Telegram Web Link
به سرعت در حال حرکت به سمت یک خاورمیانه‌ی جدید هستیم. اگر از بازی‌های سیاسی منطقه بگذریم، از منظر اقتصادی زمینه برای سرمایه‌گذاری و توسعه‌ی خاورمیانه هموارتر شده است. قبل از آمدن ترامپ، شاهد یک نظم و منطق در تمام کشورهای منطقه هستیم! جهتگیری و ادبیات ما هم لااقل در ظاهر از جنگ فاصله گرفته است و باید دید دوران طلایی خاورمیانه آغاز شده است یا نه!
@emacoabbasi
👍222👎5111😁6🔥5🤔4
محسن عباسی
بزرگترین اشتباه شما در بورس چه بوده؟
طمع کردن و نفروختن به موقع سهام
و
امیدواری بیهوده در بازار نزولی و جلوگیری نکردن از ضرر بیشتر
دو اشتباه بزرگ تریدرهاست. البته که قطعا سایر گزینه ها هم برایتان آشناست ولی همواره با این دو اشتباه سر و کار داریم.
انتخاب این دو گزینه توسط شما نشان می‌دهد که مسئولیت معاملاتتان را پذیرفته اید و از مقصر دانستن دیگران اجتناب کرده‌اید. این نوع تفکر باعث می‌شود تا مجددا خودتان را مورد بررسی قرار دهید و اشتباهاتتان را پیدا کنید حتی اگر این اشتباه گوش کردن به توصیه‌ی هر فرد دیگری باشد باز هم شما تصمیم‌گیر هستید، وزن دادن به اخبار فضای مجازی باشد و یا هر آن چیزی که توجه شما را از وضعیت بنیادی و یا تکنیکال سهم منحرف کند می‌تواند شما را از اصلاح خودتان و پیشرفت در معاملاتتان باز دارد.
به تجربه برای من ثابت شده است که باید میان سهم‌ها سیال باشم، وفاداری به یک سهم یا صنعت معنایی ندارد و حفظ قدرت پولتان در بازار یک روزی در یک بازار صعودی مثل الان به کمکتان می‌آید.
در بازاری مثل بازار ما که با کمبود پول مواجه است ، رشد بازار به صورت گروه به گروه و صنعت به صنعت می‌شود بنابراین باید همواره صنایع بازار را زیر نظر داشته باشید و وقتی در کنار تحلیل بنیادین و تکنیکال، اصطلاحا قدرت شامه‌ی بازار را بدست آورید خواهید دید که بعد از مدتی تمرین، چارچوب حرکت پول، چارچوب شناسایی سود و حباب شناسی را یاد خواهید گرفت و اصطلاحا قلق بازار دستتان خواهد آمد.
موفق باشید
@emacoabbasi
👍9610🔥4👏3👎2
شاخص کل گارد خوبی برای شکست سقف گرفته است اما دو نکته را نباید فراموش کرد:
ارزش و حجم معاملات باید به محدوده‌ی ۱۵ هزار میلیارد تومان نزدیک شود تا تمام سفارشات فروش منطقه‌ی مقاومتی را پاکسازی کند. ضعف در ارزش و حجم معاملات می‌تواند منجر به عقب نشینی خریداران شود بنابراین برای عبور موفق از این محدوده به صف‌های خرید قوی و ارزش و حجم بالاتری از مقدار فعلی نیاز داریم.

نکته دوم هم کاهش سود بانکی است که باید در کنار افزایش نرخ نیما به کمک بازار بیاید و نقدینگی را به سمت بورس هدایت کند‌ حالا که بازار جذاب شده است کاهش سود بانکی می‌تواند این بازار جذاب را به گزینه‌ی بعدی پول سرگردان بدل کند در این صورت اهداف شاخص کل قابل توجه خواهد بود و دوباره قیمت‌های بورس در مقایسه با بازارهای موازی با ثبت یک بازدهی خوب، بالانس خواهد شد.
@emacoabbasi
👍122👎8🔥5🥰32😁1
گاهی اوقات شیطان شکل یک چشم‌پزشک می‌شود که در اروپا درس خوانده و چهره‌ی خندان دارد. چند صد هزار نفر را می‌کشد و زندانی بدتر از آنچه تا کنون در تاریخ دیده شده می‌سازد و هزاران نفر را زیر زمین زنده‌به گور می‌کند! واقعا با جنایات این شیطان نمی‌شود شوخی کرد و قطعا با گذر زمان چهره‌ی ننگین این شیطان برای دنیا روشن‌تر می‌شود
راست می‌گفتند تحصیلات شعور نمی‌آورد!
#بشار_اسد


ظاهرا چشم پزشک بوده اصلاح شد. البته فرقی در ارتباط شعور و تحصیلاتش نداره
@emacoabbasi
👏218👎67👍47😁11🔥1🤬1
بازار در حال تست عرضه‌های سقف قبلی هست و ممکنه زد و خورد زیاد باشه ولی مومنتوم بازار به نظرم خوبه باید کمی صبر کنیم.

یه سری طرفداران اسد هم حمله کردن که چرا از اسد بد میگی و کاری به اسراییل نداری اونم جنایت کاره!😄 اولا که اسراییل به مراتب بدتر از اسد هست و از اون جانی‌تره و با تمام وجود از دولتمردان اسراییل با اون کلاه‌های کوچکشون متنفرم ولی این تنفر دلیلی بر حمایت از اسد نیست و این قاتل هم به مردم سرزمینش ظلم بزرگی کرده ضمنا چند ده میلیارد دلارم از ما دزدیده! چرا باید از این ملعون خوشمون بیاد؟
اصلا من نمیفهمم چرا ما باید طرفدار یه آدم سیاسی از یک کشور دیگه باشیم؟ همین در خصوص ترامپ هم هست. مثلا شما کسی رو سراغ دارید تو ایسلند زندگی کنه و طرفداره رییس جمهور مکزیک باشه؟ طرف شاید اسم رییس جمهور خودشونم ندونه.
@emacoabbasi
👍278👎225😁3🤬3🔥1
این زد و خوردی که در تابلو مشاهده می‌شود نتیجه‌ی سود بالای بانکی است که سال ۹۹ هم باعث شیفت پول از بورس به اوراق با درآمد ثابت شد.
وقتی سود ۳۰ درصدی بدون دردسر وجود دارد از دو جهت به بازار فشار می‌آورد، اول p.e بازار به شدت تحت تاثیر سود بانکی است و با سود ۳۰ درصدی p.e به سختی رو به بالا حرکت می‌کند.

نکته‌ی دوم هم سود ۳۰ درصدی محل امنی برای سیو سود پول‌های بزرگ است.

یک هشدار کوچک هم در خصوص صندوق‌ها بدهم که الان با ورود پول، روند صعودی را تشدید می‌کنند و بر حجم و ارزش بازار اضافه می‌کنند اما در اصلاح بازار همین صندوق‌ها با فشار فروش مجبور به ابطال واحدها می‌شوند و نزول بازار را هم تشدید می‌کنند.

بازار الان نیاز به کاهش سود بانکی دارد تا پول جدید از بیرون بازار به بورس وارد شود و نه از محل فروش و ابطال صندوقهای درامد ثابت و یا منابع حمایتی! این منابع جایی اصطلاحا ته می‌کشند و صرف شناسایی سود بقیه بازیگران می‌شود. الان بهترین زمان کاهش نرخ سود بانکی و هدایت نقدینگی به داخل بازار است.
@emacoabbasi
👍16310👎8🔥2
وضعیت ترکیه درمنطقه در حال پیچیده شدن و مبهم است.
باید دید آیا کشور بحرانی بعدی در خاورمیانه ترکیه خواهد بود؟
@emacoabbasi
👍281👎52🤔292🔥2
با اتوبان خاموش، به سراغ ارز ۶۵ هزار تومانی رفتیم!
هشدار تورم کمرشکن در سال ۱۴۰۴

ارز توافقی ۶۵ هزار تومان قیمت خورد و اگرچه باعث خوشحالی ما بورسی‌هاست و قدم بزرگی در راستای حذف رانت از اقتصاد است اما به نظر من تا کنون زیرساخت‌های حمایتی لازم برای مدیریت بازار برای این اقدام دیده نشده است!

شوک قیمتی حاصل از این آزادسازی باعث خروج کامل اقتصاد از رکود تورمی و ورود آن به یک سیکل سوپرتورمی همراه با رونق خواهد شد.
بورس همچنان خواهد تاخت و بازدهی خیره‌کننده‌ای تا بهار ۱۴۰۴ ثبت خواهد کرد اما ظرف بورس برای پذیرش این سیل نقدینگی کافی نخواهد بود مگر اینکه عمق آن افزایش یابد بنابراین نهایتا تا بهار ۱۴۰۴ باید آماده‌ی بیدار شدن بازارهای موازی بورس نظیر مسکن و ارز و طلا باشیم و در ادامه هم شاهد تورم قابل توجه در اقلام مصرفی در کلیه‌ی صنایع و خدمات کشور خواهیم بود. به دلیل روشن نبودن اقدامات حمایتی از قشر ضعیف و کارمندان، بیشترین فشار معیشتی به اقشار متوسط و ضعیف خواهد آمد و تورم کمرشکنی را پیش رو خواهیم داشت.
به نظرم اگر به دنبال وام برای خرید خودرو و مسکن و ... هستید حتما این کار را تسریع کنید و پول ارزان قیمت را مغتنم بشمارید. سرمایه‌ی بورسیتان برای بازار بورس کافی است و به هیچ عنوان سراغ فروش دارایی سرمایه‌ای و خرید سهام نباشید زیرا احتمالا در سال آینده توان خرید همان دارایی را نیز نخواهید داشت.
در حالیکه در تامین برق اتوبان‌های شهر در زمستان هم ناتوانیم، یک شوک بزرگ قیمتی به اقتصاد وارد کرده‌ایم که در نهایت تورم بزرگی را به مصرف کننده‌ی نهایی وارد خواهد کرد.
@emacoabbasi
👍155😢42👎86🤔3🤬3🔥2
حدود ۸۷۲ هزار نفر در عرضه اولیه‌ی امروز شرکت کردند و خبری از مشارکت چند میلیونی عموم مردم در عرضه اولیه نیست!
این یعنی پول‌های بزرگ بازار را می‌چرخانند و هنوز عموم مردم اعتمادشان به بازار ترمیم نشده است. پول بزرگ اگرچه مزیت‌های خودش را دارد اما اگر ضریب نفوذ بازار بین عموم سرمایه‌گذاران افزایش نیابد ، نوسان در پول‌های بزرگ می‌تواند بازار را با چالش روبرو کند در این صورت شاخه‌های رشدی و اصلاحی بازار هر دو با شیب تند اتفاق می‌افتد
@emacoabbasi
👍132👎15🤔21
بعد از سقوط اسد، قیمت دلار در سوریه ۲۰ تا ۲۵ درصد ریزش داشته! جدای از نقش دولت‌ها در گران کردن ارز، شما فرض کنید برای حفظ ارزش پولتان در مقابل جنگ ، منابعتان را به دلار تبدیل کرده‌اید و حالا بعد از جنگ، دلار ۲۵ درصد ارزش خودش را در مقابل پول ملی شما از دست داده است!
همه چیز خاورمیانه پیش‌بینی‌ناپذیر است!
@emacoabbasi
👍180😁56👎5😱32
چند نکته‌ی تجربی من از معاملات در روندهای مشابه این بازار

شیب تند صعودی بازار رفته رفته منطقی‌ خواهد شد و برخی گروه‌ها کندتر و برخی همچنان با شیب مناسب به راه خودشان ادامه خواهند داد. مهم یافتن گروه‌هایی است که قدرت صعودی بهتری دارند.

اگر سهمی دارید که الان در این شرایط هم اصطلاحا "شُل و وِل" معامله می‌شود بهتر است از شرایط پیش آمده برای تعویضش استفاده کنید.

فرضیه‌ی یافت نشدن سهام را فراموش کنید و بدانید روزانه حداقل ۷-۸ هزار میلیارد تومان سهام در بازار معامله می‌شود که رفته رفته بیشتر هم می‌شود پس موقع خرید هیجانی نشوید و با چشمان باز نگاه کنید به چه دلیلی در حال خرید فلان سهم هستید!نمودار را ببینید، میانگین حجم معاملات چند ماه گذشته را مرور کنید، بدنامی و خوشنامی سهم و بازیگرانش را بررسی کنید. P.e را چک کنید. وضعیت تکنیکالی را مرور کنید و ...

بهترین شکل خرید و فروش، خرید و فروشی است که "شب قبل" برایش تصمیم‌گرفته‌اید و تمام جوانب تکنیکال و بنیادی و وضعیت خودتان را در نظر گرفته اید. ساعت معامله، فقط ساعت اجرای نقشه‌های شماست پس نسبت به اخبار و صف‌های خرید و فروش در طی ساعت معاملات بی تفاوت باشید و اجرای اصولی را تمرین کنید تا در این کار مهارت پیدا کنید.

سعی کنید از هر گروه بازار در طول یکسال سهمی پرپتانسیل ولو اندک بخرید زیرا اینکار باعث درگیر شدن شما با آن صنعت می‌شود و در طول دوره‌ی بررسی اخبار و تحلیل‌های آن سهم، با روند کلی صنعت و هم‌گروهی‌هایش آشنا می‌شوید و به تجربه شناخت خوبی از صنایع بدست می‌آورید.

طمع اضافه کردن پولی که وجود ندارد را به پورتفوی خود از بین ببرید. پول فروش خانه و ماشین و وام و قرض و پول دیگران فقط خواب و خوراکتان را به هم میریزد و استرسی به شما وارد می‌کند که دیگر آن آدمِ قبل از این اقدامات را از یاد خواهید برد!!!

اگر طوری معامله کنید که در بازار بمانید و سلامت روحی و جسمیتان به هم نریزد به شما تبریک می‌گویم، تریدر بزرگی خواهید شد.
موفق باشید
@emacoabbasi
189👍88👎3😢3🔥2😁2
چرا شاخه‌های اصلاحی در روند صعودی مهم است؟
جو رسانه‌ای ممکن است به ضرر بورس باشد

شاید خیلی از معامله‌گران دوست داشته باشند بازار هر روز مثبت باشد و پورتفوشان سبز بماند و شاخص عقب افتادگی این چهارسال را سریع جبران کند. اما صعود یکسره و بدون توقف و بدون اصلاح درست به اندازه‌ی نزول بدون توقف می‌تواند چالشی باشد خصوصا برای افرادی که دیرتر وارد بازار شده اند.
گره‌های معاملاتی و شاخه‌های اصلاحی ولو کوچک در بین مسیر صعودی، می‌تواند علاوه بر کمک به ورود نقدینگی تازه به بازار و دست به دست شدن سهام، از منظر نموداری نیز حمایت‌های مهم تکنیکالی را تشکیل دهد.
حرکات شدید صعودی از جنس IFC ممکن است گپ‌هایی ایجاد کنند که باعث برگشت قیمتی به آن ناحیه شوند و خیلی از معامله‌گران ستاپ‌های معاملاتی خود را بر اساس این برگشت‌ها تنظیم می‌کنند به زبان ساده‌تر بخشی از این حرکات شدید صعودی با یک نزول (بعضا تا ۵۰ درصد حرکت IFC) پر می‌شود.

این تنها یک مثال بود و لزوم معاملات پر حجم، دست به دست شدن سهام و حتی ایجاد شاخه‌های اصلاحی بین حرکات صعودی را نشان می‌دهد. در صورتی که حرکات بازار طوری باشد که گپ ( از نوع FVG و ...) ایجاد شود می‌تواند ساختار صعودی را با چالش‌های خود مواجه کند و نوسانات غیر عادی در تابلو مشاهده شود.
من به شخصه بازار پر حجم و بدون صف‌های هیجانی و با سرعت معقول را بیشتر می‌پسندم تا اینکه یک روز صف خرید باشیم و فردا صف‌ها ناپدید شوند. در کشور ما هم بورس، دشمنان زیادی دارد با همین صعود اخیر هم خیلی‌ها دوباره بر علیه بورس موضع گرفته‌اند و اصلاحا این صعود‌ها به چشم می‌آیند و ممکن است حاکمیت را یاد سال ۹۹ بیندازد.

در مجموع بازار تارگت‌های بالایی دارد و من هم مثل شما هیجان رشد بازار را دارم اما تجربه‌ی ۹۹ به من می‌گوید نباید جو رسانه‌ای را به سمت انشالا و ماشالا و بخر بخر ببریم زیرا هم حساسیت بی مورد نسبت به رشد بازار در افکار عمومی پیدا می‌شود و هم با ورود پول داغ کوتاه مدتی ممکن است نوسانات بی مورد به بازار وارد شود.
به امید بازاری پایدار
@emacoabbasi
👍1535🔥5👎4
به نظر شما اگر در بازار سراسر مثبت و پر حجم، نقاط عرضه‌ی قوی و احتمال شکل‌گیری اصلاح قیمتی دیده شود، باید سکوت کرد و یا تحلیل منتشر کرد؟
Anonymous Poll
86%
باید منتشر کرد چون به معامله‌گران کمک می‌کند و در نهایت خودشان تصمیم‌ می‌گیرند
14%
باید سکوت کرد چون به جوّ فروش دامن می‌زند
👍6213😁7🤬3👎2😢2👏1
محسن عباسی pinned «به نظر شما اگر در بازار سراسر مثبت و پر حجم، نقاط عرضه‌ی قوی و احتمال شکل‌گیری اصلاح قیمتی دیده شود، باید سکوت کرد و یا تحلیل منتشر کرد؟»
محسن عباسی
به نظر شما اگر در بازار سراسر مثبت و پر حجم، نقاط عرضه‌ی قوی و احتمال شکل‌گیری اصلاح قیمتی دیده شود، باید سکوت کرد و یا تحلیل منتشر کرد؟
#شاخص_هم_وزن
موج اخیر صعودی ( شاخه‌ی D) به محدوده‌ی عرضه در سناریوی مثلث رسیده است و محدوده‌ی قوی عرضه محسوب می‌شود.
این محدوده "هشدار احتیاط" خصوصا برای سهام کوچک صادر می‌کند.
هیچ توصیه‌ای به هیچ‌کسی نیست و این سناریو ممکن است به راحتی نقض شود.

@emacoabbasi
👍81👎24🤔53🤣3🔥2😁1
امروز سومین سالگرد فوت پدرم بود.
داشتم فکر می‌کردم ما هرگز به یکباره نمی‌میریم، عمرمون یکباره تموم نمیشه و اون اتفاقی که ما به عنوان مرگ ازش یاد می‌کنیم در واقع اون بخش انتهایی وجود ماست که انتهای قصه از دستش دادیم.
ما در طول زندگی با از دست دادن هر عزیزی مرگ رو تجربه می‌کنیم. با از دست دادن آدم‌هایی که دوست داریم بخشی از وجود ما می‌میره و ما هرگز دیگه به دوران قبل از دست دادن اون عزیز برنمی‌گردیم. چون هویت ما با اون آدم شکل گرفته و حالا اون بخش از هویت‌مون رو از دست دادیم. ما تکه ای از خودمونو تو اون تاریخ جا میزاریم و به جاش یک حسرت بزرگ از کارهای نکرده و کلی خاطره تا اخر عمر باهامون زندگی‌می‌کنه.
@emacoabbasi
855😢190👍100👎7👏6🔥1
ناترازی در بورس!

با ورود پول‌های خاص به بازار شاهد روند مثبت نمادهای بزرگ بازار هستیم و مشخص است که ستون‌های بزرگ بازار مورد اقبال بازیگردان بازار است اما رشد بی رویه‌ی نمادهای بزرگ در کنار بی‌تحرکی سهم‌های کوچک و متوسط بازار که اتفافا سهام بنیادین زیادی هم در این گروه‌ها حضور دارند، باعث پدیده‌ی "رشدِ بخشی" بازار شده است و تنها یک بخش از بازار در حال رشد است. در صورت ادامه‌ی این روند با اصلاح تند و تیزِ نمادهای بزرگ، نمادهای کوچک و متوسط که اصلا رشدی هم نکرده‌اند به اصلاح قابل توجه خواهند رفت و اصطلاحا پول جدید در بورس گیر خواهد افتاد!
این یک رشد مصنوعی و نامتوازن محسوب خواهد شد.
به نظرم در اینجای بازار باید احتیاط بیشتری کرد
@emacoabbasi
👍196👎45👏5😁5🤔2🤣21🤬1
وضعیت عجیبی در بورس حکمفرماست. نمودارها و بنیادِ بازار بر رشد بازار در میان مدت و بلند مدت تاکید دارند، اما عدم رشد همه جانبه‌ی بازار، عدم جذب پول در نمادهای کوچک و متوسط و رشد ۵۰ تا ۸۰ درصدی تعدادی از نمادهای بزرگ و عدم اصلاح قیمتی، معامله‌گران را برای ورود مجدد مردد کرده است و با کوچکترین ضعفی در معاملات، سهم‌ها سریعا به سمت صف فروش می‌روند و دوباره با قدرت بازیگردان به مدار مثبت برمی‌گردند. سرعت رشد سهام‌ بزرگ به گونه ای بوده که هنوز عموم مردم شیرینی رشد بورس را درک نکرده‌اند و هنوز هم مشارکت در عرضه‌های اولیه پایین است. به نظر من یک شاخه‌ی اصلاحی (هرچند کوچک) می‌تواند باعث ورود مطمئن‌تر نقدینگی هم از طرف بنیادی‌کارها و هم تکنیکال‌کارها شود. در غیر این صورت باید ببینیم این پول پر قدرت بازیگردان که پشت نمادهای بزرگ است تا کجا می‌تواند شاخص کل را بالا ببرد.

این پست توصیه‌ای به کسی ندارد.
@emacoabbasi
👎158👍156😁159🤬5👏4🔥1🤣1
ارز تک نرخی و تورمی که به پیشوازش می‌رویم!

ارز تک نرخی اگرچه سیاست درست و ناگزیر این کشور است و بالاخره باید روزی به ارز چند نرخی و این رانت بزرگ و غده‌ی سرطانی رسیدگی می‌شد اما باید بپذیریم که قیمت ارز هم تابع عرضه و تقاضاست و برای تک نرخی شدن باید عرضه‌ی ارز هم در شرایط برابر با تقاضای آن باشد.
تک نرخی کردن ارز یکی از سنگین‌ترین پروژه ها برای بانک مرکزی و وزارت اقتصاد است و از بین بردن تفاوت نرخ بازار و نرخ سامانه، بدون رفع تحریم‌ها واقعا کار سختی خواهد بود.
می‌بینیم که گپ این دو نرخ همواره برقرار است. ضمن اینکه توضیحات و اطلاعات کافی و اطلاع رسانی درستی هم به مردم داده نشد و شوک ناشی از افزایش قیمت دلار وارد بازار کالایی هم شده است. کم کم شاهد شروع مسابقه‌ی تورمی در بازار کالایی خواهیم بود و نرخ‌های کالاها و خدمات بار دیگر بی ثبات خواهند شد.

عدم آماده‌سازی افکار عمومی، عدم اطلاع رسانی برنامه ها و سیاست‌های اجرایی و حمایتی در کنار ابهامات سیاسی پیش رو بر نگرانی جامعه در خصوص ارز دامن زده است.

اگرچه ما بورسی‌ها از افزایش قیمت فروش محصولات شرکت‌های بورسی و حذف رانت و دلالان و واسطه‌ها خوشحالیم اما توجه داشته باشید که در نهایت گرانی این کالاها از جیب مردم پرداخت خواهد شد و از طرفی با رشد دلار هم همه‌ی سودهای ما در بازار سرمایه فقط اسمی محسوب می‌شوند و سود واقعی وجود نخواهد داشت و در این بین فقط یک دوره‌ی تورمی را تجربه خواهیم کرد.
برای مثال در حال حاضر رقابت شدیدی برای اقلام فولادی در بورس کالا شکل گرفته ( در نتیجه‌ی رشد قیمت ارز) که از نظر من این یک سیگنال انتظارات تورمی برای سال بعد است.
من تا اینجای کار به دولت نمره‌ی قبولی می‌دهم و باید قبول کنیم با این انزوای جهانی و این شرایط پیچیده‌ی منطقه‌ای، مدیریت نرخ ارز که حساس‌ترین پدیده‌ی اقتصادی این کشور است کار مشکلی محسوب می‌شود. ناترازی‌های حامل‌های انرژی را هم اضافه کنید!
اگر گشایشی در سیاست‌های خارجی کشور پدید نیاید سال آینده یک سال سوپر تورمی برای کشور خواهد بود و به محض گذر از تعطیلات نوروزی ، زنگ مسابقه‌ی تورمی در کشور نواخته خواهد شد.
با ورود موج تورمی به کالاها و خدمات از سال آینده، در صورتیکه اقدامات حمایتی برای اقشار ضعیف و متوسط در نظر گرفته نشود موج بزرگی از انتقادات و اعتراضات در خصوص گرانی‌ها شکل خواهد گرفت. بنابراین بهتر است دولت برنامه‌ی اجرای سیاست‌های خودش درحوزه‌ی ارز و اقدامات حمایتی را برای مردم تدوین و تشریح نماید.
@emacoabbasi
👍166😢30👎85🤣5🤔3🔥1👏1🤬1
به زودی؛ بورس زیر پای لشگر مورچگان!

امروز تعدادی از سهم‌های بزرگ و کوچک بازار را مرور کردم. تا آذرماه سال ۱۴۰۵ تارگت‌ها و اهدافی که در کلیت بازار دیده می‌شود شگفت انگیز است. با صبر و حوصله می‌توانید به راحتی از سایر بازارها بازدهی بیشتری کسب کنید.
به نظرم کم کم دامنه‌ی نوسان هم باید به صورت مرحله‌ای به روال سابق برگردد. هر اصلاحی ( در تایم‌فریم‌های تحلیلی خودش) باعث شکل‌گیری موج صعودی بزرگتری در رالی بعدی خواهد شد و مانند ایستگاه‌های حمایتی، جریان ورود و خروج پول را تسهیل خواهد کرد. شاخه‌های اصلاحی لازمه‌ی رشد بازار است و با این مومنتومِ ورود پول، شاخه‌ی اصلاحی میانه، به صعود بیشتر بازار کمک خواهد کرد. به نظر من کم کم شاهد برگشت لشگر مورچگان ( حقیقیهای تعداد بالا اما با پورتفوی به نسبت کوچکتر از بازیگران بازار) به بورس خواهیم بود.
@emacoabbasi
👍248👎3512🔥10😁8
2025/07/12 20:47:52
Back to Top
HTML Embed Code: