Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Join us at “integrative health care” conference which be held on March 30, 2025, Montreal, Canada to learn novel techniques in “ painless vaginsl delivery by hypnosis “, Dr Fathi’s unique approaches.

https://lnkd.in/eSJBw7SW
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Take advantage of our early bird price!Profitez de notre tarif prévente! 
We’re excited to announce the final version of our conference poster and share the event links for both virtual and in-person attendance.
Join us for this transformative event as we explore how integrating allopathic medicine with complementary modalities can revolutionize the way we approach healthcare. This groundbreaking conference will bring together leading experts to delve into innovative therapies and strategies that address the interconnectedness of the brain, heart, gut, and reproductive health.
Be part of this important moment in healthcare evolution and learn from pioneers who are shaping the future of integrative medicine.
Register Now:
[Virtual Event Link]https://lnkd.in/eTSGB3TV
[In-Person Event Link]https://lnkd.in/eEQh257F
علاقمندان به شرکت آنلاین در کنفرانس « integrative health » که با سخنرانی آقای دکتر فتحی در مونترال کانادا برگزار می شود می توانند جهت ثبت نام آنلاین و برخورداری از تخفیفات ویژه ایرانیان با ایمیل ذیل ارتباط بگیرند
[email protected]
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
بخشی از یک انیمیشن آموزشی که به راهکارهای مدیریت افسردگی سالمندان می پردازد. خلاصه آن اهمیت فعال نگه داشتن سالمندان در فعالیت های خانوادگی و اجتماعی، گوش دادن فعال به آنها، عدم قضاوت ایشان، استفاده از دارو و آلترناتیوهایی همانند شناخت درمانی و مایندفولنس و درمانهای اینتگرتیو میباشد
به نظر می آید هدف هیپنوتیزم و تداعی آزاد هر دو روش دستیابی به ضمیر ناخودآگاه است، اما در حالی که هیپنوتیزم افراد را به سمت خلسه هدایت می کند تا از مقاومت آگاهانه عبور کند، تداعی آزاد افکار خود به خود را تشویق می کند تا مطالب ناخودآگاه را آشکار کند. روانکاوانی مانند فروید نسبت به هیپنوتیزم کمتر خوش بین بودند و تداعی آزاد را به عنوان روشی قابل اعتمادتر برای کشف تعارضات ناخودآگاه ترجیح می دادند. در. دنیای امروز هیپنوتیزم تکنبکهای هیپنوپروجکشن الهام گرفته از روانکاوی روند را تسهیل میکند ( مطالعات اسن الادین، جفری زایگ، میلتون اریکسون )
روانکاوی، آنگونه که به طور سنتی انجام می شود، شامل القای خلسه به روش هیپنوتیزم یا مدیتیشن نیست. با این حال، برخی از جنبه‌های تکنیک‌های روانکاوی، به‌ویژه تداعی آزاد، یک وضعیت آگاهی تغییر یافته خفیف ایجاد میکند که در آن افکار ناخودآگاه آزادانه‌تر ظاهر می‌شوند.
تفاوت هیپنوتیزم و تداعی آزاد را هم در ماهیت قائل نیستم بلکه در شکل اجرایی آن ها میبینم:
1. درگیری آگاهانه - در روانکاوی، بیمار کاملاً هوشیار و آگاه باقی می ماند، حتی اگر تشویق شود که افکار را آزادانه در جریان بگذارد.
2. بدون فرآیند القاء - بر خلاف هیپنوتیزم، روانکاوی از روش های القای رسمی برای تغییر آگاهی استفاده نمی کند.
3. تأکید بر بینش، نه تلقین- در حالت خلسه (مانند هیپنوتیزم)، افراد ممکن است بیشتر تلقین پذیر باشند. در مقابل، هدف روانکاوی خودآگاهی و تفسیر است، نه تأثیر مستقیم.

تشابهات اجرایی هم دارند از جمله:
• تمرکز عمیق و آرامش در هنگام تداعی آزاد یا تحلیل رویا ممکن است شبیه خلسه سبک باشد.
• الگوهای تکراری گفتار یا انعکاس طولانی مدت در مورد مطالب ناخودآگاه می تواند منجر به تغییر کمی وضعیت آگاهی شود.
• برخی از روانکاوان ( مثل یونگ) تخیل فعال را بررسی کردند، که می تواند ویژگی های خلسه مانند داشته باشد.

به طور خلاصه، در حالی که روانکاوی به خودی خود یک فرآیند القای فعالانه خلسه نیست، می تواند شرایطی را ایجاد کند که در آن محتویات ناخودآگاه به گونه ای ظاهر شوندکه ممکن است شبیه به خلسه سبک باشد.
در یک نگاه کلی تر و هستی نگرانه به نوعی، بسیاری از جنبه های زندگی شامل حالات خلسه مانند است. رفتارهای روتین، عادات، تمرکز عمیق و جذب عاطفی همگی می‌توانند حالت‌های هوشیاری تغییر یافته‌ای ایجاد کنند که در آن ما بصورت خودکار عمل می‌کنیم و به شدت درگیر یک تجربه خاص می‌شویم.
مصداق هایی عینی را ذکر میکنم تا این مفهوم و عقیده شخصی ام که « اساسا ما در خلسه هیپنوتیزمی زندگی میکنیم » بیشتر تبیین شود:

1. روال‌ها و عادت‌های روزانه – هنگامی که در همان مسیر رانندگی می‌کنیم، کارهای تکراری انجام می‌دهیم یا در تلفن‌هایمان غرق مکالمه میشویم، اغلب وارد حالت نیمه هوشیار و خودکار می‌شویم.
2. جذب عاطفی - احساسات قوی، مانند عشق، ترس یا هیجان، می توانند تمرکز ما را محدود کنند و ما را به طور موقت در یک تجربه "گم" کنند. آنگونه که حتی عقلانیت را معلق نماید ( که در جای خود منشا بسیار تعصبات کورکورانه و حتی عامل شرارت و جنگ یا عشق و قربانی شدن در آن میشود )
3. حالات جریان یافته در زندگی – فعالیت هایی مانند پخش موسیقی، نقاشی، یا ورزش می توانند جریانی خلسه مانند را القا کنند، جایی که به نظر می رسد زمان ناپدید می شود. ( پدیده time shrinking )
4. نفوذ اجتماعی و رسانه ها - تبلیغات، پیام های سیاسی و رسانه های اجتماعی اغلب با دور زدن تفکر انتقادی و ادراک راهنمایی کار می کنند، مانند هیپنوتیزم.
( در این آیتم سال ها قبل سخنرانی مفصل و اختصاصی تحت عنوان هیپنوتیزم و رسانه های اجتماعی کرده ام، فایل در آرشیو)
اما زندگی فقط در بعضی لحظات خارج از کنترل یک خلسه برما حرکت می کند آنهم نه بطور کامل بلکه در همان زمان تصمیم گیری ها هم حالات ایگو بر ما اثر گذارند :
• خودآگاهی و بازتاب به ما این امکان را می دهد که از الگوهای خودکار موقتا خارج شویم.
• تفکر انتقادی و تصمیم گیری نشان می دهد که ما ظاهرا همیشه شرکت کننده منفعل نیستیم.
• لحظه های حضور (ذهن آگاهی، گفتگوهای عمیق، تجربیات معنوی) به جای جذب خلسه مانند، آگاهی را افزایش می دهد.
( لذا از تکنیک های شناخت درمانی و تقویت ابگو تحت هیپنوتیزم میتوان بهره برد که در این خصوص توماس داود کتابی ارزشمند دارد که من در سال ۸۵ آنرا ترجمه کرده ام تحت عنوان شناخت درمانی هیپنوتیزمی)
بنابراین، در حالی که زندگی دارای عناصر خلسه مانند بسیاری است، همچنین پر از لحظات هوشیاری کنترل شده است که در آن ما به طور فعال واقعیت خود را شکل می دهیم.
به نظر من همه چیز در زندگی مطابق با تجربه، انتظارات، خواسته ها و تضادهای اولیه درونی ما پیش می رود.
آنها به ما فشار می آورند و ما فقط این کار و آن کار را انجام می دهیم، گاهی اوقات کمی کنترل روی آنها خواهیم داشت . ما در مورد اعتقادات درونی خود زندگی می کنیم یا از چیزی متنفریم، به عنوان مثال در تمام دنیا انسان ها از دیکتاتورها متنفرند زیرا از دیکته شدن رنج می برند، فیلمی را دوست داریم زیرا انگیزه های فرو خورده ما را نشان می دهد یا عمل می کند ، طرفدار مظلوم میشویم چون ناخودآگاه از ظلم بدمان می آید نه اینکه مظلوم را دوست داریم ، بعنوان مثال اگر سه نفر گانگستر یک گانگستر را کتک بزنند دلمان میخواهد آن که تک هست نهایتا پیروز شود یا سه نفر غالب سزای کارشان را ببینند و یادمان میرود که ان دیگری هم گانگستر بود چون درایو های ناخودآاه ما با مظلوم هم ذات پنداری میکند و به قول یونگ ناخودآگاه جمعی ما از ظلم بدش می آید
به نوعی همه ما مجری نوعی جبر روانی را هستیم ، جایی که تجربیات، انتظارات، آرزوها و درگیری های ما به طور ناخودآگاه اعمال، ترجیحات و حتی قضاوت های اخلاقی ما را شکل می دهند. این به خوبی با تفکر روانکاوانه، به ویژه ایده فروید که انگیزه های ناخودآگاه بسیار بیشتر از آنچه ما تصور می کنیم، بر تصمیمات ما تأثیر می گذارد، همخوانی دارد.

در واقع ما هیپنوتیزم شده خودمان هستیم جایی که ما بر اساس تجربیات داخلی گذشته خود به چهره های خارجی واکنش نشان می دهیم. به طور مشابه، ما به سمت فیلم‌ها، کتاب‌ها یا ایده‌های خاصی جذب می‌شویم، زیرا آنها با انگیزه‌ها یا درگیری‌های درونی ما طنین‌انداز می‌شوند، حتی اگر کاملاً از آن آگاه نباشیم.

با احترام
فتحی
Forwarded from Mehdi Fathi
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
سلام آقای دکتر وقتتون بخیر
ممنون از راهنمایی ها و درمان عالیتون
فوبیا من برطرف شد
و
آلان یه گربه کوچولو دارم
که اسمش پناه
10.1515_jcim-2024-0353.pdf
477.3 KB
جدیدترین مقاله هیپنوتیزمی با ایندکس بین المللی چاپ شد
Forwarded from Saaber Andargani
Forwarded from اتچ بات
دومین کنگره هیپنوتیزم آسیا در تابستان امسال در چین برگزار می‌شود . کنگره قبلی در ۲۰۱۹ در مشهد با حضور ۱۲۰۰ نفر از ۲۶ کشور از سراسر دنیا با شکوه و اقتدار به ریاست آقای دکتر فتحی و تعاملات آقای دکتر شهیدی با انجمن بین المللی هیپنوتیزم برگزار شد. کنگره پیش رو فرصت مناسبی جهت تبادلات علمی روزآمد در حیطه مداخلات هیپنوتیزمی است
www.hypnosis2025.com
Forwarded from اتچ بات
تدریس آقای دکتر فتحی در کنفرانس integrative medicine در مونترال کانادا، سی ام مارچ ( دهم فروردین )
2025/07/14 13:41:15
Back to Top
HTML Embed Code: