Telegram Web Link
مبدا که باشد طوس، مقصد کاظمین است
در آسمان‌ها هم زبانزد، کاظمین است

هر جا که بوی تو می‌آید، کاظمین است
با این حساب امروز مشهد، کاظمین است

🥀شهادت دردانه‌ی حضرت رضا(ع)، امام جواد علیه السلام تسلیت باد.

🕌 @emamreza8_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥سخنرانی استاد جاودان در ایام شهادت حضرت امام جواد (علیه السلام)

🕌 @emamreza8_ir
ای نام دلنشین تو، آرام جانِ ما
یا حضرت جواد(ع)، امامِ جوان ما

دل بسته‌ایم ما به تو عمری و داده است
دستانِ با کرامتِ تو  آب و نان ما

ای زاده‌ی عزیزِ امامِ غریبِ ما
تغییر داده جودِ تو هر دو جهانِ ما

باب المراد، ما به تو امّید بسته‌ایم
ای باب حاجت همه‌ی خاندان ما

▪️سالروز شهادت امام جواد(ع) تسلیت باد.

🕌 @emamreza8_ir


اهميت حيا در بيان امام جواد سلام الله علیه و سيره تربيتی قرآن كريم


وجود مبارك حضرت امام جواد سلام الله علیه برابر سوره مباركه «علق» ما را به حيا دعوت كرده است؛مستحضريد كه قرآن كريم قبل از اينكه از جريان عذاب و بگير و ببند، سخنی به ميان بياورد، در سوره مباركه «علق» که در اوايل نازل شده است، دارد: «أَلَمْ يَعْلَمْ بِأَنَّ اللَّهَ يَرَي» .اول قرآن ما را به حيا دعوت كرده اما اگر كسی بی‌حیا شد، چاره جز «خُذُوهُ فَغُلُّوهُ» نيست. فرمود: آيا انسان نمي‌داند كه خدا او را مي‌بيند؛ اگر انسان خودش مظهر خداست از يك سو، در محضر اوست از سوی ديگر و خدا او را مي‌بيند، این #راهِ_حياست؛ آن مسئله «خوفاً من النّار» و امثال ذلك بعدها پيدا شده است.

همين بيان قرآن كريم در مواعظ نورانی حضرت جواد الائمه(سلام الله علیه) آمده است فرمود: « إعلَم أنَّكَ لَن تَخلُوَ مِن عَينِ اللّه فَانظُر كَيفَ تَكُونُ» ؛ فرمود تو بدان كه هر جا هستی او تو را مي‌بيند. چگونه مي‌شود انسان اينها را باور داشته باشد - خدای ناكرده - بيراهه برود؟! حيا از بهترين ره‌ توشه‌ های متخلّقان الهی است.

آنها اول ما را به حيا دعوت كردند بعد اگر نشد آن‌وقت طبق بيان نورانی حضرت امير مؤمنان (سلام الله عليه) وقتی حيا نباشد و موعظه اثر نكند، راه ديگر است.

خطبه های نماز جمعه ۸۳/۱۰/۱۸ حضرت آیت الله جوادی آملی

⚫️ سالروز شهادت مظلومانه حضرت جوادالائمه(ع) تسلیت باد!

🕌 @emamreza8_ir
توسل به امام جواد(علیه السلام)

آیت الله کشمیری:
بسیار دیده و شنیده شد که افراد برای امور مادی، مانند خرید خانه و ماشین و رزق و ازدواج، از وی راهنمایی می خواستند.
آن بزرگوار می فرمود:«سوره یس بخوانید و ثواب آن را به امام جواد (علیه السلام) تقدیم کنید، حاجت شما را خواهند داد .
گاه امر می کرد صلوات برای حضرتش هدیه کنند و آن را در توسل به این امام کریم مجرب می دانست.

⚫️ سالروز شهادت مظلومانه حضرت جوادالائمه(ع) تسلیت باد!

🕌 @emamreza8_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
منو بسپار به جوادت
تو شلوغیای محشر
یه پسر داشتی شبیه
آقامون علی اکبر
تسلیت پناه ایران
شریک غماته نوکر...

🕌 @emamreza8_ir


همراه با عشق

بنزين اگر در جايگاه خودش باشد، هنگامى‌كه متراكم مى‌شود، با يك جرقه تبديل به حركت مى‌شود؛ ولى وقتى كه بنزين در جايگاه خودش نباشد، حتى اگر يك دريا بنزين داشته باشيم، از جرقه‌ها تنها مى‌سوزد و حرارت توليد مى‌كند اما هيچ حركتى ايجاد نمى‌كند. به‌خاطر همين، كسانى كه از ايمان و عشقى برخوردارند، تذكرها برايشان مفيد است...

كسانى كه ايمان در آنها به تراكم رسيده، ابتدا شناخت‌هايى در آنها بوده و اين شناخت‌ها، در آنها عشقى آورده است و سپس اين عشق، موجب حركتِ ايمان شده است. مؤمن به كسى نمى‌گوييم كه كارهاى خوب مى‌كند؛ مؤمن كسى است كه در كارهايش از عشقى برخوردار است و كارهايش از روى تقليد و عادت نيست...

ايمان يعنى چنين محبتى. كسى كه چنين محبتى در او تراكم پيدا كرده است، يك تذكر او را به حركت وا مى‌دارد؛ ولى ديگرانى كه از اين تراكم برخوردار نيستند، ممكن است اين جرقه‌ها داغشان كند، اما در آنها حركتى به‌وجود نمى‌آورد. حرارت هست، ولى حركت نيست و برايش هيچ سودى ندارد.

برشی از کتاب
📚 عوامل رشد، رکود و انحطاط

🕌 @emamreza8_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 تا دیر نشده جلوی رشد حیوانی بچه‌ها رو بگیر

👤آیت الله مجتبی تهرانی

🕌 @emamreza8_ir
با یک سلام زائر آقا شوید

اللّهُمَّ صَلِّ عَلى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضا الْمُرْتَضَى🤲
الاِمامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ
وَ حُجَّتِکَ عَلى مَنْ فَوْقَ الاَرْضِ
وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرى
الصِّدّیقِ الشَّهید
صَلاةً کَثیرَةً تامَّةً زاکِیَةً
مُتَواصِلَةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَةً
کَاَفْضَلِ ما صَلَّیْتَ عَلى اَحَدٍ مِنْ اَوْلِیائِکَ 

🕌 @emamreza8_ir


نکته ای پیرامون تأکید قرآن کریم بر عمل صالح: «الّذین آمنوا و عملوا الصالحات»

«درخت را از میوه اش میشناسند نه ریشه اش»

«مَا أَحَبَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ مَنْ عَصَاه‏»

یکی از تکرارهای خیره کننده در قرآن کریم تأکید مدام بر مسأله عمل صالح در کنار ایمان است. روشن است که عمل مهم است ولی راستی سرّ این همه تأکید بر عمل چیست؟! نکاتی به ذهن می آید که فعلا یکی را میخواهم به چشم بیاورم.

روشن است که اصل در عمل و همینطور صالح شدن عمل، ایمان است. لذا ایمان را باید اصل دانست. ولی چرا اینقدر به عمل هم در عرض ایمان در قرآن کریم وزن داده شده است؟! شاید نکته اش این باشد که:

عمل نشانه صدق ایمان است. عمل تراوش طبیعی ایمان است و به شکل طبیعی قابل انفکاک نیست. از اینجاست که برخلاف عقاید مُرجئه معیار ایمان صادقانه عمل صالح است.

به حرف و ادّعاء نیست. از اینجاست که قرآن کریم مدام هم الگوهای راستین ایمانی را در مقام توصیف همراه عمل معرفی میکند و هم مدام تشویق به عمل میکند. مراقب باشیم فریب خودمان و دیگران را نخوریم! ایمان در عمل دیده میشود.

ایمان را در مباحثات نظری و دقت ورزی ها و تخیّلات و آرزوها و حرفهای شاعرانه نجوییم. در عمل صادقانه بجوییم! همانطور که درختان را به میوه هایشان میشناسند نه ریشه هایشان، انسانها را هم با اعمالشان میشناسند نه ادّعای ایمانشان! از کوزه همان برون تراود که در اوست!

ولی چرا قرآن کریم مدام عمل را به صالح بودن قید میزند و کنار ایمان مینشاند؟! شاید نکته اش این است که ایمان وقتی صحیح و حق است که میوه اش که عمل است شیرین و فطرت پسند باشد.

🕌 @emamreza8_ir
جوانی که میخواهد راه بیافتد با مناجات شاکین و شاکرین شروع کند. نماز اول وقت با حضور قلب خوب است. اگر نیمه شب بلند شدی و حال نداشتی نماز بخوانی ، گوشه فرش را بالا بزن و سرت را روی زمین بگذار و یک شکر بگو...

آیت الله #فاطمی_نیا

🕌 @emamreza8_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
❤️‍🩹 وقت ملاقاتی بده بابارضا...

🕌 @emamreza8_ir


«لَا يَأْبَى الْكَرَامَةَ إِلَّا الْحِمَارُ» ردّ چنین کرامتی کار الاغ است

در گرمای ظهر قم به انتظار یکی از طلاب در ماشین نشسته بودم. قرار بود بیاید تا با هم برای نماز برویم. همینکه اذان داد رسید و در دستش نوشیدنی خنک و کیک بود!

انصافا آن خدایی که میشناسم در چنین موقعیّتی نمیگوید حالا که دیگر این زمینه رخ داده این بنده خدا را رنجیده خاطر کن و خنکی این نوشیدنی را هم خراب کن و مثلا به فضیلت نماز اوّل وقت برس! گاهی برخی طاعتها برای انسان بت و حجاب میشود!

اگر قرآن کریم میفرماید وقتی به شما تحیّت و کرامتی شد مانند آن یا بهترش را نسبت به آن شخص برگردانید یعنی به طریق اولی و مؤکّد آن تحیّت و اکرام بی شائبه را قبول کنید!

برخی از این امور نیاز به بیان دینی هم ندارد. بیان دینی ارشاد به درک عقل است. ردّ چنین کرامتی به تعبیر روایت کار الاغ است. عقل فطری خودش عمق قبحش را میفهمد! یعنی وقتی وارد فضای دین شدیم اگر فقه دینی پیدا نکنیم خود همین فضای دینی گاهی آسیب میزند. مانع درک بیّنات عقلی میشود!

کولر ماشین را روشن کردم و خیلی با حسّ و حال شروع به خوردن کردیم!

به یاد خاطره ای از سیاحت شرق مرحوم نجفی افتادم. گفت روزی در کاروانسرایی حسابی گرسنه بودم. رئیس شرطه های عثمانی به سربازان دستور داد این سینی مرغ بریانی را پیش آن سید ببرید تا بخورد و متبرک شود و بعد ما بخوریم!

هر چه کردند نخوردم. او هم با ناراحتی گفت سینی را بردارید! این عجمها آدم نیستند!
آنها من را انسان حساب کردند ولی من خودم را حیوان هم حساب نکردم! خدا خانه جهالت را ویران کند که انسان را از خیر دنیا و آخرت محروم میکند.

🕌 @emamreza8_ir
میان دست‌ها حاجت نمانده، چون کریمی تو
زِ حاجت سینه‌ی مرد و زن و پیر و جوان فارغ

🕌 @emamreza8_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥شوخی با امام رضا (ع)

👤شیخ اسماعیل رمضانی

🕌 @emamreza8_ir
پر گرفتن به هوای تو چه حالی دارد
چون کبوتر به همان حال و هوا مانده دلم

🕌 @emamreza8_ir


«حکومت اسلامی» و «اقامه نماز»
احمدحسین شریفی


[یک] در منطق قرآن، نخستین مطالبه‌ خدای متعال از حاکمان و مسئولان و مدیران جامعه اسلامی «اقامه نماز» است؛ «مطالبه اقتصاد اسلامی» و «سایر ارزش‌ها» در مراحل بعدی‌اند:
الَّذِينَ إِن مَّكَّنَّاهُمْ فِي الْأَرْضِ أَقَامُوا الصَّلَاةَ وَآتَوُا الزَّكَاةَ وَأَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَنَهَوْا عَنِ الْمُنكَرِ وَلِلَّهِ عَاقِبَةُ الْأُمُورِ (حج، ۴۱)

[دو] بر همین اساس بود که یکی از مهم‌ترین مطالبات #امیرمؤمنان علیه السلام از دولتمردان خود، اهتمام به نماز و تلاش در جهت اقامه نماز بود. آن حضرت در نامه‌ای (نامه ۵۲) خطاب به همه استانداران و فرمانداران خود،(که البته هم امام جماعت بودند و هم امام جمعه؛ برخلاف مدل تحقق‌یافته در جمهوری اسلامی) ضمن ترسیم دقیق اوقات نمازهای پنج‌گانه، از آنان خواست که با دقت این اوقات را مراعات کنند و در نماز جمعه و جماعات مراعات حال اضعف مأمومین را داشته باشند. و از جمله توصیه‌های او به هنگام انتصاب محمدبن ابی‌بکر برای حکومت مصر، توصیه و تأکید نسبت به نماز اول وقت بود:، فرمود همه کارها و برنامه‌های تو تابع مسأله نمازند.
«صَلِّ اَلصَّلاَةَ لِوَقْتِهَا اَلْمُؤَقَّتِ لَهَا وَ لاَ تُعَجِّلْ وَقْتَهَا لِفَرَاغٍ وَ لاَ تُؤَخِّرْهَا عَنْ وَقْتِهَا لاِشْتِغَالٍ» (نهج‌البلاغه، نامه ۲۷)
نماز را در وقت معيّنش بخوان، چنین نباشد که هر وقت بیکار بودی آن را به موقع انجام دهی و هر وقت که مشغول کار بودی، آن را از وقت مقررش تأخیر اندازی!
در عین حال این نکته بسیار مهم را گوشزد کردند که:
«وَ اِعْلَمْ أَنَّ كُلَّ شَيْءٍ مِنْ عَمَلِكَ تَبَعٌ لِصَلاَتِكَ»
و بدان كه هر چيزى از عملت تابع نماز است.
این جمله نیازمند تبیین است که ان شاءالله در فرصت مناسبی در این باره توضیحاتی را تقدیم خواهم کرد.

[سه] از جمله مهم‌ترین عوامل «شکل‌گیری هسته‌های مدافع فسادهای اخلاقی» در دل حاکمیت اسلامی، سهل‌انگاری در اقامه نماز و اکتفا به کارهای شکلی و صوری در این خصوص بوده است. نتیجه این سهل‌انگاری‌ها و ترک فعل‌ها را می‌توان در «نمایش‌های علنی و بدون واهمه‌ی فسق و فجور» نه فقط توسط فاسقان و فاجران بلکه با بهره‌گیری از ابزارها و امکانات مدیریتی و فرهنگی و رسانه‌ای جمهوری اسلامی! مشاهده کرد. توضیح آنکه:

به تعبیر امیرمؤمنان علیه السلام، همه کارها و برنامه‌ها و فعالیت‌های حاکمان اسلامی، تابعی از نگاه آنان به نماز است. سهل‌انگاری در اقامه نماز= سهل‌انگاری در اقامه حجاب و عفاف؛ سهل‌انگاری در اجرای حدود الهی؛ سهل‌انگاری در برخورد با اشاعه شراب و قمار در جامعه؛ سهل‌انگاری در برخورد با ترویج و اجرای موسیقی‌های مبتذل؛ سهل‌انگاری در برخورد با فسادهای ریز و درشت اقتصادی و اداری؛ سهل‌انگاری در امر به معروف و نهی از منکر و ....


🕌 @emamreza8_ir
🌼پنج شنبه است و ياد درگذشتگان

اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ

شاخه گلی بفرستيم برای
تموم اونهايی كه در بين ما نيستند
و جاشون بين ما خالیه
شاخه گلی به زيبايی يك فاتحه و صلوات....

🕌 @emamreza8_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
میگن، عمر رفاقت
اگه از هفت سال بگذره،
دیگه اون‌ آدم برات رفیق،
حساب نمیشه جزو خانوادت میشه...

🕌 @emamreza8_ir
🏮 جان این نوجوان در خطر است!

این نوجوان بخاطر مشکلات مادرزادی بخشی از قفسه‌ی سینه‌‌اش جراحی و پروتز شده؛ الان سنش بیشتر شده و پروتز قبلی باید خارج و دوباره عمل بشه اما پدرش کارگره و هزینه عمل رو نداره! از مهلت عملش گذشته و توی بیمارستان منتظر تامین هزینه‌اش هستن؛ با هر مبلغی که توان دارید می‌تونید کمک کنید تا نجاتش بدیم.

❞در صورت تامین مبلغ مورد نیاز، مبالغ اضافه صرف سایر امور خیر، فرهنگی و معرفی خیریه خواهد شد؛ واریز شما با نیت #عام در نظر گرفته می‌شود. ❝

📌 حساب‌
#رسمی، #قانونی و #حقوقی امور خیریه مسجد حضرت قائم(عج)👇
6037997599856011
900170000000107026251004
🏮
2025/07/08 12:45:18
Back to Top
HTML Embed Code: