Telegram Web Link
هشتم مارس #روز_جهانی_زنان را گرامی می‌داریم.

▫️اگر زنان حضور نداشتند، بپرسیم چرا؟
▫️اگر زنان مورد تبعیض قرار گرفتند، ضعف در عملکرد را نشان دهیم
▫️اگر رفتار با زنان برابر نبود، واکنش نشان دهیم
▫️هربار، همیشه این کار را انجام دهیم

همه می‌توانیم به شمول اجتماع‌محور زنان در جامعه متعهد باشیم

ما در #بنیاد_توسعه_کارآفرینی قدردان این تلاش جمعی که سالهاست آن را در زنانی که با آنها و برای آنها کار کرده‌ایم دیده و لمس کرده‌ایم هستیم.

@foundationed
بنياد توسعه كارآفرينی pinned «زیست جمعی، کار جمعی 🎬مستند شکل‌گیری و رشد بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان اگر برایتان جالب است که از کجا و چرا شروع کردیم، چه مسیری را از توسعه کسب‌وکار و کارآفرینی میان زنان و جوانان تا توسعه جامعه محلی در مناطق حاشیه‌ای طی کردیم، و چه دستاوردهایی…»
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#ویدئو

«در یک مسیر زنانه»، گفت‌وگویی درباره توان‌افزایی زنان سیستان و بلوچستان

مرور مسیر طی شده در خانه هدی به روایت خود زنانِ عضو آن

این پنل در رخداد «زیست جمعی، کار جمعی» که به مناسبت هجدهمین سالگرد تاسیس بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان برگزار می‌شد ارائه شده است.

در این گفت‌وگو مرضیه حسن‌زهی مدیر عامل انجمن امید (خانه هدی)، جان بی‌بی گمشاد زهی سرگروه خودیار طلوع امید و ناهید دریوش نارویی سرگروه خودیار خورشید درباره تجربه خود از مشارکت در شکل‌گیری و توسعه خانه‌های هدی و فرایند توان‌افزایی اجتماعی اقتصادی زنان در محله‌های حاشیه‌نشین زاهدان صحبت کردند. امیر جلالی‌نژاد دبیر این پنل از خاطرات، چالش‌ها و رویاهای فردی و جمعی زنان می‌پرسد.

به مناسبت #روز_جهانی_زنان این ویدئو را برای انتشار همگانی آماده کردیم.

مشاهده در آپارات
https://aparat.com/v/S7gCG

@foundationed
📗منتشر شد

تجربه‌های محرومیت‌زدایی و فرصت‌های توسعه پایدار در سیستان و بلوچستان

در این پژوهش تلاش شده‌است تا در پنج فصل، تصویری از فعالیت‌های صورت گرفته معطوف به محرومیت‌زدایی در استان سیستان و بلوچستان تا زمان نگارش این پژوهش ارائه شود.
فصل نخست این پژوهش به تعریف برخی رویکردها و مفاهیم مهم مرتبط با این حوزه اختصاص دارد. در چهار فصل بعدی، پژوهشگران تلاش کرده‌اند تا تصویری از اقدامات انجام‌شده چهار دهه‌ی گذشته در استان در حوزه‌های «اشتغال و توان‌افزایی»، «فقر و نابرابری آموزشی»، «بهداشت و سلامت» و «سوء تغدیه» ارائه دهند. بخش آخر این پژوهش، به ارائه یک جمع‌بندی کوتاه از مطالب گفته‌شده و ارائه پیشنهاداتی در این حوزه با استفاده از مرور تجربیات مذکور اختصاص دارد.


مشاور: پژوهشکدۀ مطالعات اقتصادی دانشگاه الزهرا
شورای راهبری: دکتر حسین راغفر، دکتر علی معینی، جواد دردکشان، سمانه سهرابی
ناظر علمی: دکتر حسین راغفر
مجری و هماهنگ‌کننده: دکتر علی معینی
همکار اجرایی: بنیاد توسعۀ کارآفرینی زنان و جوانان
پژوهشگر: سمانه سهرابی

از اینجا دانلود کنید

دانلود دیگر پژوهش‌های بنیاد

@foundationed
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📽#تجربه_جهانی

صلح در سایه توان‌افزایی جوامع محلی در اندونزی

ویدئوی حاضر گزارشی است از اجرای پروژۀ توسعه جامعه محلی با عنوان پلگاندونگ (PELAGANDONG) در استان ملوکو اندونزی. این منطقه از اندونزی در سال‌های ۱۳۹۹ تا ۲۰۰۳ درگیر منازعات دینی-قومی بود که ویرانی‌های شدیدی به بار آورد و این استان را به یکی از فقیرترین مناطق اندونزی تبدیل کرد. پروژۀ پلگاندونگ در سال ۲۰۰۹ با همکاری سازمان جهانی کار (ILO) و سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (UNIDO) و حمایت مالی دولت ژاپن آغاز شد. ترویج صلح در بین گروه‌های متنوع نژادی و دینی، توسعه اقتصادی روستاها، و تقویت بافت اجتماعی از اهداف اصلی این طرح بود که در نتیجۀ آن ۳ هزار نفر به طور مستقیم و ۲۰ هزار نفر غیرمستقیم از مزایای آن بهره‌مند شدند و تأثیر مستقیمی بر رشد اقتصادی این استان اندونزی گذاشت. تمرکز بر مزیت‌های اقتصادی افراد بومی هر محل و تقویت آنها با استفاده از فناوری روز و با رویکرد مشارکتی و جمعی از ویژگی‌های این طرح بود.

مشاهده در آپارات
https://aparat.com/v/yGTPx

#توسعه_جامعه_محلی

@foundationed
ارائه بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان در نشست کمیسیون مقام زن سازمان ملل متحد

بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان امسال هم به رسم هر ساله در نشست مقام زن سازمان ملل متحد که حوالی روز جهانی زن و در ماه مارس برگزار می‌شود شرکت کرد.

ارائه امسال به صورت حضوری و با حضور نمایندگانی از بنیاد در نیویورک برگزار شد. عنوان این ارائه «توسعه مشارکتی جامعه محلی از راه کسب‌وکار جمعی زنان در مناطق حاشیه‌ای» نام داشت و جمعی از علاقمندان به این حوزه، فعالان اجتماعی و سازمان‌های جامعه مدنی از کشورهای مختلف در آن شرکت کردند.

از مدل‌سازی تجربه خانه هدی و رویکرد بنیاد به توسعه جوامع محلی گفتیم و تجارب خود را حول مفهوم کلی «زیست جمعی، کار جمعی» در استان سیستان و بلوچستان شرح دادیم. این پنل همچنین فرصتی برای گفت‌وگو و پرسش و پاسخ با حاضران در نشست سالانه سازمان ملل بود.

بنیاد دارای مقام مشورتی شورای اجتماعی-اقتصادی سازمان ملل است و به همین دلیل فرصت شرکت در نشست سالانه این سازمان را پیدا می‌کند.

امیدواریم نمایندگان شایسته‌ای برای جامعه مدنی ایران بوده باشیم.

گزارش انگلیسی در سایت بنیاد

@foundationed
کارِ_ما_گزارش_فعالیت_سال_1402_بنیاد_توسعه_کارآفرینی_زنان_و_جوانان.pdf
32 MB
📗#کار_ما

گزارش فعالیت سالانه
بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان، ۱
۴۰۲

ما در بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان در کنار همه دوستان و همراهان خود به خوبی دریافته‌ایم که مهمترین وظیفه ما «انجام کار قابل بهبود» است. کاری که از بهبود اقدامات موثر پیشکسوتان ریشه گیرد و فرصت بهبود در فرآیند و نتیجه را در اختیار دیگران قرار دهد. کاری که از صرف وقت کافی در شناسایی روشمند مسئله آغاز و در ارزشیابی اثربخشی، ثبت تجارب و بهبود فرآیندها انجام گیرد. و در همه مراحل آن فرهنگ کار جمعی نمایان باشد.

در #توسعه_جامعه_محلی که کار اصلی ماست، تمرکز بر «انجام کار قابل بهبود» بستری برای خلق و دستیابی به رویای جمعی است.

به رسم هر سال، و در راستای شفافیت و پاسخگویی بنیاد به عنوان یک نهاد مدنی و غیرانتفاعی، گزارش فعالیت ما در دستان شماست.

هر آنچه هست، ثمره #کار_جمعی برای ساختن #زیست_جمعی است.

https://foundationed.ir/archive/1830

مشتاق شنیدن نظرات همه همراهان همدل بنیاد هستیم. 🌱

#به_پیشواز_آینده_می‌رویم

@foundationed
خلاصه اجرایی مهم‌ترین فعالیت‌های بنیاد در سال ۱۴۰۲

گزارش فعالیت سالیانه ما در بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان را می‌توانید در وب‌سایت ما بخوانید و دانلود کنید.

https://foundationed.ir/archive/1830

🌱📗

می‌شماریم لحظه لحظه تا بهار

@foundationed
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بهار در یک رویای جمعی

در میانه‌ی زمستان دست‌هایی درکارند تا بذرهای منتظر را برویانند. تا جوانه‌های نورس را از سوز سرما مصون نگه‌ دارند. این کاری است که شما، همراهان و حامیان بنیاد در این زمستان انجام داده‌اید. نگاهبانی از امید. حمایت از جوانه‌هایی که فردا، از دل همین خاک سر برمی‌آورند و می‌رویند و زمین ِ یخ‌زده را سبز و سبزتر می‌کنند.

هر آن‌چه انجام دادیم و گفتیم، حاصل این همراهی است. ثمره‌ کاری جمعی برای ساختن زیستی با برکت و جمعی. ما، همچنان به این همراهی زنده‌ایم. به این همدلی و همگامی، این زمستان و زمستان‌های آتی را از سر می‌گذرانیم.

امید ِ ما، و امید ده‌ها و صدها چون ما، زاییده‌ی این همراهی و همدلی جمعی است. و می‌دانیم که «کار» و «جمع»، بهار می‌سازد. بهاری که دیر یا زود، از راه می‌رسد.

نوروز و آمدن بهار مبارک

از طرف همه ما در جمع همدل بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان
🌸🌾🌱
#پیشنهاد_نو_روز

روزهای تعطیل فرصتی هستند برای استراحت، آرام شدن، و فضا باز کردن برای فکرها و ایده‌های تازه. فکر کردیم زمان خوبی هست تا هم‌راستا با اهداف جمعی‌مان، مانند #توسعه_جوامع_محلی، #تسهیلگری، #فعالیت_اجتماعی، #توانمندسازی_زنان و ... فیلم‌ها، کتاب‌ها و پادکست‌هایی را معرفی کنیم.

تا باهم ببینیم، بخوانیم و گوش بدهیم.

#بنیاد_توسعه_کارآفرینی
@foundationed
#پیشنهاد_نو_روز

تا باهم ببینیم، بخوانیم و گوش بدهیم.

1️⃣پیشنهاد اول

سریال #خرس محصول کشور آمریکاست و هرچند مستقل و با بودجه‌ای کم شروع تولید کرد، اما به مرور توانست توجه منتقدین و طرافداران را به خود جلب کند و جوایز زیادی ببرد.

داستان فیلم در ایالت شیکاگو آمریکا و محله‌ای که با آسیب‌های اجتماعی زیاد و اقوام به حاشیه رفته روبروست می‌گذرد.

کارمی که یک رستوران کوچک را در یکی از این محله‌ها اداره می‌کند، سعی می‌کند از مهارت و ایده‌های تمامی کارمند بهره ببرد، مالکیت جمعی را در کسب‌وکار ترویج کند، و کم‌کم باعث توان‌افزایی خودش و تمامی کارمندان شود. دردهای آنها به مرور التیام می‌یابند...

در رستوران آنها یک سرآشپز وجود ندارد؛ بلکه همه سرآشپز هستند.

@foundationed
#پیشنهاد_نو_روز

2️⃣پیشنهاد دوم

این کتاب گزارشی از موسسه آکسفام است. سارا آهنگر مترجم آن است و دبیرخانه مبارزه با فقر و نابرابری آموزشی و انتشارت روزنه آن را منتشر کرده‌اند. کتاب یکی از منابع آموزشی جهانی در موضوع ادبیات برابری است. این گزارش قدرت بی‌نظیر آموزش را برای هموار کردن زمین بازی، کمک به رفع شکاف‌های فزاینده و نزدیک‌تر کردن ما به هم نشان می‌دهد.

این کتاب در ۶ بخش به بررسی موضوع آموزش می پردازد. برابرکننده بزرگ، قدرت آموزش، مسئله آموزش نابرابر، تامین کیفیت و برابری، سرمایه گذاری برای آینده و نتیجه‌گیری و توصیه‌ها بخش‌های مختلف این کتاب هست.

بخشی از کتاب را باهم بخوانیم:

آموزش عمومی از دیرباز به دلیل قدرت تغییردهنده آن برای افراد و جامعه به عنوان«برابرکننده بزرگ» توصیف شده است. آموزش عمومی می‌تواند به مقابله با نابرابری شدید درآمدی و فقز مزمن کمک کند، به عنوان یک ابزار بازتوزیعی تضمین می‌کند که اثرات رشد اقتصادی به طور گسترده‌ای تسهیم شود منجر به اقتصاد ملی عادلانه‌تر شود.

یک نظام آموزشی بسیار نابرابر می‌تواند ما را بیشتر از هم دور کند.

@foundationed
#پیشنهاد_نو_روز

3⃣پیشنهاد سوم

هدف از این پادکست،‌ عمیق شدن در مفهوم و حرفه‌ی تسهیلگری هست.
مهمانِ هر اپیزود یک تسهیلگر هست که درباره‌ تعریفش از تسهیلگری، تجارب تلخ و شیرین‌، مهارت‌های لازم برای تسهیلگری و ... صحبت می‌کنند.

مخاطب این پادکست هم تسهیلگران هستند و هم کسانی که علاقه‌مند به شناخت بیشتر تسهیلگری هستند.

می‌توانید #صدای_بی‌_صدا را از کست‌باکس، و یا کانال یوتیوب بشنوید و ببینید.

@foundationed
2024/05/20 23:39:14
Back to Top
HTML Embed Code: