Telegram Web Link
بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درباره پاسخ موشکی ایران به تجاوز آمریکا

فَمَنِ اعْتَدَى عَلَيْكُمْ فَاعْتَدُوا عَلَيْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَى عَلَيْكُمْ

در پاسخ به اقدام تجاوزکارانه و وقیحانه آمریکا علیه اماکن و تأسیسات هسته¬ای ایران، ساعاتی قبل نیروهای مسلح قدرتمند جمهوری اسلامی ایران، پایگاه هوایی نیروهای آمریکایی در العدید قطر را درهم کوبیدند.

تعداد موشک‌های به کار گرفته شده در این عملیات موفق، به تعداد بمب‌هایی بوده است که آمریکا در حمله به تاسیسات هسته¬ای ایران استفاده کرده بود؛ و پایگاهی هم که در حمله نیروهای مقتدر ایران مورد هدف قرار گرفته از تأسیسات شهری و مناطق مسکونی در قطر فاصله زیادی داشته است.

این اقدام فاقد هرگونه جنبه خطرآفرین برای کشور دوست و برادر ما، قطر و مردم شریف آن بوده و جمهوری اسلامی ایران هچنان، بر حفظ و ادامه روابط گرم و تاریخی با قطر متعهد است.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👎13😐8
اصابت ۳ موشک به پایگاه العدید آمریکا در قطر

🔹تا این لحظه سه موشک به پایگاه العدید اصابت کردند. هواپیماها و کشتی ها از آسمان و دریای خلیج فارس درحال عقب نشینی هستند./ایسنا

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👎32👍24
آمریکا حمله موشکی ایران به پایگاه آمریکایی العدید قطر را تایید کرد

🔹یک مقام نظامی آمریکا در گفت و گو با رسانه های آمریکایی، حمله موشکی ایران به پایگاه آمریکایی العدید قطر را در پاسخ به تجاوز آمریکا به تاسیسات هسته ای ایران تایید کرد.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👏9👎6
نشست اضطراری ترامپ با مقامات نظامی در پی پاسخ ایران به تجاوز آمریکا/ایرنا

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
😐21👎2
📝تیتر یک روزنامه دنیای اقتصاد:

🟡 چشم نفت به خلیج فارس

‌سه‌شنبه ۳ تیر‌ ۱۴۰۴
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍7👎2
ایرنا:

🔹صدای انفجارهای بسیار شدید در غرب و مرکز تهران

🔹اخباری از انفجار در کرج نیز گزارش شده است

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
😭8😐2
یک منبع آگاه اعلام کرد:

🔹طرح آتش‌بس مطرح‌شده از سوی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، کاملاً کذب بوده و با هدف انحراف افکار عمومی از تحقیر اخیر ایالات متحده در حمله به پایگاه‌هایش در منطقه مطرح شده است.

🔹این منبع با اشاره به اینکه هیچ‌گونه پیشنهاد رسمی یا غیررسمی برای آتش‌بس از سوی ایران دریافت نشده، تأکید کرد:

🔹جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به این فضاسازی رسانه‌ای، تا ساعاتی دیگر به‌صورت عملی و میدانی، نادرستی این ادعا را به رژیم صهیونیستی نشان خواهد داد./فارس

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👎25👍20
عراقچی: توافقی در موضوع آتش‌بس یا توقف عملیات وجود ندارد

🔹 در حال حاضر توافقی در موضوع آتش‌بس یا توقف عملیات وجود ندارد. با این حال به شرط آنکه رژیم اسرائیل تهاجم غیرقانونی خود علیه مردم ایران را تا ساعت ۴ صبح امروز متوقف کند، ما نیز قصدی برای ادامه پاسخ نداریم.

🔹 همانگونه که مکرراً گفته ایم، این رژیم اسرائیل بود که جنگ را آغاز کرد نه ما. تصمیم نهایی درخصوص توقف عملیات نظامی از سوی ما متعاقبا اتخاذ خواهد شد.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👎35👍23
چشم نفت به خلیج‌فارس / آیا گسترش جنگ، روند صعودی قیمت طلای سیاه را کلید می‌زند؟

🔺در حالی که بازار نفت با چشم‌انداز نا اطمینانی ناشی از حملات آمریکا به تاسیسات هسته‌‏‌ای ایران روبه روست، نگاه جهانی به یک نقطه حساس دوخته شده: تنگه هرمز و واکنش احتمالی ایران.

🔺این گذرگاه استراتژیک، که حدود ۲۰‌درصد از نفت خام مورد نیاز جهان از آن عبور می‌کند، اکنون در مرکز گمانه‌‏‌زنی‌‏‌های ژئوپلیتیک بازارهای جهانی قرار گرفته است.

🔺یکی از گزینه‌‏‌های ایران برای پاسخ به تهاجم آمریکا، بستن تنگه هرمز است؛ اقدامی که گرچه می‌تواند بازار انرژی را دچار شوک کند و قیمت نفت را به بالای ۱۰۰ دلار برساند، اما تبعاتی نیز برای خود ایران دارد، زیرا صادرات نفت کشور نیز به همین تنگه وابسته است.

🔺تصویب طرح بستن تنگه در مجلس ایران، بدون تصمیم شورای عالی امنیت ملی اجرایی نخواهد شد، اما همین اقدام، بازار را وارد فاز «ترس از اختلال» کرده است.

🔺در این فضای پرتنش، جهان با نگرانی چشم به خلیج‌فارس دوخته؛ جایی که بسته شدن تنگه هرمز، هم می‌تواند ابزار فشار باشد و هم نقطه شروع یک بحران جدید.

#دنیای_اقتصاد #نفت #جنگ #تنگه_هرمز

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👎4👍1
متن بیانیه «تحمیل آتش‌بس به دشمن صهیونیستی در پی عملیات موفق بشارت فتح»

این متن در شبکه خبر خوانده شد

🔸ملت شریف ایران عملیات موفق موشکی سپاه در پاسخ به تجاوز آمریکا و ایستادگی و همبستگی مثال زدنی مردم عزیزمان در دفاع از سرزمین آتش بس را به دشمن تحمیل کرد شب گذشته تنها ساعتی پس از حمله موشکی موفق سپاه پایگاه العدیده آمریکا در قطر ترامپ در ادعایی التماس گونه خواستار آغاز آتش بس در جنگ تحمیلی دشمن صهیونی علیه کشورمان شد

🔸این درخواست ترامپ بلافاصله پس از پاسخ موفق دیشب سپاه به حمله آمریکا به تاسیسات هسته‌ای کشورمان مطرح شد

🔸در حمله موفق موشکی دیشب پایگاه الحدید آمریکا در قطر در هم کوبیده شد همچنین درخواست ترامپ برای برقراری آتش بس پس از آن مطرح شده که در روزهای اخیر آسیب‌پذیری مراکز حساس دشمن صهیونی در برابر موشک‌های پیشرفته ایران به شدت افزایش یافته است ادعای التماس گونه و عاجزانه راری آتش بس توسط ترامپ همچنین پس از ۱۱ روز مقاومت تاریخی و جانانه ملت سرافراز ایران و همبستگی بی‌نظیر همه ایرانیان در دفاع از ایران در برابر تجاوز خارجی بود که نیات و اهداف شوم دشمن را ناکام کرد

🔸وزیر امور خارجه بامداد امروز اعلام کرد اگر حملات دشمن صهیونی از ساعت ۴ صبح متوقف شود حملات ما هم متوقف می‌شود آقای عراقچی در پیام خود در فضای مجازی که ساعت ۴:۱۶ دقیقه منتشر شده اعلام کرده است همانگونه که مکرراً گفته‌ایم این رژیم اسرائیل بود که جنگ را آغاز کرد نه ما در حال حاضر توافقی در موضوع آتش بس یا توقف عملیات وجود ندارد با این حال به شرط آنکه رژیم اسرائیل تهاجم غیرقانونی خود علیه مردم ایران را تا ساعت ۴ صبح امروز متوقف کند ما نیز قصدی برای ادامه پاسخ نداریم وزیر امور خارجه تصریح کرده است تصمیم نهایی در خصوص توقف عملیات نظامی از سوی ما متعاقبا اتخاذ خواهد شد

🔸آقای عراقچی همچنین در مطلب دیگری که در فضای مجازی منتشر کرده ضمن قدردانی از نیروهای مسلح به خاطر پاسخ به دشمن تا آخرین لحظه گفته است عملیات نظامی نیروهای مسلح قدرتمند ما برای مجازات اسرائیل تا آخرین دقیقه در ساعت ۴ صبح ادامه یافت.

🔸وزیر امور خارجه افزوده است همراه با همه ایرانیان من از نیروهای مسلح کشور که آماده دفاع از کشور عزیزمان تا آخرین قطره خون بودند و به هر حمله دشمن تا آخرین دقیقه پاسخ دادند قدردانی می‌کنم مردم عزیز ایران در برابر ایستادگی و مقاومت جانانه شما مردم سر غیور و رشادت مثال زدنی نیروهای مسلح به ویژه دلاور مردان سپاه پاسداران و غیورمردان پدافند هوایی ارتش که آتش بس را به دشمن وحشی و جنایتکار تحمیل کرد باید سر تعظیم فرود آورد این سربلندی و افتخار گوارایتان باد

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👎110👏17
ترامپ: آتش‌بس هم‌اکنون اجرایی شده است. لطفاً آن را نقض نکنید!

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍21👎12
🔹 سرمقاله امروز «دنیای اقتصاد»:

آزمون نظم حقوقی جهانی

👤 حمید قنبری؛ حقوقدان

✍️ در ساعات اولیه یکشنبه شب به وقت تهران، ایالات متحده به‌‌‌طور مشترک با اسرائیل، به عمق زیرزمین‌‌‌های مستحکم فردو، تاسیسات غنی‌‌‌سازی نطنز و مرکز تبدیل اورانیوم اصفهان حمله کرد. این رویداد چقدر با نظم حقوقی بین‌الملل همخوانی دارد؟

✍️ این اقدام در سطح ساختاری، مصداق نقض صریح بند۴ماده ۲ منشور ملل متحد است. اما مشکل اینجاست که وضعیت حقوقی صرفا به این سادگی نیست. در دهه‌‌‌های اخیر، برخی قدرت‌‌‌ها - از جمله ایالات متحده و اسرائیل - کوشیده‌‌‌اند نوعی تفسیر توسعه‌‌‌یافته از مفهوم دفاع مشروع ارائه دهند: دفاعی که در برابر تهدیدهای احتمالی، ظرفیت‌‌‌های فنی بالقوه و حتی نیت‌‌‌های فرضی شکل می‌گیرد.

✍️ اینجاست که واژه‌‌‌ای خطرناک وارد ادبیات امنیتی و سیاسی شده: دفاع پیش‌‌‌دستانه (anticipatory self-defense).

✍️ قدرت‌‌‌های بزرگ گاهی استدلال می‌کنند که اقدامشان ممکن است با نص قواعد حقوقی مطابقت نداشته باشد، اما در راستای منافع جهانی، صلح، یا جلوگیری از فجایع بزرگ‌تر، قابل دفاع و «مشروع» است. در جنگ عراق، در حمله به سوریه، در حمله به راکتور اوسیراک در عراق (۱۹۸۱)، و حالا در حمله به فردو و نطنز و اصفهان، این نوع استدلال بارها تکرار شده است.

✍️ نتیجه این وضعیت، شکل‌‌‌گیری نوعی مشروعیت بدون قاعده، بدون پاسخگویی و بدون نهاد مرجع است -مشروعیتی که تنها در اتاق‌‌‌های فکر و اتاق‌‌‌های عملیات قدرت‌‌‌های بزرگ ساخته می‌شود.

✍️ در چنین فضایی، باید پذیرفت که اصل ممنوعیت استفاده از زور، عملا از بین رفته است و هر کشوری مجاز است بر پایه تحلیل‌‌‌های اطلاعاتی یا ملاحظات سیاسی خود، طرف مقابل را بمباران کند.

✍️ اما چرا نظام بین‌الملل واکنش موثری نشان نمی‌‌‌دهد؟ پاسخ در خلأها و ضعف‌‌‌های ساختاری حقوق بین‌الملل نهفته است.

✍️ شورای امنیت که مسوول حفظ صلح و امنیت بین‌المللی است، در برابر اقدامات قدرت‌‌‌های بزرگ به‌‌‌دلیل حق وتو عملا فلج است.

✍️ دیوان بین‌المللی دادگستری، صلاحیت رسیدگی را تنها در صورتی دارد که هر دو طرف دعوا آن را بپذیرند و آمریکا سال‌هاست از پذیرش صلاحیت اجباری دیوان خودداری کرده است.

✍️ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، به‌‌‌رغم نظارت دائمی بر تاسیسات هسته‌‌‌ای ایران، در حمله‌‌‌ای که مستقیما به مراکز تحت بازرسی آن انجام شده، نه مشورت داده شد، نه اطلاع‌‌‌رسانی و نه حتی محترم شمرده شد.

✍️بدتر از آن، برخی نهادها نیز به جای ایفای نقش ناظر بی‌‌‌طرف، خود تبدیل به بخشی از سازوکار سیاسی فشار شده‌‌‌اند.

✍️ در چنین شرایطی، کشورهای در معرض تهدید، مانند ایران، ناگزیرند بین دو گزینه دشوار دست به انتخاب بزنند: پذیرش نظم حقوقی ناقص، یا تلاش برای تعریف نقش مستقل خود در چارچوبی ترکیبی از حقوق و قدرت.

✍️ یکی از مفاهیم مهمی که در گفتمان راهبردی اسرائیل و برخی متحدان غربی تکرار می‌شود، ایده‌‌‌ای است با عنوان «صلح از طریق قدرت»(peace through strength) . این منطق، آشکارا متاثر از دکترین بازدارندگی در جنگ سرد است: برای دستیابی به ثبات، باید به‌‌‌اندازه‌‌‌ای قدرتمند باشی که دشمن حتی فکر حمله را هم نکند.

✍️ اما در منطقه‌‌‌ای مانند خاورمیانه که پر از شکاف‌‌‌های تاریخی، واگرایی‌‌‌های ژئوپلیتیک و روان‌شناسی ناامنی است، این منطق به‌‌‌جای صلح، به تولید مداوم تهدید، واکنش پیش‌‌‌دستانه و مسابقه تسلیحاتی منجر شده است.

✍️ کشوری مانند ایران نیاز دارد که خوانش انتقادی خود را از حقوق بین‌الملل توسعه دهد، زبان حقوقی جهانی را یاد بگیرد، در نهادها حضور موثر داشته باشد و در افکار عمومی بین‌المللی دست بالا را به‌‌‌ دست آورد.

✍️ آنچه مسلم است، این است که انکار حقوق بین‌الملل، راه نجات ما نیست. ممکن است این نظم ناقص باشد، ممکن است ابزارهای اجرایی آن ناکارآمد باشد و ممکن است استانداردهای دوگانه در آن بیداد کند؛ اما حضور فعال، دانا و منتقد در همین نظم است که می‌‌‌تواند ایران را به یک بازیگر مسوول، مدافع و حتی شکل‌‌‌دهنده قواعد تبدیل کند.

✍️ اگر حقوق بین‌الملل ضعیف شده، وظیفه ما این نیست که آن را ترک کنیم؛ بلکه باید با شناخت دقیق، زبان قوی، و حضور فعال، آن را نقد، بازسازی و به نفع صلح و عدالت واقعی اصلاح کنیم.

✍️ ما نباید از حقوق بین‌الملل بیرون برویم؛ ما باید وارد آن شویم، اما با صدای خودمان.

#دنیای_اقتصاد #سرمقاله #حقوق_بین_الملل #تهاجم #آمریکا #فوردو #نقض_قوانین

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍8👎1
خبرگزاری صداوسیما:

🔺اخبار منتشر شده مبنی بر شلیک موشک از ایران به سمت سرزمین های اشغالی پس از تحمیل آتش‌بس به رژیم صهیونیستی تکذیب می‌شود

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
😭5👍3
روزنامه دنیای اقتصاد pinned «خبرگزاری صداوسیما: 🔺اخبار منتشر شده مبنی بر شلیک موشک از ایران به سمت سرزمین های اشغالی پس از تحمیل آتش‌بس به رژیم صهیونیستی تکذیب می‌شود کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇 @den_ir»
بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درباره تحمیل توقف جنگ به دشمن صهیونی/ایرنا

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👎17👏4
جنگ چگونه پایه‌‏‌گذار سه‌دهه رشد درخشان صنعت در فرانسه شد؟

🔹زمانی که شعله‌های آتش جنگ جهانی دوم در اروپا زبانه کشید، فرانسه یکی از پیشرفته‌‏‌ترین اقتصادهای صنعتی اروپا بود.

🔹با این حال، به‌‏‌دنبال سقوط برق‌‏‌آسای این کشور و اشغال آن توسط آلمان نازی، صنعت فرانسه در موقعیتی دشوار قرار گرفت؛ وضعیتی که از بسیاری جهات می‌توانست به فروپاشی کامل ظرفیت‌‏‌های تولیدی این کشور منجر شود. اما چنین نشد!

🔹مجموعه‌‏‌ای از اقدامات شامل برخی اصلاحات نهادی، سیاست‌‏‌های پولی و مالی و نیز، کمک‌‏‌های بین‌المللی موجب شد صنعت فرانسه در دل یکی از سیاه‌‏‌ترین دوران تاریخ خود زنده بماند.

🔹مبادله اسلحه و کره یک مبادله کلاسیک در علم اقتصاد است؛ به این معنا که هر زمان که شما منابع بیشتری به سمت تولیدات نظامی گسیل کنید، رفاه اقتصادی کمتری را باید برای شهروندان آن کشور در انتظار داشته‌‌‌باشید.

🔹اما، این مبادله کلاسیک در زمان جنگ، بیش از آنکه یک مبادله داوطلبانه باشد، یک ضرورت است. شما در زمان جنگ برای برقراری صلح محکوم هستید که منابع بیشتری را به سمت تولیدات نظامی تخصیص دهید.

🔹اما پرسش اینجاست که آیا این سختی‌‌‌های دوران جنگ، این کاهش رفاه شهروندان در زمانه نبرد برای همیشه باقی خواهند ماند؟ آیا مطابق این گزاره کلاسیک اقتصادی، هزینه‌‌‌های زمانه جنگ تا ابد قرار است به مثابه زخمی بر پیکره اقتصاد آن کشور بماند و هیچ راهی برای جبران آنها نیست؟

🔹تجربه فرانسه نشان می‌دهد که گاهی هزینه‌‌‌های زمانه جنگ موجب می‌شود تا تجربه‌‌‌ای ناخواسته برای یک خیز اقتصادی بزرگ فراهم شود.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #جنگ #اقتصاد #فرانسه #توسعه_صنعتی

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👎6😐2
مدنی‌زاده: اقتصاد كشور باوجود حملات صهیونیستی پابرجا است

وزیر اقتصاد:

🔹علی‌رغم حمله ددمنشانه دشمن صهیونیستی، شرایط اقتصادی کشور در وضعیت خوبی قرار دارد.

🔹سازمان‌های تابعه وزارت اقتصاد همانند طی سال مشغول فعالیت هستند و خللی در خدمت‌رسانی به مردم صورت نگرفته است.

🔹مزایده‌های اموال تملیكی بدون وقفه در حال انجام است./ صداوسیما

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👎24👍21
ایسنا: ستاد کل نیروهای مسلح شلیک هرگونه موشک در ساعات اخیر از ایران به سمت سرزمینهای اشغالی را تکذیب کرد

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍11👏2
چرا ترامپ به جنگی که آغازگرش نبود وارد شد؟

علیرضا سلطانی؛ استاد دانشگاه و کارشناس اقتصاد سیاسی

🔹ورود ایالات متحده به جنگی که ظاهرا آغازگر آن نبود، نه‌‌‌تنها موقعیت دونالد ترامپ به‌‌‌عنوان رئیس‌‌‌جمهور ایالات متحده بلکه اعتبار دیپلماسی آمریکایی و نظام جهانی حاکم بر روابط بین‌الملل را نیز با چالش جدی روبه‌‌‌رو کرده است.

🔹آنچه روی داد را باید یک برنامه‌‌‌ریزی استراتژیک، مبتنی بر اصل غافلگیری و در راستای تامین منافع تل‌‌‌آویو و بخش‌‌‌هایی از بدنه تصمیم‌گیری در آمریکا قلمداد کرد.

🔹یکی از مهم‌ترین انگیزه‌‌‌های ترامپ برای ورود به این درگیری، مساله تاسیسات هسته‌‌‌ای فردو بود؛ جایی که گزارش‌‌‌ها نشان می‌دهد اسرائیل در تخریب آن ناموفق عمل کرده است.

🔹اما در سطحی عمیق‌‌‌تر، به نظر می‌رسد ترامپ که علاقه وافری به نقش‌‌‌آفرینی نهایی و تصاحب عنوان «قهرمان بحران‌ها» دارد، در این بزنگاه تاریخی نتوانست وسوسه ورود به صحنه را کنترل کند.

🔹تحلیلگران معتقدند ترامپ بر پایه محاسباتی مبنی بر کوتاه بودن زمان جنگ، کنترل‌‌‌پذیری آن و تحقق سریع اهداف، تصمیم به مداخله گرفت.

🔹در سوی دیگر، حمله آمریکا به تاسیسات هسته‌‌‌ای ایران، موضوع فعال‌‌‌سازی مکانیزم ماشه از سوی سه کشور اروپایی را تحت‌‌‌الشعاع قرار داد. در صورتی که غرب و آمریکا موفق شده باشند توان غنی‌‌‌سازی ایران را از بین ببرند، رجوع به مکانیزم ماشه ممکن است بی‌‌‌معنا شود.

🔹از سوی دیگر، به‌رغم رقابت‌‌‌های گذشته، ایران برای بسیاری از کشورهای منطقه یک عنصر موازنه‌‌‌گر در برابر اسرائیل محسوب می‌شود و تضعیف آن می‌‌‌تواند به‌‌‌صورت ناخواسته موقعیت اسرائیل را تثبیت کند؛ امری که تهدیدهای دراز مدتی برای ساختار قدرت در منطقه در پی خواهد داشت.

🔹اسرائیل ممکن است در کوتاه‌‌‌مدت تصور کند به اهداف نظامی خود رسیده است، اما در واقعیت، بهای حمله آمریکا به ایران را بیش از همه تل‌‌‌آویو خواهد پرداخت.

🔹این درگیری نه‌‌‌تنها یک چالش سیاسی برای ترامپ به‌‌‌شمار می‌‌‌آید، بلکه آزمونی برای توان ایالات متحده در مدیریت بحران‌هایی است که خود به‌‌‌طور مستقیم یا غیرمستقیم در ایجاد آنها نقش داشته است.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #آمریکا #جنگ

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍10👎4
2025/07/08 15:31:31
Back to Top
HTML Embed Code: