Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
صحبت های آقای مصطفی خوش‌باش
هم‌بنیان‌گذار تیم مسیر هوشمند، از استارتاپ های خوب و با انگیزه خانه‌نوآوری
🎗💡
@innovationhouse
رسول اسکویی در ۱۳۵۵ در دانشگاه پلیتکنیک (امیرکبیر) قبول شد ولی تصمیم گرفت برای ادامه تحصیل به آمریکا مهاجرت کند.

او پس از گرفتن مدرک فوق لیسانس در رشته کامپیوتر به کالیفرنیا مهاجرت کرد و در شرکت AMD درقسمت اپلیکیشن و طراحی سیستم مشغول به کار شد.


📒 برای مطالعه کامل بیوگرافی آقای رسول اسکویی فایل زیر را دانلود کنید

#بریده_ای_از_کتاب_شناخت_دره_سیلیکون
#کارآفرینان_ایرانی_دره_سیلیکون

🎗💡
@innovationhouse
رسول اسکویی.pdf
753.1 KB
بیوگرافی رسول اسکویی
بریده‌ای از کتاب شناخت دره سیلیکون

🎗💡
@innovationhouse
مهمترین قرارداد استارتاپی
Co-founders agreement
قرار داد هم بنیانگذاران:

۱- تعیین تعهدات و تکالیف هم‌بنیانگداران:
بهتر است از همان ابتدای کار اعضای تیم استارتاپ بدون هیچ تعارف و رودربایستی تعهدات، حقوق و وظایف یکدیگر را بشناسند و کلیه این موارد را مکتوب کنند تا از بروز اختلافات احتمالی آینده جلوگیری شود.

۲- تعیین تکالیف در خصوص مجوزها و حقوق مالکیت فکری:
شروع هر کسب و کار ابتدا باید مجوز های مربوط به آن کسب را اخذ کرد و از آنجاییکه تیم استارتاپی هنوز دارای شخصیت حقوقی نیست این مجوز ها به نام یکی از هم‌بنیانگذاران صادر می‌شود و باید در قرارداد هم بنیانگذاران رابطه مجوز با تیم استارتاپی تعریف شود.

۳-تعیین تکلیف درخصوص حساب بانکی مربوط به استارتاپ:
کسب و کار نوپا و تیم استارتاپ دارای شخصیت حقوقی مستقل نیست و در نتیجه نمی‌تواند نزد بانک حساب مختص به خود را داشته باشد
حساب بانکی هم به نام یکی از هم‌بنیانگذاران افتتاح می‌شودکه لازم است نسبت به مالکیت تیم در قرارداد هم‌بنیانگذاران تعیین تکلیف گردد.

#حقوق_استارتاپ‌ها

🎗💡
@innovationhouse
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎞 گزارش تصویری
کارگاه تخصص آنلاین بلاکچین
و کارکردهای ان در صنعت بیمه

🦠حتی کرونا هم باعث نشد خانه نوآوری دست از آموزش بکشد.

با همکاری پلنت توانستیم با برگزاری کارگاه آنلاین بلاکچین این فرصت را برای تمامی علاقه مندان به این حوزه بوجود آوریم تا بدون نیاز به حضور فیزیکی در کلاس، تنها با گوشی و یا رایانه شخصی به صورت برخط، با مفهوم بلاکچین و کارکردهای آن در صنعت بیمه آشنا شوند.

بعد از راه اندازی اینوتوکن-اولین استارتاپ بلاکچینی در خانه نوآوری، امیدواریم که به زودی شاهد خبرهای خوبی در حوزه بیمه هم باشیم.
قرارداد محرمانگی یا عدم افشا
Non-disclosure agreement

می‌توان گفت فعالیت یک استارتاپ با تولد یک ایده آغاز می‌شود و حفظ و مراقبت از این ایده برای صاحب ایده بسیار مهم است.
اگر در میانه‌ی راه یکی از اعضای تیم استارتاپ تمایل به کناره‌گیری داشته باشد یکی از دغدغه های مهمی که پیش خواهد آمد نگرانی درباره اطلاعاتی است که او با خود از تیم خارج می کند.
با تنظیم قرارداد محرمانگی بین اعضای یک استارتاپ می‌توان از افشای هرگونه اطلاعات حرفه‌ای چه در زمان همکاری و چه در زمان کناره‌گیری از تیم جلوگیری کرد. در متن قرارداد باید جزئیات اطلاعات محرمانه نوشته شود تا در صورت تخطی هر یک از اعضا تشخیص نقض قرارداد و احراز تخلف به راحتی مقدور باشد.

به نظر شما درج چه موارد دیگری در قرارداد محرمانگی لازم است؟

#حقوق_استارتاپ‌ها
🎗💡
@innovationhouse
مصطفی رونقی (زاده ۱۹۶۸) زیست‌شناس ملکولی ایرانی است که در توالی‌یابی دی‌ان‌ای تخصص دارد. او دکتری خود را از موسسه فناوری پادشاهی سوئد در سال ۱۹۹۸ به دست آورد.
رونقی همراه با پال نایرن مخترع روش پایروسیکوئنسینگ برای توالی‌یابی دی‌ان‌ای است. او بیش از ۵۰ مقاله علمی منتشر کرده و ۲۰ اختراع ثبت شده دارد. رونقی معاون ارشد شرکت ایلومینا است.

#بریده_ای_از_کتاب_شناخت_دره_سیلیکون
#کارآفرینان_ایرانی_دره_سیلیکون

🎗💡
@innovationhouse
مصطفی رونقی.pdf
1.2 MB
بیوگرافی مصطفی رونقی
بریده‌ای از کتاب شناخت دره سیلیکون


🎗💡
@innovationhouse
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
نقاشیم، رویای کودکان به واقعیت تبدیل میکنه🥰

تبدیل نقاشی به عروسک و اسباب‌بازی و یه دنیا کادوی.....
🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁

🎗💡
@innovationhouse
بنیان‌گذاران استارتاپ
Founder یا Co_founder

اشخاصی که یک استارتاپ را راه‌اندازی می‌کنند معمولا علاقه‌ای به کار کردن برای دیگران ندارند و باور دارند که می‌توانند با تلاش‌های بی‌وقفه‌ی خود دنیا را تغییر دهند. این افراد می‌توانند با تعدادی از دوستان خود در این راه شریک شوند و وظایف سنگین را بین خودشان تقسیم کنند. راه‌اندازی یک استارتاپ هیچ وقت کار آسانی نبوده و در طی آن، به بنیان‌گذاران آن فشار زیادی وارد خواهد شد. اما اگر فعالیت‌های آن‌ها موفقیت‌آمیز باشد، نتیجه‌ی آن هم از نظر احساسی و هم از نظر مالی بسیار خوب خواهد بود.


👤 فاندر (founder)
معمولا به کسی نسبت داده می شود که به تنهایی یک تجارت یا کار را راه اندازی کرده باشد. این شخص می‌تواند یک برنامه نویس/تاجر/ بازاریاب و … باشد که یا تمامی مراحل انجام کار را خودش به سرانجام رسانیده است یا کسانی را استخدام نموده تا کار را برایش به ثمر برسانند.

👥 کوفاندر (Co-founder)
زمانی بکار می‌رود که دو یا چند نفر یا هم اقدام به راه اندازی یک کسب و کار می‌کنند. این افراد همگی با هم جزو موسسان این ایده و کسب  کار به حساب می‌آیند. این افراد معمولا توانایی‌های مکمل دارند(برنامه نویس، صاحب ایده، بازاریاب) و بعضا هم توانایی‌های متفاوت در زمینه های مختلف دارند. 

حالتی دیگر هم وجود دارد که شما یک کسب و کار را راه اندازی کرده باشید و پس از مدتی به دلایل خاص نیازمند افراد دیگری شده اید. مثلا یک نفر را وارد کار می‌کنید و به وی اختیارات زیادی می دهید و علاوه بر آن برای وی هم سهم قابل توجهی از سهام کسب و کار را در نظر می‌گیرید. این شخص بعنوان کوفاندر بحساب می‌آید و شما که صاحب ایده هستید فاندر بحساب می‌آیید. 
🎗💡
@innovationhouse
توافق نامه سهامداران
Shareholders agreement - SHA

این توافق نامه سندی است معمولا محرمانه که در ابتدای روند ثبت شرکت بین سهامداران استارتاپ منعقد می شود.
تنظیم روابط میان سهامداران، نحوه حل و فصل اختلاف آنها و تعیین راهکارهای حل اختلاف می تواند در این توافق نامه پیش بینی شود.

بدیهی است که در این توافق نامه نوع شرکت و موضوع فعالیت آن باید درج شود.
همچنین می توان در این توافق نامه امتیازات بیشتری برای دارندگان سهام کمتر درنظر گرفت به شرطی که مخالفتی با قوانین آمره نداشته باشد.

#حقوق_استارتاپ‌ها

🎗💡
@innovationhouse
🔴 در این کمپ ۶ هفته‌ای تیم‌ها می‌تونن در فضای کار اشتراکی خانه نوآوری استقرار داشته باشن، در کارگاه‌های تخصصی آموزشی شرکت کنن، شبکه سازی کنن و از منتورهای مجرب استفاده کنن.

🔵 ظرفیت کمپ بسیار محدود است؛ بنابراین باید هرچه سریعتر به صورت کاملا رایگان پیش ثبت نام کنید. پس از تکمیل اطلاعات، کمیته سرمایه گذاری خانه نوآوری اطلاعات شما را بررسی کرده و با شما تماس خواهد گرفت.

🟢 در کارگاه های انتقال تجربه تعدادی از موفق ترین بنیانگذاران استارتاپی تجربه راه اندازی استارتاپشان را در اختیار شرکت کنندگان قرار می‌دهند.

سرفصل ها:

کارگاه های انتقال تجربه
تیم سازی
آموزش ارائه
طراحی بیزینس مدل ایرانی
MVP
بازاریابی
هدف گذاری و برنامه ریزی شخصی
عوامل شکست استارتاپ ها


https://evand.com/events/innohouse-camp
🔵 خانه نوآوری به یزد اومده برای همراهی و همدلی با افرادی که می‌خوان زندگی خودشون رو به وسعت آرزوهاشون در قالب راه‌اندازی استارتاپ توسعه بدن و برای راه اندازی کسب و کارشون گام‌های محکم‌تری رو بردارن و با سرعت بیشتری رو به جلو حرکت کنند.

🔴 افراد و تیم‌هایی که علاقه مندند که به خانواده بزرگ خانه بپیوندند، با مراجعه به سایت خانه نوآوری به آدرس innohouse.ir برای ثبت نام اقدام کنند و در کنار بیش از 80 تیم استارتاپی دیگه که در طول سال‌های گذشته جذب خانه شدن قرار بگیرند.

همچنین خانه نوآوری به تیم‌های مورد تایید، خدمات مختلفی از جمله آموزش و برگزاری کمپ استارتاپی، منتورینگ، فضای کار، تامین سرمایه بذری و... رو ارائه میکنه
ثبت نام کمپ استارتاپی خانه نوآوری در یزد شروع شد

🔴 کمپ استارتاپی خانه نوآوری قراره با حضور فعالین اکوسیستم استارتاپی از مجموعه‌هایی مانند شناسا، گروه سرمایه‌گذاری بهمن، تپسل، اسنپ، اتاقک، فناپ و بسیاری از مجموعه‌های دیگه مرداد ماه در یزد به صورت حضوری برگزار بشه.

🔵 در این کمپ بنیانگذاران استارتاپ‌های موفق مثل مانوئل اوهانجانیانس، (بنیانگذار ایمسنیار)، مهدی باریده (بنیانگذار پی پینگ)، علی سریزدی (بنیانگذار دکتردکتر)، ابوالفضل ساجدی (بنیانگذار پذیرش 24) حضور دارن و از تجربه و چالش‌های مسیر کسب و کارشون صحبت میکنن.

🟣 همچنین تیم‌های شرکت‌کننده در این کمپ میتونن تا سقف 500 میلیون تومان (نقدی و غیر نقدی) جذب سرمایه کنند.

🟢 برای ثبت نام و اطلاعات بیشتر، به سایت خانه نوآوری مراجعه کنید.
innohouse.ir/camp-yazd
🟢🔴 خانه نوآوری و مرکز توسعه کارآفرینی ریمیا برگزار می‌کند:
«کارگاه مدیریت کسب و کار با شبیه‌سازی و بازی»
🔹۲۲ تا ۲۴ آذر ماه
🔸به صورت حضوری

🎯 کارگاه شبیه‌سازی کسب‌وکار (SimBusiness) به‌عنوان نوعی متفاوت و نوآورانه از برنامه‌های آموزشی مبتنی بر عمل و یادگیرنده محور، با هدف ارتقای بینش و مهارت‌های مدیریت و کسب‌وکار برگزار می‌شود.

🤝در این کارگاه ۳ روزه، افراد در قالب تیم‌های دو یا سه نفره به راه‌اندازی یک کسب‌وکار و اداره آن با چالش های مختلف می‌پردازند.
این رویداد و بازی در فضایی تعاملی و با استفاده از یک نرم افزار شبیه‌سازی کسب‌وکار برگزار می‌شود‌.


🔗لینک ثبت نام:
https://evnd.co/sBHBT
🔹سختی‌های مختلف رو پشت سر گذاشتم و الان اینجام!

شاید این جمله خلاصه داستانِ همه آدم‌های موفق باشه.
اما چی پشت این جمله و رسیدن بهشه؟

🔸توانایی رویارویی با دشواری‌ها و گذر کردن از اون‌ها رو «تاب‌آوری» میگن، مهارتی که اگرچه قسمتی از اون تحت تاثیر رشد و ژنتیک هست اما می‌شه روی پرورشش کار کرد.

🔸یکی از دارایی‌هایی که می‌تونه به ما در داشتنِ تاب‌آوری بیشتر کمک کنه «امیده».
داشتنِ امید منجر به روند فعالی میشه که ما رو به اهدافمون نزدیک می‌کنه.

🔹 اگر می‌خواید بدونید توی این روزها چطور میشه با «امید» هدف‌های متفاوتی رو ترسیم کرد و در راه رسیدن به اون‌ها با عزم و اراده بیشتر پیش رفت و «تاب‌آور» بود، این رویداد برای شماست!

⬅️ در یک رویداد نیم‌روزه با همکاری مشترک معاونت علمی ریاست جمهوری و خانه نوآوری برگزار می‌شه، پای صحبت اساتید رشته‌های مختلف می‌شینیم و از زاویه‌ دید اون‌ها به این مقوله نگاه می‌کنیم و یاد می‌گیریم.



🔗جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید:
https://evnd.co/I39bb

زمان: پنجشنبه ۳۰ آذرماه ۱۴۰۲ از ساعت ۹:۳۰ الی ۱۳:۰۰
مکان: کوشک هنر

💡کد تخفیف ویژه اهالی خانه نوآوری:
innohouse
پرامت نویسی، اسم صحبت کردن با ابزارهای هوش مصنوعی است. دستورهایی که ازش استفاده میکنیم تا هوش مصنوعی متوجه خواسته ما بشه و کاری که میخوایم رو برامون انجام بده.
توی دنیای امروز کسایی که با این راه ارتباطی اشنا هستن رو بهشون میگن مهندس پرامپت و اتفاقا خیلی هم خواستار دارن.
توی این دوره سعی میکنیم تکنیکهای پرامپت نویسی رو اموزش بدیم.
دوره سه ساعت است و در دو روز برگزار میشه.
و مناسب سن دبیرستان به بالا است!
اگه دوست دارید اطلاعات بیشتری داشته باشید کافیه روی لینک زیر کلیک کنید.
Https://pichaclub.ir/prompt
2024/04/29 00:06:03
Back to Top
HTML Embed Code: