ممنوعیت استفاده از روبنده در مدارس ایالت هامبورگ آلمان

استفاده از روبنده در مدارس هامبورگ از این پس به طور رسمی ممنوع خواهد شد. طرح این ممنوعیت از سوی فراکسیون‌ حزب سبزها و سوسیال دمکرات‌ها (احزاب دولت ائتلافی) به پارلمان هامبورگ ارائه شد. این پیشنهاد روز چهارشنبه ۱۵ مه (۲۶ اردیبهشت) با اکثریت آراء، از جمله با رای مثبت نمایندگان احزب دمکرات مسیحی و آلترناتیو برای آلمان به تصویب رسید. فراکسیون چپ‌ها به آن رای منفی داد.

@dolatedin
⭕️ پاپ فرانسیس سال آینده به ترکیه سفر می‌کند

بارتُلُمه یکم، اسقف اعظم قسطنطنیه، روز پنجشنبه گفت که پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان، سال آینده به ترکیه سفر می‌کند تا به همراه وی سالگرد «شورای اول نیقیه» که رویدادی بنیادی در تاریخ مسیحیت است را جشن بگیرد.

دو کلیسای کاتولیک (مسیحیت غربی) و ارتدوکس (مسیحیت شرقی) که بعدها در اواسط قرون وسطی به دلیل اختلافات مذهبی-سیاسی از هم جدا شدند، بر آموزه‌های شورای اول نیقیه اتفاق نظر دارند.

@dolatedin
وضع قوانین جدید ضداسلامی در تاجیکستان

در راستای مقابله حکومت تاجیکستان با مظاهر دینی، مجلس نمایندگان این کشور اصلاحاتی را تصویب کرده است که در نتیجه آن گشت و گذار و عید دیدنی های مرسومِ بین کودکان ممنوع اعلام شده است.

بر اساس آداب و رسوم عیدهای فطر و قربان در تاجیکستان، کودکان به خانه اقوام و همسایگان می روند تا به آنها تبریک گفته و هدایایی دریافت کنند. رئیس کمیته دین تاجیکستان با بیان اینکه این رسوم در دیگر کشورها وجود ندارد، آن را نادرست خوانده است.

برخی از مؤسسات آموزشی و نمایندگان دادستانی نیز در همین راستا از والدین امضاء گرفته اند که فرزندان خود را در ایام عید به عید دیدنی نفرستند.

همچنین محدودیت های جدیدی برای مراسمات عروسی و ولیمه های زائران خانه خدا اعمال شده است که بر این اساس، مراسمات دید و بازدید قبل و بعد از سفر زائران خانه خدا ممنوع شده و همچنین مراسمات عروسی نیز باید با تعداد نفرات کمتر برگزار شوند.

لایحه دیگری که پارلمان این کشور به امضاء رسانده، در راستای ممنوعیت حجاب و پوشش کامل اسلامی است که اخیرا نیز ویدئوهایی در شبکه های اجتماعی منتشر شده است، افرادی از طرف حکومت این کشور از ورود بانوانی که حجاب کامل اسلامی دارند به بیمارستان ممانعت کرده و به بهانه پوشش ملی از آنها می خواهند که پوشش کاملی نداشته باشند و در غیر اینصورت علاوه بر جلوگیری از ورود آنها به اماکن عمومی، جریمه سنگین بالغ بر ۳۰۰ دلار خواهند شد.

این درحالی است که تا کنون گزارش یا مشاهده نشده است که مقامات این کشور افرادی را که با پوشش غربی در این کشور تردد می کنند جریمه یا متذکر شوند که به اصطلاح پوشش ملی تاجیکستان را رعایت نمایند، و این خود بیانگر آن است که اینگونه رفتارها صرفا در راستای مقابله با مظاهر دینی انجام می شود.

قابل ذکر است که فعالیتهای ضد دینی دولت تاجیکستان از سال ۲۰۱۰ آغاز شد که ممنوعیت ورود زیر ۱۸ سال به مساجد، ممنوعیت آموزش قرآن در منازل، ممنوعیت گذاشتن ریش برای جوانان، حضور گشتهای ضد حجاب در اماکن عمومی و … از جمله این فعالیتها در طول این سالها بوده است./تحولات جهان اسلام

@dolatedin
شیخ الازهر به زبان فارسی از طریق پلتفرم X با ايران ابراز همبستگی کرد:

"من همبستگی صمیمانه الازهر الشریف را با جمهوری اسلامی ایران در این شرایط سخت اعلام می‌کنم و از خداوند متعال می‌خواهم که دکتر ابراهیم رئیسی رئیس جمهور و و همراهانش را در حفظ و حراست کامل خویش نگه بدارد"

@dolatedin
إنا لله و إنا إلیه راجعون...
😭😭

@dolatedin
⚫️ پیام تسلیت علما و نهادهای دینی جهان اسلام در پی شهادت آیت الله رئیسی و هیأت همراه

رهبر معظم انقلاب اسلامی، مراجع تقلید، علما و شخصیت‌های برجسته حوزه‌های علمیه شیعه و همچنین برخی شخصیت‌ها و نهادهای دینی اسلامی و غیراسلامی در سراسر جهان در پیام‌های جداگانه‌ای شهادت آیت الله سید ابراهیم رئیسی و همراهان ایشان در سانحه سقوط بالگرد را تسلیت گفتند.

سیاهه‌ای از مهم‌ترین شخصیت‌ها و نهادهای دینی که در واکنش به این ضایعه پیام تسلیت دادند، از این قرار است:

◾️ مراجع و آیات عظام:
خامنه‌ای
سیستانی
شبیری زنجانی
وحید خراسانی
مکارم شیرازی
نوری همدانی
بشیر نجفی
یعقوبی
جوادی آملی
سبحانی
جنتی
سیدان
مظاهری
سید محمدتقی مدرسی
اعرافی
سیفی مازندرانی

◾️ نهادها و رهبران دینی جهان اسلام:
الأزهر مصر
سازمان دیانت ترکیه
رابطة علماء الیمن
تجمع العلماء المسلمين لبنان
هيئة علماء بيروت
رابطة العالم الإسلامی عربستان
رئیس اداره امور دینی مسلمانان و شورای مفتیان روسیه، شیخ راویل عین الدین
مجلس العلماء اندونزی (مهم‌ترین نهاد دینی اندونزی، شامل چندین گروه بزرگ و کوچک اسلامی مانند نهضت العلماء، جمعیت محمدیه و...)
رئیس اداره مسلمانان قفقاز، الله شکور پاشازاده
رئیس العلمای بوسنی و هرزگوین، کاوازوویچ
رئیس مجمع دینی مسلمانان روسیه، آلبر کرگانوف

◾️شخصیت‌های دینی مسیحی:
پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌ها جهان
پاتریارک کریل، اسقف اعظم کلیسای ارتدوکس روسیه
رهبر آشوریان شرق، ماراوا روئیل سوم

@dolatedin
موافقت پارلمان عراق با تعطیلی عید غدیر

پارلمان عراق امروز (چهارشنبه) قانون تعطیلی های رسمی در این کشور را تصویب کرد که براساس آن، روز عید غدیر نیز تعطیل رسمی خواهد بود.

براساس قانون جدید، جمعه و شنبه هر هفته، یکم محرم الحرام (آغاز سال هجری)، دهم محرم الحرام (شهادت امام حسین علیه السلام) و دوازدهم ربیع الاول ولادت با سعادت نبی اکرم (ص) تعطیل رسمی است.

در این قانون آمده است که یکم الی سوم شوال به مناسبت عید فطر، دهم الی سیزدهم ذی الحجه به مناسبت عید قربان و هجدهم ذی الحجه به مناسبت روز عید غدیر تعطیل رسمی است.

عراق همچنین یکم ژانویه آغاز سال نوی میلادی، ششم ژانویه، سالروز تاسیس ارتش، بیست و یکم مارس عید نوروز و یکم ماه مه روز جهانی کارگر را نیز تعطیل رسمی اعلام کرد.

@dolatedin
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⭕️ خاخام اسرائیلی:

به دلیل از میان رفتن دشمنمان باید به جای خواندن مناجات، شادی کنیم و موسیقی گوش بدهیم...

@dolatedin
دولت دین | اندیشکده مرصاد
⭕️ نسل‌کشی مسلمانان اروپا؛ حقیقت تاریخی و پروژه فکری مغفول ✍️ به قلم «مسعود صدرمحمدی» و به بهانه سالگرد «قتل عام سربرنیتسا» اروپا از اوایل قرن نوزده تا اواخر قرن بیستم یعنی به مدت قریب به دویست سال شاهد نسل‌کشی و حذف فیزیکی میلیون‌ها مسلمان و تخریب و انهدام…
سازمان ملل «روز جهانی نسل کشتی سربرنیستا» را تصویب کرد

باوجود مخالفت شدید صرب‌های بوسنی و صربستان که غرب را به دامن زدن به تنش در منطقه بالکان متهم کردند، مجمع عمومی سازمان ملل روز گذشته (پنجشنبه چهارم خرداد) به تعیین «روز جهانی برای بزرگداشت نسل کشی سربرنیتسا در بوسنی و هرزگوین» رأی مثبت داد.

 این قطعنامه با ۸۴ رای موافق و ۱۹ رای مخالف و ۶۸ رای ممتنع به تصویب رسید تا ۱۱ ژوئیه «روز بین المللی بازتاب و یادآوری نسل‌کشی سربرنیتسا در سال ۱۹۹۵» باشد.

«الکساندر ووچیچ» رئیس جمهوری صربستان، هشدار داد که رای مجمع عمومی سازمان ملل متحد به تعیین روز جهانی برای بزرگداشت نسل کشی در سربرنیتسا در بوسنی ممکن است باعث هرج و مرج سیاسی شود.
 
 ناقوس کلیساها در صربستان در اعتراض به این پیش نویس قطعنامه به صدا درآمد، زیرا پاتریارک ارتدوکس صربستان در بیانیه‌ای از همه کلیساها خواست ناقوس‌ها را به صدا درآورند و مومنان را به دعا، آرامش و همبستگی متقابل دعوت کنند.

@dolatedin
واتیکان اولین «قدیس» نسل هزاره را معرفی خواهد کرد

یک نوجوان متولد لندن که مهارتش در انتشار آموزه‌های کلیسای کاتولیک در اینترنت باعث شد «اینفلوئنسر خدا» لقب بگیرد، قرار است قدیس (saint) اعلام شود.

کارلو آکوتیس در سال ۲۰۰۶ میلادی در ۱۵سالگی درگذشت. به این ترتیب او اولین فرد متعلق به نسل هزاره (افراد متولد اوایل دهه ۱۹۸۰ تا اواخر دهه ۱۹۹۰ میلادی) است که قدیس اعلام خواهد شد.

این اقدام در پی آن صورت می‌گیرد که پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان دومین مورد «معجزه» نسبت داده شده به او را تائید کرد که شفا یافتن یک فرد بیمار بود.

فرد شفایافته اهل فلورانس بود که در اثر ضربه به سر دچار خونریزی مغزی شده بود.

شفا یافتن یک کودک برزیلی از بیماری مادرزادی پانکراس در سال ۲۰۲۰ نخستین کرامت کارلو آکوتیس خوانده شد که پس از آن، او از سوی کلیسا «متبرک» نامیده شد.

«تقدیس» فرآیندی کاملا رسمی، قانونی و نهادی در کلیسای کاتولیک دارد. کلیسای کاتولیک معتقد است فقط خدا معجزه می‌کند، اما قدیسان که به اعتقاد آنها با خدا در بهشت هستند، توانایی شفاعت دارند. از دیدگاه کاتولیک‌ها معجزه معمولاً شفای غیرقابل توضیح یک شخص است.

@dolatedin
⭕️ ۴۵ هزار مسلمان به دلیل ترس از «سوزاندن و سر بریدن» درحال فرار از میانمار هستند

سازمان ملل متحد هشدار داد که ترس از «سر بریدن، قتل و سوزاندن اموال» در ایالت راخین میانمار که درگیر جنگ است، ۴۵۰۰۰ اقلیت مسلمان روهینگیایی دیگر را مجبور به فرار کرده است.

از زمانی که شورشیان ارتش آراکان (AA) به نیروهای دولت نظامی حاکم در نوامبر حمله کردند، درگیری‌ها ایالت راخین را دربرگرفته و به آتش بسی که عمدتاً از زمان کودتای نظامی در سال 2021 برقرار بود، پایان داده است. این درگیری‌ها مدت‌هاست که گروه اقلیت مسلمان را هدف قرار داده است. میانمار اکثراً بودایی‌نشین است و مسلمانان چه از طرف دولت و چه از طرف شورشیان، افراد خارجی به‌شمار می‌آیند.

بیش از یک میلیون مسلمان روهینگیایی پس از فرار از راخین به بنگلادش پناه برده‌اند، ازجمله صدها هزار نفر در سال ۲۰۱۷ در جریان سرکوب قبلی ارتش به این کشور گریخته‌اند که همین اخراج جمعی اکنون موضوع یک دادگاه نسل‌کشی سازمان ملل است.

از سوی دیگر بنگلادش با بیش از یک میلیون پناهنده روهینگیایی در این کشور، تمایلی به پذیرش بیشتر ندارد و آخرین پناهجویان در سمت مرز میانمار گیر کرده‌اند.

@dolatedin
⭕️ انتقادات از اظهارنظر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی درباره حکومت مسلمانان در اندلس

اظهارات یسرائیل کاتس، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی درباره حکومت مسلمانان در اندلس (اسپانیای کنونی) با انتقاد مخاطبان روبرو شده و وی به نادانی درباره تاریخ متهم شده است.

کاتس در توییتی در واکنش به سخنان اخیر معاون نخست وزیر اسپانیا که گفته بود فلسطین از نهر تا بحر آزاد خواهد شد، این مقام اسپانیایی را نادان توصیف کرد و نوشت: اگر این شخصیت نادان و پر از نفرت (معاون نخست وزیر اسپانیا) می‌خواهد بفهمد اسلام رادیکال واقعاً دنبال چه چیزی است، باید ۷۰۰ سال حکومت اسلامی در اندلس - اسپانیای امروزی - را مطالعه کند.

این اظهارات کاتس درحالی مطرح می‌شود که در دوران حکومت مسلمانان اندلس، یهودیان در امنیت کامل زندگی می‌کردند و پس از سقوط حکومت مسلمانان و ورود حاکمان مسیحی کاتولیک بود که مورد آزار و اذیت قرار گرفتند. به گونه‌ای که بسیاری از آن‌ها کشته شدند، برخی مجبور شدند تا به مسیحیت بگروند و برخی هم فرار از اسپانیا را انتخاب کردند.

در همین رابطه ایتان نیشان، نویسنده و روزنامه‌نگار اسرائیلی مقیم نیویورک، در روزنامه اسرائیلی «هاآرتص» نوشت که دوران حکومت مسلمانان بر اسپانیا به معنای واقعی کلمه عصر طلایی فرهنگ یهود در اسپانیا نامیده شد و موسی بن میمون، سلیمان بن گابیرول، یهودا هالیوی و ابراهیم بن عزرا همه مربوط به این دوره هستند.

@dolatedin
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
⭕️ خلع لباسِ کشیش هوش مصنوعی!
واکنش‌ جدی واتیکان به فناوری مهارنشده


این روزها زیاد از کاربست‌های هوش مصنوعی در امور دینی می‌شنویم؛ امّا ظاهراً هنوز بسیاری از نهادهای دینی دنیا، با این تکنولوژی سر سازگاری نیافته‌اند.

در ماه گذشته، روباتی به نام "پدر جاستین" توسط وبسایت "پاسخ های مسیحیت" روانه بازار شد؛ امّا بازی این بار کمی متفاوت پیش رفت. کاربران به جای سوالات طنزآمیز، شروع کردند به اعتراف به گناهان نزد این روبات و بعد درخواست‌های دیگری نظیر خواندن متن ازدواج و...

باور این دسته از کاربران این بود که اعتراف گناه نزد یک روبات، راحت‌تر از انجام آن نزد کشیش‌های واقعی‌ست! و ترجیح می‌دهند بسیاری از امورات دیگر خود را با این روبات پیش ببرند.

اقبال به این روبات و خلق فرآیندهای جدید دینی، کلیسای مرکزی واتیکان را بر آن داشت که در اولین گام، آن را فاقد اعتبار بخواند و بعد از پایگاه مربوطه بخواهد لباس کشیشی از تن این روبات بیرون کند و روبات، خود را فردی مسلط به الهیات مسیحی معرفی کند!

در ویدئوی فوق، نمونه‌ای از تغییر رفتار این روبات را مشاهده می‌کنیم/آکادمی هدی

@dolatedin
♨️ عربستان سعودی تنها در یک هفته!

🔻۱۷ مه : نخستین نمایش مد لباس شنای زنان در هفته مد دریای سرخ

🔻۲۰ مه : کنسرت نخستین گروه خوانندگان زن سعودی

🔻۲۲ مه : برگزاری نخستین کلوپ شبانه عمومی در ریاض

🔻۲۴ مه : چند کشتی‌گیر زن WWE، تصاویری جنجالی از خود در سواحل جده منتشر کردند.

🌐 AP | rfi | The Times | X
#عربستان

🟩مطالعات خلیج فارس

@PGulfStudies
⭕️ تدریس اجباری فقه حنفی برای دانش‌جویان شیعه دانشگاه بامیان افغانستان

ششم خرداد مصادف با سی‌وپنجمین سالروز تاسیس دانشگاه استان بامیان است. این دانشگاه در سال ۱۳۷۵ خورشیدی در استانی تاسیس شد که ۹۰ درصد جمعیت آن شیعه هستند و به همین دلیل رشته فقه جعفری از سال‌ها پیش در این دانشگاه تدریس می‌شد.

اما به گزارش ابنا، با روی کار آمدن دوباره طالبان در افغانستان، تدریس رشته فقه جعفری از بهار سال ۱۴۰۱ شمسی تاکنون در دانشگاه بامیان منع و دانشکده فقه جعفری از این دانشگاه حذف شده و در حال حاضر فقه حنفی به دانشجویان دانشگاه بامیان تدریس می‌شود.

گفتنی است که رسمیت دادن به مذهب جعفری، حضور شیعیان در بدنه حکومت، تدریس فقه جعفری در مدارس و دانشگاه‌ها از مهم‌ترین مطالبات جامعه شیعه افغانستان است که از سوی شورای علمای شیعه افغانستان با طالبان در میان گذاشته شده است، اما طالبان به این مطالبات نه پاسخ مثبت داده و نه رد کرده است.

@dolatedin
⭕️ آیا انقلابی دینی در ارمنستان در حال شکل‌گیری است؟

در حال حاضر، گالستانیان اکثریت حمایت را در مناطق مرزی مانند تاووش و سیونیک و هم چنین در میان پناهجویان آرتساخ (قره باغ کوهستانی) و به ویژه در میان طبقه متوسط ایروان به دست آورده است.

دلیل آنکه “باگرات گالستانیان” به عنوان شخصیتی مذهبی رهبری جنبش اعتراضی ارمنستان را در دست گرفته آن است که نمایندگان اپوزیسیون در موراد متعدد از نوامبر ۲۰۲۰ میلادی به این سو شکست خورده است. دستور کار اصلی کشور از پاییز ۲۰۲۰ مناقشه ارضی با جمهوری آذربایجان، امنیت و مسئله آرتساخ (قره باغ کوهستانی) است. اکنون باکو خواستار در اختیار گرفتن کنترل مناطقی در منطقه […]

🔗ادامه مطلب:
syaaq.com/33507

🏷 #آذربایجان #آرتساخ #ارمنستان #قره_باغ #کلیسای_ارمنستان

@dolatedin
Forwarded from تبادلات تخصصی امور بین‌الملل
📡💡برای آگاهی عمیق از اوضاع جهان پیرامون این کانال‌ها را بخوانیم


🌕 اندیشکده اقبال‌؛ مرجع‌ تحلیل‌ و‌ شناخت‌ پاکستان 🇵🇰
@andishkadehiqbal

🌏 علم سیاست
@PoliticalScience_ir

🌏 کانال مطالعات یمن🇾🇪🇮🇷
@yemenstudies_ir

🌏 دوره فن ترجمه زبان انگلیسی و متون مطبوعاتی
@policyinact

🌏 مطالعات خلیج فارس 🇸🇦🇦🇪🇶🇦
@PGulfStudies

🌏 تحلیل جنگ‌های ترکیبی 🚀
@warfarehybrid

🌏 ترکیه نگاه از درون 🇹🇷
@TurkiyeHaber24

🌏 ژئواکونومیک نیوز
@GeoecoNEWS

🌏 تحولات عربستان 🇸🇦
@KSA_Narrator

🌏 اخبار و تحلیل کانال روراست
@RooRaast_Media

🌏 کهنه سربازان ایران
@kohnesrbazaniran

🌏 دولت دین|اندیشکده مرصاد
@dolatedin

🌏 روسکیی چاس
@RusskiyChas

🌏 کانال روابط بین‌الملل ایرانی (IIR)
@IranianInternationalRelations

🌏 اندیشکده سبا(سپهر بین‌الملل اقتصادی_اجتماعی)
@Sabaacenter

🌏 مطالعات انرژی
@energy_studies

🌏 خبری تحلیلی سیاق
@syaaq_ir

🌏 بحرین به فارسی 🇧🇭🇮🇷
@bahrianinpersian

🌏 چین و ماچین 🇨🇳🇨🇳🇨🇳
@china_Reivew

🌏 حقوق و علوم سیاسی
@law_and_political_sciences

🌏 اقتصاد آفریقا
@EcoAfrican

🌏 تاریخ، فرهنگ و مناسبات تاریخی ایران و عثمانی🇮🇷 🇹🇷
@Iranosmani

🌏 پادکست دژ🎙
@dezhcast

🌏 مطالعات تخصصی عربستان🇸🇦
@Saudiarabia_studies

🌏 لوموند دیپلماتیک Le Monde diplomatique
@mondediplofa

🌏 کانال مطالعات سوریه
@hdthbb1

🌏 اوراسیا پست، اخبار و تحلیل - چین و روسیه CIS
@EurasiaPost

🌏 رصدخانه اندیشکده‌ها
@Rasadkhone_in

🌏 کتابخانه تخصصی روابط بین‌الملل
@ir_Texts

🌏 مطالعات ترکیه و قفقاز 🇹🇷 اندیشکده مرصاد
@turkeycaucasus

🌏 کمیته ضد جنگ و تحریم 🇵🇸
@NowarNosanctions

🌏 موسسه مطالعات ایران و اوراسیا (ایراس)
@iras_institute

🌏 مطالعات جنگ هیبریدی⚠️
@HybridWarSt

🌏 درس‌گفتار علوم سیاسی و روابط بین‌الملل
@ecopolitist

🌏 اندیشکده راهبردی تبیین
@Tabyincenter

🌏 اخبار و آرشیو اقتصاد
@anjoman_elmi_eqtesad

🌕 در حقوق بشر حرفه‌ای شوید
@ngoodvv

🍀🌺 هماهنگی برای تبادل
@mrgp_1
2024/05/29 03:43:54
Back to Top
HTML Embed Code: