Telegram Web Link
📌 سایت ها مفید برای محتواهای چند رسانه ای و کارهای مربوط به تولید محتوا


دانلود تصاویر و فایل آماده    https://www.freepik.com/
دانلود تصاویر و فایل آماده    https://giphy.com/
دانلود تصاویر و فایل آماده    https://www.vecteezy.com/
   
حذف پس زمینه    https://www.remove.bg/
   
دانلود صدا    https://www.zapsplat.com/
دانلود صدا    https://mixkit.co/free-sound-effects/
   
انتخاب رنگ    http://colormind.io/
عالی برای انتخاب رنگ    https://mycolor.space/
   
عالی برای دانلود تصاویر شفاف    https://purepng.com/
عالی برای دانلود تصاویر شفاف    https://pngimg.com/
عالی برای دانلود تصاویر شفاف    https://stickpng.com/
محتوای چندرسانه ای    https://www.videvo.net/
محتوای چندرسانه ای    https://mazwai.com/
محتوای چندرسانه ای    https://www.pexels.com/
محتوای چندرسانه ای    https://www.videezy.com/
محتوای چندرسانه ای    https://mixkit.co/
محتوای چندرسانه ای    https://pixabay.com/
ساخت موشن گرافی آنلاین    https://venngage.com/
   
ایده ها و طراح های آماده     dribbble.com
ایده ها و طراح های آماده     https://www.behance.net/
ایده ها و طراح های آماده     illustrationx.com
ایده ها و طراح های آماده     icons.ninja
ایده ها و طراح های آماده     turbosquid.com
ایده ها و طراح های آماده     free3d.com
🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹
#نکات_فناورانه
Forwarded from لرنیتو Lernito.com
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
@lernito
آموزش مدرن چیست؟ آموزش و پرورش در یادگیری چقدر مهم است؟ چه گام‌هایی برای
موفقیت و کمک به امر آموزش برداشته شده؟

اگر موافقید با نظر جناب آقای دکتر امانی دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش در مورد آموزش نوین و نقش آموزش و پرورش در تحقق این امر مهم آشنا شویم.

#آموزش #آموزش_مدرن #چالش #آموزش_نوین #آموزش_و_پرورش #یادگیری #تدریس
گفتگویی در باره‌ی فضا، زمان و فضازمان

#اخبار_علمی_و_پژوهشی

به همت ارزشمند نازنین دکتر فرهنگ لران عزیز، استاد محترم فیزیک دانشگاه صنعتی اصفهان، به تازگی کانال تلگرامی تحت عنوان "گفتگویی در باره‌ی فضا، زمان و فضازمان" شکل گرفته‌است که مفاهیم علمی این موضوع را به زبانی ساده و به صورت گفتگوی دو یا چند نفره بین علائم توضیح می‌دهند. علاقه‌مندان را به مطالعه‌ی ...

📣 متن کامل را در Instant View ⚡️ (دکمه پایین صفحه) و یا در وب‌گاه انجمن فیزیک ایران بخوانید:
🚩http://www.psi.ir/news2_fa.asp?id=4022

وب‌گاه انجمن فیزیک ایران:
🌍 http://www.psi.ir

به کانال خبرى انجمن فیزیک ايران بپيوندید:
👇👇🏽👇👇🏽👇👇🏽👇
http://www.tg-me.com/psinews
معمای آبپاش معکوس فاینمن حل شد

#اخبار_علمی_و_پژوهشی

اگر یک آبپاش چمن‌پاش S شکل، زیر آب قرار گیرد و جریان معکوس شود، در کدام جهت می‌چرخد؟ اکنون آزمایش ها پاسخ قطعی را ارائه می دهند. فیزیکدان ریچارد فاینمن Richard Feynman از خود پرسید که چه اتفاقی می‌افتد اگر یک چمن‌پاش S شکل، که با خروج آب می‌چرخد، در زیر آب قرار داده شود و جهت جریان آن برعکس شود، ...

📣 متن کامل را در Instant View ⚡️ (دکمه پایین صفحه) و یا در وب‌گاه انجمن فیزیک ایران بخوانید:
🚩http://www.psi.ir/news2_fa.asp?id=4023

وب‌گاه انجمن فیزیک ایران:
🌍 http://www.psi.ir

به کانال خبرى انجمن فیزیک ايران بپيوندید:
👇👇🏽👇👇🏽👇👇🏽👇
http://www.tg-me.com/psinews
Forwarded from BBCPersian
🔻سرن پیشنهاد ساخت یک شتاب‌دهنده جدید را داد

مرکز تحقیقات فیزیک هسته‌ای «سرن» طرح ساخت یک شتاب‌دهنده جدید را پیشنهاد داده است. سرن بزرگترین مرکز تحقیقات ذرات ریزاتمی دنیا در سوئیس است.

شتاب‌دهنده جدید سه برابر بزرگتر از نمونه قبلی است و برای کشورهای عضو ۲۱ میلیارد دلار هزینه در بر خواهد داشت.

منتقدان می‌گویند که بودجه‌های عمومی نباید صرف ساخت شتاب‌دهنده‌هایی با این ابعاد شود.

این مرکز در سال ۲۰۱۲ با شناسایی بوزون هیگز، معروف به «ذره خدا»، به یکی از بزرگترین پیشرفت‌های قرن دست یافت که درک انسان را از منشا هستی و چگونگی شکل‌گیری ستارگان متحول کرد و انقلابی در دانش فیزیک نظری بوجود آورد.

در این آزمایش، پروتون (ذرات با بار مثبت در هسته اتم) را تا سرعت نور شتاب دادند و از برخورد آنها ذرات کوچکتری ایجاد شد.

این آزمایش با هدف شناسایی ذره موسوم به «ذره خدا» انجام شده بود.


https://bbc.in/3uijwA7
@BBCPersian
#فراخوان

سومین همایش ملی آموزش علوم تجربی

#حضوری و #مجازی

🔹 زمان برگزاری همایش:  ۱۶ اسفند ۱۴۰۲
🔸 آخرین مهلت دریافت مقالات: ۳۰ بهمن ۱۴۰۲

🔷 مکان:
مرکز آموزش عالی شهیدبهشتی دانشگاه فرهنگیان استان تهران

🔶 اطلاعات بیشتر:
ncse3.cfu.ac.ir

🔹🔸🔹🔸🔹
🆔 @dr_s_rasouli
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴تایم لپس خورشید گرفتگی در مریخ

🔹این تصویر توسط کاوشگرِ استقامت بە زمین ارسال شده است.

١۴٠٢٫۱۱٫۲۱
🆔 @HajeNews
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔹🔸به زیر درخت کاج توجه کردید که نمیزاره گونه های دیگه رشد کنن ؟ و تنوع زیستی رو از بین میبره.

به نظرتون بهتر نیست توی هفته درختکاری (۱۵ تا ۲۲ اسفند)  به جای درختهای غیر مثمر مثل کاج و سرو که بومی منطقه ما نیستند، درختهای بلوط، مازو، زالزالک، بنه، آلبالو و بادام و... بکاریم؟
به نظرتون درختهای بلوط و مازو زیبا نیستن؟  تصور کنید اگه سنجابها هم بیان و‌ اونجا لونه بسازن، اگه آبیدر پر بشه از درختهای بلوط و مازو و سنجاب
🐿🌱🌱🐿🌱🌱🐿


@EnvironmentMedicinalPlants
int. day clip.mp4
48.7 MB
🔹روز جهانی زنان و دختران در علم خجسته باد
🔹ڕۆژی جیهانی ژنان و کچان لە زانستدا پیرۆز بێ
«من تەشی ڕێسێکی وەک شیرنی وەفاییم بۆ چییە
کیژی وریای چاوکراوەی فێرە زانینم دەوێ»
🔹Happy International day of women and girls in Science.

یازدهم فوریه روز جهانی زنان و دختران در علم نامیده شده است. بزرگداشت جهانی این روز، فراخوانی است برای شکستن کلیشەهای موهوم، نادیده گرفتن تعصبات جنسیتی، توانمندسازی زنان و دختران و شکست تبعیضی که زنان و دختران را از فعالیت در رشتەها و زمینەهای STEM باز می دارد
این روز درپی فراهم کردن فرصتی برابر برای زنانی است که خواهان بهبود دسترسی به علوم مختلف هستند و همواره به یادمی آورد که زنان ودختران نقش مهمی را در جوامع علمی وفناوری ایفا می کنند. پس شایسته است مشارکت آنان تکریم وتقویت گردد.
دراین راستا باید چالشهایی برای حمایت از استانداردها وایجادمحیطی امن صورت پذیرد؛ تا زنان ودختران بتوانند از توانایی های خود نهایت بهره را ببرند واستعدادهای خود را به منصه ظهور برسانند.
برابری جنسیتی نه تنها یک حق اساسی بشر است، بلکه دستیابی به آن تأثیرات بزرگ اجتماعی واقتصادی نیز درپی دارد.

🆔 @dr_s_rasouli
قلدری همکلاسی در مدرسه را جدی بگیرید/ دانش‌آموز «ابتدایی» باید خودش گلیمش را از آب بیرون بکشد؟

یک روانشناس کودک، ضمن تاکید بر اینکه والدین باید قلدری دانش آموزان دیگر مدرسه با فرزند دبستانی خود را جدی بگیرند، تاکید کرد که قلدری مسئله‌ای است که هم باید از سوی فرزندان به والدین گزارش داده و هم از سوی والدین پیگیری شود.

دکتر نازنین حبیبی درباره گله و شکایت برخی دانش آموزان دبستانی و به ویژه کلاس اولیها نسبت به قلدری همکلاسی‌هایشان در مدرسه و نحوه مواجهه والدین با این امر، اظهار کرد: خیلی اوقات والدین شنونده‌های خوبی برای فرزندان نیستند، برای مثال از فرزند خود می پرسند که «مدرسه چه خبر؟» اما به جواب او گوش نمی دهند و با فرزند خود زمان نمی‌گذرانند.

وی با تاکید بر اینکه باید از دانش آموز کلاس اولی و ابتدایی درباره اتفاقات مدرسه سوال پرسید و جویای اتفاقات شد، خطاب به والدین توضیح داد: از دانش آموز ابتدایی خود بپرسید «امروز در مدرسه چه اتفاقاتی افتاد و چطور بود؟». باید به حالات بچه‌ها توجه کرد. بچه‌ای که اصطلاحا در خودش فرو می‌رود، کابوس می‌بیند، رفتارهای وسواس گونه از خود نشان می‌دهد و یا وقتی به او می‌گوییم به مدرسه برو بهانه‌هایی نظیر دل درد و... برای نرفتن به مدرسه می‌آورد و یا واضح بیان می کند که نمی خواهم به مدرسه بروم، حتما دلیلی برای این کار خود دارد.

این روانشناس کودک با بیان اینکه گاهی مسائل روانشناختی این چنین نشانه‌های جسمانی واقعی نظیر دل درد و حتی تب نیز همراه خود دارد، خطاب به والدین افزود: اگر فرزند شما درباره اتفاقات مدرسه صحبت نمی‌کند اما تمایلی به رفتن به مدرسه ندارد و نشانه‌های یاد شده را در او می بینید، حتما باید رد این نشانه‌ها را بگیرید تا متوجه شوید دقیقا چه اتفاقی در مدرسه رخ داده است. شاید یکی از دانش‌آموزان فرزند شما را در مدرسه اذیت می کند، یا فرزند شما مهارت بازی کردن یا دوست‌یابی در مدرسه ندارد و یا نمی‌تواند با هم کلاسی‌ها ارتباط بگیرد و از این رو آنها او را در بازی با خود راه نمی‌دهند. حتی ممکن است از طرف مدرسه و با معلمان مشکل خاصی داشته باشد از این رو حتما باید رد این نشانه‌ها را بگیرید.

به گفته حبیبی خیلی از بچه‌ها ممکن است درباره مسائل خود در مدرسه اعم از قلدری همکلاسی‌ها و... با والدین خود در منزل صحبتی نکنند که این عدم بیان مسائل می تواند نشات گرفته از درونگرا بودن کودک و یا ترس او از بیان مسئله با والدین باشد.
وی ادامه داد: گاهی کودکان می ترسند که اگر مسائل خود را با والدین مطرح کنند از سوی والدین تنبیه یا سرزنش شوند. گاهی نیز می ترسند والدین آنها را مقصر دانسته و با آنها دعوا کنند. در چنین شرایطی لازم است والدین به کودک این اطمینان را دهند که تحت هر شرایطی و هر مسئله‌ای که در مدرسه رخ داده باشد آنها او را مقصر نمی دانند چراکه در بسیاری از مواقع افراد در اتفاقات ناخوشایند رخ داده، نقشی ندارند.

این روانشناس کودک با بیان اینکه والدین باید شروع کننده صحبت با کودک خود باشند و فضای گفتگو با او را ایجاد کنند، خطاب به والدین توصیه کرد: کنجکاو باشید که دوستان فرزند شما در مدرسه چه افرادی هستند؟. سعی کنید با دوستان مدرسه فرزند خود و با والدین آنها آشنا شوید تا فرزندتان در محیط سالم، دوستان سالمی پیدا کند.

حبیبی درباره نحوه مواجهه والدین با قلدری هم کلاسی فرزندشان در مدرسه خاطر نشان کرد: ابتدا باید دید آیا هم کلاسی قلدر فرزند دچار اختلال است و تحت هر شرایطی قلدری انجام می دهد و یا اینکه فرزند ما در برابر پاسخ صحیح به این قلدری ناتوان است؟. این دو مسئله جدا از هم هستند. اگر فرزند ما در برابر این قلدری ناتوان است والدین حتما باید در این امر مداخله کنند. باید مسئله را با مدرسه مطرح کرده و از  سوی دیگر بر روی مهارتهای زندگی، افزایش اعتماد به نفس و دوست یابی و... فرزند نیز کار کنند. اما در شرایطی که فرزند ما توانایی مقابله با این قلدری را دارد اما همکلاسی دچار مشکل است و تحت هر شرایطی قلدری به خرج می دهد باید این مسئله را حتما با مدیر مدرسه مطرح کرد تا از سوی اولیای مدرسه این امر پیگیری و آن کودک درمان شود.

وی در پاسخ به اینکه بعضا والدین اصرار دارند بچه‌ها باید خودشان از پس مشکلات و مسائل مدرسه بر آیند و در برابر این قلدری باید خودشان گلیم خودشان را از آب بیرون بکشند و شکایت آن را نزد والدین نیاورند، تصریح کرد: خیر این مسئله غلط است؛ حتما باید قلدری گزارش و از سوی والدین به آن رسیدگی شود چراکه اگر این بچه از پس خودش بر می آمد که نیاز به گزارش آن نداشت. قلدری موضوعی نیست که فکر کنیم فرزند باید خودش از پس آن بر آید. وقتی کودک شکایت آن را به ما عنوان می‌کند یعنی خودش نتوانسته از پس آن برآید و نیاز به کمک دارد.

 @perverde
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
کشف پنج ایزوتوپ جدید؛ این فقط آغاز راه است

#اخبار_علمی_و_پژوهشی

تأسیسات پرتوهای ایزوتوپی نادر،کمتر از یک سال پس از افتتاح، پنج ایزوتوپ که تا پیش از این دیده نشده بود را برای مشاهده تولید کرد؛ موفقیتی که به گفته محققان توانایی اکتشافی این تأسیسات را برجسته می کند. محققان با استفاده از جداکننده ایزوتوپ نادر پیشرفته در تأسیسات پرتوهای ایزوتوپ نادر، پنج ایزوتوپ غنی ...

📣 متن کامل را در Instant View ⚡️ (دکمه پایین صفحه) و یا در وب‌گاه انجمن فیزیک ایران بخوانید:
🚩http://www.psi.ir/news2_fa.asp?id=4032

وب‌گاه انجمن فیزیک ایران:
🌍 http://www.psi.ir

به کانال خبرى انجمن فیزیک ايران بپيوندید:
👇👇🏽👇👇🏽👇👇🏽👇
http://www.tg-me.com/psinews
🔴 جایزه انجمن فیزیک آمریکا در دستان دانش آموخته دانشگاه شریف

🔸به نقل از دانشگاه صنعتی شریف، یکی از جوایز سالانه انجمن فیزیک آمریکا ۲۰۲۴ به دکتر آزاده کیوانی، فیزیکدان ایرانی اهدا شد. این جایزه در بخش فیزیک کاربردی و صنعتی به فیزیکدان‌هایی که در خارج از فضای آکادمیک و دانشگاهی فعالیت می‌کنند، اعطا می‌شود.

🔸جایزه امسال به دلیل توسعه روش‌های کاربرد هوش مصنوعی در بخش‌های گوناگون، از آموزش تا پژوهش درباره سرطان، به آزاده کیوانی اهدا شد.

@UofTeh
2024/05/23 14:45:52
Back to Top
HTML Embed Code: