Telegram Web Link
🔴 بررسی گزارش ماهانه پورتفو: #طلا


✔️گزارش ماهانه قدیمی‌ترین صندوق طلای بورس، نشان داد که روند کاهش وزن سکه در بهمن‌ماه نیز ادامه داشته است. طبق گزارش این ماه، سکه با یک درصد کاهش نسبت به دی‌ماه، ۱۹.۸ درصد و شمش ۷۸.۷ درصد دارایی‌های این صندوق را تشکیل می‌دهند. کاهش وزن سکه در این صندوق از فروردین تاکنون به طور منظم ادامه داشته است.

✔️بازده ماه اخیر #طلا ۲۵ درصد و ۲ درصد بالاتر از میانگین بازده صندوق‌های طلا بوده است.

✔️ارزش دارایی‌های این صندوق از ۱۰،۲۵۵ میلیارد تومان در ابتدای سال به ۳۰،۴۵۷ هزار میلیارد تومان رسیده (نزدیک به ۳ برابر).

✔️#طلا ۲۲ درصد از ارزش کل صندوق‌های طلا را در اختیار دارد و دومین صندوق بزرگ بازار است. به لحاظ وزن سکه، در میان ۱۸ صندوق طلای بازار اکنون رتبه یازدهم را دارد و یک صندوق میانه جدولی محسوب می‌شود.

📱@fardaname

#صندوق_طلا
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
#تحلیل_بازار

از چند گل بهار نمی شه

امروز بورس متعادل منفی شروع شد اما در میانه بازار با صف خرید دو خودروساز و وبملت جو مثبت نسبی بر بازار حاکم شد و درصد نمادهای مثبت افزایش یافت. امروز برای چندمین بار در روزهای اخیر، شاخص کل مثبت بود در حالی که شاخص هم وزن منفی و درصد نمادهای منفی هنگام بسته شدن بازار بیشتر از نمادهای مثبت. امروز هم 66 درصد از نمادها در محدوده ی منفی بسته شدند. در حالی که بخشی از بازار در نمادهای پرتراکنش مثبت است، بخش بزرگ بازار در رکود و شرایط منفی سیر می کند. در رشد آبان تا دی نیز نمادهای بزرگ و پرتراکنش بهتر از نمادهای کوچک و متوسط بازده دادند و در ادامه اصلاح کمتری هم داشتند. در مجموع می توان گفت علی رغم شاخص مثبت روز جاری، حال سهامداران خوب نیست چون اکثر نمادها بازده خاصی ندادند. شروع هفته چندان قوی نبود و ارزش معاملات به زحمت از 8 هزار میلیارد تومان بالاتر رفت.

پتروشیمی ها در محدوده ی مثبت


رشد قیمت محصولات پتروشیمی در بورس کالا، نمادهای این گروه را تحت تاثیر مثبت قرار داده است. اما در همین گروه نیز بیشتر نمادهای معروف مثبت و صف خرید هستند. در واقع در گروهی که اکثر رشد سودآوری بالاتر از تورم در سال آتی خواهند داشت و همچنین اکثر نمادها تقسیم سود بالایی دارند، بازهم نمادهای معروف پی بر ای بالاتری به خود گرفته اند. این نشان می دهد تابلو در قیمت نمادها اهمیت بالایی پیدا کرده است. به هر حال نرخ سود بدون ریسک 35 درصدی شرایطی را بوجود آورده که نقدشوندگی چه در سهام و چه در سایر دارایی ها وزن پیدا کند. نمادهای معروف چون نقدشوندگی بهتری دارند، بیشتر مورد اقبال قرار می گیرند و به صورت نسبی گرانتر معامله می شوند.

شروع منفی صندوق های طلا


انس هفته ی بدی را پشت سر گذاشت و حدود 3.4 درصد کاهش تجربه کرد. از طرف دیگر دلار هم آخر هفته ضعیف تر معامله شد. به همین جهت صندوق های طلا امروز در محدوده ی منفی بازگشایی شده اند. اما هنوز خریداران امیدوار به رشد هستند چرا که عیار به عنوان بزرگترین صندوق طلا کماکان 3 درصد حباب اسمی دارد و قیمت تابلو بالاتر از ارزش خالص دارایی ها در حال معامله شدن است. البته اگر ارزش ذاتی طلا را در نظر بگیریم حباب صندوق های طلا بین 3 تا 12 درصد خواهد بود. در مجموع خریداران خرد هنوز از خرید طلا منصرف نشده اند و حتی امروز شاهد ورود پول به صندوق های طلا هستیم. شاید اگر دلار از سقف عقب نشینی قابل توجهی بکند، آن موقع حباب صندوق های طلا از بین برود.

خریداران کیک یا واقعی؟

دو روز است #وبملت خریداران سنگینی دارد. وبملت نمادی نیست که برای نوسانگیری انتخاب شود و برخلاف دیگر نمادهای پرتراکنش، معمولا حرکت های رفت و برگشتی در این نماد صورت نمی گیرد و وقتی رشد می کند و به سطح قیمتی می رسد، بعدا آن قیمت برایش تثبیت می شود. به اصطلاح این نماد، نماد نوسان گیری نیست و حرکت های سنگینی دارد. خریداران نسبت به قیمت های بالاتر این نماد در آینده مطمئن به نظر می رسند. حالا یا از خود نماد و افزایش سرمایه ها و سودهای پیش رو مطمئن هستند، یا از بازار اطمینان دارند و می دانند بازار رشد خواهد کرد.

📱@fardaname
.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔽سرانه ی خرید ضعیف صندوق های طلا

امروز صندوق های طلا اکثرا منفی هستند اما کماکان شاهد ورود پول حقیقی به آنها هستیم

اما نکته ی قابل توجه، سرانه ی خرید بسیار ضعیف تر صندوق های طلا نسبت به سرانه فروش است.

در حالی که سرانه ی خرید 48 میلیون تومان است، سرانه فروش حدود 112 میلیون تومان بوده. این به آن معنی است حقیقی های بزرگ در حال فروش صندوق های طلا و حقیقی های خرد در حال خرید آن هستند

📱 @fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 آمار کدهای فعال هفته قبل

در هفته گذشته روند بازار مثبت متعادل بود و ورود پول حقیقی ۱،۹۰۰ میلیاردتومانی به بازار سهام اتفاق افتاد.
مجموع کدهای فعال حقیقی در بخش خریدار و فروشنده به ترتیب ۲ و ۴ درصد افزایش یافت،‌ اما تعداد کد خریدار هنوز پایین‌تر از میانگین سه‌ماهه خود قرار دارد (۱۴۱،۸۲۱ کد خریدار و ۸۸۰،۰۱۳ کد فروشنده).

سهم حقیقی‌ها از معاملات خرد سهام و حق تقدم از ۶۵.۵ درصد دو هفته قبل به ۷۰.۳ درصد افزایش یافت.


📱 @fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴تامین ارز توافقی کمی بهبود یافت

بر اساس گزارش بانک مرکزی در هفته اخیر یک میلیارد و پنجاه و شش میلیون دلار ارز واردات تامین شده است. از این مبلغ ۸۱۸ میلیون دلار ارز توافقی کالاهای تجاری و بازرگانی‌، ۲۰ میلیون دلار برای خدمات و ۲۱۸ میلیون دلار ارز کالاهای اساسی با نرخ ترجیحی ۲۸۵۰۰ تومان بوده است.

مبلغ تامین ارز هفته گذشته ۹۳۳ میلیون دلار بود که در این هفته ۱۲۳ میلیون دلار بهبود را شاهد هستیم.

📱@fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴دوره شاخص های اقتصادی برای معامله گری
✔️مدت زمان کلاس:7 جلسه (آفلاین)
✔️مدرس:حسن کاظم زاده
✔️سطح کلاس:مقدماتی تا پیشرفته
یک سال پشتیبانی برای تمامی سوالات شما!

برای اطلاعات بیشتر به @poshtibanifardaname زیر مراجعه کنید.


📱@fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴برآورد صنعت روانکار

با توجه به قیمت‌گذاری دستوری روغن‌های موتوری فروش داخل در صنعت روانکار و گذشت ۳ فصل از آخرین افزایش نرخ (۲۷ درصد) در این گروه، همراه با رشد نرخ دلار موثر و همچنین لوبکات بعنوان ماده مصرفی اصلی انتظار داریم چشم انداز شرکت‌هایی که بخش اصلی سبد فروش آن‌ها را روغن موتور داخلی تشکیل می‌دهد، با ضعف در سودآوری همراه باشند.

در سمت دیگر شرکت‌هایی که درآمد آن‌ها از محل صادرات روغن پایه و با تاثیر کمتر قیمت‌گذاری دستوری‌ست می‌تواند فرصت بهتری برای سودآوری داشته باشند.

نسبت مارجین روغن پایه به لوبکات، به محدوده ۱.۶۵ رسیده است. میانگین این نسبت در سال‌های گذشته در محدود ۲ بوده است. این نسبت هم‌اکنون در محدوده‌های کف خود است و رشد آن می‌تواند موجب بهبود سودآوری در این صنعت شود.
📱@fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
#تحلیل_بازار

50 50
امروز بازار سهام در حالی بسته شد که دقیقا 50 درصد از نمادها مثبت بودند و 50 درصد منفی. کماکان نمادهای شاخص ساز پرتراکنش از گروه بانکی، خودرویی و پالایشی بیشتر مورد توجه هستند و در طرف دیگر بازار در صندوق های اهرمی بدون اینکه nav آنها رشد قابل توجهی کند، رشد قیمت باعث شد تا حباب منفی صندوق های اهرمی از بین برود. بازار گارد صعود به خودش گرفته اما ارزش معاملات هنوز این حرکت صعودی را تایید نکرده است. امروز ارزش معاملات حدود 8 هزار میلیارد تومان که با سطوح خوب که منجر به رشد همه جانبه بازار سهام بشود هنوز فاصله دارد. تمرکز بازار بر روی تعداد کمی از نمادها که نقدشوندگی بالاتری دارند، هنوز حرکت مثبت قوی را نوید نداده است. هنوز خریداران شک و تردید نسبت به رشد دارند.

استیضاح

امروز بازار سهام درگیر مساله ی استیضاح بود و اخبار جلسه رسیدگی به طرح استیضاح همتی وزیر اقتصاد در کانال های بورسی در حال چرخیدن بود. ادامه کار همتی در وزارت اقتصاد به نظر سهامداران خبر مثبتی است و به همین دلیل با افزایش شانس ادامه وزارت او، خریداران در بازار افزایش پیدا کردند. در صورتی که امروز همتی از مجلس مجددا رای اعتماد بگیرد، چند روزی بورس در مسیر رشد خواهد بود و این رشد می تواند به همه ی نمادهای بازار سرایت کند تا این نارضایتی از شاخص سازی هم کمتر شود.

آماده برای افت بیشتر؟

دلار امروز کمی کاهش قیمت را تجربه کرده است. اما در طرف دیگر علی رغم منفی به نسبت سنگین روز گذشته در صندوق های طلا، امروز خریداران قدرت بالا بردن قیمت را ندارند. هنوز صندوق های طلا ورود پول حقیقی دارند ولی سرانه خرید آنها بسیار بد است. اگر دلار افت کند که بسیار محتمل است، صندوق های طلا در روزهای آتی یک منفی قابل توجه دیگر خواهند خورد.

@fardaname
.
وزیر نوسانی رفت، آیا تلاطم کم می شود؟

یکی از ویژگی سیاست های همتی چه آن زمان که در بانک مرکزی بود و چه در همین مدت کوتاه در وزارت اقتصاد، سرعت بالای اجرای سیاست هاست. البته چند مورد انتقاد در عدم عکس العمل نیز به او وجود دارد اما در مجموع به خاطر سرعت اجرای بالای سیاست ها، دوره هایی که همتی در تیم اقتصادی بوده، معمولا نوسان در یک یا چند بازار بالا بوده است.

سال 98 و در اسفند بعد از نامه معروف شاپور محمدی در مورد بورس، همتی در قامت حامی بورس ظاهر شد و عملا طرفدار رشد بازار سهام نام گرفت. بعدها در تابستان 99 بازار سهام حبابی شد، همتی خیلی سریع سیاست انقباضی در پیش گرفت و با فروش اوراق عرضه ی پول را به شدت کاهش داد و نرخ بهره از 10 درصد به 24 درصد در مدت دوماه افزایش پیدا کرد.

آن دوران گذشت و همتی در دولت شکسته بندی شده ی پزشکیان وزیر اقتصاد شد. وزیری که خیلی سریع می خواست سیاست هایش را اجرا کند. بازار ارز توافقی حتی با فرض تداوم دولت سیزدهم، راه اندازی می شد اما همتی خواست باز سرعتی عمل کند و نرخ ارز توافقی را ظرف چند روز افزایش داد. البته در ظاهر متولی امر بانک مرکزی بود و کارشناسان اقتصادی می دانند طرفدار ایده ی رشد سریع همتی بود. همین رشد سریع باز هم تلاطم و نوسان سریع ایجاد کرد.

حالا همتی که ماهیتا مدل اجرایی او نوسان زا بود، رفته است و ما مجددا شاهد حرکت آرام متغیرهای در دست سیاست گذار خواهیم بود.

نرخ دلار توافقی به آرامی تا 70 هزار تومان بالا می آید. بعد سال آینده نیز به صورت تدریجی رشد خواهد کرد و مثلا میانگین آن سال بعد 80 هزار تومان خواهد بود (انتهای سال بین 90 تا 95 هزار تومان).

اگر انتظارات تورمی بالا باشد، نرخ بهره به آرامی بالا خواهد آمد و مثلا نرخ اخزا در انتهای سال بعد در محدوده ی 40 درصد خواهد بود. اما این رشد به قدری تدریجی پیش می رود که هیچ رسانه ای خبر فوری و مهم نزد.

خود دلار آزاد هم در مقاطع زمانی طولانی (چند ماه) در جا و آرام خواهد بود و بعضا بر سر حوادث یا اتفاقاتی رشد های سریعتر تجربه می کند.

اما سوال اساسی این است. بقیه سیاست گذارها که طرفدار فضای آرام و زنجیره رانت هستند، می توانند با مدل اجرا جلوی تلاطم را بگیرند یا نه؟

هر چه هست سال بعد ذاتا نوسانی خواهد بود. به همین خاطر در تصمیمات خودتان مواظب باشید اگر دارایی را با تخفیف بالا بفروشید یا گران بخرید، شما کسی هستید که به بقیه نوسان می دهید.

📱 @fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴۲۴.۳ همت اوراق به فروش رسید!

در سی و پنجمین حراج اوراق سال جاری، از مجموع ۴۰.۸ همت اوراق عرضه شده مجموعا ۲۴.۳ همت معامله شد. متوسط نرخ اعلامی (بدون فرض نرخ ترجیحی) در این حراج ۲۷.۴۶ بوده است.

برای روز سه‌شنبه هفته جاری نیز در حراج سی و ششم ۴۲.۳ همت اوراق عرضه خواهد شد که ۲۷ همت آن در کدهای اراد ۲۰۵-۲۰۸ برای اولین بار روی تابلو حاضر می‌شوند.
📱@fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
#تحلیل_بازار

جاده های بالاشهر باز است

در دو سه هفته ی گذشته نمادهای بزرگ و شاخص ساز و پرتراکنش و هر اسم دیگری که برایش می گذارید رشد داشتند در حالی که سهم های کمتر شناخته شده معاملات ضعیفی داشتند. خریداران هم اتفاقا منطق درستی داشتند و معتقد بودند اگر به هر دلیلی بازار سهام با سکته مواجه شود، این نمادها بهتر حمایت می شوند. دقیقا در اولین روز شوک منفی ناشی از استیضاح وزیر اقتصاد مجددا شاهد حمایت از همین نمادهای معروف بودیم. همین باعث شد در حالی که 88 درصد از نمادها منفی و عمدتا صف فروش بسته شوند، تعداد اندکی نماد بهتر معامله شوند و ارزش معاملات به حدود 6500 میلیارد تومان برسد. جاده های بالاشهر زودتر باز شدند اما در پایین شهر خبری نیست.

رژیم حمایت

قید این نکته ضروری است که رفتار سهامداران در خرید نمادهای پرتراکنش شاخص ساز کاملا منطقی است. آنها به تجربه یاد گرفته اند این نمادها نقدشوندگی بهتری دارند و در شرایط عدم اطمینان فعلی خرید دارایی نقدشونده واجب عینی است. اما آیا این رژیم حمایت نمی خواهد تغییر بکند؟ اصل حمایت در شرایط عادی بازار محل جدل است اما بهتر نیست حالا که این بحث حمایت وجود دارد، رژیم حمایت عادلانه باشد؟ در هر صورت وقتی حال شاخص هم وزن خراب باشد، حال سهامداران خراب است، حالا هر چقدر که حال نمادهای پرتراکنش و شاخص ساز خوب باشد.

صندوق های طلا باز هم منفی

با کاهش نسبی قیمت دلار در بازار آزاد، صندوق های طلا امروز هم منفی خوردند و تقریبا حباب اسمی همه ی آنها از بین رفت. اگر دلار بازهم معاملات ضعیف تری در بازار آزاد داشته باشد که بسیار محتمل است، حباب سکه نیز کاهش پیدا خواهد کرد. در مجموع به نظر می رسد علی رغم ادامه تقاضای خرید حقیقی در صندوق های طلا، آنها فعلا درگیر اصلاح و رکود باشند و خریداران باید بدانند فعلا مدتی درجا خواهند زد. شاید آنها نسبت به آینده بدبین هستند و پی این درجا زدن و حتی اصلاح را به تن مالیده اند.

📱@fardaname
.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴سود ماهانه صندوق #فیروزا ۲.۶ درصد و سود سالانه مرکب آن ۳۶.۴ درصد پیش‌بینی می‌شود.

صندوق فیروزا از معدود صندوق‌های فیکس است که مطابق گزارش بهمن‌ماه بیش از ۱۷ درصد سهام و واحد صندوق دارد. همچنین این صندوق در کنار ۳۹.۵ درصد سپرده بانکی، ۴۲.۸ درصد اوراق دارد که بخش اعظم آن (۲۹.۶ درصد کل دارایی‌ها) اوراق مرابحه دولتی است.

در اسفندماه انتظار داریم مثل ماه‌های گذشته، ۱ درصد از بازدهی کل را سپرده بانکی بسازد و با توجه به وزن سهام و وضعیت بازار، ۱.۱ درصد بازدهی بخش سهام و یونیت سایر صندوق‌ها باشد.

✔️نقاط قوت: بازدهی خوب از واحدهای صندوق و نسبت سپرده بالا همراه با بازدهی مناسب
❗️ریسک‌ها: حجم بالای سهام و یونیت صندوق‌ها و همچنین نسبت بالای اوراق با بازدهی کم


این تحلیل بر اساس عملکرد بهمن این صندوق تهیه شده و تغییرات سبد دارایی بعد از آن تاریخ در تحلیل دخیل نیست.

📱@fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
▶️در لایو فردا به بررسی روند بورس میپردازیم.
📱برای دیدن لایو ها به اینستاگرام ما بپیوندید.

💥لایو فردا ساعت 18:00

📱@fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 رشد فروش شرکت‌های بورسی از تورم پیشی گرفت


گزارش‌های ماهانه بهمن امسال ۴۴۰ شرکت تولیدی و خدماتی تا ان لحظه، نشان می‌دهد که این شرکت‌ها در ماه گذشته جمعا ۴۵۳ هزارمیلیاردتومان درآمد گزارش کرده‌اند که نسبت به ماه مشابه سال قبل، ۴۱.۸ درصد افزایش نشان می‌دهد. مقایسه این عدد با تورم ۳۲ درصدی سالانه بهمن‌ماه نشان می‌دهد که تورم سالانه در فروش این ماه پوشش داده شده، ضمنا درمقایسه با رشد دی‌ماه نسبت به دی سال قبل که ۳۳ درصد بوده افزایش قابل قبولی یافته است.
در جدول فوق صنایع برتر/ضعیف‌تر در زمینه مبلغ فروش ماهانه فهرست شده‌اند (از ذکر صنایع تک‌شرکتی مانند صنعت چاپ صرف‌نظر کرده‌ایم).

ضمنا، علاوه بر صنایع فوق گروه‌هایی مانند شیمیایی، فلزات اساسی، الفین‌ساز و رایانه رشد فروش خوبی داشته‌اند.


📱@fardaname

#گزارش_ماهانه
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
#تحلیل_بازار

جمع و پهن

امروز در شروع معاملات تقاضای خرید وارد بازار شد و با محوریت نمادهای پرتراکنشی مثل #وبملت #شتران و صندوق های اهرمی بازار مثبت شد. اما در ادامه فشار عرضه ها زیاد شد و با شایعه تغییر کارمزدها این فشار فروش تشدید شد و اکثر سهم ها مجدد پهن شدند. همین رفت و برگشت باعث شد ارزش معاملات رشد کند و به بیش از 11 همت برسد. اما در نهایت بورس منفی بسته شد و 76 درصد از نمادها در محدوده ی منفی به کار خودشان پایان دادند.

تغییر کارمزد؟

کارمزد خرید و فروش واحدهای صندوق های سرمایه گذاری سهامی (اهرمی، بخشی، کلاسیک و غیره) از خود سهام کمتر است و یکی از دلایل اقبال معامله گران روزانه نسبت به سرمایه گذاری در صندوق ها و معاملات بیشتر آنها، همین کارمزد پایین تر است. مدتهاست کارگزاری ها پیگیری هستند تا کارمزد معاملات واحدهای صندوق های سرمایه گذاری افزایش پیدا کند، چرا که ارزش معاملات واحدهای صندوق های نسبت به خود سهام به شدت رشد کرده و عملا بخش عمده ای از معامله گران روزانه فقط صندوق معامله می کنند. امروز ظاهرا سیستم معاملاتی یکی از کارگزاری ها در محاسبات کارمزد اشتباه کرده و بسیاری فکر کرده اند، کارمزد صندوق ها نیز افزایش پیدا کرده و فشار فروشی ناشی از این شایعه به صندوق های اهرمی و غیره وارد شد. به صورت رسمی تغییری در مورد کارمزدها بوجود نیامده است و به نظر می رسد این شایعه ی امروز بیشتر به همین خطا نرم افزاری کارگزاری مذکور مربوط بوده است.

خودزنی با اهرمی ها

در دو هفته ی گذشته nav صندوق های اهرمی چندان رشدی نداشتند، اما معامله گران به نیت رشد بازار آنها را صف خرید کردند و قیمت آنها رشد کرد. رشد قیمت بدون رشد nav باعث شد حباب منفی صندوق های اهرمی به حباب مثبت تبدیل شود. با خبر استیضاح همتی، حالا همان خریداران فروشنده شدند و با هیجان در حال خروج از این صندوق ها هستند. امروز هم در حالی که در کلیت بازار تغییری شکل نگرفته بود، باز مجدد حجم خرید اهرمی بالا رفت و بعد با شایعه ذکر شده مجدد منفی و صف فروش شدند. معامله گران روزانه رسما در حال خودزنی با معامله کردن صندوق های اهرمی هستند. مادامی که روند کلی بورس از ابهام خارج نشود یا بازار رونقی نشود، این سبک معاملات اول معامله گران روزانه را نابود می کند و بعد کلیت بازار را. واقعا نیاز به این همه خودزنی نیست.

📱@fardaname
.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴عملیات بازار باز انبساطی، اعتبارگیری انقباضی

در چهل و هشتمین عملیات بازار باز سال ۱۴۰۳، از ۳۲۳.۴ همت تقاضای ارسال شده، ۲۶۱ همت (معادل ۸۱ درصد) پاسخ داده شد. در مقابل، ۲۵۱ همت توافق سررسید شد تا خالص نتیجه عملیات بازار باز حدود ۱۰ همت تزریق پول باشد.

همزمان در بخش اعتبارگیری، همزمان با ۲۶۸.۴ همت تزریق پول، ۲۷۵.۷ همت جذب صورت گرفت تا در این بخش خالص جذب پول ۷.۳ همت باشد.

مجموع هر دو عملیات ۲.۶ همت تزریق پول بود که نزدیک به میانگین ۳ ماه گذشته است.

📱@fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2025/07/05 19:48:10
Back to Top
HTML Embed Code: