Telegram Web Link
📝 نحوه فعالیت بازار سرمایه در هفته پیش رو

✳️ قادر معصومی، مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار در خصوص چگونگی فعالیت بورس‌ها گفت: در دو هفته گذشته با هدف صیانت از دارایی‌های سهامداران، بازار سهام و ابزارهای مرتبط متوقف بود که این تصمیم بر اساس نظرسنجی‌های صورت‌گرفته، مطابق با انتظارت و خواسته‌های اکثریت فعالان بازار نیز بوده است.

او افزود: در هفته‌ای که گذشت، به پیشنهاد سازمان بورس و اوراق بهادار و تصویب شورای‌عالی بورس، بازار خرید و فروش واحدهای صندوق‌های سرمایه‌گذاری در اوراق با درآمد ثابت از نوع قابل معامله (ETF) از سر گرفته شد که شاهد بودیم طی دو روز ابتدایی معاملات، هیجانات فروش که ناشی از شرایط خاص کشور بود، فروکش کرد و در نیمه دوم هفته شاهد ورود نقدینگی جدید به این صندوق‌ها و حتی بازگشت بخشی از سرمایه‌های خارج‌شده از این صندوق‌ها به بازار بودیم.

✳️ معصومی اظهار داشت: تجربه فعالیت صندوق‌های سرمایه‌گذاری در اوراق بادرآمد ثابت در هفته گذشته، برای بازگشایی بازار سهام از روز شنبه، تجربه مؤثری برای فعالان بازار محسوب می‌شود و انتظار می‌رود این تجربه در کنار کاهش ریسک‌های مترتب، منجر به بروز تجربه‌ای بهتر و عدم بروز هیجانات کاذب در بازار سهام و ابزارهای دیگر پس از بازگشایی در ابتدای هفته آینده باشد که البته همدلی و همراهی همه فعالان بازار برای ایجاد آرامش بیشتر در بازار و کنترل هیجانات کمک‌کننده خواهد بود.

او ادامه داد: در خصوص چگونگی فعالیت بازارها به ویژه بازار سهام و ابزارهای مرتبط از روز شنبه، هیئت‌مدیره سازمان بورس جلسات متعددی با حضور مدیران عامل بورس‌ها، مدیران کانون‌ها، برخی شرکت‌های کارگزاری و تأمین سرمایه، صاحب‌نظران بازار و... برگزار کرد که در این جلسات در خصوص الزامات، شرایط، ابهامات، چالش‌ها و حتی فرصت‌های بازگشایی کامل بازارها صحبت شد. جمع‌بندی همه این نظرات در کنار تحلیل نظرات فعالان بازار در رسانه‌ها، نظرسنجی‌های صورت‌گرفته، داده‌ها و اطلاعات مرتبط با بازار و.... منجر به تعریف سناریوهای متعددی شد که جمع‌بندی نهایی جزئیات آن‌ها تا عصر روز جمعه اعلام خواهد شد.

✳️ او گفت: همان‌طور که پیش از این رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار نیزاظهار داشته است، به‌گونه‌ای تصمیم‌گیری خواهد شد که «کلیت بازار برنده باشد؛ نه یک گروه خاص تا منفعت عمومی فعالان بازار تأمین شود.»

🌐 @donyayebourse_com
📝 معرفی آسیب‌پذیرترین خودروسازان اروپا/ انگلیس دست به دامن آمریکا شد

✳️ محققان موسسه مشاوره‌ای «آلیکس پارتنر» (AlixPartners)، در چشم‌اندازی برای سال ۲۰۲۵ اعلام کردند که انتظار دارند فروش خودرو در سراسر جهان، فقط یک درصد افزایش یابد و رشد در چین و آسیا، تقاضای ضعیف غرب را جبران کند.

انتظار می‌رود این موضوع در کنار تاثیر تعرفه‌های آمریکا، شرکت‌های خودروسازی را به کاهش هزینه‌ها و تولید مجبور کند. اما محققان «آلیکس پارتنر» هشدار دادند که در این اوضاع پیچیده، انگلیس به دلیل هزینه‌های بالای انرژی، زنجیره‌های تامین پراکنده، کمبود مهارت و عدم قطعیت سیاسی و اقتصادی، به طور بالقوه زیان ده ترین بازار است.

✳️ «اندرو برگباوم»، از «آلیکس پارتنر» گفت: اکثر خودروهای تولید شده در انگلیس، صادر می‌شدند که باعث می‌شود صنعت داخلی با توجه به کاهش تولید، در معرض خطر قرار گیرد.

گزارش «آلیکس پارتنر»، همزمان، با تشدید رقابت در بازار خودروهای برقی، پیش‌بینی ناخوشایندی را برای تولیدکنندگان خودرو اروپایی ارائه می‌دهد.

گزارش کامل در وبسایت اقتصادنیوز

🌐 @donyayebourse_com
📝 پشت پرده معافیت تحریمی ناگهانی به پکن؛ چراغ سبز ترامپ به نفت ایران؟

✳️ در ظاهر، دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در روز سه‌شنبه سال‌ها تحریم‌ آمریکا علیه ایران را تضعیف کرده و به بزرگترین مشتری آن، چین، اجازه داد تا به خرید نفت ایران ادامه دهد. به نظر می‌رسد این اقدام در راستای تلاش برای تقویت آتش‌بس با اسرائیل صورت گرفت.

به نوشته بلومبرگ، این اعلامیه در شبکه اجتماعی ترامپ — که هم معامله‌گران نفت و هم مقامات دولت خود او را شگفت‌زده کرد — می‌تواند عنصر اصلی سیاست واشنگتن در قبال ایران طی چندین دولت را تضعیف کند. آمریکا همواره سعی داشته‌ منبع اصلی درآمد ایران را از طریق محدود کردن صادرات اصلی آن یعنی نفت قطع کند.

✳️ ترامپ در پست خود نوشت: «چین اکنون می‌تواند به خرید نفت از ایران ادامه دهد». این اعلام تنها چند ساعت پس از آن صادر شد که ترامپ اعلام کرد رقبای خاورمیانه‌ای آتش‌بس کرده‌اند. این موضوع پس از حملات هوایی وسیع ایالات متحده به چندین تأسیسات هسته‌ای جمهوری اسلامی در روز یکشنبه رخ داد.

گزارش کامل در وبسایت اکوایران

🌐 @donyayebourse_com
📝 شوک اقدامات ترامپ به دموکراسی آمریکا/ قدرت نرم در خط پایان؟

✳️ «رابرت او. کوهن» /استاد بازنشسته امور بین‌الملل در دانشگاه پرینستون و عضو مرکز امور بین‌الملل هاروارد و «جوزف اس. نای جونیور»/ استاد ممتاز بازنشسته دانشکده حکمرانی جان اف کندی هاروارد و دستیار وزیر دفاع در امور امنیت بین‌الملل در دولت کلینتون مقاله‌ای در «فارن افرز» منتشر کرده اند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، تلاش کرده تا ایالات متحده را هم به جهان تحمیل کند و هم این کشور را از آن دور کند. او دوره دوم ریاست‌جمهوری خود را با به رخ کشیدن قدرت سخت آمریکا، تهدید دانمارک در مورد کنترل گرینلند و پیشنهاد بازپس‌گیری کانال پاناما آغاز کرد. او با موفقیت از تهدید تعرفه‌های تنبیهی برای وادار کردن کانادا، کلمبیا و مکزیک در مورد مسائل مهاجرت استفاده کرد.

✳️ او از توافق‌نامه‌های اقلیمی پاریس و سازمان بهداشت جهانی خارج شد. در ماه آوریل، او با اعلام تعرفه‌های گسترده بر کشورهای سراسر جهان، بازارهای جهانی را به هرج و مرج کشاند.

گزارش کامل در وبسایت اقتصادنیوز

🌐 @donyayebourse_com
📝 بازسازی اقتصادی در پسا‌جنگ/ بحران تبدیل به فرصت می شود؟

✳️ جنگ‌ها دیر یا زود پایان می‌پذیرند؛ اما ویرانی و آسیب‌هایی که از خود به جای می‌گذارند به سادگی و به سرعت قابل ترمیم نیستند؛ اما با اراده و برنامه‌ریزی می‌شود و باید این تجربه ملی را به فرصتی برای توسعه و پیشرفت تبدیل کرد.

جنگ اسرائیل علیه ایران که در مرحله پایانی ورود ایالات متحده را نیز به همراه داشت تنها ۱۲روز دوام آورد؛ اما در همین مدت کوتاه، متجاوزان نه تنها صنعت هسته‌ای و موشکی که بخشی از مراکز نظامی، اداری و حتی مسکونی را نیز هدف ویرانگری خود قرار دادند.

✳️ این تهاجم ویرانگر همچنین بخش مهمی از فعالیت اقتصادی را به‌طور موقت و بخشی را نیز حتی برای دوره‌ای طولانی‌تر به تعطیلی کشاند و با ضربه به اقتصاد ملی، بنیه دولت و نهادهای بخش عمومی را برای تامین بودجه فعالیت‌های جاری در کشور دچار اختلال کرد.

حالا در خاتمه درگیری‌‌ها، چالش بزرگ، بازگشت سریع اقتصاد به روالی است که نه‌تنها به فعالیت‌های جاری اقتصادی پاسخ داده شود، بلکه به تدابیر کافی برای جبران تلفاتی که جنگ اخیر و فراتر از آن فرصت‌های از دست رفته‌ای که طی سال‌های اخیر به واسطه تحریم‌ها بر جامعه و اقتصاد کشور تحمیل شده است نیز اندیشیده شود.

✳️ تجارب کشورهایی که پس از جنگ و ویرانی‌های ناشی از آن در مسیر بازسازی و توسعه گام برداشتند، از آلمان پس از جنگ جهانی گرفته تا کشورهای بالکان، عراق یا حتی ایران خودمان، پس از جنگ هشت‌ساله، نشان می‌دهد که روند توسعه اقتصادی موفق، نیازمند اقدامات راهبردی و هماهنگی است که در هر دو سطح کلان (ماکرو) و خرد (میکرو) باید صورت پذیرد.

موفقیت در این فرآیند نه‌تنها به منابع مالی، بلکه به طراحی نهادهای موثر و سیاست‌های همسو با واقعیت‌های جامعه و اقتصاد ایران وابسته خواهد بود.

✳️ گزارش کامل در وبسایت اقتصادنیوز

🌐 @donyayebourse_com
Forwarded from اکوایران
📝 تائید آسیب جدی تأسیسات هسته‌ای!

▫️اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه در گفت‌وگو با الجزیره اعلام کرد: «تأسیسات هسته‌ای ما آسیب جدی دیده‌اند، این مسلم است؛ زیرا آنها مورد حملات مکرر متجاوزان اسرائیلی و آمریکایی قرار گرفته‌اند. آنچه برای مردم منطقه و فراتر از آن بیشترین اهمیت را دارد، این است که واقعاً عمق این بی‌قانونی را که طی ۱۲ روز گذشته علیه ایران اتفاق افتاده است، درک کنند.»

📌بیانات کامل اسماعیل بقائی با الجزیره را در وبسایت اکوایران بخوانید

📺 @ecoiran_webtv
📝 برلین: نشانه‌های خوبی وجود دارد که ایران و آمریکا به‌طور مستقیم مذاکره کنند

✳️ «یوهان واده‌فول» وزیر امور خارجه آلمان روز پنجشنبه و در یک نشست خبری مشترک با «آنیتا آناند» همتای کانادایی خود، با اشاره به تحولات منطقه، بدون محکوم کردن حملات اسرائیل علیه ایران و خیانت غرب به دیپلماسی ادعا کرد: «برقراری آتش‌بس بین ایران و اسرائیل مایه تسلی خاطر است. اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم.»

او ادعا کرد: «با همتای کانادایی خود توافق کردیم که اکنون رهبران تهران باید یک بار برای همیشه اعلام کنند که به‌دنبال سلاح هسته‌ای نیستند. این موضع مشترک آمریکا و تروئیکای اروپایی است.»

✳️ این ادعا درحالی است که مقامات ایران همواره تأکید کرده‌اند که سلاح هسته‌ای در دکترین نظامی و سیاسی این کشور هیچ جایگاهی ندارد.

واده‌فول همچنین در واکنش به تصمیم تهران برای تعلیق همکاری خود با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مدعی شد: «این پیامی کاملاً اشتباه است. تهران از چنین مسیری دوری کند.»

✳️ وزیر امور خارجه آلمان ادعا کرد: «اروپا به‌دنبال حل مسئله ایران است.

گزارش کامل در وبسایت اکوایران

🌐 @donyayebourse_com
📝 کاهش قیمت دلار با اهرم نفت؛ حباب سکه چقدر است؟

✳️ با گذشت 2 روز از اعلام آتش‌بس، بازارهای مالی داخلی همچنان در وضعیت نیمه‌تعطیل قرار دارند و بازار سرمایه همچنان تعطیل است. در بازار سرمایه صندوق‌های درآمد ثابت تنها عضو فعال بازار هستند که در دومین روز پس از توقف جنگ تحمیلی، ورود پول حقیقی را ثبت کردند. پیش از این تعطیلی، بازار سرمایه تا روز چهارشنبه اطلاع‌رسانی شده بود و پس از آتش‌بس هم بازار بر مدار تعطیلات باقی‌ ماند.

با توجه به ورود پول حقیقی به صندوق‌های درآمدثابت اکنون به‌نظر می‌رسد که سطح ریسک‌ها در نگاه بازار سهام کاهش پیدا کرده است.

✳️ روند نزولی قیمت در بازار ارز در روز چهارشنبه هم ادامه پیدا کرد، و قیمت‌ها در بازار ارز و طلا روز چهارشنبه منفی شدند. در این روز دلار تهران در کانال ۸۲ هزار تومانی معامله شد، ولی با قرارگیری درهم امارات در محدوده ۲۲ هزار و ۸۰۰ تومان، نرخ دلاری درهم در محدوده ۸۳ هزار و ۷۳۳ تومان قرار گرفت که اختلاف زیادی با نرخ دلار آزاد داشت.

گزارش کامل در وبسایت اکوایران

🌐 @donyayebourse_com
📝 صلح برای اقتصاد؛ سالگرد جنگ کره در سایه حملات آمریکا و اسرائیل به ایران

✳️ با ایجاد آتش‌بس ناپایدار در درگیری بین اسرائیل و ایران، کره جنوبی روز چهارشنبه مراسمی برای گرامیداشت سالگرد جنگی که هنوز هم میراث آن بر شبه‌جزیره کره تأثیر می‌گذارد برگزار کرد.

جنگ کره در ۲۵ ژوئن ۱۹۵۰ آغاز شد، زمانی که نیروهای کره شمالی که از سوی شوروی حمایت می‌شدند، به کره جنوبی حمله کردند. نیروهای آمریکایی در کنار کره جنوبی جنگیدند و سه سال بعد با امضای توافق آتش‌بس تحت نظارت سازمان ملل، جنگ متوقف شد.

✳️ به نوشته نیکی آسیا، مراسم اصلی گرامیداشت امسال در شهر دجون برگزار شد و با حضور کهنه‌سربازان و مقامات همراه بود. این سالگرد در کره جنوبی موضوعی کم‌اهمیت است، چراکه گفتمان ملی همچنان تحت تاثیر نگرانی‌های اقتصادی، مانند افزایش قیمت مسکن و درگیری در خاورمیانه قرار دارد.

رئیس‌جمهور لی جه میونگ در بیانیه‌ای ارتباط میراث جنگ را با نیاز به تثبیت اقتصاد مرتبط دانست و گفت: «این دوره‌ای است که بقای مردم به‌طور مستقیم به صلح و اقتصاد مرتبط است.»

✳️ گزارش کامل در وبسایت اکوایران

🌐 @donyayebourse_com
📊 آخرین تصویر از تورم بهار؛ کدام رکوردهای تورمی در خرداد 1404 شکست؟

✳️ مرکز آمار اعلام کرده که تورم در خرداد امسال نسبت به اردیبهشت افزایش یافته است. همچنین، در تواتر ماهانه این شاخص حداقل 4 رکورد قابل توجه به ثبت رسیده است.

بررسی‌های جزئی‌تر حکایت از آن دارد که تورم ماهانه از 2.7 درصد در اردیبهشت به 3.3 درصد در خرداد جهش کرده است. به باور کارشناسان، تورم ماهانه بالای 2 درصد برای یک اقتصاد هشدارآمیز است و برای شرایط فعلی ایران می‌تواند باعث باقیماندن تورم سالانه در کانال بالای 30 درصد شود. حال در خرداد ماه این رقم از کانال 2 درصد نیز فراتر رفته و وارد دالان 3 درصد شده است.

✳️ از سوی دیگر، نرخ نقطه‌ای این شاخص دوباره بالا رفته و از 38.7 درصد به 39.4 درصد رسیده و در آستانه 40 درصد قرار گرفته است. در واقع، این نرخ از دی 1402 تا کنون هیچگاه در چنین سطحی قرار نگرفته و بالاترین سطح آن تا کنون 40.2 درصد در آذر آن سال بوده است. این، نخستین رکورد قابل توجه در آمارهای تورم خرداد امسال است.

گزارش کامل در وبسایت اکوایران

🌐 @donyayebourse_com
📝 مردم به فرودگاه مراجعه نکنند/ لغو پروازها تا چه زمانی تمدید شد؟

✳️ براساس اعلام وزارت راه و شهرسازی با توجه به بازگشایی فضای آسمان نیمه شرقی کشور برای پروازهای داخلی، بین المللی و عبوری از آسمان ایران، به آگاهی عموم مردم شریف ایران اسلامی می‌رساند به ‌منظور صیانت از ایمنی و امنیت پروازها و مسافران گرامی، با استناد به اطلاعیه‌های هوانوردی، فضای پروازی کشور در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ روز جمعه ۱۴۰۴/۰۴/۰۶ بسته اعلام می‌شود.

از تمامی هم‌میهنان درخواست می‌شود از مراجعه به فرودگاه‌های واقع در شمال، جنوب و غرب کشور از جمله فرودگاه مهرآباد، فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) خودداری کرده و اخبار مربوط به وضعیت پروازها را صرفاً از طریق منابع رسمی پیگیری کنند.

✳️ شایان ذکر است وضعیت سایر فرودگاه‌ها و فضاهای پروازی کشور همچنان تحت بررسی است و هرگونه تغییر در وضعیت عملیاتی فرودگاه های کشور و مسیرهای پروازی، از طریق سایت رسمی سازمان هواپیمایی کشوری (به نشانی www.caa.gov.ir) و نیز رسانه ملی و رسانه‌های معتبر کشور به آگاهی عموم خواهد رسید.

🌐 @donyayebourse_com
📝 اشتیاق ترامپ برای جایگزینی جروم پاول؛ شاخص دلار به پایین‌ترین سطح از سال 2022 رسید

✳️ با این گمانه‌زنی که کاهش نرخ‌های بهره زودتر از حد انتظار و به‌شکل شدیدتری خواهد بود، شاخص دلار افت کرد زیرا دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، فشار بر جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، را افزایش داده است.

به نوشته بلومبرگ، پس از آنکه وال‌استریت ژورنال گزارش داد که ترامپ ممکن است تا ماه سپتامبر یا اکتبر، جایگزینی جروم پاول را اعلام کند، شاخص دلار بلومبرگ به پایین‌ترین سطح خود در سه سال اخیر کاهش یافت. معامله‌گران این خبر را سیگنالی دانسته‌اند که به‌واسطه آن کاهش‌ زودتر نرخ بهره، محتمل‌تر می‌شود زیرا رئیس‌جمهور آمریکا بارها از رئیس فدرال رزرو خواسته بود هزینه‌های استقراض را کاهش دهد.

✳️ متیو هاوپت، یک مدیرت پرتفوی در Wilson Asset Management در سیدنی، می‌گوید: «این امر به‌طور موثری نفوذ پاول را کاهش می‌دهد زیرا توجه همه به رئیس بعدی بانک مرکزی آمریکا معطوف می‌شود. بنابراین، این تغییر نشان‌دهنده گرایشی به سمت سیاست‌های انبساطی است.»

گزارش کامل در وبسایت اکوایران

🌐 @donyayebourse_com
📝 جهان باید از «جنون تولید» رها شود/رمزگشایی از تبِ ساخت کارخانه

✳️ «جهان باید از توهم تولید رها شود» تیتر گزارش جواد طهماسبی در هفته نامه تجارت فردااست. در این گزارش آمده است؛

سیاستمداران در سرتاسر جهان بر کارخانه‌ها تمرکز کرده‌اند. رئیس‌جمهور دونالد ترامپ قصد دارد همه چیز از تولید فولاد تا ساخت دارو را به داخل کشور انتقال دهد و در این راه از موانع تعرفه‌ای استفاده می‌کند. بریتانیا در اندیشه اعطای یارانه انرژی در بخش تولید است.

✳️ نارندرا مودی نخست‌وزیر هند بسته‌های محرک را به سازندگان خودروهای برقی ارائه می‌دهد و طرح درازمدت یارانه‌های صنعتی را توسعه می‌دهد. دولت‌های مختلف از آلمان تا اندونزی شوق‌هایی برای سازندگان تراشه و باتری فراهم می‌کنند. اما این حرکت جهانی به سمت تولید موفق نخواهد شد. در واقع، آسیب آن از منفعتش بیشتر خواهد بود.

اشتیاق امروزی برای تولید داخلی اهداف زیادی را دنبال می‌کند. سیاستمداران غربی دوست دارند مشاغل کارخانه‌ای با دستمزد بالا را جانی دوباره ببخشند و عظمت گذشته مناطق صنعتی خود را بازگردانند.

گزارش کامل در وبسایت اقتصادنیوز

🌐 @donyayebourse_com
Forwarded from اکوایران
دست‌کم چهار منبع به CNN گفته‌اند که دولت ترامپ احتمالاً درمورد کمک به ایران برای دسترسی به حداکثر ۳۰ میلیارد دلار برای ساخت یک برنامه هسته‌ای غیرنظامی تولید انرژی، کاهش تحریم‌ها و آزاد کردن میلیاردها دلار از دارایی‌های مسدود شده ایران بحث کرده است.

📺 @ecoiran_webtv
Forwarded from اکوایران
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📹 مذاکره کنیم

▫️مجید تفرشی، تاریخ نگار و تحلیلگر بین‌الملل در گفت و گویی اختصاصی با اکوایران تاکید کرد: باید توجه داشت توفیق اسرائیلی‌ها و به ویژه باند نتانیاهو در مذاکره نیست، بلکه نفوذ آن ها در جنگ طلبی است.

▫️او در ادامه توضیح داد: اگر ما این شرایط را متوجه شویم، مشخص می‌شود که چقدر ترک میز مذاکره و دیپلماسی در شرایط فعلی برای ایران مضر بوده و به خواست و نفع اسرائیل بوده.

▫️تفرشی بیان کرد که شرایطی که به ایران تحمیل شده، شرایطی نبوده که ما خواهان آن باشیم؛ اما بنظر می‌رسد آنها خواستار آن بودند که ایران را به کلی تغییر دهند و تغییر رژیم یکی از آن تغییرات بود.

▫️بنظر می‌رسد اسرائیل نه تنها دنبال فروپاشی نظام جمهوری بود، بلکه به دنبال تجزیه ایران و نابودی کل کشور بود.  

▫️وی معتقد است اگرچه شاید مردم با حکومت بطور کامل همراه نباشند، در دفاع از ایران در کنار یکدیگر ماندند.

نسخه کامل در تلگرام

📺 @ecoiran_webtv
Forwarded from اکوایران
📝 ویتکاف در حال مذاکره است؟

◽️مقامات دولت ترامپ و منابع آگاه از مذاکرات ویتکاف به CNN گفته‌اند این پیشنهاد شامل سرمایه‌گذاری تخمینی 20 تا 30 میلیارد دلاری در یک برنامه هسته‌ای جدید اما بدون غنی‌سازی در ایران است که برای اهدافی نظیر تامین انرژی بدون سوگیری نظامی مفید است.

◽️یکی از مقامات که نخواست نامش فاش شود، اصرار داشت که منابع مالی این سرمایه‌گذاری نه از ایالات متحده تأمین که از طرف شرکای عرب تامین خواهد شد. موردی که ظاهراً از دورهای قبلی مذاکرات هسته‌ای و طی ماه‌های اخیر محل بحث بوده است.

📺 @ecoiran_webtv
Forwarded from اکوایران
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📹 ماموریت اقتصادی در شرایط جنگی

▫️* این گفت‌وگو در روزهای درگیری ایران و اسرائیل ضبط شده است

▫️یک اقتصاددان از ماموریت اقتصادی سیاستگذاران در دوره‌های درگیری می‌گوید.

▫️به گزارش اکوایران، علی سرزعیم، اقتصاددان، بیان کرد که در چنین شرایطی که مردم نگران هستند و شهرهای بزرگ را طرح می‌کنند، بخش خدمات بیشتر از سایر بخش‌ها آسیب می‌بیند.

▫️او افزود در چنین دوره‌هایی تنها خدمات ضروری باقی می‌ماند و خدماتی مانند آموزش، معلمان خصوصی، برخی بیمارستان‌ها و پزشکان نیز ممکن است تعطیل شوند.

▫️سرزعیم همچنین اعلام کرد: فعالیت بخش نفت همچنان ادامه دارد، زیرا این بخش به صنعت مرتبط است.

▫️وی همچنین اشاره کرد که بخش کشاورزی نیز تحت تأثیر شرایط اقلیمی قرار دارد.

▫️به اعتقاد او، بخش صنعت نباید دچار رکود شود و باید هر طور که شده حفظ گردد، به ویژه صنعتی که به تولید اقلام غذایی مربوط می‌شود تا بتوانیم این دوران را با شرایط بهتری پشت سر بگذاریم.

نسخه کامل در تلگرام

نسخه کامل در سایت

📺 @ecoiran_webtv
2025/07/06 09:06:02
Back to Top
HTML Embed Code: