Telegram Web Link
خبرگزاری رویترز گزارش می‌دهد: آمریکا تدوین استراتژی فشار بر روسیه را متوقف کرد

به گزارش رویترز به نقل از سه مقام آمریکایی، دولت رئیس‌جمهور دونالد ترامپ کار بر روی استراتژی اعمال فشار بر روسیه را متوقف کرده است.
در این گزارش آمده است: «در هفته‌های اخیر، دولت ترامپ فعالیت کارگروه بین‌دستگاهی که برای تدوین راهکارهای فشار بر روسیه به‌منظور تسریع مذاکرات صلح با اوکراین تشکیل شده بود را تعلیق کرد.»

به گفته منابع خبرگزاری، این گروه از بهار گذشته کار بر روی سند مربوطه را آغاز کرده بود، اما در ماه مه سرعت کار کاهش یافت؛ چراکه برای همه روشن شد رئیس کاخ سفید تمایلی به اتخاذ موضعی سخت‌گیرانه‌تر در برابر مسکو ندارد.

ترامپ از آغاز دوره ریاست‌جمهوری خود همواره از به‌کارگیری اقدامات قهرآمیز برای فشار بر روسیه خودداری کرده است. همان‌طور که رسانه‌های مختلف گزارش داده‌اند، رئیس‌جمهور نگران است چنین رویکردی تأثیر منفی بر روند مذاکرات مربوط به اوکراین بگذارد.

این امر شامل اعمال تحریم‌های جدیدی که برخی از نمایندگان کنگره آمریکا خواستار آن هستند نیز می‌شود. به‌عنوان نمونه، در اول آوریل، طرح قانونی سناتور لیندسی گراهام - که به مواضع ضدروسی شهرت دارد - با عنوان «قانون تحریم‌های روسیه ۲۰۲۵» به سنا ارائه شد. این سند محدودیت‌هایی را علیه مسکو به بهانه امتناع ادعایی آن از مذاکره برای حل‌وفصل وضعیت اوکراین یا نقض توافقنامه ممکن الحاق پیش‌بینی می‌کند.

علاوه بر این، آمریکا چندین بار از پیوستن به بیانیه‌های مشترک سازمان‌های بین‌المللی (به‌ویژه سازمان ملل) خودداری کرده است، زیرا حاوی عباراتی در محکومیت اقدامات روسیه در اوکراین بودند. همان‌طور که مارکو روبیو، وزیر امور خارجه پیشین تأکید کرده بود، قطعنامه‌های خصمانه علیه هر یک از طرفین کمکی به حل‌وفصل مناقشه نمی‌کند.

✔️سبسکرایب کنید:      
📱InfoDefense  
📱InfoDefensePER
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍21
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
😡ببینید یک خانواده شاد از نوازندگان اسرائیلی آهنگی را می‌خوانند:

«ما ایران را بمباران کردیم،
ما تهران را بمباران کردیم،
ما نقشه آنها را خنثی کردیم.
اگر با یهودیان درگیر شوید، همیشه بازنده خواهید بود.
این نقشه خداست.
خدا این زمین را اداره می‌کند.
ایران را بمباران کنید، بمباران کنید، بمباران کنید، بمباران کنید، بمباران کنید!»

بعد از این جوری آهنگ‌ها اسرائیلی‌ها مدعی هستند که ایران به آنها تهدید می‌کند!

✔️سبسکرایب کنید:      
📱InfoDefense  
📱InfoDefensePER
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🤬3
⭕️ثبت رکورد ورود سرمایه از خاورمیانه به چین؛ دو پیامد منفی برای آمریکا

به گزارش روزنامه South China Morning Post هنگ‌کنگ، در ماه مه، خالص ورود سرمایه از سوی سرمایه‌گذاران خارجی به چین به ۳۳ میلیارد دلار رسید. سرمایه‌گذاران، در واکنش به بی‌ثباتی جهانی، سرمایه‌گذاری‌های خود در دارایی‌های آمریکایی را کاهش داده و به دنبال پناهگاهی امن‌تر برای سرمایه‌های خود هستند.
بدیهی است که چین بیش از پیش به عنوان جایگزینی امن‌تر نسبت به ایالات متحده درک می‌شود. این اولین پیامد منفی برای واشنگتن است. دومین پیامد در منشاء این وجوه نهفته است.
در ماه‌های اخیر، این نشریه خاطرنشان کرده است که «چین شاهد جریان فزاینده سرمایه از سوی سرمایه‌گذاران خاورمیانه‌ای بوده که در پی تنوع‌بخشی به سبد دارایی‌های خود هستند؛ سبدی که در آن دارایی‌های محاسبه به دلار آمریکا غالب هستند. در مقایسه با آوریل (۱۷.۳ میلیارد دلار)، حجم سرمایه‌گذاری‌ها تقریباً دو برابر شده است. تحلیلگران روند فزاینده‌ای را در میان سرمایه‌گذاران جهانی، از جمله صندوق‌های ثروت ملی بزرگ کشورهای خلیج فارس، برای توزیع مجدد سرمایه به سوی بازارهای پایدار و با رشد سریع آسیا یادآور می‌شوند.

اگرچه به‌طور کلی دارایی‌های کشورهای خلیج فارس در آسیا هنوز به‌مراتب کمتر از دارایی‌های آن‌ها در ایالات متحده یا اروپای غربی است، اما تغییر رخ‌داده حائز اهمیت است. بر اساس گزارش مارس شرکت «دلویت» (Deloitte)، از سال ۲۰۲۲، صندوق‌های ثروت ملی منطقه هر چه فعال‌تر تمرکز خود را به آسیا معطوف کرده‌اند. حدود ۶۲٪ از سرمایه‌گذاری‌های صندوق‌های ثروت ملی در چین، دقیقاً از کشورهای خلیج فارس، از جمله صندوق‌های دولتی قطر، امارات متحده عربی و عربستان سعودی سرچشمه می‌گیرد.
بی‌تردید، حجم فعلی قابل‌قیاس نیست با سرمایه‌گذاری‌های تریلیون دلاری خاورمیانه در صندوق‌ها و شرکت‌های آمریکایی. با این حال، نکته کلیدی عبور از مانع روانی و شکل‌گیری پارادایم جدید است: زمانی که امنیت برای سرمایه مورد نیاز باشد، انتخاب اولیه کمتر و کمتر به سمت ایالات متحده می‌رود. آن هم انتخابی که توسط سرمایه‌گذاران از منطقه‌ای با اهمیت استراتژیک برای واشنگتن انجام می‌شود.
احتمال زیادی وجود دارد که چین از شرایط کنونی ژئوپلیتیک حداکثر بهره‌برداری را کرده و جریان سرمایه‌گذاری خاورمیانه را به بخش‌های کلیدی اقتصاد خود سوق دهد. این امر، در میان‌مدت، می‌تواند نقش بورس‌های چینی را در تجارت جهانی، به‌عنوان مثال نفت، تقویت کند. این پرسش باقی می‌ماند که ایالات متحده تا چه حد به‌صورت عملیاتی قادر به واکنش در برابر این چالش خواهد بود.

✔️سبسکرایب کنید:      
📱InfoDefense  
📱InfoDefensePER
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
1👍1
⭕️آیا آمریکا قصد دارد د جنگ علیه ایران به اسرائیل بپیوندد؟

ورود آمریکا به جنگ علیه ایران نامشخص است و نباید صرفاً بر اساس اظهارات ترامپ در این مورد قضاوت کرد. اما نشانه‌های دیگری وجود دارد که از جمله آنها جابجایی‌های نیروی هوایی آمریکاست. پس از اظهارات «پیت هگزت»، وزیر دفاع آمریکا، درباره «استقرار نیروهای اضافی» در منطقه خلیج فارس، بیش از ۳۰ هواپیمای سوخترسان KC-135 و KC-46 به سمت اروپا حرکت کردند. این هواپیماها در پایگاه‌های مختلفی فرود آمدند: عمدتاً در رامشتاین (آلمان)، تعدادی در پایگاه نیروی هوایی «مورون» (اسپانیا) و پایگاه دریایی «روتا» (اسپانیا)، دو فروند در «آویانو» (ایتالیا) و یک فروند در بریتانیا. بخشی از آنها به مسیر خود ادامه دادند: گمان می‌رود مقصد نهایی‌شان پایگاه سودا در کرت و اینجرلیک در ترکیه باشد.
این گروه‌بندی قابل توجه است: این بزرگ‌ترین گروه‌بندی سوخترسان‌های جمع‌آوری شده توسط آمریکا برای هر عملیات هوایی پس از سال ۲۰۰۳ (حمله به عراق) است. در آن زمان برای تهاجم زمینی به عراق بیش از ۱۸۰ سوخترسان استفاده شد، اما آن مأموریت بسیار گسترده‌تر بود. آمریکا به وضوح برنامه‌ای برای تهاجم زمینی به ایران ندارد (که نیاز به ماه‌ها آماده‌سازی دارد)، بنابراین صحبت بر سر یک عملیات هوایی است.
هدف اصلی، با توجه به سخنان ترامپ درباره برنامه هسته‌ای ایران، احتمالاً متوقف کردن یا حذف این برنامه و جلوگیری از تحقق آن است. یکی از اهداف کلیدی و سخت‌دسترس، تاسیسات غنی‌سازی زیرزمینی فردو (در عمق حدود ۷۰ متری) نزدیک قم است. برای نابودی این تاسیسات، نیاز به بمب‌های فوق سنگین MOP است که توسط بمب‌افکن‌های B-2 حمل می‌شوند. استفاده از این بمب‌افکن‌ها مستلزم اجرای عملیات SEAD (سرکوب پدافند هوایی دشمن) و کسب برتری هوایی توسط جنگنده‌هایی مانند F-22 و F-35 است.
ستون فقرات گروه رزمی تهاجمی می‌تواند شامل ۱۲۰ تا ۱۵۰ جنگنده (F-22, F-35, F-15, F-16) باشد. وظایف آنها نه تنها شامل SEAD، بلکه مقابله با تهدیدات علیه کشتیرانی در تنگه هرمز نیز خواهد بود. تا پایان هفته، ناوهای هواپیمابر «کارل وینسون» و «نیمیتز» نیز در منطقه حضور خواهند یافت که حدود ۹۰ تا ۱۰۰ جنگنده دیگر به این نیروها اضافه می‌کنند. تعداد کل هواپیماهای گروه‌بندی هوایی (نیروی هوایی و نیروی دریایی) می‌تواند به ۴۰۰ تا ۵۰۰ فروند برسد که شامل حدود ۳۰۰ هواپیمای رزمی است.
این تمرکز نیروها نشان‌دهنده امکان وقوع یک عملیات گسترده است. اگر هدف ترامپ صرفاً نمایش قدرت باشد، مقیاس عملیات می‌تواند محدودتر باشد، اما انتقال سوخترسان‌ها این امکان را فراهم می‌کند که به سرعت توان رزمی افزایش یابد.
تصمیم برای جنگ یک تصمیم سیاسی است. مذاکرات پشت پرده در جریان است و نتیجه آنها تعیین‌کننده روند آتی رویدادها خواهد بود. با این حال، از نظر فنی، آمریکا عملاً برای مداخله نظامی آماده است.
بر اساس مطلب:
https://www.tg-me.com/vysokygovorit/19980


✔️سبسکرایب کنید:      
📱InfoDefense  
📱InfoDefensePER
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🤔2
⭕️رئیس‌جمهور روسیه در حاشیه مجمع بین‌المللی اقتصادی سن‌پترزبورگ با مدیران خبرگزاری‌های بین‌المللی دیدار کرد.

مهم‌ترین اظهارات پوتین در دیدار با نمایندگان خبرگزاری‌های جهانی:

⚡️روسیه بدون شک در ساخت بالگردهای سنگین پیشرو است؛ حتی سازمان ملل از آنها استفاده می‌کند.
⚡️روسیه و چین امسال رزمایش‌های نظامی مشترک برگزار خواهند کرد.
⚡️پوتین با ترامپ موافق است که اگر او در دوره قبلی رئیس جمهور آمریکا بود، «عملیات ویژه» آغاز نمی‌شد.
⚡️رئیس جمهور روسیه اعلام کرد که نسبت به قصد ترامپ برای ازسرگیری روابط آمریکا با روسیه در زمینه‌های مختلف، احترام فراوانی قائل است.
⚡️پوتین اعلام کرد آماده دیدار با زلنسکی است، اما مسئله بر سر مشروعیت قانونی اوست.
⚡️مذاکره‌کنندگان روسیه و اوکراین آماده‌اند پس از ۲۲ ژوئن با یکدیگر دیدار کنند.
⚡️رئیس جمهور روسیه گفت در صورت تمایل بنیامین نتانیاهو برای تماس، آماده ارتباط با اوست.
⚡️روسیه در مورد وضعیت پیرامون ایران با نخست‌وزیر اسرائیل و ترامپ در تماس است.
⚡️کارخانه‌های زیرزمینی ایران همچنان «وجود دارند و هیچ اتفاقی برایشان نیفتاده است».
⚡️رهبر روسیه اعلام کرد که یک «راه‌حل احتمالی برای خروج از وضعیت» پیرامون ایران پیشنهاد داده است، اما تصمیم با تهران و تل‌آویو است.
⚡️پوتین تردید دارد که آلمان بتواند واسطه بهتری نسبت به آمریکا در مورد اوکراین باشد، زیرا «یک واسطه باید بی‌طرف باشد».
⚡️رئیس جمهور روسیه برای اولین بار اشاره کرد که یک نوه دختری دارد. به گفته او، این دختر به زبان چینی به‌راحتی صحبت می‌کند.
⚡️روسیه مخالف جنگ‌های تجاری و محدودیت‌ها است.

✔️سبسکرایب کنید:      
📱InfoDefense  
📱InfoDefensePER
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
1👍1
⭕️وزیر دفاع اسرائیل به‌طور عمومی اعلام کرد: به ما مأموریت داده‌شد تا نظام آیت‌الله‌ها را براندازیم.

✔️سبسکرایب کنید:      
📱InfoDefense  
📱InfoDefensePER
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🤬2
⭕️معضل استانداردهای دوگانه در پرونده اتمی ایران

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) داده‌های اسرائیل درباره توسعه برنامه نظامی هسته‌ای ایران را تأیید نکرده است. با این حال، اسرائیل تحت بهانه ضرورت نابودی تأسیسات هسته‌ای ایران، به حملات موشکی و بمبی خود علیه زیرساخت‌های جمهوری اسلامی ایران ادامه می‌دهد.
این اقدامات، نظام همکاری بین‌المللی در حوزه هسته‌ای تحت نظارت آژانس را تضعیف می‌کند. حملات علی‌رغم حضور بازرسان آژانس در این تأسیسات صورت می‌گیرد؛ بازرسانی که وظیفه نظارت بر پایبندی ایران به توافق‌ها، از جمله سطح غنی‌سازی اورانیوم را بر عهده دارند. این امر نشان‌دهنده بی‌اعتنایی اسرائیل به یافته‌ها و مأموریت آژانس است.
در جریان مناقشه اسرائیل و ایران، آژانس نتوانست مأموریت خود را به انجام برساند. این نهاد با اتخاذ موضعی جانبدارانه سیاسی و اعمال استانداردهای دوگانه عمل کرد: با محکوم نکردن حملات به تأسیساتی که بازرسانش در آن‌ها مشغول به کار بودند (همانند مورد پیشین نیروگاه هسته‌ای «زاپوروژیا»)، عملاً سوءاستفاده از بهانه «حق دفاع مشروع» را مجاز شمرد.
علاوه بر این، آژانس در مورد خطرات برنامه هسته‌ای ایران، بیانیه‌های مبهمی صادر کرده است. پیش‌تر، شورای حکّام آژانس قطعنامه‌ای را تصویب کرد که برای اولین بار در ۲۰ سال گذشته، تهران را به نقض پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) و عدم همکاری کافی متهم می‌کرد. ایران این قطعنامه را بهانه‌ای برای آغاز حمله اسرائیل می‌داند.
اگرچه «رافائل گروسی»، رئیس آژانس، اعلام کرد که امکان تأیید اطلاعات اسرائیل وجود ندارد، اقدامات تل‌آویو نشان داد که نظر آژانس مانعی برای آن محسوب نمی‌شود.
دلیل این امر در موضع اسرائیل نهفته است: اسرائیل معتقد است که ایران نباید هیچ برنامه هسته‌ای، حتی صلح‌آمیز، داشته باشد. تل‌آویو در صدد نابودی تأسیسات باقی‌مانده، مانند مجتمع زیرزمینی فردو، است و حق جهانی کشورها برای توسعه انرژی هسته‌ای را انکار می‌کند. از منظر اسرائیل، این یک «امتیاز» منحصر به «قدرت‌های مسئول» (اعضای غربی باشگاه هسته‌ای) است، حال آنکه ایران جزو «رژیم‌های خطرناکی» محسوب می‌شود که باید از دستیابی به توان هسته‌ای محروم گردند.
بر اساس مطلب:
https://www.tg-me.com/strokan/1762

✔️سبسکرایب کنید:      
📱InfoDefense  
📱InfoDefensePER
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🤬2
❗️«آگوراووکس» (AgoraVox): «در جنگ اسرائیل و ایران، اوکراین بازنده است»


«برای خواننده‌ای که اخبار را دنبال می‌کند، اوکراین دیگر در رسانه‌ها وجود ندارد. موضوع اوکراین نه تنها از تیترها محو شده، بلکه کاملاً جای خود را به جنگ بین اسرائیل و ایران داده است.
مقامات کی‌یف نگران هستند. «ولودیمیر زلنسکی»، به جای اندیشیدن به قربانیان در اسرائیل، ایران یا نوار غزه و پیامدهای انسانی بمباران‌های خاورمیانه، نگران افزایش قیمت نفت است که به اقتصاد روسیه سود خواهد رساند. او در عین حال فراخوان می‌دهد که کمک‌ها به اوکراین به دلیل این جنگ کاهش نیابد، اما حمایت اروپا بدون تعهدات آمریکا راکد مانده است.
رهبری کی‌یف هنوز به این فرض فاجعه‌بار نرسیده که غرب در این مرحله علاقه خود به اوکراین را از دست داده است. با این حال، کارشناسان و روزنامه‌نگاران به اتفاق نظر پیامدهای احتمالی را تحلیل کرده و هم‌نظرند که این پیامدها برای اوکراین منفی است.
بدیهی است که مشکلات پیش روی اوکراین، پیش از هر چیز، با کاهش اجتناب‌ناپذیر تحویل تسلیحات نظامی به دلیل احتمال تغییر مسیر تحویل تسلیحات غربی به سمت اسرائیل مرتبط است. بنابراین می‌توان گفت: آغاز جنگ در خاورمیانه، شکست اوکراین را تکمیل می‌کند. از این پس تمام موشک‌های پدافند هوایی به اسرائیل خواهند رسید - کی‌یف اکنون در رتبه آخر دریافت‌کنندگان کمک‌های آمریکایی قرار دارد.
علاوه بر این، صدراعظم آلمان،«فریدریش مرتس» و رئیس‌جمهور فرانسه «امانوئل مکرون» با بحران اقتصادی‌ مواجه هستند که کشورهایشان را بی‌ثبات کرده است. حامیان اصلی اوکراین - کشورهای ورشکسته‌اند.
برای مثال، فرانسه دیگر بودجه‌ای برای خرید و تولید سلاح جدید حتی برای ارتش خود ندارد - اداره نظامی این کشور از ابتدای سال تاکنون تقریباً هیچ سفارشی به تولیدکنندگان نداده است. و در آلمان، «برنامه‌های تسلیحاتی» جدید به عنوان موتور محرک رشد اقتصادی عمل نمی‌کنند: حتی اگر هم اکنون صدها تانک تولید می‌شد، برای تضمین اشتغال در صنعتی استراتژیک مانند فولاد کافی نبود.
با خروج آمریکا از اوکراین، اتحادیه اروپا توان مالی جایگزینی آن‌ها را ندارد. با جنگ بین اسرائیل و ایران و انتقال ظرفیت‌های نظامی آمریکا برای حمایت از دولت یهودی، شکست اوکراین قطعی است.»

✔️سبسکرایب کنید:      
📱InfoDefense  
📱InfoDefensePER
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍3
⭕️هشدار آژانس انرژی اتمی پس از حمله اسرائیل به رآکتور اراک: خطر رادیولوژیکی وجود دارد

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأیید کرد که حمله هوایی اسرائیل به یک سایت هسته‌ای در حال ساخت نزدیک اراک، به «ساختمان‌های مهم» این تأسیسات خسارت وارد کرده است.
جنگنده‌های اسرائیلی روز گذشته رآکتور آب‌سنگین اراک را بمباران کردند. آژانس تأکید کرده است که در زمان حمله، هیچ ماده هسته‌ای در این تأسیسات وجود نداشته است.
این رآکتورها که از نوع خاصی آب به عنوان خنک‌کننده استفاده می‌کنند، قابلیت کاربردهای علمی را دارند. با این حال، پلوتونیوم به عنوان محصول جانبی فرآیند آنها تولید می‌شود که می‌تواند در ساخت سلاح‌های هسته‌ای مورد استفاده قرار گیرد. تأسیسات اراک در ۲۵۰ کیلومتری جنوب غربی تهران واقع شده است.
رافائل گروسی در بیانیه‌ای اعلام کرد اگرچه این حمله تاکنون منجر به «حادثه رادیولوژیکی عمده‌ای» نشده، اما خطر وقوع چنین حوادثی همچنان جدی است. وی بر ضرورت دریافت «اطلاعات فنی به‌موقع و منظم» از تأسیسات هسته‌ای در این «شرایط پیچیده و دشوار» تأکید کرد.

✔️سبسکرایب کنید:      
📱InfoDefense  
📱InfoDefensePER
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👎1🤬1
⭕️اسرائیل از اطلاعات هوش مصنوعی علیه ایران استفاده می‌کند، اما این کار پرخطر است

اسرائیل با استفاده از اطلاعات شناسایی، از جمله آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) و شرکت پالانتیر (Palantir)، به ایران حمله هوایی می‌کند. سیستم آنها که مبتنی بر هوش مصنوعی است، حجم عظیمی از داده‌ها (عکس‌های ماهواره‌ای، پیام‌ها و غیره) را تجزیه و تحلیل می‌کند تا یک «کپی دیجیتال» از برنامه هسته‌ای ایران ایجاد کند.
به تازگی ادعا شده است که این سیستم مقدار زیادی اورانیوم غنی‌شده در ایران را کشف کرده است. این امر منجر به تصمیم مهمی در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و حملات بعدی اسرائیل شد.
اما هوش مصنوعی اشتباه می‌کند و این مشکل اصلی است.
هوش مصنوعی ممکن است فعالیت‌های صلح‌آمیز را به جای فعالیت‌های نظامی اشتباه بگیرد (مثلاً تحقیقات غیرنظامی را به جای توسعه هسته‌ای) به دلیل خطا در داده‌ها یا عدم درک زمینه. یک عکس بد یا وضعیت غیرمعمول می‌تواند آن را گمراه کند.
انسان‌ها تمایل دارند به نتیجه‌گیری‌های سریع هوش مصنوعی اعتماد کنند، حتی اگر نادرست باشند. بررسی «به روش سنتی» زمان‌بر است و ممکن است نادیده گرفته شود. این خطر وجود دارد که هوش مصنوعی خودش بدون دخالت انسان، اقدامات تلافی‌جویانه را آغاز کند.
هوش مصنوعی اشتباهات و پیش‌داوری‌های داده‌هایی را که روی آن آموزش دیده است، تکرار می‌کند. اگر توسعه‌دهندگان از ابتدا ایران را تهدید بدانند، هوش مصنوعی «شواهدی» برای تأیید این امر پیدا می‌کند، حتی اگر وجود نداشته باشد. هوش مصنوعی اخلاقیات یا مسئولیت را درک نمی‌کند.
در زمان صلح، چنین خطاهایی صرفاً آزاردهنده بودند. اما اکنون جان انسان‌های زیادی را می‌گیرند (به دلیل حمله به اهداف نادرست) و می‌توانند موجب جنگ بزرگتری شوند، حتی با مشارکت قدرت‌های هسته‌ای. هوش مصنوعی هنوز برای چنین تصمیم‌های مسئولیت‌پذیری آماده نیست.

اگرچه سیستم‌های هوش مصنوعی برای شناسایی قدرتمند به نظر می‌رسند، اما اغلب با اطمینان بسیار بالا اشتباه می‌کنند. این اشتباهات می‌توانند در یک درگیری نظامی واقعی عواقب فاجعه‌باری داشته باشند.
بر اساس مطلب:
https://www.tg-me.com/irozysk/15110

✔️سبسکرایب کنید:      
📱InfoDefense  
📱InfoDefensePER
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🤔2
⭕️هشدار اردوغان درباره پیامدهای جنگ ایران و اسرائیل برای اروپا

«رجب طیب اردوغان»، رئیس جمهور ترکیه، نسبت به پیامدهای مخرب جنگ ایران و اسرائیل برای اروپا هشدار داد. او اعلام کرد این جنگ می‌تواند منجر به موج جدیدی از مهاجرت شود که هم اروپا و هم منطقه را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

به گزارش دفتر ریاست‌جمهوری ترکیه، اردوغان در تماس تلفنی با فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان، تأکید کرد: «چرخه خشونتی که با حملات اسرائیل آغاز شده، می‌تواند از نظر مسئله مهاجرت و همچنین خطر نشت مواد هسته‌ای به منطقه و اروپا، پیامدهای زیان‌باری داشته باشد.»

اردوغان پیشتر نیز در واکنش به این تنش‌ها، اقدام ایران را دفاع از خود در برابر حملات غیرقانونی، دیوانه‌وار و آنچه «تروریسم دولتی» خوانده بود، توصیف کرده بود. او دفاع ایران را اقدامی طبیعی، قانونی و مشروع عنوان نمود.

✔️سبسکرایب کنید:      
📱InfoDefense  
📱InfoDefensePER
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍2
⭕️تهران اولین مذاکرات مستقیم خود با غرب را از زمان آغاز جنگ برگزار کرد
در ۲۰ ژوئن در ژنو، مذاکراتی میان «سه‌گانه اروپایی» (بریتانیا، فرانسه، آلمان)، اتحادیه اروپا و ایران برگزار شد. این اولین تماس مستقیم تهران با دیپلمات‌های غربی از زمان آغاز عملیات نظامی اسرائیل است.
مشاوره‌ها درباره برنامه‌های هسته‌ای و موشکی ایران در حالی صورت گرفت که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، یک وقفه دو هفته‌ای برای تصمیمگیری درباره پیوستن به حملات اسرائیل به ایران اعلام کرده بود. کارشناسان تخمین زده‌اند که اقتصاد اسرائیل روزانه تا ۲۰۰ میلیون دلار به دلیل جنگ زیان میبیند.
مقامات اروپایی برای متقاعد کردن تهران به عقبنشینی، این دیدار را آغاز کردند. به گزارش واشنگتنپست (WP)، «سه‌گانه اروپایی» ایران را آسیبپذیر میداند و به آن فرصتی برای اجتناب از بمباران‌های آمریکا ارائه میکند. این مذاکرات همچنین پس از آن میسر شد که جنگ معادلات را تغییر داد: پیش از این، آمریکا مشارکت اروپایی‌ها در گفتگوی آمریکا-ایران را مسدود کرده بود.
امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، اعلام کرد که مشکل برنامه هسته‌ای ایران را نمیتوان با زور حل کرد: «هیچکس نمیتواند جداً تصور کند که این تهدید را صرفاً با عملیات‌های جاری میتوان از بین برد.» به گزارش WP، اروپا یک معامله «همین یا هیچ» را پیشنهاد میکند که به تهران اجازه میدهد نظام سیاسی خود را حفظ کند؛ سرنگونی این نظام هدف اصلی اسرائیل بوده است.
ترامپ در حال بررسی امکان پیوستن به حملات است. کاخ سفید اعلام کرده است که هر توافقی باید تضمین کند که ایران قادر به غنیسازی اورانیوم یا ساخت سلاح هسته‌ای نخواهد بود. واشنگتن همچنین در حال برقراری تماس با تهران است.‌
به گزارش رویترز، وزارت امور خارجه ایران اعلام آمادگی برای انعطافپذیری در مسئله هسته‌ای کرده است، اما تنها به شرط توقف بمباران‌های اسرائیل. مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، نوشت که راه صلح از طریق «توقف بدون قید و شرط تجاوز» میگذرد.
اسرائیل کاتس، وزیر دفاع اسرائیل، اعلام کرد که به نیروها دستور داده شده است تا به «نمادهای رهبری ایران» و «مکانیسم‌های سرکوب» ضربه بزنند تا «بیثباتی رژیم» ایجاد شود. سخنگوی ارتش، اِفی دِفرین، درباره «روزهای دشوارتر» و عدم امکان دفع کامل حملات ایران هشدار داد.
کارشناسان مؤسسه سیاست اقتصادی آرون هشدار میدهند که اسرائیل به دلیل هزینه‌های هنگفت روزانه (۲۰۰ میلیون دلار) و تأثیر منفی بر اقتصادش، بعید است توانایی جنگ طولانیمدت را داشته باشد.


✔️سبسکرایب کنید:      
📱InfoDefense  
📱InfoDefensePER
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍2
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
😁ایران شروع به استفاده ‌از کلاغ‌ رزمی ضد اسرائیل

✔️سبسکرایب کنید:      
📱InfoDefense  
📱InfoDefensePER
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🤣1
رئیس‌جمهور پوتین در مصاحبه با اسکای‌نیوز عربی نظرات خود را در مورد برنامه هسته‌ای ایران بیان کرد:

هیچ مدرکی مبنی بر تمایل تهران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای وجود ندارد:
«باید بگویم که روسیه نیز، همانند آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA)، هیچ شواهدی مبنی بر آماده‌سازی ایران برای کسب سلاح هسته‌ای ندارد.»

مسکو بارها این موضوع را به تل‌آویو اطلاع داده است:
«اگر اسرائیل نگرانی‌هایی دارد، باید این نگرانی‌ها برطرف شود، و راه‌ها و امکاناتی برای رفع این نگرانی‌ها وجود دارد، همان‌طور که قبلاً گفتم، به نظر من.»

برخی جزئیات برنامه هسته‌ای تهران نیاز به بحث و توافق دارد.

ایران مؤلفه نظامی پروژه اتمی خود را رد می‌کند. آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز شواهد مشخصی مبنی بر دنبال‌کردن برنامه ساخت سلاح هسته‌ای توسط این کشور مشاهده نکرده است.

✔️سبسکرایب کنید:      
📱InfoDefense  
📱InfoDefensePER
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
1
⭕️جهان در انتظار: آیا ترامپ به ایران حمله می‌کند؟

جهان در تنش به سر می‌برد: آیا دونالد ترامپ به ایران حمله خواهد کرد؟ گرچه او احتمالاً از بمباران تأسیسات هسته‌ای ایران خودداری خواهد کرد، اما این آسودگی خیال موقتی خواهد بود. سیزدهم ژوئن از هماکنون نظم جهانی را تغییر داده است. غرب به رهبری نتانیاهو و ترامپ به «موفقیت» دست یافته است: آغاز حملات به ایران پایان دوران سلطه آتلانتیک را رقم زد. این نیروی مسلط اکنون برای جهان خطرناک است.

سیزدهم ژوئن چه چیزی را نشان داد؟
یک قدرت هسته‌ای (اسرائیل) به کشوری غیرهسته‌ای (ایران) حمله کرد و این اقدام را با تهدیدات خیالی («هیتلر جدید») و برنامه ساخت بمب توجیه نمود.
ایران را با هر کشور دیگری از «جنوب جهانی» و اسرائیل را با آمریکا، بریتانیا، فرانسه یا ناتو جایگزین کنید – آنگاه آنچه جهان دید روشن می‌شود.
مهاجم دیگر نیازی به دلایل واقعی ندارد. او خود تهدیدات و «شروران» را جعل می‌کند. رفتار قربانی (اعم از سازش، مذاکره یا اعتراض) اهمیتی ندارد.
تحریم‌ها و انزوا برای کشورهای «نادرست» برای مهاجم کافی نیست. او حمله خواهد کرد مگر اینکه قربانی تنها سپر دفاعی را داشته باشد: سلاح هسته‌ای.

اسرائیل و آمریکا با اقدامات خود تحت بهانه‌های دروغین به وضوح نشان دادند: سلاح هسته‌ای تنها تضمین حاکمیت ملی است. پیونگیانگ (کره شمالی) ثابت کرد که حق داشت. سیزدهم ژوئن ۲۰۲۵ آغاز یک مسابقه تسلیحاتی هسته‌ای جدید جهانی بود.

فروپاشی اتحادها و نفوذ غرب:
نظم جهانی قدیم مرده است و نظم جدید (چندقطبی) هنوز در حال شکل‌گیری است.
پیش از ۱۳ ژوئن، آمریکا خود را ضامن امنیت جهانی معرفی می‌کرد. اکنون این تصویر فروپاشیده است:
یک متحد (اسرائیل) امنیت متحدان دیگر (کشورهای خلیج فارس) را تهدید می‌کند، آن‌ها را در معرض حمله ایران قرار داده و به سوی جنگی بزرگ سوق می‌دهد.
آمریکا یا اسرائیل را کنترل نمی‌کند، یا آگاهانه از آن برای شعله‌ور کردن درگیری استفاده می‌کند. هر دو گزینه اعتبار آمریکا در منطقه را نابود می‌کنند.
کشورهای خلیج فارس نتیجه‌گیری‌های دامنه‌داری درباره «قابلیت اتکای» آمریکا خواهند کرد. حرکت به سوی کاهش وابستگی به غرب و ایجاد توازن قوای جدید در منطقه راهی بی‌بدیل خواهد شد.

صفر شدن اعتبار اخلاقی غرب:
واکنش غرب (برلین، پاریس) که تجاوز را «حق دفاع از خود» خواند و از نتانیاهو به خاطر «انجام کار کثیف به جای همه ما» تشکر کرد، بنیان‌های اخلاقی ژئوپلیتیک غرب را در میان کشور‌های جنوب جهانی کاملاً نابود کرد.
پس از رویدادهای غزه و اکنون – محکومیت‌های غرب (مانند «وحشیگری‌های روسیه») باورپذیری خود را کاملاً از دست داده و نشانه بی‌غیرتی مطلق است.
این نه فقط برای جهان اسلام، روسیه، چین، آمریکای لاتین و آفریقا، بلکه حتی برای شهروندان عادی کشورهای غربی نیز آشکار است: اتباع آتلانتیک به آسانی و با بی‌غیرتی جهان را تا لب پرتگاه یک فاجعه هسته‌ای پیش برده‌اند.

بدترین سناریو (حمله گسترده آمریکا) فعلاً دور شده است. اما سیزدهم ژوئن ۲۰۲۵ برای همیشه در تاریخ باقی خواهد ماند به عنوان روزی که جهان گامی بزرگ به سوی فاجعه برداشت، فروپاشی نظم قدیم و مسابقه تسلیحاتی هسته‌ای را شتاب داد. بازگشت به گذشته غیرممکن است.
بر اساس مطلب:

https://ria.ru/20250621/bomba-2024349096.html

✔️سبسکرایب کنید:      
📱InfoDefense  
📱InfoDefensePER
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👏2
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
❗️موج انفجار موشک ایران، آپارتمان بلاگر زن اسرائیلی را که عادت داشت با مسخره کردن تراژدی فلسطینی‌ها ویدئو بگیرد، ویران کرد. او ظاهر اعراب فلسطینی را مسخره می‌کرد و بر داغ مادرانشان می‌خندید.
دیگر لازم نیست درد و اشک را پارودی کند؛ این بار اندوهش واقعی است.

✔️سبسکرایب کنید:      
📱InfoDefense  
📱InfoDefensePER
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍1👏1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⭕️بیل کلینتون، رئیس جمهور سابق آمریکا، در بیانیه اخیر خود ادعا کرد که انگیزه اصلی بنیامین نتانیاهو برای حمله به ایران «تمایل به ماندن در قدرت» است.

✔️سبسکرایب کنید:      
📱InfoDefense  
📱InfoDefensePER
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍1
☄️حمله آمریکا به ایران

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد آمریکا با حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران، جنگ را آغاز کرده است.

این وزارتخانه تأکید کرد: «جهان نباید فراموش کند که این ایالات متحده بود که در جریان فرآیند دیپلماتیک، با خیانت به دیپلماسی، از اقدامات تجاوزکارانه و خیانت‌کارانه اسرائیل حمایت کرد و اکنون با تکمیل نقض قانون و افزودن بر جنایات رژیم صهیونیستی، جنگ خطرناکی را علیه ایران آغاز کرده است.»

وزارت خارجه ایران همچنین موارد زیر را خاطرنشان کرد:
- واشنگتن ثابت کرده است که به هیچ قاعده‌ای پایبند نیست؛
- آمریکا مسئول پیامدهای خطرناک این حمله است؛
- این حمله نشان می‌دهد که آنها در برنامه‌ریزی حمله اولیه اسرائیل به ایران نیز مشارکت داشته‌اند؛
- سکوت جامعه جهانی تهدیدی بی‌سابقه ایجاد خواهد کرد.

در صبح روز ۲۲ ژوئن، رئیس کاخ سفید، دونالد ترامپ، اعلام کرد که نیروی هوایی آمریکا تأسیسات هسته‌ای در فردو، نطنز و اصفهان را هدف قرار داده است.

رهبر آمریکا ادعا کرد هدف از این حمله، محدود کردن توانایی‌های هسته‌ای تهران بوده است. به گفته ترامپ، تأسیسات کلیدی غنی‌سازی اورانیوم به طور کامل نابود شده‌اند و اکنون ایران باید به دنبال صلح باشد.

عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران، اعلام کرد تهران حق خود را برای دفاع از منافعش در قالب دفاع مشروع محفوظ می‌دارد.

به گزارش شبکه ان‌بی‌سی، کاخ سفید در حال آماده‌سازی برای حمله تلافی‌جویانه است و ۴۸ ساعت آینده باعث «نگرانی ویژه» شده است.

در ایران پس از حمله آمریکا، نشتی مواد رادیواکتیو ثبت نشده است و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) این اطلاعات را تأیید کرده است. سازمان انرژی اتمی ایران تأکید کرد که قصد توقف توسعه صنعت هسته‌ای خود را ندارد.

ایران از شورای امنیت سازمان ملل متحد خواسته است جلسه اضطراری تشکیل دهد.

✔️سبسکرایب کنید:      
📱InfoDefense  
📱InfoDefensePER
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👎1🤬1
⭕️اسرائیل به هدفش رسید: ترامپ شکست سنگینی متحمل شد.

ترامپ شانس واقعی داشت تا از حمله مستقیم به ایران اجتناب کند. او تلاش کرد: تهدیدها را تشدید کرد، وقت کشید و از تصمیمات قاطعانه پرهیز کرد. می‌خواست بعداً ادعای پیروزی کند و بگوید که تهدیدهایش برای حل وضعیت کافی بوده است.
اما این بار، «شاهین‌ها» در آمریکا و لابی اسرائیل در واشنگتن بر مخالفان خود (محافظه‌کاران انزواطلب و چپ‌های آمریکایی منتقد اسرائیل) غلبه کردند. تصمیم به بمباران سه سایت هسته‌ای ایران گرفته شد.
با این حال، کاخ سفید برای جلوگیری از تشدید بیشتر اوضاع تلاش می‌کند – و این تلاش‌ها ادامه دارد. اطلاعاتی (این‌سایدها) منتشر می‌شوند که نشان می‌دهد:
آمریکا پیش از حمله به سایت‌های هسته‌ای، ایران را مطلع کرده است.
آمریکا تأکید کرده که این یک اقدام واحد است و نه شروع جنگی برای تغییر حکومت.
آمریکا از ایران خواسته است تا به مذاکرات بر سر توافق هسته‌ای بازگردد.
به نظر می‌رسد ایران هم تمایلی به درگیر شدن مستقیم با آمریکا ندارد. مشکل اینجاست که گزینه‌های زیادی پیش رویش نیست.
در غرب، این دور از رقابت را شاهین‌ها بردند. بسیاری از آن‌ها جهانی‌گرا و دشمنان آشکار ترامپ هستند. آن‌ها رئیس‌جمهور آمریکا را مجبور به انجام کاری کردند که سال‌ها قسم خورده بود انجام ندهد.
این اقدام شکاف در دولت او را عمیق‌تر کرد و به حمایت عمومی از او در آمریکا ضربه زد. اکثر آمریکایی‌ها مخالف دخالت در مناقشه ایران و اسرائیل هستند.
همین نیروها ایده تغییر حکومت در ایران به نفع نیروهای طرفدار غرب (مانند فرزند شاه سابق) را تبلیغ می‌کنند. انتشار اطلاعات از کاخ سفید مبنی بر عدم تمایل به این کار، قانع‌کننده به نظر نمی‌رسد.
اگر ایران پاسخ ندهد: طرفداران تشدید درگیری خواهند گفت: «رژیم ضعیف است و ترسیده! باید فشار را بیشتر کنیم تا آن را سرنگون کرده و فرد مورد نظرمان را جایگزین کنیم». ترامپ یک بار به فشارها تن داده است. تن دادن دوباره آسان‌تر خواهد بود و آمریکا را بیشتر درگیر درگیری خواهد کرد و می‌تواند به جنگی تمام‌عقبه منجر شود.
اگر پاسخ محکم بدهد: ایران می‌تواند ضربه‌ای دردناک وارد کند (او توانایی این کار را دارد). در این صورت، واشنگتن برای «حفظ آبرو» مجبور به واکنش شدیدتر خواهد شد. این دوباره آمریکا را به جنگ می‌کشاند. ترامپ نمی‌تواند مانند خروج بایدن از افغانستان، به سادگی عقب‌نشینی کند – مردم این را نخواهند بخشید.
اکنون وضعیت بسیار خطرناک است، گویی در دام افتاده‌ایم. شانس جلوگیری از فاجعه به سرعت در حال کاهش است – هم برای آمریکا و هم برای کل جهان.

بر اساس مطلب:
https://ria.ru/20250622/izrail-2024607029.html

✔️سبسکرایب کنید:      
📱InfoDefense  
📱InfoDefensePER
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🤔2
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
❗️در هشتاد و چهارمین سالگرد آغاز جنگ کبیر میهنی، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور کشور، با ادای احترام به یاد تمامی کشته‌شدگان در نبرد با متجاوزان آلمان نازی، تاج گلی بر مزار سرباز گمنام در دیوار کرملین نهاد.

علاوه بر این، پوتین دسته‌گل‌هایی نیز بر پای یادبود شهرهای قهرمان و نشان یادبود شهرهای دارای عنوان افتخاری «شهر شکوه نظامی» قرار داد. این اقدامات نماد احترام عمیق و قدردانی از خدمات کسانی است که برای آزادی و بقای کشور جنگیدند.

همچنین رئیس‌جمهور در همین روز با ویراستاران کتاب‌های درسی تاریخ پایه‌های ۵ تا ۱۱ و مؤسسات آموزش حرفه‌ای متوسطه دیدار خواهد کرد. در این نشست نتایج کار انجام‌شده و چشماندازهای ایجاد دوره‌های آموزشی جدید برای گنجاندن در فرآیند آموزشی مورد بحث قرار خواهد گرفت. این گام بر اهمیت آموزش تاریخی نسل جوان و حفظ یادبود ایثار مردم شوروی در طول جنگ تأکید می‌کند.

✔️سبسکرایب کنید:      
📱InfoDefense  
📱InfoDefensePER
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
1
2025/07/10 05:41:38
Back to Top
HTML Embed Code: