Telegram Web Link
# استراتژی_سیاسی

💢 چرا مذاکرات هسته‌ای به پیچیدگی بیشتری رسید؟

مذاکرات هسته‌ای از ابتدا نیز روندی ساده نداشت. دلیل آن روشن است: دو طرفِ اصلی این مذاکرات، یعنی ایران و ایالات متحده، هر دو به دنبال حداکثرسازی دستاوردهای خود بوده‌اند. در یک‌سو، واشنگتن خواستار اطمینان مطلق از عدم وجود هیچ‌گونه برنامه تسلیحاتی هسته‌ای در ایران است؛ نه فقط برای حال، بلکه برای آینده‌ای قابل پیش‌بینی. از سوی دیگر، تهران در پی تثبیت و توسعه ظرفیت‌های هسته‌ای خود، ولو تا مرز آستانه توان تولید سلاح هسته‌ای است که به‌عنوان یک ابزار بازدارنده راهبردی برای "روز مبادا" یا ابزار چانه زنی بتواند استفاده کند.

با روی کار آمدن دولت دونالد ترامپ، پرونده هسته‌ای ایران وارد فاز تازه‌ای شد اما واقعیت این است که برخلاف تصور رایج، ترامپ با نیت رسیدن به توافقی پایدار وارد این پرونده نشد، بلکه نگاه او به ایران از سه منظر استراتژیک تعریف می‌شد:

1. مهار گرایش ایران به شرق: یکی از دغدغه‌های کلیدی ترامپ، نزدیکی فزاینده تهران به بلوک شرق، به‌ویژه چین و روسیه بود. این چرخش ژئواستراتژیک، نه به دلیل قدرت‌گیری ایران، بلکه به سبب تقویت رقبای اصلی آمریکا در نظام بین‌الملل، تهدید تلقی می‌شد.

2. دسترسی به منابع استراتژیک ایران: ایران از جمله کشورهایی است که منابع معدنی و انرژی متنوع و غنی دارد. نگاه ترامپ در این زمینه مشابه رفتار آمریکا در پرونده اوکراین بود؛ ورود به بحران، سپس طرح مسئله منابع برای معامله. در خصوص ایران نیز هدف این بود که در ازای رفع تحریم‌ها، دسترسی غرب به برخی از این منابع فراهم شود – حتی بدون نیاز به هماهنگی با اروپا، روسیه یا چین.

3. ساده‌سازی تاکتیکی برای مذاکره: ترامپ همواره در سیاست خارجی، طرفدار ساده‌سازی مسائل پیچیده بود. راهبرد او در قبال ایران نیز به همین منوال بود: "ما فقط نمی‌خواهیم ایران به بمب هسته‌ای برسد؛ پس ایران این تعهد را بدهد و بیاید وارد معامله شود." ایران ساده بگوید بله یا خیر! و ...

اما چرا با وجود چنین رویکردی، مذاکرات پیچیده‌تر شد و به نتایج مشخصی نرسید؟

🔹 اولاً، ایران مسیر مذاکرات را به‌مرور پیچیده‌تر و تخصصی‌تر کرد. این در حالی بود که شاید حفظ چارچوب ساده‌سازی‌شده می‌توانست در جلب توافق‌های محدود ولی عملیاتی مؤثرتر باشد.

🔹 ثانیاً، آمریکایی‌ها به‌طور ذاتی روحیه چالش‌طلبی دارند. هرچه طرف مقابل تلاش کند آن‌ها را به عقب‌نشینی وادارد، آن‌ها به‌سمت  تعیین خطوط قرمز و  پافشاری بیشتر حرکت می‌کنند، ولو به قیمت شکست مذاکرات. در نتیجه، با هر دور جدیدی از گفتگوها، سطح انتظارات واشنگتن از تهران بالا رفت، نه پایین. حتی به حد یاوه گویی!

🔹 ثالثاً، در دل این روند، یک شکاف استراتژیک شکل گرفت: اصل موفقیت در دیپلماسی، رسیدن به نقطه‌ای از تعادل است که طرفین "اندکی" از خواسته‌های خود صرف‌نظر کنند. اما آنچه در عمل رخ داد، افزایش مطالبات، بدون کاهش سطح توقعات بود. این‌گونه بود که روند مذاکره، به‌جای همگرایی، به واگرایی میل کرده است نباید قلدری آمریکا را فراموش کرد.

🔹 نکته پایانی: پرونده هسته‌ای ایران امروز تنها یک مسئله فنی یا حقوقی نیست؛ این پرونده تبدیل به یک معادله پیچیده ژئوپلیتیکی شده است که در آن منافع منطقه‌ای، رقابت‌های قدرت‌های بزرگ، و توازن قوا در سطح بین‌الملل به‌هم گره خورده‌اند. بنابراین، راه‌حل آن نیز نه از دل یک توافق صرفاً فنی، بلکه از دل یک درک متقابل راهبردی حاصل خواهد شد – که فعلاً، افق روشنی برای آن دیده نمی‌شود.

فراموش نکنیم آمریکایی ها را باید با ساده سازی روی مسئله شکست داد نه پیچیده کردن آن. آنها بازیگران ماهری در زمین قلدری با پیچیده سازی هستند. برای ساده سازی مسائل کافی است یک مسئله روشن (فقط تعهد به عدم دستیابی به بمب هسته ای) از خواسته آنها را روی میز بگذاریم و اجازه ندهیم خواسته های آنها چند برابر شود اینگونه مسئله مذاکره پیچیده و به بن بست نیز ممکن است کشیده شود. برای این منظور شاید بهتر باشد مذاکره کننده ایران اول زمین بازی را بسازد سپس به حل مسائل بازی بپردازد. این امر را باید باید با حرفه گری انجام داد.


💠 کانال  پایش راهبردی ایران 💠


پایش را به دیگران معرفی کنید.

👇👇👇
🆔 @ir_REVIEW
🔴وزیر اطلاعات: اسنادی که از رژیم صهیونیستی به‌دست آوردیم مربوط به تأسیسات اتمی آنهاست

🔹این اسناد موجب قدرتمندی آفندی کشور می‌شود.


💠 کانال  پایش راهبردی ایران 💠


پایش را به دیگران معرفی کنید.

👇👇👇
🆔 @ir_REVIEW
🔴دیالکتیک تنش و توافق

✍️مصطفی آب روشن


🔹 ایران غنی‌سازی هسته‌ای را به عنوان حق مسلم خود معرفی کرده و آن را خط قرمز خود می‌داند. این موضع به ویژه پس از برجام و خروج ایالات متحده از آن تقویت شده است. در مقابل، ایالات متحده نیز به عنوان خط قرمز خود، جمع آوری تاسیسات غنی‌سازی هسته‌ای ایران را مطرح کرده و این موضوع را به عنوان یکی از نگرانی‌های اصلی امنیت ملی خود می‌بیند. در اینجا مشاهده می کنیم که هر دو طرف بر یک موضع مشترک تاکید دارند و این یک واقعیت بدیهی در دنیای سیاست است که طرفین با مطالبات حداکثری در میز مذاکره وارد شوند.بر این اساس ایران خواستار غنی سازی هسته ای و رفع تحریم‌هاست، و از سوی دیگر ایالات متحده به دنبال محدود کردن برنامه هسته‌ای و تضمین عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است.

🔹این تقابل در مطالبات واقعیتی بدیهی است. اما گاهی بنظر می رسد که اوج تنش ، نزدیک‌ترین نقطه به توافق باشد، در بسیاری از موارد در دنیای سیاست و دیپلماسی به‌ویژه در مورد مذاکرات هسته‌ای ایران و ایالات متحده این نظریه قابل تعمیم است زیرا در موقعی که تنش‌ها به اوج خود می‌رسد، طرفین تحت فشار بیشتری قرار می‌گیرند تا به یک توافق برسند. در شرایط بحرانی، طرفین به‌طور دقیق‌تری ، منافع و هزینه‌های ادامه وضعیت موجود را تحلیل می‌کنند. وقتی که تنش‌ها بالا می‌رود، طرفین ممکن است متوجه شوند که ادامه این وضعیت به نفع هیچ‌ یک نیست و به همین دلیل به سمت مذاکره و توافق بینابینی حرکت می کنند. در اوج سیاست های اعلامی و رسانه ای، طرفین سیاست های اعمالی و یا همان تعدیل مواضع را در دستور کار قرار می دهند.

🔹این تغییرات می‌تواند شامل پذیرش برخی از خواسته‌های طرف مقابل یا ارائه امتیازاتی باشد که در شرایط عادی ممکن بود مورد بحث قرار نگیرند. این امر می‌تواند زمینه‌ساز توافقی باشد که در شرایط عادی غیرقابل تصور بنظر می رسید. در زمان‌های بحرانی، کشورهای ثالث و سازمان‌های بین‌المللی نقش مؤثری در تسهیل مذاکرات ایفا خواهند کرد. وقتی تنش‌ها افزایش می‌یابد، در فاز بعدی احتمال اینکه دیگر کشورها برای کاهش تنش و ایجاد بستری مناسب برای گفتگو وارد عمل شوند بیشتر می‌شود.در واقع اعلام امادگی و نقش افرینی روسیه در همین راستاست تجربه تاریخی نشان داده است که بسیاری از توافقات بزرگ در زمان‌های بحرانی و تحت فشار انجام شده‌اند. برای مثال، توافق هسته‌ای ایران (برجام) نیز در شرایطی حاصل شد که هر دو طرف تحت فشار بودند و نیاز به یک راه‌حل دیپلماتیک به شدت احساس می‌شد.

🔹با توجه به موارد یاد شده به این نتیجه گیری متقاعد کننده خواهیم رسید که اوج تنش می‌تواند به عنوان یک محرک ثانویه برای رسیدن به توافق عمل کند، زیرا طرفین در می یابند که ادامه وضعیت موجود ، منافع ملی هیچ کدام از طرفین را تضمین نمی کند لذا برای یافتن توافقی مشترک، تلاش واقع بینانه تری به خرج خواهند داد زیرا دستیابی به یک توافق پایدار نیازمند گفتگوهای مستمر، شناخت دقیق از منافع و نگرانی‌های طرفین و اراده سیاسی برای حل و فصل اختلافات است./ الف

💠 کانال  پایش راهبردی ایران 💠


پایش را به دیگران معرفی کنید.

👇👇👇
🆔 @ir_REVIEW
🔴 به گفته منابع آگاه و برخی رسانه‌ها فرزندان کاظم صدیقی بازداشت شدند.

🔹 هنوز جزئیاتی از دلیل بازداشت درز نکرده است./-نور نیوز


💠 کانال  پایش راهبردی ایران 💠


پایش را به دیگران معرفی کنید.

👇👇👇
🆔 @ir_REVIEW
🔴در پیش‌نویس قطعنامه آلمان، فرانسه و بریتانیا که «رویترز» و «آسوشیتدپرس» به آن دست یافته‌اند، بر عدم پاینبدی ایران در انجام تعهدات خود از سال ۲۰۱۹ برای همکاری کامل و به موقع با آژانس و سرپیچی از تعهدات پادمانی تاکید شده است

💠 کانال  پایش راهبردی ایران 💠


پایش را به دیگران معرفی کنید.

👇👇👇
🆔 @ir_REVIEW
🔴 بقایی: طرح پیشنهادی ایران را به زودی از طریق عمان به طرف مقابل ارائه خواهیم کرد
📌آمریکا این فرصت را قدر بداند


🔹«اسماعیل بقایی» سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری:

🔺طرحی که آمریکایی‌ها دادند می‌توانیم اسم آن را طرح یا پیشنهاد آمریکا بگذاریم؛ طبیعی است که هر طرف مذاکراتی می‌تواند در این زمینه نظر داشته باشد.

🔺اگر مذاکره را به عنوان یک فرایند فعال دوجانبه که در آن باید داد و ستد صورت بگیرد و هر پیشنهادی محصول و برآیند روند مذاکراتی باشد؛ من می‌توانم بگویم که پیشنهاد آمریکا چنین مختصاتی را نداشت و در واقع برآیند ۴- ۵ دور مذاکره قبلی نبود.

🔺ما طرح پیشنهادی خودمان را به زودی بعد از نهایی شدن از طریق عمان به طرف مقابل ارائه خواهیم کرد

🔺حتماً به نفع آمریکاست که این طرح را با به صورت جدی مطمع نظر قرار دهد.



💠 کانال  پایش راهبردی ایران 💠


پایش را به دیگران معرفی کنید.

👇👇👇
🆔 @ir_REVIEW
🔴 تخت روانچی: پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا منطقی است و می‌تواند مبنای کار قرار گیرد/ پاسخ تهران پنجره دیپلماسی را باز نگاه خواهد داشت

🔹معاون سیاسی وزیر خارجه درباره زمان پاسخ جمهوری اسلامی ایران به پیشنهاد مکتوب ارائه شده از سوی آمریکا، گفت: ما در حال تهیه پاسخ هستیم که هنوز نهایی نشده است. کار خوبی روی آن انجام شده و فکر می‌کنیم پاسخی که ارائه خواهیم داد معقول باشد. امیدواریم ظرف چند روز آینده این کار نهایی شود و در اختیار وزیر خارجه عمان قرار گیرد تا از طریق او به آمریکایی‌ها منتقل شود.

🔹تخت روانچی درباره جزئیات پیشنهاد ارائه شده از سوی ایران گفت: طرح ما قطعاً یک جمله‌ای یا یک پاراگرافی نیست که بتواند به سادگی از آن به یک نه رسید. حتماً مطالبی در آن هست که نشان‌دهنده جدیت ماست، نشان می‌دهد که حرف ما چارچوب دارد و ما می‌خواهیم بر اساس اصولی مشخص کار کنیم و کار ما منطق دارد. هر طرحی که ارائه می‌شود باید یک منطق درونی داشته باشد، باید شروع و پایان منطقی داشته باشد، به طوری که بخش‌های مختلف آن همدیگر را نقض نکنند.

🔹احساس ما این است که متنی که داریم ارائه می‌دهیم، البته هنوز نهایی نشده و به زمان نیاز دارد، ولی متن قابل قبولی است که می‌تواند مبنای کار قرار گیرد. اگر اراده سیاسی در طرف مقابل وجود داشته باشد، فکر می‌کنیم جای کار دارد.

🔹طبیعی است که در هر مذاکره بین‌المللی، متنی که ارائه می‌شود تازه شروع کار است و باید بر اساس آن وارد مذاکرات عمیق‌تر شویم. ممکن است درباره یک بخش از متن سریع‌تر به توافق برسیم و در بخش دیگری زمان بیشتری صرف شود.

🔹واقعیت این است که ما در حال حاضر درباره متنی خیلی طولانی صحبت نمی‌کنیم چون نمی‌خواهیم قرارداد یا تفاهم‌نامه‌ای جامع و طولانی ارائه دهیم که تهیه آن دشوار و زمان‌بر باشد. طرحی که ارائه داده‌ایم، چارچوبی است برای توافق؛ اگر در اصل این چارچوب به تفاهم برسیم، مذاکرات مفصل‌تری درباره جزئیات آن آغاز خواهد شد. احساس ما این است که اگر این چارچوب مورد توافق قرار بگیرد از دل آن یک توافقی بیرون خواهد آمد که هر دو طرف راضی باشند./ ایرنا


💠 کانال  پایش راهبردی ایران 💠


پایش را به دیگران معرفی کنید.

👇👇👇
🆔 @ir_REVIEW
🔴گفتگوی ۴۰ دقیقه‌ای ترامپ و نتانیاهو با محوریت ایران

اسرائیل هیوم گزارش داد که گفتگوی تلفنی ۴۰ دقیقه‌ای ترامپ و نتانیاهو با محوریت پرونده ایران پایان یافت/تسنیم


💠 کانال  پایش راهبردی ایران 💠


پایش را به دیگران معرفی کنید.

👇👇👇
🆔 @ir_REVIEW
🔴ترامپ: دیدار با ایران روز پنجشنبه آینده انجام خواهد شد و آنها خواستار چیزهایی هستند که امکان‌پذیر نیست

رئیس جمهور آمریکا:

🔹ایران خواستار غنی‌سازی اورانیوم است و این چیزی است که ما آن را نمی‌خواهیم و پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا غیرقابل قبول است.


💠 کانال  پایش راهبردی ایران 💠


پایش را به دیگران معرفی کنید.

👇👇👇
🆔 @ir_REVIEW
🔴 اطلاعیۀ وزارت اطلاعات در مورد عملیات پیچیدۀ اطلاعاتی در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی

🔹وزارت اطلاعات در بیانیه‌ای اعلام کرد:

🔺اسناد به‌دست‌آمده از منظر محتوا، ضمن تنوع موضوعی، دارای ارزش‌های راهبردی،کاربردی، تحقیقاتی وعلمی است. اطلاعات متنوعی که بخشی از آن در حوزه‌های مرتبط با برنامه‌های غیر قانونی و پنهانِ تسلیحات هسته‌ای، من‌جمله تأسیسات، تحقیقات، ارتباطات با مؤسسات آمریکایی و اروپایی، شامل برنامه‌های هسته‌ای جاری و آتی رژیم صهیونیستی است. بخش‏‌های دیگر، در بردارنده‌ی اسناد مرتبط با برنامه‌های نظامی و موشکی، اسناد فنی مربوط به پروژه‌هایی با کاربرد دوگانه‌ی علمی و فنی، اسامی، مشخصات، تصاویر و آدرس مجموعه‌ی مدیران و مقامات و دانشمندان درگیر در این پروژه‌ها را شامل می‌گردد.

🔺از نکات مهم کشف شده آنکه رژیم صهیونیستی علاوه بر اتباع آن رژیم، از محققیّنی با تابعیت کشورهای دیگر هم بهره‌ می‌گیرد که مشخصات کامل آن‌ها نیز موجود می‌باشد. بدیهی است که بخش‌هایی از اسناد برای استحضار ملت سرافراز ایران منتشر خواهد شد و بخشی از دستاوردهای علمی و تحقیقاتی به‌دست آمده، قابلیت بهره‌برداری در کشور عزیزمان دارند که به مؤسسات و دستگاه‌‌های ذیربط ارائه می‌شوند. حجم قابل توجهی از اسناد، مورد استفاده‌ی نیروهای مسلح مقتدر کشورمان می‌باشند و بخش‏‌هایی از آن قابل تبادل با کشورهای دوست یا ارائه به سازمان‏‌ها و گروه‌‏های ضد صهیونیستی خواهند بود.

🔺اسناد به ‌وضوح بیانگر آن است که آمریکا و برخی کشورهای اروپایی، چگونه در نقش پشتیبان، همکار و پیمان‌کار، در ارتقای برنامه‌های تسلیحاتی رژیم جنایت پیشه‌ی صهیونیستی نقش‌آفرینی کرده و می‌کنند اما به دروغ و با استانداردهای دوگانه، جمهوری اسلامی ایران را به حرکت در مسیری غیرصلح‌آمیز متهم می‌‌نمایند.

🔺سال‌هاست رژیم منحوس صهیونیستی در سایه سکوت و حمایت باشگاه سلطه‌گران، با نوعی  پنهان‌کاری مرموز هسته‌ای، تا انتهای مسیری را که آن‌ها مدعی‏‌اند برای صلح و امنیت جهان مخاطره‏‌آلود است، پیموده، اما سلطه‏‌گران ظالم و مستکبر جهان، مزورانه بیشترین فشارها را بر کشورمان وارد می‌‏سازند درحالی که جمهوری اسلامی ایران صرفاً به دنبال استفاده صلح‌‏آمیز از انرژی هسته‏‌ای برای افزایش سطح سلامت و رفاه شهروندان خود است و قاطعانه اعلام کرده در پی ساخت سلاح هسته‌‏ای نبوده است. 

🔺از جالب‌ترین اسناد به دست آمده، گزارشات متعدد و دروغین رژیم جنایت کار صهیونیستی به برخی نهادهای بین‌المللی «علیه برنامه های صلح آمیز هسته‌ای کشور‌مان» است و جالب‌تر از آن، انعکاس عین همان دروغ پردازی‌های مزّورانه‌ی رژیم در گزارشات و ادعاهای آن نهادهاست!


💠 کانال  پایش راهبردی ایران 💠


پایش را به دیگران معرفی کنید.

👇👇👇
🆔 @ir_REVIEW
گفت و گوی تفصیلی معاون سیاسی وزیر خارجه با #ایرنا؛
🔴تخت‌روانچی: موضع ایران درباره غنی‌سازی در اتاق مذاکره و بیرون آن یکی است

🔹دور ششم مذاکرات دور مهمی است. ما در دور سوم چارچوب مطالبی را که می‌دانستیم می‌تواند مبنای کار باشد، به شکل مکتوب ارائه کردیم.

🔹طرف آمریکایی تا بعد از دور پنجم هیچ مطلب مکتوبی به ما ارائه نکرد.

🔹دور ششم اولین دوری است که ما نظرات خود را درباره مطالب مکتوب طرف آمریکایی خواهیم گفت.

🔹اگر بحث غنی‌سازی صفر که در مواضع علنی مطرح می‌شود در مذاکرات هم مطرح شود، مواضع ما روشن و پاسخ ما مشخص است.

🔹می‌توانم به صراحت بگویم که مواضع علنی ما در گفتگوهای غیرمستقیم هم مطرح خواهد شد و درباره لزوم ادامه غنی‌سازی در ایران، دلایل خود را ارائه خواهیم داد.


💠 کانال  پایش راهبردی ایران 💠


پایش را به دیگران معرفی کنید.

👇👇👇
🆔 @ir_REVIEW
🔴 پنتاگون: ایران قادر است ظرف ۳ هفته ۱۰ کلاهک هسته‌ای تولید کند

🔴مایکل کوریلا، فرمانده ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده، اظهار داشت که ایران توانایی تولید تا ۱۰ کلاهک هسته‌ای را در عرض سه هفته دارد.

💠 کانال  پایش راهبردی ایران 💠


پایش را به دیگران معرفی کنید.

👇👇👇
🆔 @ir_REVIEW
🔴 نجفی: تروئیکای اروپایی در موقعیتی نیست که بتواند مکانیسم ماشه را فعال کند

🔹«رضا نجفی» نماینده ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی:

🔺فعالیت‌های هسته‌ای ایران، کاملاً صلح‌آمیز و مطابق با حقوق مسلم آن ذیل NPT است.

🔺از آنجایی که سه دولت اروپایی در نقض شدید قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت و برجام هستند، در موقعیتی نیستند که بتوانند بتواند مکانیسم ماشه را فعال کند.

🔺ایران معتقد است که اگر غنی‌سازی داخلی، به رسمیت شناخته شود، دستیابی به یک توافق دیپلماتیک امکان‌پذیر خواهد بود.

منبع: ایسنا



💠 کانال  پایش راهبردی ایران 💠


پایش را به دیگران معرفی کنید.

👇👇👇
🆔 @ir_REVIEW
🔴اتهام‌پراکنی تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام

ادعای سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان در شورای حکام
:
🔹غنی‌سازی ۶۰ درصدی ایران برای کشوری بدون سلاح هسته‌ای بی‌سابقه است.

🔹این امر هیچ توجیه غیرنظامی معتبری ندارد.

🔹آژانس در حال حاضر قادر به تأیید صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای رو به گسترش ایران نیست.

🔹این باید مایه نگرانی همه ما باشد.

🔹همزمان با شکست ایران در تعمیق همکاری خود با آژانس، این کشور درحال دورتر شدن از تعهدات برجامی خود است.


💠 کانال  پایش راهبردی ایران 💠


پایش را به دیگران معرفی کنید.

👇👇👇
🆔 @ir_REVIEW
🔴 هشدار جدید عراقچی پس از تهدید امروز تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام: خطای راهبردی بزرگ دیگر سه کشور اروپایی، ایران را وادار به واکنش قاطع خواهد کرد

🔸به گزارش جماران؛ عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان لحظاتی پیش اعلام کرد:

🔻سه کشور اروپایی هفت سال فرصت داشتند تا تعهدات خود را ذیل برجام اجرا کنند. آن‌ها به‌طور کامل در این زمینه شکست خوردند؛ خواه از روی عمد بوده باشد یا از سر ناتوانی.

🔻به‌جای آن‌که نشانه‌ای از پشیمانی یا تمایل به تسهیل دیپلماسی از خود نشان دهند، امروز سه کشور اروپایی با مطرح کردن خواسته‌ای مضحک مبنی بر لزوم مجازات ایران به دلیل استفاده از حق قانونی خود در چارچوب برجام در واکنش به عدم پایبندی طرف‌های مقابل، در حال دامن زدن به تقابل هستند.

🔻همان‌طور که هشدار داده‌ام: یک خطای راهبردی بزرگ دیگر از سوی این سه کشور، ایران را وادار خواهد کرد که واکنشی قاطع نشان دهد. مسئولیت کامل و مطلق این وضعیت بر عهده بازیگران بدخواهی خواهد بود که خودشان باعث از میان رفتن اعتبارشان شده‌اند.


💠 کانال  پایش راهبردی ایران 💠


پایش را به دیگران معرفی کنید.

👇👇👇
🆔 @ir_REVIEW
🔴رأی‌گیری درباره پیش‌نویس قطعنامه شورای حکام درباره ایران به پنج‌شنبه موکول شد


💠 کانال  پایش راهبردی ایران 💠


پایش را به دیگران معرفی کنید.

👇👇👇
🆔 @ir_REVIEW
🔴المیادین: دور ششم مذاکرات روز یکشنبه برگزار می‌شود

🔹شبکه المیادین به نقل از منبع مطلع ایرانی گزارش داد که اظهارات ترامپ در برگزاری مذاکرات غیرمستقیم با ایران در روز پنجشنبه درست نیست و دور ششم این مذاکرات روز یکشنبه آتی برگزار خواهد شد.

💠 کانال  پایش راهبردی ایران 💠


پایش را به دیگران معرفی کنید.

👇👇👇
🆔 @ir_REVIEW
🔴 وزیرخارجه عمان زمان و مکان دور ششم مذاکرات ایران و آمریکا را اعلام کرد

🔹بدر البوسعیدی وزیر خارجه عمان امروز پنجشنبه نوشت: با کمال خرسندی تایید می‌کنم که ششمین دور مذاکرات ایران و آمریکا، یکشنبه هفته آتی(۲۵ خردادماه) در مسقط برگزار خواهد شد.


💠 کانال  پایش راهبردی ایران 💠


پایش را به دیگران معرفی کنید.

👇👇👇
🆔 @ir_REVIEW
♦️ واشنگتن‌پست چهارشنبه‌شب، ۲۱ خرداد اعلام کرد که در پی افزایش نگرانی‌ها از احتمال حمله نظامی اسرائیل به ایران، ایالات متحده سطح آماده‌باش امنیتی خود را در خاورمیانه افزایش داده و تدابیر پیشگیرانه‌ای را در سطح منطقه به اجرا گذاشته است. این گزارش در پی آن منتشر شد که وزارت خارجه آمریکا دستور خروج برخی کارکنان غیرضروری از سفارت این کشور در عراق را صادر کرده و پنتاگون نیز با خروج اعضای خانواده نیروهای نظامی مستقر در خاورمیانه موافقت کرده است.

همچنین، وزارت خارجه به تمامی سفارت‌خانه‌های آمریکا که در برد تهدیدهای احتمالی جمهوری اسلامی ایران قرار دارند، از جمله در خاورمیانه، اروپای شرقی و شمال آفریقا، دستور داده تا کمیته‌های اقدام اضطراری تشکیل دهند و گزارش‌هایی درباره اقدامات کاهش خطر به واشنگتن ارسال کنند.


💠 کانال  پایش راهبردی ایران 💠


پایش را به دیگران معرفی کنید.

👇👇👇
🆔 @ir_REVIEW
2025/07/04 20:03:09
Back to Top
HTML Embed Code: