Telegram Web Link
📽 معاون وزیر صمت: فرآیند افزایش قیمت خودرو قبل از جنگ ۱۲ روزه استارت خورد؛ افزایش‌ها قانونی است!

نماینده مجلس: افزایش قیمت خودرو به دلیل گران فروشی قطعه ای است که مدیران ایران خودرو مالک همان قطعه ساز هستند!

@dolatebahar
🔴 وزیر خارجه فرانسه: اگر ایران به میز مذاکره بازنگردد، تمامی تحریم‌ها را در تابستان امسال فعال می‌کنیم!

«ژان نوئل بارو» وزیر امور خارجه فرانسه طی مصاحبه‌ای با روزنامه «لوموند» گفت: «برای حل بحران ایران، فرانسه و شرکای آلمانی و بریتانیایی‌اش اهرم بسیار قدرتمندی دارند. با یک نامه ساده پستی، می‌توانیم تحریم جهانی تسلیحات، تجهیزات هسته‌ای، بانک‌ها و شرکت‌های بیمه را که ۱۰ سال پیش برداشته شده بود، دوباره علیه ایران اعمال کنیم.»

وزیر خارجه فرانسه مدعی شد: «اگر ایران از مذاکره برای یک چارچوب سختگیرانه و پایدار برای فعالیت‌های هسته‌ای خود که منافع امنیتی ما را تضمین می‌کند، امتناع ورزد، می‌توانیم این مکانیسم را در طول تابستان فعال کنیم.»

«گدعون ساعر»، وزیر امور خارجه اسرائیل نیز روز چهارشنبه و طی پیامی در شبکه اجتماعی ایکس به تصمیم اخیر جمهوری اسلامی ایران برای تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی واکنش نشان داد.

وزیر امور خارجه اسرائیل در واکنش به این تصمیم ایران مدعی شد: این به منزله چشم‌پوشی کامل از تمام الزامات و تعهدات بین‌المللی هسته‌ای است.

ساعر در ادامه ادعاهای خود از کشورهای اروپایی طرف برجام خواست تا بند موسوم به «اسنپ‌بک»، مکانیسم ماشه را اجرا و تمام تحریم‌های سازمان ملل را که ذیل برجام لغو شده بود، دوباره اعمال کنند.

او مدعی شد: اکنون جامعه بین‌المللی باید قاطعانه عمل کند و از تمام ابزارهای موجود برای متوقف کردن جاه‌طلبی‌های هسته‌ای ایران استفاده کند.

@dolatebahar
🔴 ترافیک سنگین در مسیر جنوب به شمال جاده تهران - چالوس و سرگردانی مسافران در جاده های مدیریت نشده، ساعت ۲۱ و ۴۵ دقیقه امشب!

@dolatebahar
🔴 واشنگتن: ایران فوراً با آژانس همکاری کند!

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا:

تصمیم ایران برای تعلیق همکاری خود با آژانس، غیرقابل قبول است.

ایران باید بدون هرگونه وقفه‌ای با آژانس همکاری کامل خود را از سر بگیرد.

پیش از حمله آمریکا، ایران درحال ذخیره‌سازی اورانیوم با غنای بالا بود که هیچ کاربرد غیرنظامی نداشت.

ایران تنها کشوری بود که بدون داشتن سلاح هسته‌ای اورانیوم با خلوص ۶۰ درصد غنی‌سازی می‌کرد.

ایران باید به تعهدات پادمانی خود براساس ان پی تی پایبند باشد، همچنین به آژانس دسترسی کامل به تأسیسات غنی‌سازی تازه معرفی شده خود را بدهد.

@dolatebahar
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📽 اظهارات انتقادی داریوش صفرنژاد تحت عنوان استاد دانشگاه در رسانه ملی، پیرامون استفاده رژیم غاصب اسرائیل از خاک جمهوری آذربایجان برای حمله به ایران در جنگ‌۱۲ روزه

@dolatebahar
📽️ تصاویر آسوشیتدپرس از سازوکار توزیع کمک‌ها به مردم غزه، پدیده‌ای که به «سازوکار مرگ» معروف شده است

@dolatebahar
🔴 یمنی‌ها ترمینال شماره ۱ فرودگاه بن‌گوریون را تعطیل کردند

روزنامه هاآرتص از تعطیلی ترمینال ۱ فرودگاه بن گوریون به دلیل توقف پروازهای شرکت‌های هواپیمایی خارجی خبر داد.

به نوشته این روزنامه، شرکت‌های هواپیمایی ایزی‌جت، رایان‌ایر و ویز‌ایر تا پایان تابستان پروازهای خود به اسرائیل را از سر نمی‌گیرند.

هاآرتص نوشت که ترمینال ۱ برای بار دوم در طول یک سال به دلیل عدم توجیه اقتصادی و انتقال کلیه عملیات به ترمینال ۳ بسته شده است.

حمله موشکی نیروهای یمنی به اطراف این فرودگاه در تاریخ ۴ مه، که طی آن یک موشک در نزدیکی تأسیسات فرودگاهی فرود آمد، عامل اصلی توقف پروازهای بین‌المللی عنوان شده است.

@dolatebahar
🔴 وزارت دفاع عربستان سعودی ، با انتشار تصاویری از عملیاتی شدن اولین واحد سامانه پدافندی ضدبالستیک THAAD در این کشور خبر داد.

@dolatebahar
🔴 دمشق: توافقی با اسرائیل در کار نیست

دمشق با رد شایعات درباره عادی‌سازی روابط با اسرائیل، اعلام کرد بدون اجرای کامل توافق ۱۹۷۴ درباره بلندی‌های جولان، هیچ‌گونه مذاکره‌ای انجام نخواهد شد.

براساس گزارش‌ها، سوریه امضای هرگونه قرارداد سازش یا «توافق صلح» با اسرائیل را پیش از اجرای شروطش و اجرای توافق سال ۱۹۷۴ منتفی دانست.

شبکه تلویزیونی سوریه، الاخباریه، به نقل از منبعی در رهبری این کشور گزارش داد که صحبت درباره عادی‌سازی روابط میان سوریه و اسرائیل زودهنگام است و دمشق تا زمانی که طرف اسرائیلی مفاد توافق جداسازی سال ۱۹۷۴ را اجرا نکند، آماده مذاکره نخواهد بود.

پیش‌تر، برخی رسانه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی به نقل از منابع خود گزارش داده بودند که سوریه آماده است تا در ماه‌های آینده توافقی برای عادی‌سازی روابط با اسرائیل امضا کند.

با این حال، منبعی در دولت دمشق تأکید کرد که اظهارات درباره امضای توافق صلح با نمایندگان اسرائیل در این مرحله زودهنگام است.

به تازگی گدعون ساعر، وزیر خارجه اسرائیل بار دیگر اعلام کرد که این رژیم به عادی‌سازی روابط با سوریه و لبنان علاقه‌مند است، «به شرطی که منافع امنیت ملی حفظ شود.»

او همچنین مدعی شد که بلندی‌های جولان تحت هرگونه توافقی، همچنان تحت حاکمیت اسرائیل باقی خواهد ماند.

@dolatebahar
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📽️ ازدحام شدید زائران در مرز مهران/ ۳ ساعت انتظار بدون پاسخگویی مسئولان

از صبح امروز مرز مهران با ازدحام شدید زائران عتبات عالیات مواجه شده است. طبق مشاهدات میدانی، صدها نفر از زائران در گرمای هوا و شرایط سخت، بیش از ۳ ساعت در صف‌های طولانی منتظر عبور از مرز هستند، در حالی که هیچ پاسخ مشخصی از سوی مسئولان مستقر در پایانه مرزی دریافت نکرده‌اند.

برخی از زائران ضمن ابراز نارضایتی از نبود مدیریت و اطلاع‌رسانی دقیق، خواستار ورود فوری مسئولان برای سامان‌دهی وضعیت موجود شدند.

@dolatebahar
🔴 لغو ممنوعیت فصلی واردات برنج

با تصمیم هیأت وزیران و به‌منظور تأمین به‌موقع نیاز بازار، حکم مربوط به ممنوعیت فصلی واردات برنج در سال ۱۴۰۴ لغو شد و این تصمیم تا پایان سال جاری خواهد بود.

@dolatebahar
🔴 ادعای پنتاگون: برنامه هسته‌ای ایران ۲ سال عقب افتاد!

شان پارنل» سخنگوی پنتاگون شامگاه چهارشنبه طی یک جلسه توجیهی ادعا کرد: «پس از حملات دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران، برنامه هسته‌ای این کشور یک تا ۲ سال عقب افتاده است.»

طبق گزارش خبرگزاری ریانووستی، سخنگوی پنتاگون در ادامه گفت: «ایالات متحده نمی‌تواند به تامین سلاح برای کشورهای سراسر جهان ادامه دهد زیرا باید امنیت خود را در اولویت قرار دهد.»

پارنل در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چگونه حمله تلافی‌جویانه ایران به پایگاه العدید آمریکا در قطر باعث شد پنتاگون ذخایر مهمات خود را مجددا ارزیابی کند، بیان کرد: «ما همیشه در حال ارزیابی مهمات خود و محل ارسال آنها هستیم. ما نمی‌توانیم به همه در سراسر جهان سلاح بدهیم. ما باید مراقب آمریکا باشیم و از میهن و نیروهای خود در سراسر جهان دفاع کنیم.»

او با بیان اینکه وزارت دفاع آمریکا در حال تلاش برای ایجاد یک چارچوب جدید برای توزیع تسلیحات آمریکایی است، گفت: «فکر می‌کنم مدت زیادی، یعنی چهار سال تحت دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده، ما سلاح و مهمات را بدون اینکه واقعا به تعداد آنها فکر کنیم، به دیگران می‌دادیم.»

شان پارنل درباره وضعیت سلاح‌های ارسالی آمریکا به اوکراین تاکید کرد: «رئیس‌جمهور ترامپ و پیت هگست، وزیر دفاع کشور در مورد سرنوشت سامانه‌های تسلیحاتی که به‌رغم برنامه‌های قبلی به اوکراین داده نخواهند شد، تصمیم خواهند گرفت.»

وی افزود: «من نمی‌توانم جزئیات بیشتری در مورد اینکه چه سلاح‌هایی متوقف شده‌اند و چه زمانی و چه چیزی را ارائه می‌دهیم، در اختیار بگذارم.»

سخنگوی پنتاگون در قسمت دیگری از سخنانش در رابطه با حضور نیروهای آمریکایی در سوریه گفت: «در حال حاضر، ما همچنان حدود ۱۵۰۰ نیرو در سوریه داریم اما قصد نداریم در مورد وضعیت نیروها در آنجا اظهار نظر بیشتری کنیم و همانطور که رئیس‌جمهور دونالد ترامپ پیشتر گفته است، ما نسبت به آینده در سوریه خوشبین هستیم.»

@dolatebahar
🔴 توقف فعالیت نیروگاه‌های هسته‌ای سوئیس و فرانسه در پی گرمای شدید

در پی موج گرمای شدید که در روزهای اخیر سراسر اروپا را فرا گرفته، چندین نیروگاه هسته‌ای در سوئیس و فرانسه ناچار شدند فعالیت خود را کاهش دهند یا به‌طور کامل تعطیل کنند، زیرا دمای بسیار بالا مانع استفاده این سایت‌ها از آب رودخانه‌های محلی برای خنک‌سازی شده است.

@dolatebahar
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📽️ نماینده حزب دموکرات کنگره آمریکا: بودجه پیشنهادی ترامپ به نفع ثروتمندان و صنایع تسلیحاتی است

جیم مک‌گاورن، نماینده دموکرات از ایالت ماساچوست در مجلس نمایندگان آمریکا، در واکنش به لایحه بودجه پیشنهادی دولت ترامپ، به‌ شدت از آن، انتقاد کرد و گفت:

"بودجه‌ای که میلیاردها دلار معافیت مالیاتی برای صنایع اسلحه سازی، از جمله صداخفه‌کن‌ها در نظر می‌گیرد، اما در مقابل برنامه‌های کمک‌ رسانی به نیازمندان مانند SNAP را کاهش می‌دهد، بودجه‌ای غیر انسانی و ضدعدالت است."

"نمی‌توان ازعدالت اجتماعی سخن گفت وهمزمان یارانه‌های کلان به صنایع تسلیحاتی داد و در عوض، سفره فقرا را کوچک‌تر کرد."

"این بودجه نه‌تنها به نفع ثروتمندان و صنایع تسلیحاتی است، بلکه زندگی میلیون‌ها آمریکایی نیازمند را نیز به خطر می‌اندازد."

@dolatebahar
🔴 چین خواستار امضای پیمان «منطقه بدون تسلیحات هسته‌ای در جنوب شرق آسیا» شد

سخنگوی وزیر امورخارجه چین از خواست قاطع پکن برای امضای پیمان «منطقه بدون تسلیحات هسته‌ای در جنوب شرق آسیا» (SEANWFZ) موسوم به «بانکوک» خبر داد.

مائو نینگ گفت که کشورش قاطعانه از ایجاد منطقه بدون تسلیحات هسته‌ای در جنوب شرقی آسیا حمایت می‌کند. وی سپس بر تمایل پکن برای پیشگامی در امضای این پیمان تاکید نمود.

نینگ در نشست خبری وزارت خارجه چین افزود: «ما آماده‌ایم تا در این مورد با کشورهای «آسه‌آن» (اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا) در ارتباط باشیم».

پیمان منطقه بدون تسلیحات هسته‌ای جنوب شرقی آسیا موسوم به پیمان بانکوک، یک پیمان بازدارنده هسته‌ای بین ۱۰ کشور آسیای جنوب شرقی است که همگی عضو آسه آن هستند. این کشورها شامل برونئی، کامبوج، اندونزی، لائوس، مالزی، میانمار، فیلیپین، سنگاپور، تایلند و ویتنام هستند. این پیمان در ۱۵ دسامبر ۱۹۹۵ در بانکوک پایتخت تایلند به امضا گذاشته و در ۲۸ مارس ۱۹۹۷ به اجرا درآمد. این پیمان اعضای خود را به ممانعت از ساخت، تهیه، در اختیارگیری یا کنترل جنگ‌افزار هسته‌ای ملزم می‌کند.

@dolatebahar
2025/07/04 22:17:42
Back to Top
HTML Embed Code: