Telegram Web Link
#گزیده_کتاب

سیلی واقعیت درباره وقتی است که زندگی با سیلی به صورت آدم می‌زند، او را به کناری پرت می‌کند و زندگی‌اش را بالا و پایین می‌کند. با این حساب سیلی واقعیت کتابی مفید برای هرکسی است که در زندگی‌اش حادثه تنش زای بزرگی اتفاق افتاده. این کتاب به طور اختصاصی درباره سوگ و فقدان است. درباره نحوه مقابله با مرگ محبوب، ورشکستگی، طلاق، بیماری‌صعب العلاج، تصادف جدی، معلولیت و حوادثی نظیر این‌ها
چگونه با این اتفاقات کنار می‌آیید؟

برای مقابله موفق چهاراصل اساسی را باید رعایت کرد.

1-اصل اول:

«با خودتان به مهربانی رفتار کنید»
آیا می‌توانم با خودم مهربان باشم؟ حفره بسیار بزرگی بین آنچه می‌خواهم و آنچه دارم وجود دارد؛ و درد بسیار زیادی می‌کشم. با این اوصاف می توانم با خودم مهربان باشم؟ بسیاری از ما نمی‌دانیم چطور این کار را بکنیم؛ به دارو یا الکل یا غذا پناه می‌بریم یا به خودمان زخم می زنیم یا از زندگی کنار می‌کشیم. واضح است که این راه مهربانی با خود نیست. پس بایستی شیوه‌های ساده‌ای وجود داشته باشد که از طریق آن‌ها سپری براي مقابله پيدا كرد.

2-اصل دوم:

«لنگر بیندازید»
همه این هیجانات و احساسات دردناک یک طوفان هیجانی به راه می‌‌اندازند. من اگر در میانه طوفان به دریانوردی خود ادامه بدهم کاری از دستم برنخواهد آمد و پس چطور می‌توانم لنگر بیندازم؟ من از توجه آگاهی استفاده می‌کنم تا در لحظه اکنون جای بگیرم و به افکار و احساسات دردناکم اجازه بدهم تا بدون آنکه مرا بدزدند از ذهنم آمدوشد بکنند.

3-اصل سوم:

«ارزش های زندگی تان را بشناسید»
من برای چه می‌خواهم به زندگی ادامه بدهم؟ من در مواجهه با این چالش، در مواجهه با این فقدان، در مواجهه با این بحران می‌خواهم چگونه باشم؟ من ناچار از ناامیدی نیستم. همچنان می‌توانم به خاطر چیزی به زندگی ادامه بدهم. حتی در میان این طوفان بلا، حتی در غم از دست دادن محبوبم هنوز می‌توانم دلیلی برای روی پا ایستادن و ادامه دادن پیدا کنم. من می‌توانم دست از زندگی بکشم یا دلیلی پیدا کنم که به زندگی ام معنا ببخشد. پی این اصل به ارزش های زندگی و اقدام متعهدانه می‌پردازد.

4-اصل چهارم:

«یافتن گنج است»
حتی در زمان رنج و درد چیزهایی وجود دارد که آن‌ها را گرامی بداریم و قدردانشان باشیم. مثلاً وقتی سالگرد مرگ محبوب خود را می‌گیریم درد بسیاری می کشیم اما در همان حال افرادی وجود دارند که با ما به مهربانی و با عشق رفتار می‌کنند. آیا نمی‌توانیم قدردان این لحظات باشیم؟

این اصل چهارم تنها وقتی قابل اجرا است که به سه اصل قبلی عمل کرده باشیم. خطرناک است که افراد در وهله اول به دنبال یافتن گنج باشند. این طور افراد می‌گویند: خوب از پشت هر ابری نور خورشید را می‌توان دید یا هر آنچه مرا نکشد قوی ترم می سازد؛ اما اگر این جملات اولین حرف هایی باشد که به فردی دردمند می‌زنید آن ها این طور فکر می‌کنند که شما اصلاً نمی‌فهمید چه بر سر آن‌ها می‌گذردمن در این کتاب درباره فرزند خودم زیاد حرف می‌زنم؛ اینکه چطور مبتلا به اوتیسم تشخیص داده شد و این اتفاق چقدر دردناک بود. وقتی این اتفاق افتاد یکی از دوستان بسیار نزدیکم به من گفت: خدا کودکان خاص را به والدین خاص می‌دهد. من از این حرف خیلی عصبانی شدم! چرا؟ چون او اصلاً به من گوش نمی‌کرد. او درد مرا تائید نمی‌کرد. در این حرف هیچ حسی از شفقت و مهربانی وجود نداشت. یک حرف کلیشه ای بود. این فرد از روی بدخواهی آن حرف را به من نزد. او می خواست حال من بهتر بشود؛ اما چون این حرف اولین چیزی بود که به من زدند حس کردم که انگار او حال مرا اصلاً نمی‌فهمد. پس یافتن گنج آخرین اقدام است. ما نباید تظاهر کنیم که درد و رنجی وجود ندارد.

📗سيلی واقعيت
👤راس_هريس
دکترعلی صاحبی و مهدی اسکندری

🌱 مرکز مشاوره گفتمان
@goftemanclinic
#مهارتهای_زندگی

افراد کاریزماتیک با احساسات رابطه برقرار میکنند.

🌸 با احساسات‌تان رابطه برقرار کنید. تحقیقات نشان داده افرادی که به طور کلی کاریزماتیک بودن خود را باور دارند، احساسات قوی‌تری داشته و همچنین قادرند با احساسات دیگران هم ارتباط برقرار کنند. از بیان احساس خشم‌، درد، شعف یا اندوه‌تان نترسید و از انتقال احساسات و هیجانات‌تان به شیوه‌ای مناسب، باکی نداشته باشید.


🌱 مرکز مشاوره گفتمان
@goftemanclinic
#گزیده_کتاب

چقدر دلپذیر است اگر موقعیتی پیش آید و شما بتوانید به دیگری بگویید "من به تو نیاز دارم."

ما همیشه تصور می‌کنیم چون بزرگسال هستیم باید متکی به خود و آزاد بوده و به کسی محتاج نباشیم و شاید به این دلیل است که اکثر ما از درد تنهایی به جان آمده‌‌ایم، در حالی که نیاز داشتن امری بدیهی و طبیعی به شمار می‌آید و مهم است اگر به چیزی احتیاج داشته باشیم و بتوانیم آن را به زبان بیاوریم.

📕 #زندگی_با_عشق_چه_زیباست
👤#لئو_بوسکالیا


🌱مرکز مشاوره گفتمان
@goftemanclinic
#گزیده_کتاب
بارها، زن‌هایی را مشاهده كرده ام كه احساس می‌کنند شوهرانشان قدر و اهميت زيادی برای آن‌ها قائل نيستند. هرگاه با اين قبيل مردها صحبت می‌کنم، در كمال تعجب متوجه می‌شوم كه برعكس ارزش و احترام بسياری نيز برای همسر خود قائل هستند اما هرگز آن را در رفتار يا گفتار خود نشان نمی‌دهند...

چنانچه می‌خواهید به زني كه دوستش داريد احساس باارزش بودن بدهيد، به اين چهار مورد عمل كنيد:
١- به او نشان بدهيد كه خوشحالی او اولويت اول شما می‌باشد.
٢- به او نشان دهيد كه به زندگی اش علاقه مند هستيد.
٣- به او نشان دهيد كه به او نياز داريد و اين كه برای نظرات و افكار او نيز ارزش قائل هستيد.
٤- به او نشان دهيد كه هرگز برايتان عادی نشده است.

📕 رازهايی درباره زنان
👤#باربارا_دی_آنجليس

🌱 مرکز مشاوره گفتمان
@goftemanclinic
#استخدامی_جدید

روانشناس
مددکار
روانپزشک
مربی مهد
منشی

🔻به تفکیک استانها همه در کانال زیر
👇👇👇👇👇👇
✔️ @psycho_estekhdam

پیشنهاد عضویت
👆🌹🌹
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔅

صبح آمد‌ست برخیز
وین خواب و خستگی را در شط شب رها کن
مستان نیم شب را بار دگر به فریاد
در کوچه ها صدا کن
بار دگر به شادی دروازه های شب را
رو بر سپیده
وا کن

#شفیعی_کدکنی


صبحتان زیبا
🍀
#تلنگر

چرا از رو­به­ رو شدن با سایه درون خود می­ترسیم؟

بسیاری از افراد از رو به رو شدن با سایه درون خود می ترسند.

ما شرطى شده‌ايم تا از بخش سايه زندگى و از بخش سايه شخصيت یا سایه درون خودمان بترسيم.

وقتى در حال انديشيدن به افكار تاريك و منفى يا بروز رفتارى كه احساس مى‌كنيم غيرقابل‌قبول است، مچ خودمان را مى‌گيريم مانند يك موش‌خرما فرار مى‌كنيم، به سوراخ خود برمى‌گرديم و مخفى مى‌شويم و اميدوارانه دعا مى‌كنيم قبل از اينكه از سوراخ‌مان بيرون آييم آن خطر ناپديد شده باشد. چرا چنين مى‌كنيم؟!

چون مى‌ترسيم كه هر چقدر تلاش كنيم هرگز نتوانيم از اين بخش وجودمان فرار كنيم و با وجود اينكه انكار كردن يا سركوب كردن نيمه تاريك‌مان هنجار محسوب مى‌شود، حقيقت صريح اين است كه فرار از سايه فقط باعث تشديد قدرت آن مى‌شود.

انكار فقط باعث رنج، عذاب، پشيمانى و تسليم بيشتر مى‌شود. اگر نتوانيم مسئوليت استخراج خرد پنهان در زير سطح خودآگاه ذهن‌مان را بپذيريم، سايه وجودمان را تسخير مى‌كند و به‌جاى اينكه ماكنترل آن را به‌دست بگيريم، سايه شروع به كنترل ما مى‌كند و موجب اثر سايه‌اى مى‌شود. سپس بخش تاريك وجودمان شروع به تصميم‌گيرى براى ما مى‌كند و ما را از حق تصميم‌گيرى آگاهانه محروم مى‌كند، چه اين حق در مورد اين باشد كه چه غذايى بخوريم يا چقدر پول خرج كنيم و چه در مورد اين باشد كه با چه اعتيادى از پا درآييم.

سايه، ما را تحريك مى‌كند رفتارهايى از ما سر بزند كه هرگز تصورش را نمى‌كرديم و باعث مى‌شود انرژى حياتى‌مان را با عاداتى بد و رفتارهايى تكرارى زايل كنيم.

سايه ما، ما را از بيان كامل خويشتن، سخن گفتن از حقيقت‌مان و از يك زندگى اصيل بازمى‌دارد. فقط با پذيرش دوگانگى‌مان است كه مى‌توانيم خود را از قيد رفتارهايى كه به‌طور بالقوه مى‌تواند موجب سقوط‌مان شوند، رها كنيم.

اگر ما تمام آنچه هستيم را نپذيريم، مطمئنا اثر سايه ما را غافلگير خواهد كرد.
سایه آن امیال ممنوعه و سرکوب شده انسانی است که در ناخودآگاه ما جاخوش کرده اند و ما نسبت به پذیرش آنها مقاومت می کنیم!

انگیزه های تهاجمی، تصاویر ذهنی ممنوعه و تابو، تجربیات شرم آور، آرزوهای غیراخلاقی، ترس، رویاپردازی های غیرمنطقی و میل جنسی غیر قابل قبول، نمونه هایی از جنبه های سایه است که در مردم وجود دارد اما آنها به خود اجازه نمی دهند که آن ها را در بر بگیرد.

یونگ می گوید: 

سایه یک مشکل اخلاقی است که تمام شخصیت فرد را به چالش می کشد.
هیچکس نمی تواند بدون وجودسایه از تلاش های اخلاقی آگاه شود.

برای آگاه شدن از آن، تشخیص جنبه های واقعی شخصیت به عنوان موجودی واقعی ضروری است و این ، شرط اصلی برای هر نوع خودشناسی است.

🌱 مرکز مشاوره گفتمان
@goftemanclinic
#مهارتهای_زندگی

چگونه بازى «‌سرزنش ديگران» را متوقف كنيم؟

چگونه دست زدن به بازي سرزنش ديگران (افراد، شرايط، حوادث، شانس، …) مي‌تواند شادماني و خشنودي ما را تهديد كند؟
يكي از مخرب‌ترين مشغوليت‌هاي انسان انجام «بازي سرزنش» است. اين بازي باعث به وجود آمدن وقايع و درگيري‌هاي بزرگي همانند جنگ‌ها، دعواها و منازعات تأسف‌بار خياباني و در طيف وسيع‌ترش درگيري در روابط بين فردي (اعم از درگيري‌هاي خانوادگي، اجتماعي، شغلي) و ميزان زيادي از ناكامي‌ و ناخشنودي در زندگي انسان‌ها بوده است.
بازي سرزنش معمولا شامل سرزنش كردن يا مقصر قلمداد كردن ديگران، وقايع، شرايط و رخدادهايي كه به نظر ما نامطلوب و ناخوشايند مي‌آيند و تأكيد بر مقصر بودن، عوامل بيروني است، به جاي آن كه بطور فعّال در پي آن باشيم كه دست به تغييراتي بزنيم، يا اقداماتي انجام دهيم كه شرايط و وضعيت را بهبود بخشد.
از دیدگاه شناختے نيروي محركه و برانگيزاننده اين بازي چهار باور غيرمنطقي فرد است:

١- اگر كسي اشتباهي مرتكب شود يا اشتباهي رخ دهد (يا اگر امور آنگونه كه بايد پيش نرود) آنگاه كسي به غير از خودِ من بايد به عنوان عامل مقصد شناسايي شده و براي اين اتفاق يا شرايط پيش آمده مورد سرزنش قرار گيرد.

٢- اشتباه و خطا (يا بدكاري) اين فرد (يا افراد) مقام احترام و شأن و منزلتي كه به عنوان يك انسان دارا بوده را از آنها سلب مے ڪند.

٣- بنابراين كاملا مجاز است با او (يا آنها) به گونه‌اي كه شایسته آن هستند رفتار شود، رفتارهايي مانند ناديده گرفتن، فحاشي، قهر و يا در موارد افراطي‌تر كتك زدن يا زد وخورد فيزيكي.

٤- من نبايد براي شرايط / موقعيت / رويداد پيش‌آمده هيچ مسئوليتي بپذيريم، يا مسئوليت زيادي متوجه من نخواهد بود. چرا كه پذيرفتن اين مسئوليت و اين‌كه من هم سهم دارم، به اين معنا خواهد بود كه من نيز احترام انساني خودم را از بين برده و بنابراين من هم مستحق مزمت و برخورد منفي خواهيم كرد.


🌱 مرکز مشاوره گفتمان
@goftemanclinic
#تلنگر

ناراحتي در روابط بين فردى

✍️ گاهی افراد نمی دانند که رفتارشان شما را ناراحت می کند. می توانید از احساستان به آنها بگویید و اجازه دهید واکنش شما را بدانند.

🔻خودتان تبدیل به شخصیت دشوار نشوید. قاطع باشید و ضمن حفظ حقوق خود به حقوق دیگری هم احترام بگذارید.

🔻قاطع باشید. از جملاتی که با "من" شروع می شود استفاده کنید. ناراحتی خود را در خلوت و نه در جمع مطرح کنید. تا جای ممکن این رفتار را پیش بینی و با آمادگی قبلی تحمل کنید.

🔻در موقعیتهای مناسب می توانید شوخی کنید. در به کار بردن این راهکار دقت زیادی به خرج دهید. اگر از موفقیت این روش مطمئن نیستید، از آن استفاده نکنید.

🔻وقتی رفتارهای متفاوتی دارند به آنها پاداش دهید. این کار را می توانید کلامی انجام دهید. برای مثال اگر طرف مقابل تلاش نکرد کنترلتان کند به او بگویید "سپاسگزارم که به من اعتماد کردید."

🔻می توانید مودبانه بخواهید که کنترلتان نکنند. " ممنونم که نظرت را به من گفتی اما..."

🔻اگر می توانید موقعیت را ترک کنید.
بی شک شخصیت های دشوار محدود به موارد فوق نیست ،اما در این مجال فرصت بیشتری وجود ندارد. برای آشنایی با سایر شخصیت های دشوار می توانید به منابع دیگر رجوع کنید و از کمک متخصصان سلامت روان بهره ببرید.
نکته مهم این است که در هر شرایط و موقعیت و در تعامل با هر فردی هفت رفتار مخرب زیر ممکن است با احتمال زیادی اوضاع را بدتر کند. لذا تلاش کنید از هفت رفتار مخرب زیر به هر شکل ممکن اجتناب کنید:
1️⃣ غرغر کردن
2️⃣ شکایت کردن
3️⃣ انتقاد کردن
4️⃣ سرزنش کردن
5️⃣ تهدید کردن
6️⃣ تنبیه کردن
7️⃣ باج دادن برای کنترل رفتار طرف مقابل


🌱 مرکز مشاوره گفتمان
@goftemanclinic
صبح سرمست ازشراب روشنی است
صبح، لبخند گل، بوییدنی است
در گلستان بهار عاشقی
رویش خورشید زیبا، دیدنی است

       

   صبح زیباتون بخیر🍀
‌‌‌‌
🌱 مرکز مشاوره گفتمان
@goftemanclinic
#تلنگر

دو فروشنده کفش برای فروش کفش‌های فروشگاه شان به جزیره‌ای اعزام شدند. فروشنده اول پس از ورود به جزیره با حیرت فهمید که هیچ‌کس کفش نمی‌پوشد. فورا تلگرافی به دفتر فروشگاه در شیکاگو فرستاد و گفت: فردا برمی‌گردم. اینجا هیچ‌کس کفش نمی‌پوشد.
فروشنده دوم هم از دیدن همان واقعیت حیرت کرد. فورا این تلگراف را به دفتر فروشگاه خود فرستاد: لطفا 1000 جفت کفش بفرستید. اینجا همه کفش لازم دارند.
فرق بین مانع و فرصت چیست؟ نگرش ما نسبت به آن.

👤جان سی مکسول

🌱 مرکز مشاوره گفتمان
@goftemanclinic
#تلنگر

سندرم بازگشت به خانه!!

ما دوست داریم هر شب در سمت مشخصی از رختخوابمان بخوابیم یا در محل کار، ماشین مان را در همان جای همیشگی پارک کنیم.
یا تعطیلات‌مان را در همان جایی که همیشه برای تعطیلات می رفتیم، بگذرانیم. بازگشت به شبیه؛ یک غریزه اساسی است که به زندگیمان در این دنیای گیج کننده و دائماً درحال تغییر، یک حس استمرار و ایمنی می دهد. متأسفانه این غریزه ممکن است، به ضرر ما به کار بیفتد ما غالباً درجستجوی موقعیت های احساسی مشابه آن چه در کودکی داشته‌ایم، هستیم. صرف نظر از این که آن تجربیات مثبت یا منفی بوده اند. سندرم بازگشت به خانه چنین عمل می کند: وقتی بچه کوچکی بودید، خانه تان منبع اصلی عشق و ایمنی بود. حتی اگر پر از خشونت و یا هرج و مرج بود، هنوز هم خانه بود. جایی که شکم تان سیر می‌شد، جایی برای خوابیدن داشتید و به نوعی توجه دریافت می‌کردید. بنابراین عشق در ذهن شما، خانه را تداعی می‌کند. به عبارتی، این دو در ذهن شما به هم مربوط هستند. به عنوان مثال، اگر پدر و مادرتان مرتب دعوا می‌کردند، شما در ذهن خود این معادله را خواهید ساخت که:
خانه =هرج و مرج.
اگربه شما محبت و توجه زیادی نشان داده نمی‌شد، ممکن است معادله شما چیزی نظیر این می شد:
خانه = تنهایی.
اگر یکی از والدین شما آزار دهنده بود، ممکن بود به این فرم تغییر یابد:
خانه = ترس.
چیزی را که از ریاضیات پایه در مدرسه یاد گرفته اید. هنوز به یاد دارید؟
A=C آنگاه B=C و A=B اگر
بیایید همین اصل را در به تصویرکشیدن سندرم بازگشت به خانه به کار ببریم.
اگر عشق = خانه و خانه = هرج و مرج ، پس آن گاه عشق = هرج و مرج.
اگر عشق = خانه و خانه = تنهایی، پس عشق = تنهایی.
اگر عشق = خانه و خانه = ترس، پس عشق = ترس.
ذهن شما هرگونه تداعی معانی را که شما از خانه دارید برابر با عشق گرفته و این طور نتیجه می‌گیرد که عشق نیز باید چنین احساسی باشد. اگر خانه برای شما به معنای احساس هرج و مرج بود. آنگاه ممکن است اشخاص بی‌ثباتی را جستجو کنید تا شما را در خلق یک رابطه‌ی دراماتیک و پر هرج و مرج کمک کنند. اگر خانه به معنای تنهایی بود، ممکن است کسی را پیدا کنید که به شما عشق، محبت و توجه کافی ندهد تا این که بتوانید مجداً در خود احساس تنهایی تولید کنید. اگر خانه به معنای ترس بود، ممکن است جذب کسی شوید که از شما انتقاد کند یا تهدید کند که ترکتان خواهد کرد و یا کاری کند که همیشه در ترس به سر برید.
«ایماگوتراپی»، رویکرد درمانی است که به افراد کمک می کند تا این الگوی تکراری و آزاردهنده را در روابط خود شناسایی کنند و با افزایش خودآگاهی، این دور باطل را خاتمه دهند.

🌱 مرکز مشاوره گفتمان
@goftemanclinic
❤️ *فابینگ چیست و چگونه روابط اجتماعی و شخصی ما را تهدید می‌کند؟*

وقتی از سرکار خسته به منزل بر می گردید و سر میز یا سفره شام همسر یا فرزند شما سرش را در گوشی تلفن همراهش کرده و با کلمات مبهم به شما پاسخ می دهد گرفتار فابینگ هستید. وقتی در مهمانی ها و دورهمی های دوستانه یا فامیلی بعد از سلام و احوالپرسی اولیه هر کس به گوشی همراهش مشغول می شود گرفتار فابینگ هستید. وقتی که در روابط عاطفی و زناشویی با شریک یا همسر خود به کافه ای رفته اید یا در منزل نشسته اید و یکی از شما مدام گوشی تلفنش را چک می کند گرفتار "فابینگ" شده اید.

یک مطالعه نشان داد که بیش از 17 درصد افراد حداقل چهار بار در روز در حضور دیگران و به هنگام صحبت با آنها دزدکی تلفن‌شان را چک می‌کنند. تقریباً 32 درصد افراد نیز  دو تا سه بار در روز فابینگ می‌كنند.

اگرچه شاید این رفتار چیز مهمی به نظر نرسد، اما تحقیقات نشان می‌دهد که فابینگ می‌تواند به روابط و سلامت روان شما آسیب برساند. 

🔺 فابینگ (Phubbing) چیست؟

عمل نادیده گرفتن کسی که با شما صحبت می کند با توجه و نگاه کردن به تلفن همراه خود
یا به عبارت ساده تر: بی‌اعتنایی به دیگران با نگاه کردن به تلفن همراه.

🔺 *نیروی محرک این احساسات چیست؟*
فابینگ 4 نیاز اساسی انسان را تهدید می کند این نیازهای اصلی عبارتند از:
احساس تعلق داشتن
اعتماد به نفس
زندگی معنا دار
احساس کنترل داشتن
وقتی کسی پیش شما با تلفنش مشغول می‌شود، شما ممکن است احساس طردشدن و محروم شدن از مصاحبت او را بکنید. این می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر سلامت روان شما داشته باشد.
تحقیقات همچنین نشان می دهد افرادی که دچار فابینگ هستند تمایل زیادی دارند تا تلفن‌شان همیشه در دسترس باشد تا با شبکه رسانه‌های اجتماعی ارتباط برقرار کنند و به این وسیله خلاء ارتباط حضوری یا رودررو را پر کنند. این شروع یک چرخه معیوب است.


🔺 *سه نشانه دچار بودن به فابینگ به این شرح است:*

1⃣ همزمان دو مکالمه دارید، یکی از طریق تلفن و و یکی با شخص روبرویتان. شما به احتمال زیاد هیچکدام از این دو مکالمه را با موفقیت انجام نمی دهید و مطمئناً فیوب "Phub" (دچار فابینگ) هستید.

2⃣ سرمیز یا سفره غذا یا دیگر موقعیت‌های اجتماعی با تلفن خود مشغول می‌شوید. قرار دادن تلفن کنار بشقاب غذا علامت هشداری است که نشان می دهد به زودی ارتباطات خانوادگی تان دچار اختلال خواهد شد.

3⃣ یادتان باشد، حتی لازم نیست تلفن خود را در حین مکالمه لمس کنید تا روی رابطه شما تأثیر منفی بگذارد. یک مطالعه نشان داده است که تنها وجود تلفن در دستان یا کنار شما باعث می‌شود همسر، فرزند، خانواده یا دوستان و همکارانتان کمتر با شما ارتباط برقرار کنند. 

بدون چک کردن تلفن نمی توانید شام، نهار یا صبحانه تان را تمام کنید. این نشانه‌ای از دلهره و ترسی واقعی در شماست.  ترسِ از دست دادن تماس، پیام یا پست جدیدی در شبکه های اجتماعی. 

🔺 *سه راه برای جلوگیری از فابینگ شدن:*

۱- غذایتان را بدون تلفن بخورید.
۲- تلفن را از دسترس خود دور کنید.
۳- خود را به چالش بکشید.

منبع :انجمن آسیب شناسی ایران

🌱 مرکز مشاوره گفتمان
@goftemanclinic
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📣 قبولی نهایی دکتری روانشناسی

#تضمین قبولی در #رشته #گرایش و  #شهر مد نظر
1️⃣4️⃣0️⃣3️⃣
- #آزاد -پیام نور -#استعداد-درخشان-#پردیس-ها

#بالینی #سلامت #عمومی #تربیتی #مشاوره #کودکان_استثنائی

تا زمان اعلام نتایج نهایی وصدور کارت دانشجویی دوره دکتری در مهر 1403 هیچ هزینه ای  اخذ نمیشود

🤝بالاترین و قطعی ترین گارانتی ممکن

😮شامل همه داوطلبین
حتی کسانی که دعوت به مصاحبه هم نشدن ورتبه خوبی کسب نکردن

فقط رشته های #روانشناسی#مشاوره
(همه گرایش ها)

درخواست و اطلاعات بیشتر تماس ⬇️

09121451072

02188771561

آیدی تلگرام

@phd9121457210

کانال:

https://www.tg-me.com/+FZ-hM5cWaqFlZjZk
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
هر روز یک انرژی تازه وارد زندگیت می‌شود، تغییرات دارند ریز ریز اتفاق می‌افتند و اوضاع تو کم کم بهتر و بهتر می‌شود،
همه چی دست به دست هم می‌دهد تا لبخندت، تا شور هیجانت، تا نفس کشیدنت بهتر و لذت‌بخش‌تر بشود. پس....!
بیشتر از قبل تلاش کن و صبر داشته باش...

صبح بخیر🌸

✔️
#گزیده_کتاب

بیشتر ما با این ندا بزرگ شدیم:‌
دوستت دارم اگر... دوستت دارم اگر... دوستت دارم اگر نمره کارنامه ات خوب باشد. دوستت دارم اگر دبیرستانت را تمام کنی. اوه، چقدر دوست دارم مردم بگویند پسرش دکتر شده.
و بدین ترتیب ما عملاً به تدریج باورمان می‌شود که می‌توانیم با رفتار خوب محبت بخریم، یا جایزه بگیریم، یا هر چیز دیگری را به دست آوریم. بعد هم با کسی ازدواج می‌کنیم که می‌گوید: «دوستت دارم اگر فلان چیز را برایم بخری».

اگر ما بتوانیم کودکان خود و نسل آینده را با محبت بدون قید و شرط و با انضباطی محکم و یکنواخت و بدون تنبیه بزرگ کنیم، این کودکان هرگز از زندگی یا مرگ نخواهند ترسید و دیگر لازم نیست بنشینیم کتاب هایی درباره مرگ و مردن بنویسیم.

📗ماندن در وضعیت آخر
👤 تامس هریس

🌱 مرکز مشاوره گفتمان
@goftemanclinic
#تربیتی

جملات سمی!
حرف‌هایی که نباید به کودکان بزنید

۱.چند بار باید بهت بگم؟
🔹این جمله خیلی متداوله. با این کار شما فقط نیاز به غر زدن خودتون رو برآورده کردید که مسلما نتیجه مثبتی هم نداره.

۲.گریه نکن، خوب میشی
🔹وقتی به فرزندتون می‌گید گریه نکن باعث میشه اونا فکر کنن کار بدیه که احساساتشون رو نشون بدن.

۳.بچه بازی در نیار
🔹این یکی از بدترین جمله‌هایی که میشه به بچه‌ایی که ناراحته بگید. این جمله احساسات اونا رو بی‌ارزش می‌کنه و باعث میشه دیگه اونا رو با شما در میون نگذارند.

۴.کارت خوب بود، اما...!
🔹از هر انتقادی که با «اما» همراه باشه اجتناب کنید. به جاش موفقیت‌های کوچک رو جشن بگیرید.

🌱 مرکز مشاوره گفتمان
@goftemanclinic
2024/06/04 14:48:17
Back to Top
HTML Embed Code: