Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 چرا مشتریان از رقبای شما خرید می‌کنند؟

🌐 @import_export
فولکس واگن به چین می رود؟

فولکس واگن به تازگی مذاکراتی با شرکای چینی برای سرمایه‌گذاری در اروپا انجام داده است، اما سخنگوی این شرکت از اظهارنظر در مورد خرید کارخانه‌های فولکس واگن خودداری کرد. اولیور بلوم، مدیرعامل فولکس واگن، تاکید کرد که سرمایه‌گذاری در اروپا به ایجاد ارزش و شغل کمک می‌کند و به آن نگاه مثبتی دارد. این مذاکرات بیشتر بر روی برنامه‌های سرمایه‌گذاری شرکای چینی در اروپا متمرکز بوده و فولکس واگن در حال بررسی راه‌حل‌های بلندمدت برای دو کارخانه آلمانی خود در درسدن و اوسنابروک است که قرار است در سال‌های آینده تولید خود را متوقف کنند.

به گزارش پایگاه خبری واردات و صادرات، فولکس واگن دارای سه شریک سرمایه‌گذاری مشترک در چین شامل جک، فاو و سایک موتور است و همچنین در استارتاپ چینی اکسپنگ سرمایه‌گذاری کرده است که هیچ‌یک در حال حاضر امکانات تولید در اروپا را ندارند. با وجود اینکه بسیاری از خودروسازان چینی به ساخت کارخانه در اروپا علاقه‌مند هستند، اما تاکنون تمایل چندانی برای خرید یا ساخت کارخانه‌های جدید در آلمان که به هزینه‌های بالای انرژی و نیروی کار معروفند، نشان نداده‌اند.

@import_export
​​درخواست رئیس اتاق بازرگانی ایران از مجمع تشخیص مصلحت نظام درمورد FATF

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام خواست که با نگاه به آخرین رهنمودهای مقام معظم رهبری در زمینه لوازم «تحول» در جامعه مسلمین، تصمیمی راهگشا، قاطع و تمام‌کننده به نفع اقتصاد ایران اتخاذ نمایند.

به گزارش ایرنا از اتاق بازرگانی ایران، صمد حسن‌زاده در یادداشتی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در روز مبعث نوشت: امروز کشور ایران با مشکلات اقتصادی عدیده‌ای روبه‌رو است. تحریم‌ها، مشکلات داخلی و عدم بهره‌برداری کامل از ظرفیت‌های موجود، از جمله موانعی هستند که رشد و توسعه اقتصادی را به چالش کشیده‌اند. با توجه به شرایط ویژه و نیاز مبرم به همکاری و هم‌افزایی، می‌توان امیدوار بود که با تکیه بر عقلانیت، اتحاد و تعامل سازنده و پرهیز از هر گونه اختلافات داخلی نمایشی و بی‌حاصل، این چالش‌ها را پشت سر بگذاریم.

حسن زاده با بیان اینکه بیانات اخیر مقام معظم رهبری و رئیس‌جمهوری در جمع مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی به نوعی نقشه راه پیش روی سیاست خارجی کشورمان را نیز ترسیم ‌کرد، افزود: این بیانات و نکاتی که دکتر پزشکیان در زمینه رفع اختلاف با دیگر کشورها و گسترش تعامل بویژه با کشورهای همسایه مطرح کرد، پیام روشنی در زمینه آمادگی عالی‌ترین مقامات نظام جمهوری اسلامی ایران برای گسترش و تقویت مناسبات بین‌المللی به شمار می‌آید.

رئیس اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: اگرچه بخشی از مشکلات اقتصادی ایران به عوامل خارجی وابسته است؛ اما تجربه کشورها نشان می‌دهد، آنها که توانسته‌اند در برابر بحران‌ها ایستادگی کنند، با استفاده از تدبیر درست و عقلانیت در تصمیم‌گیری‌ها، موفق به غلبه بر مشکلات اقتصادی شده‌اند. مردم ایران که همواره در سخت‌ترین شرایط پشت سر نظام و دولت ایستاده‌اند، اکنون چشم به همت و همدلی مسئولان دوخته‌اند تا گره‌های اقتصادی کشور گشوده شود. در این راستا، تأکیدات مقام معظم رهبری و رئیس‌جمهور به‌ویژه در روز عید مبعث، بیش از پیش اهمیت پیدا می‌کند.

👈 ادامه مطلب...

🌐 @import_export
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 تعریف بازار بورس در یک انیمیشن محصول سال ۱۹۵۲

🌐 @import_export
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎧 کتاب صوتی قلعه حیوانات
(قسمت اول)

کتاب قلعه حیوانات با عنوان اصلی (Animal Farm) نخستین بار در سال ۱۹۴۵ منتشر شد. جورج اورول این کتاب را در طول جنگ جهانی دوم نوشت و در آن از استبداد طبقه‌ی حاکم شوروی انتقاد کرد. این کتاب درواقع نقدی به نظام سرمایه‌داری است اما به باور بسیاری از خوانندگان، قابل تعمیم دادن به اغلب نظام‌های سیاسی و خیزش‌های شعارگونه و انقلابی نیز هست.

🌐 @import_export
​​خودرو‌های برقی وارداتی نیاز به مجوز محیط زیست ندارند

سازمان توسعه تجارت ایران در بخشنامه‌ای اعلام کرد که ثبت سفارش، ترخیص و شماره‌گذاری وسایل نقلیه برقی نیازی به استعلام از سازمان حفاظت محیط زیست ندارد.

به گزارش ایرنا، سازمان توسعه تجارت ایران با ارسال نظر معاونت محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست به گمرک، بر «عدم نیاز به اخذ نظر سازمان حفاظت محیط زیست در فرآیند ثبت سفارش، ترخیص و شماره‌گذاری وسایل نقلیه برقی اعم از سنگین، سبک و موتورسیکلت» مستند به ماده ۴ آیین‌نامه اجرایی ماده ۲ قانون هوای پاک» تأکید کرده است. این بخشنامه ۱۵ بهمن ماه به گمرک ارسال شده است.

پیش از این معاونت محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست در نامه‌ای به سازمان توسعه تجارت و گمرک ایران، تأکید کرده بود که با توجه به انطباق کامل وسایل نقلیه برقی اعم از سنگین، سبک و موتورسیکلت با ضوابط و استاندارد‌های محیط زیستی که فاقد هرگونه انتشار آلاینده‌های احتراقی و تبخیری هستند و همچنین در راستای کاهش تشریفات اداری و فرآیند‌های صدور گواهی‌های محیطی، همه گواهی‌های ثبت سفارش، ترخیص و شماره‌گذاری وسایل نقلیه برقی بدون اخذ استعلام نظر این سازمان صورت گیرد.

🌐 @import_export
​​سهمیه واردات رسمی برای ته لنجی‌ها تعیین شد

محمدعلی دهقان دهنوی رئیس کل سازمان توسعه تجارت با اشاره به برگزاری نخستین جلسه کارگروه ساماندهی تجارت مرزی، گفت: موضوع سهمیه واردات رسمی ملوانان و ته لنجی‌ها مورد بررسی قرار گرفت. اعضای کارگروه موافقت کردند به لنج‌هایی که در بنادر مشخص شده حضور دارند و فهرستشان در سازمان بنادر ثبت شده، اجازه یک سفر برای واردات داده شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، معاون وزیر صمت گفت: سهمیه ملوانی ۷ درصد میزان واردات سال گذشته در نظر گرفته شده و در این مرحله که سفر اول محسوب می‌شود محدودیتی برای لنج‌ها در نظر گرفته نشده و ملوانان به اندازه ظرفیت لنج‌هایشان می‌تواند برای واردات تصمیم‌گیری کنند. این مجوز از زمان ابلاغ یعنی ماه جاری تا مرداد سال آینده صادر شده است.

🌐 @import_export
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎧 کتاب صوتی قلعه حیوانات
(قسمت دوم)

کتاب قلعه حیوانات با عنوان اصلی (Animal Farm) نخستین بار در سال ۱۹۴۵ منتشر شد. جورج اورول این کتاب را در طول جنگ جهانی دوم نوشت و در آن از استبداد طبقه‌ی حاکم شوروی انتقاد کرد. این کتاب درواقع نقدی به نظام سرمایه‌داری است اما به باور بسیاری از خوانندگان، قابل تعمیم دادن به اغلب نظام‌های سیاسی و خیزش‌های شعارگونه و انقلابی نیز هست.

🌐 @import_export
سازمانهای موفق در دوران رکود چه می‌کنند؟

🌐 @import_export
​​قیمت زعفران به ۱۱۰ میلیون تومان نزدیک شد!

بازار زعفران در روز‌های اخیر نوسان قیمت شدیدی را پشت‌سر گذاشته است. چنانکه به گفته نایب‌رئیس شورای ملی زعفران، قیمت آن در دو هفته گذشته ۲۰ تا ۲۵ درصد افزایش داشته است.

به گزارش تجارت نیوز، بررسی سایت‌ها و فروشگاه‌های اینترنتی حاکی از آن است که زعفران طلای سرخ با قیمت ۱۰۸ میلیون تومان به ازای هر کیلوگرم به فروش می‌رسد. همچنین زعفران سوپر نگین طبیعی فله ۱۰۱ میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است. زعفران پوشال قائنات فله ۹۶ میلیون تومان و زعفران سرگل صادراتی فله هم ۹۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان خرید و فروش می‌شود. درحال حاضر، زعفران نگین سوپر اتویی قلمدار سرفصل فله هم به‌عنوان یکی از گران‌ترین انواع زعفران، ۱۰۹ میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است. اطلاعات به دست آمده حاکی از آن است که زعفران دسته ۶۷ میلیون تومان به ازای هر کیلوگرم از کشاورز خریداری می‌شد؛ اما حالا قیمت آن به ۷۰ میلیون تا ۸۱ میلیون تومان رسیده است.

غلامرضا میری، نایب‌رئیس شورای زعفران، در گفت‌وگو با ایلنا درباره علت افزایش قیمت این محصول توضیح داد: یکی از دلایل اصلی این افزایش قیمت، تغییر الگوی فروش این کالا توسط کشاورزان نسبت به سال‌های گذشته است. چراکه در دوماه گذشته همزمان با شروع فصل برداشت زعفران، کشاورزان بر خلاف سال‌های گذشته تمام محصول خود را به صورت یک‌جا به فروش نرساندند و تنها به اندازه نیاز محصول خود را به بازار عرضه کردند. درحال حاضر عرضه زعفران در بازار کاهش یافته اما همچنان تقاضا برای آن وجود دارد که همین امر باعث افزایش قیمت این محصول شده است. البته به گفته این فعال صنفی، نرخ فعلی، قیمت واقعی زعفران است و با این روش کشاورزان مانع از عرضه بی‌رویه این محصول به بازار شده‌اند. با این روش، سود حاصل از کشت، نصیب خود کشاورز می‌شود.

چندی پیش، علی حسینی، عضو شورای عالی زعفران، درباره نابسامانی موجود در بازار زعفران در گفت‌وگو با تجارت‌نیوز تصریح کرد: نوسان موجود در بازار، حاصل روندی است که دلالان در بازار ایجاد کرده‌اند. چراکه عده‌ای از این دلالان برای فریب مردم خود را تاجر و یا تولید‌کننده زعفران معرفی می‌کنند و در زمان مناسب و با شایعه‌پراکنی‌هایی نظیر سقوط قیمت‌ها، نبود خریدار در بازار و.... زعفران را از کشاورز خریداری کرده و آن را احتکار می‌کنند. دلالان بعد از جمع‌آوری زعفران از سطح بازار، شایعاتی همچون کمبود محصول، خالی شدن انبار‌ها و غیره را منتشر می‌کنند. این افراد با ایجاد ناامنی در روند عرضه و تقاضا هم باعث متضرر شدن کشاورزان می‌شوند و هم خریداران را مجبور به خرید این محصول با قیمت‌های بالا می‌کنند.

👈 ادامه مطلب...

🌐 @import_export
کریدور واخان؛ راه نجات یا بزرگراهی به ناکجاآباد!

حکومت طالبان در افغانستان قصد دارد بزرگراهی از طریق کریدور واخان، یک منطقه کوهستانی دورافتاده در شمال شرقی افغانستان، احداث کند تا مناطق مرکزی این کشور را به چین متصل نماید. این پروژه با هدف تبدیل شدن این کشور به یک هاب تجاری جهانی است که می‌تواند زمان سفر بین آسیای مرکزی و چین را کاهش دهد و تجارت منابع نادر مانند لیتیم، کبالت و طلا را تسهیل کند. کریدور واخان حدود ۳۵۰ کیلومتر طول دارد و عموماً یک منطقه خالی از سکنه است. دولت طالبان‌ امیدوار است که با تکمیل این کریدور بتواند وابستگی خود به پاکستان را کاهش دهد. اگرچه چین نیز علاقه‌مند به همکاری برای گشایش این کریدور است، اما نگرانی‌های امنیتی پکن مانع پیشرفت بیشتر شده‌ است.

به گزارش پایگاه خبری واردات و صادرات، اقتصاد افغانستان پس از قدرت‌گیری طالبان دچار فرسودگی شده‌ و محدودیت‌های فزاینده بر زنان باعث منزوی شدن اقتصادی کشور نیز شده‌ است. بسیاری از دولت‌ها و سازمان‌های بین‌المللی تمایل ندارند در چنین شرایطی در افغانستان سرمایه‌گذاری انجام دهند. حملات مداوم شبه‌نظامیان اسلام‌گرا امنیت را تحت تأثیر قرار داده‌ است و حتی گاهی اوقات بازدیدکنندگان چینی هدف قرار می‌گیرند. این موضوع باعث افزایش ریسک برای سرمایه‌گذاران خارجی می‌شود. اگرچه شرکت‌های چینی قرارداد‌های زیادی برای استخراج مواد معدنی نادر بسته‌اند، اما پکن تاکنون تمایل چندانی به پذیرش پروژه‌های بزرگ زیربنایی نشان نداده‌ است؛ احتمالاً به دلیل نگرانی‌ها دربارهٔ ثبات سیاسی منطقه.

کریدور واخان نه تنها یک مسیر تجاری مهم بلکه دارای اهمیت استراتژیک نیز هست؛ اما هزینه بالای ساخت جاده‌ای در چنین محیطی کوهستانی بسیار زیاد خواهد بود. تحقق کامل آرزو‌های توسعه‌ای نیازمند حمایت مالی گسترده‌تر بین‌المللی یا داخلی خواهد بود که فعلاً دور از دسترس به نظر می‌رسد، مگر اینکه شرایط سیاسی بهبود یابد یا حمایت جدی‌تر کشور‌های دیگر دریافت گردد. برخی افراد محلی مانند محمد ولی بغلانی معتقدند که دوران طلایی نزدیک است، اما تحقق کامل این آرزو‌ها نیازمند تغییراتی بنیادین در سیاست داخلی افغانستان یا جذب سرمایه‌گذاری خارجی بیشتر خواهد بود.

برنامه‌های چین برای احیای جاده ابریشم مدرن (کمربند-جاده) شامل شبکه‌ای گسترده از جاده‌ها و مسیر‌های دریایی بین قاره‌ای است. اگر موفق شود، ممکن است افغانستان دوباره جایگاه خود را بعنوان نقطه کلیدی تجاری بازیابد. تحقق کامل چنین برنامه‌هایی نیاز به ثبات سیاسی، همکاری‌های منطقه‌ای وسیع‌تر، و تأمین مالی قابل توجه دارد. سیستم بانکی افغانستان همچنان تحت فشار‌های بین‌المللی قرار دارد. عدم حمایت مالی جهانی بخاطر سرکوب زنان و منزوی بودن سیاسی، سبب عدم پیشرفت برخی پروژه‌ها شده است. اکثر کشور‌های غربی هنوز تمایل ندارند مستقیماً در افغانستان سرمایه‌گذاری کنند. کمک‌های انسانی و مالی خارجی نیز معمولاٌ از طریق سازمان‌های غیردولتی انجام می‌شوند.

👈 ادامه مطلب...

🌐 @import_export
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 فرمول مخفی صندوق‌های سرمایه‌گذاری

🌐 @import_export
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 روش‌های خلق ثروت در کشورهای مختلف

🌐 @import_export
​​توسعه ترانزیت و زیرساخت‌ها در دستور کار ایران و ترکمنستان

ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری‌های حمل‌ونقلی، افزایش ترانزیت، راه‌اندازی خطوط ریلی و دریایی، تبادل داده‌های الکترونیکی و تقویت زیرساخت‌ها تأکید کردند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سعید رسولی معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی در نشست با رشید مردوف وزیر امورخارجه ترکمنستان بر استفاده حداکثری از ظرفیت‌های حمل‌ونقل ترکیبی و زیرساخت‌های دو کشور تأکید کرد و خواستار ایجاد تعرفه رقابتی، افزایش تبادلات مرزی، تبادل روزانه ۴۰۰ واگن از مرز سرخس و ۱۰۰ واگن از مرز اینچه‌برون، تبادل داده‌های الکترونیکی و راه‌اندازی مراکز لجستیک در بنادر شد.

وی همچنین، پیشنهاداتی از جمله راه‌اندازی خط کشتیرانی لاینر بین بندر‌امیرآباد و بندر ترکمن‌باشی، توسعه پرواز‌های مستقیم، تحقق ۲۰ میلیون تن ترانزیت تا ۲۰۲۵، فعال‌سازی توافقنامه‌های حمل‌ونقل منطقه‌ای و اولویت تردد کامیون‌های ترانزیتی به شیوه حمل یکسره را مطرح کرد.

رشید مردوف، وزیر امور خارجه ترکمنستان، ضمن موافقت با پیشنهادات ایران، به تشریح پروژه‌های راه‌سازی کشورش پرداخت. مقرر شد شرکت‌های ایرانی برای صدور خدمات فنی-مهندسی معرفی شوند. همچنین، برگزاری نشست هماهنگی برای فعال‌سازی موافقتنامه عشق‌آباد و کریدور مربوطه پس از ماه رمضان با میزبانی ایران پیشنهاد شد.

🌐 @import_export
​​تأثیر جنگ تعرفه‌ای آمریکا بر تجارت جهانی و اقتصاد ایران

عضو اتاق بازرگانی ایران با اشاره به تأثیرات تصمیمات جدید تعرفه‌ای آمریکا، تأکید کرد: این سیاست‌ها باعث کاهش تجارت جهانی، افزایش تورم، تقویت دلار و در نهایت اقتصاد ایران را تحت تأثیر قرار خواهد داد، البته که تنش میان آمریکا و چین می‌تواند فرصتی برای کاهش فشار تحریم‌های نفتی بر ایران ایجاد کند.

به گزارش ایسنا، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، به‌تازگی برنامه‌هایی برای اعمال تعرفه‌های جدید بر واردات از مکزیک، کانادا و چین اعلام کرده است. بر اساس این طرح، تعرفه ۲۵ درصدی بر کالا‌های وارداتی از مکزیک و کانادا و ۱۰ درصدی بر واردات از چین اعمال خواهد شد. ترامپ تأکید کرده است که هیچ اقدامی از سوی این کشور‌ها نمی‌تواند مانع از اجرای این تعرفه‌ها شود.

این تصمیمات با واکنش‌های تندی از سوی کشور‌های هدف مواجه شده است. جاستین ترودو، نخست‌وزیر کانادا، اعلام کرده که این کشور فوراً با اقدامات متقابل قهرآمیز به این تعرفه‌ها پاسخ خواهد داد و افزوده که کانادایی‌ها ممکن است در روز‌ها و هفته‌های آینده با روز‌های دشواری روبه‌رو شوند.

کلودیا شینبائوم، رئیس‌جمهور مکزیک، نیز اظهار داشته که با خونسردی منتظر تصمیم ترامپ برای تعرفه خواهد بود و آماده ادامه گفت‌وگو‌های مرزی است. وی قبلاً نیز گفته بود مکزیک تلافی خواهد کرد و استدلال کرده بود که تعرفه‌های ترامپ به قیمت ۴۰۰ هزار شغل در ایالات‌متحده تمام می‌شود و قیمت‌ها را برای مصرف‌کنندگان آمریکایی افزایش می‌دهد.

سخنگوی سفارت چین در واشنگتن نیز با انتقاد از تعرفه‌های جدید گفته است که در جنگ تجاری یا جنگ تعرفه‌ای که به نفع هیچ‌یک از طرفین و جهان نیست، برنده‌ای وجود ندارد.

تحلیلگران اقتصادی هشدار داده‌اند که این تعرفه‌ها می‌تواند به افزایش قیمت کالا‌های مصرفی در آمریکا منجر شود و مصرف‌کنندگان آمریکایی ممکن است با افزایش قیمت مواد غذایی از جمله گوشت و محصولات لبنی تا میوه و سبزی‌های تازه مواجه شوند. همچنین، پیش‌بینی می‌شود که تصمیم ترامپ برای اعمال تعرفه‌های جدید، اقدامات تلافی‌جویانه را به همراه داشته باشد و به‌طور بالقوه بیش از ۲. ۱ تریلیون دلار تجارت سالانه ایالات‌متحده با کانادا، مکزیک و چین را مختل کند.

سید حمید حسینی، عضو اتاق بازرگانی ایران، در گفت و گو با ایسنا، درباره تأثیرات این تصمیم‌گیری‌ها بر تجارت ایران اظهار کرد: در دو دهه اخیر رشد بخش تجارت بیش از رشد تولید ناخالص ملی کشور‌ها بوده و گا‌هاً تجارت جهانی دو تا سه برابر تولید ناخالص ملی رشد کرده است، جنگ تعرفه‌ها باعث کاهش تجارت جهانی می‌شود و دسترسی بسیاری از کشور‌ها به بازار ۳۸۰۰ میلیارد دلاری آمریکا را محدود می‌کند.

👈 ادامه مطلب...

🌐 @import_export
مسدود شدن حساب واسطه‌های ارزی ایران در دبی

گزارش‌ها حاکی از آن است که حساب‌های بسیاری از تراستی‌های دبی که نقش کلیدی در انتقال ارز برای تجار ایرانی داشتند، مسدود شده یا در لیست سیاه قرار گرفته‌اند. بیش از ۸۰ درصد تراکنش‌های ارزی که از طریق این واسطه‌ها انجام می‌شد، اکنون متوقف یا به‌شدت محدود شده است. این موضوع باعث افزایش فشار بر واردکنندگان و فعالان اقتصادی گردیده است.

برخی معتقدند افشای اطلاعات این تراستی‌ها عامل اصلی این اتفاق است، درحالی‌که برخی دیگر تأکید دارند که سیاست‌های جدید بانک مرکزی، از جمله عدم تخصیص ارز و حذف برخی روش‌های تأمین ارز، دلیل اصلی مشکلات ارزی اخیر است.

تراستی (Trustee) به افراد یا شرکت‌هایی گفته می‌شود که به‌عنوان واسطه در انتقال ارز بین کشورها فعالیت می‌کنند. این افراد معمولاً در کشورهایی مثل امارات (دبی) حضور دارند و به کمک شبکه‌های بانکی و صرافی‌ها، پول را از ایران به سایر کشورها (مثل چین، ترکیه یا اروپا) منتقل می‌کنند. تراستی‌ها مبلغ ریالی را در ایران دریافت و معادل دلاری یا یوانی آن را به حساب مقصد در خارج از کشور واریز می‌کند.

🌐 @import_export
​​سومین همایش اقتصادی خزر در تهران برگزار می‌شود

مدیر کل دفتر آسیای میانه، قفقاز و روسیه سازمان توسعه تجارت ایران از برگزاری همایش اقتصادی کشور‌های حاشیه دریای خزر با حضور نخست وزیران و وزیران کشور‌های روسیه، ترکمنستان، قزاقستان و جمهوری آذربایجان در تاریخ ۲۹ و ۳۰ بهمن ماه سال جاری به میزبانی معاون اول ریاست جمهوری خبر داد.

به گزارش ایرنا از سازمان توسعه تجارت ایران، اکبر گداری روز چهارشنبه با اشاره به برگزاری همایش اقتصادی خزر با حضور نخست وزیران و وزیران کشور‌های روسیه، ترکمنستان، قزاقستان و جمهوری آذربایجان، افزود: معرفی و آشنایی با دستاورد‌ها و آخرین وضعیت همکاری‌های اقتصادی، تجاری، علمی و فناوری، بهداشت و سلامت، انرژی، مالی، گردشگری، تقویت سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد و موضوعات لجستیک مرتبط با حوزه کشور‌های حاشیه دریای خزر از جمله مهمترین اهداف این همایش است.

گداری با بیان اینکه برنامه‌ریزی برگزاری هفت پنل تخصصی روز نخست همایش را سازمان توسعه تجارت ایران انجام داده است، تصریح کرد: در زمینه‌های توسعه همکاری، تجاری، صنعتی و کشاورزی، توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت، همکاری اقتصادی، گمرکی، بانکی و سرمایه‌گذاری، با مسئولیت وزارت امور اقتصادی و دارایی، همکاری‌های حمل و نقلی و ترانزیتی و خدمات فنی و مهندسی، توسط وزارت راه و شهرسازی، همکاری‌های زیست محیطی، بهداشتی و گردشگری، با مسئولیت سازمان حفاظت محیط زیست، همکاری‌های انرژی (نفت و گاز برق و انرژی‌های تجدیدپذیر) توسط وزارت نفت و نیرو، همکاری‌های علمی و فناوری با مسئولیت معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور، همکاری‌های رؤسای اتاق‌های بازرگانی توسط اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، انجام شده است.

مدیر کل دفتر آسیای میانه، قفقاز و روسیه سازمان توسعه تجارت ایران بیان داشت: روز دوم همایش نخست وزیران پنج کشور با امضای بیانیه پایانی در خصوص راهکار‌های توسعه هر چه بیشتر همکاری‌ها و پیگیری دوره‌ای توافقات توسط وزرای مرتبط اجرای موافقتنامه به تفاهم خواهند رسید.

👈 ادامه مطلب...

🌐 @import_export
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 فیلم سینمایی سوداگران
(The Company Men, 2010)

كارگردان: جان ولز

بازیگران: بن افلک، کوین کاستنر، کریس کوپر، تامی لی جونز، رزمری دویت، ماریا بلو، کریگ تی. نلسن، امان واکر، دینا اسکلسن، پاتریشیا کالمبر، کدی هافمن، تونیه پاتانو، ماریان پلانکت

خلاصه داستان: فیلم سوداگران یا مردان شرکت، در مورد روابط کاری افرادی است که در یک شرکت بزرگ کار می‌کنند اما به تدریج شرکت به سمت ورشکستگی می‌رود و کارمندان خود را اخراج می‌کند. این اتفاق، تاثیر بزرگی بر زندگی و روابط خانوادگی کارمندان می‌گذارد...

🌐 @import_export
2025/07/13 06:18:07
Back to Top
HTML Embed Code: