Telegram Web Link
Forwarded from Gozilla Downloader
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📼 360p, 💾 223.9MB, @Gozilla_bot
🟢آنهایی که سبب خشک‌شدن هورالعظیم را فراهم کردند، هرگز در پیشگاه نسل آینده بخشیده نخواهند شد!🟢

🔖@darvishnameh

✍️ چرا هورالعظیم چنین سیه‌بخت شد؟ مگر دولت‌های ایران و عراق نمی‌دانند که اگر خواهان تاب‌آوری سرزمین‌شان هستند، باید حال هورالعظیم و هورالهویزه خوب باشد؟!

⭐️ کاملش را در کانالم در یوتوب به نشانی زیر می‌توانید تماشا کنید. لطفاً در کانالم عضو شده و آن را به دوستان‌تان معرفی کنید:

https://youtu.be/XGqv_l6dV1g?si=AARpThWRxnh0muI2

#هورالعظیم
#فرهیختگان
#محمد_درویش
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴نه آب، نه هوا

🔴 آخرین بار تابستان 1400 بود که هورالعظیم با بحران آبی جدی مواجه شد و بومیان منطقه، به دلیل کم‌آبی و نرسیدن حقابه دست به اعتراض زدند. درنهایت بخش اندکی از حقابه واقعی، به هورالعظیم رسید.

🔴 تالاب هورالعظیم؛ مهم‌ترین تالاب ایران
محمد درویش، فعال محیط‌زیست معتقد است که وضعیت پنج تالاب اصلی خوزستان یعنی هورالعظیم، شادگان، بامدژ، میان‌گران و شینبار در حال حاضر مطلوب نیست. درویش در گفت‌وگو با «فرهیختگان» گفت: وضعیت این تالاب‌ها به‌هیچ‌وجه قابل‌مقایسه با شرایط طبیعی و متعادلی که در گذشته وجود داشته نیست و اختلاف فاحشی وجود دارد. یکی از دلایلی که احتمال داده می‌شود امسال استان خوزستان افزایش دمای شدیدتری را تجربه می‌کند، همین خشک‌شدن تالاب‌هاست.

🔴 دولت عراق موفق شده بخش عراقی تالاب را در فهرست میراث طبیعی یونسکو ثبت کند، اما متأسفانه بخش ایرانی آن، به دلیل مخالفت وزارت نیرو، نه در یونسکو و نه حتی در کنوانسیون رامسر ثبت نشده است. موضوعی که بسیار عجیب و تأسف‌برانگیز است.»

🔴 این فعال محیط‌زیست در ادامه گفت: بخش‌هایی از وزارت نیرو و حتی وزارت امور خارجه همچنان با ثبت بخش ایرانی تالاب در کنوانسیون رامسر مخالفت می‌کنند. دلیل اصلی مخالفت این است که می‌گویند با ثبت تالاب در این کنوانسیون، دست ما در فعالیت‌های داخلی بسته خواهد شد و دیگر نخواهیم توانست آزادانه در داخل تالاب جاده‌سازی، دیوارکشی، استخراج نفت و توسعه کشاورزی انجام دهیم. این در حالی است که همان فعالیت‌های آزاد، دقیقاً همین بلا را بر سر تالاب آورده‌اند.

یک سد دیگر بر یکی از سرشاخه‌های کارون
🔴 وی ادامه داد: «خود استان خوزستان هم کارنامه مثبتی در مدیریت منابع آبی‌اش ندارد؛ نرخ هدررفت آب در شبکه‌ها بسیار بالاست. حالا به این وضعیت، بارگذاری‌های سنگین در بالادست را هم اضافه کنید که بدون توقف ادامه دارند. در عین حال، هیچ ابتکاری هم جز توسعه کشاورزی به چشم نمی‌خورد. نمایندگان مجلس در کهگیلویه‌و‌بویراحمد، لرستان و دیگر استان‌های بالادست، همگی می‌گویند مردم ما حق دارند از این آب استفاده کنند و کشاورزی توسعه پیدا کند‌. گویی تمام هنر توسعه در کشور خلاصه شده در کشاورزی.

ثبت هورالعظیم در کنوانسیون رامسر مشروط به چیست؟
🔴 موسی مدحجی، رئیس اداره احیای تالاب‌های اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان نیز در گفت‌وگو با «فرهیختگان» درباره وضعیت اخیر هورالعظیم گفت: نگرانی اصلی وزارت نیرو این است که چون رودخانه کرخه مرزی نیست، در صورت ثبت این تالاب، کشور عراق ممکن است مطالبه حقابه از رودخانه کرخه یا تقاضای برداشت مازاد آب را مطرح کند. این موضوع همچنان محل بحث است.

تنش آبی جدی در راه خوزستان است
🔴 رئیس اداره احیای تالاب‌های اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان توضیح داد: در چنین شرایطی، برخی نهاد‌ها از موضوع تأمین آب برای تالاب‌ها کنار کشیده‌اند، در حالی‌که مسئولیت اصلی این امر با وزارت نیروست. در این میان، موضوع فعالیت‌های نفتی نیز مطرح است. ما در تعامل با شرکت ملی نفت ایران و شرکت نفت، دو مطالبه اصلی را مطرح کرده‌ایم؛نخست، انجام مطالعات ارزیابی استراتژیک، و دوم، تدوین شرح خدمات مطالعات طرح جامع حفاظت و احیای تالاب هورالعظیم.

وزارت نفت مدعی است در خشک شدن هورالعظیم بی‌تقصیر است
🔴 رئیس اداره احیای تالاب‌های اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان عنوان کرد: «یکی از ایرادات اصلی که در این مسیر وجود دارد، این است که شرکت ملی نفت یا وزارت نفت همواره از پذیرش مسئولیت شانه خالی کرده‌ و مدعی‌اند اگر تالاب خشک شده، مسئولیت آن برعهده وزارت نیروست. در حالی‌که این ادعا نادیده‌گرفتن تأثیر مستقیم فعالیت‌های نفتی بر سیستم هیدرولوژیکی تالاب است.

🔴 مدحجی درباره نتیجه محاسبه خسارت میادین نفتی گفت: «تاکنون، فکر می‌کنم سه نوبت مکاتبه با معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری انجام شده و نتایج به آن معاونت منعکس شده‌اند، ولی هنوز پاسخی از سوی ایشان برای ما ارسال نشده است.

🔴 وی همچنین عنوان کرد: «توافق شد که وزارت نفت هزینه‌کرد خود را هدفمند کند. در چند ماه گذشته، قراردادی میان وزارت نفت و دانشگاه‌های معتبر کشور منعقد شده است. هدف از این همکاری، اجرای طرحی مشابه طرح جامع احیای تالاب است.

🔴 مطالعه مذکور کمک می‌کند تا مشخص شود برای هر پروژه، چه نوع هزینه‌کردی باید انجام شود.ضرورت دارد که این روند با دقت ادامه پیدا کند تا بتوان گام‌هایی عملی و اثربخش در راستای حفاظت، احیا و مدیریت پایدار تالاب‌ها برداشت.»

متن کامل گزارش زینب مرزوقی، خبرنگار فرهیختگان را در سایت بخوانید

🎖️ @FarhikhteganOnline
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from هم‌میهن
محمد درویش فعال محیط‌زیست با انتشار این عکس نوشت

🔹 شکار تصویر گور ایرانی در پارک ملی کویر، حقیقتاً ارزشمند است، به‌ویژه اگر همزمان با یک رعد و برق درخشان باشد!

🔹 تبریک به فتح‌الله امیری عزیز، مستندساز سختکوش وطن بابت شکار چنین لحظه نادری و البته دم آنهایی گرم که پس از ۳۰ سال، دوباره گورخر آسیایی را به پارک ملی کویر معرفی کردند.

@hammihanonline
hammihanonline.ir
@sokhanranihaa
@sokhanranihaa
🔊فایل صوتی

▪️ یافتنِ معنای زندگی در لابه‌لای محیط زیست
▫️ محمد درویش | محقق و کنشگر محیط زیست


محمد درویش از محیطِ زیست، ایران و شاید مهم‌تر، معنای زندگی، فهم و تعریفی کمتر متداول دارد.

این اپیزود بنا بود گفت‌وگویی محدود به حوزه‌ی محیط زیست باشد. اما روایتِ جذاب‌تری شد و به کنکاش در تجارب زیسته، شکلِ جهان‌بینی و نسبت محمد درویش با پیرامون بدل گردید.

📺 ویدیو یوتیوب

.
🆔 @sokhanranihaa
🆔 @
🆑 #کانال‌سخنرانی‌ها
🌹
🟢توسعه دریامحور و سلامت اجتماعی!🟢

🔖@darvishnameh

✍️ یک فرصت خوب برای آنها که می‌خواهند درباره چشم‌اندازهای آینده کشور مبتنی بر توسعه دریامحور و اثربخشی سلامت اجتماعی ایرانیان، بیشتر و دقیق‌تر بدانند.

⭐️ برای ثبت نام با این شماره در کرسی سلامت اجتماعی یونسکو، تماس بگیرید:

📞 09156233315

#فرزام_پوراصغر
#کرسی_سلامت_اجتماعی_یونسکو
#توسعه_دریامحور
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
تالاب هورالعظیم نباشد حتی نفت هم نیست

محمد درویش، فعال محیط زیست در گفت‌وگو با «فرهیختگان»:

🔴 تالاب هورالعظیم یک‌سوم آن در خاک ایران و دوسوم در خاک عراق قرار دارد.

🔴 دولت عراق موفق شده بخش عراقی تالاب را در فهرست میراث طبیعی یونسکو ثبت کند، اما متأسفانه بخش ایرانی آن، به دلیل مخالفت وزارت نیرو، نه در یونسکو و نه حتی در کنوانسیون رامسر ثبت نشده است.

🔴 هورالعظیم مهم‌ترین تالاب ایران است، بی‌هیچ تردیدی. اهمیت آن به حدی است که هیچ‌کدام از تالاب‌های دیگر ایران، حتی به گرد پای آن هم نمی‌رسند.

🔴 با این‌وجود، تالاب هورالعظیم از سوی ایران در کنوانسیون رامسر ثبت نشده.

🔴 دلیل اصلی مخالفت این است که می‌گویند با ثبت تالاب در این کنوانسیون، دست ما در فعالیت‌های داخلی بسته خواهد شد و دیگر نخواهیم توانست آزادانه در داخل تالاب جاده‌سازی، دیوارکشی، استخراج نفت و توسعه کشاورزی انجام دهیم.

🔴 چه زمانی به این باور جمعی خواهیم رسید که توسعه کشاورزی، آن‌طور که تصور می‌شود، اهمیت حیاتی ندارد؟ اینکه حفظ تالاب‌ها و بوم‌سازگان‌ها، بسیار مهم‌تر از این است که بتوانیم چند هکتار دیگر زیر کشت ببریم.

گزارش مرتبط فرهیختگان

🔴 @FarhikhteganOnline
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
@sokhanranihaa
@sokhanranihaa
🔊فایل صوتی

گفتگوی امین محمدی با محمد درویش در پادکست اثر پروانه‌ای


📺 ویدیو یوتیوب



@sokhanranihaa

🆑 #کانال‌سخنرانی‌ها
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
سخنان تلخ و دردناک محمد درویش در مورد دریاچه ارومیه:

واقعیت این هست که هیچ چیز از چهل هزار سال پیش نتوانسته بود دریاچه ارومیه را خشک کند ،ولی در این چهار دهه این اتفاق افتاد

یعنی نه تغییرات آب و هوایی و نه هیچ چیز دیگری

ایرانیان در طول این چهار دهه ، ذخیره هزار ساله آب این سرزمین را مصرف کردند



#تاریخ_معاصرایران 👇👇👇
📚https://www.tg-me.com/+F_UAApSmgJM5Njk0
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🥺 وقتی حتی هدایت هم می‌رود ...🥺

🔖@darvishnameh

1️⃣ باورم نمی‌شود در این لحظات از ساعت‌های پایانی سیزدهمین روز خرداد ۱۴۰۴، دیگر دیدبانِ عزیز، شریف و شجاع خاییز در بین ما نیست ...

2️⃣ هدایت‌الله دیدبان را بیش از چهارده‌سال است که می‌شناسم، محیط‌بانِ خردمندی که سال‌ها کوشید تا بدون تخاصم، خشونت و خون، منطقه حفاظت‌شده خاییز در مرز مشترک کهگیلویه و بویراحمد و خوزستان را حراست کند. اما متاسفانه امروز در راه پاسداری از عشقش، کل و بزهای خاییز در خون خود غلتید و جان به جان‌آفرین تسلیم کرد ...

3️⃣ این مصیبت بزرگ را به همسر همیشه همراهش، جامعه محیط‌بان کشور، دوستداران طبیعت ایران و شینا انصاری تسلیت می‌گویم ...

4️⃣ یادمان باشد: هدایت پرچمدار نفی خشونت برای مدیریت مناطق چهارگانه است. او بر این باور بود که با یک دوربین مجهز به مراتب موثرتر از یک سلاح فرامدرن مرگبار می‌توان از طبیعت حراست کرد. اگر او را و سلوکش مورد احترام ماست، به جای اعدام قاتل یا قاتلینش، باید مرام و مشی او را در مناطق تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط‌زیست گسترش داده و کاری کنیم تا خشونت و برخورد فیزیکی بین متخلفین و محیط‌بانان با تجهیز پاسگاه‌های محیط‌بانی به کامل‌ترین ابزارهای رصد ماهواره‌ای به کمینه خود کاهش یابد. خون، خون می‌آورد؛ پایان دهیم به منطق سرنیزه و قانون چکمه.

⭐️ بیشتر بدانیم:

https://behbahanonline.ir/?p=7320

#شهادت_هدایت_دیدبان
#محمد_درویش
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from خبرگزاری مهر
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📹 مصرف ۱۶ درصد از برق کشور توسط فیلترشکن‌ها

🔺براساس یک گزارش، درآمد سالانه فروش فیلترشکن‌ها در ایران بین ۳۰ تا ۶۰ هزار میلیارد تومان برآورد شده که معادل ۲.۵ تا ۵ درصد بودجه کشور است.

🔺با این مبلغ می‌توان هزاران تخت بیمارستانی یا کیلومترها مترو ساخت.

🔺در حالی‌که طبق نظرسنجی مرکز پژوهش‌های مجلس، ۸۱ درصد کاربران اینترنت در ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند، برخی مسئولان، عدم رفع فیلترینگ را ناشی از فعالیت مافیای قدرتمند وی‌پی‌ان می‌دانند.

🔺افزون بر این، طبق گزارش روزنامه ایران استفاده گسترده از فیلترشکن‌ها باعث افزایش ۱۶ درصد برق مصرفی روزانه کشور شده‌است که این امر فشار قابل توجهی به زیرساخت‌های برق وارد می‌کند.

🔺مجموع این شرایط، از جمله درآمد بالا، ساختار مبهم و آثار اقتصادی و زیست‌محیطی، نشان‌دهنده هزینه‌ سنگین فیلترینگ برای کشور است؛ هزینه‌ای که مردم با جان و مال خود می‌پردازند.

📡 @Mehrnews
Forwarded from ایرانِ مانا
ایرانِ فردا و نظامِ حکمرانی دوست‌دار محیط‌زیست
(به مناسبت ۵ ژوئن(۱۵ خرداد) روز جهانی محیط‌زیست)

یکی از مهمترین شرط‌های لازم برای گذرِ ایران از بحران‌های محیط‌زیستی کنونی، استقرارِ یک نظامِ حکمرانی و سیاسیِ دوست‌دار محیط‌زیست در ایران است.

از سوی دیگر، ایران به‌زودی در شرایطی قرار خواهد گرفت که باید نسبت به نوع نظامِ سیاسی و حکمرانیِ آيندهٔ خود تصمیم‌گیری نماید.

بر این اساس در شرایط کنونی آشنایی با ویژگی‌های یک نظام سیاسی و حکمرانی دوست‌دار محیط‌زیست لازم و ضروری است و می‌تواند به ما در تصمیم‌گیری و گزینش دربارهٔ نوع نظام سیاسی و حکمرانی آيندهٔ ایران و برنامه‌هایی که هر یک از جریان‌های سیاسی ارائه می‌کنند کمک کند.

بررسی تجربهٔ جهانی نظام‌های سیاسی و حکمرانی دوست‌دار محیط زیست نشان می‌دهد که نظامِ حکمرانی و سیاسی دوست‌دار محیط‌زیست در ایرانِ آینده باید از ویژگی‌های زیر برخوردار باشد:

۱. قانون اساسی یا قوانین بالادستی با ضمانت‌های محیط‌زیستی
پذیرش حق طبیعت (Rights of Nature) که در قانون اساسی برخی کشورها بر آن تاکید شده است اصلی ضروری و لازم در قانون اساسی آيندهٔ ایران است.

در قانونِ اساسی و طراحی ساختار حکمرانی و سیاسی آینده، دولت باید در برابر محیط‌زیست به عنوان یک «حق اساسی ايرانيان» متعهد باشد و عملکرد آن توسط نهادهای مستقل مورد نظارت و ارزیابی قرار گیرد.
ساختار سیاسی و حکمرانی باید به‌گونه‌ای طراحی شود که قوانین محیط‌زیستی دارای ضمانت اجرایی جدی باشند.

۲. نهادهای مستقل و مقتدر محیط‌زیستی
نهادهای محیط‌زیستی باید دارای بودجه مستقل، اختیار ارزیابی طرح‌های دولت و حتی توقف پروژه‌ها را داشته باشند.
ساختار دولت باید به‌گونه‌ای طراحی شود که نهادهای محیط‌زیستی از قدرت الزام‌آور در برابر دولت و بخش خصوصی برخوردار باشند.
در ساختار حکمرانی آيندهٔ ایران باید دادگاه‌هایی محیط زیستی پیش‌بینی شوند که قابلیت پیگرد سریع تخریب‌گران محیط زیست را داشته باشند.

۳. شفافیت و مشارکت عمومی گسترده
باید ساختار به‌گونه‌ای طراحی شود که مردم از حق دسترسی به اطلاعات محیط‌زیستی پروژه‌ها، آلودگی‌ها، و ارزیابی‌ها برخوردار باشند.
با توجه به تجربه جهانی که نشان دهنده آن است که نظام‌هایی که مردم را در فرآیند سیاست‌گذاری، نظارت، و حتی تخصیص منابع مشارکت می‌دهند، عملکرد بهتری دارند، این اصول باید در روح قانون اساسی و طراحی ساختار حکمرانی و سیاسی جاری باشند.

۴. اقتصاد سبز در قلب سیاست‌گذاری
در ایران آینده باید اقتصاد بدون کربن (Carbon-Neutral Economy) به عنوان هدف استراتژیک حکمرانی پذیرفته شده و ساختار بر آن اساس طراحی شود.
حذف یا اصلاح یارانه‌های سوخت‌های فسیلی باید اجرایی شده و مالیات بر آلایندگی به صورت کامل باید اخذ شود.
در ایرانِ فردا سیاست‌گذاری صنعتی، کشاورزی و حمل‌ونقل باید بر مبنای معیارهای پایداری و مانایی محیط‌زیستی ایران تنظیم شود.

۵. نقش فعال جامعه مدنی و رسانه‌ها
باید در ساختار حکمرانی آيندهٔ ایران جایگاهی رسمی در فرآیند قانون‌گذاری برای جامعهٔ مدنی در نظر گرفته شود. در این ساختار، رسانه‌ها از آزادی عمل برای افشای تخلفات زیست‌محیطی برخوردارند و حفاظت قانونی از خبرنگاران زیست‌محیطی اصلی اساسی است.

۶. فرهنگ زیست‌محیطی و آموزش رسمی
آموزش فرهنگ زیست‌محیطی از مهدکودک تا دانشگاه، باید یکی از وظایف دولت در ساختار سیاسی و حکمرانی آینده باشد.
دولت‌ باید با سیاست‌گذاری‌هایی تشویقی و تنبیهی سبک زندگی سبز را ترویج دهد.

۷. یکپارچگی تصمیم‌گیری و تداخل‌نداشتن منافع
نظام‌ حکمرانی و سیاسی آيندهٔ ایران باید به‌گونه‌ای طراحی شود که وزارت محیط زیست یا نهادهای نظارتی، تحت فشار سیاسی یا وابسته به ذی‌نفعان اقتصادی نباشند. در این ساختار، نهادهای نظارتی مستقل‌اند، و تضاد منافع میان دولت، صنعت و محیط زیست به حداقل خواهد رسید.

📌 نتیجه‌گیری
نظام‌ سیاسی و حکمرانی دوست‌دار محیط زیست، در ايرانِ آینده، تنها با قوانین خوب یا سازمانی مستقل، محقق نمی‌شود، بلکه لازم است تا از ترکیبی از ویژگی‌های زیر برخوردار باشد:
➊ ارادهٔ سیاسی برای اولویت دادن به طبیعت
➋ شفافیت و مشارکت عمومی گسترده
➌ استقلال نهادهای نظارتی و قضایی
➍ سرمایه‌گذاری هدفمند روی اقتصاد سبز و آموزش شهروندی

کانال یوتیوبِ ايران مانا

https://youtu.be/xCjj8ByKnaU?si=vwh8ue_gOxqcI_H4

حمایت از ایران مانا:
حامی‌باش:

https://hamibash.com/iranemana

ارسال پیام به
@Iranemaanaa


برنامه‌های مرتبط

مسئله‌شناسی مانایی محیط‌زیستی ایران


⭕️ سامانه‌های حکمرانی دوست‌دار محیط‌زیست

برنامهٔ اول (شراره شرفه و محمد درویش)

برنامهٔ دوم (ناصر کرمی و محمد درویش)

#ایران #ایران_شناسی #ایران_مانا #محیط_زیست

⭕️ ایرانِ مانا، مدرسه‌ای برای شناخت و پاسداشتِ ایرانِ دیروز و ساختنِ ایرانِ فردا
Forwarded from Tehran Active Mobility
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 چگونه پاریس آلودگی هوای خود را 55% کاهش داده است؟

پاریس که زمانی یکی از آلوده‌ترین شهرهای اروپا بود، پیشرفت‌های چشمگیری در بهبود کیفیت هوای خود داشته است. سطح ذرات PM2.5 نسبت به سال ۲۰۰۵، به میزان ۵۵٪ کاهش یافته و سطح دی‌اکسید نیتروژن به نصف رسیده است. این امر منجر به کاهش یک‌سوم مرگ‌ومیرهای مرتبط با آلودگی هوا بین سال‌های ۲۰۱۰ و ۲۰۱۹ شده است. برخی از مهم‌ترین اقدامات توسعه حمل‌ونقل فعال 🚲🚶🏻‍♀️مؤثر:

ساخت بیش از 180 کیلومتر مسیر دوچرخه‌سواری جدید و افزایش میزان کل مسیرها به بیش از 1200 کیلومتر

اضافه شدن 130000 محل پارک دوچرخه

حذف بیش از 60000 پارکینگ حاشیه خودروها
و تبدیل آنها به فضای سبز

اعمال محدودیت‌های سنگین بر خودروهای شخصی و ایجاد مناطق بدون خودرو

ایجاد بیش از 200 خیابان مدرسه عاری از خودرو برای رفت‌وآمد دانش آموزان پیاده و یا با دوچرخه

کاشت بیش از 200000 درخت جدید در فضاهای عمومی و افزایش آسایش اقلیمی برای پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری


@TehranActiveMobility
Forwarded from محمد درویش
🟢توسعه دریامحور و سلامت اجتماعی!🟢

🔖@darvishnameh

✍️ یک فرصت خوب برای آنها که می‌خواهند درباره چشم‌اندازهای آینده کشور مبتنی بر توسعه دریامحور و اثربخشی سلامت اجتماعی ایرانیان، بیشتر و دقیق‌تر بدانند.

⭐️ برای ثبت نام با این شماره در کرسی سلامت اجتماعی یونسکو، تماس بگیرید:

📞 09156233315

#فرزام_پوراصغر
#کرسی_سلامت_اجتماعی_یونسکو
#توسعه_دریامحور
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🚨 دعوای ایلان ماسک و ترامپ داره بعد هر توییت جدی‌تر می‌شه

سهام تسلا تو همین چند ساعت بیست درصد سقوط کرده و 150 میلیارد دلار ضرر به سهامدارانش وارد شده. همچنین بازار ارزهای دیجیتال روند نزولی به خودش گرفته.
ترامپ گفته تمام قراردادهای دولتی ایلان رو لغو می‌کنه و ماسک هم داره می‌گه فضاپیمای دراگون رو از مدار زمین خارج می‌کنه و ترامپ باید استیضاح و معاونش جایگزین اون بشه



تهدیدش خارج کردن فضاپیما از مدار

بعد اینجا تهدید میکنند میگن عکس ناموست نشون میدم احمدی نژاد یادتونه
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 عیسی کلانتری: ما به خودمان رحم نکردیم، می خواهیم ترکیه به ما رحم کند؟

🔹مجموع آبهایی که پشت سدهای ترکیه است، ۱۲۰ میلیارد متر مکعب است؛ این ها را پروژه گاپ ایجاد کرده؛ بلایی که سر سوریه آمد سر قطعی آبشان [به خاطر پروژه گاپ] بود
🔹نزدیک ۹ درصد از وسعت عراق، تالاب بود، اما همه‌شان در نتیجه سیاست های آبی ترکیه خشکیده؛ همان ها الان شده مرکز گردوغبار که بوسیله بادهای مدیترانه ای، به ایران می آیند./انتخاب
☘️ @Zist_Fouri
@sokhanranihaa
@sokhanranihaa
🔊فایل صوتی

محمد درویش

آیا میتوان به آینده ی ایران امیدی داشت؟
بمانیم یا برویم؟



.
🆔 @sokhanranihaa
🆔 @
🆑 #کانال‌سخنرانی‌ها
🌹
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
چه کسانی دولت را دور می زنند؟
🔺هجوم برجسازان به باغ گیاه‎شناسی ملی

👈زینب رحیمی

🔹 باغ گیاه‎شناسی ملی با بلندمرتبه سازی در معرض آسیب قرار گرفته است اما چالش اصلی ساخت و ساز در حریم ثبت شده باغ ملی است.

🔹طبق قانون ساخت و ساز در حریم باغ تنها تا پنج طبقه مجاز است و سازندگان باید از بلندمرتبه سازی در حاشیه باغ خودداری کنند.

🔹بلندمرتبه سازی در ضلع شمالی باغ ملی به مناقشه‌ای بین مسئولان این باغ و ارتش و شهرداری تبدیل شده است.

مشروح گزارش را در ویدیوی پیش رو ببینید.

@sharghdaily
sharghdaily.com

⁨ ⁨گزارش خانم زینب رحیمی را در خصوص تضییع حقوق باغ گیاه‌شناسی ملی ایران ببینید. چرا درکی برای حفاظت از یکی از گنجینه‌های ایران‌مان، وجود ندارد؟ برج‌سازی نفس باغ را بند می‌آورد، تردیدی نباید کرد. نزدیک به چهار سال است که با وجود تایید همه مقامات، هنوز تصمیم قاطعی برای بردن این پروژه به محلی دیگر گرفته نشده است.

سپاس از خانم رحیمی و شبکه وزین شرق که همواره، باغ را حمایت کرده‌اند.
محمد متینی‌زاده
لطفا همرسانی بفرمایید و مانند همیشه پشتیبان باغ باشید.⁩⁩
@matinizadehmohammad
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📢 قائم پناه: پروژه نیروگاه خورشیدی نهاد ریاست جمهوری ۳۸۰۰ کیلووات در روز تولید انرژی دارد

🗣 معاون اجرایی رئیس جمهور در مراسم آغاز احداث نیروگاه های خورشیدی در مجموعه نهاد ریاست جمهوری:

◀️ اگر مصرف مازوت را کمتر کنیم تولید انرژی در بلند مدت مقرون به صرفه خواهد بود.

◀️ نیروگاه خورشیدی که در نهاد ریاست جمهوری افتتاح می‌شود با همکاری معاون فناوری رئیس جمهور انجام شد.

◀️ ۳۰۰۰ مترمکعب فضا برای قرارگیری پنل خورشیدی استفاده می‌کنیم.
_
اصلاحات نیوز
@Eslahatnews
🔗 Eslahatnews.com
2025/07/08 00:17:04
Back to Top
HTML Embed Code: