتابی را نخریده و در دسترس خوانندگان قرار نداده‌اند. برخی ناشران، به عنوان یک اقدام خیرخواهانه، کتاب‌های ترکی را با پول خود خریداری کرده و به کتابخانه‌های عمومی در شهرهای آذربایجان اهدا کرده‌اند. با این حال، این کتاب‌ها نه در فهرست کتابخانه‌ها ثبت شده‌ و نه در قفسه‌ها قرار گرفته‌اند.

روش‌های ناشفاف

با وجود تمامی این موارد، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از یک روش منسجم یا شفاف در سانسور کتاب‌های ترکی پیروی نمی‌کند و همیشه آن را به صورت آشفته و بی‌برنامه اِعمال می‌نماید تا ناشران را سردرگم کند، و هر بار با رویه‌ای خاص در سانسور کتب ترکی مواجه نماید. در نتیجه این کار، اراده‌ی ترک‌ستیزی/ ترکی‌ستیزی در ایران همیشه به‌صورت یک بی‌شکلیِ برنامه‌ریزی‌شده‌ پایدار می‌ماند.
12😁2
سانسور زبان تُرکی را متوقف کنید

ما، امضاکنندگان، خواستار موارد زیر هستیم:

پایان فوری سانسور محتوای زبان ترکی در همه اشکال، از جمله کتاب‌ها، رسانه‌ها و نشریات دیجیتال.
به رسمیت شناختن زبان ترکی به عنوان یک زبان رسمی در ایران، اعطای همان حقوق و منزلت به آن مانند زبان فارسی.
توقف الزام وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر اینکه ترکی باید به قوانین دستوری فارسی پایبند باشد، اجازه دادن به ترکی برای نوشته شدن به شکل صحیح خود.
حذف محدودیت‌ها بر واژگان ترکی، از جمله اصطلاحات گرفته شده از ترک‌زبانان سایر کشورها، تا زبان بدون مداخله‌ی سانسور تکامل یابد و با فرهنگ و اجتماع به طور طبیعی تطبیق پیدا کند.
فروش و توزیع آزاد و بدون محدودیت کتاب‌های ترکی، و اطمینان از اینکه آن‌ها در کتابخانه‌های عمومی و کتابفروشی‌های سراسر کشور در دسترس هستند.
14👎3😁1
خواهان لغو حکم اعدام حاتم اوزدمیر هستیم

حاتم اوزدمیر زندانی سیاسی کُرد در اردیبهشت ۱۴۰۳ از سوی شعبه ۳ دادگاه انقلاب اسلامی اُرومیه به ریاست قاضی نجف‌زاده به اتهام «محاربه» به اعدام محکوم شد و طی روزهای اخیر دیوان عالی کشور این حکم را تأیید کرد.

درخواست ما

ما امضاکنندگان این دادخواست خواهان لغو فوری حكم اعدام حاتم اوزدمیر هستیم. ما از کابینه آقای مسعود پزشكیان می خواهیم كه‌ نسبت به‌ چنین حكم های ناعادلانه‌‌ای واكنش نشان دهند و مانعِ اعدام زندانیان سیاسی شوند  كه‌ به‌ اتهام «بغی» محاكمه‌ شده‌اند.

ما از سازمان‌های حقوق بشری و جامعه بین‌المللی درخواست می‌کنیم که این حکم را محکوم کنند و لغو آن را از دولت ایران بطلبند.

ما از سازمانها و كنشگران ضداعدام دعوت می‌کنیم برای لغو حکم اعدام حاتم اوزدمیر تلاش كنند.
👍25😢32👎2
به کشتار کولبرها پایان دهید!

دادخواست:
ما امضا‌کنندگان این دادخواست از مقامات مسئول جمهوری اسلامی ایران، سازمان‌های حقوق بشری، و نهادهای مرتبط درخواست می‌کنیم تا سکوت خود را در مورد کشتار روزانه کولبرها بشکنند. ما خواستار آنیم که جمهوری اسلامی ایران موظف به انجام اقدامات زیر شود:

۱. فوراً تیراندازی مستقیم، خشونت، و آزار کولبرها به دست نیروهای مرزی ایران را متوقف کند.

۲. اجازه دهد کولبرها بدون مداخله کار کنند تا فرصت‌های شغلی پایدار ایجاد شود.

۳. نظارت بین‌المللی برای رسیدگی به کشتار سیستماتیک را بپذیرد و حفاظت از حقوق کولبران را ضمانت نماید.

ما درخواست مداخله فوری سازمان‌های حقوقی و قضایی بین‌المللی را داریم تا به کشتار دایمی کولبران رسیدگی کنند.

لطفا با امضای خود صدای کولبران باشید
🔥12👍9😢43
هشدار درباره افزایش نژادپرستی در ایران

در ادامه نفرت‌پراکنی علیه افغانستانی‌ها در ایران، حمیدرضا کریمی دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه از ممنوعیت ورود مهاجران افعانستانی به کرمانشاه خبر داد و گفت: «برخورد شدید در انتظار کارفرمایانی است که اتباع خارجی غیرمجاز را بکارگیری کنند». او روز شنبه ۳۱ شهریور اعلام کرد: «طبق مصوبات کمیسیون ساماندهی اتباع غیر مجاز افاغنه، وزارت کشور و همچنین شورای تأمین استان حضور اتباع افغانی در استان کرمانشاه ممنوع است». 🔴 لطفا اطلاع رسانی و امضا کنید
👍22👎51🤝1
به:
دفتر ریاست جمهوری
وزارت آموزش وپرورش
کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی
صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در ایران

این دادخواست در پی اقدام به خودسوزی پدری بلوچ در مهرشهر زاهدان به دلیل عدم ثبت‌نام فرزندش و مواجهه با تبعیض‌های گسترده در حق دانش‌آموزان بلوچ تنظیم شده است. بسیاری از مدارس در زاهدان ودیگر نقاط بلوچستان، بدون دلیل موجه، از ثبت‌نام کودکان بلوچ خودداری می‌کنند که این عمل ناقض حق تحصیل برابر است.

ما خواستار موارد زیر هستیم:

۱- رسیدگی فوری به اقدام به خودسوزی و بررسی شکایات مرتبط با عدم ثبت‌نام دانش‌آموزان.
۲- تحقیق و اقدام در خصوص تبعیض‌های آموزشی وجلوگیری از تکرار این رفتارهای تبعیض‌آمیز.
۳- تضمین حقوق آموزشی برابر برای تمامی کودکان طبق قانون اساسی.
۴- حمایت اقتصادی از خانواده‌های کم‌درآمد بلوچ برای تسهیل ادامه تحصیل فرزندان.
۵- حل مشکل کودکان بدون شناسنامه وتضمین حق تحصیل رایگان برای آن‌ها.

تحصیل حق هر کودک است و باید بدون هیچ‌گونه تبعیض یا مانعی برای همه فراهم گردد.
👍243🔥2😢2
دومین جلسه دادگاه وریشه مرادی، عضو جامعه زنان آزاد شرق کردستان (کژار) در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی صلواتی به اتهام اتهام «بغی» از طریق عضویت در حزب حیات آزاد کردستان (پژاک) برگزار شد.

پیشتر در تاریخ ۷ شهریور ۱۴۰۳ به دلیل عدم حضور نماینده دادستان و قاضی عموزاد، مستشار دادگاه، دومین جلسه دادگاه به تعویق افتاده بود.

بنا به اطلاع شبکه حقوق بشر کردستان، روز شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳، دومین جلسه دادگاه این فعال سیاسی در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی صلواتی با حضور قاضی‌عموزاد، مستشار دادگاه و نماینده دادستان برگزار شد.

گقته می‌شود در این جلسه دادگاه قاضی صلواتی به وکلای پرونده و این فعال سیاسی اجازه دفاع نداد. همچنین وکلای پرونده که پیشتر از حق مطالعه پرونده این زندانی سیاسی محروم شده بودند پس از پایان این جلسه، برای چند ساعت موفق به مطالعه آن شدند.

پیشتر در تاریخ ۱۴ مرداد سال‌جاری دومین جلسه دادگاه این فعال سیاسی به دلیل امتناع وی از حضور در دادگاه در اعتراض به صدور حکم اعدام برای پخشان عزیزی و شریفه محمدی، جلسە دادگاە به تعویق افتاده بود.
🔥213👍3👎3🕊2🤪1
برای صلح، آزادی و دموکراسی، جنگ در خاورمیانه را متوقف کنید!

بیانیه جمعی در دفاع از صلح و علیه جنگ
به امضاکنندگان این بیانیه بپیوندید!


نه به جنگ، نه به جمهوری اسلامی!
درآستانه‌ی سالگردِ حمله‌ی تروریستی حماس به اسرائیل و بمبارانِ یک‌ساله مردمِ غزه به دستورِ دولتِ نتانیاهو که بسیاری از مدافعِان حقوقِ بشر و کارشناسان آن را جلوه آشکاری از نسل‌‌کشی می‌خوانند، در پی ترورِ رهبرانِ حماس و حزب‌الله، حمله‌‌ی ارتشِ اسرائیل به جنوبِ لبنان و موشک‌پرانی حکومتِ جمهوری اسلامی به اسرائیل، خطرِ گسترشِ جنگ بالا گرفته و ممکن است که ایران نیز به یکی از کانون‌ها و صحنه‌های جنگ بدل شود.

رجزخوانی‌ها و ماجراجویی های بنیادگرایانِ حاکم بر ایران و متحدان منطقه ای آن برای نابودی اسرائیل و ادعای بنیادگرایانِ اسرائیلی برای تحمیلِ «نظم نوین» در خاورمیانه تنها دعوت به ستیز و کشتار و ویرانی بیش‌تر در منطقه است. نه موشک‌پرانی حکومتِ جمهوری اسلامی و حمله‌های نظامی گروه‌های موسوم به "محور مقاومت" به اسرائیل به مردم فلسطین کمک می‌کنند ونه بمب‌های اسرائیلی برای غزه و لبنان و ایران صلح و دموکراسی و آزادی به ارمغان می‌آورند.

حکومتِ جمهوری اسلامی و گروه‌های بنیادگرای حامی آن با جنگ های نیابتی در منطقه، خواست‌های مردمِ فلسطین را به گروگان گرفته‌اند و دولتِ نتانیاهو با کشتار در غزه و لبنان و ادعای «نظم نوین» جنگ را در منطقه خاورمیانه گسترش می‌دهد. حمایت از هر سوی درگیر در این جنگ ناانسانی پشت کردن به مردم و ضربه زدن به زندگی انسان‌ها و آرمانِ صلح، دموکراسی، رفاه ، امنیت و همزیستی مسالمت‌آمیز در منطقه است. هردو سوی این جنگ فرسایشی و ضدانسانی به افزایش تنش و گسترش جنگ در منطقه دامن می‌زنند و نتیجه جز مرگ و ویرانیِ، آوارگی، تشدیدِ سرکوب و خفقان، رشدِ افراط‌گرایی و ناامنی نیست.
👍25👎3🙏1
به امضاکنندگان این بیانیه بپیوندید!

ما امضا کنندگان این بیانیه هم‌چون صدای سومی که به رغم افق های فکری مختلف، با جنگ‌طلبی و جنگ افروزی هر دو سوی این درگیری مخالفیم، از سازمانِ مللِ متحد، دولت‌های عضو، نهادهای حقوق بشری و مردمِ طرفدار صلح و دموکراسی در ایران و اسرائیل و منطقه و جهان می‌خواهیم که با افزایش فشار برهمه سوی‌های درگیری و تلاش برای برقراری آتش بس فوری در منطقه، مانع از گسترشِ جنگ به جبهه‌های تازه شده و جنگ را متوقف کنند.

به جنونِ سوداگرانِ مرگ پایان دهید! دفاع از صلح، دفاع از آزادی و کرامتِ انسانی است.

لطفا با کلیک بر روی یکی از گزینه های زیر امضای خود را ثبت کنید ⬇️
👍29👎6🙏1
کمپین دفاع از #شریفه_محمدی:
به اطلاع عموم می‌رسانیم که حکم اعدام شریفه محمدی در دیوان عالی کشور نقض/شکسته شد. ما ضمن استقبال از این رای دیوان عالی کشور، قاطعانه اعلام میکنیم که خواهان تبرئه شریفه محمدی از تمامی اتهامات و آزادی بی قید و شرط او هستیم.

#نه_به_اعدام
👏39👍1813🥰1🤮1
2025/07/14 02:57:19
Back to Top
HTML Embed Code: