Telegram Web Link
روزنامه دنیای اقتصاد
😄 سرمقاله امروز «دنیای اقتصاد»: فاصله ژئوپلیتیک در تجارت جهانی 👤 امیررضا انگجی ✍️ از زمان جنگ تعرفه‌ای آمریکا و چین و حمله روسیه به اوکراین، محدودیت‌های تجاری افزایش یافته است. این گزارش تاثیر تنش‌های ژئوپلیتیک بر جریان‌های تجاری در دهه گذشته را بررسی می‌کند.…
دلیل اهمیت «شاخص فاصله ژئوپولیتیک» میان کشورها

🟡بخشی از سرمقاله روز گذشته «دنیای اقتصاد»

🔸تجارت بین کشورهایی که از نظر ژئوپلیتیک همسو هستند، از سال۲۰۱۸ افزایش یافته؛ درحالی‌که تجارت بین رقبا کاهش یافته است.

🔸فاصله ژئوپلیتیک اکنون یک نیروی مهم تعیین‌کننده تجارت جهانی است.

🔸طیفی از مطالعات نشان می‌دهد که فاصله ژئوپلیتیک تنها پس از سال2018 است که تاثیر قابل توجهی بر تجارت جهانی دارد؛ به‌طوری‌که از نظر زمانی با جنگ تعرفه‌ای بین ایالات متحده و چین و به دنبال آن حمله روسیه به اوکراین مطابقت دارد.

🔸تاثیر فاصله ژئوپلیتیک از نظر اقتصادی نیز قابل توجه است، هر افزایش 10درصدی در فاصله ژئوپلیتیک (مانند افزایش مشاهده شده در فاصله ایالات متحده و چین از سال2018، در شکل بالا باعث کاهش حدود 2درصدی جریان تجارت دوجانبه می‌شود.

🔗متن کامل سرمقاله

#دنیای_اقتصاد #سرمقاله #تجارت #ژئوپلیتیک

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
روزنامه دنیای اقتصاد
بایدن روی دیگر ترامپ است 🔺دنیای اقتصاد: جو بایدن عوارض تازه ای روی محصولات چین وضع کرده است. 🔺این نشان می دهد که بایدن قصد کوتاه آمدن از جنگ تجاری با چین را ندارد. 🔺بایدن می گوید وضع این عوارض در جهت حمایت از کارگران آمریکایی و وضع معیشتی آنان است. 🔺از…
عصر جدید رابطه مسکو و پکن

🔺دنیای اقتصاد: ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه در سفر خود به پکن گفت: «مسکو با هیچ کشور دیگری در دنیا به اندازه چین رابطه مستقیم در همه حوزه ها ندارد.»

🔺روسیه پس از حمله به اوکراین تحت تحریم کشورهای غربی گرفت.

🔺وقتی درهای سمت غربی بسته شد؛ پوتین درهای سمت شرقی را گشود و نگاهش به چین خیره شد.

🔺چین در کنار هندوستان خریدار عمده نفت روسیه در بحبوحه تحریم های غربی ها هستند.

🔺اما این بده بستان فقط منوط به خام فروشی نیست.

🔺با تعطیل شدن بسیاری از برندهای غربی در این کشور، روسیه دست به تعویض این برندها با برندهای چینی شد.

🔺جولان خودروهای چینی در روسیه، یکی از این بده بستان هاست. مسکو این برندها را جایگزین خودروهای اروپایی، آمریکایی و ژاپنی کرده است.

🔺همچنین به رغم تکذیب پکن، بسیاری از فناوری های مورد نیاز روسیه در جنگ با اوکراین از سوی چین تامین می شود.

🔺بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا که اخیرا نیز در کی یف، گیتار به دست شده و برای مردم این کشور خوانده، مدعی است که چین در راستای تامین تجهیزات جنگی روسیه به این کشور کمک می کند.

🔺سفر اخیر پوتین به چین در جهت تقویت این رابطه است که پس از جنگ روسیه در اوکراین، دو چندان شده است.

🔺داده ها نشان می دهد که میزان تجارت بین دو کشور در سال 2023 به رقم 240 میلیارد دلار رسیده که بیش از هدف تعیین گذاری شده از سوی دو کشور بوده است.

🔺بر اساس پیش بینی های دو طرف، قرار بود این رقم 200 میلیارد دلار باشد.

🔺هر دو کشور در جبهه ضد آمریکا قرار دارند و در گسترش این جبهه هستند.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
ابلاغیه جدید برای حل مشکل طلافروشان

رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز:

🔹صرفاً سه گروه ملزم به ثبت اطلاعات کالاهای مشمول در سامانه جامع تجارت هستند.

🔹اطلاعات ثبت شده در سامانه باید با موجودی نگهداری کننده مطابقت داشته باشد.

🔹این سه گروه شامل اشخاصی که با قصد تجاری اقدام به ورود کالاهای مشمول به کشور می‌کنند، اشخاصی که با قصد تجاری اقدام به خروج کالاهای مشمول از کشور می‌کنند و تولیدکنندگان گروه کالایی (د) و صرفاً تولید کنندگان شمش طلا از گروه کالایی (ب) هستند.

🔹 اشخاص یاد شده ملزم هستند در صورت حذف کالای مشمول، به ثبت اطلاعات آن در سامانه جامع تجارت اقدام کنند./ایسنا

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
وزیر اسرائیلی: توافق تجارت آزاد با ترکیه را لغو خواهیم کرد

🔹️بتزالل اسموتریچ گفت: اسرائیل توافق تجارت آزاد با ترکیه را لغو خواهد کرد و هزینه های ۱۰۰درصدی گمرک را بر واردات از ترکیه اعمال می کند.

🔹وزارت امور خارجه اسرائیل در ابتدای ماه جاری تصمیم گرفت در پاسخ به ترکیه در خصوص توقف تجارت بین دو طرف اقداماتی را اتخاذ کند که آن را «مهم و کاربردی» خوانده است.

🔹️ترکیه و اسرائیل در سال ۱۹۹۶ توافق تجارت آزاد در زمینه کاهش یا لغو هزینه های گمرکی بر بسیاری از کالاها و خدمات را امضا کردند که در سال ۱۹۹۷ اجرایی شد./شفقنا

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
چالش‌‏‌ها و ابرچالش‌‏‌ها در ۱۴۰۳

🔺اقتصاد کشورمان در سال‌جاری با چالش‌‌‌های گوناگونی مواجه است.

🔺در حوزه بین‌الملل کماکان با محدودیت‌های ناشی از تحریم‌ها مواجه هستیم؛ نبود ارتباطات بانکی و مشکل نقل و انتقالات ارزی، جذب سرمایه‌گذاری خارجی، حمل‌ونقل و...

🔺تنش‌های فی‌مابین ایران با رژیم غاصب صهیونیستی و حمایت کشورهای غربی از آن؛ پیروزی احتمالی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری در سال‌جاری؛ پایین بودن ثبات قوانین و مقررات، مناسب نبودن فضای کسب‌وکار، قیمت‌گذاری دستوری و نوسان‌‌‌های شدید قیمت ارز؛ قابل پیش‌بینی نبودن شرایط اقتصادی و چالش تامین مالی بنگاه‌‌‌ها و نزول اعتماد عمومی و کمبود سرمایه اجتماعی، از مهم ترین چالش ها هستند.

🔺با این حال مهم‌ترین چالش پیش‌روی اقتصاد کشور در سال ۱۴۰۳ مساله «تورم» است.

🔺در ارزیابی اولیه می‌‌‌توان به پنج‌ریشه مستقیم و غیرمستقیم آن اشاره کرد: ناترازی بودجه، ناترازی ارزی، ناترازی بانکی، ناترازی انرژی، ناترازی صندوق‌های بازنشستگی...👇

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #تورم #چالش

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 رئیسی: میانکاله یک تهدید نیست بلکه فرصتی برای گردشگری و اقتصاد است

🔹مسئله آشوراده بیش از ۲۵ تا ۳۰ سال است که مطرح است؛ این مرکز گردشگری است که می‌تواند جاذبۀ گردشگری بسیاری برای استان، منطقه و کشور داشته باشد.

🔹میانکاله تهدید نیست بلکه یک فرصت برای گردشگری و اقتصاد منطقه است. فقط با حفظ محیط‌زیست و با حفظ گردشگری می‌تواند این کار صورت گیرد.

🔹امکانات در استان مازندران فراوان است؛ در نوشهر، عباس‌آباد، محمودآباد و چالوس، از رامسر گرفته تا تنکابن و در جای‌جای استان خداوند به این استان ثروت عطا کرده است و باید بهترین استفاده از آن صورت گیرد.

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
حواشی یک مصاحبه جنجالی؛ مدیر بحران شهرداری مشهد عزل شد

🔺دنیای اقتصاد: با دستور استاندار و رئیس ستاد بحران استان خراسان رضوی به شهردار مشهد، حسن کلیدری مدیر بحران شهرداری مشهد در پی ایجاد حواشی اخیر عزل شد.

🔺در پی سیل اخیر مشهد که موجب خسارات مالی سنگین به خودروها و منازل مسکونی شد و فوت تعدادی از شهروندان مشهدی را نیز در برداشت، مصاحبه خبرنگار خراسان با کلیدری، رییس پدافند غیرعامل و مدیریت بحران شهرداری مشهد حاشیه ساز شد.

🔺کلیدری، رییس پدافند غیرعامل و مدیریت بحران شهرداری مشهد در مصاحبه‌ای، سیلی که به فوت چند تن از شهروندان مشهدی منجر شد را آب گرفتگی خواند.

🔺 او در پاسخ به خبرنگار گفته بود: «کدام سیل؟ همه جا تحت کنترل است! دبی را که می‌گفتند خوب و خوش است، دیدید چه اتفاقی برایش افتاد!»

🔺در پی این مصاحبه، محمدرضا قلندر شریف، شهردار مشهد امروز اعلام کرد: «مدیر بحران شهرداری مشهد در پی مصاحبه نامناسب و غیر صحیح و غیرکارشناسی صبح امروز از سمت خود عزل شد.»

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
تولید بنگاه‌ها کاهش یافته

🔹روند تولید و فروش شرکت‌های صنعتی بورسی همچنان کاهشی است.

🔹طی سه‌ماهه منتهی به فروردین‌ماه سال۱۴۰۳، رشد میانگین متحرک سه‌ماهه شاخص تولید کاهش ۱.۳درصدی و شاخص فروش آن کاهش ۰.۹درصدی را نشان می‌دهد.

🔹در فروردین ماه سال۱۴۰۳، نسبت به ماه مشابه سال قبل شاخص تولید شرکت‌های صنعتی بورسی کاهش ۱.۳درصدی و شاخص فروش افزایش ۱.۵درصدی را تجربه کرده است؛ ضمن آنکه شاخص تولید و فروش در فروردین‌ماه۱۴۰۳ نسبت به ماه قبل با کاهش ۱۳.۶ و ۳۳.۹درصدی مواجه شده است که مطابق انتظارات ناشی از کاهش فعالیت‌های بخش صنعت در تعطیلات فروردین‌ماه است.

🔹همچنین طبق روال دوره‌ای در فروردین‌ماه اکثر رشته‌فعالیت‌های بخش صنعت با کاهش شاخص روبه‌رو بوده‌اند.

🔹شاخص قیمت فعالیت‌های صنعتی بورسی نیز نسبت به ماه مشابه سال قبل ۱۸.۴درصد افزایش و نسبت به ماه قبل ۱.۴درصد افزایش داشته است.

🔗جزئیات بیشتر

#دنیای_اقتصاد #تولید

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📈 نبض بازار سهام

🛍 درصد تغییرات، نسبت به هفته گذشته محاسبه شده است.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
اگر سبز باشید، پایدارترید!

🎯 پایداری تبدیل به یک الزام برای هر کسب و کاری شده است.

🎯 طبق یک نظرسنجی، ۷۸‌درصد از مصرف‌کنندگان گفته اند که پایداری را بسیار مهم می‌‌‌دانند و خرید از برندهای دوستدار محیط‌‌‌زیست را به دیگران توصیه می‌‌‌کنند.

🎯 تجربه سال‌ها مصرف محصولات کسب و کارهای مسوولیت‌‌‌پذیر می‌‌‌گوید که سبز بودن کسب و کارها منجر به افزایش اعتماد مشتریان و مصونیت آنها در مقابل بحران‌‌‌های محیطی می‌شود.

🎯 داشتن رویکردی پایدار و سبزتر به کسب و کارها، می‌تواند همزمان هزینه‌‌‌ها را کاهش دهد، وجه تمایزی با رقبا باشد و جهان را تبدیل به مکانی بهتر کند.

🎯 این معادله را از هر طرف که بخوانیم، «برد» است. اما نکته اینجاست که پایدارسازی کسب و کار لازم نیست سیاستی پرهزینه، زمان‌برو دشوار باشد.

🎯 حتی چند اصلاح کوچک و معقول می‌تواند وضعیت کسب و کار شما را از جنبه‌‌‌های مختلف بهبود بخشد.

🎯 ۵ توصیه زیر شما را در این مسیر راهنمایی می‌‌‌کنند...👇

🔗اینجا بخوانید

#دنیای_اقتصاد #پایداری #کسب_و_کار_سبز

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
مخالفت امام جمعه تهران با تعطیلی روز شنبه

🔹خطیب نماز جمعه تهران به مصوبه اخیر مجلس مبنی بر تعطیلی شنبه‌ها اشاره و تصریح کرد: اجازه بدهید از مجلس بابت تعطیلی روز شنبه‌ها گلایه کنیم.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
بازی تردید در بورس

🔺دنیای اقتصاد: شاخص‌‌‌‌‌‌‌های سهام به غیر از یک روز مابقی روزهای هفته را قرمزپوش به پایان رساندند.

🔺نماگر اصلی بورس اوراق‌بهادار تهران بیش از دو درصد کاهش ارتفاع هفتگی را ثبت کرد .این در حالی است که شاخص های هموزن در بورس و فرابورس وضعیت نابسامانی را پشت سر گذاشتند.

🔺به این ترتیب شاخص هموزن بورس و فرابورس به ترتیب 3.24 و 4.7 درصد کاهش ارتفاع دادند.

🔺بازار سرمایه روزهای بدی را می‌گذراند و خروج پول حقیقی همچنان ادامه دارد.در این هفته رقم خروج پول به 1248میلیارد تومان رسید که حاکی از ناامیدی بورس‌بازان از این بازار است.

🔺برخی از کارشناسان درخصوص بهبود روند بازار با تردید صحبت می کنند اما اکنون چند اتفاق در حال روی‌دادن است که باید تا به ثبات رسیدن وضعیت آنها صبور بود.

🔺نوسانات نرخ ارز و برخی ابهامات در سیاستگذاری‌های اقتصادی باعث شده تا بورس در وضعیت متزلزلی به سر ببرد.

#دنیای_اقتصاد #بورس

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
موافقت‌نامه تجارت ترجیحی ایران با اندونزی تصویب شد

🔹️موافقت‌نامه تجارت ترجیحی ایران با اندونزی (با ۵۴۰ میلیارد دلارحجم تجارت خارجی با جهان)، به عنوان اولین موافقتنامه تجارت ترجیحی با یکی از کشورهای حوزه شرق آسیا و اقیانوسیه روز گذشته به تایید مجلس‌ رسید.

🔹️علیرضا پیمان پاک، قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی اعلام کرد: به دنبال پیگیری‌های انجام شده از ابتدای ‎دولت سیزدهم توسط سازمان توسعه تجارت، ‎موافقت‌نامه تجارت ترجیحی ایران با اندونزی، به تایید مجلس‌ شورای اسلامی رسید.

🔹️این موافقت‌نامه ۷ سال مسکوت مانده بود./ایسنا

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
آیت‌الله سبحانی: شنبه روز تعطیلی دشمن است/ این تصمیم از لحاظ داخلی و خارجی قابل ملاحظه است/ امید است تجدیدنظر شود

🔹آیت الله سبحانی در اطلاعیه ای خواستار تجدیدنظر در تعطیلی روز شنبه شد.

🔹️در بخشی از متن اطلاعیه منتشرشده آمده است: تعطیلی روز شنبه که در مجلس به تصویب رسید از لحاظ داخلی و خارجی قابل ملاحظه است.

🔹️از لحاظ خارجی: در چنین روزهایی که دشمن صهیونیست به نسل کشی پرداخته آیا صلاح است در چنین شرایط روز تعطیلی دشمن که شنبه است، در جمهوری اسلامی نیز به رسمیت شناخته شود. آیا این نشانه غلبه فرهنگ غربی نیست؟

🔹️از نظر داخلی: استدلال آقایان بر تعطیلی روز شنبه با منطق آنان همخوان نیست می‌گویند: «اقتصاد ایران با اقتصاد جهان پیوند ناگسستنی دارد باید کاری کرد که بیشترین روزهای هفته، این پیوند بر قرار باشد» این سخن بسیار منطقی است ولی دلیل بر تعطیلی روز شنبه نمی‌شود، چون در چنین روزی دنیای خارج نیز تعطیل است.

🔹️در خمیره هر ایرانی روز شنبه روز کاری است، مصوبه مجلس بر تعطیلی شنبه، شنا بر خلاف مسیر آب است و این سبب می‌شود که در جامعه دو دستگی پدید آید./شفقنا

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
علم الهدی: شماری در سیل اخیر از دست رفتند اما توجه داشته باشید که وقوع این سیل یک بلای طبیعی بود که متولیان امر را غافلگیر کرد

احمد علم الهدی، امام جمعه مشهد با اشاره به بارندگی‌های اخیر گفت:

🔹️شکر خدا را به‌جا می‌آوریم بابت این بارندگی‌های مفید و بابرکتی که در دهه کرامت بر ما نازل شد تا شهر ما از خشکی و عطش ناشی از خشکسالی نجات پیدا کند.

🔹️با این حال، نقطه تأسف‌بار بارندگی‌های اخیر حادثه ناگوار سیلی بود که به از دست‌رفتن شماری از عزیزان ما در این شهر و جمعی از برادران فریمانی منجر شد. باید توجه داشته باشید که وقوع این سیل یک بلای طبیعی بود که متولیان امر را غافلگیر کرد./مهر

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
پوتین: آمریکا با تضعیف اعتماد نسبت به دلار مرتکب حماقت وحشتناکی می شود

🔹پوتین در گفتگو با دانشجویان و استادان چینی و روسی در دانشگاه پلی تکنیک هاربین: اروپایی ها در ارتباط با تحریم ها وابستگی خود به آمریکا را تایید می کنند

🔹ذخایر جهانی دلار به کاهش خود ادامه خواهد داد، این روند اجتناب ناپذیر است

🔹ما به تسویه با ارزهای ملی روی آورده ایم؛ این روند درستی است، دیگر نمی توان آن را متوقف کرد

🔹ایالات متحده با تضعیف اعتماد نسبت به دلار مرتکب حماقت وحشتناکی می شود زیرا مثل این می ماند که شاخه ای را که خود روی آن نشسته، اره می کند./جماران

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
شرکت های تاب‌‌‏‌آور چه ویژگی هایی دارند؟

🔹بیمارستان‌‌‌‌های نارایانا طی بحران کرونا، از فرصت‌‌‌‌طلبی و افزایش نرخ خدمات خود اجتناب کردند.

🔹آنها حتی برای میلیون‌‌‌‌ها نفر بدون کسب سود، واکسن فراهم کردند، به افزایش آگاهی عمومی و آموزش پرداختند و دولت را در سیاست‌‌‌‌های بهداشت و درمانش همراهی کردند.

🔹در آن دوره، با آنکه بیشتر شرکت‌های بزرگ بهداشت و درمان، سودآوری بالایی را گزارش می‌‌‌‌کردند، نارایانا زیان می‌‌‌‌داد.

🔹با این حال، پس از عبور از اوج کرونا، ارزش سهام شرکت از ۶۵۰روپیه در اوت ۲۰۲۲ تا ۱۲۰۰ روپیه در نوامبر ۲۰۲۳ رشد کرد.

🔹دلیل این رشد را باید ترکیبی از افزایش وجهه عمومی شرکت و تاب‌‌‌‌آوری عملیاتی و استراتژیک آن دانست.

🔹نتیجه آن افزایش وجهه اجتماعی و قدردانی مردم بود. آنها از نظر عملیاتی نیز وضعیت مناسبی داشتند.

🔹مولفه‌‌‌‌های کلان محیطی مانند روندهای اقتصادی، سلامت عمومی، جنگ، پیشرفت‌‌‌‌های فناوری و تغییرات محیط‌‌‌‌زیست اغلب شوک‌‌‌‌های غیرمنتظره‌‌‌‌ای برای سازمان‌‌‌‌ها ایجاد می‌‌‌‌کنند. به همین دلیل، تاب‌‌‌‌آوری و توان عبور از این شوک‌‌‌‌ها، تعیین‌‌‌‌کننده توان بقا و رشد آنهاست.

🔹تاب‌‌‌‌آوری را به شکل‌‌‌‌های گوناگون تعریف کرده‌‌‌‌اند ولی واضح‌‌‌‌ترین تعریف آن، توانایی جهش و عبور از شوک‌‌‌‌های غیرمنتظره و اختلال‌‌‌‌ها و گسست‌‌‌‌های رخ‌‌‌‌ داده در روند عالی فعالیت‌‌‌‌هاست...👇

🔗متن کامل را اینجا بخوانید

#دنیای_اقتصاد #شرکت_های_تاب_آور

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
بورس سوار بر موج نزول

🔺دنیای اقتصاد: شاخص‌‌‌کل بورس اوراق بهادار تهران سوار بر موج نزول است.

🔺شاخص کل بورس از ابتدای سال 1.39درصد از ارتفاع خود را از دست داد. به این ترتیب در جریان دادوستد‌‌‌‌‌‌های چند هفته گذشته نماگر اصلی چند گام دیگر به کف کانال 2میلیون و 100 هزار واحد نزدیک شد.

🔺نبض بازار سهام روبه کند شدن است.چند روزی می‌شود که شاهد بی‌رمقی خریداران و فروشندگان سهام در جدال روزانه معاملات تالارشیشه‌ای هستیم. ‌‌

🔺نوسانات منفی به موجب تشدید خروج پول دراکثر روز‌‌‌های معاملاتی در بورس تهران مشاهده می‌شود و برآیند دادوستد‌‌‌ها از غلبه قدرت عرضه‌‌‌کنندگان در تالار شیشه‌‌‌ای‌حکایت دارد.

🔺برخی از بورس‌بازان بر این باورند که افت نرخ دلار می‌تواند صنایع بورسی را تحت‌تاثیر منفی خود قرار داده و سودآوری شرکت‌ها را با تعدیلاتی همراه کند.

🔺بنابراین قدرت کم متقاضیان سهام و خروج طی دو‌هفته اخیر می‌تواند از چنین تحلیلی در میان معامله‌گران نشات گرفته باشد.

#دنیای_اقتصاد #بورس

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
روزنامه دنیای اقتصاد
پایگاه تجارت آمریکای‌شمالی و جنوبی 🔸اتاق بازرگانی برزیلی-آمریکایی، موسسه‌‌‏‌ای غیرانتفاعی و مستقل است که مقر آن در شهر نیویورک قرار دارد. 🔸این انجمن غیردولتی، هدف خود را ترویج تجارت، سرمایه‌گذاری و ارتباطات فرهنگی بین دو کشور و همچنین کمک به تقویت ارتباطات…
رویای ایتالیایی در کنار مجسمه آزادی

🔸اتاق بازرگانی مشترک ایتالیا-آمریکا یک سازمان غیرانتفاعی است که به ترویج و توسعه روابط تجاری و اقتصادی بین ایتالیا و ایالات‌متحده آمریکا می‌پردازد.

🔸این اتاق بازرگانی در سال‌۱۸۸۷ تاسیس شده‌است و مقر آن در شهر نیویورک قرار دارد.

🔸روابط بازرگانی بین ایتالیا و آمریکا یکی از پرسابقه‌‌‏‌ترین و مهم‌ترین روابط دوجانبه در صحنه بین‌المللی است.

🔸این دو کشور با سابقه طولانی در حوزه تجارت، همواره نقش مهمی در توسعه روابط تجاری در جهان داشته‌‌‏‌اند.

🔸در سال‌۲۰۲۱ میلادی، حجم تجارت این دو کشور، نزدیک به ۷۶‌میلیارد دلار بوده ‌است.

🔸بیش از یک‌درصد صادرات آمریکا نیز حاصل فعالیت‌های بازرگانی با ایتالیا بوده‌است.

🔸اتاق بازرگانی ایتالیا و آمریکا نقش بسیار مهمی در توسعه روابط بازرگانی بین دو کشور دارد.

🔸این اتاق بازرگانی به‌عنوان یک سازمان تجاری مستقل و معتبر، وظیفه تسهیل و ترویج تجارت و سرمایه‌گذاری بین ایتالیا و آمریکا را برعهده دارد و به‌صورت فعال در ایجاد فرصت‌های تجاری، تقویت روابط تجاری و ایجاد ارتباطات میان کسب‌وکارها و نهادهای دولتی این دو کشور مشارکت دارد...

✔️ «دنیای‌اقتصاد» ساختار و عملکرد اتاق بازرگانی مشترک ایتالیا و آمریکا را بررسی می‌کند👇

🔗اینجا بخوانید


🔹اتاق بازرگانی پرتغال
🔹اتاق بازرگانی سنگاپور
🔹اتاق بازرگانی نیجریه
🔹اتاق بازرگانی بلژیک
🔹اتاق بازرگانی هلند
🔹اتاق بازرگانی تایلند
🔹اتاق بازرگانی اتریش
🔹اتاق بازرگانی آرژانتین
🔹اتاق بازرگانی آفریقای جنوبی
🔹اتاق بازرگانی ایتالیا
🔹اتاق بازرگانی امارات
🔹اتاق بازرگانی لهستان
🔹اتاق بازرگانی مشترک فرانسه و بریتانیا
🔹اتاق بازرگانی مشترک آلمان و ژاپن
🔹اتاق بازرگانی آمریکای‌شمالی و جنوبی
🔹اتاق بازرگانی مشترک آمریکا و ایتالیا

#دنیای_اقتصاد #اتاق_بازرگانی

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/06/16 00:49:42
Back to Top
HTML Embed Code: