Telegram Web Link
بانک مرکزی: به زودی اوراق سپرده‌ی #خیلی_خاص با نرخ 70 درصد (نرخ سود نزول‌خواران) منتشر خواهد شد!😄
@emacoabbasi
اگر #دلار را هم یک کالا فرض کنیم که عرضه و تقاضایی دارد، باید همپای تورم رشد کند. سرکوبی که یکسال گذشته علی رغم سود بانکی ۲۵ درصدی روی دلار صورت گرفت توسط تورم ۲۵ درصدی در حال جبران است.

اگر وضعیت سیاسی به همین شکل باقی بماند و اوراق ۳۰ درصدی بدون ریسک در دسترس باشد کف تورم ۳۰ درصدی را برای سال ۱۴۰۳ خواهیم داشت. این یعنی در پایان سال ۱۴۰۳ حداقل قیمت دلار ۳۰ درصد بالاتر از قیمت فعلی خواهد بود چیزی بین ۷۵ الی ۷۷ هزار تومان!
هرگونه تنش‌سیاسی می‌تواند دلار را به بالاتر از این اعداد پرتاب کند و گشایش‌های سیاسی می‌تواند سرعت رشد دلار را کاهش دهد!

@emacoabbasi
به بهانه‌ی برد مقابل ژاپن!

هنگام برد امروز ایران مقابل ژاپن در ترافیک بودم و وقتی پنالتی ایران گل شد تمام سرنشینان ماشین‌های اطرافم شروع به فریاد وخوشحالی کردند. برای لحظاتی استرس کار و خستگی را فراموش کردیم و یک شعف و غرور ملی وجودمان را فراگرفت! یک حس مشترک فارغ از نگاه‌های سیاسی و جناحی و اقتصادی و فرهنگی! یک احساس مشترک ملی!

داشتم فکر می‌کردم روزهایی غیر از این ، در همین ترافیک همه مشغول لعن و نفرین به ترافیک و مسببان آن و یا دعوا بر سر عبور و مرور بین لاین‌ها با یکدیگر هستند و یا خستگی ترافیک به خستگی کاری آن روز اضافه شده و کسل و بی حوصله پشت فرمان نشسته اند! مایی که هیچ برنامه ای برای شادی دسته جمعی نداریم و اینقدر تحت فشاریم که مفهوم شادی دسته جمعی را فراموش کرده ایم!
هر چقدر فکر می‌کنم آخرین خوشحالی جمعی در ایران کِی بوده چیزی یادم نمی‌آید!
شاید برد یک مسابقه شاید امضای برجام و شاید هم چیزی دیگر...
اما تا دلتان بخواهد غم‌های دسته جمعی را به یاد می‌آورم. تنش‌های داخلی، اعتراضات، کشته شدن بی گناهان، تورم قیمتی کالاها و گرانی دلار، سقوط بورس، افزایش تحریم‌ها و ...

فکر نمی‌کنم جامعه‌ی ما هیچ وقت اینقدر تحت فشار داخلی و خارجی بوده باشد و فکر نمی‌کنم در چند سال اخیر به اندازه‌ی امروز ، پدیده‌ای توانسته باشد مردم را در مدت کوتاهی از این سر طیف ( ناراحتی) به آن سوی طیف ( خوشحالی) پرتاب کرده باشد.
حالا فرض کنید کشور در سایر حوزه ها هم به یک کشور پیشرفته برسد و از آن عبور کند!
غرور ملی ناشی از افزایش ارزش پول ملی در دنیا!
غرور ملی ناشی از ارزش بالای پاسپورت ملی!
غرور ناشی از فروش محصولات ایرانی در بازار جهانی!
غرور ناشی از توسعه‌ی فضای گردشگری در سطح بین المللی!
غرور ناشی از جایگاه معتبر سیاسی در جهان و ..‌.

شادی فوتبال شاید چند هفته‌ی دیگر فروکش کند و دوباره در ترافیک خیابان‌ها شاهد نگاه‌های خسته‌مان به یکدیگر باشیم اما شادی های از جنس توسعه‌‌ی ملی تا نسل‌های بعد به یادگار می‌ماند!
به امید شادی روز افزون ملت💝
@emacoabbasi
سایه‌ی سنگین سود ۳۰ درصدی بر اقتصاد کشور

برخلاف پیش بینی ها، اوراق ۳۰ درصدی زودتر از موعد به فروش رسید و بخش زیادی از نقدینگی دوباره با نرخ سود بالاتر به سیستم بانکی برگشت!

پول‌های سرگردان یک نوسان ۲۰ درصدی روی دلار گرفتند و ۳۰ درصد هم تضمینی روی این اوراق که ۵۰ درصد سود خالص بدون مالیات را در یکسال رقم می‌زند!

تاثیر این اوراق را روی بورس و دلار مشاهده می‌کنید که باعث فشار فروش در هر دو بازار شده است، بازار خودرو هم کاهشی خواهد شد و رکود مجددا پدیدار خواهد شد.

با این اوراق باید منتظر رکود بزرگتری در ماه‌های آینده باشیم و احتمالا دلار هم دوباره روند فرسایشی-نزولی خواهد گرفت.سود‌های این‌چنینی بر نسبت p.e بازار فشار مضاعفی وارد خواهد کرد.

با این وضعیت سود بانکی تضمینی بدون مالیات، شرایط تحریم‌ها و سایه‌ی جنگ در منطقه و دست اندازی دولت به سود شرکت‌ها، بازار سرمایه بیش از پیش تحت فشار قرار خواهد گرفت.

با این شرایط بورس نسبت به هر خبر بنیادینی نظیر افزایش قیمت دلار و افزایش قیمت جهانی کامودیتی‌ها و پوشش خوب سود شرکت‌ها و ... بی تفاوت خواهد بود.

به نظر فقط من دو حالت می‌تواند رشد بورس را رقم بزند:
۱- از بین رفتن سایه‌ی جنگ و توافقات احتمالی صلح در منطقه
۲-خواست دولت و تزریق نقدینگی به شرکت‌ها برای حمایت از بورس


پتانسیل بازار سرمایه همچنان بالاست و تنها نیاز به خواست دولت برای حمایت از بورس بستگی دارد زیرا نقدینگی باقی مانده در بازار در شرایط فعلی جوابگوی شناوری سهام موجود در بازار نیست! باید دید بالاخره هدایت نقدینگی به سمت بورس در دستور کار قرار می‌گیرد یا همچنان روند فرسایشی ادامه دارد؟
موفق باشید!
@emacoabbasi
محسن عباسی
پدیده‌ی ترس از قانون‌گذار! اعتماد کی به بورس باز می‌گردد؟ سال‌ها پیش که نفت خوب فروش می‌رفت دولت نه صحبتی از حمایت از بورس می‌کرد و نه خیلی به درآمد شرکت‌های بورسی کاری داشت! عمده‌ی تریدرهای حقیقی و حقوقی دنبال سود مجمع بودند و فصل مجامع هم بورس داغ بود.…
یک مقام پالایشی؛ به ما وعده بازنگری در ابلاغیه اخیر قیمت خوراک و فرآورده داده شده ؛ امروز جلسه مهمی داشتیم.‌

پ.ن کیلومترها با اعتمادسازی فاصله داریم!
در عرض کمتر از یک ماه دوبار در یک دستورالعمل دست برده اند! یعنی افق سرمایه‌گذاری در این مملکت به یک ماه هم نمی‌رسد!

#جلسه‌ی_مهم
@emacoabbasi
پول‌های داغ بلای جان اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۳
گزینه‌ی بورس ۱۴۰۳ برای جذب پول‌های داغ روی میز است!


اصولا پول داغ به پول‌های سرگردانی گفته می‌شود که بین بازارها به صورت کوتاه مدت به امید دریافت سود بیشتر جا به جا می‌شود. مثلا پولی که از "بانک‌های با پرداخت سودِ پایین" خارج می‌شود و وارد بازار ارز و طلا و کریپتو کارنسی و ... می‌شود. این پول‌ها می‌تواند حتی در یک بازار مشخص هم جا به جا شوند برای مثال از حساب‌های سپرده‌گذاری بلند مدت با نرخ سود پایین، خارج و وارد حساب‌های سپرده‌گذاری کوتاه مدت با نرخ سود بالاتر شوند. می‌تواند از بازار پول به بازار ارز برود. حتی می‌تواند از یک کشور به کشور دیگری برود. سال ۲۰۰۸ به دلیل بحران مالی و کاهش ۲ درصدی نرخ بهره توسط فدرال رزرو امریکا، و نرخ بهره‌ی بیش از ۴ درصدی در چین، پول‌های زیادی از امریکا روانه‌ی چین شد که چین هم در کنترل آن از طریق انتشار اوراق ناموفق بود که در نهایت منجر به تورم مواد غذایی شد.
هر چه افق سرمایه‌گذاری بلند مدت مخدوش‌تر باشد و امنیت سرمایه‌گذاری بلند مدت در خطر باشد، "نسبتِ پول داغ به سپرده‌های بلند مدت بیشتر" می‌شود به عبارت دیگر افراد بیشتری تشویق می‌شوند تا پول خود را از سرمایه‌گذاری ‌های بلند مدت خارج کنند و دست به سرمایه‌گذاری‌های کوتاه مدت بزنند. اثرات تخریبی پول داغ را در بازارهای بورس ۹۹، خودرو، اپارتمان و ... دیده ایم و این چرخه چند سال یکبار تکرار می‌شود.

پول‌های داغ عمدتا اثرات تخریبی دارند و دولت‌ها برای کنترل آن عمدتا دست به انتشار اوراق با سود بالا می‌کنند اما این یک مُسکن موقتی است و فقط به فربه‌شدن بیشتر این پول داغ منجر می‌شود و قدرت تخریب آن را بالاتر خواهد برد. در بسیاری از کشورها بازار سرمایه نقش کنترلی مهمی در هدایت پول داغ دارد و اخیرا هم بازار کریپتو کارنسی بخشی از این پول‌های پرریسک را به خود جذب کرده است تا اثرات تخریبی آن در بازارهای دیگر کاهش یابد. بازار بورس ما هم می‌تواند در سال ۱۴۰۳ به شکل متفاوت‌تری این نقش را برای اقتصاد کشور ایفا کند

چرا بورس ۱۴۰۳ متفاوت‌تر است؟

در سال ۹۹ بورس تهران شاهد هجوم پول داغ بود که در تاریخ بورس بی سابقه بود. نهادهای عرضه کننده‌ی سهام نظیر حقوقی‌های سهم و بازارگردان‌ها و ... بسیار اندک و محدود بودند و شرکت‌ها نیز برنامه ای برای افزایش سرمایه نداشتند. شناوری شرکت‌ها بسیار اندک بود و جوابگوی تقاضای بازار نبود.

اما بورس ۱۴۰۳ متفاوت از سال ۱۳۹۹ است. شناوری شرکت‌ها بسیار بیشتر شده است. صندوق‌های سرمایه‌گذاری بزرگ و بازارگردان‌ها به مراتب بیشتر شده اند. شناوری‌ها افزایش زیادی داشته است. P/E بازار در بسیاری از سهم‌ها به کمتر از ۵ واحد رسیده است! و مهم‌تر اینکه ارکان نظارتی و اجرایی و بازیگران و فعالان بازار تجربه‌ی سال ۹۹ را دارند و در صورت رونق مجدد بورس امکان منطقی‌کردن روند‌ها و جلوگیری از حباب‌های قیمتی وجود دارد. در بورس بر خلاف بانک‌ها و بر خلاف اوراق دولتی، هیچ نقدینگی جدیدی بوجود نمی‌آید و سهام "صرفا یک ابزار معامله" است که باعث جا به جایی نقدینگی بین افراد می‌شود و پول جدیدی تولید نمی‌کند. باید توجه داشت که همواره بخشی از این پول‌ها صرف خرید عرضه اولیه، شرکت در افزایش سرمایه‌ها و ... می‌شود. این امر می‌تواند به بهبود وضعیت سرمایه‌گذاری در کشور کمک کند.

به نظر من بورس ۱۴۰۳یکی از آماده‌ترین ابزارهای کنترلی برای پول داغ است و فقط اراده‌ی دولت را می‌طلبد تا با ابزارهایی که در اختیار دارد نقدینگی را وارد کانال بازار سرمایه کند.
@emacoabbasi
از دیروز که پول‌های بلوکه شده برای خرید اتومبیل‌ها آزاد شده، دلار دو هزار تومان گران شده!
تصور آزاد شدن مبالغ اوراق ۳۰ درصدی در سال بعد و تاثیراتش بر بازار کالایی و ارز و طلا وحشتناک است.
چرا کسی به فکر هدایت درست این نقدینگی نیست
@emacoabbasi
ببینید کارمان به کجا رسیده است که سایت زرد فرارو، بورس را هم تراز کوروش کمپانی و موسسات مالی غیر مجاز و پیش فروش و کلاه برداری آپارتمان کرده است! این چه وضع مدیریت اقتصاد این مملکت است؟ واقعا چرا جایگاه بازار سرمایه اینقدر تنزل یافته؟ چرا تدبیری برای بازار نمی‌کنید؟
مسئولان، کلاه‌تان را بالاتر بگذارید!

@emacoabbasi
محسن عباسی
ببینید کارمان به کجا رسیده است که سایت زرد فرارو، بورس را هم تراز کوروش کمپانی و موسسات مالی غیر مجاز و پیش فروش و کلاه برداری آپارتمان کرده است! این چه وضع مدیریت اقتصاد این مملکت است؟ واقعا چرا جایگاه بازار سرمایه اینقدر تنزل یافته؟ چرا تدبیری برای بازار…
سواد مالی ایرانی!

سواد مالی در ایران و دنیا تفاوت‌های زیادی دارد! در دنیا سواد مالی آگاهی در خصوص درک مفاهیم اقتصادی نظیر پس انداز و سرمایه‌گذاری و ... است. انقدر ثبات اقتصادی دارد که نهادهای مالی برای شما برنامه های مالی بازنشستگی تدوین می‌کنند!
در اقتصاد بی ثبات ما مفاهیم اقتصادی طور دیگریست و سواد مالی هم داشته باشید بدون رانت از همه چیز و همه کس عقب می‌مانید چند مورد از مفاهیم و پدیده ها را مرور کنیم:

پس انداز : در دنیا به معنای انباشت بخشی از درآمد در حساب بانکی برای هزینه یا خرید دارایی در آینده است در ایران اما پس انداز منجر به بی ارزش شدن پول شما در آینده می‌شود و نگهداری وجه نقد اشتباه بزرگیست.

مسکن: در همه جای دنیا یک کالای مصرفیست که حتی خرید آن (خصوصا در اروپا) توجیه ندارد اما در ایران سواد مالی ۱۰۰ درصد هم داشته باشید باید ۱۰۰ سال کار کنید تا خانه دار شوید!

بیمه: در دنیا به معنای آرامش خاطر است در ایران یک "مینی دیکتاتور اقتصادی" که به زور از حقوق کارمندان و درآمد شرکت‌ها سهم خودش را بر می‌دارد و هنگام دادن خسارت با هر ترفندی از دادن خسارت شانه خالی می‌کند!

صندوق بازنشستگی: در دنیا که کارش معلوم است، در ایران اما منبع مشکلات و معضلات و حیاط خلوت سیاسیون و دوستان و مدیران بی کفایت است.

مالیات: در دنیا منابع دریافت مالیات و هزینه‌کرد آن شفاف است و در اینجا قانون مالیات مانند سیستم گوشی‌های هوشمند چند وقت یکبار آپدیت جدید می‌دهد! معلوم هم نیست کجا هزینه می‌شود!

بانک مرکزی: در دنیا مستقل است و تصمیماتش ارتباطی با دولت ندارد ولی در ایران یکی از وزراتخانه های دولت است و مشغول دستکاری در اقتصاد!

بورس: در دنیا، بورس علیرغم همه‌ی افت و خیزها همان بورس است و در ایران شده همتراز کوروش کمپانی که یک سرباز فراری تاسیسش کرده!

بقیه مفاهیم اقتصادی و پدیده هایش هم همین وضعیت را در اقتصاد ما دارند و قابل پیش بینی نیستند که به سواد مالی مردم ربطش می‌دهید. اینقدر مافیا در این اقتصاد وجود دارد و در همه جا ریشه دوانده که تا روزنه ای پیدا می‌شود مردم برای جبران تورم به آن روزنه هجوم می‌آورند به ناچار اعتماد می‌کنند و بسیاری این بین، در نبودِ نظارتِ درست، مورد سواستفاده قرار می‌گیرند.

بورس اولویت اول در رسانه های زرد حالا با ماجرای کلاه برداری و کوروش کمپانی مقایسه می‌شود... واقعا جای تاسف دارد...

دردی است غیر مردن، آن را دوا نباشد
پس من چگونه گویم، کاین درد را دوا کن

از من گریز تا تو، هم در بلا نیفتی
بگزین ره سلامت، ترک ره بلا کن

@emacoabbasi
برگی از تاریخ اقتصاد دستوری!

نمی‌گذاریم #دلار به ۹۰۰ تومان برسد!

@emacoabbasi
محسن عباسی
سایه‌ی سنگین سود ۳۰ درصدی بر اقتصاد کشور برخلاف پیش بینی ها، اوراق ۳۰ درصدی زودتر از موعد به فروش رسید و بخش زیادی از نقدینگی دوباره با نرخ سود بالاتر به سیستم بانکی برگشت! پول‌های سرگردان یک نوسان ۲۰ درصدی روی دلار گرفتند و ۳۰ درصد هم تضمینی روی این اوراق…
بورس در حال خونریزی است...
"بورس آیینه‌ی تمام نمای اقتصاد و سیاست"

حس و حال عجیبی بر جامعه حاکم شده است، در سمت مردم، یک ناامیدی عمومی، اضطراب دسته جمعی و نارضایتی اقتصادی و در سمت دولت و حاکمیت، یک رخوت حاکمیتی!
حتی رسانه‌ها هم شور و حال سابق را ندارند و نوعی اتمسفر برزخی بر کشور حاکم شده است. زندگی ما انگار که کم‌رنگ‌تر از قبل شده و یک سری از پدیده ها رنگ و بوی سابق را ندارند. این مختص بورس نیست و بر همه جای سیاست و اقتصاد حاکم است. یک پژمردگی سیاسی و اقتصادی در دل جامعه شکل گرفته است که بورس هم جدا از آن نیست.

باید بپذیریم که رفتار بورس ماهیت مستقل ندارد، بورس عقربه ای است که برآیند عوامل تاثیر گذار بر اقتصاد و سیاست را نشان می‌دهد. بورس آیینه ای است که رفتارهای سیاسی و اقتصادی را بازتاب می‌دهد. بورس نمی‌تواند به صورت مستقل از سایر عوامل و بازارها حرکت کند. محرک‌های بورس یا اقتصادی هستند و یا سیاسی.
در بخش اقتصادی، سود ۳۰ درصدی بدون ریسک فشار شدیدی به سرمایه‌گذاری در بورس وارد می‌کند و P/E بازار را تحت فشار قرار داده است.
جریان درآمدی شرکت‌ها تحت تاثیر مصوبات یک شبه‌ی دولت قرار گرفته و چشم انداز اقتصادی شرکت‌ها جالب نیست.
در بخش سیاسی نیز نه در بخش سیاست داخلی و نه سیاست خارجی تحرک مثبتی دیده نمی‌شود. حتی تاریخ‌های حساس نظیر انتخابات و ‌... هم نتوانسته دولت را مجاب کند که لااقل سر و سامانی به بورس بدهد.
در این فضا سرمایه‌گذاران هم اعتماد خود به دولت و بازار را به طور کامل از دست داده‌اند و در این رکود اقتصادی اندک سرمایه خود را از بازار خارج می‌کنند.
در واقع بورس در حال بازتاب دادن اثرات عدم برنامه ریزی درست برای اقتصاد است.
بورس در حال بازتاب اثرات تصمیمات یک شبه است.
بورس در حال بازتاب دادن سرکوب ها و نشنیدن صدای ملت است.
بورس در حال فریاد زدن دردهای اقتصادی و سیاسی کشور است.
بورس می‌گوید اقتصاد ما مشکل دارد، سیاست ما پویا نیست، بیکاری و فقر و مهاجرت در پیش است، جوانان امیدوار نیستند و اینده چندان روشن نیست.
بورس نیم جان است و در حال خون‌ریزی است.

بورس نیازمند یک برنامه‌ی نجات است که هم به محرک‌های اقتصادی پایدار نیاز دارد (نظیر ثبات جریان‌های درآمدی شرکت‌ها، کاهش نرخ تورم و سود بانکی و ..) و هم به تزریق نقدینگی.

اگر رفتار بورس را عقلایی در نظر بگیریم از منظر تجربی هم می‌توانیم به وضعیت بورس نگاهی بیندازیم تا ببینیم انتهای این فرسایش در دفعات قبل به کجا رسیده است. در پست بعدی در این خصوص مطالبی را مرور خواهم کرد تا ببینیم ایا این حجم از ناامیدی در بورس سابقه داشته و اینکه در نهایت به کجا ختم شده است.
@emacoabbasi
اولین سیگنال بورسی دولت
وزیر اقتصاد:
اکنون بازار سرمایه ظرفیت بسیار خوب و بالایی برای رشد دارد و سهام بورس اکنون تقریباً یک‌سوم تا دوسوم ارزش واقعی خودشان را دارند. ایرنا

📍قبلا عرض کردم که دولت فقط با تزریق نقدینگی می‌تواند بورس را به حرکت درآورد. من این اظهار نظر وزیر اقتصاد را به عنوان اولین سیگنال دولت برای رشد بورس در نظر می‌گیرم و تاییدیه بعدی باید افزایش حجم و ارزش معاملات باشد. شاید سیگنال ورود بلند مدتی‌ها و میان مدتی ها به بازار صادر شده باشد اما برای ورود "پولِ پایدار" به بازار هنوز سیگنال‌ها کافی نیست و تداوم ورود پول مهم است.

از منظر تکنیکالی هم ممکن است چند درصد بالاتر (حوالی ۲.۱۵۰.۰۰۰ الی ۲.۲۰۰.۰۰۰) نوسانات کوتاه مدتی را شاهد باشیم. تجربه نشان داده است که روندهای پر قدرت ابتدا با نوسانات و عرضه ها روبرو می‌شوند و در ادامه ورود پول و افزایش ارزش معاملات، فروشندگان را به عقب می‌راند و خریداران از تغییر روند مطمئن می‌شوند. در این مرحله از بورس،خبرهای بیشتر در رسانه ها و جراید می‌بینید که نشان دهنده‌ی تغییر نگرش‌ها در خصوص بورس است.
به نظر من از اینجا به بعد فقط و فقط ارزش معاملات و جذب نقدینگی تعیین کننده‌ی روند است.
@emacoabbasi
شاخص کل طی دو روز آینده به اولین ایستگاه نسبتا پر عرضه در محدوده‌ی ۲.۲۰۰.۰۰۰ واحدی می‌رسد و اولین محک جدی خریداران را پیش رو خواهیم داشت.
برای ایجاد روند پر قدرت باید تقاضا بدون توجه به ایستگاه های عرضه با افزایش حجم و ارزش معاملات به راه خود ادامه دهد.
شاخص همچنان دو سناریو پیش رو دارد که هر دو در میان مدت صعودی و اهدافی حوالی ۳ میلیون واحد را نشان می‌دهد تنها تفاوت آنها در آرایش حرکتی کوتاه مدت است.
@emacoabbasi
سوپرمارکت مالی دولت!

وضعیت دولت به این صورت درآمده که قانون و دستورالعمل می‌دهد، مالیات می‌گیرد، سکه می‌فروشد, اوراق می‌فروشد, سهام می‌فروشد صندوق ETF می‌فروشد، بنگاه‌داری می‌کند، خلاصه که یک سوپرمارکت بزرگ مالی دولتی داریم که بزرگترین رقیب بخش خصوصی کشور شده است و به خاطر جذب گسترده‌ی منابع باعث رکود بی سابقه‌ای در بازارها شده است.

@emacoabbasi
چنان ز لذت دریا پر است کشتی ما
که بیم ورطه و اندیشه‌ی کنارش نیست.

#سیستان_و_بلوچستان زیر آب...
به یاری سیستان بشتابیم...

@emacoabbasi
تغییر ساختار بازار

کم کم شاهد پیدا شدن الگو‌های صعودی قابل توجه در نمادهای بزرگ بازار هستیم و شاید بتوان بگفت از هر زمان دیگری به پایان اصلاح نزدیک شده‌ایم. بهار خوبی در انتظار بازار است. به مرور شاهد افزایش ارزش و حجم معاملات خواهیم بود
@emacoabbasi
#شپنا
احتمال پول‌بک به سقف شکسته شده و ادامه‌ی صعود قابل توجه.
نمودار بسیار خوبی دارد.
لطفا به تنهایی مبنای تصمیم‌گیری قرار ندهید
@emacoabbasi
#شتران
هدف اول می‌تواند دو باند قرمز (محدوده‌ی سقف قبلی باشد)
لطفا این تحلیل را به تنهایی مبنای تصمیم‌گیری خود قرار ندهید
@emacoabbasi
#خودرو
بعد از کمی درگیری بامنطقه‌ی قرمز رنگ می‌تواند رالی صعودی قابل توجهی را آغاز کند.
لطفا این تحلیل را به تنهایی مبنای تصمیم‌گیری قرار ندهید
@emacoabbasi
#خساپا
بعد از عبور از منطقه‌ی قرمز اول, راهی باند قرمز بالایی خواهد شد.
لطفا این تحلیل را به تنهایی مبنای تصمیم‌گیری قرار ندهید.
@emacoabbasi
2024/06/03 11:17:49
Back to Top
HTML Embed Code: