Telegram Web Link
⭕️ مسأله، «تضمین» است نه «بازگشت»

🔸خبرهای رسیده از وین از پیشرفت رو به افزایش مذاکرات حکایت می‌کند. چنانکه نشست‌های فنی پیرامون محورهای اصلی گفت‌و‌گوها شامل رفع تحریم‌ها، تعهدات هسته‌ای ایران، راستی‌آزمایی و تضمین‌ها همزمان مورد بحث و تبادل نظر هیأت‌های فنی و دیپلماتیک حاضر در وین قرار گرفته است.

🔸متن اصلی به عنوان تصمیم و دربرگیرنده کلیات توافقات در دستور کار مذاکره‌کنندگان قرار گرفته است و کارگروه «تمهیدات اجرایی» هم در حال نگارش آن است. متن اصلی دارای سه ضمیمه است که ضمیمه نخست، مربوط به رفع تحریم‌ها است که جزئیات تعهدات امریکا را در کارگروه رفع تحریم‌ها تشریح می‌کند. ضمیمه دوم نیز در کارگروه هسته‌ای اقدامات ایران برای توقف گام‌های جبرانی را تشریح می‌کند و ضمیمه سوم نیز به تشریح نحوه اجرایی کردن اقدامات طرفین و تمهیدات اجرایی توافقات انجام‌شده اشاره دارد که این ضمیمه نیز در کارگروه تمهیدات اجرایی در حال نگارش و تکمیل است.

لینک خبر 👇👇

🔸 http://www.ion.ir/news/766765

Export Cafe | کافه صادرات
🌍 @export_cafe 👈

ibdcenter | مرکز توسعه تجارت بین الملل
🌍 https://instagram.com/ibdcenter 👈
⭕️ تدابیر جدید بانک مرکزی در حمایت از صادرکنندگان

بانک مرکزی تصمیمات جدیدی برای تسهیل بازگشت ارزهای صادراتی اتخاذ کرد.

بانک مرکزی در راستای همراهی و مساعدت با فعالان اقتصادی و صادرکنندگان در سال تولید، پشتیبانی و مانع زدایی، مصوبه جلسه اخیر کمیته موضوع ماده (۲) را در تاریخ ۲۸ دی ماه ۱۴۰۰ به منظور اجرا به دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط ابلاغ کرد.

🔻

به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، خلاصه مصوبه فوق الذکر به شرح زیر است:

۱- صادرکنندگان به مقصد کشورهای عراق و افغانستان در بازه زمانی ۲۲ فروردین ماه ۱۳۹۷ لغایت ۱۶ مرداد ماه ۱۳۹۷ که تاکنون اطلاعات پروانه‌های صادراتی خود را در سامانه جامع تجارت ثبت نکرده‌اند، تا پایان سال ۱۴۰۰ مهلت خواهند داشت تا نسبت به ثبت اطلاعات در سامانه جامع تجارت اقدام کنند.

۲- به سایر صادرکنندگان سال ۱۳۹۷ به غیر از صادرکنندگان مندرج در بند مذکور(بند۱)، تا پایان سال جاری مهلت داده شد تا با مراجعه به سازمان توسعه تجارت و ارائه درخواست همراه با مستندات و با تأیید مراتب توسط کمیته مربوطه، نسبت به ارتقای بازگشت ارز به چرخه اقتصادی تسریع کنند.

۳- صادرکنندگانی که نسبت به فروش ریالی کالاهای صادراتی خود به سایر کشورها غیر از عراق و افغانستان در بازه زمانی ۲۲ فروردین ماه ۱۳۹۷ لغایت ۱۶ مرداد ماه ۱۳۹۷ اقدام کرده‌اند، می‌توانند پس از ارائه مستندات به دبیرخانه کمیته اقدام ارزی با تأیید کمیته و ثبت اطلاعات فروش ریالی خود در سامانه جامع تجارت، متناسب با ثبت صورت گرفته، نسبت به ارتقای نسبت ایفای تعهدات خود اقدام کنند.

۴- صادرکنندگان سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹، تا پایان سال ۱۴۰۰ مجازند به منظور ارتقای درصد برگشت ارز به چرخه اقتصادی با یک یا ترکیبی از روش‌های متنوع تعیین شده و رفع محدودیت‌های مربوطه تسریع و اقدام کنند.

۵- صادرکنندگان دارای تعهدات ارزی سال ۱۳۹۷ که قبل از ابلاغ فهرست اولویت‌های کالایی وزارت صمت برای واردات در مقابل صادرات اقدام به ثبت سفارش کرده باشند، در صورت ارائه درخواست و مستندات به دبیرخانه کمیته اقدام ارزی مستقر در سازمان توسعه تجارت و با تأیید کمیته، مجاز به ایفای تعهدات ارزی از محل صادرات سال یاد شده به میزان تعهدات ارزی ایفاء نشده سال ۱۳۹۷ هستند.

۶- در راستای رفع مشکلات صادرکنندگان دارای تعهدات ارزی ایفا نشده کمتر از پنج هزار یورو، این دسته از صادرکنندگان تا تاریخ ابلاغ این مصوبه (۲۸ دی ماه ۱۴۰۰)، از رفع تعهدات ارزی تا مبلغ مذکور معاف هستند.

۷- فروش ریالی کالاهای صادرکنندگان کالا به کشور عراق به منظور بازسازی عتبات عالیات (طرف قرارداد ستاد بازسازی عتبات عالیات و یا شرکت‌های مورد تأیید ستاد) به میزان مورد تأیید ستاد عتبات و کمیته اقدام ارزی با ثبت اطلاعات مربوطه در سامانه جامع تجارت و انجام اقدامات لازم، مشمول رفع تعهدات ارزی صادراتی می‌شود.

۸- در مواردی که واگذاری و فروش پروانه صادراتی به واردکنندگان، منجر به انتقال ارز و واردات نشده باشد، پس از طرح موضوع در کمیته اقدام ارزی، تأیید آن و با اعلام مراتب به سازمان امور مالیاتی به منظور اقدامات مقتضی، در مقابل ایجاد تعهد ارزی متناظر برای صادرکننده، از تعهدات ارزی واردکننده کسر می‌شود.

Export Cafe | کافه صادرات
🌍 @export_cafe 👈

ibdcenter | مرکز توسعه تجارت بین الملل
🌍 https://instagram.com/ibdcenter 👈
⭕️مالیات خودرو‌های تحت تملک اشخاص مشخص شد

سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: مالیات بر جمع ارزش خودرو‌های تحت تملک اشخاص محاسبه شده و در دسترس افراد قرار گرفته است.

سازمان امور مالیاتی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: این سازمان بر اساس اطلاعات دریافتی از نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران نسبت به محاسبه مالیات موضوع بند (ش) تبصره (۶) قانون بودجه سال ۱۴۰۰ برای جمع ارزش خودرو‌های تحت تملک اشخاص اقدام و نتایج حاصل از آن را در درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان منتشر کرده است.

همه مالکان خودرو‌ها با ارزش مجموع بیش از ۱۰ میلیارد ریال می‌توانند برای مشاهده وضعیت شمول یا عدم شمول مالیات و اطلاع از میزان مالیات متعلقه و پرداخت آن به درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی MY.TAX.GOV.IR مراجعه کنند.

مهلت پرداخت این مالیات تا پایان بهمن ماه سال جاری (۱۴۰۰/۱۱/۳۰) تعیین شده و در صورت عدم پرداخت مالیات در مهلت مقرر، نسبت به صدور برگ اجرایی اقدام خواهد شد.

چنانچه اشخاص مشمول با توجه به حوادثی از قبیل سیل، زلزله، آتش سوزی و تصادف نسبت به ارزش خودرو یا مالیات متعلق و یا اقدامات اجرایی اعتراض داشته باشند به اعتراض آن‌ها مطابق قانون رسیدگی می‌شود.

Export Cafe | کافه صادرات
🌍 @export_cafe 👈

Ibdcenter | مرکز توسعه تجارت بین الملل
🌍 https://instagram.com/ibdcenter 👈
واردات اروپا از ایران ۸۱٪ درصد رشد کرد

پایگاه خبری کمیسیون اروپا 📌
واردات اتحادیه اروپا از ایران در نوامبر ۲۰۲۱ نیز رشد قابل توجه ۸۱ درصدی داشته و به ۹۶ میلیون یورو رسیده است.

🔹اتحادیه اروپا در مدت مشابه سال قبل از آن ۵۳ میلیون یورو کالا از ایران وارد کرده بود.

🔸آلمان، ایتالیا و اسپانیا بیشترین واردات کالا از ایران را در نوامبر ۲۰۲۱ داشته‌اند.

Export Cafe | کافه صادرات
🌍 @export_cafe 👈

ibdcenter | مرکز توسعه تجارت بین الملل
🌍 https://instagram.com/ibdcenter 👈
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
رمزارزها چطور به كمك تجارت خارجي ايران خواهند آمد؟
Export Cafe | کافه صادرات
🌍 @export_cafe 👈

Ibdcenter | مرکز توسعه تجارت بین الملل
🌍 https://instagram.com/ibdcenter 👈
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهور: برخی موفقیت‌های اقتصادی در رابطه با کشورهای خلیج‌فارس رخ داده که به‌زودی اعلام می‌شود

🔹توافقات ما محدود به روسیه و چین نیست. رئیس‌جمهور به برخی کشورهای اروپایی اعلام کرده که حاضریم با شما هم همکاری کنیم. به‌دنبال این هستیم که با کشورهای مهم منطقه اسناد همکاری بلندمدت امضا کنیم.

Export Cafe | کافه صادرات
🌍 @export_cafe 👈

Ibdcenter | مرکز توسعه تجارت بین الملل
Https://instagram.com/ibdcenter 👈
4_6010318959906130662.pdf
403.9 KB
⭕️راهنمای ثبت مصارف پروانه های صادراتی

Export Cafe | کافه صادرات
🌍 @export_cafe 👈

Ibdcenter | مرکز توسعه تجارت بین الملل
🌍 https://instagram.com/ibdcenter 👈
Export Cafe | کافه صادرات
4_6010318959906130662.pdf
ایجاد درگاه مدیریت مصارف پروانه‌های صادراتی در سامانه جامع تجارت

📌سامانه جامع تجارت اعلام كرد: صادرکنندگانی که ارز حاصل از صادرات خود را از روش‌های «فروش ارز به صرافی ها و بانک ها با ثبت در سامانه سنا» یا «فروش ارز در سامانه نیما در قالب پیش فروش» به چرخه تجاری کشور بازگردانی کرده‌اند موظفند با مراجعه به درگاه «مدیریت مصارف کوتاژهای صادراتی» در سامانه جامع تجارت نسبت به اتصال سیستمی پروانه‌های فرایندهای فوق اقدام نمایند تا پروانه های مذکور مستهلک شده و از آن‌ها رفع تعهد شود.

🔹در روش های بازگشت ارز حاصل از صادراتی که مستلزم ارائه پروانه هستند مانند فروش ارز در سامانه نیما (در قالب صادرات قطعی)، واردات در مقابل صادرات خود، واگذاری ارز پروانه صادراتی، تهاتر و صادرات ریالی، عملیات استهلاک پروانه‌های صادراتی به صورت خودکار و سیستمی انجام می‌شود و لذا برای این روش‌ها نیازی به مراجعه به این درگاه وجود نداشته و این درگاه صرفا برای دو روش اشاره شده فوق الذکر می‌باشد.

Export Cafe | کافه صادرات
🌍 @export_cafe 👈

Ibdcenter | مرکز توسعه تجارت بین الملل
🌍 https://instagram.com/ibdcenter 👈
🔹رييس كل سازمان توسعه تجارت ايران گفت: صادرات غيرنفتي تا پايان سال به ٤٦ ميليارد دلار مي رسد؛ اين در حالي است كه وعده تحقق ٥ ميليارد دلاري صادرات ايران در سال ١٤٠٠، تا پايان آذرماه محقق شد.

🔹وي افزود: پيش بيني مي شود ايران از محل صادرات، امسال ٤٥ ميليارد دلار درآمد كسب كند.

🔸 معاون وزير صمت با اشاره به وعده وزير صمت براي رشد ٥ ميليارد دلاري صادرات در سال ١٤٠٠ گفت: اين افزايش صادرات تا پايان آذرماه محقق شده و حتما تا پايان سال، رشد بيشتري را در صادرات تجربه خواهيم كرد.

🔹وي افزود: بر اين اساس پيش بيني ما اين است كه صادرات تا پايان سال به ٤٥ ميليارد دلار برسد.

🔸به گفته پيمان پاك، كشور حتما در سال آينده از محل صادرات غيرنفتي ٥٠ ميليارد دلار درآمد ارزي كسب خواهد كرد.

🔹 پيمان پاك در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به اينكه بر اساس پيش بيني وزارت صمت، سال ١٤٠١ هم ٥ ميليارد دلار به صادرات غيرنفتي كشور اضافه خواهيم كرد، تصريح كرد: البته دستيابي به صادرات ٥٠ ميليارد دلاري هم متناسب با ظرفيت هاي ايران نيست و بايد گام هاي جدي تري در اين مسير برداشته شود.

🔸 وي در بخش ديگري از سخنان خود به سفر اخير رييس جمهور به روسيه اشاره كرد و افزود: روابط سياسي ايران و روسيه از وضعيت مناسبي برخوردار است؛ اما همچنان جاي كار بسياري وجود دارد؛ اين در حالي است كه در افق ۱۴۰۴ رسیدن به صادرات ٧.٥ میلیارد دلار صادرات به روسیه را برنامه ریزی شده؛ ضمن اينكه روسیه هم ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلیارد دلار واردات از ايران دارد که با توجه به اينكه همواره سهم صادرات ايران به اين كشور، کمتر از ۵۰۰ میلیون دلار بوده است، هدفگذاري ما بر اين است كه امسال به ۷۵۰ میلیون صادرات به اين كشور دست يابيم.

🔹وي به واردات ۸ میلیارد دلاری محصولات کشاورزی، ۴۴ میلیارد دلاری صنایع غذایی، ١.٥ میلیارد دلاری صنایع دریایی و واردات روس ها در حوزه‌های کاشی، سرامیک، سیمان، پتروشیمی، کیف، کفش و منسوجات به صورت سالانه اشاره و خاطرنشان كرد: با توجه به اين ظرفيت مي توان صادرات ٧.٥ میلیارد دلاری به روسیه را محقق كرد.

🔸پيمان پاك گفت: مرجوع شدن برخی محصولات کشاورزی از جمله فلفل دلمه‌ای به روسيه در شرايطي صورت گرفته كه زمانی، سهم ايران از بازار فلفل دلمه روسیه بسیار ناچیز بوده؛ اما با تلاش‌های صورت گرفته، سهم جدی‌تری از بازار روسیه به فلفل دلمه ایرانی اختصاص یافته كه از این رو، باید کیفیت و استاندارد‌ها با کشور هدف روسیه همخوانی داشته باشد.

🔹وي در توضيح اين مطلب خاطرنشان كرد: البته برخی مولفه‌ها که به عنوان نهاده در ایران مصرف می‌شد، با استاندارد‌های روسیه تطبیق نداشته و به همين دليل از طرف روس‌ها ۴۵ بار با متولیان ایرانی مکاتبه شده است.

🔸پيمان پاك گفت: عليرغم اين مكاتبات، پاسخی از سمت ايران به روس ها داده نشد و روس‌ها هم بر اساس استاندارد‌های خود از ورود محصولات جلوگیری کردند که با تلاش و پیگیری‌های انجام شده این تطبیق استانداردی صورت گرفت و مشکل حل شد.

🔹معاون وزير صمت با تاكيد بر اينكه مرجوع شدن محصولات در همه دنیا وجود دارد و همه کشور‌ها با این موضوعات سر و كله مي زنند، اظهار داشت: آنچه که مهم است باید تطبیق استانداردی میان کشور‌های مبدا و مقصد وجود داشته باشد.

🔸وی درباره مرجوع شدن فلفل دلمه از کشور آذربایجان گفت: روزانه ۲۰۰ کانتینر فقط از بندر کوچک آستارا به سمت اوراسیا حرکت می‌کند در این بین مرجوع شدن یک محموله ۱۰ تنی ناچیز است، اما ما برای استاندارد‌های همه بازار‌های هدف برنامه داریم و بسیاری از موانع را
نیز رفع کردیم.

🔹پيمان پاك همچنين در خصوص زمان عملياتي شدن استفاده از رمزارزها در تجارت خارجي گفت: صادرکنندگان در دولت گذشته به‌دلیل سیاست های اشتباه دولت گذشته خانه نشین شدند و کارت‌های بازرگانی اجاره ای رونق گرفت و این در حالی است که صادرکنندگان درحال حاضر معتقدند که سیاست‌هایی که در دولت سیزدهم اتخاذ می‌شود، حامی صادرات و صادرکننده بوده و مانعی برای آن به شمار نمي رود.

🔸رییس سازمان توسعه تجارت تصريح كرد: دولت معتقد است ارز باید به چرخه اقتصادی کشور بازگردد اما اين كار با جرم انگاری صادرکنندگان ميسر نيست؛ بلکه باید مسیر تسهیل شود.

🔹وي اظهار داشت: اولین نهادی که مقابل طرح جرم‌انگاری بازگشت ارز صادراتی ایستاد سازمان توسعه تجارت ايران بود که در نهایت نیز این طرح ملغی شد.

Export Cafe | کافه صادرات
🌍 @export_cafe 👈

ibdcenter | مرکز توسعه تجارت بین الملل
🌍 https://instagram.com/ibdcenter 👈
⭕️ نرخ مالیات خانه‌های لوکس مشخص شد

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه:
🔸خانه‎هایی با ارزش روز تا سقف ۲۰ میلیارد تومان معاف از مالیات شدند. مالیات خانه و باغ ویلاهای گران قیمت نسبت به مازاد ۲۰ تا ۲۵ میلیارد تومان یک در هزار و نسبت به مازاد ۲۵ تا ۳۵ میلیارد تومان دو در هزار نسبت به مازاد ۳۵ تا ۵۰ میلیارد تومان سه در هزار نسبت به مازاد ۵۰ تا ۷۰ میلیارد تومان چهار در هزار و نسبت به مازاد ۷۰ میلیارد تومان پنج در هزار مالیات بر دارایی سالانه آنها است.

🔸وزارت امور اقتصادی و دارایی موظف شد وجوه قانونی نحوه تامین هزینه های اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی یعنی سهم سه در هزار از درآمد صاحبان کارتهای بازرگانی و صنایع به خزانه واریز شود تا دولت آن را برای حمایت از توسعه زیر ساختهای صادراتی در سال آینده هزینه کند.

🔸به دولت اجازه داده شد از طریق سازمان انرژی اتمی نسبت به احداث ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه اتمی تولید برق از طریق مشارکت با سازندگان بین المللی و صنایع داخلی اقدام کند.

Export Cafe | کافه صادرات
🌍 @export_cafe 👈

ibdcenter | مرکز توسعه تجارت بین الملل
🌍 https://instagram.com/ibdcenter 👈
⭕️ اولیانوف: بخش مهم متن پایانی مذاکرات وین در حال تدوین است

مذاکره کننده ارشد روسیه اظهار داشت که نمایندگان گروه ۱+۴ و ایران در جلسه امروز (دوشنبه) به تدوین بخش مهمی از متن پایانی مذاکرات وین ادامه دادند.

میخائیل اولیانوف روز دوشنبه با انتشار پیامی در توئیتر افزود:‌ این یک تمرین کم و بیش موفق بود، هرچند برخی از مسائل باقی مانده هنوز در بخش مربوطه متن پایانی باقی مانده است.

Export Cafe | کافه صادرات
🌍 @export_cafe 👈

Ibdcenter | مرکز توسعه تجارت بین الملل
🌍 https://instagram.com/ibdcenter 👈
تجارت ایران با اتحادیه اوراسیا طی ۹ ماهه سال ۱۴۰۰

📌معاونت بررسى‌هاى اقتصادى اتاق بازرگانى، صنايع، معادن و كشاورزى تهران در گزارشي نوشت: تجارت کالایی بدون نفت خام ایران با اتحادیه اوراسیا طی ۹ ماهه نخست ۱۴۰۰ معادل ۲.۲ میلیارد دلار با وزن تقریبی ۴.۹ میلیون ‏تن است.

🔹ارزش تجارت ایران با اتحادیه اوراسیا طی ۹ماهه سال‌ ۱۴۰۰ نسبت به مدت مشابه سال قبل از لحاظ ارزشی با افزایش حدود ۳۳ درصدی همراه بوده که ۲۴.۵ واحد درصد آن ناشی از افزایش واردات (۴۴.۷ درصد) و ۸.۷ واحددرصد آن ناشی از افزایش صادرات (۱۹.۲ درصد) است.

🔸طی ۹ماهه نخست ۱۴۰۰، تراز تجاری ایران با همه کشورهای اوراسیا به جز روسیه مثبت بوده و در مقایسه با مدت زمان مشابه سال قبل، تراز تجاری ایران با کشورهای روسیه، ارمنستان و بلاروس، تضعیف و با کشورهای قرقیزستان و قزاقستان بهبود یافته است.

🔹در این گزارش به وضعیت تجارت ایران با کشورهای اتحادیه اوراسیا همراه با جزئیات مربوط، پرداخته شده است.

Export Cafe | کافه صادرات
🌍 @export_cafe 👈

Ibdcenter | مرکز توسعه تجارت بین الملل
🌍 https://instagram.com/ibdcenter 👈
رمزریال به‌زودی در دسترس مردم قرار می‌گیرد

📌مدیرکل روابط عمومی بانک مرکزی گفت: ابزار نوینی به نام «رمزریال» در کنار مابقی ابزارهای پرداخت روزمره مانند کارت بانکی، اینترنت بانک، همراه بانک و غیره به‌زودی رونمایی می‌شود.

🔹مصطفی قمری‌وفا، مدیرکل روابط عمومی بانک مرکزی، در صفحه توئیتر خود اعلام کرد ابزار نوینی به نام «رمزریال» در کنار مابقی ابزارهای پرداخت روزمره مانند کارت بانکی، اینترنت بانک، همراه بانک و غیره به‌زودی رونمایی می‌شود.

🔸به گفته قمری‌وفا، رمزریال شکل دیگری از اسکناس است با این تفاوت که به صورت کاملاً دیجیتال در اختیار مردم قرار می‌گیرد.
ویژگی‌های این ابزار جدید پولی، سرعت بالاتر در انجام پرداخت از سوی مشتری و امنیت بالاتر و فراهم شدن فضایی نوین برای توسعه تجارت الکترونیک است.

🔹در رمزریال؛ اصل و ذات پول به صورت الکترونیکی منتقل می‌شود و نیاز به تسویه بین بانکی نیست تراکنشی هم که به واسطه رمزریال انجام می‌شود، کسبه بلافاصله می‌توانند وجوهاتش را دریافت کنند و پرداخت نیز برای مردم به صورت آنی انجام می‌شود.

Export Cafe | کافه صادرات
🌍 @export_cafe 👈

Ibdcenter | مرکز توسعه تجارت بین الملل
🌍 https://instagram.com/ibdcenter 👈
⭕️ نظر مشاور تیم‌ مذاکره‌کننده درباره توقف مذاکرات

🔸محمدمرندی: آمریکا نمی‌خواهد تحریم را رها کند

🔸آمریکا هر کاری توانسته علیه ایران کرده است

🔸تنها کار هوشمندانه برای آمریکایی‌ها مذاکره است

🔸بایدن با ادامه سیاست تحریم ترامپ به دنبال امتیازگیری است

Export Cafe | کافه صادرات
🌍 @export_cafe 👈

Ibdcenter | مرکز توسعه تجارت بین الملل
🌍 https://instagram.com/ibdcenter 👈
منابع ارزی ایران در بانک عراقی آزاد شد

📌سرپرست دفتر صنایع غذا و داروی وزارت صنعت با ارسال نامه‌ای به کلیه انجمن‌های صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی با اشاره به ظرفیت‌های ایجاد شده برای استفاده از منابع ارزی ایران در بانک tbi عراق از آنها خواست که اقلام پیشنهادی وارداتی خود را با قید فوریت اعلام کنند.

Export Cafe | کافه صادرات
🌍 @export_cafe 👈

Ibdcenter | مرکز توسعه تجارت بین الملل
🌍 https://instagram.com/ibdcenter 👈
رمزپول ملي ايران چه مشخصاتي دارد؟


📌هدف از طراحی رمزریال در بانک مرکزی تبدیل اسکناس به یک موجودیت قابل برنامه‌ریزی و برنامه‌نویسی است و ما برای آن اصطلاح open money را به کار می‌بریم. با این فرآیند پول دارای موجودیت هوشمند خواهد شد. به عنوان مثال هنگامی که فرد تسهیلاتی را به صورت رمزریال دریافت کند، این امکان برای بانک و تسهیلات‌دهنده فراهم می‌کند که مبلغ موردنظر دقیقاً در جایی سرمایه‌گذاری شود که هدف گذاری شده است.

https://www.iribnews.ir/fa/news/3347371

Export Cafe | کافه صادرات
🌍 @export_cafe 👈

Ibdcenter | مرکز توسعه تجارت بین الملل
🌍 https://instagram.com/ibdcenter 👈
موافقت دولت با امضای موافقتنامه تشکیل منطقه آزاد بین ایران و اوراسیا

📌محمد مخبر٬ معاون اول رییس جمهور وزارت صمت را مجاز به انجام مذاکره٬‌ پیش امضا و امضای موقت پروتکل تمدید موافقتنامه تشکیل منطقه آزاد تجاری بین ایران و اوراسیا دانست.

🔹محمد مخبر معاون اول رییس جمهور در ابلاغیه ای وزارت صنعت٬ معدن و تجارت را مجاز دانست تا با هماهنگی معاونت حقوقی رییس جمهور و وزارت امور خارجه نسبت به انجام مذاکره٬‌ پیش امضا و امضای موقت پروتکل تمدید موافقتنامه موقت تشکیل منطقه آزاد تجاری بین جمهوری اسلامی ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا و کشورهای عضو در چارچوب متن پیوست که تائید شده به مهر دفتر هیات دولت است٬‌اقدام و مراحل قانونی را تا تصویب نهایی پیگیری نماید.

🔸گفتنی است ایران در سال ۱۳۹۵ به کمیسیون اقتصادی اتحادیه اوراسیا پیشنهاد ایجاد یک منطقه آزاد تجاری میان ایران و این اتحادیه را مطرح کرد؛ پیشنهادی که از جانب اعضای آن نیز مورد استقبال قرار گرفت و طی دو سال مذاکرات متعدد و ارزیابی کمی و کیفی اقلام و میزان تعرفه ترجیحی آنها، بالاخره این موافقتنامه در تاریخ ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ در شهر آستانه قزاقستان به امضا رسید.

🔹علیرضا پیمان‌پاک، رییس کل سازمان توسعه تجارت ایران اعلام کرده بود که با توجه به برنامه ریزی‌های صورت گرفته از سال آینده تجارت ایران و اوراسیا به شکل آزاد انجام خواهد شد و پیش بینی ما این است که با اجرای آن صادرات کشور حدودا ۱۰ میلیارد دلار افزایش پیدا کند.

🔸به گفته وی در حال حاضر صادرات ایران به اوراسیا حدودا ۵۰۰ میلیون دلار تخمین زده می‌شود.

Export Cafe | کافه صادرات
🌍 @export_cafe 👈

Ibdcenter | مرکز توسعه تجارت بین الملل
🌍 https://instagram.com/ibdcenter 👈
🔘دلار از مبادلات ایران و روسیه حذف می شود

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و روسیه:

🔹توافق‌های خوبی با روسیه در حوزه‌های مختلف انجام شد؛ از جمله در حوزه انرژی برای توسعه میادین نفت و گاز ما، در حوزه پولی و بانکی برای شکست سلطه و حذف دلار در مبادلات و بخصوص در ارتباط با حمل‌ونقل که توافق‌ها و تصمیمات خوبی گرفته شد.

🔹حجم تبادلات سالانه اوراسیا، ۲۰۰میلیارد دلار است و اگر ایران بتواند حتی ۱۰ درصد آن را داشته باشد می‌تواند وضعیت اقتصادی کشور ما را متحول کند.


Export Cafe | کافه صادرات
🌍 @export_cafe 👈

Ibdcenter | مرکز توسعه تجارت بین الملل
Https://instagram.com/ibdcenter 👈
⭕️از ابتدای سال تاکنون ۳۰۰ فقره بخشنامه از طرف سازمان های متولی صادر و از طریق دفتر صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت به گمرک ایران ابلاغ شده است.
▪️با احتساب روزهای کاری بعبارتی روزانه یک و نیم بخشنامه

سیصد بخشنامه های ممنوعیتی ، محدودیتی شامل محدودیت های تعرفه ، مقدار ، اشخاص، مدت دار ، عوارضی ، مجوزی و.. در زمینه های صادرات و واردات از ابتدای سال تاکنون صادر و از به گمرکات اجرایی ابلاغ شده است.


به کجا چنین شتابان!!
در سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها !!

Export Cafe | کافه صادرات
🌍 @export_cafe 👈

Ibdcenter | مرکز توسعه تجارت بین الملل
🌍 https://instagram.com/ibdcenter 👈
🔘 از سال ۹۷ تا ۱۴۰۰، هزار و پانصد بخشنامه فقط درباره مسائل گمرکی صادر شده است.

🔹رهبر انقلاب : عامل اصلی این مشکلات، صِرف تحریم نیست بلکه تصمیم‌گیری‌های غلط یا کم‌کاری‌ها، باعث بخش مهمی از مشکلات بوده است.

🔹ایشان با اشاره به اهمیت و استفاده حداکثری ایشان از مشاوره‌های متخصصان و کارشناسان، گفتند همه مسئولان با بهره‌گیری از دیدگاههای صاحبنظران برای اجرای کامل توصیه‌های قبلاً بیان شده، همت کنند که هدایت، نظارت و حمایت از تولید به جای دخالت دولت، بهبود محیط کسب و کار، انضباط مالی، رفع موانع تولید، آسان‌سازی اخذ مجوز فعالیت‌ها، ایجاد پنجره واحد صدور مجوز، سیاست‌های تشویقی برای فعالیت‌های مولد، دانش‌بنیان کردن زنجیره تولید، مبارزه با فساد، حمایت از صنایع داخلی و مبارزه قاطع و بی‌رحمانه با قاچاق از جمله این توصیه‌ها است.

🔹حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به عنوان نمونه، مشکل صدور بخشنامه‌های متعدد را مثال زدند و گفتند: از سال ۹۷ تا ۱۴۰۰، هزار و پانصد بخشنامه فقط درباره مسائل گمرکی صادر شده است. فعالان اقتصادی به کدام یک عمل کنند؟ اصلاً فرصت هست همه را بخوانند؟


Export Cafe | کافه صادرات
🌍 @export_cafe 👈

Ibdcenter | مرکز توسعه تجارت بین الملل
🌍 https://instagram.com/ibdcenter 👈
2025/07/05 03:48:34
Back to Top
HTML Embed Code: