Telegram Web Link
چه عاملی باعث کاهش قیمت دلار در روز چهارشنبه شد؟

🔹دلار آزاد در چهارشنبه، پس از پنج روز رشد قیمت پیاپی، وارد فاز کاهش شد. دلار که در معاملات غیررسمی سه‌شنبه در رقم 92 هزار و 500 تومان معامله می‌شد، در روز چهارشنبه به 90 هزار و 400 تومان رسید.

🔹معمولا در روزهای منتهی به تعطیلات و زمانی که فضای نااطمینانی در کشور حاکم است، بازار با افزایش تقاضای احتیاطی روبه‌رو می‌شود. معامله‌گران برای کاهش ریسک نوسانات احتمالی در ایام تعطیل، اقدام به خرید دلار می‌کنند. با این حال این افزایش تقاضا معمولا موقتی است.

🔹به‌محض نزدیک شدن به شروع تعطیلات، فشار تقاضا کاهش می‌یابد و بازار وارد فاز اصلاح قیمت می‌شود. در تعطیلات رسمی بسیاری از کسب‌وکارها تعطیل می‌شوند که این موضوع باعث کاهش تقاضا برای دلار در آستانه تعطیلات شده و می‌تواند به کاهش موقت قیمت آن منجر شود.

🔹اخبار اخیر حاکی از آن است که وزیر خارجه عمان اعلام کرده مذاکرات هسته‌ای ایران با فراهم شدن شرایط لازم از سر گرفته خواهد شد.

🔹به عقیده کارشناسان همین امید به تداوم مذاکرات مانعی برای رسیدن دلار به سقف قیمتی خود بوده است. هر دلار مرکز مبادله در این روز در رقم 71 هزار و 227 تومان به فروش رسید.

🔺قیمت دلار، در آغاز معاملات امروز پنجشنبه با افزایش مواجه بود.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #دلار

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥حقوق افراد دورکار در ادارات دولتی چگونه محاسبه می‌شود؟

🔹️رئیس سازمان اداری و استخدامی: ثبت‌نام آزمون ۱۵ دستگاه اجرایی از دیروز شروع شد و تا ۲۰ تیر ادامه دارد.

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇

@den_ir
ما برای عبور از بحران، باید به «توسعه تجارت» و «جذب سرمایه خارجی» اهمیت ویژه دهیم

🔹«منافع متقابل اقتصادی پایه‌‌‌‌‌‌‌‌‌ توافقات سیاسی پایدار را بنا می‌‌‌نهد.» این گزاره مهم در طول دهه‌‌‌های گذشته از سوی سیاستگذاران ایرانی مورد غفلت قرار گرفته است.

🔹بارها از مفاهیمی همچون ضرورت تعمیق روابط با سایر کشورها و الزامات جذب سرمایه خارجی به کشور، سخن به میان آمده است.

🔹بارها تاکید شده که سرمایه گذاری خارجی در کشور و برقراری پیوندهای تجاری قابل‌توجه با سایر کشورها، از اقتصاد و حتی بنیان‌‌‌های ملی کشور، دفاع می‌کند.

🔹به این معنی که شرکای تجاری، اقتصادی و راهبردی، مانع تهدید جدی علیه اقتصاد ما خواهند بود.

🔹ایران مزیت‌‌‌های رقابتی گسترده‌‌‌ای همچون ذخایر عظیم انرژی و موقعیت ژئوپلیتیک دارد و با ذخایر عظیم نفت و گاز که طبق برآوردها شامل 157 میلیارد بشکه نفت و 33 تریلیون مترمکعب گاز می‌شود، از ظرفیت خوبی برای توسعه و جذب سرمایه در این بخش برخوردار است.

🔹پتانسیل جغرافیایی کشور در ایجاد و توسعه انرژی‌‌‌های تجدیدپذیر نیز قابل‌توجه است.

🔹تقویت روابط با بلوک‌‌‌‌‌‌‌‌‌های اقتصادی و گسترده‌‌‌سازی روابط تجاری و تولیدی با سایر کشورهای منطقه به‌‌‌خصوص همسایگان ایران در موقعیت کنونی ضرورتی برای عبور از بحران است.

🔹توسعه این روابط نیازمند اصلاح روش‌های فعلی در مدیریت واردات و صادرات است.

🔹واگذاری بخشی از بازار وارداتی کشور به همسایگان، پیش‌‌‌شرطی برای وابستگی متقابل و توسعه صادرات و حتی سرمایه‌گذاری‌‌‌های مشترک است.

🔹در ادامه، مذاکرات منطقه‌‌‌ای برای کاهش یا رفع تنش‌‌‌ها و ایجاد اعتماد در سطح بین‌المللی ضروری است.

🔹البته در این مسیر اجرای اقداماتی همچون تضمین‌‌‌بخشی به تامین امنیت سرمایه، توسعه شفافیت مالی در کشور و از همه مهم‌تر انعطاف‌‌‌پذیری تصمیم‌گیران اصلی کشور در مواضع سیاسی و تنش‌‌‌‌‌‌‌‌‌زدایی در منطقه است.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #بحران #تجارت #سرمایه_گذاری_خارجی #روابط_پایدار_اقتصادی #رفع_تنش_ها

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
بانک مرکزی: عرضه ارز اربعین بزودی آغاز می‌شود/تخصیص ۲۰۰ هزار دینار به هر متقاضی

مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی نوشت:

🔹امسال نیز با هدف تسهیل سفرهای زیارتی زائران اربعین حسینی، بانک مرکزی مطابق با سیاست سال‌های اخیر نسبت به عرضه ارز اربعین اقدام می‌کند.

🔹️برنامه‌ریزی‌های لازم انجام گرفته و اطلاع‌رسانی‌ درباره نحوه عرضه و فروش ارز اربعین عمدتا بصورت سامانه‌های برخط بانک‌های عامل منتخب (هر زائر ۲۰۰ هزار دینار عراق) بزودی انجام می‌شود.

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
طلای آنلاین زیر تیغ / سیاستگذاری نامشخص اعتماد عمومی را خدشه‌دار کرد

🔹نشست بررسی تبعات انسداد پلتفرم‌های آنلاین فروش طلا، روز چهارشنبه یازدهم تیرماه ۱۴۰۴ با هدف شفاف‌سازی روند بسته شدن درگاه‌های خرید و فروش طلای آنلاین و تبیین آثار اقتصادی و حقوقی آن برگزار شد.

🔹در این نشست، جمعی از فعالان صنفی و مدیران کسب‌وکارهای دیجیتال از جمله رضا الفت‌نسب (رئیس اتحادیه کشوری کسب‌وکارهای مجازی)، نیما قاضی(رئیس هیات‌مدیره انجمن تجارت الکترونیک تهران)، مصطفی اکرمی (مدیرعامل پلتفرم «میلی») و سعید امیرخانی (مدیر امور اتحادیه‌های کشوری اتاق اصناف ایران) حضور داشتند و با تشریح ابعاد مختلف این تصمیم، بر ضرورت بازگشت به قانون، حمایت از سرمایه‌گذاران دیجیتال، حفظ اعتماد کاربران و صیانت از شفافیت در فضای اقتصادی کشور تاکید کردند.

🔹این نشست در شرایطی برگزار شد که همچنان بسیاری از پلتفرم‌های قانونی فروش طلا با مسدود بودن درگاه‌های پرداخت خود مواجه‌اند و آینده این حوزه در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

🔹در نشست بررسی تبعات مسدودسازی درگاه بانکی پلتفرم‌های فروش آنلاین طلا، فعالان صنفی و اقتصادی از تصمیم ناگهانی بانک مرکزی به‌شدت انتقاد کردند و نسبت به پیامدهای مخرب آن بر اعتماد عمومی، سرمایه‌گذاران، استارت‌آپ‌ها و شفافیت اقتصادی هشدار دادند.

🔹فعالان این حوزه تاکید کردند که با وجود طی تمام مراحل قانونی و نظارتی، به بهانه جنگ، سکوهای قانونی قربانی شده‌اند و این رویه می‌تواند نقطه آغاز محدودسازی پلتفرم‌های دیگر و رکود در اقتصاد دیجیتال باشد.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #طلای_آنلاین #پلتفرم_های_فروش_آنلاین_طلا

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
سخنگوی شورای نگهبان: مصوبه تعلیق همکاری با آژانس انرژی اتمی لازم الاجراست

🔹️هادی طحان نظیف گفت: مصوبه تعلیق همکاری با آژانس در مجلس به تصویب رسید و در شورای نگهبان در مدت کوتاهی تایید شد.

🔹️وی ادامه داد: رئیس جمهور مصوبه را  ابلاغ کرد و به قانون اجرایی تبدیل شد. از این پس نیز تا زمان تامین امنیت دانشمندان و مراکز هسته‌ای ما تعلیق همکاری با آژانس ادامه خواهد داشت و تشخیص این موضوع با شورای عالی امنیت ملی است.

🔹️سخنگوی شورای نگهبان در پایان مصوبه تعلیق همکاری با آژانس انرژی اتمی را لازم الاجراء دانست./صداوسیما

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
اقتصاد منطقه یورو تنها ۰.۱ واحد از محدوده رکود فاصله دارد

🔹اقتصاد منطقه یورو در آوریل سال ۲۰۲۵ با وجود جهش قابل توجه تولید صنعتی، همچنان در مرز رکود ایستاده است.

🔹شاخص کل مدیران خرید در این منطقه با رسیدن به عدد ۵۰.۱ واحد، رشدی شکننده و نامطمئن را ثبت کرد.

🔹از طرفی بخش خدمات نیز به عنوان ستون اصلی اقتصاد اروپا در عمل متوقف شده و ادامه سقوط سفارش‌های جدید، کاهش اعتماد بنگاه‌ها و ضعف تقاضای کلان، تصویری نگران‌کننده از آینده را ترسیم می‌کند.

🔹با این وجود همچنان امید برای کاهش نرخ بهره وجود دارد؛ زیرا، تورم بخش تولیدکننده کاهش یافته؛ اما اقتصاد اروپا باید به این نکته توجه داشته باشد که سیاست‌های پولی بدون اصلاحات ساختاری و سرمایه‌گذاری‌های اساسی، قادر به بازگرداندن رشد پایدار به اقتصاد این منطقه نخواهد‌بود.

🔹اقتصاد منطقه یورو تنها ۰.۱ واحد از محدوده رکود فاصله دارد؛ فاصله‌ای که در عمل نشان‌دهنده ایستایی اقتصاد و ناتوانی آن در تولید رشد پایدار محسوب می‌شود.

🔹به این معنی که چنین رشدی برای ایجاد فرصت‌های شغلی، افزایش درآمد واقعی خانوارها و بهبود سطح زندگی در اروپا کافی نیست و بدون مداخلات مالی، اصلاحات ساختاری و سیاست‌های حمایتی گسترده، اقتصاد اروپا همچنان در معرض خطر بازگشت به رکود خواهد بود.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #منطقه_یورو #اروپا #نرخ_بهره #رکود

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
چین خواستار امضای پیمان «منطقه بدون تسلیحات هسته‌ای در جنوب شرق آسیا» شد

🔹سخنگوی وزیر امورخارجه چین از خواست قاطع پکن برای امضای پیمان «منطقه بدون تسلیحات هسته‌ای در جنوب شرق آسیا» (SEANWFZ) موسوم به «بانکوک» خبر داد.

🔹نینگ در نشست خبری وزارت خارجه چین افزود: «ما آماده‌ایم تا در این مورد با کشورهای «آسه‌آن» (اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا) در ارتباط باشیم»./ایرنا

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
🔴 ایست قیمتی کم سابقه خودروهای داخلی، مونتاژی و وارداتی در بازار / دلال ها ناپدید شده اند

🔹کمتر از دو هفته پس از پایان آتش‏‌بس دوازده‏‌روزه ایران و اسرائیل، بازار خودرو در موقعیتی کم‏‌سابقه در یک دهه اخیر ایستاده؛ به‌طوری که عرضه محصولات پس از بیش از سه ماه وقفه از سر گرفته شده، قیمت‌های کارخانه‏‌ای اوج گرفته و نرخ دلار نیز روندی صعودی نشان می‌دهد؛ اما بازار آزاد نه از گرمای این تحولات تاثیر پذیرفته و نه از رکود عمیق و ثبات قیمتی خود فاصله گرفته است.

🔹بعد از جنگ ۱۲ روزه، ایران‌‌خودرو قیمت محصولات تولیدی خود را بین ۲۰ تا ۲۵‌درصد و سایپا نیز ۱۵ تا ۱۸‌درصد افزایش دادند.

🔹سنت تاریخی بازار حکم می‌‌کرد که فاصله قیمت کارخانه و بازار حفظ شود؛ یعنی با گرانی مبدا، مقصد هم گران شود.

🔹اما این بار شکاف قبلی برای برخی مدل‌‌ها، چنان باریک شده که افزایشی تازه توجیه اقتصادی ندارد.

🔹مصرف‌کننده ترجیح می‌دهد با چند هفته انتظار، خودرو را مستقیم از خودروساز تحویل بگیرد.

🔹به بیان دیگر، ابزار «پیش‌بینی سود» عملا در بازار از کار افتاده و معامله‌‌گر سوداگر، انگیزه ورود ندارد.

🔹دلالان کجا رفتند؟ ترکیب ریسک‌‌های سیاسی، کنترل‌‌های سازمان امور مالیاتی بر تراکنش‌‌های فردایی و حذف سامانه یکپارچه فروش، جذابیت «سرمایه‌گذاری کوتاه‌‌مدت» در خودرو را سوزانده است.

🔹بخش قابل‌‌توجهی از سرمایه‌‌های سرگردان که تا پیش از جنگ به‌‌دنبال سود ۱۰ تا ۱۵ درصدی ماهانه بودند، حالا یا در صندوق‌های درآمد ثابت پارک‌‌‌اند یا راهی بازار رمز‌‌ ‌‌ارز و طلا شده‌‌اند.

🔹هنگامی که بازیگران سفته‌‌باز غایب باشند، عواملی چون نرخ ارز یا قیمت‌گذاری رسمی نیز صرفا در مدار عرضه و تقاضای مصرف‌کننده واقعی اثر می‌‌گذارند و آن هم فعلا در پایین‌‌ترین تراز دو سال اخیر است.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #خودرو #قیمت_خودرو #دلالان

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
💧 ذخیره‌‌‌سازی «یک‌درصد از حجم تبخیر باران» معادل «مصرف سالانه کل آب صنعت» است!

🔹بیش از ۷۰‌درصد بارش در ایران، که افزون بر ۲۵۰ میلیارد مترمکعب است، به صورت تبخیر از دسترس خارج می‌شود.

🔹بدین معنا که فقط ذخیره‌‌‌سازی ۱‌درصد از حجم تبخیر می‌تواند معادل مصرف سالیانه کل آب صنعت در کشور باشد.

🔹مرکز پژوهش‌‌‌های مجلس در گزارشی به بررسی برنامه‌‌‌های استحصال آب باران، به عنوان راهکار پایدار و با صرفه برای مدیریت منابع آب پرداخته است.

🔹استحصال آب باران در کشورهایی مانند هند، چین و استرالیا به بهبود منابع آبی و کاهش فشار بر منابع آب زیرزمینی کمک کرده است.

🔹 این کشورها با استفاده از فناوری‌های ساده و کم هزینه، توانسته‌‌‌اند مشکلات کمبود آب را به میزان قابل‌توجهی کاهش دهند.

🔹برخی ایالت‌‌‌های آمریکا مانند تگزاس و کلرادو، مشوق‌‌‌های مالی و قوانین ویژه‌‌‌ای را برای ترویج استحصال آب باران تصویب کرده‌‌‌اند.

🔹در شهرهایی مانند لاس‌‌‌وگاس و فینیکس، سامانه‌‌‌های استحصال آب باران به دلیل کمبود منابع آب و افزایش جمعیت به شدت مورد توجه قرار گرفته‌‌‌اند.

🔹همچنین، استرالیا به دلیل تجربه خشکسالی‌های طولانی‌مدت، به سرعت به سمت پیاده‌سازی سامانه‌‌‌های گسترده استحصال آب باران حرکت کرده است.

🔹قوانین ملی و ایالتی در استرالیا، استفاده از سامانه‌‌‌های استحصال آب باران را در ساختمانهای جدید و حتی برخی ساختمان های قدیمی الزامی کرده‌‌‌اند.

🔹در شهرهایی مانند ملبورن و سیدنی، استحصال آب باران به بخش جدایی‌‌‌ناپذیری از زیرساخت های آبی شهری تبدیل شده است.

🔹همچنین، برنامه‌‌‌های آموزشی و آگاهی بخشی گسترده‌‌‌ای در سراسر کشور اجرا شده که مردم را به استفاده از این فناوریها تشویق می‌کند.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #آب #کمبود_آب #خشکسالی #استحصال_آب #ذخیره_سازی_آب

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
واکنش عراقچی به خبرسازی جعلی وزارت خارجه آلمان و اظهارات مقامات این کشور

سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران در ایکس نوشت:

🔹️پاسخ به یک خبر جعلی: ایران همچنان به معاهده عدم اشاعه و توافقنامه پادمان پایبند است. مطابق با قانون جدید مصوب مجلس شورای اسلامی، که در واکنش به حملات غیرقانونی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران توسط اسرائیل و ایالات متحده آمریکا تصویب شد، همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به دلایل بدیهی ایمنی و امنیتی، صرفا از طریق شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران ساماندهی خواهد شد.

🔹️واقعیت این است: برای مردم ایران، آنچه واقعاً «پیام ویرانگر» می‌فرستد و «راه‌حل دیپلماتیک» را نابود می‌کند، کاملاً آشکار است:

🔹️حمایت آشکار آلمان از حمله غیرقانونی اسرائیل به ایران، از جمله حمله به تأسیسات هسته‌ای تحت پادمان، که آن را «کار کثیف» انجام‌شده به نیابت از غرب توصیف کردند. آلمان همچنین با وقاحت از حمله غیرقانونی آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران حمایت کرد؛ حمله‌ای که ناقض حقوق بین‌الملل، معاهده عدم اشاعه و منشور سازمان ملل بود.

🔹️نقض صریح تعهدات برجامی از سوی آلمان، از طریق مطالبه آشکار «غنی‌سازی صفر» در ایران.

🔹️ایرانی‌ها پیش از این نیز، از حمایت نازی‌گونه‌ی دولت آلمان از نسل‌کشی در غزه و همچنین حمایت آن از جنگ صدام علیه ایران از طریق تأمین مواد لازم برای ساخت سلاح‌های شیمیایی، منزجر و بیزار بودند.

🔹️اکنون، حمایت آشکار آلمان از بمباران ایران، این تصور را به طور کامل از بین برده است که رژیم آلمان چیزی جز سوءنیت و دشمنی نسبت به ملت ایران در سر دارد.

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
مسیر خروج از «افکار منفی» برای تهرانی‌‏‌ها

🔹این روزها بسیاری از خانواده‌های ساکن تهران به دنبال فضایی هستند که در آن آرامش داشته باشند.

🔹آنهایی که در 12 روز جنگ از شهر خارج نشده بودند بیش از دیگران نیازمند چنین سفرهایی هستند تا بتوانند از استرس سه هفته اخیر در دوره جنگ و پساجنگ خلاص شوند.

🔹با این حال بسیاری از خانواده‌ها با دو چالش در این زمینه مواجهند؛‌ ترافیک و هزینه! ماندن طولانی در جاده و ترافیک خود منبعی استرس‌زاست. در کنار آن با توجه به شرایط اقتصادی اغلب خانوارها نمی‌خواهند هزینه بالایی در این روزها انجام دهند.

🔹پیشنهاد ما در این گزارش سفر به مناطق نزدیک به تهران است.‌ ما گزینه‌های اقامتی در سه شهر سوادکوه، دماوند و فیروزکوه را به شما معرفی می‌‌کنیم و هزینه سه شب اقامت برای یک خانواده سه نفره را شرح می‌دهیم که نسبت به سایر شهرهای شمالی بسیار پایین‌تر هستند.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #سفر #گردشگری #مسافرت #کاهش_استرس

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
فرانسه برای فعال ‌نکردن مکانیسم ماشه شرط گذاشت

🔹دولت فرانسه با اشاره به بازداشت دو تبعه فرانسوی در ایران به اتهام جاسوسی، برای فعال نکردن مکانیسم ماشه شرط گذاشته و تاکید کرد که تصمیم فرانسه برای عدم اعمال مجدد تحریم‌ها به آزادی «سیسیل کوهلر» و «ژاک پاریس» بستگی دارد./ایسنا

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
پوتین امروز با ترامپ گفت‌وگو می‌کند

🔹پوتین، رئیس جمهور روسیه، روز پنجشنبه اعلام کرد که اواخر امروز با دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، گفتگوی تلفنی خواهد داشت./ایسنا

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
نقره، ستاره جدید بازار فلزات گرانبها

🔹نقره در حال تجربه‌ روندی درخشان مشابه با طلاست؛ چرا که جنگ‌ها و بی‌ثباتی‌های ژئوپلیتیک، سرمایه‌گذاران را به سوی دارایی‌های امن سوق داده‌اند. طلا و نقره، هر دو در سال جاری میلادی بیش از ۲۰ درصد افزایش قیمت داشته‌اند.

🔹نقره فلزی رایج‌تر و روزمره‌تر محسوب می‌شود؛ میزان فراوانی آن تقریبا ۲۰ برابر طلاست و کاربردهای صنعتی گسترده‌ای دارد. امروزه حدود ۶۰ درصد از تولید نقره صرف مصارف صنعتی می‌شود، که نسبت به یک دهه پیش ۱۰ درصد افزایش یافته است. برای برخی سرمایه‌گذاران، نوسانات شدیدتر و نقدشوندگی کمتر نقره باعث می‌شود این فلز بیشتر شبیه به شرط‌بندی پرریسک‌تری نسبت به طلا باشد.

🔹در زمان‌های بحرانی مانند بحران مالی ۲۰۰۸، معمولا طلا بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرد. کاربرد نقره در فناوری‌های سبز، صنایع دفاعی و الکترونیک، سه بخشی که در حال رشد سریع هستند، به آن پشتوانه‌ای بنیادی داده است. بانک مرکزی روسیه در پایان سال گذشته با اعلام برنامه‌ای برای افزودن نقره به ذخایر خود، گامی پیشرو برداشت.

🔹طبق پیش‌بینی موسسه نقره در آمریکا، تقاضای نقره در سال ۲۰۲۵، هرچند نسبت به سال ۲۰۲۴ کاهش خواهد یافت، اما برای پنجمین سال پیاپی از عرضه نقره فراتر خواهد بود. معامله‌گرانی که برای فرار از تعرفه‌ها به انبار کردن شمش‌های طلا روی آورده بودند، حالا به سمت نقره نیز رفته‌اند.

🔹سرمایه‌گذاران نیز دیگر صندوق‌های سرمایه‌گذاری (ETF) نقره را نادیده نمی‌گیرند؛ تنها در ۲۷ روز اول ماه ژوئن، خالص سرمایه ورودی به این صندوق‌ها به 1.6 میلیارد دلار رسیده که بیشتر از کل ورودی سال ۲۰۲۴ است. سهام شرکت‌های معدنی نیز رشد چشم‌گیری را شاهد بوده است.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #نقره

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
اعلام تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

🔹️وزارت خزانه‌داری آمریکا از اعمال تحریم‌های جدیدی علیه افراد و نهادهای مرتبط با ایران خبر داد.

🔹️دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا (OFAC) گفت که علیه شبکه‌هایی که به طور جمعی میلیاردها دلار نفت ایران را حمل و خریداری کرده‌اند، اقداماتی صورت گرفته است.

🔹️وزارت خزانه داری آمریکا گفت: در میان نهادهایی که امروز تحریم شده‌اند، شبکه‌ای از شرکت‌ها تحت مدیریت تاجر عراقی سلیم احمد سعید وجود دارد.

🔹️وزارت خزانه‌داری همچنین چندین کشتی را که در تحویل نفت ایران مشارکت دارند، تحریم کرده است.

🔹️اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا گفت: وزارت خزانه‌داری به هدف قرار دادن منابع درآمد تهران و تشدید فشار اقتصادی ادامه خواهد داد.

🔹️این هشتمین دور تحریم‌ها است که تجارت نفت ایران را از زمان صدور یادداشت امنیت ملی ریاست جمهوری شماره ۲ توسط رئیس جمهور، که هدایت کمپین فشار حداکثری بر ایران را بر عهده دارد، هدف قرار می‌دهد./ایسنا

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
عجیب‌ترین خبر سینمایی هفته

🔹بعد از اعلام آتش‌بس سینماها نسبت به ۲ هفته گذشته با افزایش مخاطب مواجه شدند.

🔹فیلم سینمایی «پیرپسر» ساخته اکتای براهنی با فروش ۱۲۲‌هزار و ۷۱۳ بلیت به فروش نه میلیارد تومانی رسید و در صدر جدول قرار گرفت.

🔹فیلم سینمایی «صددام» نیز ۹۲‌ هزار و ۲۵۰ بلیت فروخت و به فروش شش میلیارد تومانی دست یافت و در رتبه دوم جدول فروش قرار گرفت.

🔹فیلم سینمایی «سلام علیکم حاج آقا» با فروش ۳۵‌هزار و ۴۰۸بلیت حدود دو میلیارد تومان فروش داشت و در رتبه سوم جدول فروش هفتگی قرار گرفت.

🔹با این حال عجیب‌ترین خبر سینمایی هفته را باید ورود یک فیلم خارجی به چرخه اکران دانست.

🔹طبق اعلام سامانه سمفا و سامانه ایران تیک قرار است از ۱۲ تیر فیلمی به نام «تنگه» به کارگردانی اسکات دریکسون و نویسندگی زک دین که ژانری اکشن، علمی تخیلی و عاشقانه دارد، اکران خود را در برخی سینماها آغاز کند.

🔹این خبر نشان می‌دهد قرار است اکران فیلم‌‌‌های خارجی مجدد در سینماها آغاز شود. ماجرای اکران فیلم‌های خارجی یکی از بحث‌های قدیمی سینما بوده که همواره موافقان و مخالفان بسیاری داشته است.

🔹به نظر می‌رسد با توجه به شرایط فعلی سیاستگذاران سینمایی از این موضوع به عنوان مسکن استفاده می‌کنند تا بتوانند شرایط اقتصادی سینما را بهبود ببخشند.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #فیلم #سینما

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
2025/07/04 23:22:29
Back to Top
HTML Embed Code: