Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥عراقچی: مسیر تعامل با آژانس تغییر می‌کند/شرط مذاکرۀ جدید تضمین حمله نکردن به ایران است/اسنپ‌بک به معنای پایان نقش اروپا در موضوع ایران است

وزیر امور خارجه در نشست با سفرای خارجی و بین‌المللی:

🔹متعهد معاهده عدم اشاعه سلاح‌های هسته‌ای (NPT) بوده و به مفاد آن پایبند خواهد بود. همچنین ایران به توافق‌نامه پادمان میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی متعهد باقی می‌ماند.

🔹همکاری ایران با آژانس متوقف نشده، اما به دلیل شرایط جدید و تحولات اخیر، این همکاری‌ها شکل تازه‌ای به خود خواهد گرفت؛ امری که کاملاً طبیعی و قابل انتظار است.

🔹بر اساس قانون مجلس، از این پس تمامی همکاری‌های ایران با آژانس، صرفاً از مسیر شورای عالی امنیت ملی هدایت و مدیریت خواهد شد.

🔹تقاضاهای آژانس برای تداوم نظارت در ایران به‌صورت موردی توسط این شورا بررسی و درباره آن‌ها تصمیم‌گیری خواهد شد؛ این بررسی‌ها با لحاظ کامل ملاحظات ایمنی و امنیتی انجام خواهد گرفت.

🔹️توانمندی‌های نظامی و دفاعی ایران موضوع هیچ مذاکره‌ای نخواهد بود. ایران توانمندی‌های خودش را در هر شرایطی حفظ خواهد کرد.

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
😁19👍15👎2
وقتی انحصار به نفع ماست

🔹به‌طور سنتی، انحصار به عنوان یک «تهدید برای اقتصاد بازار» در نظر گرفته می‌شود.

🔹انحصار را مقصر سرکوب رقابت، افزایش قیمت‌ها، کاهش کیفیت، محدود کردن انتخاب مصرف‌کننده، جلوگیری از ورود رقبای جدید و متمرکز کردن قدرت اقتصادی و اغلب سیاسی در دست عده‌ای معدود می‌دانند.

🔹با این حال، اقتصاد سیاسی کلاسیک و بیشتر ادبیات معاصر در حوزه رقابت، این واقعیت را نادیده می‌گیرند که «تمایل انحصارگرایانه پلتفرم‌های دیجیتال، توسط خود کاربرانی هدایت می‌شود که از آنها سود می‌برند».

🔹تصور کنید شما نیاز دارید در زمانی مشخص و به مقصدی مشخص، یک سفر اشتراکی با خودرو داشته باشید. رسانه‌های دیجیتال خدمات فوق‌العاده‌ای برای این کار ارائه می‌دهند: پلتفرم‌های سفر اشتراکی.

🔹اما اگر شما ۲۰ بار برای یافتن یک همسفر تلاش کنید و تنها پنج بار موفق شوید، آن پلتفرم شکست خورده و شما دیگر از آن استفاده نخواهید کرد.
برعکس، اگر ۲۰ تلاش شما به ۱۶ مورد موفقیت‌آمیز منجر شود، آن پلتفرم کارآمد است و خدمت درخواستی شما را ارائه می‌دهد.

🔹یک پلتفرم چه زمانی می‌تواند این کار را انجام دهد؟ زمانی که «تمام» رانندگان و مسافران یک منطقه را به هم متصل کند؛ یعنی زمانی که در آن حوزه خاص، یک انحصار داشته باشد.

🔹ارزش یک پلتفرم در گستره دسترسی آن نهفته است، یعنی تعداد اتصالاتی که ممکن می‌سازد.

🔹یکی از بزرگ‌ترین خطرات، اختلالات در مقیاس جهانی است. یعنی نقص‌های فنی کوچک می‌توانند به فجایع گسترده‌ای منجر شوند؛ مانند خاموشی برق شمال شرق آمریکا در سال ۲۰۰۳ که به دلیل یک باگ نرم‌افزاری رخ داد و زندگی ده‌ها میلیون نفر را مختل کرد.

🔹خطر دیگر، یعنی سوءاستفاده از قدرت انحصاری، در محیط دیجیتال ابعاد بسیار جدی‌تری پیدا می‌کند.

🔹هر کسی که پلتفرم‌ها را کنترل کند، هم حوزه‌های اجتماعی و هم زندگی خصوصی افراد را تحت کنترل خواهد داشت. وسوسه سوءاستفاده از چنین قدرتی بسیار قوی است و آینده سیاست، بیش از هر چیز، توسط رابطه در حال تحول میان دولت‌ها و پلتفرم‌ها شکل خواهد گرفت.

🔹محدود کردن انحصار پلتفرم به معنای محدود کردن مزایای کاربران است. هم خدمتی که یک پلتفرم ارائه می‌دهد، یعنی اتصال‌پذیری، و هم مضرات آن، یعنی قطبی‌سازی و سوءاستفاده توسط بازیگران مخرب، از یک سازوکار واحد ناشی می‌شوند: اثر شبکه‌ای. مبارزه با مضرات به معنای تضعیف خدمات نیز هست.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #پلتفرم_های_انحصاری #انحصار #اثر_شبکه_ای

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍5👎1😁1
ده نکته برای تاب‌آوری کسب‌وکارها در شرایط بحران

سهراب دل‌انگیزان؛ استاد گروه اقتصاد دانشگاه رازی

🔹یکی از ویژگی‌های مهم کسب‌وکارها این است که در شرایط بحرانی چقدر تاب‌آوری و تا چه اندازه در مقابل مشکلات و سختی‌های ناشی از بحران‌ها انعطاف‌پذیری دارند.

🔹ده نکته زیر از مهم‌ترین نکات قابل‌توجه در این حوزه هستند:

۱. انعطاف‌‌‌پذیری: ویژگی انعطاف‌پذیری از چند زاویه مهم شمرده می‌شود: انعطاف‌پذیری در قیمت‌گذاری، انعطاف‌پذیری در زنجیره تامین، انعطاف‌پذیری در جایگزینی نیروی انسانی، انعطاف‌پذیری در استفاده از تکنولوژی و انعطاف‌پذیری در جایگزینی ماشین‌آلات و تجهیزات.

اگر یک واحد اقتصادی بتواند در شرایط خاص این‌ انعطاف‌پذیری‌ها را داشته باشد، تاب‌آوری بالاتری دارد.

۲. چابکی: چابکی یک کسب‌وکار به معنای آمادگی سریع مدیریت آن برای واکنش نشان دادن به تغییرات سریع محیط کسب‌وکار تعبیر و تعریف می‌شود.

۳. تنوع در منابع درآمدی: هرگاه یک کسب‌وکار تنها به یک منبع درآمدی وابسته باشد، آنگاه می‌تواند ریسک بالاتری داشته باشد. برای کاهش دادن این ریسک یکی از مهم‌ترین سیاست‌های لازم تنوع‌بخشی به منبع درآمدی کسب‌وکار است.

۴. مدیریت ریسک قوی: برای ایجاد شرایط قدرتمند در جهت مدیریت ریسک در یک بنگاه لازم است نسبت به شناسایی، ارزیابی و برنامه‌‌‌ریزی برای مقابله با ریسک‌‌‌ها اقدام کرد.

۵. ذخایر مالی مناسب و در حد کفایت: داشتن نقدینگی و ذخایر مالی مناسب به کسب‌وکار اجازه می‌دهد در دوران رکود یا بحران، هزینه‌‌‌های خود را پوشش داده و از سقوط جلوگیری کند.

۶. استواری و تنوع زنجیره تامین: وابستگی به یک تامین‌‌‌کننده یا یک مسیر تامین، آسیب‌‌‌پذیری را افزایش می‌دهد. تنوع در تامین‌‌‌کنندگان و مسیرهای تامین، پایداری را افزایش می‌دهد.

۷. نوآوری و تحول‌پذیری:‌ پذیرندگی نوآوری در همه حوزه‌های محصول، روش تولید، مدیریت، بازار، تامین، انبارها، بازاررسانی، بازاریابی و قیمت‌گذاری و... از نشانه‌های چابکی و البته انعطاف‌پذیری یک کسب‌وکار است.

۸. تعهد به حفظ نیروی کار: نیروی کار متعهد و آموزش‌‌‌دیده، سرمایه ارزشمندی در بحران‌هاست. حفظ و حمایت از نیروی کار، به حفظ دانش و تجربه در سازمان کمک می‌کند.

۹. حفظ ارتباط موثر با مشتری: لازم است کسب‌وکارها با مشتریان خود ارتباط عمیقی و موثر را حفظ کنند، نیازهای آنها را درک ‌‌‌کنند و در شرایط بحران‌ها وفاداری مشتریان را حفظ کنند.

۱۰. استفاده بهنگام از فناوری: بهره‌‌‌گیری از فناوری‌‌‌های جدید برای بهبود کارآیی، کاهش هزینه‌‌‌ها، و ارائه خدمات بهتر، می‌تواند به تاب‌‌‌آوری کسب‌وکار کمک کند.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #کسب_و_کار #بحران #تاب_آوری #بنگاه_ها

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍3😁2
بخشودگی جرایم دیرکرد وام‌های خرد کلید خورد/ بانک مرکزی: تسهیلات تا سقف ۷۰۰ میلیون تومان مشمول بخشودگی است

🔹️دنیای اقتصاد: بانک مرکزی در بخشنامه‌ای به شبکه بانکی کشور، شرایط بخشودگی جرایم دیرکرد برخی تسهیلات قرض‌الحسنه را اعلام کرد.

🔹️براساس این ابلاغیه، تمامی تسهیلات اعطایی از جمله وام ازدواج، فرزندآوری، ودیعه مسکن و سایر تسهیلات خرد تا سقف ۷۰۰ میلیون تومان که در بازه زمانی اول خرداد تا پایان تیر ۱۴۰۴ با تأخیر در بازپرداخت مواجه شده‌اند، مشمول بخشودگی جرایم تأخیر تأدیه می‌شوند.

🔹️این تصمیم در راستای کاهش فشار اقتصادی بر خانوارها، حمایت از تسهیلات‌گیرندگان خوش‌حساب و تسهیل بازپرداخت بدهی‌های خرد اتخاذ شده است.

🔹️بر اساس اعلام بانک مرکزی، اجرای این بخشودگی برای تمامی بانک‌ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی الزامی است و لازم است بدون دریافت هرگونه تقاضای جداگانه از مشتریان، جرایم دیرکرد این تسهیلات در صورت پرداخت اصل بدهی، به‌صورت کامل بخشوده شود.

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
👍3😁1
زیان‌ها و عبرت‌های تعدیل نیرو

🔹مفهوم تعدیل نیرو به عنوان یک روش مدیریتی، از دوران پس از جنگ جهانی دوم آغاز شد. نخستین موج بزرگ تعدیل نیروی دسته‌جمعی در دهه‌ ۱۹۷۰ رخ داد؛ زمانی که افزایش قیمت نفت و رقابت خارجی به بخش تولید آمریکا، به خصوص در «راست بلت» (زوال صنایع سنگین مانند فولاد و خودروسازی) آسیب زیادی زد.

🔹این اخراج‌ها، جوامعی را که به شغل‌های کارخانه‌ای وابسته بودند، به کل ویران کرد و منجر به رکود اقتصادی گسترده در سراسر غرب میانه و شمال شرق آمریکا شد.

🔹در دهه‌ ۱۹۸۰، با قدرت گرفتن وال استریت، آزاد شدن بازارهای مالی و ظهور ایده‌های مدیریتی «چابک»، اولویت شرکت‌ها به سمت ارزش‌آفرینی برای سهامداران تغییر کرد.

🔹این تمرکز جدید روی کاهش هزینه‌ها، تعدیل نیرو را به ابزاری عادی برای کم کردن سریع مخارج تبدیل کرد، که اغلب به قیمت از دست رفتن وفاداری و کارایی طولانی‌مدت کارکنان تمام می‌شد.

🔹در دهه‌ ۱۹۹۰، تعدیل نیرو که دیگر در همه‌ بخش‌ها به روالی عادی تبدیل شده بود، کارمندان دفتری را هم تحت تاثیر قرار می‌داد و امنیت شغلی بسیاری را از بین می‌برد.

🔹درنهایت ترکیدن حباب دات‌کام (شکست سرمایه‌گذاری روی شرکت‌های اینترنتی نوپا) در اوایل دهه‌ ۲۰۰۰ و به ‌دنبال آن بحران مالی ۲۰۰۸، تعدیل نیرو را به جزو ناگزیری از بازسازی شرکت‌ها تبدیل کرد.

🔹در این دوران، اخراج کارکنان به عنوان ابزاری سریع برای مقابله با چالش‌های اقتصادی به کار گرفته شد.

🔹تعدیل نیروهای ناگهانی می‌تواند باعث شود کارکنان باقی‌مانده احساس خیانت کنند. این امر به از بین رفتن اعتماد و مشارکت منجر شده و بهره‌وری آینده را مختل می‌کند.

🔹اغلب اوقات، کارکنان بسیار کارآمد بدون توجه به سهم و مشارکتشان اخراج می‌شوند که به از دست رفتن دانش و تخصص سازمانی می‌انجامد.

🔹عدم هماهنگی بین ارزش‌های اعلام شده و اقدامات، فرهنگی از ترس و بی‌اعتمادی ایجاد می‌کند که خلاقیت و همکاری را سرکوب می‌کند.

🔹سازمان‌هایی که با کارکنان خود بدرفتاری می‌کنند، برند کارفرمایی خود را به خطر می‌اندازند و ممکن است در آینده برای جذب استعداد با مشکل مواجه شوند.

🔹صرفه‌جویی مالی ناشی از تعدیل نیرو اغلب با هزینه‌های پایان خدمت (در صورت پرداخت)، استخدام و آموزش نیروهای جدید و همچنین افت بهره‌وری و چالش‌های قانونی احتمالی خنثی می‌شود.

چه زمانی تعدیل نیرو ضرورت پیدا می‌کند؟👇

🔗اینجا بخوانید

#دنیای_اقتصاد #تعدیل_نیرو

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
😁1
لاوروف: روسیه و کره شمالی را «برادران شکست‌ناپذیر» خواند

🔺دنیای اقتصاد:
سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، روز شنبه در شهر ساحلی ونسان با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، دیدار کرد و به نقل از وزارت امور خارجه روسیه، رابطه بین دو کشور را «برادران مبارز شکست‌ناپذیر» توصیف کرد.

🔺روابط میان دو کشور در جریان درگیری اوکراین عمیق‌تر شده است. هزاران سرباز کره شمالی در جریان عملیات چندماهه برای بیرون راندن نیروهای اوکراینی از منطقه کورسک در روسیه مستقر شدند، در حالی که پیونگ‌یانگ همچنین وظیفه تامین مهمات به روسیه را نیز عهده‌دار شده بود.

🔺سرویس اطلاعاتی کره جنوبی اعلام کرده است که کره شمالی ممکن است در ماه ژوئیه یا اوت برای اعزام نیروهای بیشتر آماده شود. این در حالی است که کره شمالی تاکنون بیش از ۱۰ هزار سرباز برای حمایت از روسیه در جنگ علیه اوکراین فرستاده است.

🔺خبرگزاری‌های روسی اعلام کردند که لاوروف پس از کره شمالی، قرار است به چین سفر کند تا در نشست سازمان همکاری شانگهای که برای دوشنبه و سه‌شنبه برنامه‌ریزی شده است، شرکت کند.

#دنیای_اقتصاد #روسیه #کره_شمالی

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
😁24😐4👎3👏2👍1
📷 نشست مشترک سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد

🔹نشست مشترک سران قوای مجریه، مقننه و قضائیه با حضور حمید پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه ظهر شنبه به میزبانی رئیس‌جمهور در نهاد ریاست‌جمهوری برگزار شد.

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇

@den_ir
😁14👍6👎5👏1
بنگاه های «تاب‌آور در بحران» چه ویژگی هایی دارند؟

🔹در زمان جنگ ۱۲روزه میان ایران و اسرائیل و بعد از آتش‌بس، برخی کسب‌وکارها برای ادامه حیات، ناچار به تعدیل نیرو شدند.

🔹برخی اعلام ورشکستگی کردند و بخش دیگری از آنها نیز فعالیت‌های خود را به حالت تعلیق درآوردند.

🔹ابهام و نااطمینانی سبب شده حتی پربنیه‌ترین بنگاه‌های اقتصادی نیز با چالش مواجه شوند، چراکه با توجه به سوءسابقه اسرائیل در نقض آتش‌بس، تدوین برنامه‌‌های میان‌مدت و طولانی‌مدت برای بنگاه‌های اقتصادی دشوار است.

🔹پس کدام کسب‌وکارها در مواجهه با بحران‌هایی نظیر جنگ، تاب‌آوری بیشتری از خود نشان می‌دهند؟ به‌خصوص که محیط کسب‌وکار کشور حتی پیش از حمله اسرائیل به ایران نیز با معضلات داخلی و خارجی گوناگونی دست‌وپنجه نرم می‌کرد.

🔹شرکت دوپونت (DuPont) یکی از مهم‌ترین شرکت‌های بخش خصوصی بود که در جنگ جهانی دوم نقش بسیار حیاتی ایفا کرد. این شرکت در زمان جنگ جهانی با تولید نایلونی که در ساخت چتر نجات، پوشاک نظامی، طناب‌ها و تجهیزات دیگر استفاده می‌شد یا تامین مواد اولیه برای تولید داروها و محصولات پزشکی، تاثیر بسزایی در زندگی مردم ایفا کرد و از میزان رنج مردم جنگ‌دیده کاست.

🔹بسیاری از محصولات دوپونت بعد از جنگ به تولید کالاهای غیرنظامی مثل لباس و محصولات خانگی منتقل شدند که کیفیت زندگی مردم را بهبود داد.

✔️ «باشگاه اقتصاددانان» روزنامه «دنیای اقتصاد» در این پرونده بنا دارد بررسی کند راز تاب‌آوری صنایع در زمان بحران‌ها چیست و کدام خصیصه‌ها یک کسب‌وکار را تبدیل به یک واحد اقتصادی تاب‌آور خواهند کرد؟ 👇

🔗اینجا بخوانید

#دنیای_اقتصاد #جنگ #بحراه #بنگاه_تاب_آور

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
😁2👍1
🎧هر روز در تریبون بورس، تازه‌ترین تحلیل‌ها و گزارش‌های پایان بازار سهام را بشنوید.

عصرها ساعت ۱۹ در «دنیای اقتصاد»

👤هاتف شاملو، کارشناس بازار سرمایه


همچنین در برنامه امروز «پروانه کبره»، خبرنگار بازار سرمایه، به بررسی اتفاقات مهم بازار سهام می‌پردازد
.

#تریبون_بورس

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍5
افت درآمد پلتفرم‌های سلامت دیجیتال / اینترنت اضطراری و بیهوده

🔹با وجود اینکه کسب‌و‌کارهای فعال در حوزه سلامت الکترونیک نیز همانند سایر کسب‌وکارهای مجازی با فشارهای اقتصادی و روانی جنگ ۱۲ روزه درگیر بودند، مسوولیت اجتماعی خود را در آن دوران فراموش نکردند و خدمات خود را بر ارائه مشاوره‌های رایگان روانشناسی متمرکز کردند.

🔹حتی از آن زمان تاکنون هیچ نیروی انسانی در این شرکت‌ها با تعدیل مواجه نشده است.

🔹این در حالی است که پلتفرم‌های سلامت دیجیتال در دوران جنگ و آتش‌بس به ترتیب با کاهش ۸۰ و ۳۵ درصدی درآمد دست و پنجه نرم می‌کنند؛ دلیل عمده این افت هم قطع اینترنت و تداوم اختلال‌های آن است.

🔹رئیس کمیسیون سلامت دیجیتال انجمن تجارت الکترونیک تهران می گوید: «با اینکه با هرگونه تمایز در دسترسی به اینترنت بین‌الملل مخالفم، اما اینترنت اضطراری ممکن است برای کسب‌وکارهایی که مدل فعالیت آنها ارائه خدمات به شرکت‌ها و سایر کسب‌وکارهاست، در کوتاه‌مدت مفید باشد.

🔹اما در بلندمدت برای همین کسب‌وکارها هم موثر نخواهد بود؛ زیرا زیرساخت کشور به‌شدت تحت تاثیر محدودیت‌های اینترنت ضربه می‌بیند و آنها هم متضرر می‌شوند.

🔹از سوی دیگر، اینترنت اضطراری برای کسب‌وکارهایی که به مشتریان و کاربران سرویس ارائه می‌دهند، اصلا مناسب نیست؛ زیرا مشتری باید از طریق اینترنت به سرویس و خدمت کسب‌وکار متصل شود.»

🔹نیما فاضلی، رئیس کمیسیون سلامت دیجیتال انجمن تجارت الکترونیک تهران هم، معتقد است که بیش از ۵۰ درصد تداوم کاهش درآمد کسب‌وکارهای سلامت دیجیتال به دلیل اختلال‌های فعلی اینترنت است.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #اینترنت #اینترنت_طبقاتی #پلتفرم_های_سلامت_دیجیتال

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍5😁1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
دوراهی اورانیوم؛ راه‌حل روسی، شرط ایرانی

🔺تنش‌های منطقه‌ای پس از جنگ ۱۲روزه میان ایران و اسرائیل، پرونده هسته‌ای ایران را وارد مرحله‌ای جدید کرده است.

🔺حالا از مسکو تا بروکسل، تلاش‌ها برای مهار بحران و احیای دیپلماسی آغاز شده است.

🔺روسیه با پیشنهاد انتقال اورانیوم غنی‌شده ایران به خارج از کشور، وارد میدان میانجی‌گری شده؛ طرحی که هم نگرانی غرب را کاهش می‌دهد، هم خواسته ایران برای حفظ حق غنی‌سازی در خاک خود را لحاظ می‌کند.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
😁9👍2👎2😭1
تغییر فصل داغ جابجایی ها

🔹هر ساله از اواخر خرداد، فصل داغ بازار اجاره آغاز می‌شده و در تیر و مرداد به اوج خود می‌رسید، اما امسال برخلاف انتظار، با کمبود چشمگیر فایل نه تنها در مناطق جنوبی، بلکه در بسیاری دیگر از مناطق تهران مواجه هستیم.

🔹علت اول می‌تواند به موضوع جنگ ۱۲ روزه بازگردد، که بسیاری از موجران و مستاجران توافقی بر تمدید موقت چند ماهه داشته‌اند. بنابراین، فصل داغ اجاره ممکن است به اواخر شهریور و اوایل پاییز موکول شود.

🔹علت دوم احتمالا مربوط به تمدیدهای یکساله موجران با مستاجران خود بازگردد، که موجران ریسک تمدید اجاره‌نامه با مستاجر قبلی را به یافتن مستاجر جدید با قیمت‌های بالاتر می‌پذیرند.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👎4👍1😁1
امروز در اقتصاد ایران چه گذشت؟

اخرین وضعیت بازارها، مهم‌ترین اتفاقات اقتصادی روزی که گذشت و… را در گراف بخوانید

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
دوراهی اورانیوم؛ راه‌حل روسی، شرط ایرانی

تنش‌های منطقه‌ای پس از جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل، پرونده هسته‌ای ایران را وارد مرحله‌ای جدید کرده است. حالا از مسکو تا بروکسل، تلاش‌ها برای مهار بحران و احیای دیپلماسی آغاز شده است. روسیه با پیشنهاد انتقال اورانیوم غنی‌شده ایران به خارج از کشور، وارد میدان میانجی‌گری شده؛ طرحی که هم نگرانی غرب را کاهش می‌دهد، هم خواسته ایران برای حفظ حق غنی‌سازی در خاک خود را لحاظ می‌کند.

مسیر تعامل با آژانس تغییر می‌کند/ شرط مذاکره جدید تضمین حمله نکردن به ایران است

عراقچی در نشست با سفرای خارجی و بین‌المللی گفت: ایران به برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز پایبند است.

جدیدترین قیمت انواع کوییک دنده‌ای و اتومات در تیرماه/ کوییک در بازار ارزان شد

بررسی قیمت خودروهای خانواده کوییک نشان می‌دهد که همچنان فاصله‌ای چشمگیر میان قیمت‌های بازار آزاد و نرخ‌های نمایندگی وجود دارد. این موضوع به‌ویژه در برخی مدل‌ها با تفاوت چند ده میلیون تومانی همراه است که می‌تواند در تصمیم‌گیری خریداران تأثیرگذار باشد.

تغییرات زیان عملیاتی خودروسازان در ۱۴۰۳

«دنیای‌اقتصاد» صورت‌های مالی خودروسازان را در سال ۱۴۰۳ را بررسی کرد.


گرانی بی‌سروصدای نان در تهران بدون مصوبه رسمی؛ ۱۴۰۴/۰۴/۲۱

با وجود اینکه هنوز قیمت مصوب نان در تهران اعلام نشده، اما نانوایی ها به پیشواز گرانی رفتند. در این گزارش قیمت جدید انواع نان بررسی شده است.
👍2👎1
📝تیتر یک روزنامه دنیای اقتصاد:

🟡 داروی بی‌اثر پول‌پاشی

یکشنبه، ۲۲ تیر ۱۴۰۴
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍3😁1
2025/07/13 00:10:38
Back to Top
HTML Embed Code: