Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔥2
روزنامه بریتانیایی تایمز با استناد به اسناد اطلاعاتی گزارش داده است که اسرائیل آمادهسازی حمله خود به ایران را از سال ۲۰۱۰ آغاز کرد و تحولات برنامه هستهای ایران را از طریق عوامل خود در تأسیسات این کشور زیر نظر داشت.
این نشریه مینویسد: «یک منبع اطلاعاتی به تایمز گفت که اسرائیل سالها با استفاده از عوامل اطلاعاتی خود، تعدادی از تأسیسات را زیر نظر داشت و در هر مکان، افراد «از قبل» حضور داشتند. اسرائیل آمادهسازی حمله خود به ایران را بر اساس اطلاعاتی درباره شتاب گرفتن برنامه تسلیحاتی این کشور، از سال ۲۰۱۰ آغاز کرد.»
به نوشته روزنامه، عملیات اسرائیل با استفاده از اطلاعاتی درباره محل تولید سانتریفیوژهای غنیسازی اورانیوم در سه تأسیسات در تهران و اصفهان انجام شد. علاوه بر این، سازمان اطلاعات اسرائیل برای شناسایی تأسیسات زیرزمینی و سطحی کار با اورانیوم در نطنز، از جاسوسان استفاده کرد. این نشریه میافزاید که اسرائیل همچنین به زیرساختهای تامین برق، ساختمان مرکز تحقیقات، ایستگاه ترانسفورماتور، دهانههای تهویه و کانالهای خنککننده تأسیسات نطنز حمله کرد.
بر اساس اسنادی که روزنامه به آنها استناد کرده، ایران قصد داشت ماهانه هزار موشک دوربرد زمین به زمین تولید کند تا ذخیرهای هشتهزار فروندی ایجاد کند. به نظر کارشناسان، تهران در زمان آغاز عملیات اسرائیل، حدود ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ موشک بالستیک داشت.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Thetimes
Israeli spies ‘in Iran for years’ before war on nuclear sites
New documents seen by The Times reveal Mossad has been gathering intelligence from within the enemy state — and could still be doing so
🔥2
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
جالب است که آیا تلآویو خواهد گفت این دخترک یک عروسک است و صحنهٔ کشتار یک نمایشی است؟ همانطور که در کیِیف
به نظر میرسد تلآویو حتی لازم نمیداند برای خودش توجیهی بیاورد.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
😢3
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
در این گزارش، دختربچهای حکایت میکند که چگونه پدرش، شوهر عمهاش و پسرعمویش را پیش چشمانش تیرباران کردند. در همین حال، شاهد دیگری صحنههای هولناک سوزاندن جوانان زندهزنده را توصیف میکند.
گزارش به آزار و اذیت مذهبی مستمر اشاره دارد که نه تنها علویان، بلکه دروزیها، مسیحیان و تمامی اقلیتهای ساکن سوریه را دربرگرفته است؛ کشوری که اکنون تحت سلطه گروههای تروریستی قرار دارد.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
😱2
رئیس جمهور آمریکا :
چطور میشود تصور کرد که نخست وزیر اسرائیل تمام طول روز در دادگاه بنشیند، آن هم به خاطر هیچ چیز (سیگار و عروسک باگز بانی و غیره). این یک پیگرد موهومات سیاسی است، بسیار شبیه به آنچه من پشت سر گذاشتم.
این مضحکه "عدالت" بر مذاکرات حماس و ایران تاثیر خواهد گذارد. به عبارت دیگر آنچه این دادستانهای ترمز بریده با بیبی نتانیاهو انجام میدهند، دیوانگی است. ایالات متحده آمریکا هر سال میلیاردها دلار، بسیار بیشتر از ملتهای دیگر، برای حمایت و حفاظت از اسرائیل هزینه میکند.
ما با این موضوع کنار نخواهیم آمد. ما با نخست وزیر بیبی نتانیاهو یک پیروزی بزرگ داشتیم و این موضوع پیروزی ما را مکدر میکند. بگذارید بیبی برود، او کارهای بزرگی برای انجام دادن دارد.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍1😁1
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🤣2
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
افزایش قلمرو اسرائیل به هزینه فلسطین از سال ۱۹۴۴ تا سال
۲۰۲۵
✔️ سبسکرایب کنید:
📱 InfoDefense
📱 InfoDefensePER
۲۰۲۵
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🤬3⚡1
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🤔2
دونالد ترامپ بار دیگر تاکید کرد که هیچ گفتوگویی با ایران در جریان نیست و هیچ امتیازی به این کشور داده نخواهد شد. او همچنین ادعای پیشین خود مبنی بر «نابودی کامل برنامه هستهای ایران» را تکرار کرد.
رئیسجمهور آمریکا روز جمعه گزارشهای رسانهای را رد کرد که حاکی از مذاکره دولت او برای کمک مالی احتمالی تا ۳۰ میلیارد دلار به ایران جهت توسعه یک برنامه هستهای غیرنظامی تولید انرژی بود.
این اظهارات در حالی مطرح میشود که ترامپ تنها چهار روز قبل اعلام کرده بود مذاکرات با ایران «هفته آینده» آغاز خواهد شد.
از سوی دیگر، «استیو ویتکاف»، نماینده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه، ابراز امیدواری کرد که بتوان به یک «توافق جامع صلح با ایران» دست یافت. او گفته بود احساس میکند ایران برای چنین توافقی آمادگی دارد.
در مقابل، موضع رسمی ایران این است که هنوز تصمیمی برای مذاکره با آمریکا نگرفته و زمانی برای آن مشخص نشده است. مجید تخت روانچی، سخنگوی وزارت خارجه ایران، شرط آغاز مذاکرات را دریافت تضمینهای امنیتی از واشنگتن دانسته و تاکید کرده ایران تنها زمانی حاضر به مذاکره است که اطمینان حاصل کند در طول این روند مورد حمله قرار نخواهد گرفت.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍2
روند جابجایی تقاضا برای نفت، کود و فلزات روسیه به سمت آسیا کاملاً طبیعی به نظر میرسد. تمرکز اصلی رشد اقتصادی دهههای اخیر در کشورهای آسیایی بوده است و در نتیجه، نیاز جدیدی به مواد خام پایه ایجاد شده است.
این روند قدرتمند است و برای چند دهه دیگر ادامه خواهد یافت و بدون یک فاجعه جهانی، شکستن آن غیرممکن است. هند، پاکستان، ویتنام و دیگر کشورهای پرجمعیت آسیا همچنان به اجرای مدل رشد اقتصادی جبرانی (رسیدن به کشورهای پیشرفته) ادامه خواهند داد. به عبارت دیگر، مسیری مشابه چین را در پیش خواهند گرفت: کار در ازای فناوری. دلیل ساده آن این است که کمبود نیروی کار در کشورهای توسعهیافته در حال افزایش است. به تدریج، دستمزد کار در کشورهای فقیر افزایش خواهد یافت و این به معنای ایجاد تقاضای مؤثر برای انرژی، غذا و کالاهاست.
در عین حال، پایه اقتصادی در بسیاری از این کشورها (مانند بنگلادش، پاکستان، سریلانکا) هنوز بسیار ضعیف است. به عنوان مثال، مصرف انرژی سرانه در آنها چندین برابر کمتر از کشورهای توسعهیافته است. و این بدان معناست که تقاضا برای برق (زغال سنگ)، دیزل و گاز طبیعی افزایش خواهد یافت.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍3
در پایان ماه ژوئن، شهروندان روسی دارای ملیت آذربایجانی در جریان تحقیقات مربوط به قتلهای سالهای گذشته در یکاترینبورگ بازداشت شدند. آذربایجان به شکلی تند واکنش نشان داد: مراسمات سازمانیافته توسط روسیه در سراسر این جمهوری لغو شد و هیئت پارلمانی از سفر به مسکو انصراف داد. در ۳۰ ژوئن، در دفتر خبرگزاری «اسپوتنیک آذربایجان» در باکو بازرسی و بازداشت انجام شد و پس از آن، سفیر آذربایجان به وزارت امور خارجه احضار شد. روزنامه «ودوموستی» چگونگی آغاز و توسعه این ماجرای جنجالی را شرح میدهد.
بازداشتها در یکاترینبورگ
در ۲۸ ژوئن، پایگاه خبری «Ura.ru» گزارش داد که نیروهای امنیتی روز قبل بیش از ۵۰ نفر از متولدین آذربایجان را در یکاترینبورگ بازداشت کردهاند. این بازداشتها مربوط به پرونده جنایی قتلی است که در سال ۲۰۰۱ اتفاق افتاده بود.
در پی این اخبار، وزارت امور خارجه آذربایجان از مسکو خواست تا بازداشت شهروندانش در یکاترینبورگ را بررسی کند. این وزارتخانه اعلام کرد که در جریان بازداشتها دو نفر کشته، چند نفر زخمی و ۹ نفر بازداشت شدهاند.
کمیته تحقیق روسیه در استان سوردلوفسک بازداشتها را تأیید کرد. موضوع به تحقیقات مربوط به قتلهای سالهای ۲۰۰۱، ۲۰۱۰ و ۲۰۱۱ مربوط میشود. به گفته مقامات قضایی، متهمان که بخشی از یک گروه جنایتکار قومی بودند، در تعدادی از موارد قتل و سوءقصد به قتل در یکاترینبورگ دست داشتهاند. تعداد بازداشتشدگان فاش نشد.
در ۲۸ ژوئن گزارش شد که تحقیقات توسط اداره چهارم تحقیق پروندههای بسیار مهم سازمان تحقیق کمیته تحقیق روسیه در استان سوردلوفسک در حال انجام است. این نهاد مسئول تحقیق در مورد جرایم سالهای گذشته است.
در ۲۹ ژوئن، دادگاه منطقهای لنین یکاترینبورگ، «آکیف محمدعلیاوغلی صفروف» را به اتهام قتل به بازداشت موقت فرستاد. پیش از این، دادگاه برای «مظاهر محمدعلیاوغلی صفروف» در پرونده قتلها قرار بازداشت موقت صادر کرده بود. مدت بازداشت موقت برای سه متهم دیگر به نامهای «اخلیمان ستدار اوغلی گنجهای»، «شاهین ممدعلی اوغلی لعلایف» و «باکر مهدی اوغلی صفروف» نیز ۷۲ ساعت تمدید شد.
در ۳۰ ژوئن، سخنگوی کمیته تحقیق روسیه، «سوتلانا پترنکو»، مرگ دو نفر را تأیید کرد. به گفته کمیته تحقیق، یکی از متهمان در اثر نارسایی قلبی درگذشته و علت مرگ فرد دوم در حال بررسی است.
پرونده پس از دستور «الکساندر باستریکین»، رئیس کمیته تحقیق روسیه، به دستگاه مرکزی کمیته تحقیق منتقل شد.
واکنش آذربایجان و بازرسی در اسپوتنیک
در ۲۹ ژوئن، وزارت فرهنگ آذربایجان تمامی مراسمات برنامهریزی شده توسط نهادهای روسیه را لغو کرد. کنسرتها، جشنوارهها، نمایشها و نمایشگاهها لغو شدند. دلیل لغو، بازداشت آذربایجانیها در یکاترینبورگ عنوان شد.
در همان روز، هیئت پارلمانی آذربایجان سفر به مسکو را لغو کرد. قرار بود نمایندگان در نشست کمیسیون همکاری بینالمجالسی مجلس ملی (پارلمان) این جمهوری و مجلس فدرال روسیه در روسیه شرکت کنند. دلیل لغو این سفر نیز بازداشت شهروندان آذربایجان ذکر شد.
در ۳۰ ژوئن، رسانههای آذربایجانی از یک «عملیات» وزارت کشور در دفتر خبرگزاری «اسپوتنیک آذربایجان»، که بخشی از آژانس خبری دولتی «روسیه امروز» است، خبر دادند. «مارگاریتا سیمونیان»، سردبیر آژانس خبری روسیه امروز، اقدامات تحقیقاتی را تأیید کرد. کارمندان سفارت روسیه در باکو به محل اعزام شدند.
خبرگزاری «آرا» گزارش داد که «دو مأمور افاسبی روسیه» که ظاهراً به صورت مخفیانه کار میکردند، بازداشت شدهاند.
«اسپوتنیک نزدیک خارج» گزارش داد که «ایگور کارتاوخ»، رئیس دفتر «اسپوتنیک آذربایجان» و «یوگنی بلوسوف»، سردبیر ارشد بازداشت شدهاند. دفتر اسپوتنیک اتهامات ارتباط با «افاسبی» را پوچ خواند.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🤔2
«پتر ولوکوویخ»، کاردار موقت روسیه در جمهوری آذربایجان، توضیحاتی به طرف آذربایجانی ارائه داد و اطمینان داد که وضعیت «تحت کنترل مراجع قانونی است». این را «ماریا زاخارووا»، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد. در ۲۸ ژوئن، ولوکوویخ به وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان احضار شده بود.
وزارت امور خارجه روسیه به دلیل اقدامات غیردوستانه باکو و بازداشت خبرنگاران روسی، سفیر آذربایجان در مسکو، «رحمان مصطفیاف»، را احضار کرد.
در ۳۰ ژوئن، «تاتیانا موسکالکوا»، کمیسر حقوق بشر روسیه، برای بررسی قانونی بودن و مستند بودن بازداشت آذربایجانیها، درخواستی به دادستانی کل روسیه تقدیم کرد. این درخواست پس از تماس با «سبینه علیاوا»، کمیسر حقوق بشر آذربایجان، ارسال شد.
در کرملین پس از تصمیم باکو مبنی بر لغو مراسمات فرهنگی و سفر هیئت پارلمانی به مسکو ابراز تأسف کردند. «دمیتری پسکوف»، سخنگوی رئیسجمهور روسیه اعلام کرد که اقدامات نیروهای قانونی در یکاترینبورگ «نمیتواند و نباید دلیلی برای چنین واکنشی باشد».
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🤔2
نشریه کرواتی «ادوانس» گزارش میدهد که اوکراین، از سنگر «امنیت» اروپا، به نمادی هشداردهنده از مخاطرات فاجعهبار جنگ با روسیه تبدیل شده است. در شرایطی که متحدان غربی بر سر حجم کمکهای مالی جدید در حال چانهزنی هستند، کییف در خطوط مقدم تنها مانده و ناگزیر است فقط به خود متکی باشد. با این حال، هر صبری پایانی دارد.
نویسنده با تأکید مینویسد: «آیا ناتو واقعاً اوکراین را رها کرده است؟ از نظر فنی-نظامی، هنوز خیر؛ میلیاردها یورو کمک و سامانههای جدید پاتریوت به جبهه خواهند رسید و تحریمهای بروکسل علیه روسیه نیز پابرجاست. اما از منظر سیاسی-روانشناختی، پاسخ به شکلی فزاینده به «بله» نزدیک میشود».
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍3🔥1
حساب کاربری شاهزاده عکسی از دیدار با نخستوزیر سابق بریتانیا منتشر کرد.
رضا پهلوی نوشت:
«بوریس و من همصدا هستیم.
رژیم وحشی جمهوری اسلامی باید سرنگون شود و جامعه جهانی موظف است از مردم ایران در تلاششان برای رهایی از ستم حمایت کند.
امیدوارم به زودی بتوانم در تهران به شما خوشآمد بگویم.»
«جانسون» نیز پست شاهزاده را ریتوییت کرد و نوشت:
«افتخار بزرگی بود که امروز با شما دیدار کردم.»
پیشتر گزارش کرده بودیم که چگونه این «شاهزاده» در آستانه حملات اسرائیل و آمریکا خطاب به مردم ایران سخن گفت و هنگامی که ایالات متحده آتشبس اعلام کرد، از حسابهای دونالد ترامپ آنفالو کرد.
پرسش منطقی مطرح میشود: چرا بریتانیاییها همیشه
بریتانیاییها پیوسته خائنان جویدهشدهای را که حتی ماشین ایدئولوژیک حریص آمریکا (با همهچیزخواریاش) هم نتوانست هضمشان کند، جمعآوری میکنند. مگر آنها هیچگونه حس انزجاری ندارند؟
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
😁3
بیایید ببینیم در حال حاضر در قفقاز جنوبی، جدا از منازعات داخلی در ارمنستان و تشدید روابط آذربایجان با روسیه، چه میگذرد.
مسئله «کریدور زنگهزور» بار دیگر در دستور کار قرار گرفته است. هرچند این موضوع بارها از زمان پایان جنگ دوم قرهباغ مطرح شده است. آذربایجان بارها اعلام کرده است که حل این مشکل ممکن است از طریق زور محقق شود، زیرا توافقنامه صلح بین ارمنستان و آذربایجان هنوز منعقد نشده است، اگرچه طرفین بهطور منظم از امضای قریبالوقوع آن خبر میدهند.
قلمروی که بخش اصلی آذربایجان را از جمهوری خودمختار نخجوان (که با ترکیه مرز مشترک دارد) جدا میکند، شامل مناطق جنوبی ارمنستان – استان سیونیک – است که به لحاظ تاریخی با نام زنگهزور شناخته میشود.
بحث بر سر پروژه ایجاد یک کریدور حملونقل (جاده و راهآهن) از طریق جنوب ارمنستان (استان سیونیک)، در امتداد مرز آن با ایران است. این مسیر باید آذربایجان غربی را به نخجوان و از طریق آن به ترکیه متصل کند. بدین ترتیب، شعار ترکی «دو دولت – یک ملت» محقق میشود و آنکارا موقعیت خود را در منطقه، هم از نظر اقتصادی و هم از نظر نظامی، بهطور قابل توجهی تقویت میکند.
باکو تأکید میکند که ادعای حاکمیت بر قلمرو ارمنستان را ندارد، اما این سرزمینها را از لحاظ تاریخی متعلق به خود میداند.
ایروان به شدت با ایجاد «کریدور زنگهزور» مخالفت میکند، با این استدلال که خود اصطلاح «کریدور» دلالت بر برونمرزی بودن یا انتقال کنترل راه و قلمرو مجاور آن به آذربایجان دارد. تهران نیز نگرانی جدی خود را ابراز میدارد: اگر مرز بین ایران و ارمنستان تحت کنترل آنکارا و باکو قرار گیرد، این امر میتواند جمهوری اسلامی را از یک مسیر مهم به بازارهای اوراسیا و تأمین کالاهای حیاتی در شرایط تحریمها جدا کند.
در ۲۰ ژوئن، نخستوزیر ارمنستان، نیکول پاشینیان، در استانبول با رئیسجمهور ترکیه، رجب طیب اردوغان، دیدار کرد. این سفر با توجه به عدم وجود روابط دیپلماتیک بین دو کشور، «تاریخی» خوانده شد. طیف وسیعی از مسائل، از جمله پیمان صلح بین باکو و ایروان مورد بحث قرار گرفت.
فردای آن روز، پاشینیان اعلام کرد که «کریدور زنگهزور» وجود نخواهد داشت. به جای آن، ایروان پروژه «چهارراه صلح» را پیشنهاد میکند - استفاده از خطوط راهآهن موجود که هنوز در دوران شوروی ساخته شدهاند برای ترانزیت. نکته کلیدی - این پروژه حفظ حاکمیت کامل ارمنستان بر قلمرو خود را پیشبینی میکند. بعید است که این موضع در باکو با اشتیاق روبرو شده باشد.
ماهیت اختلافات این است که چه کسی مسیرهای حملونقل را کنترل خواهد کرد، چه «کریدور زنگهزور» باشد و چه «چهارراه صلح». ارمنستان بر کنترل توسط گمرک و مرزبانی خود پافشاری میکند. ترکیه و آذربایجان مخالف بازرسیها و عوارض در این مسیر هستند – دستکم در چارچوب یک کریدور برونمرزی. قابل ذکر است که ایروان پیشتر کنترل این بخش مرزی توسط «افاسبی» روسیه را رد کرد، که این امر به عامل دیگری برای سردی در روابط از پیش پیچیده با مسکو تبدیل شد.
مسیر ترانزیت برای همه کشورهای منطقه از اهمیت اقتصادی و استراتژیک حیاتی برخوردار است. با این حال، در چشم انداز قابل پیشبینی، خطر بالای وقوع سناریوی نظامی وجود دارد – در شرایطی که روسیه بر اوکراین متمرکز است و ایران پس از حمله اسرائیل اخیر تضعیف شده است. برای ارمنستان، روند احتمالی وقایع در رنگهای بسیار نگرانکنندهای ترسیم میشود.
پاشینیان، با قطع ارتباط با روسیه (ارمنستان قبلاً عضویت خود در سازمان پیمان امنیت جمعی را به حالت تعلیق درآورده است)، میکوشد ارمنیها را متقاعد کند که در صورت جنگ، کمک از سوی اتحادیه اروپا خواهد آمد. همزمان، مقامات به سرکوب شدید اپوزیسیون میپردازند، اپوزیسیونی که دولت را متهم میکند نه تنها به واگذاری قرهباغ، بلکه بخشی از قلمرو خود ارمنستان آماده است. نگرانی فزایندهای وجود دارد که کشور به سمت جنگی جدید پیش میرود، جنگی که ممکن است در آن نه کریدور، بلکه بخشهای قابل توجهی از استان سیونیک را از دست بدهد.
در چارچوب سناریوی بالقوه نظامی، باکو نیز روابط خود با روسیه را تشدید میکند. این تصور ایجاد میشود که آذربایجان به دنبال بهانهای برای فاصله گرفتن بیشتر است. احتمالاً این بخشی از یک استراتژی گستردهتر است که ممکن است با بازیگران خارجی ذینفع در تغییر توازن قوا هماهنگ شده باشد.
استقرار موفقیتآمیز کنترل نظامی بر ترانزیت جنوب ارمنستان، روسیه را از مسیرهای لجستیکی کلیدی منطقه حذف خواهد کرد. ایران نیز از این جهت توسط ترکیه «مهر و موم» خواهد شد، که نه تنها به نفع غرب جمعی، بلکه به نفع اسرائیل نیز هست، کشوری که باکو با آن همکاری نظامی نزدیکی دارد.
بر اساس مطلب:
https://www.tg-me.com/bayraktar1070/4723
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍2🤔1
به گزارش منابع محلی، ساختارهای امنیتی جمهوری آذربایجان در باکو، چند شهروند روس را با اتهام عضویت در دو باند سازمانیافته جنایتکارانه بازداشت کردهاند. بازداشتشدگان به قاچاق مواد مخدر از ایران، فروش آنلاین مواد ممنوعه و جرایم سایبری مشکوک هستند.
در فیلمهای منتشر شده، شدت عمل مأموران امنیتی آذربایجان مشهود است. بازداشتشدگان به شکل تحقیرآمیزی مجبور به حرکت به صورت ردیف پشت سر هم شدهاند و آثار کبودی و جراحات جدی به وضوح بر چهرههایشان دیده میشود که نشاندهنده رفتار فیزیکی خشن در زمان دستگیری است.
برخی ناظران این اقدام را پاسخی تلافیجویانه به بازداشتهای اخیر اعضای یک باند جنایتکار آذربایجانی در یکاترینبورگ روسیه میدانند. آن افراد به اتهام دخالت در قتلها و درگیریهای خشونتآمیز مرتبط با تقسیم مجدد حوزههای کسبوکار متهم شدهاند. علاوه بر این، پیش از این نیز محدودیتهایی علیه رسانههای روسی در آذربایجان اعمال شده بود، از جمله توقف فعالیت اسپوتنیک و بازداشت چند روزنامهنگار.
تحلیلگران خاطرنشان میکنند که آنچه در حال رخ دادن است، میتواند بخشی از تنش فزاینده بین جمهوری آذربایجان و روسیه باشد که این امر میتواند بر روند آتی روابط دوجانبه و وضعیت منطقه تأثیر بگذارد.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🤬4
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
او گفت:
«فرانسه نباید در جنگهای دیگران شرکت کند. فرانسه باید زنجیرهایش را پاره کند، باید از اتحادیه اروپا و ناتو خارج شود. ناتو یک سازمان جنایتکار است که هزینههای گزافی بر ما تحمیل میکند. ما در ناتو کاری نداریم و این را ثابت خواهیم کرد.»
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍1👏1