Telegram Web Link
پانزدهمین رویداد جامع معدن و صنایع معدنی

🔹اطلاعیه ستاد برگزاری

▫️ با توجه به تغییر زمان رویداد جامع معدن و صنایع معدنی، به اطلاع كليه مشاركت‌كنندگان محترم و سروران ارجمند می‌رساند، به‌منظور فراهم گردیدن بستر بهره‌مندی حداکثری از فرصت برگزاری، ستاد برگزاری با بررسی‌های دقيق و مشورت با نهادهای ذيربط، محل برگزاری و درخواست و نیز موافقت شركت‌ها، پانزدهمین رویداد جامع معدن و صنایع معدنی را در تاریخ ۲۷ الی ۳۰ مردادماه ۱۴۰۴‌در مرکز همایش‌های برج میلاد‌ برگزار می کند. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا هر گونه پرسشی در این خصوص با دبیر خانه تماس حاصل فرمایید.

با تجدید احترام
ستاد برگزاری رویداد جامع معدن و صنایع معدنی

*۰۲۱-۵۲۱۸۹۴۳۳*

https://events.donya-e-eqtesad.com/fa
👎1
راز کارآفرینان موفق چیست؟

🔹اگر کارآفرین باشید با وجود جلسات پشت سر هم، پیام‌‌‌های مکرر، مدیریت شبکه‌‌‌های اجتماعی و تصمیم‌گیری‌‌‌های سرنوشت‌‌‌ساز ممکن است گاهی حس کنید کم آورده‌‌‌اید و مغزتان دیگر کشش این حجم از کار را ندارد.

🔹بنابراین، کارآفرین‌‌‌ها با حواس‌‌‌پرتی‌‌‌های مداوم و مسوولیت‌‌‌هایی که هر روز بیشتر می‌‌‌شوند بیگانه نیستند.

🔹اما در این دنیای پر هیاهو، مهارتی هست که معمولا از آن غافل می‌‌‌شویم؛ مهارتی که می‌تواند همه چیز را تغییر دهد: توانایی «حضور کامل»، غرق شدن کامل در همین لحظه.

🔹حضور در لحظه فقط به معنای ذهن‌‌‌آگاهی (mindfulness) نیست، بلکه یک ابزار استراتژیک است که می‌تواند بر رهبری سازمان، معادلات تیمی و روابط با مشتری‌‌‌ها تاثیر مثبت بگذارد.

🔹همان‌طور که «اکهارت توله» در کتاب «قدرت حال» می‌‌‌گوید: «عمیقا درک کن تنها چیزی که واقعا در اختیار داری، همین لحظه حال است.»

🔹پذیرش این طرز فکر می‌تواند نحوه کار کردن، رهبری و ارتباطات شما با دیگران را به کلی متحول کند. چگونه؟ اینجا بخوانید👇

🔗کلیک کنید

#دنیای_اقتصاد #مدیران #کارآفرین_موفق #لحظه_حال

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍2😁1
اگر به فکر «تعدیل نیرو»ی شرکت هستید بدانید که ممکن است به «بحرانی ثانویه» منجر شود!

🔹نخستین واکنش بسیاری از شرکت‌‌‌ها در مواجهه با بحران‌‌‌ها، تعدیل نیرو است. انتخابی که در ظاهر، راه‌‌‌حلی سریع و اثربخش برای کاهش هزینه‌‌‌هاست، اما در عمل، اغلب تصمیمی شتاب‌‌‌زده، پرهزینه و دارای تبعات چندلایه است.

🔹این روزها و بعد از پشت سر گذاشتن جنگ ۱۲ روزه، به محض باز کردن شبکه اجتماعی لینکدین، با انبوه پست‌‌‌های مرتبط با تعدیل نیرو روبه‌‌‌رو می‌‌‌شویم.

🔹یکی از کاربران نوشته: «قطع همکاری در شرایط جنگی! تصور کن وسط جنگ، سر ظهر این پیام برات بیاد: به خاطر شرایط فعلی جامعه امکان ادامه همکاری با شما را نداریم.»

🔹کارفرمای یک پلتفرم تکنولوژی معروف نوشته: «ناچار شدیم با ۱۶ درصد از همکاران خوبمان حداحافظی کنیم. تصمیم بسیار سختی بود که چاره‌‌‌ای جز آن نداشتیم. درآمد ما در یک ماه گذشته کاهش شدیدی داشت و این کاهش، بخش قابل توجهی از ذخایر نقدی ما را مصرف کرد.»

🔹در اغلب سناریوها، اولین عامل تعدیل نیرو واضح است: کاهش فوری هزینه‌‌‌ها. در شرایط رکود یا افت درآمد، تعدیل نیرو سریع‌‌‌ترین ابزار برای کاهش هزینه‌‌‌های عملیاتی است و به‌‌‌سرعت در صورت‌‌‌های مالی منعکس می‌‌‌شود. اما واقعیت پیچیده‌‌‌تر از یک معادله مالی صرف است.

🔹تعدیل نیرو صرفا برای کاهش هزینه نیست، بلکه باید به‌‌‌منزله «آخرین راه‌‌‌» بازتنظیم استراتژیک سازمان انجام شود.

🔹در برخی موارد، تعدیل نیرو از روی ضرورت نیست و می‌‌‌توان شرایط را بهتر مدیریت کرد.

🔹شرکت‌‌‌هایی که در دوران رونق، بدون درک واقعی از ظرفیت‌‌‌ جذب، دست به استخدام‌‌‌های انبوه می‌‌‌زنند، در مواجهه با نخستین شوک اقتصادی ناچار به کاهش سریع همان نیروها می‌‌‌شوند.

🔹ریشه‌‌‌ بسیاری از اخراج‌‌‌های گسترده، در همین چرخه‌‌‌ معیوب «رشد بی‌‌‌انضباط – تعدیل اضطراری» نهفته است.

🔹بررسی‌‌‌ها نشان می‌‌‌دهند:

• بسیاری از اخراج‌‌‌ها ناشی از خطای استراتژیک یا نگاه کوتاه‌‌‌مدت‌‌‌اند.

• فرآیند اجرای آنها ناعادلانه و فاقد شفافیت است.

• به جای درمان مشکل، نوعی جراحی سطحی‌‌‌ است که زخم‌‌‌های عمیق‌‌‌تری ایجاد می‌‌‌کند.

• در بازار کار رقابتی، شرکت‌‌‌ها به‌‌‌راحتی نیروهای کلیدی و باارزش خود را از دست می‌‌‌دهند.

✔️ مسیرهای جایگزین چیست؟ اینجا بخوانید👇

🔗کلیک کنید

#دنیای_اقتصاد #تعدیل_نیرو

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍9
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
۳ راه‌حل ساده در اپلیکیشن بلو برای انتقال پول👇🏻

1️⃣ انتقال وجه با QR Code؛ می‌توانید QR Code خود را با یک مبلغ ثابت یا بدون محدودیت مبلغ، از اپلیکیشن بلو دریافت کنید. این کد را از طریق صفحه نمایش موبایل، لینک و یا به صورت پرینت شده با دیگران به اشتراک بگذارید.

2️⃣ اسکن کارت؛ کافی‌ست کارت مقصد را اسکن کنید و فرایند انتقال وجه را انجام دهید؛ بدون وارد کردن شماره کارت یا شبا.

3️⃣ بلو به بلو؛ اگر حساب مبدا و مقصد، بلو و سامان باشد، تراکنش شما بدون کارمزد، سریع و آنی انجام می‌شود.

@blubank_com
👎3👍1
بورس‌های جهان در مواجهه با بحران چه می کنند؟

🔺بازارهای مالی دیگر تنها عرصه‌‌‌ای برای خرید و فروش نیستند؛ بلکه در خط مقدم تنش‌‌‌های سیاسی، نظامی و اقتصادی ایستاده‌‌‌اند. در زمین بازی بازارها، انتشار یک خبر جنگی، حمله تروریستی، یا فروپاشی مالی می‌تواند به سقوط ناگهانی شاخص‌‌‌ها و بی‌اعتمادی در میان سرمایه‌گذاران منجر شود.

🔺در چنین شرایطی، آنچه بازارها را از هرج‌‌‌ومرج بازمی‌‌ دارد، نه فقط توازن عرضه و تقاضا، بلکه مجموعه‌‌‌ای دقیق از قوانین، مقررات و مکانیسم‌‌‌های اضطراری است.

🔺بورس نیویورک و نزدک یکی از شفاف‌‌‌ترین ساختارهای واکنش به بحران را دارند. قانون مطرح‌شده در این حوزه، ماده معروف به Rule ۷.۱۲ است. این قانون، سه سطح را برای توقف اضطراری معاملات مشخص می‌کند. در صورتی که شاخص S&P۵۰۰ بازار در یک روز بیش از ۷‌درصد افت کند (سطح یک)، معاملات به مدت ۱۵دقیقه متوقف خواهند شد.

🔺اگر افت بازار به ۱۳‌درصد برسد (سطح دو)، معاملات مجددا ۱۵ دقیقه دیگر متوقف می‌شوند و به بازار زمان تنفس داده می‌شود. درنهایت اگر این افت تا مرز ۲۰‌درصد پیشروی کند (سطح سه)، جلسه معاملاتی مذکور تا انتهای روز متوقف شده و در روز بعد مجددا بازگشایی خواهد شد.

🔺این توقف‌‌‌ها نه تنها مانع فروش هیجانی می‌شوند، بلکه زمانی را برای تصمیم‌گیری منطقی در اختیار معامله‌‌‌گران و نهادهای مالی قرار می‌دهند.

🔺متن Rule ۷.۱۲ به‌‌‌صراحت اشاره کرده است که این مکانیسم‌‌‌ها برای پایداری بازار و اعتماد سرمایه‌گذاران در مواجهه با افت گسترده قیمت‌ها طراحی شده‌‌‌اند. علاوه بر این، کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا می‌تواند پس از هماهنگی با رئیس‌‌‌جمهور و کاخ سفید، در صورتی که تشخیص دهد پای «مصلحت عمومی و حمایت از سرمایه‌گذاران» در میان است، معاملات بورس را تا ۹۰روز برای همه اوراق (جز موارد معاف) متوقف کند.

🔺بورس پاریس که یکی از زیرمجموعه‌های بازار یورونکست محسوب می‌شود، رویکردی نسبتا محافظه‌‌‌کارانه دارد. در قانون ۱۶۰۱ کتاب قانون، نحوه واکنش به بحران‌ها تبیین شده است.

🔺در این بازار از سازوکاری به نام «مهار قیمتی» استفاده می‌شود که دو محدوده قیمتی ایستا و پویا را در بر می‌گیرد. بر این اساس اگر قیمت‌ها خارج از این محدوده قرار گیرند، معاملات متوقف می‌شوند و نماد مربوطه وارد مرحله کشف قیمت و حراج می‌شود.

🔗جزئیات بیشتر

#دنیای_اقتصاد #بورس

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍4😁2
گروسی: مسئله هسته‌ای کشور توانمندی مانند ایران با زور حل‌ نمی‌شود

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی:

🔹اینکه ایران ممکن است یک سلاح اتمی داشته باشد و این که آن را در اختیار دارد، دو موضوع متفاوتند.

🔹باور دارم که راهکار همواره مذاکره است. اما این اتفاق نیفتاد.

🔹وظیفه دارم تلاش کنم که نگرانی ایرانی‌ها را درک کنم.

🔹اکنون فقط می‌توانیم تلاش کنیم که آینده را کمی بهتر کنیم.

🔹نباید فراموش کنیم که ایران کشوری بسیار بزرگ با اقتصادی جدی وظرفیت‌های صنعتی و توانمندی‌های قابل توجه در حوزه فناوری است.

🔹نمی‌توان تمامی این‌ها را با اقدام نظامی از بین برد.

🔹برای ساختن یک سلاح اتمی فعالیت‌های زیادی باید به طور هم‌زمان انجام شود.

🔹انباشت اورانیوم‌ ذخیره‌شده تا حدی امکان‌پذیر است و باید از آن استفاده کرد اما بازرسان فورا متوجه آن خواهند شد./ایسنا

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد
👇
@den_ir
😁16👎10
🎧هر روز در تریبون بورس، تازه‌ترین تحلیل‌ها و گزارش‌های پایان بازار سهام را بشنوید.

عصرها ساعت ۱۹ در «دنیای اقتصاد»

👤حجت سرهنگی، کارشناس بازار سرمایه


همچنین در برنامه امروز «پروانه کبره»، خبرنگار بازار سرمایه، به بررسی اتفاقات مهم بازار سهام می‌پردازد
.

#تریبون_بورس

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍5
تعرفه‌های ترامپ و بازده اوراق، طلا را تحت فشار گذاشتند

🔹بازدهی اوراق خزانه‌داری ۱۰‌ساله آمریکا به 4.421 درصد رسید و جذابیت سرمایه‌گذاری در طلا را کاهش داد. قیمت طلای جهانی از ۳۳۴۰ دلار به ۳۳۲۸ دلار در هر اونس افت کرد، که تحلیلگران آن را نتیجه افزایش روحیه ریسک‌پذیری و تقویت دلار می‌دانند.

🔹اعلام تعرفه‌های ۲۵ تا ۴۰ درصدی دونالدترامپ از اول اوت بر ۱۴ کشور، به‌جز بریتانیا و ویتنام که توافق کرده‌اند، نااطمینانی در بازارها را تشدید کرد. این تعرفه‌ها و تهدیدات علیه کشورهای حامی بریکس، فشار بر طلا را افزایش داده، هرچند برخی معتقدند تنش‌های تجاری می‌تواند تقاضای طلا را تقویت کند.

🔹گزارش بانک MUFG نشان می‌دهد نگرانی‌های ژئوپلیتیک، طلا را پس از افت اولیه تقویت کرد. تحلیلگران RHB پیش‌بینی می‌کنند معاملات آتی طلا ممکن است به سطح حمایتی ۳۲۵۰ دلار برسد، اما روند صعودی احتمالاً بازگردد.

🔹نقره در کانال ۳۶ دلار ثابت ماند، پلاتین 0.3 درصد افت و پالادیوم 0.5 درصد رشد کرد. نشست بریکس در ریودوژانیرو و صورت‌جلسه فدرال‌رزرو نیز مورد توجه بازار است. رویال‌گلد با خرید 3.7 میلیارد دلاری Sandstorm Gold و Horizon Copper، سرمایه‌گذاری در معادن فلزات گرانبها را گسترش داد.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #طلا

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍1
Audio
تفاوت سه مفهوم کلیدی در حقوق بین‌الملل؛ از آتش‌بس تا معاهده صلح

🔹محمد ویسی‌چمه، استادیار حقوق بین‌الملل، در یادداشتی برای دنیای اقتصاد به بررسی دقیق سه واژه‌ی پرکاربرد اما متفاوت در عرصه‌ی مخاصمات نظامی پرداخته است: آتش‌بس، ترک مخاصمه و معاهده صلح.

🔹او با اتکا به اسناد بین‌المللی و نمونه‌های تاریخی، نشان می‌دهد که هر یک از این مفاهیم چه جایگاهی در حقوق جنگ دارند و چه پیامدهای سیاسی و حقوقی به دنبال می‌آورند.

📌 این پادکست، روایتی فشرده و کاربردی از همین یادداشت است

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍5
بازی زیرزمینی با برق ملی

🔹استخراج رمزارز در ایران، به‌ویژه بیت‌کوین، به‌دلیل رشد سریع فناوری‌های دیجیتال و نبود قانون‌گذاری جامع، به یک فعالیت گسترده اما زیرزمینی تبدیل شده که فشار قابل‌توجهی بر شبکه برق کشور وارد کرده است.

🔹قطعی اخیر اینترنت و کاهش ۱۰درصدی هش‌ریت جهانی، سهم بالای ایران در استخراج بیت‌کوین را نمایان کرد؛ تخمین زده می‌شود مصرف برق ماینرهای غیرمجاز ایرانی بین ۱۲۰۰ تا ۲۴۰۰ مگاوات باشد.

🔹بیش از ۹۰۰ هزار دستگاه استخراج فعال در کشور شناسایی شده که تقریباً همگی به‌صورت غیرقانونی فعالیت می‌کنند، به‌ویژه در فصل تابستان که استخراج قانونی ممنوع است.

🔹وزارت نیرو، استخراج رمزارز را در کنار مصرف بی‌رویه و تغییرات اقلیمی، یکی از سه بحران اصلی صنعت برق معرفی کرده است. نبود سیاست حمایتی برای استخراج قانونی و تعرفه‌های بالا، ماینرها را به فعالیت زیرزمینی سوق داده است.

🔹در حالی‌که برخورد با متخلفان مهم است، اما بدون ارائه تعرفه مناسب و مسیر شفاف برای استخراج مجاز، مشکل حل نخواهد شد. ایجاد بازار قانونی، مدیریت مصرف و افزایش بهره‌وری انرژی، کلید مقابله با ناترازی برق و کنترل استخراج غیرمجاز است.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #رمزارز #برق

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍11😁2😐1
درگیر جنگ و کج‏‌اندیشی / موج بیکارانی که گناهی نداشتند

رسول قنبری؛ کارشناس اقتصاد فناوری

🔹با آغاز تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان، علاوه بر قربانیان صحنه‌‌های نبرد، شاهد موجی از قربانیان در کارگاه‌‌ها، شرکت‌ها و مغازه‌‌ها بودیم؛ کارگرانی که یک‌‌شبه بیکار شدند، بی‌آنکه تقصیری داشته باشند جز اینکه در زمان نامناسبی به استخدام کسب‌وکاری درآمده بودند که خود، اسیر «توهم توسعه» بود.

🔹موضوع این یادداشت عمدتا بر «اخراج»ها متمرکز است. اگر چه سیاستگذاران و صاحبان کسب‌و‌کار ترجیح می‌دهند به‌‌جای «اخراج» از کلمه «تعدیل نیرو» استفاده کنند (گویی این تغییر اصطلاح می‌تواند از درد بیکاری بکاهد).

🔹برای کارگری که نان خانواده‌‌اش به حقوق ماهانه‌‌اش گره خورده، فرقی نمی‌‌کند نامش چه باشد؛ نتیجه یکی است: بی‌‌پولی، نااطمینانی، ترس از فردا و تلاش برای یافتن شغلی جدید در شرایطی که همه دارند نیروهای خود را اخراج می‌کنند.

🔹چشم‌‌انداز اقتصادی برای کارفرمای ایرانی مبهم است. در این شرایط کاملا طبیعی است که کارآفرین و کارفرما بخواهند اندکی محتاطانه‌‌تر پیش روند تا بتوانند خود را در شرایط دشوار سر پا نگه دارند.

🔹مسوولیت بخش بزرگی از این امر، متوجه سازوبرگ دولت بود؛ وظیفه‌‌ای که در تمام این سال‌ها محقق نشده است.

🔹اما بسیاری از این تعدیل‌‌های یکباره، پیامد مستقیم جنگ و از دست رفتن چشم‌‌اندازها نیست، بلکه نتیجه سال‌ها برنامه‌‌ریزی نادرست و تدوین اشتباه استراتژی توسعه کسب‌و‌کار است.

🔹کارآفرینی که بدون مطالعه بازار و بدون در نظر گرفتن ریسک‌‌های سیاسی و اقتصادی، کسب‌وکارش را گسترش داد، امروز در مواجهه با اولین بحران، به‌‌جای اصلاح ساختار، سریع‌‌ترین راه را انتخاب می‌کند: حذف نیروی انسانی.

🔹در چند روز گذشته شاهد بودیم شرکت‌های بزرگی، بیش از یک‌‌سوم نیروی کار خود را اخراج کرده‌‌اند، عمدتا هم به این دلیل که توسعه کسب‌وکارشان، نه مبتنی بر تقاضای بازار، که به‌‌خاطر زیاده‌‌خواهی و انحصارطلبی مدیران ارشد شرکت بوده است.

🔹آیا راه دیگری وجود نداشت؟ آیا کاهش موقت حقوق مدیران ارشد ممکن نبود؟ دورکاری چطور؟ کاهش ساعات کار به‌‌جای قطع کامل رابطه کاری؟

🔹بسیاری از شرکت‌های جهانی در بحران‌های اقتصادی، ابتدا از جیب سهامداران و مدیران می‌‌زنند و بعد به سراغ کارمندان می‌‌روند اما در ایران، عکس این روند را می‌‌بینیم.

🔹جنگ تمام شد و موج تعدیل‌‌ها ادامه دارد و حتی با وقوع صلح متزلزل، بسیاری از شغل‌‌های ازدست‌‌رفته برنمی‌‌گردند و شرکت‌ها حالا یاد گرفته‌‌اند که با نیروی کمتر هم می‌شود کار کرد؛ دستاوردی که به قیمت معیشت هزاران کارگر و البته افت کیفیت خدمات تمام شده است.

🔹با کاهش حق بیمه‌‌های ماهانه شرکت‌ها و با توجه به نظام ناکارآمد تامین اجتماعی در ایران، احتمالا در ماه‌‌های آتی شاهد وخامت اوضاع بازنشستگان تامین اجتماعی نیز خواهیم بود.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #جنگ #بیکاری #تعدیل_نیرو

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍8
مدنی‌زاده با وزرای اقتصاد دولت‌های قبل دیدار کرد

🔹️وزیر امور اقتصادی و دارایی در نشستی با وزرای امور اقتصادی و دارایی پیشین با هدف بررسی چالش‌های اقتصادی و تدوین راهکارهای علمی برای بهبود معیشت مردم و ایجاد ثبات اقتصادی، بر ضرورت بهره‌گیری از تجربیات گذشته و تقویت بخش خصوصی تأکید کرد.

🔹️مدنی‌زاده در این دیدار بر اهمیت بهره‌گیری از تجربیات و دانش وزرای پیشین در سیاست‌گذاری‌های کلان اقتصادی تأکید و اظهار کرد: برای حل مشکلات ساختاری اقتصاد ایران نیازمند هم‌افزایی و استفاده از تجارب گذشته و دانش روز هستیم. این نشست‌ها می‌تواند به تدوین سیاست‌هایی منجر شود که هم معیشت مردم را بهبود بخشد و هم ثبات اقتصادی را تضمین کند.

🔹️در این جلسه وزرای امور اقتصادی و دارایی پیشین دیدگاه‌های خود را درباره موضوعات کلیدی مانند اصلاح ساختار بودجه، تقویت بخش خصوصی و ساماندهی نظام بانکی ارائه کردند.

🔹️همچنین مباحثی پیرامون ضرورت کاهش مداخلات غیرضروری دولت در اقتصاد و تقویت نظارت‌های هدف‌مند مطرح شد.

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
👍27😁13👏4👎1
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
نسخه نجات اقتصاد پس از جنگ؛ از صلح تا اینترنت آزاد

🔺با پایان جنگ ۱۲روزه اسرائیل علیه ایران، بخش‌هایی از اقتصاد کشور همچون گردشگری، بازار کالاهای بادوام، مشاغل اینترنتی و اقتصاد غیررسمی دچار آسیب‌های جدی شدند. در چنین شرایطی، مهم‌ترین مسؤولیت دولت، طراحی یک بسته سیاستی شفاف برای دوران پساجنگ است؛ بسته‌ای که هم جهت احیای اقتصاد و هم بازسازی اعتماد عمومی عمل کند.

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
😁5👍2
امروز در اقتصاد ایران چه گذشت؟

اخرین وضعیت بازارها، مهم‌ترین اتفاقات اقتصادی روزی که گذشت و… را در گراف بخوانید

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
از صلح تا اینترنت آزاد

با پایان جنگ ۱۲روزه اسرائیل علیه ایران، بخش‌هایی از اقتصاد کشور همچون گردشگری، بازار کالاهای بادوام، مشاغل اینترنتی و اقتصاد غیررسمی دچار آسیب‌های جدی شدند.

سمند سورن پلاس دوگانه‌سوز به مرز ۹۲۰ میلیون تومان رسید/ بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار خودروهای سمند

در این گزارش قیمت روز خودرو سمند در بازار و نمایندگی بررسی شده‌است.

از توافق دوستانه تا ضیافت هسته ای

او سوار بر کالسکه‌ای اسبی با شاه چارلز گپ زد؛ با کت و شلوار سرمه‌ای خود از روی فرش قرمز عبور کرد؛ و عصر سه‌شنبه، در ضیافتی به افتخارش در قلعه ویندزور شام خورد. بریتانیا مراسم باشکوه و مجللی به افتخار ورود امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه و همسرش، بریژیت، برگزار کرد.

قیمت «برنج ایرانی» به بالاترین سطح رسید، هر کیلو برنج دودی و قهوه ای ۳۶۰ هزار تومان!

خبرنگار دنیای اقتصاد قیمت برنج ایرانی در بازار امروز ۱۸ تیر را بررسی کرده است. براین اساس برنج قهوه ای ممتاز ودودی هیزمی در صدر گرانی ها قرار دارند.

"معاونت هوشمندسازی مالیاتی" در سازمان امور مالیاتی کشور تشکیل شد

رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور از تغییر وظایف و شرح فعالیت و عنوان «معاونت حقوقی و فنی مالیاتی» سازمان، به «معاونت هوشمندسازی مالیاتی» در راستای تأکید رئیس‌جمهور بر ضرورت حکمرانی مبتنی بر داده در نظام مالیاتی خبر داد.

ارائه گزارش اجلاس بریکس و سفر به عربستان توسط عراقچی

وزیر امور خارجه در جلسه هیأت دولت با ارائه گزارشی از اجلاس بریکس، بر تمجید اعضای این اجلاس از مقاومت پیروزمندانه ملت ایران در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و نقش وحدت ملی در کنار موشک‌های پیشرفته ایران در ناکامی سیاست‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی از زاویه دید مقامات و دیپلمات‌های کشورهای شرکت‌کننده در این اجلاس تأکید کرد.
👏3
📝تیتر یک روزنامه دنیای اقتصاد:

🟡 رکود معاملاتی در بازارها

‌‌پنج‌شنبه ۱۹ تیر‌ ۱۴۰۴
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍12😁1
رکود معاملاتی در بازارها

🔹درحالی‌که بازارهای دارایی به‌تدریج از شوک جنگ ۱۲ روزه فاصله می‌گیرند، نشانه‌های رکود عمیق معاملاتی در سه بازار ارز، مسکن و سهام همچنان مشهود است.

🔹بررسی میدانی «دنیای‌اقتصاد» از بازار فردوسی تهران نشان می‌دهد که عمق معاملات ارزی نسبت به پیش از جنگ ایران و اسرائیل کاهش چشم‌گیری داشته و معامله‌گران تمایلی به نگهداری بلندمدت دلار ندارند؛ به‌طوری‌که بلافاصله پس از خرید، آن را عرضه می‌کنند.

🔹در بازار سهام نیز روند نزولی شاخص‌ها ادامه دارد؛ به‌گونه‌ای‌که بورس برای دومین هفته پیاپی بازدهی منفی ثبت کرده و شاخص هموزن برای چهاردهمین روز متوالی در مسیر کاهش قرار گرفته است؛ رخدادی بی‌سابقه که حتی بسته پیشنهادی دولت تحت عنوان «بیمه سهام» نیز نتوانست مانع آن شود.

🔹در بازار مسکن، اگرچه نبض «قیمت پیشنهادی» از هیجان جنگی ابتدای تیرماه عبور کرده، اما عمق معاملات همچنان بسیار پایین و در برخی مناطق تهران به میزان نصف ماه‌های قبل است. تقاضای خرید آپارتمان در تهران به مراتب کمتر از حجم محدود فایل‌های فروش است.

#دنیای_اقتصاد #بازارها #رکود

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍3
2025/07/10 04:25:10
Back to Top
HTML Embed Code: