Шукаєш корисне заняття на літо та любиш англійську?👇

Благодійний  фонд «Мрія» запрошує волонтерів для допомоги у проведенні англійського табору🧐🙌😎

💥Насичені три дні з повним зануренням в англомовне середовище - це неймовірний досвід. Проте, на нашу думку, набагато цікавіше бути залученим до створення цього.

👉Тож якщо ти маєш декілька вільних годин та хотів би спробувати - реєструйся за посиланням.
https://forms.gle/9qz95WGVui2inyK9A

Умови:
⭐️участь у зустрічах волонтерів для підготовки табору (декілька годин на тиждень);
⭐️участь у таборі (4-6 серпня з 10:00 до 18:00);
⭐️перебування в Києві.

Про нас: mriya.team

Контакти: 067 393 17 04
З днем народження країно. З днем незалежності!

Слава Україні!
З нами Бог!
Духовна армія України 🇺🇦 pinned «Який формат постів вам цікавий?»
​​Авраам, який згрішив, - праведник?
Частина - 1

Авраам - батько віри.

Читати Біблію про Авраама дуже цікаво.

" І було слово Господнє до нього, і сказано: Не буде він твоїм спадкоємцем, але той, хто вийде з утроб твоїх, буде твоїм спадкоємцем. І вивів його геть і сказав: подивися на небо і порахуй зірки, якщо ти можеш порахувати їх. Сказав йому: стільки буде в тебе нащадків" (Бут 15: 4-5).

Зараз давайте дуже уважно прочитаємо 6-й вірш: "Авраам повірив Господу, і Він поставив йому це в праведність". (Бут 15:6)

Що означає "бути праведним", що є праведність?

Праведність - це антонім гріховності. Тому, якщо у людини є гріх, то вона - грішник, а якщо немає жодного гріха зовсім, то вона - праведник. За нашим звичним розумінням, щоб стати праведним, треба: робити добро, не грішити, дотримуватися десяти заповідей і жити тільки за Божим. Тому ви й намагаєтеся не грішити?

Ви працюєте, намагаєтеся робити добро? А якщо згрішите в чомусь, то маєте каятися і після цього знову і знову робити добро, щоб стати праведниками.

Але немає жодного праведника, який би так жив, роблячи одне добро.

Яким був Авраам? Одного разу Бог сказав йому: "Аврааме, вийди на вулицю!" І він вивів його на вулицю.

У той час не було електрики і не було освітлених міст, тому нічне небо мало бути дуже темним.

Глибокої ночі на чорному небі було дуже багато зірок. І Бог говорив Аврааму:

- Аврааме, подивися на ці зірки.
- Так, Господи, вони дуже красиві.
- Чи можеш ти їх порахувати?
- Ні, Господи, не можу.
- У тебе буде стільки ж нащадків, скільки цих зірок.

Авраам просто повірив у це слово.
"Так, у мене буде таке потомство! " Авраам ніколи не думав, що матиме стільки дітей, скільки зірок на небі, але він чув Слово Бога, який сказав, що Він дасть йому незліченне потомство. Авраам просто повірив у ці слова, а значить і прийняв їх.

Слово Бога відрізняється від наших слів. Слово Бога живе. У ньому є сила.

У першому розділі Євангелія від Іоанна написано, що "Спочатку було Слово і Слово було у Бога і Слово було"... Що?

"Слово було Бог. Воно було на початку у Бога. Все через Нього почало бути, і без Нього ніщо не почало бути, що почало бути. У Ньому було життя, і життя було світло людей". (Ін 1: 1-4).

А в 14-му вірші написано:
"І Слово стало плоттю, і жило з нами, сповнене благодаті й істини, і ми бачили славу Його, славу, як Єдинородного від Отця".

Слово Боже втілилося і прийшло у світ. Це і є Ісус Христос! Амінь?

Слово Бога є Бог, отже, відкидати слово Бога - це відкидати Самого Бога.

Приймати слово Бога означає прийняти Бога. Ось чому ми не омиваємося, не очищаємося від гріхів тим, що: плачемо; просимо прощення і молимося цілих сто днів; тримаємося за коріння сосен, кричачи: "Господь!"; говоримо язиками; пророкуємо; проливаємо гіркі сльози; ридаємо або голосимо.

Наші гріхи омиті, коли ми приймаємо Слово Бога в наші серця. Тоді наші гріхи омиваються.
Амінь! Амінь!...

(Продовження частина 2)
А ви вірите, що молитва праведного має велику силу?

#словодня
Давайте поміркуємо!

Еккл 10:2: "Серце мудрого тягне праворуч, а серце безумного ліворуч."

Який сенс закладений у цьому Слові на вашу думку?

Пишіть у коментарях 👇

#роздуми
Пророк який повертає сердця ізраїля до Господа

3 Цар 18:35-37: "І вода полилася довкола жертовника, і рів наповнився водою. Під час приношення вечірньої пожертви підійшов Ілля пророк до жертовника, і сказав: Господе, Боже Авраамів, Ісааків та Ізраїлів! Нехай спізнають цього дня, що Ти один Бог в Ізраїлі, і що я служник Твій і вчинив усе за словом Твоїм. Зачуй мене, Господе, почуй мене! Нехай спізнає народ оцей, що Ти Господь, Бог, і Ти навернеш серце їхнє до Тебе."

Бог робить не реальні речі, тому Ілія чинить так щоб навпаки вогонь не загорівся, він хоче показати, що не залежно від обставин, Бог діє, тому що вірив що Бог хоче повернути душі ізраїля від ваала до Себе, до того Бога який діє в тому місці де людина безпомічна

Бог присутній у всіх наших справах, коли ми помиляємось, коли хворіємо, коли щось не виходить. Бог не знаходиться в обставинах, Він їх дає аби людина випробувала Його силу, любов, турботу до себе.
Проповідь у Африці. Частина 1

📚 У дитинстві я дізнався про Африку, читаючи оповідання про Бармалея - людиножера, який харчувався дітьми. Там ще було таке висловлювання: "Не ходіть діти в Африку гуляти".

У дорослому житті мені натраплялися лише негативні новини про цей континент.

Отже, у мені сформувався певний стереотип: в Африку їхати не можна! 🚫 Там небезпечно.

Я не хотів проводити свій рік місіонерства в африканській країні, але Господь діє за іншими законами. Сам того до кінця не розуміючи, наприкінці 2017 року я вирушив до Південно-Африканської Республіки 🇿🇦

🙌 Зараз же я дякую Господу Богу за те, що Він відправив мене туди, руйнуючи мої упередження і темні думки. Південна країна африканського континенту стала найблагословенішим місцем для мене. Там я навчився подолати труднощі, спілкуватися з іншими людьми і звертатися до Бога при найменшій потребі.

💫 А проповідуючи Євангеліє англійською мовою, я зміг глибше розібратися у суті Святого Писання
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Духовна армія України 🇺🇦
Video message
3 фрази, які Ісус Христос ніколи
НЕ говорив ✝️ 🚫

1. Слухай своє серце

Єр 17:9: "Людське серце найлукавіше над все та невигойне, хто пізнає його?"

2. Будь вірний собі

Мт 16:24: "Промовив тоді Ісус учням Своїм: Коли хоче хто йти вслід за Мною, хай зречеться самого себе, і хай візьме свого хреста, та й іде вслід за Мною."

3. Вір в себе

Ів 14:6: "Промовляє до нього Ісус: Я дорога, і правда, і життя. До Отця не приходить ніхто, якщо не через Мене."
Рим 3:4: "Зовсім ні! Бож Бог правдивий, а кожна людина неправдива, як написано: Щоб був Ти виправданий у словах Своїх, і переміг, коли будеш судитися."
Як отримувати світло Боже?

1М 1:16-19: "І вчинив Бог обидва світила великі, світило велике, щоб воно керувало днем, і світило мале, щоб керувало ніччю, також зорі. І Бог умістив їх на тверді небесній, щоб світили вони над землею, і щоб керували днем та ніччю, і щоб відділювали світло від темряви. І Бог побачив, що це добре. І був вечір, і був ранок, день четвертий."

Місяць скільки отримує світло стільки і віддає. Бог є світло Він Сам світить і хоче через нас теж світити.

Якщо ми будемо вільно грішити та робити те що хочемо, то люди будуть думати що Бог так нас вчить. "Я по милості став спасенним, тому все отримую по милості, і не важливо як я живу і що роблю" думаючи так 99% людей не зможуть побачити через нас Бога, а навпаки це буде великий удар сатани.

Бог отримує славу Свою через своїх слуг, коли вони живуть вірою.
Коли ми все життя використовуємо людський спосіб, хоча добре знаємо як проповідувати Євангеліє. Тому маємо такі очі які дивляться на людину, та чекаємо допомоги тільки від людини.

Дуже важливо це отримувати світло, як місяць. Якщо ви не отримуєте спілкування зі служителями, то що ви можете віддати? Якщо ви самі не отримуєте світло від сонця то як можете відбивати світло?

Для того щоб в будинку працювали всі електричні прилади то потрібно підключитись до електростанції. Так само і нам необхідно підключитися до Слова Бога.

Пиши свою думку в коментарях 📝
від Луки 16:10: "Хто вірний в найменшому, і в великому вірний; і хто несправедливий в найменшому, і в великому несправедливий."
Рембрант "Повернення блудного сина"

Істинне покаяння

Якщо шпигун з Північної Кореї здається владі, то згідно з корейським законом його буде звільнено від покарання. Він буде вільний і може стати нашим сусідом.

Уряд надасть йому житло і роботу. Якщо я шпигун, то як я можу здатися владі? Хіба я скажу: "Сер, я планував підірвати міст, убити президента, викрасти військові секрети. Будь ласка, вибачте мене"? Зрозуміло, що шпигуни так не здаються владі.

Усе це: вибухи, вбивства, крадіжки - результат шпигунської діяльності. Якщо я захочу здатися, мені потрібно тільки сказати: "Я - шпигун". Уже потім усі інші справи, які я планував здійснювати, будуть мені прощені.

Зізнаючись, що я - шпигун, я каюся у шпигунській суті.

Коли ми визнаємо себе грішниками, ми каємося у своїй гріховній суті, а не в окремих гріхах. Це єдино вірний шлях покаяння.
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Місіонерська школа "Mriya Mission School" у Франкфурті, Німеччина, спеціально для українців, що проживають в Європі. Її метою є навчання основам Біблії та християнської віри.

Освітній проект надихнутий історією Йосипа, який символізує подолання труднощів з Божою допомогою, що має відображення у сучасних викликах України

Навчання в школі розпочнеться 5 лютого 2024 року. Заняття будуть проводитися українською, англійською або німецькою мовами.

Для реєстрації та отримання додаткової інформації можна звертатися за номером

+49 15164682600 (Наталя)
Одного разу одна іспанська письменниця, розповідаючи про своє життя, сказала таку фразу: "Ви знаєте, як ще можна розуміти слово "Бог"? Як Акронім Б-О-Г.
Знаєте, що це означає? Для неї це стало одкровенням. "Б.О.Г - Благодать Від Горя"

Вона у своєму житті зустріла багато труднощів, втратила близьких, хвороби. Але коли вона це зрозуміла, то через це в неї з'явилася Благодать Господня, через це в неї з'явилася в душі віра.

Тому вона сказала: "Був такий співак Леонард Коїн, і в нього є пісня (Асем) "Звернення" і в цій пісні є вірші, які звучать так: "У всьому є тріщини, але крізь ці тріщини світить світло.

У всьому є недоліки, тріщини, але через ці тріщини проникає світло до нас. Тож прослухавши цю пісню, вона каже: "Одні через ці тріщини бачать темряву, інші безвихідь, а я бачу Благодать Від Горя"
2024/05/14 07:06:42
Back to Top
HTML Embed Code: