Telegram Web Link
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹دیدار معاون زنان رئیس جمهور ایران با رباب صدر

زهرا بهروز آذر، معاون زنان و خانواده رئیس جمهور، امروز ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ در مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر، با رباب صدر، مدیر مؤسسات خیریه امام موسی صدر در لبنان و خواهر امام صدر، دیدار و گفت‌وگو کرد.

🆔 @imammoussasadr
🔹گزارش دیدار معاون زنان و خانواده ریاست جمهوری با رباب صدر مدیر موسسات امام موسی صدر در لبنان

به گزارش مؤسسهٔ فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر، زهرا بهروز آذر، معاون زنان و خانواده رئیس جمهور، امروز ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ در مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر، با رباب صدر، مدیر مؤسسات خیریه امام موسی صدر در لبنان و خواهر امام صدر، دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار خانم‌ها بهروز آذر و رباب صدر دربارهٔ فعالیت‌های امام موسی صدر، مسئلهٔ گفت‌وگو و شرایط جاری لبنان صحبت و تبادل نظر کردند.

رباب صدر: امام موسی صدر نهضتی را برای زنان در لبنان شروع کردند. فعالیت اجتماعی برای زنان در جوامع عربی هنوز هم دشوار است. امام موسی صدر موقعیت زنان را بسیار ارتقا دادند: از جنبه اقتصادی، تحصیلی، فکری و فرهنگی. ما حتی به زنان یاد دادیم چطور پوشش آراسته داشته باشند.

مدیر مؤسسات خیریه امام موسی صدر، در ادامه، به موضوع گفت‌وگو و اهمیت آن پرداخت و گفت: امام موسی صدر گفت‌وگو را در لبنان شروع کردند. ایشان اولین روحانی مسلمانی است که مسیحیان را دعوت به گفت‌وگو کردند و برای سخنرانی به کلیسا رفتند.

بهروز آذر با استقبال از فعالیت‌های کانون گفت‌وگوی مؤسسه امام موسی صدر برای همکاری و استفاده از تجارب کانون و گسترش فعالیت‌های آن اعلام آمادگی کرد. وی افزود: الگوی رفتاری امام موسی صدر و این‌که چگونه توانستند ارزش‌های اجتماعی و انسانی را در فعالیت‌هایشان منتقل کنند، قابلیت ارائه و الگوبرداری در زمان حاضر را دارد و امیدواریم بتوانیم از این تجربیات استفاده کنیم.

وی افزود: مؤسسهٔ امام صدر در تهران هم فعالیت گفت‌وگویی دارند و ما مشتاقیم این فعالیت با کمک شما گسترش یابد تا بتوانند بیش‌تر در بین مردم کار کنند و موانع شرکت مردم در چنین برنامه‌هایی برطرف شود.

بهروز آذر در ادامه بر ضرورت آموزش ارزش‌های انسانی که از طریق خانواده منتقل می‌شوند، تأکید کرد و گفت: «مشی امام موسی صدر در این زمینه، الگویی است که امروز به آن نیاز داریم. تلاش‌هایی که ایشان برای انتقال ارزش‌های اخلاقی و انسانی در جامعه انجام دادند، آموزنده و الهام‌بخش است».

متن کامل این نشست را در اینجا بخوانید.

🆔 @imammoussasadr
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📽 ادیان یکی بودند و در خدمتِ هدفی واحد: دعوت به سوی خدا و خدمتِ انسان

امام موسی صدر، ۱۹ فوریه ۱۹۷۵ / ۳۰ بهمن ۱۳۵۳ در کلیسای کبوشیین، جملات مهمی درباره ادیان و نقش آنها در خدمت به انسان گفت که برای همیشه در حافظه تاریخ ماند. این اتفاق و موعظه روزه در کلیسا، حرکتی دیگر در ادامه فعالیت‌ها و تلاش‌های امام صدر برای گفت‌وگو میان ادیان بود.

متن کامل سخنان امام صدر در کلیسا در کتاب #ادیان_در_خدمت_انسان و نیز کتاب #دین_در_جهان_امروز با عنوان «ادیان در خدمت انسان» درج شده است.
اجرا و طراحی کلیپ از امین حسین علیپور

#برای_انسان_گرد_آمده_ایم

🆔 @imammoussasadr
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔹️گزیده‌ای از صحبت‌های رباب صدر، خواهر امام موسی صدر و مدیر موسسات امام صدر در لبنان، را درباره سخنرانی تاریخی امام صدر در کلیسای کپوشین بیروت می‌بینید.

کتاب ادیان در خدمت انسان را با بازگشت ۵درصد به کیف پولتان از اینجا تهیه فرمایید.

🆔 @imammoussasadr
موسسه امام موسی صدر
امروز ساعت ۱۶:۰۰ در موسسه امام موسی صدر منتظر دیدارتان هستیم.

هفت تیر،بالاتر از مسجد الجواد کوچه شریعتی پلاک ۱۰ واحد ۱و۲

🆔 @imammoussasadr
🔹گزارش تصویری نشست گفت‌وگوی ربوده شده

مستند گفت‌وگوی ربوده شده به زودی در آپارات و یوتیوب منتشر خواهد شد.

عکاس: علیرضا رمضانی

🆔 @imammoussasadr
🆔️ @dialoguecenter
▪️انا لله و انا الیه راجعون

با تاسف و تاثر و قلبی مالامال از اندوه، عروج پیر فتوا و فتوت و فرزانگی و فروتنی، مرد مردم‌داری و دین‌مداری، عالم بی‌ادعا و پهلوان بی‌ریا، دردآشنای محرومان و امید مستمندان، سید سفره‌دار و غمخوار، بازمانده نسل عیاران و جوانمردان، مرحوم آیت‌الله سيدمرتضى مستجاب الدعواتی (مستجابی) را به همه دوست‌داران و بازماندگان او تسلیت می‌گوییم.

آیت‌الله مستجابی برای ما، اعضای خانواده، قوت روح و روان و تکیه‌گاهی برای ایمان بود.
سرد و گرم روزگار و چرب و شیرین دنیا عیار عیاری و جوهر جوانمردی او را کمرنگ و بی‌مایه نساخت و تا بود، برای کسانش همه کس بود.

مسیر تلاش برای آزادی امام موسی صدر امروز یک پشتوانه پهلوان را از دست داد؛ هرچند دعای او در آسمان‌ها گیراتر و اراده خداوند از هر اراده‌ای بالاتر است.

روحت شاد و میهمان خاندان کرم باد، آقای سفره‌دار.
این ضایعه را به امام عصر ارواحنا فداه تسلیت می‌گوییم و به لطف بی‌انتها و جبران بی‌مزد و منت مهربان پروردگار چشم می‌دوزیم.

خانواده و موسسه امام موسی صدر

🆔 @imammoussasadr
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔹️آيت‌الله سید مرتضی مستجابی متولد سال ۱۳۰۲ شمسی در محله بیدآباد اصفهان است. وی یکی از برجستگان خاندان صدر و از دوستان نزدیک امام موسی صدر و چهره‌ای شناخته شده در میان رجال معاصر اصفهان است.

آیت‌الله مستجابی سال‌های مهمی از زندگی خود را صرف مبارزات سیاسی در کنار شخصیت‌های مذهبی و ملی ایران کرد، اما سالها بود که از عرصه سیاست فاصله گرفته و بیشتر به فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی پرداخت.

خاطرات ایشان با امام موسی صدر در کتاب یاران موافق منتشر شده است.

کتاب را با بازگشت نقدی ۵٪ به کیف پولتان از اینجا تهیه کنید.

#آیت_الله_مستجابی


🆔️ @imammoussasadr
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔹️گزارش تصویری از نشست گفت‌وگوی ربوده شده

گزارش مکتوب این نشست را در سایت موسسه بخوانید:
imamsadr.ir

#برای_انسان_گرد_آمده_ایم

🆔️ @imammoussasadr
🔹️پیگیری‌ها در زمینهٔ موضوع ناپدیدسازی اجباری سید موسی صدر ادامه خواهد داشت

📌کابینهٔ پیشنهادی نواف سلام، نخست‌وزیر لبنان امروز در پارلمان این کشور برنامهٔ کابینهٔ خود را براى كسب رأی اعتماد ارائه كرد.

در بخشی از برنامهٔ نواف سلام آمده است: دولت پیگیری‌ها را در زمینهٔ موضوع ناپدیدسازی اجباری سید موسی صدر ادامه خواهد داد.

#ناپدیدسازی_اجباری

🆔 @imammoussasadr
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔉 با صدای امام موسی صدر بشنوید:

💬 نقطه‌های بی‌پایان…
بخش سوم: استجابت دعا

«وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ ۖ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ ‎﴿سورهٔ بقره: ١٨٦﴾» این آیه در وسط آیات روزه است. بنابراین، آشکارا میان دعا و استجابت دعا و روزه ارتباط وجود دارد. بنابراین، ماه رمضان زمان استجابت دعاست. و دعا در این حالت، حال صفای قلب، حال دوری آدمی از کینه‌ها، حال بینش انسان و احساس کردن مسائل دیگران و صبر اوست. در این حالت است که شرایط دعا فراهم است و دعای آدمی مستجاب می‌شود. و در نتیجه ماه رمضان‌مان در سرنوشتمان تأثیر می‌گذارد. بدین اعتبار که رسیدن آدمی به درجه‌ای عالی از مقام استجابت دعا عادتا در دههٔ آخر (ماه رمضان) است چرا که زمان طولانی از روزه گذشته است.‏

— سید موسی صدر، کتاب حدیث سحرگاهان

📚 کتاب‌های تفسیری امام صدر:
imamsadr.ir/product-tag/تفسیر-قرآن/

#نقطه‌_های_بی_پایان #تفسیر
🆔@imammoussasadr
2025/07/01 09:05:02
Back to Top
HTML Embed Code: