Telegram Web Link
👆 اتاق پژوهشگران و محیط داخلی دپارتمان ما در دانشگاه مک‌مستر کانادا
@hermesin
این عکسا رو هم از محوطه داخلی بیمارستان کودکان مک‌مستر 🇨🇦 گرفتم، جایی که یکی از پروژه‌های پژوهشی‌ مون داره انجام میشه

@hermesin
🔥 جزوه‌های خلاصه جامع
👌🏼 با قیمت بسیار مناسب

هرچی به کنکور نزدیک‌تر میشیم اهمیت جمع‌بندی و مرور فشرده درس‌ها بیشتر و بیشتر میشه. اگه خودتون خلاصه‌برداری کردید که چه بهتر؛ اما اگه فرصت نکردید این کارو انجام بدید یا به هردلیلی به خلاصه‌های خودتون اطمینان ندارید، از جزوه‌ها و خلاصه‌های جامع استفاده کنید تا هم توی وقتتون صرفه‌جویی بشه، هم شانس موفقیت‌تون در کنکور بالاتر بره.

ما به‌طور ویژه برای ۳ درس بالینی، آسیب‌شناسی و علم‌النفس که به ترتیب ضریب ۳، ۲، ۱ دارن جزوه‌هایی رو آماده کردیم که حاوی مهمترین نکات و مطالب کنکوری هستن و نیاز شما رو توی روزهای حساس باقی‌مونده برطرف میکنن.

📕 جزوه روانشناسی بالینی
۱۲۰ هزارتومان

📘 جزوه آسیب‌شناسی روانی
۱۰۰ هزارتومان

📗 جزوه علم‌النفس
۸۰ هزارتومان

📚 خرید هر سه جزوه:
۳۰۰ هزارتومان


❤️ جهت جلوگیری از اتلاف وقت شما بابت دریافت پستی و... همه جزوه‌‌ها رو به صورت تایپ‌شده و بلافاصله پس از خرید در قالب فایل PDF براتون ارسال میکنیم.

📲 سفارش از طریق آی‌دی زیر 👇🏼

🆔@hermes_psy
👌دوستانی که پی دی اف هر سه جزوه (بالینی، آسیب شناسی و علم النفس) رو خریداری کنن از یک جلسه مشاوره رایگان کنکور ارشد هم برخوردار میشن

🔹مشاوره ها با خانم پریوش دهستانی، تهیه کننده جزوات و دانش آموخته دانشگاه شهید بهشتی تهران در مقطع ارشد روانشناسی بالینی کودک و نوجوان انجام میشه

📲 سفارش جزوه‌ها از طریق آی‌دی زیر

🆔@hermes_psy
آكادمی هرمس pinned «🔥 جزوه‌های خلاصه جامع 👌🏼 با قیمت بسیار مناسب هرچی به کنکور نزدیک‌تر میشیم اهمیت جمع‌بندی و مرور فشرده درس‌ها بیشتر و بیشتر میشه. اگه خودتون خلاصه‌برداری کردید که چه بهتر؛ اما اگه فرصت نکردید این کارو انجام بدید یا به هردلیلی به خلاصه‌های خودتون اطمینان ندارید،…»
Audio
⚠️ اضطراب نتیجه و تأثیر مخربی که روی عملکرد داوطلبان کنکور میذاره

🎓 پریوش دهستانی
دانش‌آموخته کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی کودک و نوجوان از دانشگاه شهید بهشتی تهران

#کنکور_ارشد
#زندگی_کنکوری

🔰 آكادمی هرمس
راهنمای روان‌شناسان آینده ☺️

🆔Telegram
🆔Instagram
#مشاورانه_اپلای (83)
سلام وقتتون بخیر
برای اپلای، پایان نامه ای که ایران داشتیم رو بررسی میکنن؟ میگفتن نمیخوان آخه 😅


پاسخ:
کل پایان‌نامه رو نمیخوان ولی عنوان پایان‌نامه، چکیده‌اش و مقاله‌های مستخرج از اون قطعا مورد بررسی قرار میگیره. اگه این کار رو نکنن چطور متوجه بشن که شما در دوره ارشد توی چه زمینه‌ای کار کردید؟


#مشاورانه_اپلای (84)
سلام وقت بخیر
یه سوال داشتم اگر موضاعات مقالات در حوزه های مختلف باشن(برای مثال سه مقاله در حوزه های مداخله بالینی، شخصیت و رشد) برای رزومه پژوهشی در یک گرایش خاص، بقیه مقالات جز رزومه پژوهشی محسوب نمیشن؟

پاسخ:
همه مقالات شما جزو رزومه پژوهشی‌تون محسوب میشن ولی معمولا هرچقدر رزومه‌ پراکنده‌تر باشه، تأثیرگذاریش کمتر میشه. البته این چندتا مثالی که زدید نزدیک به هم هستند و پراکنده محسوب نمیشن.


#مشاورانه_اپلای (85)
سلام وقت بخیر من امسال ارشد روانشناسی شناختی دانشگاه شیراز قبول شدم میخواستم بدونم این گرایش از روانشناسی برای اپلای اولویت (امریکا)و بعد (کانادا)
اصلا امیدی داره که بتونم اونجا فاند برای phd بگیرم و بعد هم مشغول به کار بالینی بشم؟

پاسخ:
بله چرا امیدی نداشته باشه؟ روانشناسی شناختی جزو مورد توجه ترین رشته‌های دنیاست اما صرف این که شما این رشته رو خونده باشید هیچ شانسی برای اپلای ایجاد نمیکنه. رزومه عالی (زبان، مقاله، معدل و...) میخواد که امیدوارم با تلاش و درست رفتن مسیر بتونید بهش برسید.


#مشاورانه_اپلای (86)
سلام و روز شما بخیر.
امسال هم کارشناسی ارشد روان‌شناسی عمومی وزارت علوم قبول شدم و هم کارشناسی ارشد روان‌‌شناسی بالینی وزارت بهداشت.
به رشته‌ی نوروساینس خیلی علاقه‌مند هستم و هدفم در آینده اپلای برای دکتری در این رشته هست .
خیلی ممنون میشم که نظرتون رو جویا بشم که با توجه به هدفم.، کدام انتخاب عاقلانه‌تر هست؟ متشکرم.

پاسخ:
خوشبختانه هرکدوم رو که انتخاب کرده باشید، از بابت اپلای ضرری نکردید. در واقع فرق خاصی بین این دوتا وجود نداره چون شما با جفتشون میتونید در رابطه با مسائل مورد توجه در نوروساینس پایان‌نامه و مقاله بنویسید و رزومه خودتون رو برای اخذ دکتری در این رشته تقویت کنید.


#مشاورانه_اپلای (87)
با سلام، من کارشناسی، ارشد و دکتری روانشناسی عمومی دارم، 43 سال دارم و سابقه کار در حوزه آموزش و پژوهش و مشاوره را دارم. معدلم در هر سه مقطع هم 18 به بالا بوده، سال 91 از یکی از دانشگاه های دولتی روزانه فارغ التحصیل شدم. حداقل 20 مقاله انگلیسی بین المللی دارم.
دوست دارم در یکی کشورهای توسعه یافته انگلیسی زبان، دکتری بالینی بگیرم. می خواستم بپرسم چقدر احتمال دارد که موفق بشم که فول فاند از یکی از دانشگاه های خوب پذیرش بگیرم؟ به خاطر سنم آیا با مشکل مواجه می شوم؟


پاسخ:
سن شما لزوما مانع اپلای نیست ولی همونطور که بارها گفتیم برای PhD بالینی رقابت بسیار سنگینی وجود داره و معدل بالا یا تعداد مقالات زیاد، کارساز نخواهد بود چون سایر رقبای شما هم این ویژگی‌ها رو دارن. پس کیفیت مقاله‌ها و ایده‌های پژوهشی‌تون مهمتره و باید طوری باشه که در رقابت با دیگران برتر به نظر برسید. و خب توی شرایط رقابتی، طبیعتا یه دانشجوی بیست و چندساله که تازه از لیسانس یا ارشد فارغ‌التحصیل شده و رزومه هم داره، شانس بالاتری برای بورسیه پیدا میکنه.


🆔Telegram
🆔Instagram
👈 بین سوالاتی که برای اپراتور فرستادین یه مورد پر تکرار اینه که حالا که اپلای روانشناسی بالینی انقدر سخته، اگه کسی به فعالیت‌هایی از جنس مشاوره و درمان در خارج از کشور علاقه داشته باشه چه کار باید بکنه؟

یکی از رشته‌های نزدیک برای فعالیت در حوزه مشاوره و درمان، مددکاری اجتماعی هستش که نوع فعالیتش تا حد زیادی به فعالیت روان درمانگران شباهت داره. اگه میخواید با گرایشای مختلف این رشته آشنا بشید متن زیر رو بخونید.

#مددکاری_اجتماعی
#تجربه_اپلای
#اپلای_ارشد

@hermesin
چگونه مددکار اجتماعی شویم؟

🔅اگرچه می توانید دکترای مددکاری اجتماعی (DSW یا PhD) بگیرید، اما کاملاً امکان پذیر است که یک مددکار اجتماعی مستقل با مدرک کارشناسی ارشد باشید. تنها دو سال تحصیل در دانشگاه (به علاوه یک دوره کارآموزی) می تواند راهی سریع برای ورود به بازار کار باشد.
برنامه‌های کارشناسی ارشد به طور کلی نسبت به برنامه‌های دکترا می‌توانند تعداد بسیار بیشتری از متقاضیان را بپذیرند. بنابراین، اخذ پذیرش در صورت رفتن به این مسیر تا حدودی آسان تر است.
بسیاری از برنامه‌های مددکاری اجتماعی، آموزش‌هایی را در زمینه تمرین مبتنی بر شواهد ارائه می دهند، اما این موضوع به طور قابل توجهی از دانشگاهی به دانشگاه دیگر متفاوت است. در هنگام اپلای برای رشته مددکاری اجتماعی به این تفاوت‌ها توجه کنید.

مددکاران اجتماعی چه می‌کنند؟

🔅کارشناسی ارشد در مددکاری اجتماعی (MSW) یک مدرک با گرایش‌های بسیار متنوع است. مددکاران اجتماعی می توانند در انواع مختلفی از مشاغل و محیط ها مشارکت داشته باشند.

🔅برخی از مددکاران اجتماعی در تنظیم برنامه‌ها و سیاست‌های اجتماعی نقش دارند. برخی دیگر به مددکاران بالینی دارای مجوز تبدیل می‌شوند و می‌توانند به روش‌هایی که می‌تواند به‌طور قابل‌توجهی شبیه به عملکرد یک روانشناس در سطح دکترا باشد، به مراجعان خدمات درمانی ارائه دهند.

🔅مددکاران اجتماعی آموزش‌دیده بالینی ممکن است شامل موارد زیر باشند:

Social Caseworkers
مددکاران اجتماعی (مدیریت پرونده، ارزیابی نیازها و استفاده از خدمات و منابع موجود برای رسیدگی به مشکلات اجتماعی، بهداشتی یا اقتصادی)؛

Medical Social Workers
مددکاران اجتماعی پزشکی (کار با نیازهای ویژه بیماران و خانواده‌ها در بیمارستان‌ها،
مراکز مراقبت طولانی‌مدت و سایر امکانات مراقبت‌های پزشکی)؛

School Social Workers
مددکاران اجتماعی مدرسه (کمک به مشکلات عاطفی، اجتماعی و اقتصادی به طوری
که دانش آموزان بتوانند بر تحصیل تمرکز کنند)؛

Clinical Social Workers
مددکاران اجتماعی بالینی (که در مطب خصوصی یا در مراکز مراقبت روانپزشکی و سلامت روان یا برنامه های کمک به کارکنان در شرکت های بزرگتر یافت می شوند و خدمات روان درمانی و مشاوره ارائه می دهند)؛

Administration and Management
اجرا و مدیریت (نظارت بر برنامه ها و سیستم هایی که خدمات اجتماعی، بهداشتی و رفاهی عمومی را ارائه می دهند)؛

Community Organization
سازماندهی جامعه (همکاری با جامعه‌شناسان برای شناسایی نیازها و توسعه یا بهبود خدمات و ایجاد سیستم‌هایی برای رفع این نیازها)؛

Social Policy and Research
سیاست اجتماعی و پژوهش (تحلیل مشکلات اجتماعی، طراحی و انجام تحقیقات عمیق اجتماعی و توسعه راه‌هایی برای برنامه‌ها و سیستم‌های اجتماعی جهت غلبه بر آن مشکلات)؛


🆔Telegram
🆔Instagram
جدول رشته‌ها.pdf
128.8 KB
در ادامه مطلب بالا برای آشنایی بیشتر با رشته‌ها و گرایش‌هایی که جنبه کاربردی دارن و به حیطه روان‌درمانی و مشاوره نزدیک هستن، فایل بالا رو ببینید.

🆔Telegram
🆔Instagram
#مشاورانه_اپلای (88)
سلام وقتتون بخیر ممنون از مطالب خیلی عالیتون
میشه خانم خوشرو توضیح بدن که چرا وارد کار مددکاری اجتماعی کودک نشدن؟ من متوجه نشدم دلیلش چی بود که دستیاری پژوهشی رو انتخاب کردن یا اگه توی مصاحبه قبول نشدن دلیلش چی بوده
اگه توضیح بدن خیلی ممنون میشم🙏🏼


پاسخ:
قبول نشدم، نگفتن چرا. ولی در کل هم یه سری دردسرها داشت. مثلا باید ماشین میداشتی با گواهی‌نامه که بری به خونه خانواده‌ها سر بزنی، و اینکه کارش خیلی مددکاری‌محور بود و با اون چیزی که من از رواندرمانی می‌خواستم مقداری فاصله داشت. بعدم اگه میخواستم مثلا دکتری بگیرم یا کارای پژوهشی کنم، رزومه چندان خوبی نمیشد.


#مشاورانه_اپلای (89)
سلام روزتون بخیر بنده 34 سال دارم و 24 سالگی لیسانسم رو با معدل 18.65 تموم کردم به دلیل مشکلات نتونستم ارشد ادامه بدم و امسال دوباره دانشجومیشم در رشته روانشناسی عمومی دانشگاه تهران البته از وزارت بهداشت سلامت روان هم پذیرش دارم به دلیل طرح یک سال به روانشناسی عمومی رو میرم. مسئله من اینه که چطور باید مقاله بنویسم و از کجا شروع کنم واقعا سردرگم هستم ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید.

پاسخ:
مقاله‌نویسی نیاز به آموزش و تجربه داره. بهترین کاری که میتونید بکنید اینه که توی یک دوره خوب مقاله‌نویسی شرکت کنید.


#مشاورانه_اپلای (90)
سلام و عرض ادب
من فارغ‌التحصیل ارشد روانشناسی دانشگاه آزاد شهرستان هستم. آیا این گفته درست هست که در زمان اپلای کردن مدرک تمام واحدهای دانشگاه آزاد یکسان هست؟ و اینکه دانشگاه آزاد در بین دانشگاه های ایران رتبه چندم را داراست؟
سپاسگزارم

پاسخ:
۱.
بله درسته
۲. واحدهای مختلف دانشگاه آزاد به لحاظ سطح علمی با هم تفاوت دارن. برترین واحد، علوم تحقیقات تهران هست و بعد از اون هم معمولا سایر واحدهای تهران و کلان‌شهرها شرایط بهتری دارن.


#مشاورانه_اپلای (91)
سلام وقت شما بخیر
یه سوال داشتم، بین ارشد روانشناسی عمومی و ارشد روانشناسی شناختی، کدوم یکی درصد قبولی بالاتر و فرصت شغلی بیشتری دارن؟( من کارشناسی فیزیک خوندم و در واقع دارم تغییر رشته میدم)

پاسخ:
منظورتون در ایران هست یا خارج؟ در خارج از کشور، روانشناسی شناختی فرصت‌های بیشتری داره و به نظر میاد پیشینه تحصیلی شما هم با این گرایش سازگارتره.


#مشاورانه_اپلای (92)
سلام وقتتون به خیر من یک راهنمایی میخواستم ببینید من به نوروساینس شناختی و روانشناسی شناختی علاقه مند هستم برای اپلای سوالی که داشتم این من دارم برای کنکور روانشناسی عمومی میخونم اگه عمومی داشته باشم میتونم برای اون دوتا رشته اپلای کنم حقیقتش خیلی استرس دارم که چون عمومی بخونم نشه

پاسخ:
بله میتونید ولی اگه هدفتون علوم شناختیه چرا از همین ارشد واردش نمیشید؟ بهتره از ابتدا در مسیر هدف اصلیتون حرکت کنید.


🆔Telegram
🆔Instagram
🔸بعد از کارشناسی اپلای کنیم یا بعد از ارشد؟

✏️ کیمیا خوشرو

این سؤالیه که خیلی از بچه‌ها میپرسن. اولین جواب من اینه که خب طبیعتا هرچقدر شما زودتر به فکر اپلای بیفتید و براش اقدام کنید بهتره، اما تجربه نشون داده که برای اکثر دانشجوهای ایرانی، اقدام به اپلای بلافاصله بعد از کارشناسی منجر به شکست میشه و دلیلش هم اینه که توی این مقطع، اکثر افراد هیچ رزومه قابل توجهی ندارن و حتی دانشجوهای نخبه‌ که در نگاه اول به نظر میرسه رزومه‌شون قویه هم به احتمال زیاد ریجکت میشن.

چرا این اتفاق می‌افته؟
اجازه بدید جواب این سؤال رو با ذکر یک نمونه عینی براتون توضیح بدم.
خانم یلدا دریانی، دانشجوی دکتری روانشناسی اجتماعی در دانشگاه کارولینای جنوبی (آمریکا) و بنیانگذار پیج سافی فاند هستن که توی پست‌های بعدی براتون گزیده‌ای از تجربه ایشون در مورد اپلای رو قرار میدم و توصیه میکنم حتما این پست‌ها رو تا انتها بخونید.


#اپلای_آمریکا
#اپلای_دکتری
#اپلای_ارشد


🆔Telegram
🆔Instagram
🎓 تجربه اپلای برای آمریکا
🔹 مورد یلدا دریانی
▫️مقطع اول

خانم دریانی در دو مقطع برای اپلای اقدام کردن:

1️⃣ بعد از کارشناسی (برای دکتری مستقیم یا ارشد)
2️⃣ بعد از ارشد (برای دکتری)

مقطع اول: بعد از کارشناسی

برای ۱۰ دانشگاه خارجی رزومه فرستادن که از همه پروگرم‌های دکتری مستقیم ریجکت شدن و فقط برای دو پروگرم ارشد دعوت به مصاحبه شدن که هیچکدوم از اون‌ها هم به مرحله پذیرش نهایی نرسید.

♦️رزومه ایشون در این مرحله:

معدل ۱۹ و خورده ای
کارشناسی دانشگاه تهران
مسلط به SPSS
نمره تافل ۱۰۸
مدال نقره المپیاد روانشناسی
عضویت در انجمن‌های مختلف ایرانی
تجربه پژوهشی پروژه کارشناسی (منتشر نشده)
انجام پروژه‌های کلاسی در آزمایشگاه روانشناسی شناختی دانشگاه تهران


همونطوری که میبینید رزومه خانم دریانی خیلی خوب به نظرم میاد: معدل بالا، دانشگاه تهران، مدال نقره المپیاد، نمره زبان عالی و... اما چی باعث این همه ریجکتی شده؟!

🔻برای رسیدن به جواب باید مقطع دوم رو هم بررسی کنیم.

🆔Telegram
🆔Instagram
🎓 تجربه اپلای برای آمریکا
🔹 مورد یلدا دریانی
▫️مقطع دوم

مقطع دوم: بعد از ارشد

این بار اقدام به اپلای مجدد فقط برای ۳ دانشگاه و نتیجه:
پذیرش از دانشگاه کارولاینای جنوبی
فول فاند!!

♦️حالا رزومه ایشون در این مقطع رو ببینید:

ارشد روانشناسی بالینی دانشگاه تهران

دو مقاله چاپ شده آی اس آی؛ در یکی نویسنده دوم و در یکی نویسنده ۳+

دو مقاله چاپ نشده که قابل دسترس بود به صورت آنلاین

پژوهش در آزمایشگاه روانشناسی اجتماعی دانشگاه شهید بهشتی

آماده کردن پروپزال و شروع به کار در حوزه بین رشته‌ای روانشناسی بالینی و مورال سایکولوژي

پروژه جدا از پایان‌نامه در آزمایشگاه روانشناسی اجتماعی

پیوستن به مهم ترين انجمن روان شناسی اجتماعی به اسم Society for Personality and Social Psychology

طراحی مداخله برای attractiveness bias و وارد شدن به طرح پژوهشی استاد دانشگاه مک‌گیل (آشنا شدن با پژوهش استاد از طریق عضویت در انجمن)

برنده شدن جایزه Outstanding Research Award انجمن روانشناسی اجتماعی
 
نمره زبان ۱۱۴ 

یادگیری نرم افزار آماری R

🆔Telegram
🆔Instagram
🔥 عاملی که باعث شد خانم دریانی بار دوم پذیرش بگیره چی بود؟

تجربه پژوهشی !!!

همه میدونیم که توی ایران تجربه پژوهشی پیدا کردن خیلی سخته! از همون ب بسم الله نه تنها اساتید کمکی بهتون نمیکنن بلکه سنگ هم جلوی پاتون میندازن!
من خودم یادمه در دانشگاه بهشتی چه قدر ما درگیر انتخاب استاد راهنما بودیم، چون هیچکدوم ظرفیت نداشتن!!! این باعث میشد که گزینه هامون محدود بشه، کارمون به تعویق بیفته و کلی استرس بکشیم!

بعد از انتخاب استاد راهنما، تازه گرفتاری ها شروع میشد و باید پژوهش رو شروع میکردیم بدون اینکه کسی کمکمون کنه یا آموزشی ببینیم…

یلدا دریانی چی کار کرده در این شرایط؟
از همون اول متوجه شده که قرار نیست استاد راهنما و مشاور، راهنمایی و کمک خاصی بهش کنن! پس خودش دست به کار شده. تو اینترنت سرچ کرده که چطوری باید پروپزال بنویسه، آمار و روش تحقیقشو قوی کرده با کتاب خوندن و منابع اینترنتی.

یه چیزی که برای خودم خیلی جالب بود این بود که پروژه پژوهشی کارشناسیشو مقاله کرده برای ژورنال‌های خارجی فرستاده و از بازخوردی که از این ژورنال‌ها گرفته، دوباره جمع‌آوری داده کرده و طرح پژوهشیشو تغییر داده!
یعنی به جای این که منتظر بمونه تا استادش کارشو بخونه و توقع کمک و راهنمایی داشته باشه، خودش دست به کار شده و خیلی خیلی بهتر نتیجه گرفته!!

البته همین هم که وقتی اشتباهشو فهمیده کارو از اول شروع کرده خیلی قابل تقدیره! اغلب چیزی که تو ایران اتفاق میفته اینه که اساتید و (بالتبع دانشجوها) زمانی که مقاله‌شون رو برای ژورنال‌های خارجی میفرستن و ریجکت میشه، همون مقاله رو عینا برای ژورنال های دیگه میفرستن بدون اینکه تغییرش بدن… همین کارو ممکنه ۲۰ بار هم که شده امتحان کنن!!!

خب لابد یه مشکلی توی مقاله هست؟ نه؟ اساتید ایران خیلی به ریجکت شدن عادت دارن و وقتی هم بهشون گفته میشه آقا خود مقالتو درست کن، به کارشون ادامه میدن و با توکل و پافشاری مقاله رو برای ژورنال بعدی میفرستن!!

اما خانم دریانی متوجه میشه که این روش جواب نمیده و شروع کرده به اصلاح مقاله، همین پروژه که بعدا باهاش یک جایزه مهم انجمن روان شناسی بین المللی روان شناسی اجتماعی رو میبره تبدیل میشه به برگ برنده‌اش برای پذیرش در یک دانشگاه معتبر.

#پژوهش
#تجربه_اپلای


✏️ کیمیا خوشرو
دستیار پژوهشی دپارتمان «روش‌ها، شواهد و تأثیرات پژوهش سلامت» در دانشگاه مک‌مستر کانادا، دانش‌آموخته کارشناسی روانشناسی از هانترکالج نیویورک و کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی از دانشگاه شهید بهشتی تهران

🆔Telegram
🆔Instagram
2024/06/16 11:33:02
Back to Top
HTML Embed Code: