Telegram Web Link
🔰از مال خوری تا مال سازی!

📄نامه ۳۳ بسیج دانشجویی دانشگاه های تهران به رئیس و اعضای محترم شورای عالی نظارت بانک مرکزی پیرامون پیگیری تخلفات بانک آینده

▫️قسمتی از متن این نامه به شرح زیر است:

🔸آقایان بانک مرکزی! عدم نظارت قاطع بانک مرکزی انگیزه تخلف را در بانک‌های خصوصی به شدت افزایش داده است. تا حدی که تخلف برای بانک‌ها سودده شده است! موضوع ما فقط بانک آینده نیست! مسئله اصلی ساختاری است که با عدم نظارت جدی و برخورد به موقع با بانک‌های متخلف، انگیزه گسترش تخلفات بانکی را به وجود آورده است.

🔹️درخواست عموم ملت شریف ایران و جریان دانشجویی از شما این است که در مسیر منافع ملی قاطعانه عمل کنید و از تجربیات گذشته خود درس بگیرید و هر چه سریع‌تر در جهت انحلال بانک آینده اقدام کنید.

📌مطالعه متن کامل نامه

🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
👍6
🔰 لزوم تغییر رویکرد کارشناسی رفع‌تحریم در گفتگوهای عمان

به بهانه شروع گفتگوهای کارشناسی عمان

🔸 هدف مهم ایران از مذاکرات با آمریکا، موضوع رفع تحریم‌هاست. این را می‌توان در شروط ۹گانه رهبر انقلاب برای اجرای برجام به وضوح مشاهده کرد. در پشت این موضوع، نیاز اصلی ایران، دسترسی به انتفاع اقتصادی یا حاصل کردن منافع اقتصادی است. ایران اینگونه تصور می‌کند که با رفع تحریم‌ها می‌تواند مشکلات و موانع پیش‌روی روابط خارجی و اقتصاد را بردارد و از این طریق به منافع اقتصادی دست یابد.

▫️رویکردی که ایران در طول مذاکرات گذشته و ادامه آن دنبال کرده، در محافل کارشناسی با عنوان "رویکرد حقوقی" شناخته می‌شود؛ یعنی تعهداتی که طرف مقابل به ایران به عنوان امتیاز ارائه می‌دهد، از جنس انجام یک‌سری اقدامات حقوقی است. برای مثال، در برجام مشاهده می‌شود که طرف آمریکایی متعهد می‌شود یک‌سری فرامین اجرایی و بندهای مرتبط با تحریم ایران را ــ متناسب با اختیارات رئیس‌جمهور ــ لغو یا متوقف کند. در برجام همچنین بخشی به عنوان "آثار حاصل برداشتن تحریم" وجود دارد که نشان‌دهنده دغدغه اصلی ایران برای بهره اقتصادی بردن از رفع تحریم‌هاست.

🔸 اما تجربه برجام نشان داد که به دلیل درهم‌تنیدگی و ساختار پیچیده تحریم‌های آمریکا ــ خصوصاً تحریم‌های وضع‌شده از سوی کنگره ــ آنچه در برجام به عنوان تعهدات طرف آمریکایی مطرح شد (که آمریکا مدعی است پیش از خروج، آنها را کاملاً اجرا کرده)، نتوانست نتایج مطلوب و انتفاع اقتصادی مورد نظر ایران را تأمین کند. برای مثال، دکتر سیف، رئیس‌کل وقت بانک مرکزی، در سخنرانی مشهوری در آمریکا اشاره کرد که در حوزه روابط بانکی، دستاورد ایران تقریباً "هیچ" بوده است.

▫️ تجربه ناموفق برجام در کنار تغییرات مهمی که ر ساختار تحریم‌ها بعد از توافق برجام به وجود آمده است، نگرانی‌ها از تکرار شکست مشابه را افزایش می‌دهد.
ساختار تحریم‌ها پس از سال ۱۳۹۴ (۲۰۱۵ میلادی) پیچیده‌تر شده؛ قوانین و فرامین اجرایی متعددی مانند "کاتسا" (۱۳۹۶)، "قوانین اختیارات دفاع ملی" در سال‌های مختلف، و "قانون کشتی" (اردیبهشت سال گذشته) تصویب شده‌اند. همچنین، فرامین اجرایی متعددی از سوی ترامپ و بایدن علیه ایران اعمال شد. در دوره "فشار حداکثری" ترامپ پس از خروج از برجام، راهبرد "تحکیم دیوار تحریم" را دنبال کرد که درهم‌تنیدگی تحریم‌ها را تشدید کرد.

🔸 نکته دیگر، اضافه شدن کشورهایی مانند روسیه به این معادله است. تحریم‌های گسترده علیه روسیه پس از جنگ اوکراین، برخی نهادها و افراد ایرانی را نیز تحت تأثیر قرار داد و این تحریم‌ها بر پیچیدگی اوضاع افزوده‌اند.

▫️ با این توضیحات، اگر تیم کارشناسی ایران همان "رویکرد حقوقی" گذشته را دنبال کند، انتظار دستاوردی بسیار کمتر از برجام دور از ذهن نیست.
اما راه جایگزین چیست؟ از همان ابتدای آشکار شدن نواقص برجام، رویکردی مطلوب‌تر مطرح شد که در سال‌های اخیر بیشتر مورد بحث قرار گرفته است: "رویکرد مبتنی بر انتفاع اقتصادی". در این روش، تمرکز بر "خروجی ملموس" و قابل اندازه‌گیری است، نه صرفاً تعهدات حقوقی. این رویکرد پیچیدگی‌های حقوقی و مواجهه با ساختار تحریم‌ها را به طرف آمریکایی منتقل می‌کند و خواستار تضمین نتایج عینی است.

🔸 اما این رویکرد نیز چند چالش دارد:
۱. لزوم تغییر رویکرد و ترکیب تیم کارشناسی: برای اجرای این استراتژی، رویکرد تیم کارشناسی باید تغییر کند که مستلزم تغییر ترکیب تیم کارشناسی نیز هست. حضور صرف حقوقدانان و دیپلمات‌ها کافی نیست و باید اقتصاددانان و متخصصان روابط بین‌الملل در تیم تقویت شوند.
۲. عدم تمایل آمریکا به انتفاع اقتصادی ایران: آمریکا معتقد است افزایش قدرت اقتصادی ایران به فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده منجر خواهد شد و بنابراین با این رویکرد مخالفت می‌کند. بلوکه شدن پول‌های آزاد شده ایران از کره به همین دلیل بود.
۳. لزوم تغییر ساختار توافق: برای موفقیت این رویکرد، توافق باید "گام‌به‌گام" و "متوازن" باشد؛ تا بتواند پایداری توافق را تضمین کند. به‌گونه‌ای که تعهدات بازگشت‌ناپذیر در مقابل اقدامات برگشت‌پذیر قرار نگیرد. مثال روشن این عدم تعادل، "تبادل زندانیان در سال ۱۴۰۲" است که در آن، علی‌رغم آزاد شدن زندانیان، انتقال کامل منابع مالی ایران محقق نشد، درحالی که اهرم فشار ایران از دست رفت.

▫️ بدون تغییر رویکرد در بخش رفع تحریم‌ها، باید انتظار دستاوردی کمتر از برجام را داشت. رویکرد "مبتنی بر انتفاع اقتصادی" گرچه مطلوب است، اما نیازمند تغییر در ترکیب تیم مذاکره‌کننده و طراحی ساختار جدیدی برای توافق است.

مسعود براتی


🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔰 حمله آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران!


🔸آمریکا در ارزیابی گزینه حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران (مثل نطنز و فردو) با دو دغدغه اصلی مواجهه:

1️⃣ احتمال به‌هم‌ریختن بازار جهانی نفت

2️⃣ وسعت و شدت پاسخ ایران

▫️ تصمیم آمریکا برای اقدام نظامی وابسته به اینه که برآورد کنه آیا ایران واکنش شدید نشون میده یا نه. درحال‌حاضر، حمله‌ای گسترده به ایران مستلزم یک کمپین نظامی حداقل دوهفته‌ای با حدود ۱۴۰۰ سورتی پروازه، که فعلاً چنین آمادگی‌ای در منطقه وجود ندارد.

🔸 در مذاکرات هم، ایران حاضر به مذاکره درباره غنی‌سازی نیست، در نهایت چون آمریکا در درگیری با یمن شکست خوردند، قطعا درگیری با ایران براشون پرهزینه‌تر و پرریسک‌تر خواهد بود و محتاطانه تر عمل می‌کنند.

🎙مصطفی محمدی - کارشناس مسائل بین‌الملل

🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
2
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔰 ضمانت از لوله توپ درمی‌آید!

🔸 تصور کنید غنی‌سازی را صفر کنیم، اورانیوم غنی‌شده را هم بدهیم برود. چون مسئله گریز هسته‌ای است، من بلد نیستم اما آمریکایی‌ها ادعا می‌کنند که ما بین یک هفته تا بیست روز و یک ماه تا نقطه گریز هسته‌ای فاصله داریم. اگر این اورانیوم را بیرون بدهیم، خطر حمله نظامی و تحریم ایران افزایش پیدا می‌کند و کاهش پیدا نخواهد کرد، چون چیزی به نام تضمین وجود ندارد.

▫️ وقتی بعضی رجال سیاسی که با مسائل بین‌المللی آشنا هستند این چرت و پرت‌ها را می‌گویند، آدم مشکوک می‌شود. والا ضمانتی جز لوله توپ وجود ندارد، به قول فردیناند لاسال که می‌گفت بهترین بند هر قراردادی لوله توپ است. اگر اورانیوم غنی‌شده را بیرون بدهید باخته‌اید و خطر حمله نظامی به ایران افزایش پیدا می‌کند.

🎙️ سعید لیلاز - اقتصاددان اصلاح‌طلب

🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
👌2👎1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔰 هدفشان تغییر هویت ایران است!

🔸 سخنرانی ترامپ در عربستان کاملا برای ایران طراحی شده بود، اصلا انگار یک ایرانی آن را طراحی کرده بود تا ریشه شما را بزند.

▫️ حالا عده‌ای اینجا نشسته‌اند و می‌گویند عربستان و امارات را نگاه کنید چقدر پیشرفت کرده‌اند اما کشورمان ایران در بدبختی است!

🔸 هدف آمریکا تغییر هویت جمهوری اسلامی ایران است که دست از نقاط قوت و برگ برنده‌های خود بردارد تا هویتش را دقیق‌تر بزنند.

🎙️ محمدصادق شهبازی

🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
2
🔰 چرا غنی‌سازی خط قرمز است؟

🔻 در طول دو دهه مذاکره هسته‌ای میان ایران و غرب، یکی از مهم‌ترین نقاط مورد اختلاف در موضوع «غنی‌سازی اورانیوم» بوده است، اما غنی‌سازی چرا تا این اندازه مورد مناقشه طرفین است؟

🔸در فناوری هسته‌ای که سال‌ها است موردتوجه بشر قرار گرفته است، «چرخه تولید سوخت اتمی» رکن کلیدی تلقی می‌شود و به کشوری به‌معنای واقعی هسته‌ای گفته می‌شود که صفرتاصد این فرایند را در اختیار داشته باشد. در این چرخه که از استخراج عنصر اورانیوم از معادن آغاز می‌شود و حتی تا بازفرآوری آن استمرار می‌یابد، مهم‌ترین مرحله «افزایش غنای اورانیوم» به‌منظور آماده‌سازی آن برای تولید انرژی است. به‌بیان‌دیگر هسته‌ای بودن در گرو داشتن چرخه کامل سوخت هسته‌ای و چرخه کامل سوخت هسته‌ای منوط به توان غنی‌سازی صنعتی است.

▫️یکی از دلایل این موضوع سطح پیشرفته بودن سانتریفیوژ‌های غنی‌سازی است که برای رسیدن به محصول باید از دقت و کیفیت خاصی برخوردار باشند و در واقع پیچیده‌ترین قطعه زنجیره تولید سوخت هسته‌ای، غنی‌سازی است. البته غنی‌سازی با سطوح و درصد‌های مختلفی انجام می‌گیرد که محصول هر سطح کاربرد‌های مختلفی دارد. غنای پایین (تا ۵ درصد) عمدتاً به‌منظور تولید برق اتمی، غنای متوسط (تا ۲۰ درصد) با کاربری تولید رادیوایزوتوپ‌ها در پزشکی و کشاورزی، غنای بالاتر (تا ۶۰ درصد) قابل بهره‌برداری در وسایل پیشرفته‌ای، چون زیردریایی و غنای ۹۰ درصد به بالا با کاربری‌های نظامی است.

⁉️ اما دلیل اصرار ایران بر حفظ حق غنی‌سازی و تلاش امریکایی‌ها برای انکار آن چیست؟

🔸اصلی‌ترین دلیل در واقع همان نقش کلیدی این قطعه در زنجیره گسترده تولید سوخت است. اگر کشوری قدرت و امکان غنی‌سازی نداشته باشد، عملاً به این معناست که کل این چرخه را در اختیار ندارد. خصوصاً کشور مستقلی، چون ایران که در مدار وابستگی به قدرت‌های بزرگ قرار ندارد و طبیعتاً ممکن است به دلایل سیاسی از دریافت سوخت اتمی آماده مصرف محروم بماند. در این صورت حتی ساخت نیروگاه‌های متعدد اتمی هم کمکی به کشور نخواهد کرد و حتی ممکن است به دلیل خلف وعده تأمین‌کنندگان خارجی سوخت، کلی فرایند‌های هسته‌ای کشور حتی در زمینه‌هایی، چون پزشکی هسته‌ای و کشاورزی بلااستفاده بماند.

▫️از منظری دیگر قدرت غنی‌سازی اتمی، نوعی ابزار موازنه‌ساز برای ارتقای قدرت ملی نیز به شمار می‌آید. هرچند جمهوری اسلامی ایران متکی به مبانی دینی خود کاربرد تسلیحات کشتار جمعی و از جمله آن سلاح هسته‌ای را ممنوع می‌داند، اما دلیلی ندارد از فناوری هسته‌ای به‌عنوان یک رکن بازدارنده و اقتدارآفرین برای خود بهره نگیرد. اگر فناوری هسته‌ای به‌عنوان یک مؤلفه قدرت ملی تلقی شود که در دنیای امروز این‌گونه هست، غنی‌سازی به‌عنوان دال مرکزی آن، به ابزاری اساسی برای تنظیم‌گری سطح این قدرت و مواجهه با دشمنان و رقبای سیاسی تبدیل شده است.

🔸برای مثال امریکا از قدرت اقتصادی و سیاسی خود برای اعمال تحریم‌های مختلف علیه ایران استفاده می‌کند و حتی کشور‌های دیگر را نیز وادار به تبعیت از این تحریم‌ها می‌کند. جمهوری اسلامی ایران برای به چالش کشیدن این تحریم‌ها و منصرف کردن عامل وضع‌کننده آنها به ابزاری، چون غنی‌سازی نیاز دارد. این ابزار در عین حال، رفتار طرف مقابل را نیز تنظیم می‌کند. اصلاً یکی از دلایل اصرار امریکایی‌ها برای محروم کردن ایران از این حق آن است که در صورت خلف وعده مجدد امریکایی‌ها، دست ایران برای اقدام متقابل مؤثر خالی باشد.

🔸امریکایی‌ها دنبال توافق بدی هستند که هر وقت لازم باشد بدون هزینه از آن عبور کنند، اما توافقی خوب است که زمینه‌های التزام طرفین در درون آن پیش‌بینی شده باشد. پس‌ازآنکه ترامپ برجام را پاره کرد، آنچه دست ایران را پر نگاه می‌داشت، قانون «اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از حقوق ملت ایران» بود که با دو ابزار افزایش سطح غنی‌سازی و تنظیم سطح و نوع همکاری ایران با آژانس، به سود ایران موازنه ایجاد کرد و همین امر امریکایی‌ها را چه در دوره بایدن و چه اکنون ناچار به مذاکره کرده است. 

▫️بنابراین غنی‌سازی علاوه بر آنکه حق طبیعی هر یک از کشور‌ها است، تضمین‌کننده تأمین اطمینان‌بخش سوخت هسته‌ای برای ما و درعین‌حال تضمین‌کننده بقای هر نوع توافقی نیز است. اگر فرضاً توافقی شکل بگیرد، این توافق برای بقا نیازمند تصریح بر حق غنی‌سازی در آن است، چراکه با توجه به خلف وعده سابق در طرف غربی، بدون غنی‌سازی، موازنه‌ای شکل نخواهد گرفت که ضامن بقای تفاهم و توافق باشد.

🖋 محمدجواد اخوان


🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
4
Forwarded from مجموعه گرا
🔰امام، رهبر استقلال‌ملی

🔸بیست و چهارمین نشست تحلیلی بیانات رهبر انقلاب در مراسم سی و ششمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (رحمه‌الله)

👤میزبان: سیدحسن موسوی‌فرد
👤با ارائه حجت‌الاسلام حمزه وطن‌فدا؛ ادوار جنبش دانشجویی و طلبه حوزه علمیه قم

شنبه ۱۷ خرداد، ساعت ۱۸

🔗 مشاهده از طریق اسکای روم 👇👇👇
https://www.skyroom.online/ch/tahlilbayanat/a

🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
4
🔰 چرا غنی‌سازی؟

🔸 ایران در سال‌های اخیر و با اتخاذ یک راهبرد واقع‌گرایانه، بازدارندگی اتمی خود را بدون تولید سلاح اتمی محقق کرده است. تهران تنها واحد سیاسی جهان است که بدون ساخت سلاح اتمی، بازدارندگی اتمی دارد. در واقع رویکرد «خردگرایانه» ایران در موضوع صنعت هسته‌ای باعث شده ضمن عدم تمرکز فشارها بر کشورمان، خدشه‌ای بر بازدارندگی ایران در قبال رژیم صهیونیستی نیز وارد نشود.

▫️ آمریکایی‌ها برای ممانعت از تثبیت بازدارندگی مجازی اتمی ایران، در پیشنهاد نهایی خود که به‌صورت مکتوب به‌طرف عمانی ارائه شده و در اختیار تیم مذاکره‌کننده‌ کشورمان قرار گرفته، مسئله‌ای تحت‌عنوان «کنسرسیوم هسته‌ای» با مشارکت برخی کشورهای منطقه و همچنین نظارت واشنگتن و بروکسل را مطرح کرده‌اند. طبق این پیشنهاد، فرایندهای مختلف چرخه‌ سوخت ازجمله غنی‌سازی در خاک ایران- با محوریت جزایر سه‌گانه در خلیج‌فارس- تنها زمانی از سوی واشنگتن قابل‌پذیرش است که به‌صورت مشترک و با نظارت مستقیم بازرسان آمریکایی انجام شود؛ مسئله‌ای که به معنای کنار رفتن عاملیتِ بازدارندگی از مسئله غنی‌سازی است.

🔸 این مسئله از سوی مقامات کشورمان مورد پذیرش قرار نگرفته و صراحتاً رد شده است؛ چراکه بنیان و اساس مسئله «غنی‌سازی»، تثبیت بازدارندگی و حفاظت از منافع ملی است. هر ایده‌ای که اختیار و مدیریت ایران در این فرایند را محدود کند- حتی اگر در خاک کشورمان باشد- اقدام علیه امنیت ملی است و بر همین اساس، خبرسازی درباره «کنسرسیوم در جزایر سه‌گانه» ارتباطی با واقعیت ندارد.

▫️ تقلیل مسئله غنی‌سازی در خاک ایران به زیرسؤال‌بردن مدیریت کاملاً ایرانی در فرایند طراحی چرخه‌ سوخت هسته‌ای، اقدامی در مسیر زیرسؤال‌بردن بازدارندگی تهران است که در دستورکار طرف اسرائیلی قرار دارد.

🔸 تاکید رهبر انقلاب مبنی بر عدم نیاز ایران به مجوز طرف آمریکایی برای انجام غنی‌سازی نیز دقیقاً منطبق بر همین مسیر است؛ جایی که آمریکایی‌ها به دنبال ایجاد خدشه در فرایند بازدارندگی ایران در منطقه‌ غرب آسیا هستند و به همین دلیل در پیشنهاد نهایی خود، بر حضور بازرسان آمریکایی در یک کنسرسیوم غنی‌سازی در خاک ایران تاکید کرده‌اند.

▫️ دستورکار (Mandate) مشخص تهران در شرایط کنونی مذاکرات که تیم‌ها، «خواسته‌ها» و «فهرست مطالبات» خود را بیان کرده‌اند و منتظر تصمیم‌گیری‌اند، باید مبتنی بر تحقق راستی‌آزمایی مطالبات- و نه تلاش برای جلب رضایت طرف آمریکایی درباره مسئله غنی‌سازی- باشد.

🔸 به‌صورت شفاف، فهرست مطالبات طرف آمریکایی به‌محض امضای توافق، قابلیت اجرایی دارد؛ ولی برای فهرست مطالبات طرف ایرانی، جدول زمان‌بندی به‌صورت میان‌مدت و بلندمدت در نظر گرفته شده، به‌عنوان‌مثال مطالبات طرف آمریکایی که مرتبط با مسائل فنی نظیر مواد غنی‌شده و مسئله «محل نگهداری» و «مدل نگهداری» هستند، به‌صورت فوری و در لحظه امکان اجرایی شدن دارند؛ اما مطالبات طرف ایرانی که مرتبط با مسائل لغو تحریم مانند انتقال پول‌های بلوکه شده در کشورهای خارجی و همچنین زمینه‌ صدور نفت کشورمان است، نیاز به زمان برای راستی‌آزمایی دارد.

🖋 مهدی خانعلی‌زاده - پژوهشگر روابط بین‌الملل

♦️ ادامه دارد . . .

🔗 نسخه کامل یادداشت


🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
👍5
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔰 آلمان؛ ملت بدون رآکتور

🔻 پشیمان از تعطیلی هسته‌ای و برگشت به عصر ذغال‌سنگ

🔸 آلمان در آغاز دهه ۲۰۱۰ با اعتماد به نفس یک ملت توسعه یافته گفت ما دیگر به انرژی هسته‌ای نیازی نداریم، تصمیم به بهانه اتفاقات هسته‌ای و زلزله فوکوشیما گرفته شد.

▫️ آنگلا مرکل، فیزیکدانی در لباس صدراعظم تصمیم گرفت این مسیر را متوقف کند، هسته‌ای دیگر جایی در این کشور ندارد، آلمان می‌خواست آینده را بدون اورانیوم بسازد. رآکتورها دانه دانه خاموش شدند، نیروگاه‌های محیط زیستی توسعه یافتند.

🔸خاموشی اما تنها نور را نمی‌برد، بلکه عقل را نیز می‌برد . . .

🔻 بحران انرژی در آلمان با نابودی انرژی هسته‌ای

🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
👍3
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔰 انرژی هسته‌ای مایه پیشرفت ماست!

🔻فریدون عباسی، رئیس اسبق سازمان انرژی اتمی:

🔸صنعت هسته ای در سلامت، فناوری، علم و فضا به ما کمک میکند و باعث پیشرفت های اقتصادی می شود. صنعت هسته ای استانداردها را در حوزه های فنی و علمی بالا می‌برد.

▫️علم و فناوری پایه دفاع از کشوره، یعنی اگر در علم و فناوری دقیق بشویم اقتصادمان را می‌توانیم درست کنیم.

🔸 یکی از کارکردهای هسته‌ای، رادیودارو هست، شما اگر آب سنگین داشته باشید یعنی هیدروژن سنگین دارید، و هر جا که هیدروژن بشینه میتونید یک ماده جدید داشته باشید و می‌توانید انقلابی ایجاد کنید!

🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
👍5
🔰 تحریم‌های ترامپ بر شبکه بانکی در سایه ایران آغاز شد / دولت همچنان سرگرم FATF!

🔸 دو ماه پیش وزیر خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد، «شبکه بانکی سایه» ایران را منهدم می‌کند تا ‎صادرات نفت متوقف شود. دیروز در دور یازدهم تحریم نفتی، این اتفاق به بهانه مبارزه با «پولشویی» افتاد.

▫️ اما در این مدت، همه دغدغه دولت، پیوستن به دو‌ کنوانسیون برنامه اقدام FATF یعنی پالرمو و CFT بود که تکمیل کننده فشار حداکثری ترامپ محسوب می‌شود.

🔸 روز گذشته، وزارت خزانه‌داری یک شبکه ایرانی را که از طریق بانکداری در سایه، میلیاردها دلار برای ایران پولشویی می‌کردند را تحریم کرد.

▫️طبق ادعای این وزارتخانه، این شبکه مرتبط با برادران ایرانی منصور، ناصر و فضل‌الله زرین‌قلم است که میلیاردها دلار را از طریق شرکت‌های صوری در هنگ‌کنگ و امارات جابه‌جا می‌کردند.

🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
👍5👎2
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔰 کشوری که ادعا می‌کند منابع نفتی کفایت می‌کند پس نباید به سمت هسته‌ای رفت، با ۹۲ رآکتور هسته‌ای تولید برق را جلو می‌برد!

🔻علی خضریان، عضو کمیته هسته‌ای مجلس:

🔸اوکراین در حال حاضر حدود ۱۵ رآکتور با ظرفیت ۱۳ هزار مگاوات برق، آلمان با ۱۷ رآکتور ۱۲ هزار مگاوات برق، کانادا ۱۹ رآکتور ۱۳۵۰۰ مگاوات برق، هند ۲۲ رآکتور ۶۷۹۵ مگاوات برق، انگلیس با ۲۳ رآکتور ۱۱۸۵۲ مگاوات برق و همینطور کره جنوبی ژاپن روسیه فرانسه و خود آمریکا با بیش از ۹۲ رآکتور هسته‌ای ۹۹۲۴۴ مگاوات برق تولید می کنند.

▫️در کشور ما می‌توان به واسطه سرمایه‌گذاری روی انرژی هسته‌ای بسیاری از مشکلات را حل کرد و کشور را در مسیر پیشرفت گذاشت.

🔸 نیروگاه هزارمگاواتی بوشهر برای تولید انرژی سالانه ۷ میلیون بشکه نفت برای خودش نیازمند است، تازه نیروگاه دیگر محیط زیستی نخواهد بود حالا به این بخش اگر نپردازیم، سالانه از نظر اقتصادی این نیروگاه حدود ۵۶۰ میلیون دلار برای تولید برق هزار مگاوات نیازمند است.

🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
👍9👎31
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 #ببینید | در باب مذاکرات هسته‌ای میان ایران و آمریکا؛ منتشر شد:

🎞 مستند جنجالی «ایستاده در زنجیر»

‼️فروشنده‌ها چگونه دهه نود را برای ملت ایران سیاه و تاریک کردند ‼️

🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
👍1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 #ببینید | چگونه CFT، روسیه را به دردسر انداخت؟

🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
2025/07/12 00:31:11
Back to Top
HTML Embed Code: