راه ریاضی؛ پیچیده اما زیبا

#تقویم‌ها_گفتند
#یاسمن_گریوانی

▫️ وقتی برای اولین بار در کلاس درس اول دبستان به ما کتابی پر از علامت‌های + و – می‌دهند و رویش با فونت بولد نوشته‌شده «ریاضی»، شاید ذهن کودکمان نتواند تصور کند که این علائم و این اسم تا ثریا می‌تواند برود و در حین رفتن آن‌قدر جذاب باشد که با تمام پیچیدگی‌اش ما را با خود همراه کند.

▫️ ذهن هفت‌سالهٔ ما حتی نمی‌داند که ۲ + ۲ شاید در آینده ۴ نشود؛ ولی می‌تواند همچنان دوست‌داشتنی باشد. بزرگ‌تر می‌شویم و به جایی می‌رسیم که با گفتن کلمهٔ ریاضی، هرکس تفسیر جدایی در ذهنش شکل می‌گیرد و شمایل خاصی از آن را برای خود متصور می‌شود.

💬 مریم برای ما یک نماد است از کسی‌ که ریاضی را فهمید و به دلش زد تا آن بخشی که برای خودش بود را پیدا کرد. با نگاه به مریم و تمام افراد پیش و پس از او می‌فهمیم خواندن ریاضی محدودیت ندارد. شاید برای یکی سخت‌تر و برای دیگری آسان‌تر باشد؛ شاید بالا و پایین‌های مسیر افراد کم و زیاد باشند؛ ولی همان‌طور که هیچ‌کس نمی‌تواند دست و پای یک نویسنده را ببندد و بگوید حق نداری داستان خلق کنی، کسی هم نمی‌تواند شما را از فکرکردن و پرداختن به مسائل ریاضی محدود کند.

🔗 متن کامل این یادداشت را در تلگراف یا ویرگول نشریهٔ دردانشکده مطالعه کنید.

🗞 نشریهٔ دردانشکده
از ماست که بر ماست

#خبر
#انتخابات_شورای_صنفی

💢 اسامی داوطلبان انتخابات شورای صنفی دیشب اعلام شد. در این بین، نامی از کاندیداهای دانشکده مهندسی شیمی و نفت دیده نمی‌شود؛ چراکه تعداد داوطلبان برای شرکت در انتخابات به حدنصاب (۱۰ نفر) نرسیده‌است و این برای دانشکده‌ای با جمعیت حدود ۱۰۰۰ نفر بحث‌برانگیز است.

🔹 به حدنصاب‌‌نرسیدن تعداد افراد حاضر در انتخابات، دلایل مختلفی می‌تواند داشته‌باشد؛ ازجمله کمبود انگیزۀ دانشجویان و نبود دغدغه‌ای از جانب عموم، آشنانبودن با فعالیت‌های شورای صنفی، تشویق گزینشی افراد برای حضور در انتخابات توسط دورۀ نوزدهم، ایجاد جو منفی برای حضور افراد جدیدتر و... .

🔹 زمینه‌های وجود چنین دلایلی را می‌توان در عملکرد این دورۀ شورای صنفی، قوانین کارگروه همیاران و منع‌ آشنایی ورودی‌های جدیدتر با گروه‌های دانشجویی توسط همیارها، برگزار‌نکردن جلسۀ آشنایی با گروه‌های دانشجویی برای آن‌ها توسط معاونت دانشجویی دانشکده برخلاف قول قبلی و از همه مهم‌تر، عدم وجود دغدغۀ جمعی دانشجویان برای ایجاد شرایطی بهتر و مناسب‌تر برای دانشکده دید.

🔹 شورای صنفی پل ارتباطی برای انتقال خواسته‌های دانشجویان به مسئولین است. محسوس‌ترین وظیفهٔ این شورا، کمیتۀ آموزش آن برای رفع تداخل‌های زمانی کلاس‌ها و امتحانات پایان‌ترم است که نبود آن شرایطی بدتر از آنچه هست، رقم می‌زند. دیگر فعالیت‌های شورای صنفی یعنی تخصیص کمدها، امانت‌دهی کتب و پیگیری‌های تأسیساتی نیز به همین منوال ملغی خواهندشد.

🔸 ای هم‌دانشکده‌ای‌های گرامی! تنها کسی که در میان انبوه مشکلات موجود می‌تواند به فکر پیگیری مشکلاتمان باشد، خودمان هستیم. مشکلات احتمالی درصورت نبود شورای صنفی دغدغه‌مند و فعال، دامان خودمان را خواهدگرفت. درصورتی‌که حل چنین مشکلاتی دغدغهٔ شماست، پیشگیری از آن‌ها برایتان اهمیت دارد و خود را فردی مسئولیت‌پذیر می‌دانید، تنها فرصت باقی‌مانده برای جلوگیری از انحلال شورای صنفی، نام‌نویسی در مرحلۀ دوم انتخابات در خردادماه است. از این فرصت استفاده کنید و در مهلتی که توسط شورای صنفی مرکز اطلاع‌رسانی خواهدشد، برای ثبت‌نام اقدام کنید.

🗞 نشریهٔ دردانشکده
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
نشریۀ دردانشکده
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
«موج اول: فرای دانشگاه»

مسئلهٔ ناامنی در محله طرشت مختص دانشجویان دانشگاه شریف نیست، بلکه ساکنان محلی را نیز شامل می‌شود. اگر قرار باشد بتوانیم قدمی موثر در راستای بهبود این مسئله برداریم، اول از همه باید با دید فرادانشگاهی به موضوع بنگریم.

🔹 همانطور که در چند پست اخیر توضیح دادیم، علی‌رغم پیگیری‌های صورت‌گرفته در خصوص مسئلۀ امنیت محلۀ طرشت، این موضوع همچنان از معضلات روزمرهٔ شریف و حومه است؛ فلذا این کارزار در جهت رسیدگی مسئولین دانشگاه و وزارت علوم، نیروی انتظامی و شهرداری تهران به وضعیت امنیت این منطقه ایجاد شده است.

🔹 لطفاً با امضا و به‌اشتراک‌گذاری آن، میزان دغدغه‌مندی خود را در این زمینه به گوش مسئولین برسانید. مجدداً ذکر می‌کنیم که این کارزار مختص دانشجویان نیست و می‌توانید آن را با هر کسی که دغدغهٔ امنیت محلهٔ طرشت را دارد، به اشتراک بگذارید.

🔗 https://www.karzar.net/114809

🆔 @Sharif_Senfi
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
💬 در شمارهٔ ۹۸ام نشریه، از هر دری سخنی به میان آورده‌ایم و سعی کردیم به موضوعات مختلفی چون کارآموزی و پروژهٔ کارشناسی بپردازیم. منتظر انتشار این شماره باشید!

😴 پ‌.ن.: از شدت فشار ددلاین‌های آخر ترم، فتوشاپمان هم از نفس افتاد و جلد را این‌گونه تحویلمان داد!

🗞 نشریهٔ دردانشکده
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
آهنگ نوسازی

#خبر

🔹 پس از پیگیری‌های ریاست دانشکده و «انجمن بین‌المللی مهندسان نفت (SPE)» نوایی از تغییراتی در دانشکده به گوش می‌رسد؛ اخیراً تجهیزاتی نو به دانشکده آمده که می‌توانید بخشی از تغییرات مذکور را در صندلی‌های جدید سالن مطالعهٔ طبقه دوم دانشکده ملاحظه کنید. امیدواریم با حمایت بیشتر شرکت‌ها و همت مسئولین دانشکده اقداماتی درخصوص تجهیز دانشکده، مثل نیم‌طبقه، لابی، کلاس‌ها، آزمایشگاه‌ها و... انجام شود.

📌 با تشکر از هلدینگ «گسترش انرژی پاسارگاد (PEDC)» که با حمایت‌های همیشگی‌شان و حفظ ارتباط دانشگاه و صنعت، موجب بهترشدن دانشکده و تسهیل مسیر پژوهش و تحصیل دانشجویان شده‌اند.

🗞 نشریهٔ دردانشکده
🔔 شمارهٔ ۹۸اُم نشریهٔ دردانشکده منتشر شد!

👷🏼 از دانشگاه تا پالایشگاه

📝 آدم‌های معمولی/ #سرمقاله/ (#نازنین_علی‌اصغری)

🧐 آگهی استخدام/ کار دانشجویی چیست؟/ (#سامان_اسماعیلی)

👩‍❤️‍💋‍👨مشاورهٔ اختصاصی/ (#اشکان_دماوندی)

💥 کیمیا، برخاسته از خاکستر/ جوابیهٔ دورهٔ پانزدهم انجمن کیمیا به یادداشت «کیمیا، در تقلای صعود»/ (#انجمن_کیمیا)

📹 پشت صحنهٔ صنفی/ جوابیهٔ دورهٔ نوزدهم شورای صنفی به یادداشت «بازگشت صنفی»/ (#شورای_صنفی)

📚 به احترام کتاب‌های کاغذی/ #خشت_اول/ (#حنانه_میرزایی)

🔧 کاربیآموز/ کارآموزی چیست و روند اداری آن چگونه است؟/ (#فاطمه_خلیفه‌بهبهانی)

⚙️ از آکادمی تا صنعت/ شرایط کارآموزی در دکل نفتی/ (#ائلمان_نایل‌پور)

🤨 کیمیا بی‌نانو/ کیمیانانو چشم‌انتظار فعالیت/ (#محمدمهدی_شفیعی)

👩‍💻 کارشناس بی‌پروژه/ گله‌مندی از سیر تخصیص پروژهٔ کارشناسی/ (#محمد_بابازاده)

🏠 تو را خانه کجا باشد؟/ #خشت_دوم/ (#ملیکا_آبانگاه)

🤞 کمالِ بی‌کمالات/ #خشت_سوم/ (#شادی_اسلمی)

💬 #Chat_GPT | نسخهٔ دردانشکده

🗞 نشریهٔ دردانشکده
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👷از دانشگاه تا پالایشگاه

برای دسترسی راحت‌تر می‌توانید شمارهٔ ۹۸ نشریه را از طریق لینک‌های زیر در ویرگول مطالعه کنید.

❗️در دانشکده
▫️آگهی استخدام/ کار دانشجویی چیست؟
▫️مشاورۀ اختصاصی/ گزارشی از خدمات مرکز مشاوره در دانشکده
▫️کارشناس بی‌پروژه/ گله‌مندی از سیر تخصیص پرو‌ژه‌ها
▫️کیمیا بی‌نانو/ کیمیانانو چشم‌انتظار فعالیت
▫️کیمیا، برخاسته از خاکستر/ جوابیهٔ انجمن کیمیا به یادداشت «کیمیا، در تقلای صعود»
▫️پشت‌صحنۀ صنفی/ جوابیهٔ شورای صنفی به یادداشت «بازگشت صنفی»

⚙️ آموختن کار
▫️کار بیآموز/ روند اداری کارآموزی
▫️از آکادمی تا صنعت/ شرایط کارآموزی در دکل نفتی

🧱 خشت
▫️به احترام کتاب‌های کاغذی/ خشت اول
▫️تو را خانه کجا باشد؟/ خشت دوم
▫️کمالِ بی‌کمالات/ خشت سوم

💬 یادداشت‌های آزاد
▫️آدم‌های معمولی/ سرمقاله


🗞 نشریهٔ دردانشکده
👋🏻😌 بیا بریم دردانشکده!

🕗 جلسهٔ نقد شمارهٔ ۹۸، یکشنبه ۶ خردادماه ساعت ۱۶:۳۰ در دانشکدهٔ مهندسی شیمی و نفت به‌ صورت عمومی برگزار خواهدشد.

🏬 محل برگزاری جلسه در کامنت‌های همین پست اطلاع‌رسانی خواهدشد.

✍🏻♥️ پیشاپیش قدردان همکاری شما عزیزان و منتظر حضور پرمهرتان هستیم.

🗞 نشریۀ دردانشکده
نشریۀ دردانشکده
InDep 98.pdf
هم‌اکنون می‌توانید نسخهٔ کاغذی شمارهٔ ۹۸اُم نشریه را از استند نشریه در همکف دانشکدهٔ مهندسی شیمی و نفت بردارید!

🗞 نشریهٔ دردانشکده
سلسله‌جلسات شعرخوانی

#فراغتی_و_کتابی

👥 با هدایتِ محمد بابازاده

🕒 دوشنبه ۷ خردادماه، ساعت ۱۶:۳۰
🏛 محل برگزاری در کامنت‌های همین پست اطلاع‌رسانی خواهدشد.

📌 ورود عموم آزاد است.

🗞 نشریۀ دردانشکده
کیمیا، در تکاپوی رشد

#گزارش #انتخابات_کیمیا
#حنانه_میرزایی

🗳 اسامی نامزدهای انتخابات پانزدهمین دورهٔ انجمن علمی-دانشجویی کیمیا که نام‌نویسی آن از ۷ تا ۱۲ام اردیبهشت ماه در جریان بود، چند روز پیش در کانال انجمن کیمیا منتشر شد.

🔹 نکتهٔ برجستهٔ این دوره، افزایش چشمگیر ۱۳ نفری تعداد نامزدها نسبت‌به دورهٔ قبل است که نشان‌دهندهٔ استقبال پرشور دانشجویان م.شیمی از فعالیت در این انجمن است. در این دوره، از بین ۲۰ نامزد معرفی‌شده، تنها ۴ نفر از رشتهٔ مهندسی نفت کاندید شده‌اند؛ همچنین اکثریت کاندیداها، ورودی سال‌های ۴۰۱ و ۴۰۲ هستند.

🔸 نشریهٔ دردانشکده به منظور معرفی کاندیداها، فرم مصاحبه‌ای برای هر یک از آن‌ها ارسال کرده‌است که می‌توانید متن کامل این گزارش را در تلگراف یا ویرگول نشریهٔ دردانشکده مطالعه کنید.

🗞 نشریهٔ دردانشکده
نشریۀ دردانشکده
کیمیا، در تکاپوی رشد #گزارش #انتخابات_کیمیا #حنانه_میرزایی 🗳 اسامی نامزدهای انتخابات پانزدهمین دورهٔ انجمن علمی-دانشجویی کیمیا که نام‌نویسی آن از ۷ تا ۱۲ام اردیبهشت ماه در جریان بود، چند روز پیش در کانال انجمن کیمیا منتشر شد. 🔹 نکتهٔ برجستهٔ این دوره،…
از ادعا تا واقعیت

#یادداشت #انتخابات_کیمیا
#سنا_نجفی

💠 در پی انتخابات دورهٔ شانزدهم انجمن کیمیا، نشریهٔ دردانشکده به منظور معرفی کاندیداها، فرم مصاحبه‌ای برای هر یک از آن‌ها ارسال کرد که می‌توانید گزارش آن را در یادداشت «کیمیا، در تکاپوی رشد» مطالعه کنید.

▫️ هدف از این اقدام، ایجاد پل ارتباطی میان رأی‌دهندگان و کاندیداها و فراهم‌آوردن فرصتی برای بیان اهداف و انگیزه‌های هر کاندیدا است. با این حال تعدادی از کاندیداها به صورت جمعی اقدام به پاسخ‌دهی سوالات کردند. قصد ما از تدارک دیدن این مصاحبه، معرفی فردی کاندیداها بوده تا هر کاندیدا اهداف و انگیزه‌های شخصی خود را برای کاندیدشدن در انتخابات بیان کند و درنتیجه امکان سنجیدن توانایی‌های هر کاندیدا برای رأی‌دهنگان میسر شود و بتوانند تصمیم آگاهانه‌تری بگیرند. قطعاً بهره‌مندی از اندیشهٔ جمعی در پاسخ‌دهی به سوالات، امری ضروری است؛ اما درنهایت برآیند فعالیت‌های فردی افراد است که کلیت گروه را به نتیجهٔ مطلوب می‌رساند.

▫️ تنوع نظرات و دیدگاه‌های متفاوت، موجب افزایش پویایی یک گروه می‌شود تا بتوانند در جهت اهداف مشترکی که دارند، فعالیت کنند؛ انجمن کیمیا نیز از این قاعده مستثنا نیست. به همین علت، مطرح‌شدن توانایی‌های هر یک از کاندیداها جدای از اینکه عضو ائتلافی باشند یا خیر، به‌صورت انفرادی حائز اهمیت است. از طرفی، رأی‌دهندگان به فردیت اشخاص رأی می‌دهند، نه به کلیت گروهی از افراد و شناختن توانایی‌ها و اهداف هر یک از افراد می‌تواند موجب افزایش آراء آن فرد و درنتیجه به ثمر نشستن آن ائتلاف شود.

▫️ از آنجایی که تعدادی از کاندیداها به تمامی سوالات، حتی سوالاتی که مستقیماً به نظر و تجربهٔ شخصی افراد مربوط می‌شوند، پاسخ جمعی ارسال کردند، برای دسترسی به رزومهٔ هر یک از آن‌ها به کانال ائتلافشان مراجعه کردیم. تعدادی از مواردی که به‌عنوان رزومهٔ فعالیت دانشجویی در کانال مذکور منتشر شده‌است، نه‌تنها در زمرهٔ فعالیت‌ دانشجویی قرار نمی‌گیرد، بلکه با واقعیت نیز مغایرت دارد. مواردی مثل شرکت و مقام‌آوردن در مسابقات مختلف، تأسیس کانال جزوه و جابه‌جایی چند صندلی در سالن مطالعه، فعالیت دانشجویی محسوب نمی‌شوند و قرارگرفتن آن در رزومهٔ فعالیت دانشجویی، نشان‌دهندهٔ عدم آگاهی از چیستی فعالیت دانشجویی است.

📌 لازم‌به ذکر است عضویت افراد در تیم‌هایی مثل تیم آموزش فردای سبز و کادر اجرایی برنامه‌هایی نظیر مسابقهٔ «3MT»، با استعلام از گروه‌های مربوطه صحت‌سنجی شده و درصورت عدم مغایرت با واقعیت، منتشر شده‌است. امیدواریم این مغایرت تنها یک نقص باشد و افراد با بهانهٔ خدمت، به عدم راستگویی و رزومه‌سازی ساختگی دچار نشده‌ باشند.

🗞 نشریهٔ دردانشکده
این گوی و این میدان

#خبر
#انتخابات_شورای_صنفی

🔸 به‌دنبال مشارکت کم دانشجویان دانشکدهٔ مهندسی شیمی و نفت در بیستمین دورهٔ انتخابات شورای صنفی و عدم وجود کاندیداهای دانشکده‌مان در لیست کاندیدها، در دورهٔ اول انتخابات حضور نداشتیم؛ این به این معناست که در ترم آینده، رکنی به‌عنوان شورای صنفی در دانشکده نخواهیم‌داشت.

⚠️ پیامدهای عدم وجود شورای صنفی فعال، در دو دورهٔ قبلِ این شورا در دانشکده، دیده می‌شد؛ در مسائلی مثل مشکلات تأسیساتی، عدم وجود شرایطی برای امانت‌دهی کتاب‌های درسی، تداخل امتحانات تا ارائهٔ کمتر دروس اختیاری و... . با توجه به نقش شورای صنفی که به‌صورت اصلاح و بهبود عملکردها است، در صورت عملکرد مناسب و معقول این گروه، دغدغهٔ ایجاد مجدد مشکلات برای دوره‌های بعد کمرنگ می‌شود و از یاد می‌بریم که نبود این گروه، مشکلات متعددی به‌همراه خواهدداشت.

🗳 ثبت‌نام مجدد کاندیداها برای دور دوم انتخابات تا فردا (۹خردادماه) ادامه دارد. برای آشنایی با وظایف این شورا می‌توانید به یادداشت «آگهی استخدام» در شمارهٔ ۹۸ نشریهٔ دردانشکده مراجعه کنید. حضور اعضا از ورودی‌های مختلف در این شورا از واجبات است؛ پس از شما در هر ورودیی که هستید خواستاریم که در صورت تمایل به فعالیت در این گروه، فرصت را غنیمت شمارید و در این فرصت کوتاه و تمدیدشده به «مدیریت امور دانشجویی» واقع در «دفتر خدمات دانشجویی» در کنار ساختمان تالارها مراجعه کنید. همچنین از افراد توانمند ورودی‌تان، برای رستگاری خودتان هم که شده، دعوت به عمل آورید تا چراغ دفتر این شورا در سال آتی خاموش نشود.

🗞 نشریهٔ دردانشکده
کار بیآموز

#شماره_۹۸
#فاطمه_خلیفه‌بهبهانی

💬 کارآموزی چیست؟ حتماً باید برویم کار بیاموزیم؟! کارهای اداری‌اش چیست؟ نمره‌اش چگونه است؟ چه شرکت‌هایی کارآموز می‌گیرند؟ و ده‌ها سوال دیگر که هر سال در بازهٔ ۱۰ اردیبهشت تا ۱۰ خرداد، گریبان‌ دانشجویان ترم ۶ یا ۸ دانشکده (یا شاید عدد زوج بیشتری) را می‌گیرد. اصلاً من می‌توانم کارآموزی بروم؟

▫️ اگر دانشجوی مهندسی شیمی هستید و ۹۰ واحد را به‌علاوهٔ درس‌های «انتقال حرارت کاربردی» و «عملیات واحد۱» گذرانده باشید یا در ترم جاری بگذرانید، می‌توانید به کارآموزی بروید. دروس پیش‌نیاز برای دانشجویان مهندسی نفت نیز دروس «بهره‌برداری۱»، «مهندسی حفاری۱» و «مهندسی مخزن۲» هستند.

▫️ اکثر دانشجویان ترجیح می‌دهند که در ترم تابستان به کارآموزی بروند، چون در ترم‌های پاییز و بهار، همراه با کارآموزی حداکثر می‌توان ۱۴ واحد دیگر برداشت؛ البته در ترم تابستان و به‌همراه کارآموزی نیز حداکثر می‌توان ۲ واحد عملی دیگر یا ۳ واحد تئوری یا ۳ واحد پروژه کارشناسی یا ۲ واحد تئوری به‌همراه یک واحد عملی اخذ کرد.

🔗 ادامهٔ این یادداشت را در تلگراف یا ویرگول نشریهٔ دردانشکده مطالعه کنید.

🗞 نشریهٔ دردانشکده
نشریۀ دردانشکده
۱. اثر بارنوم (Barnum effect)

#روان‌ورز
#فرینا_فرخ‌زاد

▫️ در ادامهٔ یادداشت قبلی روان‌ورز که به تعریف سوگیری‌های شناختی اختصاص یافته بود، طی هفته‌های آتی به معرفی چند سوگیری شناختی می‌پردازیم تا با آگاهی از آن‌ها بتوانیم به شناخت بهتری نسبت‌به خودمان دست یابیم.

اثر بارنوم: خصوصیات و اتفاقات رایج و عمومی را مختص خود دانستن.

🔮 دسته‌بندی‌کردن خصوصیات اخلاقی مثل حساس بودن، زودرنج بودن، مهربان بودن و... و نسبت‌دادن این دسته از اخلاقیات به افراد متولد یک ماه، مثال بارزی از اثر بارنوم هست.

🗞 نشریهٔ دردانشکده
آگهی استخدام

کار دانشجویی چیست و هرکدام از گروه‌های دانشجویی دانشکده چه می‌کنند؟

#شماره_۹۸
#سامان_اسماعیلی

📝 بی‌شک مهم‌ترین و خاطره‌انگیزترین قسمت دانشجویی افرادی موسوم به «فعال دانشجویی» حضور در گروه‌های دانشجویی مختلف بوده‌است؛ کمااینکه اگر از من پرسشی با این مضمون بپرسید، فوراً اسم همین نشریۀ دوست‌داشتنی را با تداعی انبوه خاطرات خوب به زبان می‌آورم. به بهانۀ فرارسیدن انتخابات گروه‌های دانشجویی دانشکده، چند پرسش رایج موجود دربارۀ ذات فعالیت دانشجویی و ساختار گروه‌ها را پاسخ می‌دهم. چه درحال‌حاضر عضو گروهی هستید، چه در سودای عضویت در یک گروه هستید، پیشنهاد می‌کنم این یادداشت‌ را دنبال کنید.

🔸 شاید در تصویر اول، کار دانشجویی یک عمل بی‌جیره‌ومواجب به نظر برسد که به‌دلیل خلق‌نکردن پول، بی‌ارزش به‌نظر برسد؛ ولی این‌گونه نیست. درواقع کار دانشجویی انبوهی از مزایا و امتیازات برای دانشجو دارد که او فقط می‌تواند آن‌ها را در این راه کسب کند...

ادامهٔ این یادداشت را در تلگراف یا ویرگول نشریهٔ دردانشکده مطالعه کنید.

🗞 نشریهٔ دردانشکده
2024/06/03 11:36:14
Back to Top
HTML Embed Code: