Telegram Web Link
🔴 ۲۶ همت اوراق فروش رفت

در پنجمین نوبت حراج اوراق امسال، ۲۶ همت از حدود ۴۰ همت اوراقی که روی باجه قرار گرفته بود به فروش رسید.

در این حراج ۱۲ همت از اراد ۲۱۷، ۹ همت از اراد ۲۱۸ و ۵ همت از اراد ۲۲۰ به فروش رسید. نرخ بازده تا سررسید این اوراق، ۲۸.۶۸ درصد اعلام شده است.

همچنین برای روی سه‌شنبه ۲۴ تیرماه حدود ۱۲ همت از باقیمانده اوراق اراد ۲۱۸ و ۲۲۰ مجددا به حراج گذاشته خواهد شد.

از ابتدای سال جاری تا کنون ۱۰۰ همت اوراق نقدی در کدهای اراد ۲۱۴ تا ۲۲۰ به حراج گذاشته شده‌اند که حدود ۸۸ همت آن را عمدتا بانک‌ها خریداری نموده‌اند.

#اوراق #بودجه #نرخ_بهره

📱 @fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍26😁4
🔴 تعرفه‌گذاری ترامپ، مس را در امریکا داغ کرد!

پس از اعلام تعرفه ۵۰ درصدی بر واردات مس به آمریکا توسط دولت ترامپ، بازارهای جهانی دچار شکاف قیمتی شدند. در حالی که قیمت در بازار آمریکا (COMEX) جهش بی‌سابقه‌ای تجربه کرد، قیمت‌ها در بورس لندن (LME) با کاهش مواجه شدند؛ نتیجه‌ی انتظارات متضاد از آینده‌ی واردات و صادرات مس.

در سه‌شنبه اخیر، نرخ مس در امریکا رکورد بیشترین افزایش روزانه را شکست. این روند از ترس گرانی مس وارداتی ناشی می‌شود، در حالی که در بازارهای خارجی، کاهش جذابیت صادرات مس باعث رکود قیمت شده است.

به گفته وزیر بازرگانی آمریکا، این تعرفه‌ها در پایان جولای یا ابتدای آگوست اعمال خواهد شد. همین موضوع، واردکنندگان را به پیش‌خرید گسترده واداشته، به‌طوری‌که اکنون موجودی انبارهای آمریکا از مجموع ذخایر لندن و شانگهای بیشتر شده است. این اختلاف، فرصت آربیتراژی کم‌سابقه‌ای را رقم زده است.

آمریکا در سال ۲۰۲۴ حدود ۸۵۰ هزار تن مس وارد کرده که نیمی از مصرف داخلی این کشور را پوشش می‌دهد. شیلی با سهم ۴۱٪ و کانادا با ۲۱٪ بزرگ‌ترین صادرکنندگان به آمریکا هستند. هدف تعرفه‌ها، کاهش وابستگی به واردات و تقویت تولید داخلی عنوان شده، با این حال آمریکا فعلا تنها ۵٪ از تولید جهانی مس را در اختیار دارد و راه دشواری در این مسیر خواهد داشت.

در شرایط فعلی، احتمال افزایش قیمت در آمریکا و رکود بیشتر در سایر بازارها وجود دارد. اما ابهامات زیادی باقیست: از نوع محصولاتی که مشمول تعرفه خواهند بود (خام، کنسانتره، قراضه، آلیاژی، مشتقات یا همه انواع محصولات) تا امکان معافیت تعرفه‌ای برای برخی کشورها در آینده.

#اقتصاد_جهانی
📱 @fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍48
فردانامه _حسن کاظم‌زاده
📌 طلانامه: انس تحت تاثیر کاهش مالیات و داستان تعرفه ها هفته منتهی به ۱۳ تیر ۱۴۰۴ این هفته اخبار تاثیرگذار، بیشتر اقتصادی بود تا نظامی و امنیتی. همزمان با گمانه‌زنی و شایعات در مورد ادامه/عدم ادامه مذاکرات ایران و آمریکا، کنگره طرح ترامپ برای کاهش مالیات‌ها…
📌 طلانامه: پیش به سوی تغییرات در فدرال رزو؟!

هفته منتهی به ۲۰ تیر ۱۴۰۴

اخبار مبنی بر پذیرش مذاکره از سمت ایران در حال مخابره‌ست. سفر نتانیاهو به آمریکا هم به پایان رسید اما نه در موضوع غزه به آتش‌بس رسید و نه ظاهرا توانست دستاوردی بیشتر از قبل برای مقابله با ایران، در آمریکا بسازد.

در سمت خبرهای اقتصادی اما هفته‌ای پر خبر داشتیم. جنگ تعرفه‌ها با ترامپی که موضع مشخصی ندارد همه را گیج کرده. تقابل با کشورهای بریکس و تهدید به تعرفه‌های بیشتر روی مس، نیمه‌هادی‌ها و دارو بازارها را با شوک همراه کرد. در همین حال علیرغم کاهش نرخ بیکاری که یکی از پارامترهای مورد پایش اصلی فدرال رزرو برای مدیریت نرخ بهره‌ است، ترامپ خواست این نرخ با کاهش ۳ واحد درصدی همراه شود! بازارها اما علیرغم پیش‌بینی ۱۸ درصدی برای کاهش یک پله ۲۵ پوینتی برای بهره در ماه گذشته، اکنون احتمال ۹۳ درصد را بر عدم تغییر نرخ در نشست این ماه فد می‌بینند.

انس طلا علیرغم کاهش تا محدوده ۳۲۸۵ دلاری به سطح ۳۳۶۰ دلار بازگشت و نسبت به هفته پیش بازدهی بیش از ۲۰ دلار را رقم زد. همچنین دلار کمی عقب نشست و در محدوده ۸۸۰۰۰ تومان ایستاد.

هر مثقال طلای ۱۷ عیار (مظنه) ۲۹.۷۶۰ میلیون تومان بسته شد تا هر گرم طلای ۱۸ به ۶.۷۸۰ برگردد. کاهش بیش از نیم میلیون تومانی در سایه کاهش تنش در هر گرم طلای ۱۸ عیار‍! حباب هر گرم طلا نیز به منفی ۳۴۵ هزارتومان رسیده است که حاکی از خوش‌بینی (یا شاید عرضه بازارساز) در بازار است.

سکه امامی ۷۸.۵۰۰ میلیون تومانی شد و در این دارایی هم ۳.۹۰۰ میلیون تومان کاهش در هفته اخیر اتفاق افتاد. حباب سکه هم کاهش یافت و به محدوده ۱۰.۹۵۰ میلیون تومان رسید. گواهی سپرده پیوسته سکه بورس کالا هم روز چهارشنبه در محدوده ۷۸.۱۷۰ میلیون تومان بسته شده است.

این هفته هم در مرکز مبادله حراجی برگزار نشده است. اما گواهی سپرده پیوسته شمش بورس کالا در عدد ۹۲۸۱۰۴ تومان بسته شده که معادل شمش استاندارد یک کیلوگرمی ۹.۲۸۱ میلیارد تومانی‌ست.

علیرضا فرشید

#طلا #دلار #طلانامه

📱 @fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍40👎5
🟡الان که فصل مجامع است، برای کاهش فشار روی سهامداران شرکت ها درصد تقسیم سود را حداکثر کنن.

به جای اینکه پول صرف مسائلی بشه که به شرکت ها ربطی نداره و به جای اتلاف پول در طرح های توسعه تخیلی، تقسیم سود بالا الان می تونه به داد سهامداران متضرر برسه. هیچ اثر اقتصادی هم روی هیچ بخش دیگه ای نداره

🟡برای باقی موارد، به اندازه ی کافی پول تلف کن داریم

📱 @fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍210👎10😁3😭1
🔴 افزایش سرمایه سنگین #دارو

هیات مدیره دارو پیشنهاد یک افزایش سرمایه سنگین را در کدال منتشر کرده است که بخش عمده ی آن یعنی 1838.4 درصد از محل تجدید ارزیابی زمین خواهد بود.

به این ترتیب بعد از این افزایش سرمایه ی ترکیبی، قیمت تئوریک هر سهم دارو حدود 113 تومان خواهد بود. (البته با قیمت تابلوی امروز)

📱 @fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍33😁10👎2
🔴 افت واردات طلا در خرداد، علی رغم رشد آن در بهار

براساس گزارش ایبنا: «واردات طلای ۳ ماهه اول ۱۴۰۴، ۹۶۵ میلیون دلار بوده است.» این در حالیست که واردات طلا در مدت مشابه سال گذشته ۴۷۶ میلیون دلار اعلام شده. رشد واردات طلا در بهار سال جاری مرهون واردات ۵۸۳ میلیون دلاری در فروردین‌ماه است.

برآورد ما در فردانامه نشان می‌دهد واردات طلا در خردادماه تنها ۱۰۵ میلیون دلار بوده که نسبت به خرداد سال گذشته که ۱۴۶ میلیون دلار اعلام شده حتی کاهش هم داشته است.

افت واردات در خرداد، می‌تواند به دلیل شرایط کشور در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و مسائل مرتبط با آن باشد. ذکر این نکته نیز لازم است که بخشی از رشد بهار، به خاطر رشد قیمتی طلا در یکسال اخیر بوده است.

#طلا #گمرک #واردات

📱 @fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍29😁2
💥سهم ۳۵ برابری صندوق‌های اهرمی در ایران به نسبت صندوق‌های اهرمی در دنیا

⚡️صندوق‌های اهرمی در دنیا سهم کوچکی از کل صندوق‌های قابل‌معامله سهامی دارند؛ این نسبت تنها ۱.۲ درصد از کل است. شاید مهمترین علت این سهم کوچک عمر طولانی ابزارهای مالی در غرب باشد که به مرور متوجه شده‌اند این ابزارها تنها در دوره‌های خاصی بازده می دهند و برای این دوره ها طراحی شده‌اند و ابزار نگهداری بلندمدت نیستند.

🔼در ایران اما به دو دلیل اقبال به صندوق های اهرمی بالا بوده. محدودیت در اعتباردهی کارگزاری ها و همچنین بازده بالای بورس در گذشته در مقایسه با نرخ بهره، سبب اشتیاق بالا برای خرید صندوق های اهرمی شد. این اقبال به حدی گسترده بود که قریب به نیمی از ارزش صندوق‌های قابل معامله در سهام به سمت این صندوق‌ها سرازیر شده است.

☄️اقبال بالا و سهم قابل توجه صندوق های اهرمی در سبد سرمایه گذاری اشخاص در کنار نوسان های مثبت و منفی بالای این صندوق ها باعث شده است سرمایه گذاران در معرض فشار و تلاطم بالایی قرار بگیرند. به نظر می‌رسد هنوز فعالان بورس تهران نیاز به تجربه بیشتر جهت درک کارکرد این صندوق ها را دارند.

سطوح نرخ بهره در ایران بالا آمده است و بازده مورد انتظار از بورس چندان بالاتر از آن نیست. به همین دلیل سود شیرین اهرمی در گذشته (دهه ی 80 و 90) فعلا در دسترس نیست.

📱@gandomfinance
🌾📊🌾
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👎95👍87😁1
#تحلیل_بازار

کمی تعادل

امروز را تقریبا می توان بهترین روز معاملاتی بعد از جنگ نامگذاری کرد. ارزش معاملات به 6700 میلیارد تومان رسید و 62 درصد از نمادهای در انتهای بازار در محدوده ی مثبت بسته شدند. ارزش صف های فروش در انتهای به حدود 3 هزار میلیارد تومان کاهش پیدا کرد که کمترین مقدار از زمان بازگشایی پس از جنگ بود. شروع معاملات امروز با فاز برگشتی و انتظار جبران بخشی از زیان روزهای پس از جنگ بود اما در ادامه ظاهرا خریداران به نتیجه رسیدند فعلا باید تعادل را پیدا کرد تا برگشت سریع.

اهرمی ها گیرپاژ خارج شدند.

امروز بالاخره صندوق های اهرمی معاملات متعادلی به خود دیدند البته در اوایل بازار خوش بینی برخی از خریداران باعث شد در برخی از اهرمی ها شاهد صف خرید باشیم که در ادامه این صف ها عرضه شدند و معاملات این صندوق های متعادل به پایان رسید. البته کماکان اکثریت آنها (67 درصد از نمادها) در محدوده ی منفی معامله می شدند. فعلا فروشندگان واحدهای ممتاز دست نگه داشته اند اما باید برای ابطالی های عادی ها نیز فکری شود تا ضریب اهرمی این صندوق ها مجددا به محدوده ی منطقی کاهش پیدا کند.

دعوای حقیقی و حقوقی

در بورس ایران تصور اشتباهی از حقوقی و حقیقی وجود دارد. در بسیاری موارد شرایطی که باید برای سهامداران عمده در نظر گرفته شود، برای کل حقوقی ها مطالبه می شود. سهامداران عمده در بورس ایران عمدتا حقوقی و عمدتا شرکت های شبه دولتی هستند و به همین شرایطی که مربوط به آنها است برای کل حقوقی های بازار درخواست می شود. واقعیت این است بسیاری از حقوقی ها انگیزه های سرمایه گذاری مشابه حقیقی ها دارند و نمی توان انتظار داشت آنها رفتاری مشابه سهامداران عمده داشته باشند.

دلار درجا

تقاضای احتیاطی پول و نگهداری تومان برای شرایط خاص باعث شده است تقاضا برای همه ی کالاها و اقلام سرمایه گذاری کاهش پیدا کند. دلار نیز به چنین آفتی دچار شده است. البته رفته رفته و از نیمه ی دوم سال تقاضا برای دلار افزایش پیدا می کند اما فعلا تقاضای احتیاطی بالا برای پول همه چیز را زمین گیر کرده است. این نگهداری پول به حدی در حال افزایش است که حتی نرخ بهره را در کوتاه مدت ممکن است کاهش دهد
@fardaname
.
👍78😁6👎3😭1
🔴 مهم: اطلاعیه عرضه اوراق تبعی همیار

نکات مهم:

حداکثر ارزش پرتفو در 17 تیر 500 میلیون تومان (فقط سهام بورسی و فرابورس، بازار پایه قبول نیست)

برای پرتفو 500 میلیون یک ورقه همیار به قیمت یک ریال خرید بشه کافی است

تا سررسید نباید تعداد هیچ کدام از سهم ها از 17 تیر کمتر بشه

تسویه در سررسید نقدی است (یعنی فقط اون 20 درصد مازاد بر 17 تیر پرداخت می شه)

پرداخت نقدی به اندازه تفاوت ارزش سبد در سرسید با 600 میلیون تومان خواهد بود. اگر مثلا ارزش سبد در سررسید 550 میلیون باشه، 50 میلیون مازاد پرداخت می شه. اگر ارزش سبد 600 میلیون یا بیشتر باشه، تسویه نقدی صفر خواهد بود.

عرضه از دوشنبه 23 تیر تا سه شنبه 31 تیر خواهد بود.

📱 @fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍52👎44😁17😭1
🔴 حمایت تعداد فروشنده را کاهش داد

هفته گذشته با تعطیلات دوروزه و تنها سه روز معاملاتی، ۳۲۶۶ میلیاردتومان خروج پول حقیقی از بازار سهام را ثبت کرد که بالای ۲۰۰۰ میلیارد تومان آن مربوط به اواخر بازار چهارشنبه بود، که خریدهای حمایتی صندوق توسعه پس از دو روز شل شدن دوباره از سر گرفته شد‌. تعداد خریدار حقیقی کمی افزایش و تعداد فروشنده کمی کاهش یافت.

سهم حقیقی‌ها از ارزش معاملات سهام که دوهفته قبل برای نخستین بار تا ۳۹ درصد کاهش یافته بود (به خاطر حجم بالای خریدهای حمایتی) در هفته قبل دوباره به ۶۳.۵ درصد رسید.

#کدهای_فعال #تابلوی_معاملات

📱 @fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍34😁3😭1
📣 داخل لایو امشب در رابطه با مدیریت سبد سرمایه گذاری در شرایط فعلی صحبت خواهیم کرد.

📱 برای دیدن لایو های بیشتر وارد صفحه اینستاگرام ما شوید.

📱@fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍46👎7😁2
مدیریت دارایی گندم
💥سهم ۳۵ برابری صندوق‌های اهرمی در ایران به نسبت صندوق‌های اهرمی در دنیا ⚡️صندوق‌های اهرمی در دنیا سهم کوچکی از کل صندوق‌های قابل‌معامله سهامی دارند؛ این نسبت تنها ۱.۲ درصد از کل است. شاید مهمترین علت این سهم کوچک عمر طولانی ابزارهای مالی در غرب باشد که به…
🔴 دیروز این مطلب در کانال گندم کار شده بود که ما هم در فردانامه فوروارد کردیم.

تعداد زیادی از دوستان دیسلایک دادن. احساس می کنم این دیسلاک ها به خاطر این است که این دوستان فکر کردن ما علیه این صندوق ها هستیم

واقعیت اینجوری نیست. با دیسلاک دادن شرایط تغییر نمی کنه و اون اتفاقی که باید بیافته، می افته

📱 @fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👎182👍166😁4
فردانامه _حسن کاظم‌زاده
شایعاتی در مورد خریدار حقوقی امروز خساپا وجود دارد که ظاهرا یکی از متقاضیان سهام تودلی در سمت خرید از صف فروش حاضر بوده است.
🔴 واگذاری سهام تودلی #خساپا مجدد به جریان افتاد

پیشتر در تحلیل بازار روز بازگشایی این نماد به این موضوع اشاره شده بود.

متقاضیان با شرایط جدید کشور نیز خواهان خساپا هستند.

📱 @fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
😁36👍30👎3
#تحلیل_بازار

خساپا، تودلی و بهتر شدن تقاضا

بورس امروز را نچندان خوب شروع کرد اما در اواخر بازار با شفاف سازی خساپا در مورد واگذاری سهام دولتی و همچنین جمع شدن صف فروش اهرمی ها، روند معاملات بهتر شد و در نهایت 53 درصد از نمادها در محدوده ی مثبت بسته شدند. ارزش معاملات کمی افزایش پیدا کرد و به 7500 میلیارد تومان رسید. بورس کماکان برای عبور از بحران نیاز به حمایت دارد.

رعایت انصاف

اینکه بورس ایران در شرایط موجود نیاز به مدیریت ریسک دارد چیزی نیست که بتوان کتمان کرد و این یک واقعیت است. اینکه برخی ابزارها ریسک بیشتری هم دارند که از اسم آنها مشخص است. اینکه کسی را دعوت به ریسک معقول بکنی هم چیز بدی نیست. اگر فکر می کنید دعوت به مدیریت ریسک خوب نیست مساله ای نیست شما دعوت به عدم مدیریت ریسک بکنید. اینکه یک ابزاری که با واسطه فردانامه در آن درگیر است عملکرد خوبی داشته یا نداشته هم چیزی نیست که به این موضوع ربط داشته باشد. سرمایه گذاران آن ابزار در یک فضای شفاف می توانند تصمیم گیری کنند. اما رعایت انصاف یک الزام دارد، بد نیست بعضا به حرف ها، اظهارنظرها و موارد دیگر خودمان نگاه کنیم و ببینیم آیا ما برای این بازار منفعت داشتیم یا ضرر؟ اگر در مورد خودمان به نتیجه رسیدیم، بعدا می توانیم در مورد دیگران قضاوت کنیم. کاری که ما می کنیم. هر جا سوتی داده ایم از آن فرار نکردیم. هر جا بلد نبودیم حرف نزدیم تا انصاف را رعایت کنیم.

ما تحلیل می کنیم

فضای کلی فردانامه در طول این چند فعالیت عمدتا بر تحلیل استوار بوده. تحلیل بنیادی، تحلیل صنایع، تحلیل داده های کلان اقتصادی و همچنین تحلیل اخبار و اتفاقات بورس. تحلیل همواره توام با اشتباه بوده. ما در فردانامه هیچ موقع اعتقاد نداشتیم که تحلیل های ما در این بخش ها که ذکر شد عاری است اشتباه است. بارها شده است که اشتباهات قابل توجهی در تحلیل ها بوده و عزیزانی متذکر شده اند و ما آنها را بیان کردیم. از این به بعد هم چنین خواهد بود. اگر جایی فکر می کنید ما اشتباه می کنیم یا اشتباه تحلیل می کنیم آن را متذکر شوید، اکانت پشتیبانی کانال و همچنین دایرکت کانال فعال است. اما ما را هیچ وقت محکوم به کوبیدن بازار یا ابزاری نکنید. برای کوبیدن چیزها و آدمهای خیلی بهتری پیدا می شود.
📱@fardaname
.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍163👎76😁4
🔴 کاهش تامین ارز نسبت به مدت مشابه سال گذشته

داده‌های تامین ارز بانک مرکزی از انتهای خردادماه منتشر نشده بود. با انتشار داده‌ها تا ۲۰ تیرماه، مشاهده میکنیم که در فاصله ۳ هفته اخیر ۲.۶ میلیارد دلار ارز تامین شده که متوسط هفتگی حدود ۸۷۰ میلیون دلاری را نشان می‌دهد.

از این مبلغ ۱.۶۹ میلیارد دلار به واردات کالای تجاری و ۳۰ میلیون دلار به خدمات اختصاص یافته است. همچنین ۹۲۱ میلیون دلار نیز به کالاهای اساسی و با ارز ۲۸۵۰۰ تومانی تخصیص داده شده.

سال گذشته در فاصله ابتدای سال تا ۲۲ تیرماه، تخصیص ارز حدود ۲۰ میلیارد دلار گزارش شده بود که با توجه به تخصیص ۱۴.۳۴ میلیارد دلاری در سال جاری، کاهش ۲۸.۳ درصدی را نشان می‌دهد.

#ارز #دلار #نیما

📱 @fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍31😁6👎1
🔴مهم: نرخ بهره به محدوده قبل از جنگ برگشت

با افزایش مخاطرات جنگ و هجوم سرمایه‌گذاران برای خروج سرمایه از صندوق‌های درآمد ثابت و همزمانی آن با انتشار اوراق دولتی، فشار فروش روی اوراق بدهی دولتی باعث شد تا نرخ بهره (سود اوراق دولتی) به سطح تجربه نشده ۳۷.۳ درصد برسد.

اما با آتش بس و سیاست انبساطی بانک مرکزی در عملیات بازار باز، این نرخ به محدوده ۳۴ درصد یعنی همان سطحی که در ۱۸ خردادماه در آن بود، برگشته است.

#نرخ_بهره #اخزا #سیاست_پولی #اوراق_بدهی

📱 @fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍58👎13
🔴 رقابت داغ برای سیمان؛ شمال غرب و شرق کشور

در معاملات دیروز بورس کالا، بیشترین نرخ‌ها متعلق به #سصوفی، #سخاش، #ساربیل، #سقاین، #ساروم و #سباقر بود.

میانگین رقابت‌ در معاملات دیروز حدود ۹ درصد بود که این میانگین در نمادهای فوق در محدوده ۳۸ درصد بوده است.

📱 @fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍36👎5😁2
🖥 اینفوگرافی نحوه خرید اوراق تبعی «همیار» با نرخ تضمین ۲۰ درصد

عرضه اوراق اختیار فروش تبعی «همیار» از امروز، دوشنبه ۲۳ تیرماه، شروع می‌شود. سرمایه‌گذارانی که پرتفوی زیر ۵۰۰ میلیون تومان دارند می‌توانند با خرید و استفاده از اوراق تبعی «همیار» سبد سهامی خود را تا یکسال آینده بیمه کنند و از حداقل بازده ۲۰ درصدی تضمین شده بهره‌مند شوند.

نحوه خرید اوراق اختیار فروش تبعی «همیار» در اینفوگرافی بالا تشریح شده است. همراهان فردانامه می‌توانند برای دریافت اطلاعات تکمیلی از نحوه عملکرد اوراق تبعی «همیار» از طریق لینک زیر مقاله مرتبط با آن را در سایت فردانامه مطالعه کنند.

https://B2n.ir/fardaname_hamyar

#اوراق_تبعی #همیار #اینفوگرافی

📱 @fardaname
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍16👎11
2025/07/14 14:25:14
Back to Top
HTML Embed Code: