Telegram Web Link
🔴 فصل حباب منفی

حباب طلا که انتهای هفته گذشته با جنگهای لفظی ایران و امریکا افزایش مختصری یافته بود، بعد از مذاکره روز جمعه دوباره کاهش یافته به طوری که شمش و آبشده با حباب منفی معامله می‌شوند‌.

📱 @fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍55👎6
🔴خلاصه اتفاقات امروز خودرو و خساپا

حاکمیت جلوی واگذاری سهام تودلی را گرفت تا سازمان خصوصی سازی برنامه واگذاری سهام دولت (با سهام تودلی یا بدون آنرا) تهیه کند و برنامه واگذاری این دو خودروساز همراه با سهام دولت باشد.

در مرحله ی بعدی این ماجرای پیچیده و پر از ذینفع، باید منتظر برنامه سازمان خصوصی برای واگذاری بلوک دولت (به همراه سهام تودلی یا بدون آن) باشیم

📱 @fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍125😁30👎6😭6
🔴 طلا کاهشی و نفت افزایشی با تعویق تعرفه‌های اروپا توسط ترامپ

پس از آنکه دونالد ترامپ اعلام کرد اعمال تعرفه‌های ۵۰ درصدی بر اتحادیه اروپا را به تاخیر می‌اندازد، قیمت طلا اندکی کاهش یافت. اما این کاهش محدود بوده، چون هنوز انتظاراتی برای ضعف دلار و افزایش بدهی‌های امریکا و رکود تورمی در آن کشور وجود دارد.
ترامپ در روز جمعه تهدید به اعمال تعرفه‌های ۵۰ درصدی علیه اتحادیه اروپا از ابتدای ژوئن کرده بود، اما عصر یکشنبه گفت با توجه به گفتگوی مثبت با اورسولا فون‌درلاین، رئیس اتحادیه اروپا، موافقت کرده این تعرفه‌ها را به اوایل جولای موکول کند.

از سوی دیگر قیمت نفت افزایش یافت چون این خبر نگرانی‌ها در مورد تعرفه‌های ایالات متحده بر تقاضای سوخت را کاهش داد. این تغییر قیمت نیز مانند تغییر قیمت طلا محدود و در حد نیم درصد بوده، چون انتظارات برای افزایش تولید نفت در جلسه هفته آینده اوپک پلاس وجود دارد.

#اقتصاد_جهانی

📱 @fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍68👎4
#تحلیل_بازار

از منفی به مثبت

علی رغم اخبار مثبت از مذاکرات، بورس امروز را منفی و شل شروع کرد ولی اواخر بازار، شرایط چرخید و بازار از منفی به مثبت تغییر فاز داد و در نهایت 56 درصد از نمادها در محدوده ی مثبت بسته شد. ارزش معاملات امروز علی رغم تغییر فاز از منفی به مثبت افزایش چشم گیری نداشت و در نهایت 11.8 همت سهام و صندوق های سهامی مورد معامله قرار گرفت. روزهای آینده نشان خواهد داد که برگشت امروز ناشی از اشباع فروش کوتاه مدت بوده یا واقعا خبرهایی در راه است و قرار است جهت بازار سهام مثبت شود.

عقب نشینی در دلار

با توجه به عدم اظهارنظر منفی از سوی ایرانی ها و آمریکایی ها در مورد مذاکرات، دلار به دلیل نبود تقاضا باز هم دچار افت شد. البته بدون تحقق توافق دلار بعید است به کمتر از 80 هزار تومان نفوذ کند. در مجموع بازارها حالت رکودی به خود گرفته اند و نه بازار طلا و دلار جان لازم را دارند و نه بازار سهام. پول ها پارک شده اند تا نتیجه این مذاکرات که یواش یواش در حال فرسایشی شدن است را ببیننند و بعد تصمیم بگیرند.

دارو، سیمان، غذا، زراعت

درآمد این صنایع در اردیبهشت خیلی جذاب و با رشد خوب در حال گزارش شدن است. سیمانی ها به واسطه ی بورس کالا مشخص بود که گزارش های خوبی در اردیبهشت خواهند داشت. صنایع دیگر که بورس کالایی نیستند اما مورد توجه قرار گرفتند و نمادهایی که گزارش خوب می دهند، عمدتا با رشد تقاضا مواجه می شوند

📱 @fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍147👎1
🔴بهبود تامین ارز تجاری

در هفته منتهی به دوم خرداد ۱۴۰۴، بانک مرکزی ۱.۶ میلیارد دلار ارز تخصیص داد که از این میزان، ۱۳۳ میلیون دلار با ارز ترجیحی و به کالاهای اساسی بوده است.

همچنین ۳۳ میلیون دلار به خدمات و ۱.۴۴ میلیارد دلار به کالاهای تجاری اختصاص یافته است که بالاترین میزان تخصیص از ابتدای زمستان سال گذشته است.

#ارز #دلار #توافقی #نیمایی
📱@fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍20😁2
🔴بازگشت انقباض!

در هشتمین حراج عملیات اجرایی سیاست پولی، در حالیکه بانک‌ها ۳۷۵.۸ همت درخواست پول داشتند، بانک مرکزی از هفته‌های قبل هم کمتر به این درخواست پاسخ داد. ۲۷۰ همت موافقت (معادل ۷۱.۸ درصد) در حالیکه ۲۹۱.۳ همت سررسید اتفاق افتاده نشان از جذب ۲۱.۳ همتی در این هفته دارد!

در بخش اعتبارگیری نیز در انتهای اردیبهشت ۷۰.۱۶ همت اعتبار داده شده بود که این عدد در ۵ خرداد ماه، ۷۴.۷۶ همت است و ۴.۶ همت رشد داشته است.

#سیاست_پولی #بازار_باز #نرخ_بهره
📱@fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍49😁4👎2😭2
🔴واردات ۶.۵ تن طلا در فروردین‌ماه

در سال ۱۴۰۳، ۱۰۱.۴ تن طلا به ارزش حدود ۸ میلیارد دلار وارد کشور شد. همچنین برای اولین بار در سال‌های گذشته در اسفندماه ۲.۸۴ تن طلا بود که به ایتالیا صادر شده است.

در فروردین ماه سال جاری نیز ۶.۵۶ تن طلا به ارزش ۵۸۳ میلیون دلار وارد کشور شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۷۰۰۰ درصد رشد مقداری و ۷۹۲۰ درصد رشد مبلغی دارد!

#طلا #واردات #تراز_تجاری
📱@fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍44👎3
🧬 این بازدهی، واقعی و حاصل سبدهای اختصاصی گندم طی 11 ماه گذشته است .
اگر شما هم به دنبال بازدهی مطلوب هستید .
همین حالا اطلاعات زیر رو برای ما بفرستید تا سبد فعلی‌تون رو تحلیل کنیم و سبدی متناسب با اهداف و شرایط شما بسازیم.
📱@gandom_mediaa

🟩 نام و نام خانوادگی
🟩 شماره تماس
🟩 مبلغ سرمایه‌گذاری

💡با گندم، تجربه‌ای متفاوت از سرمایه‌گذاری حرفه‌ای خواهید داشت.

📱@gandomfinance
🌾📊🌾
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍45👎35😁5
فردانامه _حسن کاظم‌زاده
🔴 پیشنهادبازی برخلاف گذشته، داستان پرونده ی هسته ای ایران و مذاکرات، داستان ساده تری شده است. خواسته ی ترامپ مشخص است، ایران به سلاح هسته ای نرسد و زمینه ای برای رسیدن به این سلاح حداقل در دوره ی اون نداشته باشد. پس باید غنی سازی در بهترین حالت به سقف برجام…
🔴 سوت پایان؟!

در این دور از مذاکرات هسته ای، کار رسانه ای نقش بسیار مهمی در برنامه دولت ترامپ در تعامل با ایران داشته است. کار رسانه ای چه از طریق شبکه های اجتماعی و چه از طریق رسانه های خبری و این نقش به قدری مهم بود که از یک جایی به بعد ایران نیز مجبور شد در رسانه های بازی کند. حالا هر چه به اواسط خرداد نزدیک می شود، جو رسانه ای مثبت از سوی آمریکا سنگین تر می شود. آیا به سوت پایان رسیدیم و مذاکرات دو جانبه در حال رسیدن به نتیجه یعنی توافق است؟!

به نظر ما این جو رسانه ای برای فشار به ایران برای انتخاب است. در واقع خبر cnn و حتی اظهار نظر لورا روزن را در چارچوب همین کمپین باید دید. کمپینی که از بهمن شروع شده است و تلاش می کند ایران را مجبور به یک انتخاب کند. انتخاب که ظاهرش خیلی صفر و یکی است ولی در باطن چندان حیثیتی نیست.

اما برای روزهای آتی چه انتظاری داشته باشیم؟


ما برای روزها آتی انتظارات مشخص را نداریم. در واقع برخلاف ظاهر رسانه هر سه سناریو محتمل برای بعد از نیمه ی خرداد هنوز احتمال برابر دارند

حصول توافق موقت، شکست مذاکرات، فرسایش

✉️ به نظر ما از بین این سه سناریو احتمال حصول توافق موقت بیشتر است اما هر لحظه منتظر اخباری خلاف جهت این سناریو نیز هستیم و به همین دلیل ترکیب دارایی ها را بر این اساس مناسب می دانیم

📱 @fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍193😁21👎8
🔴 فدرال رزرو پس از دیدار پاول با ترامپ: نرخ بهره را کاهش نمی‌دهیم

دونالد ترامپ در بحبوحه فشار رئیس جمهور بر بانک مرکزی برای کاهش نرخ بهره، روز پنجشنبه با جروم پاول رئیس فدرال رزرو دیدار کرد.
ملاقات بین رئیس جمهور و رئیس فدرال رزرو اتفاقی نادر است، پاول دوبار در طول دوران اول ترامپ و یک بار در دوران بایدن به طور رودررو با روسای جمهور امریکا دیدار کرده است.

پس از این دیدار، بانک مرکزی امریکا بیانیه‌ای صادر کرد که در آن تاکید شده اولا این دیدار با دعوت ترامپ انجام شده، و ضمنا رییس فدرال رزرو گفته مسیر سیاست پولی کاملاً به اطلاعات اقتصادی دریافتی و معنای آن بستگی دارد و براساس تحلیل دقیق، عینی و غیرسیاسی انجام خواهد شد.

این جلسه در زمان حساسی برگزار شده، زمانی که ترامپ تعرفه‌های بالقوه تورم زا را اعمال کرده و از سوی دیگر فدرال رزرو تلاش دارد تا وظایف خود را برای ایجاد اشتغال کامل و کنترل تورم انجام دهد. کاخ سفید می‌گوید که تصمیم فدرال رزرو در پایین نبردن نرخ اشتباه است و امریکا را در موقعیتی ضعیف نسبت به چین قرار می‌دهد. ترامپ در ماه‌های اخیر بارها از کمیته بازار آزاد فدرال رزرو به رهبری پاول خواسته که نرخ بهره را کاهش دهد. نرخ بهره از دسامبر، درست قبل از اینکه ترامپ برای دومین بار به قدرت برسد پایین نیامده است.

پس از خبر این دیدار، انتظارات آتی برای عدم کاهش نرخ بهره در جلسه ۲۰ روز آینده فدرال رزرو (و باقی ماندن در محدوده ۴.۲۵-۴.۵۰) به شدت افزایش یافته است.

#اقتصاد_جهانی

📱 @fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍89👎5
طلانامه: هفته ی کم نوسان

🗓 هفته منتهی به ۹ خرداد ۱۴۰۴

هفته‌ای به نسبت کم نوسان‌تر را سپری کردیم. اما خبرهای این هفته کم اهمیت‌تر نبودند. همزمان که پاول درخواست ترامپ برای کاهش نرخ بهره را رد کرد و آن را منوط به داده‌های اقتصادی دانست، تلاش‌ها برای آتش بس در غزه موفقیت آمیز بود و خبرهای مثبتی هم از جبهه درگیری اکراین و روسیه مخابره شد. در همین حال مذاکرات کاهش تنش تجاری بین چین و آمریکا ظاهرا به مشکل خورده ولی جزئیات بیشتری از اختلافات مخابره نشده است.
در سمت مذاکرات ایران و آمریکا هم رسانه‌ها از فرارسیدن ضرب الاجل از سمت آمریکا گفتند و بعضی منابع از توافق موقت صحبت کردند. طرف ایرانی نیز بر عدم توقف غنی‌سازی اصرار کرد و هنوز تاریخی برای دور بعدی مشخص نشده است.

انس کاهش نسبی تجربه کرد و در ۳۲۸۸ دلار آرام گرفت. کاهش ۷۲ دلاری از هفته پیش. همچنین دلار کمی پایین‌تر از هفته پیش و در ۸۲۴۰۰ تومان ایستاد تا کاهش ۴۵۰ تومانی را تجربه کرده باشد.

هر مثقال طلای ۱۷ عیار (مظنه) ۲۷.۸۷۶ میلیون تومان و هر گرم طلای ۱۸ عیار ۶.۴۳۵ میلیون تومانی شد. کاهش ۱۷۳ هزارتومانی در هر گرم طلا را شاهد بودیم. هر گرم طلا در حال حاضر حباب منفی ۹۴ هزارتومانی دارد که مشابه هفته گذشته است.

سکه امامی به ۷۲.۴۰۰ میلیون تومان رضایت داد. این دارایی نیز ۱.۷ میلیون تومان ارزان‌تر شد و حباب آن هم به ۸.۵۷۱ میلیون تومان رسید. گواهی سپرده پیوسته سکه بورس کالا هم روز پنجشنبه در ۷۲ میلیون تومان به کار خود پایان داده بود.

در مرکز مبادله دو حراج ۱۱۱ و ۱۱۲ برگزار شد. این حراج‌ها کم فروغ‌تر از همیشه انجام شد. در مجموع این دو حراج ۴۴ کیلوگرم شمش استاندارد با نرخ میانگین ۸.۶۰۲ میلیارد تومان معامله شده است. در بورس کالا هم گواهی سپرده پیوسته شمش در قیمت ۸۴۱۴۹۹ تومان بسته شد که معادل هر قطعه شمش ۸.۴۱۴ میلیارد تومان است.

#طلا #دلار #انس #ارز #طلانامه

📱 @fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍43👎1
🔴کاهش تعداد فروشنده بازار

در هفته‌ای که گذشت هم‌زمان با رشد ۰.۷ درصدی شاخص کل و ۱ درصدی هم‌وزن، ۴۶۲ میلیاردتومان ورود پول حقیقی داشتیم.
تعداد کدهای فعال سهامداری در سمت خریدار ۱۸۶،۸۰۸ کد و سمت فروشنده ۲۲۸،۹۸۰ کد بود. تعداد خریداران افزایش ۱۴ درصدی و فروشندگان کاهش ۳۱ درصدی نسبت به هفته قبلی داشت.

سهم حقیقی‌ها از معاملات خرد سهام، حق تقدم و صندوق‌های سهامی کاهش ۱ درصدی داشت و به ۶۵.۲ درصد رسید.

📱 @fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍47👎3😁1😭1
📣در سمینار چشم‌انداز نرخ بهره سال ۱۴۰۴ مطرح شد:

🔼شرایط اقتصادی ایران به گونه‌ای است که عوامل درونزا و برونزای پولی نرخ بهره را بالا برده و اجازه کاهش آن را نمی‌دهد. دکتر تیمور رحمانی در سمینار چشم انداز نرخ بهره در سال ۱۴۰۴ عنوان کرد، به دلایل افزایش تورم انتظاری بلندمدت، افزایش ریسک عمومی اقتصادی، تشدید نیاز مالی دولت و تکالیف به نظام بانکی، افزایش نقش استقراض بانکها در پایه پولی و الزام به سیاست کنترل ترازنامه بانک‌ها نرخ بهره در ایران روند صعودی به خودش گرفته است و سیاست‌های پولی صرفا می‌تواند به صورت کوتاه‌مدت آن را کاهش دهد و برای کاهش بلندمدت، نیاز به اصلاحات اقتصادی و مالی وجود دارد.

🔽در این سمینار که به همت مدیریت دارایی گندم برگزار شد، دکتر رحمانی تاکید کرد با فرض حصول توافق افزایش تورم انتظاری و ریسک عمومی اقتصاد متوقف می‌شود اما دچار افت محسوس نمی‌شود. در کنار آن نیاز مالی دولت به دلیل مطالبات اجتماعی نه تنها کاهش پیدا نمی‌کند، بلکه افزایش نیز خواهد داشت. روند استقراض بانک‌ها از پایه پولی نیز دچار افت نمی‌شود و سیاست کنترل ترازنامه بانک‌ها نیز ادامه خواهد داشت. به نظر ایشان، نرخ بهره حتی با فرض توافق برای مدتی بالا می‌ماند و پس از ظاهر شدن اثر کاهش نرخ تورم انتظاری و کاهش ریسک عمومی اقتصاد و همچنین صعودی شدن حجم نقدینگی با کاهش تورم، نرخ بهره شروع به کاهش تدریجی خواهد کرد.

🔼در بخش دیگری از این سمینار دکتر حسن چنارانی با بررسی درآمدهای قابل تحقق بودجه و همچنین هزینه‌های اجتناب‌ناپذیر آن در مورد کسری بودجه احتمالی عنوان کرد که کسری بودجه می تواند بیشتر از چیزی باشد که در قانون بودجه لحاظ شده است. ایشان تاکید نمود تداوم سیاست تخصیص ارز با نرخ دلار ۲۸،۵۰۰ تومان و همچنین کسری ناشی از یارانه حامل‌های انرژی و یارانه نان (گندم) بیشترین تاثیر را در افزایش کسری خواهد داشت. همچنین دکتر چنارانی برداشت از صندوق توسعه از ابتدای سال را فرصتی برای دولت دانست تا برنامه‌ریزی درستی در انتشار اوراق داشته باشد و از نوسان نرخ سود اوراق جلوگیری کند. به نظر ایشان حجم انتشار اوراق با توجه به منابع قابل تحقق و مصارف اجتناب‌ناپذیر در بودجه می‌تواند ۱۵ تا ۳۰ درصد بیشتر از مقداری باشد که در قانون بودجه در نظر گرفته شده است.

🔽دکتر مرتضی زارعی در ادامه سمینار در سه سناریو کسری بودجه و حجم انتشار اوراق دولتی و همچنین حجم انتشار اوراق شرکتی را برآورد کرد. به نظر ایشان در صورت توافق نرخ سود اوراق دولتی می‌تواند تا حدود ۳۰ درصد کاهش پیدا کند و در صورت عدم حصول توافق، نرخ سود اوراق دولت به سمت ۴۰ درصد حرکت خواهد کرد. دکتر زارعی در مورد نرخ تامین مالی بخش خصوصی و اوراق شرکتی ایراد نمود که سیاست کنترل ترازنامه و پایه پولی بانک مرکزی در کنار فشار مالی از سوی دولت باعث شده است بین نرخ سود اوراق دولتی و اوراق شرکتی شکاف ایجاد شود. به نظر ایشان در صورتی که فشار مالی از سوی دولت به دلیل کسری بودجه بیشتر افزایش پیدا کند، شکاف بین نرخ سود اوراق شرکتی و دولتی افزایش پیدا خواهد کرد.

🔼در بخش پرسش و پاسخ سمینار چشم‌انداز نرخ بهره ، دکتر رحمانی در پاسخ به سوالی بیان کرد توقف رشد نرخ تورم انتظاری و رشد ریسک عمومی اقتصاد می‌تواند جلوی رشد نرخ بهره را بگیرد اما برای کاهش نرخ بهره نیاز است تورم انتظاری، ریسک عمومی و در نهایت تورم کاهش پیدا کند. به نظر ایشان سیاست پولی انبساطی در صورتی که این شرایط تغییر نکند، صرفا می‌تواند به صورت کوتاه‌مدت نرخ بهره را تحت تاثیر قرار دهد و ترند تورم انتظاری، نرخ بهره و نرخ رشد نقدینگی صعودی است. دیگر سخنران‌ها نیز بر این موضوع تاکید داشتند و نقش نیاز مالی فزاینده و رشدی دولت را مورد تاکید قرار دادند. به نظر ایشان، بدون اصلاحات مالی دولت در بودجه که خود نیاز به پذیرش اجتماعی دارد، سیاست پولی نمی تواند نرخ بهره را کاهش دهد.


📱@gandomfinance
🌾📊🌾
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍43😁1
#تحلیل_بازار

کم حجم و منتظر

بورس مدتی با اظهارنظرهای مثبت آمریکایی ها و ایرانی ها مثبت می شد اما دیگر این اظهارنظرها مثل گذشته کارکرد ندارد. بورس و دیگر بازارها منتظر نتیجه هستند و می خواهند بعد از آن نسبت به آینده تصمیم جدی بگیرند. امروز بازار تا اواخر مثبت بود اما منفی نمادهای پرتراکنش باعث شد در نهایت 53 درصد از نمادها در محدوده ی منفی بسته شوند. ارزش معاملات هم به کمتر از 10 هزار میلیارد تومان افت کرد تا به طور کامل نشان از یک بازار منتظر باشد.

عقب نشینی در دلار یا نوسان منفی

دلار امروز فروشنده پیدا کرد و حدود 1000 تومان کاهش قیمت تجربه کرد. به همین واسطه حجم فروش بر روی صندوق های طلا نیز افزایش پیدا کرد. دلار هم مثل بورس فاز انتظاری به خودش گرفته است، البته فازی که ضعف تقاضا در آن مشهود است. اظهارنظرهای مثبت آخر هفته ای اما نتوانست فروشنده ی جدی در دلار ایجاد کند. اگر بخواهیم دلار را مبنای اتفاقات آتی در مذاکرات قرار بدهیم، دلار می گوید مذاکرات شکست نمی خورد، اما نتیجه ی خیلی امیدوارکننده ای نیز از آن بیرون نمی آید. دلار در واقع به پیشواز یک توافق کوتاه مدت رفته است اما از طرف دیگر با توجه به نگرانی نسبت به گزارش آژانس و احتمال فعال شدن مکانیسم ماشه، خیلی هم نمی خواهد افت کند.

نیروگاهی ها در صدر

رشد قیمت برق یا همان نرخ تبدیل انرژی که در واقع بهایی است که به ازای هر کیلووات ساعت برق تولیدی به نیروگاه ها داده می شود و ثبات نرخ سوخت پرداختی به آنها باعث شده علاوه بر گزارشهای اردیبهشت خیلی خوبی که از سوی نیروگاه ها منتشر شده، این امیدواری در بورسی ها بوجود بیاید که قرار است حاشیه ی سود آنها نیز بهتر شود. همین دو عامل باعث شده است تا تقاضا برای خرید سهام نیروگاهی به شدت رشد کند و تقریبا کاری به جو عمومی بازار نداشته باشد. امروز هم در اکثر مواقع 30 تا 40 درصد اوردر خرید روی تابلو مربوط به این گروه بود. صنعتی که سالهاست تحت ظلم است و شاید تغییرات در حوزه ی برق بتواند هم تولید برق را افزایش بدهد و هم سهامداران نیروگاهی ها را به نان و نوایی برساند.

@fardaname
.
👍103👎4😁3
🔴 فروش اردیبهشت شرکت‌ها در مقابل تورم

بررسی گزارش‌های ماهانه اردیبهشت ۴۴۸ شرکت تولیدی و خدماتی، نشان می‌دهد که این شرکت‌ها جمعا ۵۷۵ هزارمیلیاردتومان درآمد در اردیبهشت گزارش کرده‌اند که نسبت به ماه مشابه سال قبل، ۴۱.۴ درصد افزایش نشان می‌دهد. در حالی که تورم نقطه به نقطه اردیبهشت برابر ۳۸.۷ درصد بوده است.
همچنین درآمد اردیبهشت این شرکت‌ها نسبت به فروردین افزایش ۲۵.۴ درصدی داشته که با توجه به میزان تعطیلات فروردین روال طبیعی است.
همچنین صنایع برتر/ضعیف‌تر در زمینه مبلغ فروش ماهانه با احتساب مجموع شرکت‌های آن صنعت، فهرست شده‌اند. صنایعی را نام برده‌ایم که دارای سه شرکت بورسی یا بیشتر بوده‌اند.

📱 @fardaname

#گزارش_ماهانه
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍46😁3👎2
#تحلیل_بازار

ناامید از توافق یا نتیجه؟

بازار سهام امروز را منفی شروع کرد و در همان منفی نوسان کرد و در نهایت 72 درصد از نمادها در محدوده ی منفی بسته شدند. ارزش معاملات خرد نیز کماکمان کمتر از 10 هزار میلیارد تومان بود. بازار به نظر می رسد از توافق ناامید شده است یا اگر هم به توافق اعتقاد دارد، انتظار افزایش تقاضای شدید در بورس بعد از توافق را ندارد. شاید هم ابهام بالا باعث این سطح از احتیاط در بین سرمایه گذاران در سهام باشد. خلاصه در هر صورت بورسی ها الان نسبت به آینده ی نزدیک خوش بین نیستند.

فقط فیکس اینکام؟

در حالی که بازار سهام مدتی است درجا می زند و هر از چندگاهی مثل چند روز اخیر فشار فروش نیز داشته، در بازار دلار و طلا نیز چنین وضعیتی حاکم است و خریداری در آن بازارها مشاهده نمی شود و به قول بازاری ها، تومن در بازار نیست. دیروز و امروز فشار فروش در بازار دلار نیز بیشتر شده و در مجموع 2 هزار تومان از قیمت دلار کم شده است. فعلا کسانی که به فیکس اینکام پناه برده اند، در آسایش بیشتری نسبت به سهام و طلا هستند.
📱@fardaname
.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍125👎6😁6😭2
2025/07/09 21:18:48
Back to Top
HTML Embed Code: