Telegram Web Link
۷– روابط با بستگان

نشانه های روابط عاطفی پایدار و موفق چیست؟
بستگان احتمالاً حتی مهم‌تر از دوستانمان در زندگی‌مان هستند. به همین دلیل، روابط خوب با خانواده شریک زندگیتان کلید یک رابطه خوب بین شما دو نفر است. اگر به‌طور مداوم با والدین همسرتان دعوا کنید، این موضوع دلیلی برای اختلاف بین شما و همسرتان نیز خواهد شد
۸– درگیری‌های سالم

نشانه های روابط عاطفی پایدار و موفق چیست؟
در مورد دعواها صحبت کنیم، درگیری‌های سالم می‌تواند بخشی از یک رابطه سالم باشد. اگر با کسی در رابطه هستید و برنامه‌ای برای هرگز دعوا نکردن دارید، احتمال زیاد اولین مشاجره باعث فروپاشی رابطه شما خواهد شد. در عوض، سعی کنید راهکارهای حل اختلاف را درک کنید و در مورد آن‌ها با یکدیگر گفتگو نمایید.
۹– جشن گرفتن موفقیت‌ها

نشانه های روابط عاطفی پایدار و موفق چیست؟
چیزی بدتر از زندگی با شخصی که موفقیت‌های شما را کوچک جلوه می‌دهد و اصلاً به آن‌ها اهمیت نمی‌دهد، وجود ندارد. در زوج‌های هماهنگ و خوشبخت، شرکا از موفقیت‌های یکدیگر خوشحال می‌شوند و الهام بخش یکدیگر در دستیابی به اهداف جدید می شوند.
۱۰-سازش

نشانه های روابط عاطفی پایدار و موفق چیست؟
به یاد داشتن تمام جزئیات مهم است، اما سازش‌ها را هم فراموش نکنید. اگر با معشوق خود در مسائل کوچک (و بالعکس) سازش نکنید، درگیری‌های ناسالم زیادی خواهید داشت که می‌تواند منجر به جدایی شود.
۱- نوع رابطه‌

نشانه های روابط عاطفی پایدار و موفق چیست؟
مردم می‌توانند روابط پایدار و عشق را به شیوه‌های مختلف توصیف کنند. اما حداقل ۲ نوع رابطه وجود دارد که بیشتر از همه به آن می اندیشند.

نوع ۱: وحدت کامل

نوع ۲: رشد

در مورد اول، شرکا یکدیگر را «نیمه‌ی گمشده» هم می‌بینند. آن‌ها ممکن است فکر کنند برای هم ساخته شده‌اند. در مورد دوم، عاشقان کاری به شباهت‌ها و تفاوت‌هایشان ندارند بلکه تلاش می کنند با هم در زندگی مشارکت کنند. دانشمندان معتقدند زوج‌های نوع دوم شانس بسیار بیشتری برای ایجاد یک رابطه هماهنگ و پایدار دارند زیرا آماده سختی‌های پیش رو هستند و انتظار ندارند همسرشان ایده‌آل باشد.
Forwarded from م م
😊احساسی که نشانه هوش بالاست

به نقل از نشریه Psychological Medicine
:
نتایج تحقیقات جدید نشان می‌دهد، افراد باهوش احساس شادی بیشتری را تجربه می‌کنند.

این ایده که افراد باهوش‌تر معمولاً بدخلق یا ناراضی‌اند احتمالاً به طور متوسط درست نیست.


این یافته‌ها از نظرسنجی ۶۸۷۰ نفر به دست آمده است که آزمون شادی و ضریب هوشی داده بودند. نتایج نشان داد که افراد با IQ بالاتر (۱۲۰-۱۲۹) شادتر از افراد با IQ پایینتر (۷۰-۹۹) بودند.


این مطالعه همچنین نشان داد که افراد با آی کیو بالاتر از بهداشت جسمانی و روانی بهتری برخوردارند.

نتایج تحقیق دیگری نشان داده است که شادی پایدار نیز نشانه ضریب هوشی بالاتر است.

افرادی که ضریب هوشی بالاتری دارند، در سن ۳۱ سالگی به همان اندازه که در ۵۱ سالگی خوشحال هستند، شاد خواهند بود.

👈منبع👉
جملات اشتباه والدین که فرزندان را در آینده نیازمند روانشناس می کند

۱- «تو خیلی قشنگی»
ممکن است در بزرگسالی این تصور پیدا شود که ظاهر مهم ترین چیز است.

۲- «من وقتی هم سن تو بودم خیلی بهتر بودم»
مقایسه شدن همیشه برای بچه ها دردناک و اضطراب آور است.

۳- «نه نه، اونجا نرو! خطرناکه!»
تلاش افراطی برای محافظت از فرزند او را دچار «سندرم پیتر پن» کند. معمولاً افراد بالای ۳۰ سال به این سندرم دچارند که بیشتر آنها هم مرد اند. این افراد در برابر بزرگ شدن مقاومت می کنند و همچون کودکان، بی ثبات و احساساتی اند و رفتارهای بچگانه ای دارند. تشکیل خانواده برای این افراد دشوار است و علاقه ای به بچه دار شدن و برعهده گرفتن مسئولیت آن ها ندارند.

۴- «البته که آره!»
تربیت آسان گیرانه در نهایت هم به فرزند آسیب خواهد زد و هم به والدین. تحقیقات نشان داده این رویکرد به شکل غیر مستقیم سبب می شود فرزند در آینده با افراد نامناسبی ارتباط برقرار کند.

۵- «تو از اون خیلی بهتری.»
با این کار ممکن است کودک خودشیفته بار بیاید.

۶- «دیدی گفتم اینطوری میشه!»
تأکید بر اینکه شما نتیجه ی تصمیم و ایده ی فرزندتان را از قبل می دانستید، هیچ فایده ای برای فرزندتان ندارد. فرزندتان باید یاد بگیرد که از تجربیات خودش استفاده کند. فرزندتان را به خاطر گرفتن تصمیمات درست و غلبه بر مشکلات تحسین کنید.

۷- «من اینطوری بزرگ شدم، مشکلی هم پیدا نکردم.»
فراموش نکنید که هر کسی منحصر به فرد است و با بقیه تفاوت دارد. بنابراین نمی توان برای همه از یک شیوه ی واحد استفاده کرد.

۸- «من خیلی چاقم. باید رژیم بگیرم.»
وقتی جلوی فرزندتان درباره ی نقص های ظاهری تان صحبت می کنید، نه تنها خودتان را در چشم او پایین می آورید، بلکه طرز فکری اشتباهی هم در فرزندتان درباره ی ظاهر خودش به وجود می آورید.

۹- «اون رو نخور. چاق شدی.»
یادآوری اضافه وزن داشتن به کودک اعتماد نفس‌اش را صدمه می‌زند و ممکن است او را در بزرگسالی گرفتار پرخوری و دیگر اختلالات غذایی کند.

۱۰- «ولت میکنم میرم!»
این رفتار می تواند حس دلبستگی کودک نسبت به والدینش را به عنوان مرکز امنیت از میان ببرد.
✳️✳️ والدین ناسالم؛

به وقت مراقبت غایب
و به وقت استقلال فرزندان
وابسته خواهند بود

@drawing_psy
معنای روانشناختی سکوت

سکوت هنگام خشم؛ قدرت است
سکوت هنگام غم؛ غرور است
سکوت هنگام تمسخر؛ پیروزی است
سکوت هنگام نصیحت؛ ادب است


📖 ای سکوت، ای مادر فریادها،
ساز جانم از تو پرآوازه بود
تو کجایی تا بگیری داد من؟
گر سکوت خویش را می‌داشتم
زندگی پر بود از فریاد من! (فریدون مشیری)


🆔 @drawing_psy
طبق پژوهش ها، همه افراد روزانه مدتی در حال گفتگو با خود هستند. نوع و سبک این گفتگو ارتباط بسیاری با خودانگاره و برداشت های ما از خود، دیگران و جهان دارد.

تعامل و گفتگوی خوب و مطلوب ما با کودکان منجر به خودانگاره مثبت و تقویت عزت نفس شان
می شود.

🆔@drawing_psy
کودکان نیز مانند بزرگسالان با احساسات زیادی سروکار دارند، اما نسبت به شناخت این احساسات آگاهی ندارند.

✳️شما عنوان پدر یا مادر در کمک به درک احساسات و رفتارهای کودک خود نقش بسیار مهمی ایفا می کنید و باید به او نشان دهید که چگونه احساساتش را به شیوه ای مثبت
و سازنده مدیریت کند.

✳️این ۴ دایره کمک زیادی به شما در این راه خواهد کرد.

🆔@drawing_psy
کتاب به دور از تنش
نوشته ی ندرا گلور تواب
ترجمه ی شکیلا کلائی

هر خانواده ای داستانی دارد برای برخی خانواده بنیاد محکم و اطمینان بخشی است که کمک میکند با چالشهای زندگی روبه رو شد و برای برخی دیگر منبع ناراحتی و تعارضی است که سنگینی آن را باید تا آخر عمر در سینه حس کرد در این کتاب روان درمانگر ندرا تواب با راهنمایی دلسوزانه و در عین حال ساده نقشه ی راه تحول بخشی را برای برون رفت از
مارپیچ روابط ناسالم خانوادگی ارائه میدهد.
بسیاری از مردم برای حل مشکلات ذهنی خود به روان شناس مراجعه میکنند غافل از اینکه بزرگترین مشکلات آنها اغلب در روابط خانوادگی شان نهفته است.
در این کتاب روان درمانگر ندرا تواب راه هایی کاربردی را به ما نشان میدهد تا به کمک آنها بتوانیم مسائل و مشکلات پیش آمده با والدین فرزندان خواهر و برادر و حتی خانواده ی همسر را حل کنیم.
✳️ ما وظیفه داریم فرزندان خودکفا تربیت کنیم

فرزندان ما نباید به خاطر کارهایی که خودشون می تونن انجام بدن، به دیگران وابسته باشند

تا وقتی بچه‌هاتون کوچیکتر هستن اینها رو انجام بدین

@drawing_psy
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
✳️ اگر فرزندی دارین که طرز فکر ثابت داره و با خودش می‌گه من باهوش نیستم، بهتره چه جوابی بهش بدین؟

📚 کتاب : طرز فکر
تغییر طرز فکر برای تحقق توانمندی‌ها
🖌نویسنده: کارل اس. دوک

همه پدر و مادر ها و معلم ها باید این فیلم نگاه کنند


🆔@drawing_psy
بعضی والدین به‌محض پیش آمدن هر اختلافی میان فرزندان، به آن ورود می‌کنند تا صلح و آرامش را برقرار کنند. این واکنش عجولانه مانع یادگیری مهارت حل مسئله توسط بچه‌ها می‌شود.
کمی صبوری نشان دادن و تشویق فرزندان به صحبت با هم در وقت مناسب، نتایج بهتری در حل اختلافات و آشتی پایدار بین آنها دارد. این کار مهارت‌های اجتماعی و حل مسئله را در آنها تقویت می‌کند.

@drawing_psy
⚠️ ما نسبت به کسانی که دوست‌شان داریم، بی‌رحم‌تر هستیم

دکتر ریچاردسون، روانشناس، پس از چندین سال تحقیق نتیجه‌گیری کرده است که پرخاشگری افراد به نزدیکان خود بیشتر از نوع پرخاشگری مستقیم است و شامل بدرفتاری‌های مختلف از جمله فریاد، آزار کلامی و فیزیکی می‌شود. ریچاردسون می‌گوید:«ما نسبت به کسانی که دوست‌شان داریم، بی‌رحم‌تر هستیم».

👈 منبع
📚کتاب بدن فراموش نمی کند

✳️ما در کودکی غریزه ای بیولوژیکی برای دلبستگی با دیگران داریم؛ چاره دیگری نداریم.
فرقی نمی کند والدین یا مراقبان کودک افرادی با محبت و دلسوز باشند یا افرادی سرد، بی عاطفه، بی توجه یا سوء استفاده گر به هر حال کودک بسته به تلاشش برای تحقق حداقل برخی از نیازهایش یک سبک مقابله ای را برای خود ایجاد میکند.
بخش اعظمی از کودکانی که ما، درمان شان می کنیم و میزان شایان توجهی از بزرگسالانی که در درمانگاه های روان پزشکی دیده میشوند جزء این گروه اند: کودکانی که مراقبانشان منبع ناراحتی و وحشت کودک بودند.
در چنین اوضاعی کودک کسی را ندارد که به او رجوع کند و بدین ترتیب با دوراهی لاینحلی روبه رو میشود؛ مادر، هم زمان هم برای بقای کودک ضروری است و هم منشأ ترس اوست.
روان شناس مری مین این الگو را دل بستگی آشفته نامید. دل بستگی آشفته « ترس بدون راه حل» است.
سوء استفاده ی والدین از کودک تنها دلیل دل بستگی آشفته نیست، این نوع دلبستگی دو دلیل دیگر هم دارد: 👇👇

🆔@drawing_psy
روانشناسی
📚کتاب بدن فراموش نمی کند ✳️ما در کودکی غریزه ای بیولوژیکی برای دلبستگی با دیگران داریم؛ چاره دیگری نداریم. فرقی نمی کند والدین یا مراقبان کودک افرادی با محبت و دلسوز باشند یا افرادی سرد، بی عاطفه، بی توجه یا سوء استفاده گر به هر حال کودک بسته به تلاشش برای…
۱- دسته ای از مادران که ظاهراً آن قدر سرگرم کارهای خودشان هستند که به بچه هایشان توجهی نمی کنند. اغلب مداخله جو و شرور هستند؛ یا طردشان میکنند یا به گونه ای رفتار میکنند که گویی از کودکانشان انتظار دارند به نیازهای آنها پاسخ دهند.

۲- گروه دوم مادرانی هستند که درمانده و ترسو به نظر میرسند اغلب رفتاری احساسی و شکننده دارند و نمیدانند چطور در رابطه نقش فرد بزرگسال را ایفا کنند و گویی از کودک می خواهند آنها را آرام کند.

کودکانی که در طفولیت احساس امنیت نمی کنند همچنان که بزرگ تر می شوند از حیث تنظیم خلق وخو و واکنشهای هیجانی شان به مشکل بر میخورند. بسیاری از کودکان آشفته تا موقع رفتن به مهد کودک یا پرخاشگرند یا حواس پرت و بی قید؛ به علاوه، کم کم طیفی از مشکلات روانی در آنها ظاهر می شود.
همچنین الگوهای دلبستگی اغلب تا بزرگسالی با فرد می مانند. اگر به این نتیجه برسید که آدم وحشتناکی هستید (زیرا چه دلیلی دارد که پدر و مادرتان آن طور با شما برخورد کنند؟) کم کم از بقیه هم انتظار خواهید داشت رفتار بدی با شما داشته باشند و این رفتار را می پذیرید.
الگوهای اولیه ی دل بستگی نقشه هایی درونی را به وجود می آورند که روابطمان را در مسیر زندگی ترسیم می کنند، اما خبر خوب این است که همیشه میتوانیم این نقشه ها را از نو ترسیم کنیم.

🆔@drawing_psy
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
دکتر گابور مته
نویسنده کتاب افسانه عادی بودن
بزرگترین هدیه ای که والدین می تونن به فرزندان بدن....
2024/05/19 00:26:36
Back to Top
HTML Embed Code: