Telegram Web Link
دو رخداد میمون در تهرون
امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ روزی است که من ده هزارمین کیلومتر دوچرخه سواری خودم را جشن می گیرم. وقتی ۴ سال پیش تصمیم گرفتم که خودرو را کنار گذاشته و سوار دوچرخه شوم، خودم هم فکر نمی کردم ، می توانم پیوسته با دوچرخه در تهران تردد کنم‌. خوشحالم که در این مدت بدون حادثه توانستم ۱۰۰۰۰ کیلومتر را رکاب بزنم‌. این سبک زندگی برای من نه تنها باعث شادابی، سلامت و سرزندگی -علیرغم ناملایمات زیاد - بود بلکه صرفه جویی زیادی در زمان و حتی جیب مبارک داشت.
اما اتفاق دوم بازگشت دوچرخه های اشتراکی به شهر تهران است‌. دوچرخه های جدید زی رو، برقی بوده و طبیعی است نسبت به نسل بی دود مزیت بیشتری دارند‌. خوشحالی من از این است که مدیریت دوچرخه گریز شهری، بعد از گذشت سه سال متوجه شد که چاره ای جز بازگشت دوچرخه ها به شهر ندارد. اما خبر ناراحت کننده این است که گویا، اپلیکیشن این دوچرخه ها به گونه ای است که امکان استفاده خانمها وجود ندارد. من و همه همکارانم به جد پیگیر این ماجرا خواهیم شد و امیدوارم هر چه سریعتر این نقص برطرف شود.
#حسین_آخانی
#دوچرخه
https://www.ddinstagram.com/p/C6tY1n-ifhn/?igsh=MWhxM293NDJoaHplOA==
استفاده خانم ها از دوچرخه های برقی: بعد از انتشار کلیپ اینجانب در مورد محدودیت استفاده خانم ها از دوچرخه های برقی زی رو، به من اطلاع داده شد که این محدویت فقط برای موتور سیلکت هاست و نه دوچرخه های برقی. ضمن پوزش خوشحالم، که این کلیپ توجه جامعه را به آنها جلب کرد. با استفاده از این دوچرخه ها، از این استارت آپ سبز حمایت کنید.
https://www.tg-me.com/environ_concerns
خبر دومین مرگ هاری در کمتر از ۴۸ ساعت
حسین آخانی
چه غم انگیز است که در صبح روز دختر، خبر مرگ دختری ۴ ساله در اثر هاری همه ذهنت را مشغول کند. درست کمتر از ۴۸ ساعت از اعلام خبر جان باختن مردی در مشهد در اثر هاری، خبر جان باختن عسل ۴ ساله که با گزش سگ نگهبانی در کمیشان نکت، پر پر شد، غم عالم به سرم ریخت. برای من که سه سالی است در این خصوص می نویسم و توسط جماعت خشن سگ پرور حتی جانم تهدید شده و تلفن و ادرس منزلم را هم منتشر کرده اند و بی اخلاقی را در حد اعلای درجه رسانده اند، این اخبار مانند خنجری است که به سینه آدم می خورد، بخصوص از باب کم عملی مسئولین و خاموشی جامعه علمی که از عده ای قانون گریز می ترسند.
کافی است که در گوگل جستجو کنید و فیلمهای آخرین روزهای زندگی یک مبتلا به هاری را نشان می دهد را ببینید. هاری یک بیماری ویروسی است که اگر دچارش شدی مرگ سرنوشت حتمی است. مرگی بسیار دردناک که خانواده قربانی تا آخر عمر از زخم آن التیام نخواهند یافت. در راستای ریشه کنی هاری ایران چند دهه است که صدها میلیون دلار هزینه شده است، ولی جنبش سگ ولگرد پروری در ایران که دو دهه است با منافع کلان برای سگ معاشان راه افتاده است ایران را به صدر جدول کشورهایی چون هند و چین برده است تا همه رشته ها را پنبه کند. جنبش سگ پروری نه تنها سگ ها را به جان کودکان و مردم، بخصوص در مناطق کم برخوردار می اندازد بلکه با روشی که از دوستداران خود آموخته اند، به هیچ فردی رحم نمی کنند. فحاشی روش این جماعت است، بدون کوچکترین ملاحظه ای با سوء استفاده از فضای مجازی دست به هر کاری غیر قانونی می زنند. این روش پیشا قانونی که در فرهنگ ما به لاتگری و اوباشگری معروف است بسیار موثر بوده و باعث‌شده بسیاری از مسئولین از آنها بترسند.
اگر چه خیلی دیر، ولی کمتر کسی است که نداند افزایش جمعیت سگ و گربه های ولگرد در ایران کشور را به بحران جدی سلامت و امنیت کشانده است. راه چاره هم مشخص است.
۱. ابتدا باید قانون نگهداری حیوان صاحبدار گله و خانگی (با به رسمیت شناختن آن و اخذ مالیات و بیمه و عقیم کردن) تصویب کرد.
۲. بیدرنگ باید با مافیای غیر قانونی سگ و گربه معاشی که علنی در فضای مجازی به کاسبی مشغول است برخورد کرد. غذا رسانی به هر بهانه ای را طبق ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی ممنوع و جرم انگاری کرد.
۳. با شناسایی حامیان سگ و گربه با همکاری آنها هر تعداد سگ و گربه ای را که می توانند با هزینه و ملک شخصی با رعایت حقوق حیوان، عقیم سازی و عدم رهایی نگهداری کنند، به آنها داد.
۴. در پایان طبق پروتوکولهای اخلاقی، بهداشتی، قوانین مصوب و رعایت سلامت عمومی اگر جانور ولگردی و مهاجم اضافه بود از محیط زندگی انسان و طبیعت حذف کرد.
https://www.ddinstagram.com/p/C6xpaK3CxcP/?igsh=MW96a2ptNHBpd2dsZg==
▪️وضعیت بحرانی فرونشست و آب‌های زیرزمینی در ایران بر اساس نتایج مقاله جدید  تحقیقاتی  در مجله Science Advances

▪️در این مقاله با پردازش شش هزار تصویر ماهواره ای بین سال‌های ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۹ نشان داده شده حدود ۳.۵ درصد مساحت کل ایران تحت تاثیر فرونشست قرار دارد

▪️این میزان فرونشست معادل از بین  رفتن سالیانه حداقل  ۱.۷ میلیارد متر مکعب از منابع ارزشمند آب زیرزمینی در سالهای گذشته بوده.

▪️استانهای کرمان، تهران، البرز ، خراسان رضوی و فارس وضعیت بسیار بدی را به لحاظ فرونشست و از دست دادن ذخایر آب زیرزمینی تجربه می‌کنند. نرخ فرونشست در بعضی از این استان‌ها جزو بالاترین نرخ ها در دنیا میباشد.

▪️ حتی استان پربارش مازندران در معرض فرونشست قرار گرفته و فقط استان گیلان از خطر فرونشست فعلا در امان مانده است

▪️متاسفانه بسیاری از زیرساخت ها مانند فرودگاه‌ها ی تهران و ارومیه و اصفهان و .. در معرض خطر فرونشست قرار دارند.  در چنین  زیرساخت هایی  فرونشست حتی به میزان چندین میلیمتر در سال باید مورد توجه جدی قرار بگیرد

@mahdi_motagh

لینک مقاله:

https://www.science.org/doi/10.1126/sciadv.adk3039
رتبه نخست خراسان رضوی در ازبین رفتن  منابع آب زیرزمینی در کشور.

▪️بر اساس برآوردهای حاصله از داده های فرونشست زمین برای کل ایران در مقاله Science Advances، استان خراسان رضوی رتبه نخست در ایران را در تنش و نابودی منابع آب زیرزمینی اش دارد.

◾️چیزی حدود نزدیک سالیانه ۴۰۰ میلیون متر مکعب از حجم آبخوانهای خراسان رضوی کاسته می‌شود

▪️بعد از خراسان، استانهای کرمان، گلستان، فارس، قزوین، تهران، اصفهان، مرکزی،  البرز و سمنان رتبه های دوم تا دهم را به خود اختصاص می‌دهند.

▪️اگر میزان ازدست رفتن منابع آب زیرزمینی رو به مساحت استانها تقسیم کنیم (شکل پایین در سمت چپ)، آن موقع نتیجه کمی عوض شده و البرز و گلستان و تهران و قزوین در رقابت بسیار تنگاتنگی رتبه یک تا چهار رو به خودشون اختصاص میدن.

◾️ متاسفانه باید گفت این یک رقابت زشت و مخرب و منحوس بین استانها برای آینده ایران است

@mahdi_motagh


https://www.science.org/doi/10.1126/sciadv.adk3039
سد چم شیر را تخلیه کنید
درست یکسال و چهار ماه پیش دریچه های سد پر مناقشه چم شیر، علیرغم منع چند دستور بالادستی مهم آبگیری شد. مدیران این سد به وضوح با تمرد از دستور مقامات با بستن دریچه های سد چم شیر، این پیام را به منتقدان و حتی دولتمردان دادند که اصلاح روند ویرانگر سد سازی افراطی در دست آنها نیست.
در روزهای پیش از آبگیری، بسیاری چم شیر را با گتوند مقایسه کردند و حتی رئیس سازمان حفاظت محیط زیست از تعبیر "گتوند دوم" استفاده کردند. اما آنهایی که از وضعیت رودخانه زهره و مخزن سد آگاه بودند، می دانستند که مقایسه چم شیر با گتوند، اشتباه است. چم شیر، یک "افتضاح" به تمام معنی است و بحران آن فراتر از مشکلات گتوند است.
این نگارنده که مرتب ماجرای چم شیر را پیگیری می کنم، دو ماه بعد از آخرین بازدید خود از رودخانه زهره در محل امامزاده حیدر کرار، در بیست و ششم اردیبهشت هدایت الکتریکی بالای پنج هزار را ثبت کردم. چنین ای سی بالایی، آنهم در چنین فصلی با دو سال پیاپی ریزش های جوی فراتر از نرمال، نه تنها بی سابقه که حتی خارج از تصور است. هنوز بخش عمده ای از سازند گچساران با مخزن تماس ندارد و از آغاز انحلال رسوبات تبخیری گچ و نمک زمان زیادی نگذشته است.
شاید در روزهایی که توجه همه به سیل مشهد است، به مسئولان باید گفت که گول سازه سازان را نخورید؛ هشدار افرادی که نفعی ندارند را جدی بگیرید. یکبار برای همیشه به قلدری در دخالت افراطی در سرزمین و ساختار هیدرولوژی کشور پایان دهید؛ سد چم شیر را تخلیه کنید و با این واقعیت که تست اولیه آن شکست خورده است، اجازه ادامه آبگیری غیر قابل برگشت یک ابر بحران را ندهید.
فیلم را حتما ببینید و به اشتراک بگذارید.

#حسین_آخانی
#سد_چمشیر_فاجعه_ملی
https://www.ddinstagram.com/reel/C7GDNr_i8I6/?igsh=MWF2cG9vMnl3eHFwaw==
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
سد چم شیر را تخلیه کنید: این سد نه تنها باعث تعدیل شوری نشده که بعد از یک‌سال و چهار ماه از آبگیری باعث تثبیت و افزایش شوری رودخانه زهره شده است. با توجه به دستور مجلس، معاون اول و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در جلوگیری از آبگیری این سد، متاسفانه دست اندرکاران از این دستورات تمرد کرده و دولت و کشور را در معرض کار انجام شده قرار دادند. تنها راه برون رفت از فاجعه چم شیر، توقف آبگیری و تخلیه آن است. حسین آخانی
https://www.tg-me.com/environ_concerns
قرق تنگ ماغر و منطقه حفاظت شده تنگ سولک
حسین آخانی
در حدود ۳۰ تا ۵۰ کیلومتری شمال بهبهان تنگه ای تاریخی و بهشت گونه است که تصور وجود چنین بهشت زیبایی آن هم در جنوبی ترین مناطق داغ زاگرس برای من قابل باور نبود. این تنگه با قدمت بیش از دو هزار سال تمدن همراه با سنگ نبشه های بینظیر یکی از خاستگاههای تمدنی و همچنین تنوع زیستی ایران است‌. در دیواره های تنگ سولک و تنگ ماغر، جز زیبایی و عظمت چیزی نمی توان یافت. علیرغم اینکه این منطقه تحت نظارت سازمان حفاظت محیط زیست است ولی به دلیل امکانات ناچیز و نداشتن محیط بان کافی، حفاظت آن بسیار سخت است. طبق معمول دام، معدن کاوی، شکار و آتش سوزی از تهدیدهای این منطقه است. حیات جانوری انجا هم بینظیر است، از پلنگ و خرس تا گراز و گربه وحشی در آنجا دیده می شود.
کمال محمدی جوانی مهربان و دوست داشتنی است که با ایجاد قرق و همکاری جامعه محلی توانسته است بخشی از فشارهای دام و آتش سوزی در منطقه را کاهش داده و طی دو سال شگفتی آفرینی کند.
خوشحالم در استانی که بسیاری آن را استانی محروم فرض می کنند، به اطلاع برسانم‌ که این استان از ثروتمندترین استانهای کشور است، هم از باب انسانهای فرهیخته ای چون کمال و سعید و هم از نظر جلوه های بی نظیر طبیعی از جنگل های زیبای بلوط، رودخانه هایی چون مارون، کوه ها و تالاب های شگفت انگیز با تنوع زیستی کم نظیر که تنها راه حفظ آن کوتاه کردن دست ما از گزند تخریب آنهاست.
#حسین_آخانی

https://www.ddinstagram.com/reel/C7N7S7iiq10/?igsh=MWM3M2h4ZzNnZnFzZg==
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
گیاهشناسی، درس ۶۷
خرزهره
Nerium_oleander (Apocynaceae)
گیاهشناسی_با_حسین_آخانی
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
کونوکارپوس چه می کند؟
حسین آخانی
سالهاست که فضای سبز شهرها گرفتار بحرانی است که در سه دهه گذشته عده ای ناآگاه و سود جو با بهره بردن از مدیریت های کم دانش شهرها، کشور را پر گونه های گیاهی مضر و مهاجم کرده اند.
گیاه کونوکارپوس (Conocarpus) به تیره Combretaceae تعلق دارد و دو گونه در مناطق حاره ای آمریکا و آفریقا دارد (C. erectus, C. lancifolius).
این گیاه به ایران وارد شده و به شکل افراطی در شهرهای جنوبی کشور و بخصوص استان خوزستان کاشته شده است. گزارشاتی از آلرژی زایی شدید این گیاه در هنگام باران وجود دارد. ولی مشکل اصلی این گیاه نفوذ ریشه ها و تخریب شبکه آبرسانی و فاضلاب شهرهاست‌. مشکل دیگر آن رقابت شدید آن با سایر گونه هاست و عملا باعث مرگ تنوع زیستی می شود.
با توجه به اینکه ایران عضو کنوانسیون تنوع زیستی است، بایستی ورود گونه های بیگانه به کشور و بخصوص مهاجم جرم انگاری شود.
https://www.tg-me.com/environ_concerns
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تا کی باید کودکان بیگناه قربانی سگ‌های ولگرد شوند؟
سه هفته از جان باختن عسل چهار ساله در روستای کمیشان نکا نگذشته، که ضحی هشت ساله باز هم در نکا مورد حمله سگ ولگرد قرار گرفته و به شدت مجروح شد‌. نیاز به توضیح نیست که کنده شدن صورت یک دختر بچه چه بار سنگین روحی برای او و خانواده اش دارد.
ضحی یکی از ده ها کودکی است که هر روز جانشان در خطر مستقیم سگ های ولگرد است. من نمی دانم، چه دست هایی در کار است که نه با جماعت غذا دهنده به سگ های ولگرد برخورد می شود و نه با دستگاههایی که طبق قانون وظیفه دارند، محیط زندگی انسانها، بخصوص کودکان را از خطرهای سگ های ولگرد امن کنند.
https://www.tg-me.com/environ_concerns
شرم کنید از استانداردهای دوگانه
حسین آخانی
آنچه در خبرها از نحوه کشته شدن حسین ۸ ساله توسط سگ های ولگرد در قهاوند همدان منتشر شده به حدی هولناک است که تصور درد و رنج این کودک نمی تواند وجدان انسانی را به درد نیاورد. این کودک عملا توسط سگ ها خورده شده است. حتی مردم تصور نمی کردند  آنچه سگ با خود می برد، یک کودک باشد. من نمی دانم این همه افرادی که دم از حقوق بشر، حقوق کودک و جنایت علیه کودکان و نوجوانان می نویسند و در مقابل اتفاقات دردناکی که منجر به جان باختن نوجوانان در جریان اعتراضات سالهای گذشته شدند، چرا در مقابل این بربریت سازمان یافته خاموش اند. کسانی در قالب فروشنده غذای سگ و گربه، برخی در قالب دامپزشک، شیادانی در قالب سلبریتی سگی مسئول این جنایات زنجیره ای علیه کودکان این سرزمین اند. اینها به حدی حساب شده و سازمان یافته هستند که هماهنگ با هم، هر فردی که در مورد سگ ها بنویسد را در فضای مجازی تهدید می کنند. دستگاه قضایی با این وحشت آفرینان مماشات دارد. کسانی که آشکارا پولشویی می کنند. متاسفانه هم دستگاههای مسئول و هم رسانه های مستقل و افراد موثر در مقابل این توحش قرون وسطایی خاموش اند. من حالم از این استاندارهای دوگانه بهم می خورد. هیج فرقی بین مهسا امینی و مهسا بهمنی که بعد از حمله سگ ولگرد، علیرغم زدن واکسن جان باخت وجود ندارد، شرمتان باد.
جای خالی مهدی تیموری در پارک ملی گلستان
حسین آخانی
این نگارنده از سال ۱۳۶۶ که به عنوان کارشناس موزه تاریخ طبیعی اولین سفرم را به پارک ملی گلستان انجام دادم، حداقل دو سالی یکبار برای انجام تحقیقات، بازدید علمی و چند باری هم با خانواده به پارک رفته ام. پارک گلستان یکی از مقاصد اصلی سفرهای علمی با دانشجویانم است. نخست به این دلیل که در پارک ملی گلستان مهمانسراهای مناسبی، درست در وسط پارک برای اقامت دانشجویان است و دوم آنکه من پارک را بیش از هر جای ایران می شناسم و بهترین نقطه ایران برای آموزش های گیاهشناسی و تنوع زیستی است.‌
امسال هم قصد گلستان کردیم. از اول می دانستیم که دانشگاه به راحتی مجوز سفر نمی دهد (به این ماجرا در نوشتاری دیگری به تفصیل خواهم نوشت) به همین دلیل زود اقدام کردیم. هر گونه موافقت را منوط به تامین محل اسکان کردند. من خیالم راحت بود که در پارک ملی گلستان به ما جا می دهند. ابتدا تماس گرفتم و نامه هم نوشتیم. در عین ناباوری به من اطلاع دادند که با اسکان دانشجویان بر اساس بخشنامه ای توسط حراست سازمان حفاظت محیط زیست مخالفت شده است. این ماجرا سبب شد که رایزنی گسترده ای را شروع کردیم و ماجرا به اطلاع ریاست سازمان، آقای سلاجقه رسید. فشارهای ما جواب داد و درست کمتر از دو روز قبل از سفر مجوز را دادند. هر طوری بود موفق شدیم مجوز دانشگاه را هم بگیریم. متاسفانه به ما اطلاع ندادند که این مجوز - علیرغم درخواست ما- در مهمانسراهای تنگ گل نبوده و آنها یک مهمانسرای کنار جاده و بسیار پر خطر و یک اتاق دیگر در اداره پارک در تنگراه را داده اند. به دلیل طولانی مسافت و توقف های آموزشی حدود ۱۲ شب به تنگ گل رسیدیم. از ۵ مهمانسرا، ۴ مهمانسرا در اختیار خانواده های مدیران و کارمندان اداره کل بود! مهمانسرای خالی شماره ۱ هم مختص مقامات است! بعد از ساعتی معطلی اتاق نگهبانی را در اختیار ۱۶ دانشجوی دختر قرار دادند و ما ۱۱ پسر و آقا در اتوبوس خوابیدیم. البته در واقع هیچکس نتوانست تا صبح بخوابد. صبح که کارمان را شروع کردیم مامور حراست پارک درخواست های غیر موجه دیگری داشت که جلوی او ایستادم.
برای اولین بار، بعد از ۳۷ سال خاطرات خوب و همکاری همه مدیران پارک با سفرهای علمی، این برخورد هم برگ سیاهی شد در کارنامه آنها که بزرگترین دروغشان خدمت به مردم است. با یاد آوردی سفر سال گذشته با حضور متواضعانه مهدی تیموری، ریاست پارک ملی گلستان در جمع دانشجویی ما، شک ندارم، کسانی که مهدی تیموری را بر کنار کردند نامشان به 《نا نیکی》در تاریخ محیط زیست ایران خواهد ماند.
#حسین_آخانی
#مهدی_تیموری
#پارک_ملی_گلستان
https://www.ddinstagram.com/p/C7-t4uDCqgW/?igsh=MTkzNmhxazN3ZWJ3dQ==
امیر حسین، آخرین قربانی کودک کشی سگ های ولگرد
حسین آخانی
بیش از دو سال است که مداوم در مورد خطرات سگ ها و گربه های ولگرد می نویسم. بارها از طرف حامیان افراطی سگها تهدید به مرگ شدم. در آخرین مورد فردی در یک اقدام شبه تروریستی فرمان لشکر کشی به منزل شخصی من را صادر کرد. رفتار تهاجمی حامیان افراطی بسیار شبیه خود سگ هاست. آنها معتقدند که بهترین راه همان شلوغکاری و تهدید و آبروریزی است‌. اتفاقا این روش آنها تا به حال خیلی کارساز بوده است. چرا که مسئولین ترسو به راحتی از آنها می ترسند و آنها در سایه یک چشم پوشی مصلحتی خود را در حاشیه امن می دانند و بی مهابا می تازند. برای نمونه فردی در مشهد است که چند صد هزار فالوئر در اینستاگرام دارد. او به تنهایی به جنگ با محیط زیست و امنیت و سلامت کودکان و سایر هموطنان در شمال شرقی ایران رفته و هیچ کس هم با او کاری ندارد. رفتاری که در تاریخ ایران به رفتار شعبان بی مخ ها شهرت دارد.
اما این شعبان بی مخ ها چه کسانی را می کشند؟ یک عده کودک بیگناه که جرمشان این است که در روستا و یا حاشیه شهر زندگی می کنند. جرمشان این است که پدر و مادر پولداری ندارند که آنها را سوار ماشین های شاسی بلند کنند و دور دنیا بچرخانند، جرمشان این است که تنها تفریح آنها به کوچه رفتن و بازی کردن کودکانه است.
داستان هر کدام از کودکانی که در دو سال اخیر کشته و یا بشدت مجروح شده اند به حدی دردناک  است که می تواند سوژه کتابهایی از جنس بینوایان باشد. نمی دانم حقوق بشری ها چرا خواب اند؟ مدافعان حقوق کودکان کجایند؟ سازمانهای بین المللی که بسیار فعال اتفاقات ایران را دنبال می کنند  چرا در این خصوص خفه خون گرفته اند؟ یعنی در این کشور نویسنده ای نیست که روایتگر این جنایتهای زنجیره ای باشد؟ چرا خبرنگارانی که برای سگ های تبریز و گندگ قلمشان اشک آلود بود، برای کودکان این سرزمین شکسته اند؟ شرافت حرفه ای تان کجا رفته؟
امیر حسین از دزفول بعد از چند روز دست و پنجه با مرگ، آخرین مورد از این جنایات زنجیره ای است.
ضحی در نکا همین چند پیش به شدت زخمی شد و گونه اش کنده شد.
حسین ۸ ساله در قهاوند همدان به دردناک ترین شکل ممکن جان باخت.
امیر علی که رفته بود برای روز پدر کادو بخرد در باسمنج تبریز برای همیشه پدر و مادرش را عذادار کرد.
مهسا بهمنی در روستایی در مهاباد بعد از حمله سگ علیرغم زدن واکسن جان سپرد و داستان ادامه دارد، تا کی ......
#حسین_آخانی
#سگ_ولگرد
https://www.ddinstagram.com/p/C8EvcRCiZ79/?igsh=ZHJob3QwbzI3eDgy
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
سومین قربانی هاری کودکان در دو روز
بعد از مرگ ضحی در نکا و حسین در دزفول، کودک ۱۳ ساله دیگری در مشهد قربانی هاری شد. همه این اتفاقات فقط در دو-سه روز رخداده است.
کشور در مسیر یکی از خطرناکترین اپیدمی های کشنده قرار دارد. کودکان در خط مقدم قربانیان قرار دارند.
لطفا به خاطر جان کودکان، از هر گونه غذا رسانی به سگها و گربه ها پرهیز کنید. از حقوق دانان و سمن ها درخواست دارم تا با شکایت از چهره های شناخته شده غذارسانی و همچنین شکایت از مسئولین به خاطر ترک فعل به یاری کودکان بیگناه اقدام کنیم. شاید قربانی بعدی فرزند شما و یا خود شما باشید. حسین آخانی
https://www.tg-me.com/environ_concerns
سگانی با طوق زرین

🖌️مسعود امیرزاده

این چه شوریست که در دور قمر می‌بینم
همه آفاق پر از فتنه و شر می بینم
ابلهان را همه شربت زگلابست و شکر   قوت دانا همه ازخون جگر می بینم
شده اسب تازی مجروح به زیر پالان
طوق زرین همه بر گردن خر می‌بینم

جناب حافظ !

سر از نقاب خاک بیرون آر و حال و روزگار پر از ادبار ما را ببین و غزلی در وصف غم زمانه بسرای که این‌بار “طوق زرین” بر گردن “سگ “نشانده‌اند.
در سرزمین ما که جاده ها چون تیری به اخرین پناهگاه یوز آسیایی نشانه رفته است و پلنگان آنرا در شهر و کوه به گلوله می‌بندند، خرس سیاه آسیایی طناب بر گردن کشان کشان می برند و بازهایش را پلک می دوزند و به خدمتگزاری کشورهای جنوب خلیج فارس قاچاق می کنند، شگفتا که سگان را به چشم می‌کشند و حرمتی چون توتم قبایل بدوی برای آنها قائل شده‌اند. همین هفته گذشته سه طفل بیگناه اسیر دندانهای تیز سگهای ولگرد شده و گوشت و استخوانشان دریده شد و آخر الامر نیز مرگ دردناکی بر اثر بیماری هاری پذیرا شدند اما جمعیت توتم پرستان سگ را “آخ “نیامد.در کشوریکه بعضا نقاطی از آن آب آشامیدنی و حتا یک وعده غذای پروتئینی در هفته محروم هستند سگان سلطانی می‌کنند و غلامان حلقه به گوشی در این دنیای فانی برای خود رسالتی جز خدمت به سگی یا سگانی و تقدیم غذا به درگاه ایشان قائل نیستند.
ایشان که نه از مرگ میلیونها اصله شمشاد هیرکانی در دهه نود خبر دار شدند و نه در مرگ گروهی بلوط های زاگرس حتا گرهی بر پیشانی انداختند ولی در کوچکترین اهانتی به ساحت سگ پیراهن می درانند و از هر ناسزا و اقدامی علیه منتقدین کوتاهی نمی‌کنند.
شهرها و روستاها و جاده ها و حتا زیستگاه های و مناطق بکر حیات وحش تسلیم جمعیت رو به ازدیاد سگهای ولگرد شده اند و در دیگر سو حضور یک سگ فانتزی در خانه امری تجملاتی و نشانگان تمدنی شده است. انسانهایی که بعضا از ابراز محبت به سرزمین و طبیعت محض و یا حتا انسانها و گونه های زیبای گیاهی و جانوری ناتوان هستند سگ را برای نمایش محبت و مهر مناسب یافته‌اند. یک سری گزاره های تکراری و بی معنا لق‌لقه زبان این فرقه بی‌منطق شده است و با همین چند جمله روزگار گذرانده و محفل تشکیل داده و همدیگر را قانع کرده و فحش نثار مخالفین خود میکنند.این جماعت به یمن همین تعصب کور توانسته اند آرایه زیستی شهرهای ایران و حتا طبیعت را به سود توتم های خود عوض کنند.اگر به کوهستان بروید سگها تا قله های مرتفع به کمک جماعت سگ پرور حضور یافته اندو یا به جنگل و تالابی بروید و یا حتا در پارکی لختی استراحت کنید از شر حضور سگ مصون نیستید.حیات وحش از چهارپایان گرفته تا پرندگان از خطر هجوم و شکار سگ در امان نیستند و در این میانه گویا سازمانهای مربوطه در انفعالی شرم آور وظیفه خود در کنترل جمعیت جانوران موذی فراموش کرده اند.
التماسهای ضحی دختر بچه شهر نکا به مقامات شهرداری برای کنترل و پاکسازی شهر و محل سکونت و بازی کودک از سگ ولگرد برای لرزندان پشت یک سرزمین کافی بود!
ضحی پس از مبارزه ای ناکام تسلیم بیماری هاری شد و نتوانست از اخرین بازی کودکانه خود جان سالم در برد، چرا که عده ای با همین منطق کور شهر را برای وی ناامن کرده بودند. عده ای که برای کسب هویت و تشکیل فرقه و دسته برای خود در همه جا ماشین بیولوژیک کشتار مجهز به ویروس هاری راه انداخته‌اند.
گمان دارم تاریخ از این فرقه های عجیب و منحرف کم ندیده است و از این جهت امر بدیعی رخ نداده است اما اینکه دستگاه های اجرایی، نظارتی و مسئولین امور بهداشت و سلامت و امنیت و نیز استیفای حقوق عامه در مقابل این توتم پرستان طوق انداز بر گردن سگ تسلیم شده اند جای شگفتی است.اینکه اطفال در شهر پیش چشم پدر و مادر بوسیله سگهای آدم خوار دریده میشود و ما از غم دق نمی‌کنیم شگفت آور است.

https://www.tg-me.com/didehbaanzistboom
دختری ۵ ساله در تبریز مورد حمله سگ های ولگرد قرار گرفت
حسین آخانی
در روزهایی که همه از انتخابات حرف می زنند، کودکان این سرزمین به دلیل عدم اجرای وظایف قانونی وزارت کشور، یکی یکی قربانی سگهای ولگرد می شوند. هنوز داغ سه کودک جان باخته در اثر هاری در مشهد، نکا و دزفول بر دل خانواده ها و انسانهای شرافتمند سوزه می کشد، که دختر بچه ۵ ساله دیگری در تبریز به شدت مورد حمله سگ قرار گرفت. این دومین مورد اتفاق وحشتناک در این شهر است. چندی پیش مصادف با روز پدر امیر حسین که رفته بود برای پدرش کادوی روز پدر بگیرد، توسط سگهای ولگرد کشته شد.
خبر دیگر آنکه روز پنجشنبه یکی از سران باندهای سگ ولگرد پروری که قبل از عید من را تهدید کرده بود، تاکید کرد در صورت انتشار اخبار مربوط به سگها هم خودم را می کشد و هم به پسرم چاقو می زند. او که با اعتماد نفس و بدون ترس صحبت می کرد به دروغ مدعی شد که به یک نهاد امنیتی متصل است. بلافاصله وکیل و دستگاههای مسئول را در جریان این تهدید تازه گذاشتم.
https://www.tg-me.com/environ_concerns
2024/06/16 02:49:23
Back to Top
HTML Embed Code: