سلام

بعضی از اعضای کانال از دوستان فارغ‌التحصیل یا دانشجو تقاضا داشتند که در رابطه با موارد زیر هم اگر تجربه‌ای داشتند، لطف کنند برای ارتیاد ارسال کنند تا به اشتراک گذاشته بشه. متن‌ها و صوت‌های ارسالی شما به کانال هم برای بچه‌های امسال هم بچه‌های سال‌های بعد بسیار مفید و باارزش خواهد بود.

- تلویزیون، هنرهای دیجیتال، دانشگاه صدا و سیما
- پرتوشناسی، رادیولوژی
- فیزیوتراپی
- رشته‌های گروه هنر
- موسیقی
- تاریخ
- زیست فناوری
- بیوتکنولوژی
- مکاترونیک
- فیزیک مهندسی
-پروتز دندان
- مترجمی زبان
- متالوژی
- علوم تغذیه
- فیزیک
- مطالعات خانواده
- مطالعات ارتباطی
- برنامه ریزی اجتماعی و تعاون
- روابط عمومی
- مدیریت مالی، مدیریت بازرگانی
- مکانیک بیوسیستم
- معماری
- پزشکی هسته‌ای

- فیزیک صنعتی اصفهان
-روان‌شناسی دانشگاه فردوسی
- دانشگاه تربیت مدرس
- مدیریت دانشگاه تهران یا علامه
- دبیری اقتصاد فرهنگیان
- دبیری ادبیات فرهنگیان
- دانشگاه هنر و معماری پارس
- معماری علوم تحقیقات

#نیازمندی‌ها 😃
@ertiad
ارتياد pinned «سلام بعضی از اعضای کانال از دوستان فارغ‌التحصیل یا دانشجو تقاضا داشتند که در رابطه با موارد زیر هم اگر تجربه‌ای داشتند، لطف کنند برای ارتیاد ارسال کنند تا به اشتراک گذاشته بشه. متن‌ها و صوت‌های ارسالی شما به کانال هم برای بچه‌های امسال هم بچه‌های سال‌های…»
۳۹۷
#اقتصاد علامه
سلام من دانشجوی اقتصاد علامه هستم و اینکه در رابطه با این رشته کلا جو دانشگاه خیلی خشکه و انگار همه فقط میخوان درس بخونن، چون رشته دانشجوی بالایی رو میگیره هر سال فقط یک دانشکده ی کامل برای اقتصاد علامه هست و قدیمی ترین ساختمون بین دانشکده های علامه هست و اینکه خیلی خوشگله و نسبتا بزرگه در کل دانشکده خوبه و کادر دانشکده هم تقریبا مهربونن و مسیر هم بخوام بگم دقیقا بغل خیابون وزرا و خالد اسلامبولی هست و ایستگاه های مترو نزدیکش هم بهشتی و میرزای شیرازی هستن...
رشته ی اقتصاد کلا رشته ی عجین شده با مفاهیم ریاضیات و آمار هست پس در نتیجه توقع تنوع و قشنگی آنچنانی رو نداشته باشید ولی رشته ی بدی نیست و به شدت از نظر بازار کار و زمینه ی اپلای هم خوبه تا جایی که میدونم و شنیدم...
ولی در رابطه با قسمت ریاضی هم باید بگم انسانی‌ها باید زیاد درس بخونن چون نمیتونن کل اقتصاد رو بفهمن در این صورت
، و اینکه درسا هم برید چارت درسی رو نگاه کنید. این دروس توی ترمای اول ارائه میشه:
اقتصاد کلان، اقتصاد خرد، ریاضیات پیش و ۱ و ۲، آمار و...

در کل رشته ی خوبیه ولی یه ذره سخته و ممکنه یه جاهایی ازش خسته بشن ولی اگه واقعا براش تلاش کنن به جاهای خوبی میرسن و حتما باید ارشد این رشته رو بگیرید که بخواید به جایی برسید...

ممنون که وقت گذاشتید🌼

#اقتصاد
#دانشگاه_علامه_طباطبایی
#انسانی

@ertiad
۳۹۸
سلام وقتتون بخیر
من فارغ التحصیل زیست شناسی جانوری هستم
دروس دو ترم اول هم فیزیک هست هم شیمی و ریاضی
از سال دوم درس ها تخصصی میشن
و کنارشون هم ازمایشگاه ها تشکیل میشن
چارت درسی توی گوگل هست ولی درمورد ازمایشگاه ها بگم که من خودم با ازمایشگاه حشره شناسی و جانور شناسی که موجودات زنده رو تشریح میکردیم خیلی مشکل داشتم
بعد از فارغ التحصیلی هم درصورتی که کارشناس زیست شناسی باشین میتونین در ازمون های دبیری اموزش و پرورش شرکت کنین که ظرفیت خیلی خیلی پایینی داره
و درصورتی که بخواین ادامه تحصیل بدین در مقطع کارشناسی ارشد میتونین وارد وزارت بهداشت بشین و رشته های کارشناسی ارشد علوم ازمایشگاهی رو بخونین و یا همون وزارت علوم رو ادامه بدین که گرایش های تکوین، فیزیولوژی و… داره
در مقطع دکتری هم میتونین ادامه تحصیل بدین و در نهایت استاد دانشگاه بشین که بازهم شرایط خاص خودش رو داره
بازم اگر سوالی داشتین راهنماییتون میکنم
@ft_zri

#زیست‌شناسی_جانوری
#تجربی

@ertiad
۳۹۹
سلام خسته نباشید عزیزم
من ترم ۳ مهندسی هسته‌ای دانشگاه علوم تحقیقاتم. رشته من ترکیب از رشته برق و فیزیک و دروس تخصصی خودشه. اینجا میخوام درباره دانشگاه حرف بزنم.
اول اینکه اگه عاشق کوه و کوه نوردی و برف ویوی خوب اینا هستید عالیعهه ولی خب بدی هاش اینه که دانشکده ها بهم دوره و حتی از دمه در دانشگاه تا دانشکده فنی ۳۰ مین راهه با اتوبوس و هرجا برید باید با اتوبوس برید به غیر از دانشکده علوم پایه و علوم انسانی که باید کوهنوردی کنید 😂
طبق گفته ها بهترین دانشگاه ازاد از نظر علمی و هم‌سطح دانشگاه دولتی ها هست ، من اینو تایید نمیکنم و ردم نمیکنم .از نظر هیعت علمی حرف برا گفتن داره و استادهای دروس تخصصی اوکین سطحشون و سخت نمره میدن اما استاد های دروس پایه مثلا ریاضی عمومی ۱ اینا استاداش سطح خوبی ندارن و اینکه با دانشگاه های ازاد دیه مشترکن.
بعد میگن مدرکش نسبت ب ازادهای دیه ارزش بیشتری هم داره
دانشکده های متفاوتی داره:بلوک ۱و۲ ،ابن سینا A,B,C ، فنی مهندسی،مسجد امام علی( دانشکده معارفه)، علوم پایه، علوم انسانی، مدیریت، پلاسما۱و۲، ورزشگاه، کتابخوانه
اکثر رشته‌هارو هم داره و اینکه گزینش با ازمونه
در رابطه با رشته خودمم دوره کارشناسی فقط ازادها دارن و دولتی از ارشد به بعد داره.

#مهندسی_هسته‌ای
#علوم_تحقیقات
#ریاضی
@ertiad
۴۰۰
سلام.
من فارغ‌التحصیل کارشناسی مهندسی کامپیوتر شهید بهشتی هستم، اطلاعاتم برای ۵ سال اخیر هست و اگر چیزی به تازگی تغییر کرده ممکنه مطلع نباشم. اول در مورد بهشتی می‌نویسم، بعد کامپیوتر، و بعد کامپیوتر بهشتی. امیدوارم تجربیاتی که می‌نویسم براتون مفید باشه.
- دانشگاه: خب دانشگاه شهید بهشتی بر خلاف دانشگاه شریف و امیرکبیر، و مثل دانشگاه تهران، یک دانشگاه مادر هست، نه فنی. پردیس اصلی دانشگاه در ولنجک، بلوار دانشجو هست که در واقع دو دانشگاه هست، بهشتی و علوم پزشکی بهشتی، هر کدوم در یک سمت بلوار. صحبت اصلی من بهشتی هست. که شامل دانشکده‌های علوم انسانی مثل مدیریت و حقوق و روانشناسی، و علوم پایه هست. تنها رشته‌های مهندسی که بهشتی داره مهندسی کامپیوتر و معماری هست. بقیه مهندسی‌ها مثل برق و عمران و .. در واقع همون دانشگاه عباس‌پور هستند که لوکیشن اون‌ها شرق تهرانه و کاملا مجزا هستن. پس فقط مهندسی کامپیوتر ولنجکه. این می‌تونه مزیت باشه از این جهت که در دانشگاهی با طیف وسیع‌تری از رشته‌ها درس می‌خونید می‌تونه هم عیب باشه که دانشجوی فنی‌مهندسی به جز شما تقریبا تو دانشگاه نیست.
دانشگاه به جرات می‌شه گفت زیباترین و سرسبز‌ترین دانشگاه تهران و احتمالا ایرانه. اولین یا دومین دانشگاه بزرگ ایران و خوش آب‌و هوا. و البته سرشار از سربالایی. از لحاظ امکانات و تالار همایش و بوفه و رستوران و .. هم بسیار خوبه.
دسترسیش در تهران از طریق brt‌های پارک‌وی، یا مترو تجریش هست که البته از تجریش تا دانشگاه باید با ون بیاید. خیلی در دسترس نیست ولی بد هم نیست از این جهت.
- مهندسی کامپیوتر: این رشته الآن در پرطرفدارترین زمان خودش به سر می‌بره و اولویت اول خیلی‌ها از نظر علاقه و بازار کار و مهاجرت و .. هست. این موضوع رو نمی‌شه کتمان کرد، اما نباید فدای همه چیز کرد. رشته مهندسی کامپیوتر در مقطع لیسانس گرایش نداره و شما ترکیبی از دروس مرتبط با نرم‌افزار، سخت‌افزار، هوش مصنوعی، تئوری الگوریتم و باقی مباحث مرتبط می‌خونید. به اندازه کافی گسترده هست و مباحث این‌قدری متنوع هستن که هرکس بتونه به قسمتیش علاقه‌مند بشه، اما شما در نهایت باید انسانی باشید که از ساعت‌ها پشت کامپیوتر نشستن خسته نشید و لذت ببرید. دروس این رشته در بیشتر مواقع تمرین‌ها و پروژه‌های عملی در طول و پایان ترم دارن و به خوندن کتاب و جزوه اکتفا نمی‌کنن. و با علاقه انجام دادن پروژه‌ها و پیگیر بودن در اون‌ها موفقیت شما در این رشته و در شغل آینده رو تضمین می‌کنه. احتمالا افرادی که: شغل‌هایی رو ترجیح می‌دن که خطی نباشن، با آدم‌ها بیشتر تعامل داشته باشن، خیلی حوصله سروکله‌زدن و نصب و اجرای برنامه‌ها رو نداشته باشن، از این رشته به مرور خسته می‌شن و تغییر مسیر می‌دن. رشته‌های نزدیک به کامپیوتر که قسمت‌های‌ مشترکی با کامپیوتر دارند:
مهندسی برق (قسمت سخت‌افزار و رباتیک و هوش مصنوعی)
علوم کامپیوتر (قسمت الگوریتم)
مهندسی صنایع (تحلیل داده و تئوری مهندسی نرم‌افزار)
- دانشکده کامپیوتر بهشتی: کامپیوتر بهشتی از لحاظ رتبه‌‌های کنکور که این دانشگاه رو انتخاب می‌کنن، و رتبه‌بندی سطح دانشگاه‌ها و ..، بعد از شریف و تهران و امیرکبیر، و هم‌سطح یا قبل از علم و صنعت هست.
این دانشکده ۳-۴ طبقه، در یکی از بالاترین نقاط دانشگاه واقع شده. امکانات معمولی که یه دانشکده باید داشته باشه مثل کتابخونه و سایت و نمازخونه رو داره. لابی قابل توجهی نداره. از لحاظ اساتید، عموما اساتید به نام و باسوادی داره. در سخت‌گیری تدریس و نمره و پروژه‌ها، اصلا چیزی کم‌تر از دانشگاه‌های شریف و تهران نداره (من در مقطع بعدی وارد شریف شدم و این مسائل رو از نزدیک دیدم.) و نیاز به تلاش بسیار داره.
به طور کلی برای کسی که علاقه‌مند و تلاش‌گر باشه فرصت پیشرفت در این دانشکده کاملا فراهم هست.

#مهندسی_کامپیوتر
#شهید_بهشتی
#ریاضی
@ertiad
ارتياد pinned «سلام بعضی از اعضای کانال از دوستان فارغ‌التحصیل یا دانشجو تقاضا داشتند که در رابطه با موارد زیر هم اگر تجربه‌ای داشتند، لطف کنند برای ارتیاد ارسال کنند تا به اشتراک گذاشته بشه. متن‌ها و صوت‌های ارسالی شما به کانال هم برای بچه‌های امسال هم بچه‌های سال‌های…»
۴۰۱
سلام توی کانال سرچ کردم ببینم قبلا کسی درباره دانشگاه فناوری های نوین آمل صحبتی کرده یا نه، که دیدم صحبتی نشده پس من یکم در موردش میگم که اگه احیاناً موقع انتخاب رشته خواستین این دانشگاه رو بزنین، با چشم باز و اطلاعات کافی انتخابش کنید.
دانشگاه ۲ تا ساختمون داره:
۱. ساختمان اول داخل شهر آمل هست. بچه های مهندسی و شیمی و گیاهان دارویی و کلا غیر علوم پایه اونجا درس میخونن.
سرویس نداره چون داخل شهره و بچه ها یا نزدیک دانشگاه خونه میگیرن یا با تاکسی های خطی (که توی آمل زیادن) میان دانشگاه‌.
ساختمونش هم دقیقا شبیه دبیرستان میمونه و انتظار یه دانشگاه بزرگ ازش نداشته باشید.
۲. ساختمان دوم توی جاده ی آمل- محمود آباد هست و تقریبا ۲۰ دقیقا خارج از شهره(با سرویس دانشگاه). نزدیک روستای کلاصفا هست و بعضی بچه ها برای نزدیک تر بودن به دانشگاه، کلاصفا خونه گرفتن و از در پشتی دانشگاه با دردسر زیاد میان و میرن (چون این در همیشه باز نیست)
از جای مشخصی داخل شهر ۲،۳ سرویس اتوبوس واحد هستن که توی ۲ نوبت بچه ها رو میبرن دانشگاه.
سرویس ها معمولا شلوغ میشه چون تعداد اتوبوس ها کمه (کلا ۲ تا واسه اون همه دانشجو)
برگشت از دانشگاه به داخل شهر هم یا باید اسنپ بگیرین که هزینه اش زیاد میشه یا خیلی زیاد صبر کنین که با سرویس خود دانشگاه برگردین. خلاصه که سرویس ها اصلا خوب نیستن و دانشجوها زیاد اعتراض کردن ولی فعلا که نتیجه ای نداده
این ساختمان دوم مخصوص رشته های علوم پایه مثل زیست شناسی(سلولی مولکولی،جانوری)، بیوتکنولوژی، بازرسی گوشت، علوم آزمایشگاهی دام پزشکی، بهداشت مواد غذایی هست.
آزمایشگاه ها بعضیاشون تجهیزاتش کامله و بعضی هاش هم یه سری چیزا رو نداره.

***وضعیت سلف و غذا خوب نیست و اعتراض زیاد کردیم ولی فایده ای نداشته تا حالا. اگه معده ی حساسی دارین دور سلف دانشگاه رو خط بکشین، خودتون غذا آماده کنین بیارین دانشگاه چون اگه بخواین اینجا و از غذای سلف بخورین، مریض میشین و معده درد کلافه تون میکنه.

*** توجه کنید که دانشگاه خوابگاه دولتی نداره. توی سالی که ما کنکور دادیم ننوشته بودن داخل دفترچه که خوابگاه نداره و ما اطلاعی نداشتیم.
شما یا خودتون خونه اجاره میکنین، یا از خوابگاه های خودگردان باید استفاده کنین.
خوابگاه خودگردان اجاره اش بستگی به تعداد نفرات اتاق ها داره:
اتاق ۴ نفره ماهیانه ۹۰۰ هزار تومان
اتاق های ۶ و ۸ نفره فکر کنم ماهیانه ۷۰۰ هزار تومان باشه.
و یه سری از بچه ها هم که از شهرای اطراف میان روزانه رفت و امد میکنن و خونه نمیگیرن‌.

*** رشته های لیسانس معمولا ۷ ترمه هستن و به صورت عادی ۳سال و نیم طول میکشن ولی بودن بچه هایی که ۳ ساله هم تموم کردن.

*** سطح علمی اساتید بد نیست. استاد های مسن زیاد نداریم و تقریبا جوان هستن اساتید و حوصله و صبر سر و کله زدن با دانشجوها رو دارن. خیلی از اساتید سطح علمی خوبی دارن و دوره دکتری دانشگاه های مطرح درس خوندن (با رتبه های خوب)
اگه بخواید مقاله بنویسید و با استاد ها لینک بشید، معمولا جواب نه نمیگن. من شنیده بودم که خیلی از دانشگاه های مادر و بزرگ اساتید برای مقاله نوشتن با بچه های کارشناسی همکاری نمیکنن و ارجاع میدن برای دوره ی ارشد ولی اینجا اینطور نیست.

*** خود شهر آمل هم شهر کوچیکی هست و معمولا قیمت ها یکم بالاتر از شهرای دیگه است (البته بازم بستگی داره از کجا خرید کنین چون بعضی جاها شما لهجه ی غیربومی داشته باشید و بفهمن دانشجو هستین، قیمتا رو بالاتر میگن)
از لحاظ حجاب، به نظر منِ غیربومی، اذیت نخواهید شد
برای تفریح دوران دانشجویی هم اگه کسی ماشین نداشته باشه:
میتونه کافه های سطح شهر بره، ۲ تا سینما داره، با تاکسی و اسنپ بره محمودآباد دریا (حدود نیم ساعت فاصله داره تا آمل)، جنگل اطراف شهر هست ولی بدون ماشین سخته بخواین برین ، یکی از تفریحات دانشجویی سالم هم میتونه قدم زدن توی خیابون هراز باشه که اونجا میتونین یه دور کامل بچه های دانشگاه رو ببینین :)))

توی شهر هم زیاد روی وسایل حمل و نقل عمومی حساب نکنید. برای حمل و نقل یا تاکسی های خطی باید بگیرین، یا اسنپ، یا پیاده روی
راستی آمل مقصد بین شهری حساب میشه و اتوبوس مستقیمی از سایر شهرها به آمل و برعکس وجود نداره. این نکته میتونه دردسر ساز باشه چون هردفعه که شما میخواین بیاین آمل، میدان هزارسنگر (خارج از ترمینال) پیاده میشین و از همونجا با اون همه وسیله باید تاکسی بگیرید به سمت مقصدتون. برای برگشت به شهر خودتون هم باید از چند روز جلوتر بلیط بگیرین چون ظرفیت و تعداد اتوبوس ها محدود هست.
در آخر هم امیدوارم براتون مفید بوده باشه و موفق باشید.

#دانشگاه_فناوری‌های_نوین_آمل
@ertiad
۴۰۲
ارتياد pinned «سلام بعضی از اعضای کانال از دوستان فارغ‌التحصیل یا دانشجو تقاضا داشتند که در رابطه با موارد زیر هم اگر تجربه‌ای داشتند، لطف کنند برای ارتیاد ارسال کنند تا به اشتراک گذاشته بشه. متن‌ها و صوت‌های ارسالی شما به کانال هم برای بچه‌های امسال هم بچه‌های سال‌های…»
۴۰۳
سلام.
من دانشجو رشته مهندسی صنایع غذایی ام.
راستش وقتی خودم اومدم تو این رشته اطلاع خاصی ازش نداشتم و اصلا قصد هم نداشتم انتخابش کنم
بعد از نتایج رفتم راجع بهش تحقیق کردم و ازونجایی که علاقه به رشته های تحقیقاتی داشتم متوجه شدم تو ارشد این رشته دستم خیلی بازه و رشته های جدید مثل زیست فناوریِ صنایع غذایی هم داره و به این رشته هم علاقمند شدم.
شرایط ادامه تحصیل تا دکتری را هم داره. این رشته علاوه بر زیست و بیولوژی غذایی که دروس اصلیشه دروسی در رابطه با ریاضی فیزیک هم داره
و همچنین شیمی زیادی هم داره و کار تو آزمایشگاه زیاد هست.
کلا تو این رشته تنوع درس خیلیه و طوری نیس ک صرفا رو یه چیزی فوکوس کنه یا فقط تئوری باشه.
یکمی ترکیب رشته تغذیه هم هست. و درکل سر کارمون با زیست و شیمی مربوط به مواد غذاییه.
بعضیا اسمشو که میشنون فکر میکنن یه رشته بدرد نخوریه ولی درواقع از مهم ترین هاست برای هر کشور.
شغلش تو کارخونه های مواد غذایی و آزمایشگاه ها و یا شرکت های خصوصیه (درکل تولید مواد غذایی)
شما یا باید مسئول کنترل کیفیت باشین یا تو آزمایشگاه ها یه سری چیزای اون محصول رو مشخص کنین و اینجور چیزا.
با مدرک لیسانس میشه شروع به کار کرد.
و اگه هم پولدار باشین با مجوزی ک بخاطر تحصیلتون دارین میتونین یه کارخونه بزنین کلا.
در رابطه با مهاجرت هم رشته عالی ایه، هیچ کشوری نیست که به این مهندسی احتیاج نداشته باشه (ازونجایی ک همه غذا و خوراکی میخوان؟ '-') و استرالیا و روسیه فکر میکنم بهترین شرایط رو داشتن برای این شغل.

#مهندسی_صنایع_غذایی
@ertiad
۴۰۴
سلام و خسته نباشید میگم به کنکوریهای عزیز، امیدوارم نتیجه دلخواهتون رو گرفته باشید امسال❤️
من فارغ التحصیل رشته شیمی کاربردی از دانشگاه تهران هستم و الان خیلی خوشحالم که میتونم این جمله رو بگم چون اولش که میخواستم وارد این دانشگاه و این رشته بشم خیلی از دوستان و آشنایان نظرات مختلف و اغلب ضد و نقیض میدادند. یکی میگفت اگر شیمی دوست داری چرا نمیری داروسازی، یکی میگفت چرا نمیری مهندسی شیمی، یکی میگفت دانشگاه شهر خودت بمون، زندگی خوابگاهی و دور از خانواده خیلی سخته.
با اینکه همیشه عاشق علوم بودم و برای دانشمندان احترام زیادی قائل بودم، این حرف اطرافیانم باعث شد با دست و دل لرزان وارد دانشگاه و رشته مورد علاقم بشم، حتی یادمه به جای شیمی محض، شیمی کاربردی رو انتخاب کردم فقط به خاطر اینکه از دور پتانسیل درآمدزاییش بیشتر بود(تفاوت مهم این دو رشته در ۹ واحد شیمی صنعتی معادل عملیات واحد رشته م.شیمی برای رشته کاربردی هست که بیشتر به درد بازار کار صنایع نفت و پتروشیمی ایران میخوره)
الان که ۵ سال از اون دوران میگذره میتونم بگم واقعا خوشحالم که علاقمو دنبال کردم و به خاطر حرف دیگران نرفتم بقیه رشته ها، حتی یادمه یک نفر اون زمان بهم گفت "برو پزشکی بعدا بهش علاقه مند میشی" و این حرفش خیلی سردرگمم کرد اون زمان. (خوشبختانه به حرفش گوش نکردم وگرنه دو ترم هم دووم نمی آوردم)
دوم اینکه زندگی در شهر تهران تجربه خیلی خیلی خوبی بود و زندگیمو عوض کرد. اگر شما هم شهرستانی هستید، حتی اگر مثل من از شهر نسبتا بزرگی مثل مشهد می آیید مطمئن باشید تهران چیز دیگه ایه و فرصت های شغلی، ارتباطات و استقلالی که از زندگی فردی به دست میارین قابل مقایسه با شهر خودتون نیست.
همچنین دانشگاه تهران از لحاظ موقعیتش توی شهر تهران، هم خیابان های اطرافش امنیت دارند و بافت دانشجویی دارند و هم دسترسی به وسایل حمل و نقل عمومی راحت هست و چون خیابان انقلاب تقریبا وسط تهران هست، هم از شرق و هم از غرب تهران دسترسی راحت هست به این دانشگاه، غیر از اون به دلیل وجود رشته های متنوع، با آدم های مختلف هم آشنا میشین و یکم دیدتون به دنیا باز تر میشه. تنها نکته منفی تحصیل در این دانشگاه فعالیت های سیاسی دانشجویی هست که خوشبختانه میشه واردش نشد.
محل خوابگاه دخترانه در امیرآباد هست(انتهای خیابان کارگر شمالی) و با سرویس دانشگاه تقریبا نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه از پردیس مرکزی فاصله داره ولی خوابگاه پسرانه نزدیک دانشگاه هست و پیاده شاید یک ربع، ۲۰ دقیقه فاصله داشته باشد.
کادر دانشگاه و هیئت علمی دانشکده شیمی اکثرا حرفه ای و خوش برخورد هستند، به خصوص از هیئت علمی شیمی آلی و معدنی در مقطع کارشناسی تجربیات خوبی دارم. بدترین تجربیات را از هیئت علمی شیمی فیزیک داشتم که در جشن فارغ التحصیلی مشخص شد تجربه اکثریت ما بوده.
در آخر میخواستم بگم هر جا رفتید و هر رشته ای قبول شدید، سعی کنید خودتون رو اونجا پیدا کنید، مهم نیست کدوم دانشگاه و کدوم رشته هستید، اگر به رشتتون علاقه مند باشید مطمئن باشید از اون رشته میتونید برای خودتون چیزی دربیارید.
با آرزوی موفقیت و سلامتی برای تک تکتون ❤️

#شیمی_کاربردی
#دانشگاه_تهران

@ertiad
2024/05/02 21:59:57
Back to Top
HTML Embed Code: