Telegram Web Link
🔴 کدهای فعال بدون تغییر، خروج پول

در بازار هفته قبل هم‌زمان با کاهش ۴ درصدی شاخص کل و ۲ درصدی هم‌وزن، ۷،۵۳۲ میلیاردتومان خروج پول حقیقی اتفاق افتاد.
تعداد کدهای فعال سهامداری در سمت خریدار ۱۶۳،۳۹۹ کد و سمت فروشنده ۳۳۰،۹۴۶ کد بود که تغییر چندانی نسبت به هفته قبل نداشت.

سهم حقیقی‌ها از معاملات خرد سهام، حق تقدم و صندوق‌های سهامی نزدیک کاهش ۳ درصدی داشت و به ۶۶.۱ درصد رسید.

📱 @fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 گزارش صندوق‌های درآمد ثابت!

به روال اول هرماه، شاخص‌های عملکرد صندوق‌های درآمدثابت در ماهی که گذشت به همراه پیش‌بینی سود آنها در ماه آتی را گردآوری کرده‌ایم.

✔️ برای ماه آتی (خرداد)، صندوق "افران" با پیش‌بینی سود ۲.۶۱ درصد ماهانه در صدر قرار می‌گیرد.

📊 اطلاعات آماری سودهای پیش‌بینی شده ماه آتی:
میانگین = ۲.۴۵٪ (ماه قبل ۲.۴۲٪)
بیشترین = ۲.۶۱٪ (ماه قبل ۲.۷۰٪)
کمترین = ۲.۰۰٪ (ماه قبل ۱.۹۹٪)
میانه = ۲.۵۰٪ (ماه قبل ۲.۴۸٪)

✔️ در ماهی که گذشت، بالاترین بازدهی قیمت را صندوق "فاخر" به دست آورد و بعد از آن به ترتیب کارا، لبخند و دامون قرار گرفتند.
همچنین، در زمینه تغییر ارزش خالص دارایی‌ها (NAV)، صندوق "آکام" و بعد از آن به ترتیب داریک، سپیدما و کارا بالاترین عملکرد را به ثبت رساندند.

📌 نکته سرمایه‌گذاری: بر اساس میزان سرمایه‌ای که می‌خواهید وارد درآمدثابت‌ها کنید، ارزش معاملات صندوق‌ها پارامتر مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.


(رفرنس: Fipiran.com ، Tsetmc.ir)


📱 @fardaname
#صندوق_درآمدثابت
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 تغییر جهت پول

تراز هفتگی پول حقیقی که در سال جاری روند مناسبی داشت، در هفته گذشته هشدار داده است.

📱 @fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
#تحلیل_بازار

خسته از نوسان

بورس دیگر مثل قبل با اظهارنظرهای بعد از مذاکرات و نوید ادامه ی آن، توام با تقاضای سنگین نمی شود. بالاخره مدتی است این جلسات در حال برگزاری است و بورسی ها هم با توجه به اظهارنظرهای اخیر چندان خوش بین به سرانجام نیست. امروز بازار سهام مثبت شروع کرد، ضعیف و منفی شد و البته در نهایت با بسته شدن 59 درصد از نمادها در محدوده ی مثبت، مثبت بسته شد. ارزش معاملات نسبت به روزهای اخیر پایین بود و 12.5 همت سهام و صندوق های سهم مورد معامله قرار گرفت. در اواخر بازار تقاضا روی برخی نمادهای پرتراکنش افزایش پیدا کرد اما به گونه ای نبود که کلیت بازار را مثبت کند.

سیمانی ها در صدر

سیمانی ها کماکان صنعت مورد توجه بورس ایران هستند و امروز نیز بیشترین رشد را در بین صنایع بورسی تجربه کردند و اکثر نمادهای این گروه صف خرید بود. افزایش نرخ های اخیر به دلیل قطعی برق و کاهش عرضه ی سیمان در بورس کالا، امیدواری ایجاد کرده تا این شرکت ها رشد سودآوری خوبی داشته باشند و قیمت های فعلی از نظر بسیاری جذاب ارزیابی می شود. صحبت هایی مطرح است که این هفته حجم عرضه ی سیمان با توجه به وصل شدن برق افزایش پیدا می کند. بخشی از این خبر وصل شدن برق و غیره برای مدیریت افکار است تا جلوی رقابت ها گرفته شود، وگرنه اگر سیمانی ها بتوانند حتما عرضه انجام می گیرد. البته قیمت های فعلی سیمان برای برخی شرکت ها نیز تند است و نباید آنها را به عنوان قیمت میانگین سال برای محاسبه ی سود در نظر گرفت.

خرید دارویی رشدی

امروز صنعت دارو ساختار دوگانه ای داشت. نصف سهم های صنعت که در زمستان و ماه های اخیر عملکرد خوبی داشتند، مثبت و صف خرید بودند، اما نمادهایی که رشد بالای درامد و سود اخیر را نداشتند، در محدوده ی منفی و حتی صف فروش معامله می شدند. صنعت دارو به جهت عدم پرداخت مطالبات از سوی دولت دچار بحران نقدینگی شده است و این افزایش نرخ های اخیر در داروهای مایع کمک کرده سود و حتی بعضا جریان نقد بهبود پیدا کند. در روزهای آینده کماکان سهام رشدی گروه با شرایط فاصله از مارکت های تعادلی مورد توجه خواهند بود و به رشد ادامه می دهند.

@fardaname
.
🔴 حرکت پول به سمت درآمدثابت‌ها

در روزهای اخیر صندوق‌های درآمدثابت مقصد اصلی پول هوشمند بازار سرمایه بوده است.
به نظر می‌رسد چشم انداز عدم افزایش نرخ دلار و طلا از یک طرف و سطح P/E آینده نگر بازار از طرف دیگر عامل این قضیه باشد.

📱 @fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 حباب منفی در اهرمی ها

صندوق های اهرمی و بسیاری از صندوق های دیگر دچار حباب منفی شده اند

این رویکرد معامله گران کوتاه مدت در فروش صندوق ها با حباب منفی نشان می دهد، این افراد در کوتاه مدت امیدی به رشد بورس ندارند و انتظار دارند بورس چند روز آینده افت کند.

موارد زیر علل بوجود آمدن این چشم انداز کوتاه مدت منفی است:

✔️ اظهارنظرهای ناامیدکننده از به نتیجه رسیدن مذاکرات

✔️ به نتیجه نرسیدن اصلاحات اقتصادی دولت

✔️ هوا شدن واگذاری خودروسازها

✔️ نرخ سود بدون ریسک (هزینه فرصت بالا)

هر گونه تغییر در این موارد می تواند رویکرد منفی کوتاه مدت را تغییر دهد

📱 @fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
#تحلیل_بازار

برادران منفی بغیر از سیمان

بورس دیروز هم واکنش مثبت سنگینی نسبت به مذاکرات نشان نداد و مشخص شد دیگر اظهارنظرهای من خوبم تو خوبی نمی تواند تقاضا را تحریک کند. اما امروز با انتشار شفاف سازی از ایران خودرو و سایپا در مورد دستور سران قوا برای توقف واگذاری سهام این دو خودروساز، حال و هوای کل بورس منفی شد. بورسی که دو سه هفته بود نمی توانست بالای خوبی داشته باشد، بالاخره بهانه های برای منفی شدن پیدا می کند. ارزش معاملات خرد امروز به کمتر از 10 همت افت کرد، بازار با حدود 5 هزار میلیارد تومان اوردر فروش و در حالی که 78 درصد از نمادها منفی بودند بسته شد. تنها صنعتی که حال و هوای مثبت داشت، صنعت سیمان بود.

عروس 1000 داماد

همانگونه که بسیاری از کارشناسها پیش بینی می کردند، فرایند واگذاری مدیریت و سهامداری سایپا سختتر و با دعوای بیشتری نسبت به ایران خودرو شد. هفته ی پیش دنیای اقتصادی مطلبی منتشر کرد که مدیران سایپا دنبال به تعویق افتادن سایپا هستند. امروز اثرات این درخواست ها خودش را نشان داد. دبیر اقتصادی سران قوا ورود کرده و عملا واگذاری سهام خودروسازها را هوا کردند. این دو شرکت 1000 خاطرخواه دارد که حاضر نیستند از منافع شیرینش بگذرند.

گزارش های ماهانه ی خوب

گزارش های اردیبهشت شرکت ها در حال انتشار است و در آخرین مورد شرکت های پخش دارو و کالاهای اساسی مثل #هجرت و #پخش رشد درآمد بسیاری خوبی را در اردیبهشت گزارش کردند. از بین زراعی ها نیز #زشگزا گزارش خوبی را در کدال منتشر کرد. شرکت هایی که گزارش و عملکرد خوب منتشر می کنند، کماکان مورد توجه هستند اما جو عمومی منفی روی معاملات آنها بی تاثیر نبوده است. به نظر می رسد در بخش سهام بیشتر باید دنبال سهم هایی این چنین بود و از معاملات پرتراکنش ها فعلا چیزی در نمی آید. مگر اخبار مذاکرات در کوتاه مدت به شدت مثبت شود.

📱@fardaname
.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 فصل حباب منفی

حباب طلا که انتهای هفته گذشته با جنگهای لفظی ایران و امریکا افزایش مختصری یافته بود، بعد از مذاکره روز جمعه دوباره کاهش یافته به طوری که شمش و آبشده با حباب منفی معامله می‌شوند‌.

📱 @fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴خلاصه اتفاقات امروز خودرو و خساپا

حاکمیت جلوی واگذاری سهام تودلی را گرفت تا سازمان خصوصی سازی برنامه واگذاری سهام دولت (با سهام تودلی یا بدون آنرا) تهیه کند و برنامه واگذاری این دو خودروساز همراه با سهام دولت باشد.

در مرحله ی بعدی این ماجرای پیچیده و پر از ذینفع، باید منتظر برنامه سازمان خصوصی برای واگذاری بلوک دولت (به همراه سهام تودلی یا بدون آن) باشیم

📱 @fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 طلا کاهشی و نفت افزایشی با تعویق تعرفه‌های اروپا توسط ترامپ

پس از آنکه دونالد ترامپ اعلام کرد اعمال تعرفه‌های ۵۰ درصدی بر اتحادیه اروپا را به تاخیر می‌اندازد، قیمت طلا اندکی کاهش یافت. اما این کاهش محدود بوده، چون هنوز انتظاراتی برای ضعف دلار و افزایش بدهی‌های امریکا و رکود تورمی در آن کشور وجود دارد.
ترامپ در روز جمعه تهدید به اعمال تعرفه‌های ۵۰ درصدی علیه اتحادیه اروپا از ابتدای ژوئن کرده بود، اما عصر یکشنبه گفت با توجه به گفتگوی مثبت با اورسولا فون‌درلاین، رئیس اتحادیه اروپا، موافقت کرده این تعرفه‌ها را به اوایل جولای موکول کند.

از سوی دیگر قیمت نفت افزایش یافت چون این خبر نگرانی‌ها در مورد تعرفه‌های ایالات متحده بر تقاضای سوخت را کاهش داد. این تغییر قیمت نیز مانند تغییر قیمت طلا محدود و در حد نیم درصد بوده، چون انتظارات برای افزایش تولید نفت در جلسه هفته آینده اوپک پلاس وجود دارد.

#اقتصاد_جهانی

📱 @fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
#تحلیل_بازار

از منفی به مثبت

علی رغم اخبار مثبت از مذاکرات، بورس امروز را منفی و شل شروع کرد ولی اواخر بازار، شرایط چرخید و بازار از منفی به مثبت تغییر فاز داد و در نهایت 56 درصد از نمادها در محدوده ی مثبت بسته شد. ارزش معاملات امروز علی رغم تغییر فاز از منفی به مثبت افزایش چشم گیری نداشت و در نهایت 11.8 همت سهام و صندوق های سهامی مورد معامله قرار گرفت. روزهای آینده نشان خواهد داد که برگشت امروز ناشی از اشباع فروش کوتاه مدت بوده یا واقعا خبرهایی در راه است و قرار است جهت بازار سهام مثبت شود.

عقب نشینی در دلار

با توجه به عدم اظهارنظر منفی از سوی ایرانی ها و آمریکایی ها در مورد مذاکرات، دلار به دلیل نبود تقاضا باز هم دچار افت شد. البته بدون تحقق توافق دلار بعید است به کمتر از 80 هزار تومان نفوذ کند. در مجموع بازارها حالت رکودی به خود گرفته اند و نه بازار طلا و دلار جان لازم را دارند و نه بازار سهام. پول ها پارک شده اند تا نتیجه این مذاکرات که یواش یواش در حال فرسایشی شدن است را ببیننند و بعد تصمیم بگیرند.

دارو، سیمان، غذا، زراعت

درآمد این صنایع در اردیبهشت خیلی جذاب و با رشد خوب در حال گزارش شدن است. سیمانی ها به واسطه ی بورس کالا مشخص بود که گزارش های خوبی در اردیبهشت خواهند داشت. صنایع دیگر که بورس کالایی نیستند اما مورد توجه قرار گرفتند و نمادهایی که گزارش خوب می دهند، عمدتا با رشد تقاضا مواجه می شوند

📱 @fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴بهبود تامین ارز تجاری

در هفته منتهی به دوم خرداد ۱۴۰۴، بانک مرکزی ۱.۶ میلیارد دلار ارز تخصیص داد که از این میزان، ۱۳۳ میلیون دلار با ارز ترجیحی و به کالاهای اساسی بوده است.

همچنین ۳۳ میلیون دلار به خدمات و ۱.۴۴ میلیارد دلار به کالاهای تجاری اختصاص یافته است که بالاترین میزان تخصیص از ابتدای زمستان سال گذشته است.

#ارز #دلار #توافقی #نیمایی
📱@fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴بازگشت انقباض!

در هشتمین حراج عملیات اجرایی سیاست پولی، در حالیکه بانک‌ها ۳۷۵.۸ همت درخواست پول داشتند، بانک مرکزی از هفته‌های قبل هم کمتر به این درخواست پاسخ داد. ۲۷۰ همت موافقت (معادل ۷۱.۸ درصد) در حالیکه ۲۹۱.۳ همت سررسید اتفاق افتاده نشان از جذب ۲۱.۳ همتی در این هفته دارد!

در بخش اعتبارگیری نیز در انتهای اردیبهشت ۷۰.۱۶ همت اعتبار داده شده بود که این عدد در ۵ خرداد ماه، ۷۴.۷۶ همت است و ۴.۶ همت رشد داشته است.

#سیاست_پولی #بازار_باز #نرخ_بهره
📱@fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴واردات ۶.۵ تن طلا در فروردین‌ماه

در سال ۱۴۰۳، ۱۰۱.۴ تن طلا به ارزش حدود ۸ میلیارد دلار وارد کشور شد. همچنین برای اولین بار در سال‌های گذشته در اسفندماه ۲.۸۴ تن طلا بود که به ایتالیا صادر شده است.

در فروردین ماه سال جاری نیز ۶.۵۶ تن طلا به ارزش ۵۸۳ میلیون دلار وارد کشور شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۷۰۰۰ درصد رشد مقداری و ۷۹۲۰ درصد رشد مبلغی دارد!

#طلا #واردات #تراز_تجاری
📱@fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🧬 این بازدهی، واقعی و حاصل سبدهای اختصاصی گندم طی 11 ماه گذشته است .
اگر شما هم به دنبال بازدهی مطلوب هستید .
همین حالا اطلاعات زیر رو برای ما بفرستید تا سبد فعلی‌تون رو تحلیل کنیم و سبدی متناسب با اهداف و شرایط شما بسازیم.
📱@gandom_mediaa

🟩 نام و نام خانوادگی
🟩 شماره تماس
🟩 مبلغ سرمایه‌گذاری

💡با گندم، تجربه‌ای متفاوت از سرمایه‌گذاری حرفه‌ای خواهید داشت.

📱@gandomfinance
🌾📊🌾
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
فردانامه _حسن کاظم‌زاده
🔴 پیشنهادبازی برخلاف گذشته، داستان پرونده ی هسته ای ایران و مذاکرات، داستان ساده تری شده است. خواسته ی ترامپ مشخص است، ایران به سلاح هسته ای نرسد و زمینه ای برای رسیدن به این سلاح حداقل در دوره ی اون نداشته باشد. پس باید غنی سازی در بهترین حالت به سقف برجام…
🔴 سوت پایان؟!

در این دور از مذاکرات هسته ای، کار رسانه ای نقش بسیار مهمی در برنامه دولت ترامپ در تعامل با ایران داشته است. کار رسانه ای چه از طریق شبکه های اجتماعی و چه از طریق رسانه های خبری و این نقش به قدری مهم بود که از یک جایی به بعد ایران نیز مجبور شد در رسانه های بازی کند. حالا هر چه به اواسط خرداد نزدیک می شود، جو رسانه ای مثبت از سوی آمریکا سنگین تر می شود. آیا به سوت پایان رسیدیم و مذاکرات دو جانبه در حال رسیدن به نتیجه یعنی توافق است؟!

به نظر ما این جو رسانه ای برای فشار به ایران برای انتخاب است. در واقع خبر cnn و حتی اظهار نظر لورا روزن را در چارچوب همین کمپین باید دید. کمپینی که از بهمن شروع شده است و تلاش می کند ایران را مجبور به یک انتخاب کند. انتخاب که ظاهرش خیلی صفر و یکی است ولی در باطن چندان حیثیتی نیست.

اما برای روزهای آتی چه انتظاری داشته باشیم؟


ما برای روزها آتی انتظارات مشخص را نداریم. در واقع برخلاف ظاهر رسانه هر سه سناریو محتمل برای بعد از نیمه ی خرداد هنوز احتمال برابر دارند

حصول توافق موقت، شکست مذاکرات، فرسایش

✉️ به نظر ما از بین این سه سناریو احتمال حصول توافق موقت بیشتر است اما هر لحظه منتظر اخباری خلاف جهت این سناریو نیز هستیم و به همین دلیل ترکیب دارایی ها را بر این اساس مناسب می دانیم

📱 @fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 فدرال رزرو پس از دیدار پاول با ترامپ: نرخ بهره را کاهش نمی‌دهیم

دونالد ترامپ در بحبوحه فشار رئیس جمهور بر بانک مرکزی برای کاهش نرخ بهره، روز پنجشنبه با جروم پاول رئیس فدرال رزرو دیدار کرد.
ملاقات بین رئیس جمهور و رئیس فدرال رزرو اتفاقی نادر است، پاول دوبار در طول دوران اول ترامپ و یک بار در دوران بایدن به طور رودررو با روسای جمهور امریکا دیدار کرده است.

پس از این دیدار، بانک مرکزی امریکا بیانیه‌ای صادر کرد که در آن تاکید شده اولا این دیدار با دعوت ترامپ انجام شده، و ضمنا رییس فدرال رزرو گفته مسیر سیاست پولی کاملاً به اطلاعات اقتصادی دریافتی و معنای آن بستگی دارد و براساس تحلیل دقیق، عینی و غیرسیاسی انجام خواهد شد.

این جلسه در زمان حساسی برگزار شده، زمانی که ترامپ تعرفه‌های بالقوه تورم زا را اعمال کرده و از سوی دیگر فدرال رزرو تلاش دارد تا وظایف خود را برای ایجاد اشتغال کامل و کنترل تورم انجام دهد. کاخ سفید می‌گوید که تصمیم فدرال رزرو در پایین نبردن نرخ اشتباه است و امریکا را در موقعیتی ضعیف نسبت به چین قرار می‌دهد. ترامپ در ماه‌های اخیر بارها از کمیته بازار آزاد فدرال رزرو به رهبری پاول خواسته که نرخ بهره را کاهش دهد. نرخ بهره از دسامبر، درست قبل از اینکه ترامپ برای دومین بار به قدرت برسد پایین نیامده است.

پس از خبر این دیدار، انتظارات آتی برای عدم کاهش نرخ بهره در جلسه ۲۰ روز آینده فدرال رزرو (و باقی ماندن در محدوده ۴.۲۵-۴.۵۰) به شدت افزایش یافته است.

#اقتصاد_جهانی

📱 @fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2025/07/01 13:55:05
Back to Top
HTML Embed Code: