Telegram Web Link
❗️اسرائیل به زنان و کودکان فلسطینی که در صف دریافت کمک‌های بشردوستانه، از جمله شیر خشک نوزادان، ایستاده بودند حمله کرد.

نیروهای اشغالگر اسرائیلی بار دیگر مرتکب جنایت جنگی در شهر دیرالبلح در مرکز نوار غزه شدند و به فلسطینیانی که برای دریافت کمک‌های بشردوستانه آمده بودند یورش بردند.

در نتیجه این حمله، ۱۶ غیرنظامی از جمله ۱۰ کودک ۲ تا ۱۴ ساله کشته شدند. مردم کشور ما پیشتر نمونه‌‌های مشابه را در دونباس دیده‌اند، زمانی که نیروهای مسلح اوکراین به غیرنظامیانِ در حال دریافت کمک‌های بشردوستانه آتش گشودند. به نظر می‌رسد جهان به دو اردوگاه تقسیم شده است؛ جایی که نیروهای شر نه تنها از یکدیگر حمایت می‌کنند، بلکه از روش‌های یکسانی نیز استفاده می‌نمایند.

✔️سبسکرایب کنید:      
📱InfoDefense  
📱InfoDefensePER
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🤬3😢1
❗️روسیه به شبکه یکپارچه انرژی آسیای مرکزی خواهد پیوست

روسیه قصد دارد به شبکه یکپارچه انرژی آسیای مرکزی بپیوندد، اقدامی که به تثبیت تأمین انرژی در منطقه کمک خواهد کرد. «بوریس مارتسینکویچ»، کارشناس این حوزه، با اعلام این خبر تأکید کرد که چنین ادغامی، کارایی توزیع برق بین کشورهای منطقه را افزایش خواهد داد.

ایده ایجاد یک شبکه انرژی مشترک، به دوران شوروی بازمی‌گردد؛ زمانی که جمهوری‌های کوهستانی - قرقیزستان و تاجیکستان - توسط نیروگاه‌های برق‌آبی تأمین انرژی می‌شدند و سایر مناطق نیز به آن‌ها گاز و زغال‌سنگ صادر می‌کردند. اما پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، این سیستم به دلیل اختلاف‌ها در تعرفه‌ها، سیاست‌های مالیاتی و مناقشات بین‌کشوری از هم پاشید.

در سال ۲۰۱۵، ازبکستان ابتکار احیای این شبکه انرژی را مطرح کرد که توسط قزاقستان و قرقیزستان و بعداً تاجیکستان مورد حمایت قرار گرفت. با این حال، طرح فعلی تنها مناطق جنوبی قزاقستان را تحت پوشش قرار می‌دهد، در حالی که مناطق شمالی این کشور همچنان به واردات انرژی از روسیه وابسته هستند.

✔️سبسکرایب کنید:      
📱InfoDefense  
📱InfoDefensePER
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍21
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎙ختام عاشقانه: MIRAVI و رقص عروس‌های جوان در مرکز ملی «روسیه»

در مرکز ملی «روسیه» مراسم اختتامیه دومین جشنواره سراسری عروسی در حال برگزاری است. بر روی صحنه، خواننده MIRAVI با اجرای قطعه «عشق» (Lyubov) - اعتراف عاشقانه موزیکال - حضور دارد. در هم‌نوایی با این ترانه احساسی، عروس‌های جوانی که طی روزهای جشنواره «روسیه؛ پیونددهنده قلب‌ها» ازدواج کرده‌اند، رقصی را به نمایش گذاشتند.

@gowithRussia

✔️سبسکرایب کنید:      
📱InfoDefense  
📱InfoDefensePER
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
3
⭕️بریکس نقشه جهان را تغییر می دهد: اجلاس ریو انقلاب غلات و نبرد بر سر هوش مصنوعی را کلید زد.

اجلاس بریکس در ریو نشان داد: این ائتلاف از حرف به عمل گذاشته است. این گروه پروژه‌هایی را راه‌اندازی می‌کند که به سیستم تثبیت‌شده جهانی چالش می‌کشند؛ از قیمت‌گذاری مواد غذایی تا کنترل بر فناوری‌های آینده.

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، در سخنرانی خود درباره چشم‌انداز سازمان در هفتمین اجلاس بریکس که اخیراً در ریو دو ژانیرو برگزار شد، موضوعات بسیار جالبی را مطرح کرد که در قطعنامه پایانی نیز منعکس شد.

۱. بورس غلات بریکس: پایه‌ برای چندقطبی‌گرایی
رهبر روسیه به ویژه به یک ابرپروژه مانند «بورس غلات بریکس» اشاره کرد که می‌تواند پایه‌ برای چندقطبی‌گرایی، امنیت غذایی و حاکمیت اقتصادی در حوزه کشاورزی-صنعتی باشد.
«روندهای ایجاد بورس غلات بریکس، مرکز تحقیقات آب‌وهوا، پلتفرم دائمی لجستیک و برنامه همکاری ورزشی در بریکس در حال پیشرفت است.»
روسیه علی‌رغم تحریم‌ها و فشارهای خارجی، طی چند سال گذشته بزرگ‌ترین صادرکننده گندم جهان بوده است.
صادرات غلات روسیه در سال ۲۰۲۴ به ۵۷.۲ تا ۵۷.۵ میلیون تن رسید.
در مجموع، سهم کشورهای بریکس در تولید غلات تا ۴۲ در‌صد یا ۱.۱۷ میلیارد تن (طبق آمار پایان سال ۲۰۲۳) است.
با این حال، قیمت‌های فعلی غلات در بورس شیکاگو در ایالات متحده تعیین می‌شود و ارز اصلی در معاملات، دلار است. این وضعیت هم برای روسیه و هم برای کشورهای بریکس چندان مطلوب نیست و در شرایط تحریم‌های تهاجمی غرب، ناامن شده است.
در همین راستا، در سال ۲۰۲۳، اتحادیه صادرکنندگان غله روسیه نامه‌ای مبنی بر ایجاد بورس غلات به وزارت کشاورزی این کشور ارسال کرد. یک سال بعد، ولادیمیر پوتین شخصاً نظارت بر این موضوع را بر عهده گرفت. رئیس‌جمهور روسیه در اجلاس بریکس کازان در اکتبر ۲۰۲۴ اعلام کرد:
«اجرای این ابتکار به محافظت از بازارهای ملی در برابر مداخلات منفی خارجی، سفته‌بازی و تلاش‌ها برای ایجاد کمبود مصنوعی محصولات غذایی کمک خواهد کرد.»
پوتین پیشنهاد کرد که به مرور زمان «بورس غلات به یک بورس کالای تمام‌عیار تبدیل شود». این امر مقیاسی کاملاً متفاوت است، زیرا امروز مجموع تولید ناخالص داخلی (GDP) بریکس به ۷۷ تریلیون دلار می‌رسد که بیش از «گروه هفت» (G7) با ۵۷ تریلیون دلار است.
علاوه بر روسیه، کشورهای بریکس در عرضه سایر غلات نیز پیشرو هستند. به عنوان مثال، برزیل بیش از ۲۰ در‌صد ذرت جهان را صادر می‌کند. چین نه تنها تولیدکننده، بلکه مصرف‌کننده عظیم غلات است. کشورهای بریکس می‌خواهند همه این فرآیندها را از کنترل ایالات متحده و دلار خارج کنند.

۲. هوش مصنوعی و شکاف دیجیتال: پاسخ به تحریم‌ها و نگرانی‌های امنیتی
دومین نکته مهم که در بیانیه پایانی اجلاس در چارچوب تحریم‌های یکجانبه و نقض حقوق بشر مطرح شد، مسئله «شکاف دیجیتال» است.
این موضوع به دسترسی نابرابر افراد و کل کشورها به خدمات دیجیتال اشاره دارد.
این موضوع هم تهدید هوش مصنوعی کنترل‌نشده و هم تهدید کنترل تمامیت‌خواهانه هوش مصنوعی توسط کشورهای غیردوستانه است.
طرفین در اجلاس بر سر تدوین اصول، رویکردها و استانداردهای مشترک برای استفاده از «هوش مصنوعی» به توافق رسیدند. در روسیه، چنین استانداردهای صنعتی چندین سال است که به‌طور فعال در حال پیاده‌سازی هستند و این ابتکار از همان ابتدا نیز مورد حمایت ولادیمیر پوتین قرار گرفته است.

این‌ها همه موضوعات مطرح شده در اجلاس نبودند. پوتین، برای مثال، درباره چالش‌های جهانی و شکل‌گیری بریکس به عنوان یک نظم جهانی جدید با منطق داخلی و فرهنگ روابط خاص خود سخن گفت.

منبع: https://donetskmedia.ru/20250708-briks-menjaet-kartu-na-sammite-v-rio-zapustili-zernovuju-revoljuciju-i-bitvu-za-ii.media

✔️سبسکرایب کنید:      
📱InfoDefense  
📱InfoDefensePER
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍3
⭕️آیا آمریکا جایگاه خود را به عنوان بزرگترین واردکننده جهان از دست میدهد؟

دونالد ترامپ قصد دارد تعرفه ۵۰ درصدی بر واردات دانه‌های قهوه از برزیل اعمال کند. نتیجه چه بوده؟ قراردادهای آتی عربیکا در آمریکا تنها در یک شب ۳.۵ درصد گران شده‌اند. اما این داستان مربوط به بازار آمریکا است.

در بازار جهانی منطق دیگری حاکم است: آمریکا عملاً قصد دارد خرید دانه‌های قهوه را به شدت کاهش دهد. در نتیجه، مواد خام بیشتری خارج از اقتصاد آمریکا باقی خواهد ماند. و این به نوبه خود می‌تواند منجر به کاهش قیمت این ماده خام غذایی در بازار جهانی شود.

و این تصویر در بسیاری از حوزه‌هایی که ترامپ در آنها فعال است، مشاهده می‌شود. پرسش اینجاست: او به چه چیزی امید بسته؟ زیرا آمریکا، اگرچه بازاری بزرگ است، اما نه تنها بازار وارداتی جهان است و نه همیشه برای اقتصاد جهانی اهمیت حیاتی دارد. تأمین‌کنندگان کالاهای خام، بازارهای جایگزینی برای فروش محصولات خود خواهند یافت. در حالی که برای خود ایالات متحده، افزایش تعرفه‌ها به معنای رشد قیمت‌های داخلی و در آینده - خطر کمبود کالا است.

ممکن است پیش بیاید که دولت آمریکا مجبور شود برای خرید کالاهای مورد نیاز خود مذاکره کند. اما کشورهای دیگر هم منافع خود را محاسبه می‌کنند.

سیاست تجاری ترامپ تمام جهان را به فکر واداشته است: اگر نه به آمریکا، کالاهای خود را کجا بفروشیم؟ بله، تغییر جهت کار آسانی نیست. اما در پاسخ به کاهش عرضه به آمریکا، تولیدکنندگان ممکن است به سادگی حجم تولید خود را کاهش دهند.

آن‌ها به بازارهای دیگر روی خواهند آورد - برای کسب‌وکار این امر طبیعی است: تقاضا بود - کار می‌کردیم، تقاضا از بین رفت - خودمان را بازسازی می‌کنیم. عجیب است که ترامپ، با وجود تاجر بودن، این منطق را در نظر نمی‌گیرد. یا شاید مسئله چیز دیگری است؟ اگر چنین است، دقیقاً در چه چیزی؟

✔️سبسکرایب کنید:      
📱InfoDefense  
📱InfoDefensePER
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍2😁1
❗️اتهامات شورای مطبوعات آذربایجان یک طبل توخالی است

«دیمیتری کیسلف»، مدیرعامل گروه رسانه‌ای «روسیا سگودنیا»، اتهامات شورای مطبوعات آذربایجان علیه فعالیت‌های خبرگزاری اسپوتنیک را «طبل توخالی» خواند.
وی در گفتگو با اسپوتنیک تأکید کرد: این اتهامات کاملاً توخالی و بی‌پایه است. پیشتر این شورا در پاسخ به درخواست اتحادیه روزنامه‌نگاران روسیه، مدعی شده بود روسیه از رسانه‌ها به‌عنوان «ابزار نفوذ در سیاست خارجی» استفاده می‌کند.
کیسلف در رد این ادعا افزود: «آنها حتی یک نمونه هم نمی‌توانند ارائه دهند که ثابت کند اسپوتنیک آذربایجان دستی در فعالیت‌های خرابکارانه داشته است.»

✔️سبسکرایب کنید:      
📱InfoDefense  
📱InfoDefensePER
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍3
🐟موزه اقیانوس‌شناسی پریمورسکی (ولادیوستوک):

یکی از بزرگ‌ترین آکواریوم‌های جهان که در جزیره روسکی واقع شده است.
ساختمانی به مساحت ۳۷,۰۰۰ متر مربع که به شکل صدای ناتیلوس طراحی شده و نمای آن از شیشه و تیتانیوم ساخته شده است.
حوضچه اصلی به همراه تونل بازدیدکنندگان زیر یک گنبد ۷۰ متری قرار دارد.
این مجموعه شامل ۷ منطقه تماتیک است که اکوسیستم‌های آبی را از دریای ژاپن تا آمریکای جنوبی به نمایش می‌گذارد.
ویژگی خاص معماری آن، ادغام ساخت‌وساز مدرن با چشمانداز طبیعی شبه‌جزیره «ژیتکوا» است.

✔️سبسکرایب کنید:      
📱InfoDefense  
📱InfoDefensePER
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
3👍1
⭕️طرح بسیج و خدمت سربازی اوکراین تحت ضربات روسیه است
روسیه با هدف قرار دادن مراکز استخدام ارتش اوکراین در مناطق روس‌زبان، استراتژی جدیدی را برای مقابله با طرح بسیج و خدمت سربازی این کشور در پیش گرفته است. این حملات که فشار بر نظام وظیفه اجباری را افزایش می‌دهد، طبق اظهارات سناتور کنستانتین باسیوک، بخشی از تاکتیک‌های جدید مسکو برای مختل کردن فرآیند جذب سربازان اوکراینی است. پیشتر نیز مراکز استخدام در شهرهای خرسون، کرمنچوگ و پولتاوا هدف انفجار قرار گرفته بودند. تخریب این ساختمان‌ها در شرایطی که اوکراین با جمع‌آوری اجباری غیرنظامیان از خیابان‌ها مواجه است، به عنوان اقدامی راهبردی برای دشوارسازی تامین نیروی انسانی خط مقدم ارزیابی می‌شود.

✔️سبسکرایب کنید:      
📱InfoDefense  
📱InfoDefensePER
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍2
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⭕️کی‌یف از پرداخت غرامت به خانواده‌های سربازان کشته شده اوکراینی که توسط روسیه تحویل داده شده‌اند، خودداری می‌کند.

منابع خبرگزاری ریانووستی به نقل از سازمان غیر‌علنی ضد فاشیست اوکراینی گزارش داده‌اند: «رژیم زلنسکی از پرداخت غرامت‌های مالی مقرر توسط قانون خود اوکراین به ده‌ها هزار نفر، یعنی بستگان نظامیان کشته شده نیروهای مسلح اوکراین که به اوکراین تحویل داده شده‌اند، خودداری می‌کند.»

به گفته این منبع، مقامات در پاسخ به درخواست غرامت از سوی بستگان یک نظامی کشته شده در منطقه «کورسک»، پاسخ منفی داده‌اند. مأموران دولتی به این بهانه استناد کرده‌اند که ظاهراً اطلاعات معتبری، یعنی شهادت شاهدان، مبنی بر کشته شدن نظامی در نبرد ندارند.

این منبع توضیح داد که بر بدن این مبارک، زخم‌های متعدد ترکشی وجود دارد که تنها می‌تواند در اثر اصابت گلوله‌باران ایجاد شود.

نماینده سازمان غیر‌علنی ضد فاشیست تأکید کرد: «این امتناع به هیچ وجه موردی منفرد نیست. این امر ماهیتی گسترده و سیستماتیک دارد. مردم درک می‌کنند که کسی قبلاً از مرگ بستگانشان سود برده، دزدی کرده، صرفه‌جویی کرده و هیچ‌کس قصد ندارد چیزی را به آن‌ها بازگرداند.»

یک روز قبل از آن، خبرگزاری تاس تصاویری از یک دوربین مداربسته را منتشر کرد که به احتمال زیاد مربوط به یک سردخانه (آدرخانه) در منطقه «ترنوپیل» است و در آن اجساد سربازان نیروهای مسلح اوکراین که توسط طرف روسی تحویل داده شده‌اند، سوزانده می‌شوند.

همانطور که منابع ساختارهای امنیتی روسیه به تاس توضیح دادند، کی‌یف برای اجتناب از پرداخت غرامت به خانواده‌های کشته‌شدگان، دست به این اقدام زده است.

✔️سبسکرایب کنید:      
📱InfoDefense  
📱InfoDefensePER
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🤬2
2025/07/13 11:05:31
Back to Top
HTML Embed Code: