Telegram Web Link
اختصاص بودجه ۴۱ میلیون دلاری از سوی دولت استرالیا برای حمایت از آموزش بین المللی

دولت استرالیا در راستای حمایت از آموزش بین المللی ۴۱.۲ میلیون دلار استرالیا اختصاص داده است. این کمک صرف بورسیه های تحصیلی و سایر کمک های مالی برای دانشجویان خارجی می گردد.
دیوید تمپلمن، وزیر آموزش بین‌المللی گفت: «آموزش بین‌المللی یک بخش اقتصادی مهم برای استرالیا است و دولت مک‌گوان قویاً متعهد به حمایت از این صنعت است».
یکی از بخش‌های کلیدی این سیاست، دو برنامه جدید بورسیه است ؛ بورسیه‌های دانشگاه برتر NSE 1.01٪ به ارزش ۲ میلیون دلار استرالیا در طول چهار سال و بورسیه تحصیلی گواهی WA برتر به ارزش ۵۰ هزار دلار استرالیا برای جذب دانشجویان بین المللی.
موارد دیگر از این سیاست تشویقی:
-اختصاص بیش از ۶ میلیون دلار استرالیا برای کمک هزینه تحصیلی دانشجویان بین المللی
-اختصاص ۱ میلیون دلار استرالیا برای معرفی سیستم آموزش بین المللی استرالیا
-۱.۵ میلیون دلار استرالیا برای گسترش کمپین بازاریابی بین المللی
-۸ میلیون دلار استرالیا برای اجرای طرح های جدید در این حوزه

🔗منبع: Economic Times

@DrDNA
@scientist_mahssa
@everythingforapply
چرا تحصیل در دانشگاه برتر دیگر تضمینی برای اشتغال بهتر در ایران نیست؟
🎓

‌‌دانشگاه ‌رفتن به مثابه سرمایه‌گذاری:

دانشگاه‌ رفتن در آمریکا بیشتر نوعی سرمایه‌گذاری است؛ برای همین است که خانواده‌های آمریکایی گاه از دوران کودکی فرزند خود، اقدام به پس‌انداز شهریه دانشگاه می‌کنند و مانند هر سرمایه‌گذاری دیگری آنچه مهم است، نرخ بازگشت سود است. به‌همین‌دلیل دانشگاه‌های آمریکایی بر‌اساس درآمد فارغ‌التحصیلان رتبه‌بندی می‌شوند تا بهترین سرمایه‌گذاری آشکار شود! اما در ایران که نظام دانشگاهی‌اش ترکیب تحصیل رایگان و شهریه‌ای است، بیشتر افراد انتخاب‌شان دانشگاه دولتی رایگان است. نتایج آماری می‌تواند معیار خوبی برای این نرخ بازگشت سرمایه‌گذاری باشد. در ایران این سرمایه‌گذاری، نه در پس‌انداز شهریه، بلکه در هزینه مربوط به کلاس‌های کنکور و کتاب‌های کمک‌آموزشی است.

انتظار از دانشگاه برتر:
این پیش‌فرض در میان عموم مردم وجود دارد که فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های پرمتقاضی (در ایران دانشگاه‌های سراسری، دولتی و رایگان) در محیط کاری موفق‌تر و مفیدتر عمل می‌کنند و از درآمدهای بیشتری برخوردارند. این پیش‌فرض برآمده از دلایل زیر است:

🔸خدمات آموزشی بهتر: دانشگاه‌های برتر هم از استادان شناخته‌شده‌تر بهره می‌برند، هم از زیرساخت آموزشی (مانند آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها) بهتری برخوردار هستند؛ پس انتظار این است که خروجی این دانشگاه‌ها، فارغ‌التحصیلان توانمندتری باشند.

🔸شکل‌گیری شبکه‌های ارتباطی باارزش: شکل‌گیری پیوندهای اجتماعی میان دانشجویان یکی از مهم‌ترین دارایی‌های فارغ‌التحصیلان در سال‌های بعدتر و در محیط‌های کاری است. انتظار می‌رود که این شبکه‌های اجتماعی در دانشگاه‌های برتر، باارزش‌تر باشد؛ چون احتمال موفقیت هریک از اعضای شبکه بیشتر است که در کار منجر به شکل‌گیری همکاری‌های اقتصادی و اجتماعی می‌شود. ‌این مفهوم با نگاه بوردیو درباره سرمایه هم‌راستاست؛ چون سرمایه اجتماعی قابلیت تبدیل به سایر سرمایه‌ها (سرمایه اقتصادی یا سرمایه نمادین) است.

واقعیت تأمل‌برانگیز:
داده‌های آماری مرتبط با اشتغال نیروی انسانی، برخلاف انتظار ماست! گزارش حقوق ۱۴۰۱ که توسط استارتاپ «جاب‌ویژن» (JobVision) منتشر شده است، تصویر خوبی برای بررسی این پیش‌فرض‌ها ارائه می‌دهد: دانشگاه شما تأثیری در درآمدتان ندارد! این گزارش نشان می‌دهد اساسا میان حقوق و دستمزد فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های سراسری با آزاد یا پیام نور تفاوتی وجود ندارد؛ اما چرا ما با این واقعیت روبه‌رو هستیم؟

شاید دلایل و حدس‌های زیر پاسخ‌های تأمل‌برانگیزی برای آن چالش باشد، حدس‌هایی که نیاز به پژوهش‌هایی جدی دارد:

🔹ناتوانی عمومی دانشگاه‌ها در پرورش نیروی انسانی ماهر

🔹نادیده‌گرفتن مهاجران: در سال‌های اخیر تعداد درخور‌توجهی از دانشجویان دانشگاه‌های برتر به دلایل مختلف مهاجرت را انتخاب کرده‌اند. این امر می‌تواند داده‌ها را با سوگیری همراه کند.

🔹اهمیت‌یافتن مهارت‌های نرم: در دنیای امروز، رشد و پیشرفت شغلی تا حد زیادی تابع نیازمندی‌هایی از جنس مهارت‌های نرم (مانند توانمندی ایجاد ارتباط اجتماعی یا توانمندی سخنرانی یا نگارش) است و اساسا این مهارت‌ها در سرفصل‌های درسی هیچ نوع دانشگاهی در کشور وجود ندارد و آموزش داده نمی‌شود.

داده‌های آماری به ما می‌گویند «اینکه دانشگاه محل تحصیل شما کجا بوده و کجا هست، اغلب تأثیری در میزان پیشرفت در مسیر شغلی و به دنبال آن میزان حقوق دریافتی شما ندارد». پس اگر می‌خواهید موفق باشید، در دام محل تحصیل دانشگاهی خود نمانید؛ اینکه شما شریفی هستید یا پلی‌تکنیکی یا ... برای موفقیت شما هیچ تضمینی نیست. خودتان برای رشد خودتان اقدام کنید.

🔗منبع: روزنامه شرق

🆔 @DrDNA
🆔 @scientist_mahssa
🆔 @everythingforapply
بهترین rankings دانشگاههای جهان در رشته روان شناسی در سال ۲۰۲۲

در لیست پیش رو، بهترین دانشگاههای جهان در رشته روان شناسی معرفی شده اند. این رتبه بندی توسط سایت معتبر QS Top Universities در سال ۲۰۲۲ انجام شده است.

۱- دانشگاه هاروارد، کمبریج، آمریکا
Harvard University

۲- دانشگاه استنفورد، استنفورد، آمریکا
Stanford University

۳-دانشگاه آکسفورد، آکسفورد، بریتانیا
University of Oxford

۴-دانشگاه کمبریج، کمبریج، بریتانیا
University of Cambridge

۵-دانشگاه کالیفرنیا برکلی، برکلی، آمریکا
University of California, Berkeley (UCB)

۶-دانشگاه کالیفرنیا، لس آنجلس، آمریکا
University of California, Los Angeles (UCLA)

۷-دانشگاه یو سی ال، لندن، بریتانیا
UCL
۸-دانشگاه ییل، نیوهون، آمریکا
Yale University

۹-دانشگاه آمستردام، آمستردام، هلند
University of Amsterdam

۱۰-موسسه تکنولوژی ماساچوست، کمبریج، آمریکا
Massachusetts Institute of Technology (MIT)

🔗منبع: Top Universities

🆔 @DrDNA
🆔 @scientist_mahssa
🆔 @everythingforapply
تجربه پذیرش از دانشگاهها؛ برای آرزوهایتان بجنگید


دوستان سلام، امیدوارم خوب باشید. دوران پذیرش گرفتن، دوران پر استرس و سختیه و خیلی زود آدم رو‌نا امید میکنه. خواستم تجربه خودم رو به اشتراک بزارم و امیدوارم شما هم مثل من مصمم باشید.
اواخر ۲۰۱۹ برای گرفتن پذیرش شروع به ایمیل زدن کردم. تو کمتر از یک ماه از سه تا دانشگاه رنک زیر ۵۰ دعوت به مصاحبه شدم توی کشورهای ایده آل خودم (کانادا، انگلیس و استرالیا). پیش خودم میگفتم خوب از این سه تا یکی میشه حتما. تو ایمیل کم کاری کردم و نهایتا هر سه تای اینها به بورسیه ختم نشد. دست از پا درازتر دوباره شروع کردم به ایمیل و اپلای پوزیشنهای تبلیغ شده تو اروپا ولی این بار ورق برگشته بود. کرونا، ممنوعیت مهاجرت، مشکلات مالی دانشگاه و غیره و غیره شد بلای جون آدم. رسیدم به اینجا که حتی با مالزی و چین و بقیه شرق آسیایی ها ایمیل زدم. البته تو چند جا هم دعوت به مصاحبه و اپلای شدم اما دلم راضی نبود. از طرفی چاره ای هم نداشتم. بالاخره انقدر ایمیل و پیگیری کردم که نهایتا تو آخرین مصاحبه انگلیسم پذیرش با فاند گرفتم. نکته صحبتم اینه که از حدود ۲۰ تا دانشگاه ریجکت شدم. اما در آخر، ژانویه ۲۰۲۱ از دانشگاه زیر ۱۰۰ پذیرش گرفتم.

امیدوارم شما هم تسلیم نشید و برای هدفتون بجنگید. موفق باشید🌸 و از گروه صفر تا صد اپلای هم بسیار تشکر میکنم از بابت تمام حمایت هاشون که بدون این حمایت ها تقریبا امکان پذیرش گرفتن صفر بود برام 🙏


هر آنچه از گذشتگان آموخته ایم به آیندگان می آموزیم ⁣💕
🌹ارسالی از سعید عزیز.

🆔 @DrDNA
🆔 @scientist_mahssa
🆔 @everythingforapply
مقایسه دو کشور آلمان و نروژ برای تحصیل و زندگی
🇩🇪🇳🇴

هر آنچه از گذشتگان آموخته ایم به آیندگان می آموزیم ⁣💕


👈 تحصیل در مقطع ارشد در نروژ رایگانه، در آلمان یه مقدار شهریه داره. حقوق پی اچ دی در نروژ بیشتره. درآمد به طور کلی در نروژ بیشتره

👈 قیمت مواد غذایی و خونه توی نروژ خیلی بیشتره (بین ۱.۵ تا ۲ برابر). تفاوت قیمت پوشاک و لوازم الکترونیکی فاحش نیست. البته توی نروژ جنس ارزون تقریبا گیر نمیاد (برخلاف آلمان)

👈 در نروژ اگر مشغول به کار باشید، تنها با پرداخت ۱۵ درصد از قیمت خونه، میتونین صاحب خونه بشید و بقیه رو به صورت اقساط پرداخت کنید. در آلمان این آپشن وجود نداره (شاید آپشن های دیگه ای وجود داشته باشه)

👈 تقریبا همه نروژی ها میتونن انگلیسی صحبت کنن ولی خیلی از آلمانی ها نمیتونن (هرچند در نهایت برای کار و زندگی، چه نروژ باشین چه آلمان یادگیری زبان اون کشور ضروریه)

👈 شرایط اقامت در نروژ از آلمان بهتره. اگه سه سال توی نروژ کار کنید و مالیات بپردازید (درآمد بالاتر از یه حد مشخص) میتونید اقامت دائم بگیرید‌. این عدد در مورد آلمان فکر میکنم ۵ ساله

👈 نروژ از آلمان تمیزتر و از نظر جاذبه های طبیعی خیلی قشنگتره. آب و هوای آلمان (به نسبت نروژ) به ایران شبیه تره. آلمان تابستون داره، گاهی برف داره... ولی نروژ اکثرا سرده و برف زیاد داره. به هم ریختگی شب و روز هم طبیعتا در نروژ ‌که شمالی تره مشهودتره. که البته هم میتونه قشنگ باشه هم آزاردهنده

👈 آلمان هم پرجمعیت تره، هم تراکم جمعیتش بیشتره. وسعت نروژ کمی از آلمان بیشتره، درحالیکه جمعیت آلمان ۱۵ برابر نروژه

👈 آلمان صنعتی تره و سیستم حمل و نقل قوی تری داره. شهرهای بزرگتر و امکانات بیشتری داره. در حالیکه نروژ عملا کلانشهر نداره. نرخ بیکاری در هر دو کشور پایینه

👈 با توجه به اینکه بعد بحران سوریه، آلمان پناهجوی زیادی قبول کرده، اونجا مهاجر زیاد هست. برای مثال توی تروندهایم، به طور تقریبی از هر ۱۰ نفر ۹ نفر نروژی ان. توی درسدن آلمان، از هر ۱۰ نفر ۶ نفر آلمانی ان. البته از اون طرف، امکانات بیشتری برای مهاجرها موجوده (مثلا توی تروندهایم رستوران ایرانی نداریم ولی توی خیلی از شهرهای آلمان داریم)

👈 نروژ جامعه ی فلتی داره. توی دانشگاه از دانشجوی لیسانس تا استاد دانشگاه تا خدماتی، همه همدیگه رو به اسم کوچک صدا میکنن. توی آلمان، القاب خیلی مهمه. اگه به یه فول پروفسور بگی دکتر، طرف ناراحت میشه (این رو تعمیم بدید به کل جامعه). از اون طرف توی آلمان پیشرفت مهمه. مهمه که از بقیه بهتر باشید. رقابت معنا داره. تشویق میشید که بالاتر برید. ولی توی نروژ همه با هم برابرن

👈 زبان آلمانی خیلی پرکاربردتر از زبان نروژیه، چون هم جمعیتش بیشتره و هم زبان اتریش و بخش هایی از سوئیس و بلژیک آلمانیه. در حالیکه نروژی ها فقط میتونن با خودشون و سوئدی ها حرف بزنن (و این موضوع زبان از نظر کاری هم طبیعتا مهمه‌. کسی که آلمانی یاد گرفته میتونه اتریش هم دنبال کار بگرده،...)

در نهایت، شخصا فکر می‌کنم اینکه مثلا توی یه کشور بعد ۵ سال بشه خونه خرید توی کشور دیگه بعد ۷ سال، انتخابتون کشور اول باشه، کار درستی نیست. شما توی هر کدوم کار پیدا کنید خونه رو می خرید. به نظرم باید مزایا و معایب رو از راه های مختلف پیدا کنيد و بسنجید، و ببینید آیا ویژگی تعیین کننده ای هست که بیش از اندازه خوب/بد باشه. اگه نبود، هر دوتاش اوکیه و الان هر انتخابی داشته باشید بعدا حسرت نمی‌خورید.


🌹 ارسالی آرمان عزیز

🆔 @DrDNA
🆔 @scientist_mahssa
🆔 @everythingforapply
طرح جدید بریتانیا برای ویزای نخبگان دانشگاهی
🇬🇧
براساس طرح جدید ویزا در بریتانیا، فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های برتر جهان می‌توانند برای ورود به این کشور درخواست بدهند.
دولت بریتانیا می‌گوید طرح موسوم به "افراد با استعداد" که دوشنبه ۳۰ مه، راه‌اندازی می‌شود، "باهوش‌ترین و بهترین" افراد را در سال‌های اولیه شغلی‌شان جذب می‌کند.
این طرح در دسترس فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های برتر غیر بریتانیایی قرار خواهد گرفت که در پنج سال گذشته فارغ‌التحصیل شده‌اند. براساس این طرح، فارغ‌التحصیلان بدون توجه به محل تولدشان واجد شرایط خواهند بود و برای درخواست دادن نیازی به پیشنهاد شغلی به عنوان پیش‌شرط نخواهند داشت.
متقاضیان موفقی که دارای مدرک لیسانس یا فوق‌لیسانس هستند، ویزای کاری دوساله دریافت خواهند کرد. برای دارندگان مدرک دکترا ویزای سه‌ساله صادر خواهد شد. این افراد سپس می‌توانند در صورت کسب شرایط خاص، ویزای خود را به سایر ویزاهای استخدامی بلندمدت تغییر دهند.
برای واجد شرایط بودن، فرد باید از دانشگاهی فارغ‌التحصیل شده باشد که دست‌کم در دو فهرست از سه لیست ۵۰ دانشگاه برتر موسسات رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهانی باشد: سیستم رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و مؤسسه‌های آموزش عالی تایمز، رتبه‌بندی دانشگاهی جهانی کیواِس، و رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان (موسوم به رتبه‌بندی شانگهای).
فهرست دانشگاه‌های واجد شرایط از سال ۲۰۲۱ به صورت آنلاین توسط دولت بریتانیا منتشر شده است و شامل ۲۰ دانشگاه ایالات متحده آمریکا، از جمله دانشگاه‌های هاروارد و ییل و ام‌آی‌تی، است.
همچنین ۱۷ موسسه آموزشی واجد شرایط دیگر، از جمله دانشگاه هنگ‌کنگ و دانشگاه ملبورن و دانشگاه علوم و ادبیات پاریس (پی‌اِس‌اِل) در این فهرست آمده‌اند.
بعضی از دانشگاهیان ابراز ناامیدی کرده‌اند از اینکه هیچ دانشگاه آسیای جنوبی، آمریکای لاتین یا آفریقا در این فهرست قرار نگرفته‌اند.
هزینه درخواست ویزا ۷۱۵ پوند است، به اضافه هزینه‌های بهداشتی و درمانی مهاجرت، که به مهاجران اجازه استفاده از سیستم بهداشتی و درمانی بریتانیا را می‌دهد.
فارغ‌التحصیلان می‌توانند خانواده‌های خود را هم همراه بیاورند، ولی باید حداقل ۱۲۷۰ پوند بودجه نگهداری ماهیانه را هم داشته باشند.
متقاضیان همچنین باید بررسی پیشینه امنیتی و جنایی را طی کنند و تسلط آنها به زبان انگلیسی حداقل تا سطح بی۱ باشد که به عنوان "تسلط به برقراری ارتباط راحت با افراد بومی" تعریف می‌شود.
این طرح در ادامه تغییرات پیشین در وضعیت دانشجویان خارجی است که به اتباع خارجی اجازه می‌دهد تا پس از فارغ‌التحصیلی حداکثر دو سال در بریتانیا بمانند و کار کنند، بدون آن که نیاز به ترک کشور داشته باشند.
ریشی سوناک، وزیر خزانه‌داری بریتانیا، گفت "این طرح به این معنی است که بریتانیا یک مرکز بین‌المللی پیشرو برای نوآوری و خلاقیت و کارآفرینی خواهد شد".
او گفت "ما می‌خواهیم کسب‌وکارهای آینده، امروز و همین‌جا پایه‌گذاری شوند، به همین دلیل از دانشجویان می‌خواهم که از این فرصت فوق‌العاده برای رشد شغلی خود در اینجا استفاده کنند".
پریتی پاتل، وزیر کشور بریتانیا، هم گفته است "من مفتخرم که این مسیر جدید و هیجان‌انگیز را به عنوان بخشی از سیستم مهاجرت مبتنی بر امتیازدهی راه‌اندازی می‌کنم که توانایی و استعداد را در اولویت قرار می‌دهد، نه جایی که فرد از آن می‌آید".

🔗منبع: BBC
🆔 @DrDNA
🆔 @scientist_mahssa
🆔 @everythingforapply
🇺🇸🦠✈️ از بامداد یکشنبه دوازدهم جون افرادی که به مقصد ایالات متحده پرواز می کنند دیگر نیازی به انجام آزمایش کرونا و ارائه نتیجه منفی آزمایش برای سوار شدن به هواپیما نخواهند داشت.
#نکته_های_کوچک
🆔 @DrDNA
🆔 @scientist_mahssa
🆔 @everythingforapply
تجربه ویزای بریتانیا
🇬🇧
هر آنچه از گذشتگان آموخته ایم به آیندگان می آموزیم ⁣💕

مدارکی که تحویل داده شد:

🚺اپلیکنت اصلی
وقت vfs
ایمیل پرداخت بیمه
پرینت رسید بیمه
چک لیست
کز لتر
نامه آفر آنکاندیشنال
نامه اسکلارشیپ
رسید پرداخت دیپوزیت
مدارک تحصیلی با ریز نمرات(هم کاردانی و هم کارشناسی)
آیلتس
رزومه cv
پرینت کارت ملی و شناسنامه
تمکن و پرینت اوآندا(پارسیان)
فیش حقوقی (سه فیش حقوقی آخر)
گواهی اشتغال به کار با ذکر حقوق
کاور لتر(در حد چند خط،برای توضیح گپ و تغییر رشته و مالی)
صفحه اول پاسپورت قدیم و صفحات مهردار
پاسپورت

🚹همراه
چک لیست
پرینت نوبت vfs
ایمیل پرداخت بیمه
پرینت رسید رفرنس نامه بیمه
پرینت کارت ملی و شناسنامه
سند ازدواج
عکس های دو نفره(در حد ۱۰ تا، تو یه صفحه)
کارت معافیت
تمکن خودش جداگانه با پرینت اوآندا(پاسارگاد)
گواهی شغلی با ذکر حقوق

🔺مدارکی که اضافه برده بودیم و کلا نگرفتن
پرینت اپلیکیشن (هم خودم و هم همراه)
پرینت صفحه اول و کل صفحات پاسپورت(هم خودم ، هم همراه)
هیچ اصل مدرکی هم نخواستن و نگاه نکردن

🌹ارسالی اپلیکنت خوب گروه صفر تا صد اپلای 🌹
🆔 @DrDNA
🆔 @scientist_mahssa
🆔 @everythingforapply
ویزای کار طولانی تر، دانشجویان بین المللی بیشتری را به بریتانیا جذب می کند
🇬🇧
ویزای کار پس از تحصیل همچنان یک عامل مهم برای جذب دانشجویان بین المللی است. یک نظرسنجی که اخیرا انجام شده، نشان می دهد که اگر دانشجویان بین المللی به جای دو سال اجازه اقامت و کار، سه سال اجازه داشته باشند، علاقمندی بیشتری برای تحصیل در این کشور به وجود می آید.
به گزارش گاردین، نظرسنجی از صد هزاردانشجوی بین المللی که توسط تحلیلگران آموزشی QS انجام شده، نشان داد که در صورت تمدید ویزای کار پس از تحصیل، دو سوم از آنها تمایل بیشتری به تحصیل در بریتانیا دارند. همچنین این نظرسنجی نشان داد که کمتر از یک پنجم دانشجویان قصد دارند، بیشتر از سه سال در بریتانیا بمانند.
در حال حاضر، ویزای فارغ التحصیلی به دانشجویان خارجی اجازه می دهد تا حداقل دو سال پس از گذراندن موفقیت آمیز یک دوره در انگلستان، در این کشور بمانند.
به نقل از گاردین، ویوین استرن، مدیر بین‌المللی دانشگاه‌های بریتانیا، می‌گوید که معاونان دانشگاهها می‌خواهند که دولت بررسی کند که آیا فرم‌های ویزای دو ساله «موانعی برای استخدام فارغ‌التحصیلان بین‌المللی» است یا خیر و اطمینان حاصل کند که بریتانیا «امکان کار رقابتی پس از تحصیل را دارد».
تخمین زده شده که دانشجویان بین المللی هر سال ۲۶ میلیارد پوند به اقتصاد بریتانیا سود می رسانند. این گزارش از دولت می‌خواهد تا سیاست‌ها و محدودیت‌ها را بازنگری کند تا به رشد بیشتر در این بخش، پس از همه‌گیری کمک کند و بریتانیای پس از برگزیت را، همچنان به عنوان مقصدی محبوب برای دانشجویان بین‌المللی در رقابت با سایر کشورها قرار دهد.

🔗منبع: Study International

🆔 @DrDNA
🆔 @scientist_mahssa
🆔 @everythingforapply
شعار دانشگاههای جهان چیست؟
📚
دانشگاه های جهان هر کدام برای خود شعارهایی دارند که با تکیه بر معیارهای مختلفی خلق شده‌اند. بعضی از این شعارها به دانشجویان انگیزه می‌دهند که برای اهداف خود تلاش کنند، ولی بسیاری از این شعارها مربوط به مسائل انسانی است و یادآور اخلاقیات و رفتارهای درست است. برخی از این شعارها ریشه مذهبی دارند و یا اهمیت تاریخی دانشگاه را یادآوری می‌کنند و یا بعضا معنای خاصی ندارند.
در این میان برخی دانشگاه‌های دنیا شعارهایی دارند که معانی و مفاهیم زیبایی دارد که در ادامه می‌خوانید:

👈دانشگاه "هاروارد"( Harvard) آمریکا
شعار: "وریتاس" به معنی حقیقت
شعار دانشگاه هاروارد تحت عنوان "وریتاس" در اساطیر رومی به معنای حقیقت، الهه حقیقت بود.

👈دانشگاه "کمبریج"(Cambridge) انگلیس
شعار: "دست‌آورد ما در اینجا فراگیری معرفت و دانسته‌های ارزشمند است."
دانشگاه کمبریج در شعار خود مبانی اخلاقی و معرفتی را مورد توجه قرار داده است.

👈دانشگاه "پرینستون"( Princeton) آمریکا
شعار: "شکوفایی در پرتو انوار الهی"
شعار این دانشگاه بر مبنای اعتقادات مذهبی است و در مفهوم خود اشاره به توکل به خداوند دارد.

👈دانشگاه "ام‌آی‌تی"( M. I. T.) آمریکا
شعار: "ذهن و دست"
از آنجا که موسسه فناوری ماساچوست( ام‌آی‌ـی" در مباحث مهندسی و فنی بسیار سرآمد است، در شعار خود به قدرت مغز و دستان تاکید کرده است.

👈دانشگاه "آکادیا"( Acadia) کانادا
شعار: "در میان غبار، برمی‌خیزیم و پیروز میشویم."
شعار دانشگاه آکادیا در این مورد است که چگونه تلاش کردن زندگی را متحول می‌کند. حتی اگر در کار سخت( غبار) باشد.

👈دانشگاه "لا تروب"( La Trobe) استرالیا
شعار: "دنبال هرچه باشی آن را خواهی یافت."
دانشگاه لاتروب یکی از دانشگاه‌های پیشگام استرالیا است و شعار آن به این مفوم است که اگر برای رسیدن به چیزی تلاش کنیم، به آن دست پیدا میکنیم.

👈دانشگاه "دورهام"( Durham) انگلیس
شعار: "یک روز، دنیا را شگفت زده خواهم کرد."
شعار دانشگاه به این دلیل انتخاب شده که هر یک از دانشجویانش در زمانی و به شیوه خود، می توانند جهان را متحیر کنند.

🌟 اگر دانشگاهتون شعار دارد، با اسم دانشگاه به اشتراک بگذارید.

🆔 @DrDNA
🆔 @scientist_mahssa
🆔 @everythingforapply
🇺🇸⛔️🇮🇷 ممنوعیت کلی صدور ویزا برای ایرانیانی که خدمت سربازی خود را در سپاه گذرانده اند لغو شد.

وزارتخانه های امور خارجه و امنیت میهن آمریکا اعلام کردند که پس از بررسی میزان تاثیرگذاری ممنوعیت صدور ویزا برای ایرانیانی که خدمت سربازی خود را در سپاه گذرانده اند بر تامین امنیت ملی آمریکا به این نتیجه رسیده اند که بند مربوط به عدم پذیرش این افراد به دلیل همکاری با یک سازمان تروریستی برای این افراد در صورت وجود این شرایط نباید اعمال شود:
۱- حمایت فرد از سپاه در عمل ناچیز بوده باشد (یعنی حمایتی که از نظر مقدار حداقلی و از نظر اثر بی اهمیت بوده است).
۲- حمایت فرد از سپاه با انجام خدمت سربازی محدود به برخی از معاملات تجاری معمول یا برخی از تعاملات معمول اجتماعی (مثلاً برای انجام برخی از تعهدات خانوادگی، اجتماعی یا فرهنگی تثبیت شده یا قابل راستی‌آزمایی)، کمک‌های بشردوستانه خاص، یا به دلیل فشار قابل توجهی بوده باشد که فرد را وادار به همکاری با یک سازمان تروریستی کرده باشد.

👈 به منظور استفاده از این معافیت فرد متقاضی خدمات مهاجرتی باید افسر مهاجرتی مربوطه را راضی کند که:
(الف) داوطلبانه و آگاهانه در فعالیت‌های تروریستی سپاه شرکت نکرده است.

(ب) واجد سایر شرایط دریافت یکی از خدمات یا حمایت های مهاجرتی مندرج در قانون ملی مهاجرت (INA) است و مشخص شده باشد که از هر جهت واجد شرایط دریافت آن خدمت یا حمایت مهاجرتی است.

(ج) همه بررسی‌های مربوط به پیشینه امنیتی را انجام داده و با موفقیت به اتمام رسانده است.

(د) در تمام درخواست‌ها و مصاحبه‌های مربوطه با نمایندگان و کارگزاران دولت، ماهیت و شرایط هرگونه حمایت و یا هر فعالیت یا همکاری دیگری با سازمان تروریستی یا هرگونه تماس با اعضای آن را به طور کامل افشا کرده باشد.
(ه) حمایت فرد از سپاه با قصد یا تمایل برای کمک به یک سازمان تروریستی یا فعالیت تروریستی آن نبوده باشد.

(و) رفتاری انجام نداده باشد که می‌دانسته یا به طور منطقی باید می‌دانسته که می‌توانسته مستقیماً برای شرکت در فعالیت‌های تروریستی یا خشونت‌آمیز استفاده شود.

(ز) از فعالیت‌های تروریستی که می‌دانسته یا به طور منطقی باید می دانسته که به افراد غیرنظامی، شهروندان آمریکایی یا منافع ایالات متحده آسیب می زند، حمایت نکرده باشد.

(ح) عملی انجام نداده باشد که می‌دانسته یا به طور منطقی باید می‌دانسته که شامل تهیه یا تسهیل تهیه سلاح، مهمات، مواد منفجره، یا اجزای آن یا حمل و نقل یا مخفی کردن چنین اقلامی بوده باشد.

(ی) ورود فرد به آمریکا هیچ خطری برای ایمنی و امنیت ایالات متحده ایجاد نمی کند.

(ک) با در نظر گرفتن جمیع شرایط مستثنی از مقررات مربوط به عدم پذیرش افراد خارجی در ایالات متحده (inadmissibility) است.

👈اعطای این معافیت در صلاحیت اداره خدمات شهروندی و مهاجرت ایالات متحده (USCIS)، با مشورت پلیس مهاجرت و گمرک ایالات متحده (ICE) یا افسران کنسولی ایالات متحده است و این اشخاص در صورت اقناع و به صلاحدید خود می توانند در مورد هر فرد متقاضی خدمات مهاجرتی شرایط فوق را احراز و تعیین کنند که آیا فرد متقاضی دارای معیارهای ذکر شده در بالا هست یا خیر.

👈اعمال این معافیت اختیاری بوده و ممکن است بنا به صلاحدید و بدون اطلاع قبلی در هر زمان نسبت به هر یک و همه افراد مشمول آن لغو شود.

⚠️ با توجه به تعداد زیاد افرادی که به دلیل خدمت سربازی در سپاه از گرفتن ویزا محروم شده اند و همچنین گسترده بودن اختیاراتی که به افسران کنسولی در رابطه با اعطای این معافیت اعطا شده است هنوز مشخص نیست که کنسولگری‌های ایالات متحده در عمل چه روالی را برای اجرای این دستورالعمل در پیش خواهند گرفت. کانال صفر تا صد اپلای با توجه به اهمیت این موضوع برای بخش قابل توجهی از جامعه ایرانیان متقاضی تحصیل در آمریکا اخبار و تحولات مربوط به نحوه اجرای این دستورالعمل و اعطای معافیت ها را پیگیری و از طریق شبکه های اجتماعی اطلاع رسانی خواهد کرد.

🆔 @DrDNA
🆔 @scientist_mahssa
🆔 @everythingforapply
🇺🇸⛔️🇮🇷 وزارت امور خارجه آمریکا در پاسخ به پرسش خبرنگاران برخی رسانه‌های فارسی زبان اعلام کرد "تصور ایجاد شده در ساعت‌های پیش، درباره لغو ممنوعیت صدور ویزا برای ایرانیانی که در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خدمت سربازی کرده‌اند، نادرست است."
سخنگوی وزارت خارجه ایالات متحده اعلام کرد "تصمیم تازه دولت جو بایدن در رابطه با لغو منع صدور ویزا برای کسانی که در گروه‌های تروریستی داوطلبانه فعالیت نکرده‌اند، شامل سپاه پاسداران نمی‌شود."
👈 علی رغم این اظهار نظر مقامات آمریکایی به نظر می رسد که دستورالعمل صادر شده در این رابطه راه را برای برداشته شدن ممنوعیت کلی صدور ویزا برای افرادی که خدمت سربازی خود را در سپاه گذرانده اند از نظر حقوقی هموار کرده است.

🆔 @DrDNA
🆔 @scientist_mahssa
🆔 @everythingforapply
بدون داشتن نمره آیلتس می توانید از این ۵ دانشگاه در کانادا پذیرش بگیرید
🇨🇦
آیا می دانستید که می توانید در سال ۲۰۲۲ برای تعدادی از دانشگاه های معتبر کانادا بدون آیلتس اقدام کنید؟ نمی توان انکار کرد که کانادا همواره یک انتخاب محبوب، برای دانشجویان بین المللی بوده است. کانادا بیش از ۴۵۰ هزار ویزای تحصیلی در سال گذشته اعطا کرده که گواهی بر محبوبیت این کشور برای ادامه تحصیل است. مدرک آیلتس، مدرک مورد قبول دانشگاههای کانادا برای ارزیابی توانمندی دانشجویان بین المللی برای تحصیل به زبان انگلیسی است. اما به تازگی تعدادی از دانشگاهها جایگزین های عملی تری برای اندازه گیری مهارت انگلیسی متقاضی پیدا کرده اند، در واقع یا از آن چشم پوشی می کنند و یا برنامه های جایگزین را ارائه می نمایند. در ادامه این ۵ دانشگاه معرفی می شوند.

🔹 دانشگاه کوئینز، کینگستون Queen’s University, Kingston
اگر نمره قابل قبول در آزمون آیلتس بدست نیاورده اید ، می‌توانید دوره انگلیسی برای اهداف آکادمیک (EAP) را انتخاب کنید، این یک دوره فشرده ۱۲ هفته‌ای برای کمک به بهبود زبان انگلیسی متقاضی است.

🔹 دانشگاه مک گیل McGill University
دانشگاه معتبر مک گیل در استان فرانسوی زبان کبک مستقر است. با این حال، زبان اصلی آموزش در این دانشگاه انگلیسی است و شما باید بدون در نظر گرفتن وضعیت شهروندی یا کشور مبدا، سطح کافی از مهارت در این زبان را نشان دهید.
اگر شرایطی که در اینجا ذکر شده است را داشته باشید، می توانید نمره آیلتس ارائه ندهید. اما اگر احساس می کنید برای یادگیری زبان انگلیسی خود به زمان بیشتری نیاز دارید، می توانید در دوره فشرده شش هفته ای زبان و فرهنگ انگلیسی ثبت نام کنید. پس از اتمام، شما در نهایت گواهی دانشگاه مک گیل برای مهارت زبان انگلیسی را دریافت خواهید کرد. همچنین اگر می‌خواهید یک گزینه تست انگلیسی ارزان‌تر داشته باشید، آزمون انگلیسی Duolingo را انتخاب کنید، که حدود ۴۹ دلار آمریکا هزینه دارد و توسط بیش از ۳۵۰۰ موسسه در سراسر جهان پذیرفته می‌شود.

🔹 دانشگاه کنکوردیا Concordia University
اگر برای یک دوره دانشگاهی درخواست داده اید، می توانید برنامه فشرده زبان انگلیسی (IEP) را در دانشگاه انجام دهید. هنگامی که نمره نهایی ۷۰% یا بالاتر را برای IEP کسب کردید، شرایط مهارت زبان انگلیسی دانشگاه کنکوردیا را برآورده خواهید کرد. جزئیات بیشتر در مورد برنامه IEP را می توانید در اینجا بیابید.

🔹 دانشگاه تورنتو University of Toronto
دانشگاه تورنتو بر اساس رتبه بندی QS در سال ۲۰۲۳، در رتبه ۳۴ جهانی قرار دارد. این دانشگاه نیز در صورت نداشتن مدرک آیلتس، یک برنامه زبان انگلیسی (ELP) را ارائه می دهد تا به متقاضی برای بهبود تسلط بر زبان انگلیسی کمک نماید.

🔹 دانشگاه اتاوا University of Ottawa
اگر الزامات زبان انگلیسی مورد نیاز برای دوره های دانشگاهی در دانشگاه اتاوا را برآورده نکرده اید، می توانید در برنامه فشرده انگلیسی (EIP) ثبت نام کنید تا مهارت های زبان انگلیسی خود را تقویت کنید.بعد از گذراندن این دوره، دانشگاه برای خود این حق را محفوظ می دارد که هر زمان که خواست بتواند از شما درخواست نمره آزمون زبان کند.

🔗منبع: Study International


🆔 @DrDNA
🆔 @scientist_mahssa
🆔 @everythingforapply
Forwarded from Hossein
مقدمه ی پکیج ها 😎

@DrDNA
@scientist_mahssa
@everythingforapply
Forwarded from Hossein
معرفی پکیج ویژه 🤯🤩

@DrDNA
@scientist_mahssa
@everythingforapply
Forwarded from Hossein
معرفی پکیج آموزشی ☺️🙌

@DrDNA
@scientist_mahssa
@everythingforapply
Forwarded from Hossein
معرفی پکیج آماده سازی 📝📙

@DrDNA
@scientist_mahssa
@everythingforapply
Forwarded from Hossein
معرفی پکیج مشاوره 👨🏻‍🎓👩🏻‍🎓

@DrDNA
@scientist_mahssa
@everythingforapply
۱۰ دانشگاه برتر Rankings استرالیا در سال ۲۰۲۲
🇦🇺
این رتبه بندی توسط موسسه آموزش عالی تایمز (Times Higher Education) در سال ۲۰۲۲ انجام شده است. «=» نشان دهنده اشتراک در جایگاه است.

۱- دانشگاه ملبورن، شهر ملبورن، رتبه ۱ استرالیا، ۳۳ جهانی University of Melbourne

۲- دانشگاه ملی استرالیا، شهر کانبرا، رتبه= ۲ استرالیا، =۵۴ جهانی Australian National University

۳- دانشگاه کوئینزلند، شهر بیریزبن، رتبه =۲ استرالیا، =۵۴ جهانی The University of Queensland

۴- دانشگاه موناش، شهر ملبورن، رتبه ۴ استرالیا، ۵۷ جهانی Monash University

۵- دانشگاه سیدنی، شهر سیدنی، رتبه ۵ استرالیا، =۵۸ جهانی University of Sydney

۶- دانشگاه یو ان اس دبلیو سیدنی، شهر کنزینگتون، رتبه ۶ استرالیا، ۷۰ جهانی UNSW Sydney

۷- دانشگاه آدلاید، شهر آدلاید، رتبه ۷ استرالیا، رتبه ۱۱۱ جهانی University of Adelaide

۸- دانشگاه استرالیای غربی، شهر پرث، رتبه ۸ استرالیا، =۱۳۲ جهانی The University of Western Australia

۹- دانشگاه تکنولوژی سیدنی، شهر سیدنی، رتبه ۹ استرالیا، =۱۴۳ جهانی University of Technology Sydney

۱۰- دانشگاه کانبرا، شهر کانبرا، رتبه ۱۰ استرالیا، =۱۷۰ جهانی University of Canberra

🔗منبع: Times Higher Education


🆔 @DrDNA
🆔 @scientist_mahssa
🆔 @everythingforapply
معرفی چند بورسیه تحصیلی در آمریکا
🇺🇸
ایالات متحده یکی از مقاصد اصلی برای دانشجویانی است که به دنبال بهره مندی از آموزش بین المللی درجه یک و شناخته شده هستند. با توجه به هزینه بالای تحصیل برای دانشجویان بین المللی، دانشگاهها تلاش می کننر از طریق انواع کمک ها و بورسیه ها، به دانشجویان برای تامین هزینه ها کمک نمایند. در ادامه تعدادی از بورسیه های تحصیلی ارائه شده توسط کالج ها و دانشگاهها و همچنین بورسیه های تحصیلی توسط دولت و موسسات را معرفی می نماییم.

✳️برنامه دانشجویی خارجی فولبرایت Foreign Fulbright Student Program
برنامه دولتی فولبرایت، بورسیه های تحصیلی کامل را برای دانشجویان بین المللی که می خواهند مدرک کارشناسی، ارشد یا دکترا را در آمریکا بدست آورند، تامین می کند. این بورسیه هزینه تحصیل، کتاب های درسی، بلیط هواپیما، کمک هزینه زندگی و بیمه درمانی را پوشش می دهد.
✳️بورسیه های کالج آمهرست Amherst College Scholarships
کالج Amherst در حال حاضر یک برنامه کمک مالی به دانشجویان بین المللی را اجرا می کند. پس از پذیرش دانشجو و بر اساس میزان نیازش، مبلغ کمک مشخص می شود.
✳️بورسیه های دانشگاه ایالتی تنسی شرقی East Tennessee State University
دانشگاه ایالتی تنسی شرقی (ETSU) بورسیه آکادمیک را برای دانشجویان بین المللی ارائه می دهد. ارزش بورسیه تحصیلی در هر سال تحصیلی ۱۲۵۰۰ دلار برای دانشجویان کارشناسی و ۱۱۵۰۰ دلار برای دانشجویان کارشناسی ارشد است.
✳️بورسیه های دانشگاه ایلینوی وسلیان Illinois Wesleyan University Scholarships
این بورسیه ها مبتنی بر شایستگی، به متقاضیان بین المللی واجد ارائه می شود. این بورسیه ها از ۱۶۰۰۰ تا ۳۰۰۰۰ دلار در سال متغیر است و تا چهار سال قابل تمدید است.
✳️بورسیه های بین المللی دانشگاه ایالتی آیووا Iowa State University International Merit Scholarships
تعداد محدودی از دانشجویان سال اول بین المللی برای این بورسیه ها در نظر گرفته می شوند. انتخاب بورسیه بر اساس بررسی جامع نمرات SAT یا ACT و نمرات دبیرستان است. جوایز ۲۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ دلار متغیر است و قابل تمدید هستند.
✳️بورسیه تحصیلی واگنر دانشگاه نیویورک New York University Wagner Scholarships
بورسیه ها به تعداد محدودی از دانشجویان پذیرفته شده در هر دوره ارائه می شود، از جمله دانشجویان بین المللی. بورسیه تحصیلی جزئی تا کامل است که از ۲۵۰۰۰ دلار تا ۴۷۰۰۰ دلار متغیر است.

🔗منبع: Scholars4dev


🆔 @DrDNA
🆔 @scientist_mahssa
🆔 @everythingforapply
2025/07/03 07:00:27
Back to Top
HTML Embed Code: