Telegram Web Link


🔴«آه کودکان غزّه عاقبت دودمانتان را به باد خواهد داد ...»

یکی از کودکانم خیلی عاطفی است. چند هفته پیش جایی با فامیل جمع بودیم یواشکی در آن شلوغی پیش من و مادرش آمد! با یک ترسی با احتیاط و آهسته در گوشی گفت میخام یه چیز مهم بگم! فکر میکرد یک خبر خیلی مهمی میخواهد بدهد و باید از همه پنهان بماند! گفت: دندانم لق شده!

لطافت و پاکی این عالم کودکی اش من را گرفت. فکر میکند همه به او فکر میکنند و در مرکز عواطف قرار دارد. دیشب دوباره در یک مهمانی پیشم آمد و با احتیاط و آرام در گوشم گفت دندانم درد میکند! شیرینی خوردم اذیت شدم! خیلی میترسید که به آن دست بزنم یا بکشم لذا مدام با حاشیه حرف میزد. من هم گفتم بزار ببینیم!

خلاصه مقداری حواسش را پرت کردم و با شوخی و بازی یک دفعه در یک لحظه مانند انسانهای بی رحم دندانش را کشیدم! طفلک خشکش زده بود! باورش نمیشد! فکر میکرد یک واقعه ی بزرگ در دنیایش رخ داده!

به یاد کودکان مظلوم غزّه افتادم! آن هزاران هزار عزیز دلبندی که در همان دنیای لطیف کودکی وقتی هیچ چیزی از خباثتهای دنیای بزرگترها نمیدانستند در حال بازی و افکار ساده بچّگی به خاک و خون کشیده شدند. عجیب قلبم متأثّر شد! اینها با چه حالی به عالم ملکوت پر کشیدند.

در همین حال به دلم افتاد خون پاک اینها در پرونده ی اعمال این جماعت غاصب صهیونیسم نوشته خواهد شد و روزی عجیب زمینشان میزند!

«وَ لا تَحْسَبَنَّ اللَّهَ غافِلاً عَمَّا يَعْمَلُ الظَّالِمُونَ إِنَّما يُؤَخِّرُهُمْ لِيَوْمٍ تَشْخَصُ فيهِ الْأَبْصار»

🕌 @emamreza8_ir
زحمت بکشی بهش میرسی

علامه طباطبایی(ره) می فرمودند:« در اوایل تحصیلم، حدیثِ :« من اخلص لله اربعین صباحاً، فجّر الله ینابیع الحکمة من قبله علی لسانه : هر کس چهل روز خود را برای خداوند خالص کند، خداوند چشمه های حکمت را از دلش بر زبان وی جاری و روان می کند. » را خواندم و تصمیم گرفتم بدان عمل کنم.

پس از آن چله، هرگاه اندیشه و تصور گناهی به ذهنم می آمد، ناخودآگاه و بی فاصله از ذهنم می رفت. »

🕌 @emamreza8_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
به حال خود مرا رها نکن
مرا زِ بی‌کران جدا نکن

🕌 @emamreza8_ir


آیت الله مشکینی(ره):

بعضی از انسان‌ها روح کوچکی دارند، بدن قوی، هیکل قوی، امّا روح خیلی کوچک است
به اندک چیزی آزرده می‌شود
اندک ناراحتی او را به جزع و فزع درمی‌آورد.
تاب اندک مرضی را ندارد، قدرت اندکی فقر را ندارد،
خیلی کوچک است، عصبانی می‌شود، کنترل خود را از دست می‌دهد، حتّی گاهی برای خدا اوقات او تلخ می‌شود.

این‌طور نباشید. إن‌شاءالله این نوع افراد در محیط دیدن ما نیست، بعضی از انسان‌ها خیلی بزرگ هستند و بزرگوار هستند، کوه هستند.

مؤمن گاهی این‌طور است که مثل دریا خیلی بزرگ هستند، قلب آن‌ها خیلی وسیع است و چه نیکو می‌فرماید علیّ بن ابی‌طالب: «يَا كُمَيْلَ بْنَ زِيَادٍ إِنَّ هَذِهِ الْقُلُوبَ أَوْعِيَةٌ»

ای کمیل، این دل‌ها را که می‌بینی در سینه‌ها وجود دارد همه مثل ظرف هستند. بعضی از ظرف‌ها استکان است، بعضی از ظرف‌ها استخر است.

«إِنَّ هَذِهِ الْقُلُوبَ أَوْعِيَةٌ فَخَيْرُهَا أَوْعَاهَا» هرچه عظیم و بزرگ باشد هیچ مصیبتی او را از جا تکان نمی‌دهد، هیچ ناراحتی او را تکان نمی‌دهد. عظیم و بزرگ است.


🕌 @emamreza8_ir
دعای فرج را زمزمه کنیم...

إِلٰهِى عَظُمَ الْبَلاءُ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ، وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ، وَضاقَتِ الْأَرْضُ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ، وَأَنْتَ الْمُسْتَعانُ، وَ إِلَيْكَ الْمُشْتَكىٰ، وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاءِ .
اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ أُولِى الْأَمْرِ الَّذِينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ، وَعَرَّفْتَنا بِذَلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَرِيباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ .
يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِىُّ، يَا عَلِىُّ يَا مُحَمَّدُ اكْفِيانِى فَإِنَّكُما كافِيانِ، وَانْصُرانِى فَإِنَّكُما ناصِرانِ .
يَا مَوْلانا يَا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، أَدْرِكْنِى أَدْرِكْنِى أَدْرِكْنِى، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّاهِرِينَ.

#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🤲

🕌 @emamreza8_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 حکم غصبی بودن تصرف در ارثیه قبل از تقسیم چیست؟

👤حجت الاسلام والمسلمین حسینی

🕌 @emamreza8_ir


«گران ‌بها ترین نعمت خدا»

آیه:
«حَتّى اِذا جاءَ اَحَدَهُمُ الْمَوْتُ قالَ رَبِّ ارْجِعوُنِ* لَعَلّى اَعْمَلُ صالِحاً فیما تَرَكْتُ كَلاّ اِنَّها كَلِمَةٌ هُوَ قائِلُها وَ مِنْ وَرائِهِمْ بَرْزَخٌ اِلى يَوْمِ يُبْعَثوُنَ»
(مؤمنون، آیه ۹۹و۱۰۰)
ترجمه:
آنگاه که مرگ یکى از آنها فرا رسد، خواهد گفت: پروردگارا مرا به دنیا باز گردان، تا شاید عمل صالحى انجام دهم. این درخواست هرگز عملى نخواهد شد و این سخنى است که از روى حسرت مى‌ گوید (و سودى نمى ‌بخشد) و پشت سرشان برزخى است تا روزى که برانگیخته شوند.

نکته:
نعمت حیات، نعمت عام و گسترده ‌اى است که بعد از سایر نعمت‌ ها ذکر شده است. در واقع نعمت ‌هاى دیگر به نعمت حیات و زندگى وابسته ‌اند.

اگر زندگى نباشد جایى براى نعمت ‌هاى دیگر نمى ‌ماند. پس ریشه و اساس نعمت‌ ها، نعمت زندگى دنیوى است که از سوى خداوند به بندگان ارزانى شده است و بعد از مردن، گرچه انسان از نعمت حیات اخروى بهر‌ه مند است، ولى قدرت عمل، انتخاب و تصمیم ‌گیرى آزادانه از او سلب مى ‌گردد.

آنجاست که بر زندگى گذشته خویش و از دست دادن فرصت‌ ها و بر سوء انتخاب خویش حسرت مى‌ خورد و براى جبران مفاسد گذشته، درخواست بازگشت به دنیا مى‌ کند؛ ولى چه سود که درخواست او پذیرفته نمى ‌شود.

📚 ره توشه، ج۱، ص۴۲

🕌 @emamreza8_ir
شیخ جعفر مجتهدی (ره)

هر چه می‌خواهید درِ خانه‌ی
آقا امام حسین علیه‌السلام است؛
همه‌چیز را از آن حضرت بخواهید که
نزدیک‌ترین راهِ تقرب الهی، توسل به
آن بزرگوار است.

🕌 @emamreza8_ir
پشت این در، دست رد هرگز نمی‌بیند کسی
بس که این مولا به نوکرها، عنایت می‌کند

رنگ زرد گنبد زیبای سلطان کرم
چشم‌ها را تا دم ایوان هدایت می‌کند

🕌 @emamreza8_ir


حرف زدن با امام زمان

مرحوم آیت الله میلانی میفرمودند:
هر روز بنشینید یک مقدار با امام زمان درد و دل کنید. خوب نیست شیعه‌ روزش شب شود و شب‌اش روز شود و اصلاً به یاد او نباشد. بنشینید چند دقیقه ولو آدم حال هم نداشته باشد، مثلاً از مفاتیح دعایی بخواند، با همین زبان خودمان سلام و علیکی با آقا کند. با حضرت درد و دلی کند.

آیت الله بهجت می فرمود:
بین دهان تا گوش شما کمتر از یک وجب است قبل از اینکه حرف از دهان خودتان به گوش خودتان برسد، به گوش حضرت رسیده است. او نزدیک است، درد و دل‌ها را می‌شنود. با او حرف بزنید و ارتباط برقرار کنید.

در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامه‌ای نوشت از یکی از شهرهای دور نامه‌ای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟

حضرت در جواب ایشان نوشتند:
«إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک‏»
لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم.

📚بحارالانوار/ ج53/ ص306

أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪَ ألْـفَـرَج

🕌 @emamreza8_ir
زِ بس که جاذبه دارد
حریم ِقدس ِشما
زِ کودکی سوی این آستان
کشیده شدم...

🕌 @emamreza8_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥پشت صحنه مراسم حرم مطهر امام رضا علیه السلام. چند جمله حرف دل با امام رضا علیه السلام...

👤حجت الاسلام اسماعیل رمضانی

🕌 @emamreza8_ir
دوباره مرغ دلم کرد
هوای صحن و سرایت
مثل کبوتر بگردم
به دور گلدسته‌هایت

🕌 @emamreza8_ir


کلید نفوذ شیاطین!

حقیقت این است که ما #تعلق‌هایی داریم. این تعلق‌ها، هم مفتاح شیاطین است، هم دستاویز دیگران است نسبت به ما و برای از پا انداختنمان. چاره‌ای نیست جز اینکه این تعلق‌ها را به‌تدریج قطع کنیم.

شیاطین و اهل دنیا از همین تعلق‌های ما استفاده می‌کنند. در یک سری از مدارکی که آمریکایی‌ها راجع به بعضی از رجال مطرح ایرانی پخش کرده بودند، آمده بود که فلان تاجر، فلان بازاری، فلان سرهنگ، چه غذایی را دوست دارند، به چه زنی توجه دارند، کلکسیونشان چیست و چه چیزهایی جمع می‌کنند، به چه چیزهایی، به چه نوع صدایی، به چه نوع رنگی علاقه دارند؛ یعنی تمام نقطه‌ضعف‌ها و تعلق‌های این‌ها را در نظر گرفته‌اند. اهل دنیا هم از همین تعلق‌های ما استفاده می‌کنند، آن‌ها می‌دانند که ما را باید از تعلقاتمان مفتوح کرد. مفتاح کنترل و تسخیر همۀ نفوس، تعلق‌هایشان است.

وقتی قوانین حاکم بر وجود ما، تعلق‌های ما شناسایی شدند، بدان که مسخّر هستی؛ هم مسخّر شیطان هستی، هم مسخّر دنیا، هم مسخّر همۀ اهل دنیا. این انسان مسخّر را سمت مقاصدشان می‌برند و چاره‌ای نیست.

استاد_علی_صفایی_حائری
📚 از کتاب #خانهٔ_فریب صفحات ۱۷۸ و ۱۷۹

🕌 @emamreza8_ir
آیت الله بهجت (ره)

فردای قیامت که هیچ چیز از
انسان نمی‌ خَرند، اشک بر امام
حسین علیه‌السلام را مثل دانهٔ
دُرّی برایش نقد می‌کنند.

🕌 @emamreza8_ir
حضرت جواد الأئمه علیه‌السلام فرمودند:

روزگار از رازهاى نهفته برايت پرده برمى‌دارد.

📚بحارالأنوار، جلد۷۸، صفحه‌ی ۳۶۵

🕌 @emamreza8_ir


🔴مسئولِ دلباخته به ستایش، (سخیف العقل) است

می فرماید به اینکه: والیان چه سِمَتی دارند، مردم چه سمتی دارند؛ (و انّ من اَسخف حالات الولاه عند صالح النّاس ان یُظنّ بهم حبّ الفخر).

" سخیف " یعنی حقیر، یعنی بی ارزش، یعنی سبُک. یک کسی که #مسئول است؛ اگر به ستایش دیگران دل ببندد، یک آدم (سخیف العقل) است!

اینکه شما می بینید در حضور یک کسی می گویند به اینکه برای سلامتی فلان کس صلوات، نمی دانند که او چقدر خجالت می کشد! می گوید: من چقدر حقیر و پَستم که اینجور به من احترام می کنند! خُب اگر واقعاً علاقمندید، شب که برخاستید، در نماز شب دعا کنید: خدایا! علم اینها، عمل اینها، هدایت اینها را زیاد بکن؛ این بازی ها، بازیست؛ اینها " بازی " است!

و این کتاب که نور است، همین است! فرمود: من آن جور نیستم، (و قد کرهت ان یکون جال فی ظنّکم انّی احبّ الاطراء و استماع الثّناء)، من بَدم می آید که پیش شما اینچنین شناخته شده باشم! من این جور نیستم، یک؛ بر فرض محال من کسی باشم که از مداحی خوشم بیاید، باید این خوشایند را زیر پا بگذارم، بگویم که بزرگ خدا و پیغمبر است! من این جور نیستم، بر فرض هم باشم باید صرف نظر بکنم. این حرف دیگر می ماند، چون مطابق با فطرت است!
فرمود: (و قد کرهت ان یکون جال فی ظنّکم انّی احبّ الاطراء)؛. (اطراء) یعنی مداحی.
در آن نامه #حضرت_امیر ، فرمود: شیطان همیشه در صدد کمین و حمله است، ولی آن وقتی که دیگری دارد از کسی تعریف می کند، یک؛ و این هم قبول کرد، خوشش آمد، دو‌؛ آنوقت خط حمله شروع می شود، آنوقت شب حمله است؛ آن وقتی #شیطان حمله می کند که از کسی تعریف بکنند، یک؛ و او هم قبول بکند خوشش بیاید، دو؛ آنوقت خط حمله شروع می شود؛ این را در آن نامه مالک* مرقوم فرمود تا مالک حواسش جمع باشد.
(و قد کرهت ان یکون جال فی ظنّکم)، جَوَلان پیدا کند، خُطور پیدا کند که من اینجور یک آدم فرومایه ای هستم که از مداحی خوشم بیاید؟!! (انّی احبّ الاطراء و استماع الثُناء و لست بحمدالله کذلک)*، خدا را شکر که من پَست فطرت نیستم، فرومایه نیستم که از من مداحی بکنند، من خوشم بیاید!

ر.ک نهج البلاغه / نامه ۵۳ _ (کتبه للاشتر النّخعی لما ولاه علی مصر ...)
نهج البلاغه / خطبه ۲۱۶

📚 درس اخلاق حضرت آیت الله جوادی آملی
قم ؛ ۱۳۸۸/۱۰/۱۰

🕌 @emamreza8_ir
باز می‎خواهم که مهمانِ تو باشم مهربان
باز می‎خواهم ببوسم پنجره فولاد را

🕌 @emamreza8_ir
تا ذکر لبم جواد(ع) باشد
رزق حرمم زیاد باشد

🕌 @emamreza8_ir
2025/07/07 10:15:25
Back to Top
HTML Embed Code: