Telegram Web Link
Forwarded from بانک صادرات ایران
🔻 همزمان با سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه امضا شد

🤝 تفاهم‌نامه بانک صادرات ایران برای احداث مدرن‌ترین کارخانه قند و شکر غرب کشور

🔹 تفاهم‌نامه مشارکت بانک صادرات ایران برای احداث مدرن‌ترین کارخانه تولید قند و شکر غرب کشور در استان کرمانشاه، همزمان با سفر مسعود پزشکیان، رئیس جمهور به این استان به امضا رسید.

🌐 برای مطالعه متن کامل خبر، لطفا کلیک فرمایید

بانک صادرات ایران، در خدمت مردم
@bsi_1331
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM


امام ارواح، امام قلوب

آیا #نماز حرکت می کند؟ آیا #روزه حرکت می کند؟ آیا روزه سیری دارد؟ اگر روزه سیری دارد؛ چه این روزه ها بالا می برد، چه این نمازها را بالا می برد؟ آیا فکر و اندیشه بالا می رود؟ اگر فکر تعالی دارد، تکامل دارد، رشد می کند؛ چه کسی این فکر را بالا می برد؟ آیا عبادت های ما، تقرّب های ما، صدقات ما، خیرات ما، مَبرّات ما، جهادهای ما بالا می روند؟ چه کسی اینها را بالا می برد؟ ما یک سیر خیابانی را در انقلاب دیدیم، حرکت زمینی را دیدیم؛ وقتی برای ما توجیه می کنند، این معانی را ما می فهمیم. امّا نماز واقعاً حرکت دارد؟ خُب اگر نماز حرکت دارد، نمازگزار یقیناً حرکت دارد؛ چون نماز که جدای از نمازگزار نیست. اگر معرفت حرکت دارد، محبت حرکت دارد؛ عارف و محب هم واقعاً حرکت دارند، اینها بالا می روند.

خُب نماز را چه کسی بالا می برد؟ شخص بالا می برد یا نماز یک امام آن نمازها را بالا می برد؟ یک کسی باید در عالم باشد که از نظر ملکوت حرف اوّل را بزند، یعنی نمازها به دنبال نماز او سیر می کنند، روزه ها به دنبال روزه های او سیر می کنند، نماز شب ها به دنبال نماز شب او سیر می کنند؛ و چون این عبادات و معارف جدای از جان آدم نیست، پس جان آدم هم به دنبال " جانِ جانان " سیری دارد که او " امام ارواح " می شود، " امام قلوب " می شود.

📚 تفسیر موضوعی قرآن کریم حضرت آیت الله جوادی آملی
قم ؛ ۱۳۷۶/۱۱/۱۶

🕌 @emamreza8_ir
به کرامت خدا اهانت نکنیم!

به عنایات او که نگاه کنیم، اهانت به کرامتش است اگر تمام عوالم را از او نخواهیم؛ چون خودش قسم یاد کرده: «به عزتم قسم، اگر همۀ خلقم از من بخواهند و من به هر کدامشان، به واحد واحدِ آن‌ها، به اندازه‌ای که همۀ آن‌ها خواستند، بدهم، از مُلک من چیزی کم نمی‌شود. چگونه کاستی پیدا کند مُلکی که من قیّم و سرپرست آن هستم؟!»*

👤 #استاد_علی_صفایی_حائری
📚 از کتاب #خانهٔ_فریب ص ۷۵

🕌 @emamreza8_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ای مرا ببخش اگر
نداده‌ام ثمر
که تو بچینی‌ام...

🕌 @emamreza8_ir


چگونه در تمام لحظات عبادت کنیم؟

ذات اقدس اله در بخش های پایانی سوره مبارکه ذاریات فرمود: انسان فقط برای #عبادت خلق شد، یعنی چه؟ فرمود: (ما خلقت الجنّ و الانس الّا لیعبدون)*.

یعنی فقط باید #نماز بخوانند، فقط باید #روزه بگیرند؟ خُب پس چه کار بکنند؟!

فرمود: انسان فقط برای عبادت خلق شد! پس خوردن چه، خوابیدن چه، تفریح چه، استراحت چه؟! فرمود: طرزی می توانی زندگی کنی که بیست و چهار ساعت تو " عبادت " باشد!! اینکه گفته: (خوشا آنان که دائم در نمازند)*، نه یعنی دائم دارند نماز می خوانند!
اگر کسی درس می خواند برای رضای خدا، خوب درس می خواند، محققانه درس می خواند، حق استاد را رعایت می کند، حق شاگرد را رعایت می کند، حق همشاگردی ها را رعایت می کند، برای اینکه خوب چیز بفهمد، برای اینکه به نظام خدمت کند؛ این آمد و رفتش به دانشکده (عبادت) می شود، یا آمد و رفتش به حوزه (عبادت) می شود. تدریس می کند، شاگرد می پروراند، برای اینکه عده ای خوب به نظام خدمت کنند؛ عبادت می شود. نمازش هم عبادت است، درس و بحثش هم عبادت است؛ غذا هم که می خورد، (قوّ علی خدمتک جوارحی)*، عبادت می شود. این آیه نفرمود ما انسان و جن را خلق کردیم که شبانه روز یک مقدار عبادت کنند؛ فرمود: " فقط " برای عبادت خلق شدند!! پس معلوم می شود انسان می تواند طرزی زندگی کند که بیست و چهار ساعت در نماز باشد.

سوره ذاریات / آیه ۵۶
باباطاهر / دو بیتی ها / دو بیتی شماره ۳۱۳
اقبال الاعمال / صفحه ۷۰۹

📚تفسیر موضوعی قرآن کریم
قم ؛ ۱۳۷۶/۱۱/۱۶

🕌 @emamreza8_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 کلیپ جالب باشگاه تراکتورسازی!
اینبار قلب ایران در تبریز می تپد
دشمنان کشور آرزوی تجزیه ایران را به گور خواهند برد.

تراکتـــــور قهرمان
نماینده ایــــــــران
دعای فرج را زمزمه کنیم...

إِلٰهِى عَظُمَ الْبَلاءُ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ، وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ، وَضاقَتِ الْأَرْضُ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ، وَأَنْتَ الْمُسْتَعانُ، وَ إِلَيْكَ الْمُشْتَكىٰ، وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاءِ .
اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ أُولِى الْأَمْرِ الَّذِينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ، وَعَرَّفْتَنا بِذَلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَرِيباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ .
يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِىُّ، يَا عَلِىُّ يَا مُحَمَّدُ اكْفِيانِى فَإِنَّكُما كافِيانِ، وَانْصُرانِى فَإِنَّكُما ناصِرانِ .
يَا مَوْلانا يَا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، أَدْرِكْنِى أَدْرِكْنِى أَدْرِكْنِى، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّاهِرِينَ.

#اللهم_عجل_لولیک_الفرج

🕌 @emamreza8_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥کنش و واکنش

👤 علامه محمدتقی جعفری

🕌 @emamreza8_ir


نقش سازنده یاد مرگ

آیت الله العظمی جوادی آملی:

اگر كسی راه حضرت امیر مؤمنان علی(سلام الله عليه) را بخواهد طی كند، بيش از هر چيز بايد به ياد مرگ باشد. مرگ و ياد آن بهترين نعمت برای فعاليت است.
انسان كه مي‌ميرد اولين چيزی كه از او سؤال مي‌كنند اين است كه مي‌گويند عمر را چه كردی؟ چه آوردی؟
اگر كسی به ياد مرگ باشد كه بي‌كار نيست، تا آخرين لحظه مي‌كوشد.به ابوريحان بيرونی گفتند تو در بستر احتضاری، گفت بفهمم و بميرم بهتر است يا نفهميده بميرم. بعد از اينكه مسئله ميراث اجداد و امثال ذلك در محضر آن فقيه در كنار بستر بيماری منتهی به مرگِ ابوريحان بيرونی حل شد و آن فقيه از كنار بستر احتضار ابوريحان بيرون آمد، در وسط كوچه هنوز به منزل خود نرسيده بود شيون بلند شد كه ابوريحان مُرد. خب اين ابوريحان معاصر بوعلی است نامه‌ های عميقی بين اين دو بزرگ رد و بدل شد اينها مي‌گويند آدم بايد بفهمد و بميرد.

🕌 @emamreza8_ir
حضرت آیت الله جوادی آملی :

اگر اهل حرکت بوديم و به مقصد رسيديم ، برای ما عيد است!
عمرمان وقتی کامل است که از جايی شروع بکنيم و به جايی برسيم، نه اينکه زمين از ‌جايی حرکت بکند وبه دور شمس بگردد، آن وقت عمر ما زياد بشود!

🕌 @emamreza8_ir
قسم به عشق که شرط و شروط لازم نیست
فقط بناست که غایب نبود و حاضر شد

چگونه می‌شود از سد روزگار گذشت
که لحظه‌ای بتوان با شما معاصر شد

ببند بار سفر را، پرنده آمد و گفت
که می‌توان به همین راحتی مسافر شد

🕌 @emamreza8_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
شهید علی هاشمی در جنگ مثل مالک اشتر بود

🔸نظر استاد مهدی دانشمند پس از تماشای فیلم سینمایی «اسفند»

🔹فیلم سینمایی «اسفند» هم اکنون در سینماهای سراسر کشور

🔸تهیه بلیط: سینماتیکت، گیشه ۷، ایران تیک و آی‌تیکت


🟢 هم خدا می‌گوید «بخوان!» و هم تمدن جدید؛ اما این کجا و آن کجا!

اِقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّک الَّذی خَلَقَ(علق/۱). بخوان ولی به نام پروردگارت، با کمک و استمداد از نام پروردگار آفریدگارت. این جمله همان روح فرهنگ اسلامی را نشان می‌دهد.

اسلام می‌گوید «بخوان!»، تمدن فرنگی هم می‌گوید «بخوان و بنویس!»؛ تمدن فرنگی هم می‌گوید مبارزه با بی‌سوادی، قرآن هم می‌گوید مبارزه با بی‌سوادی. «اِقْرَأْ» یعنی مبارزه با بی‌سوادی. اما قرآن می‌گوید: بخوان با نام پروردگارت؛ خواندن و دانستن را با معنویت و ایمان و اینکه همیشه همراه نام خدا باشد توأم می‌خواهد.

اسلام به فرهنگی که از ایمان جدا باشد معتقد نیست و تجربه نشان داد که چنین فرهنگی برای بشر کاری نمی‌کند. فرهنگ منفک از ایمان، «اِقْرَأ» مجزّا از «بِاسْمِ رَبِّک الَّذی خَلَقَ»، آن فرهنگی است که به کره ماه می‌رود ولی در همان حال بر سر انسان‌های بی‌گناهی در خانه‌های خودشان بمب می‌ریزد؛ یعنی انسانیت نیست.

«بخوانِ» جدا از «بِاسْمِ رَبِّک الَّذی خَلَقَ» و جدا از نام خدا، توحش است و برای بشر وحشی‌گری ایجاد می‌کند؛ علم وسیله ارضای جاه‌طلبی‌ها و شهوت‌رانی‌های بشر می‌شود.

علمِ مجزا از ایمان، خواندن و نوشتنِ مجزا از ایمان، باسوادی مجزا از ایمان، انسان را انسان نمی‌کند و به بشر انسانیت نمی‌دهد، بلکه ابزار به دست بشر ـ به هر شکلی که هست ـ می‌دهد.

روح فرهنگ اسلامی توأم بودن علم و ایمان است. وَ قالَ الَّذینَ اُوتُوا الْعِلْمَ وَ الاْیمانَ ... (روم/۵۶). قرآن دم از علم و ایمان با هم می‌زند، نه ایمان منهای علم، و نه علم منهای ایمان.

ملّای روم چقدر خوب همین حقیقت را که از قرآن کریم اقتباس کرده بیان می‌کند:

هر که او بی سر بجنبد دم بود
جنبشش چون جنبش کژدم بود

علم و مال و منصب و جاه و قران
فتنه آرد در کف بد گوهران

تیغ دادن در کف زنگی مست
به که افتد علم ناکس را به دست

بزرگترین اشتباه امروز ما مسلمان‌ها همین است [که دنبال علم منهای ایمان هستیم و] می‌خواهیم از فرنگی‌ها تقلید کنیم؛ یعنی وقتی می‌خواهیم علم را وارد کشور خودمان کنیم عذر ایمان را می‌خواهیم. می‌خواهیم از این در علم را وارد کنیم ولی از آن درِ دیگر ایمان را بیرون ببریم. چه فرق می‌کند: ما ایمان داشته باشیم و علم نداشته باشیم یا علم داشته باشیم و ایمان نداشته باشیم؟! به هر حال کبوتری هستیم یک باله. انسان با دو بال باید پرواز کند: علم و ایمان.

📚 استاد مطهری، آشنایی با قرآن، ج۱۴، ص۱۷-۱۶

🕌 @emamreza8_ir
🔴تحقق سرمایه‌گذاری برای تولید با دریافت مجوز انتشار ۱۲همتی اوراق توسط هلدینگ خلیج‌فارس

🔹مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس با اشاره به اقدامات و طرح‌های این شرکت در راستای خلق سرمایه برای اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام، گفت: در راستای منویات رهبری و تحقق عملی «سرمایه‌گذاری برای تولید» توانستیم مجوز بزرگ‌ترین تأمین مالی بازار سرمایه را از طریق اوراق بهادار کسب کنیم.

🔹محمد شریعتمداری با اشاره به نام‌گذاری سال ۱۴۰۴ از سوی مقام معظم رهبری به نام سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» اظهار داشت: در همین راستا شرکت ارزش ماندگار به مبلغ بیش از ۳۸ همت، به فروش رفت و  تمامی این مبلغ صرف تکمیل پروژه‌های دارای اولویت و با درصد پیشرفت بالا می‌شود. ما بیش از ۱۲ میلیارد دلار پروژه نیمه‌تمام داریم که می‌بایست برای تکمیل آنها سرمایه لازم را تأمین کنیم.

🔹یکی از راه‌های تأمین مالی فروش اوراق بهادار است که موفق شدیم مجوز انتشار ۱۲ هزار میلیارد تومان اوراق بهادار را کسب کنیم. براین‌اساس موافقت اصولی انتشار اوراق اجاره به مبلغ ۱۲ هزار میلیارد تومان در ۳ مرحله دریافت شد.
لحظه‌ای خالی نمی‌ماند اگر دقت کنیم
روزها خورشيد و شب‌ها ماه می‌آيد حرم

رتبه‌ها برعکس دنیا می‌دهد اینجا جواب
کوه از شوق تو مثل کاه می‌آید حرم

🕌 @emamreza8_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥خادم امام حسین(ع)

👤شیخ مهدی حسن‌آبادی

🕌 @emamreza8_ir
باز با گریه به آغوش تو برمی‌گردم
چون غریبی که خودش را برساند به وطن

🕌 @emamreza8_ir


حضرت آیت الله محفوظی :

همهٔ انسان‌ها در طول زندگی خود به مشکلات کوچک و بزرگ فراوانی دچار می‌شوند که ممکن است برخی از آن‌ ها را دچار شکست‌ های هولناکی کند . اما افراد با ایمان و پرهیزکار ، به سبب تقوایشان ، این مشکلات برایشان آسان می‌شود .
خداوند متعال می‌فرماید :
« وَمَن یَتَّقِ اللَّهَ یَجعَل لَهُ مِن أَمرِهِ یُسرًا »
" و هر کس از خداوند پروا کند در کارش آسانی پدید آورد . "
کلمه ی « مَخرجاً » در آیه ی « وَمَن یَتَّقِ اللَّهَ یَجعَل لَهُ مَخرَجًا » نیز به همین معناست . "
رازِ آسان شدن کارها برای انسان متقی هم از آن روست که او مطابق قانون‌ های هستی که خداوند متعال آن را وضع کرده ، حرکت می‌کند و هر کس که بر وفقِ سنت‌ ها و قانون‌ های الهی حرکت کند ، کارها برایش آسان می‌شود .

📚برگرفته از کتاب اخلاق اسلامی

🕌 @emamreza8_ir
آقای سید محمد رضوی کشمیری می فرمودند:
مکرر به اتفاق مرحوم پدرم خدمت آیت الله سید احمد خوانساری می رسیدیم.
.
یک بار صحبت و سخن، کمی طول کشید، ایشان با لحنی ملایم و مهربان به پدرم فرمودند:
.
من بارها به مردم گفته ام که نمازشان را، اول وقت بخوانند، اگر اجازه بفرمایید من برای نماز آماده شوم و عالِمِ بی عمل نباشم!

🕌 @emamreza8_ir
حضرت سلطان علی بن موسی الرضا علیه آلاف التحیة و الثناء فرمودند:

امام، همدم و رفيق است و پدر مهربان؛ و برادرِ همسان است و مادر نيكوكار به فرزند كوچكش.

📚معانی‌الاخبار، صفحه‌ی ۹۸، حدیث ۲

🕌 @emamreza8_ir
2025/07/09 21:28:39
Back to Top
HTML Embed Code: