Telegram Web Link
مردی از خانه ای که در آن سکونت داشت زیاد راضی نبود ، بنابراین نزد دوستش در یک بنگاه املاک رفت و از او خواست کمکش کند تا خانه اش را بفروشد ، بعد از دوستش خواست تا برای بازدید خانه مراجعه کند.

دوستش به خانه مرد آمد و بر مبنای مشاهداتش، یک آگهی نوشت و آنرا برای صاحب خانه خواند.

"خانه ای زیبا که در باغی بزرگ و آرام قرار گرفته، بام سه گوش، تراس بزرگ مشرف به کوهستان، اتاق های دلباز و پذیرایی و ناهار خوری وسیع. کاملا دلخواه برای خانواده های بچه دار "

صاحب خانه گفت دوباره بخوان!

مرد اطاعت کرد و متن آگهی را دوباره خواند و صاحب خانه گفت : این خانه فروشی نیست!!!

در تمام مدت عمرم میخواستم جایی داشته باشم مثل این خانه ای که تو تعریفش را کردی ، ولی تا وقتی که تو نوشته هایت را نخوانده بودی نمی دانستم که چنین جایی دارم.

خیلی وقت ها نعمت هایی را که در اختیار داریم ، نمی بینیم چون "به بودن با آنها عادت کرده ایم" ، مثل سلامتی ، مثل نفس کشیدن ، مثل دوست داشتن ، مثل پدر ، مادر ، خواهر و برادر ، فرزند ، دوستان خوب و خیلی چیزهای دیگه که بهشون عادت کردیم ..
قدر زندگیمان را بیشتر بدانیم و خدا را در هر حال شاکر باشیم
@iran2020
وارن بنیس میگوید:

"در آینده یک کارخانه فقط دو کارمند خواهد داشت. یک سگ، و یک مرد.
مرد آنجا خواهد بود که به سگ غذا بدهد.
سگ آنجا خواهد بود که نگذارد مرد به تجهیزات دست بزند."

این اتفاق نه به یک باره، اما به مرور خواهد افتاد.
ما امروز کم کم در حال تجربه کردن نسل جدید تکنولوژی هستیم
امروز تکنولوژی موج پنجم در جهان افراد زیادی را بیکار میکند.
در ایران وارد موج چهار میشویم.
خواه نا خواه فرا میرسد روزی که فقط مهارت میتواند دستمزد دریافت کند. نه کار ساده و نه مدرک تحصیلی.
به فرزندان خود مهارت بیاموزید.

مهدی میررفیع

@iran2020
🔻نسبت قیمت پراید به سکه

▫️به ظاهر قیمت پراید در ۱۲ سال گذشته ۱۱ برابر شده است اما با شاخص ثابتی مثل طلا:
سال ۸۷ قیمت پراید معادل ۳۷ سکه،
سال ۸۸ معادل ۲۹،
سال ۹۴ معادل ۲۲،
و امروز معادل ۱۴ سکه بوده است.

نسبت رشد طلا به خودرو نشان میدهد برخی کالا ها مثل خودرو و بنزین سر و صدای زیادی دارند. اما برخی دیگر مثل طلا در حال سود رسانی به گروهی آگاه هستند.
و مردم بیچاره در صف خرید پراید.

مهدی میررفیع

@iran2020
Ⓜ️ شخصیتهای دشوار یا مشکل ساز در سازمان

🔻شخصیتهای همه چیزدان:
فکر میکنند در همه ی زمینه ها متخصص هستند. از ویژگیهای دیگر چنین شخصیتهایی، متکبر و پرافاده بودن است. در مورد هر موضوعی عقیده ای را ابراز میکنند و در مواردی هم که اشتباه میکنند اشتباه خود را قبول ندارند یا حالت تدافعی به خود میگیرند... .

🔻شخصیتهای منفعل:
چهره ی آنان سردو بی احساس است. نگاه های خیره و بی تفاوت دارند و از اختلاف نظر و مناقشه و چالش، به هر قیمتی که شده اجتناب می ورزند و هرگز عقیده و نظری را ابراز نمیکنند... .

🔻شخصیتهای مستبد:
قلدری میکنند،حتی اگر لازم باشد با چرب زبانی دیگران را وادار به کارهایی میکنند که ممکن است در نهایت به سود خود آنان تمام شود، به سادگی به دیگران توهین میکنند، متوقع هستند و انتقاد آنان از دیگران همراه با قساوت و بی رحمی است.

🔻شخصیتهای بله گو:
با هر پیشنهادی موافق هستند، قول انجام دادن هر کاری را میدهند، ولی به ندرت به قولی که داده اند عمل میکنند. هرچند همیشه از بابت قصور خود عذرخواهی میکنند، ولی شما نمیتوانید اطمینان داشته باشید که قولی را که میدهند انجام خواهند داد.

🔻شخصیتهای نه گو:
منفی باف و بدبین هستند، کمتر از خود انعطاف نشان میدهند و غالباً برای سازمان محل کار خود مشکل ساز هستند.

🔻شخصیتهای شاکی:
هر اقدامی که شما انجام میدهید از نظر آنان نقصی دارد، بیشتر اوقات از اوضاع و احوال و زمین و زمان شکایت میکنند و در مقابل، برای تغییر اوضاع و احوال در جهت صحیح اقدامی انجام نمیدهند. هرچند ممکن است درست هم بگویند، ولی چون همیشه منفی گرا هستند و عیب جویی میکنند دیگران از آنان دوری میجویند.

🔻شخصیتهای حسود:
تاب تحمل رشد و پیشرفت هیچ یک از همکاران خود را ندارند، اگر متوجه شوند یکی از همکاران آنان مورد توجه قرار گرفته است، به روش مستقیم یا غیرمستقیم میکوشند وی را در نزد دیگران حقیر نمایند، ضمناً این افراد غالباً به گونه ای رفتار میکنند که هرگز شما متوجه حسد و گاه کینه ورزی آنان نشوید.

@iran2020
یک فرصت مانند بیسکویتی است که در چای فرو میکنیم

کمی تعلل کافیست تا از دست برود.

@iran2020
▫️این روزها حذف صفر از پول ایران به یکی از بحث‌های مهم اقتصاد ایران بدل شده است. این اتفاق در جهان بی سابقه نیست و بسیاری از کشورها چنین فرآیندی را تجربه کرده‌اند. داده‌های بانک جهانی و صندوق بین المللی پول حاکی از آن است که ۵۰ کشور جهان تاکنون اقدام به حذف صفر از پول ملی خود کرده‌اند.

@iran2020
🔵 دولتی که به کسی پاسخگو نیست

دولت همیشه راه حل های کاسترویی و پوپولیستی پیشنهاد میدهد. مثل ونزوئلا

ونزوئلا سیاست جدید کنترل قیمت اعلام کرده است چون قیمت تخم مرغ از معادل حقوق یک ماه بیشتر شده است. حداقل دست مزد ماهانه ۴۰۰،۰۰۰ بولیوار است که به نرخ رسمی دو دلار می شود.

قیمت پراید به حدود ۹۰ میلیون تومان رسیده که معادل ۴۵ برابر حداقل دستمزد است. دولت برای کنترل افزایش قیمت خودرو سیاست عدم درج قیمت را در پیش گرفته است. در تمامی موارد افزایش قیمت، خود دولت مشکل اصلی است. دولت عاشق ماشین چاپ پول است. و این ماشین را خاموش نمیکند. پول خلق کرده و این پول در اقتصاد حرکت میکند. به هر سمتی که میرود هر کاری دلش بخواهد با آن بازار میکند که بیشتر سود کند.

این تصمیم راه حل نیست، پنهان کردن صورت مساله است.
مثل این است که دستور بدهد تب سنج ها هم از ۳۸ درجه بیشتر نشان ندهند تا مشکل کورونا هم برطرف شود!!!

یعنی چی که کارخانه تولید کننده خودرو تولید میکند با قیمت ۴۶ تومان، در بازار ۹۰ میلیون قیمت داشته باشد؟
الان باید چه کسی یقه چه کسی را بگیرد؟
چه کسی کوتاهی کرده؟

وقتی رییس جمهور مملکت اظهار نظر میکند که برداشتن صفر های پول، پول را رندتر و قشنگ تر می کند،
وزیر صنعتش هم اظهار نظر میکند:
خودرو نباید گران میشد که شد!!

برداشت من این است:
ما با دولتی مواجهیم که شش گل خورده، دقایق ۸۵ بازی است. کاری هم نه میتواند نه علاقه دارد انجام دهد،
فقط گفته:
بچه ها از بازی لذت ببرید....

مهدی میررفیع

@iran2020
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
بخشی از آکادمی فروش
درس سوم
مدیر فروش
مشکل بسیاری از سازمان ها، بازیکن نیست، مربی است...

سید مهدی میررفیع

@iran2020
در شب استجابت دعاها، ما را از دعای خیر خود فراموش نکنید.
@iran2020
🔺️اسامی ۱۳ کسب و کار مشمول دریافت تسهیلات کرونا

@iran2020
⭕️ چرا بجای تمرکز بر گزینش انسان های خوب ؛ باید بر ایجاد سیستم های خوب همت گماشت ؟
✍️غلامرضا مصدق

⭕️ تحويلدار بانك از نظر سلسله مراتب سازمانی بانک در پایین ترین رتبه قرار دارد . تقریبا ً تمامی دریافت و پرداختهای بانک توسط تحویلدار انجام میشود ، به عبارتی پولهای بانک در اختیار تحویلدار است .
آیا تا بحال شنیده ايد تحویلداری پولهای بانک را اختلاس کرده باشد ؟ قطعاً خير . آيا هزاران هزار تحويلدار بانك شاغل و بازنشسته همگی انسان‌های پرهیزکار و امانتداری بوده و هستند که حتی یک مورد خیانت در امانت از اینهمه آدم تا بحال مشاهده نشده ؟ خیر ، همگی انسان‌های معمولی هستند ، نمازخوان ، نماز نخوان ، اخلاق مدار ، بي اخلاق ، انساندوست ، بي تفاوت ، ..... در این لشگر چند ده هزار نفری همه جور آدم وجود دارد . اما علیرغم اینهمه تفاوت همگی در یک ویژگی مشترک هستند ، هیچکدام حتی با وجود نیاز شدید به پول و تنگدستی هرگز به پول زیادی که همواره در اختیارشان خیانت نمی کنند .

⭕️ بانک‌ها و بسیاری از سازمانهای مشابه بجای اتکا به ویژگیهای اخلاقی پرسنل خود ، با طراحی و اجرای سیستم های کنترلی کارآمد ، عملی و کم هزینه ، از انسان‌های معمولی کارمندانی درستکار و کارآمد می سازند . حال فرض كنيد بانک‌ها بجای اتکا به سیستم کنترلی دریافت و پرداخت تحویلداران بر گزینش و بکارگیری انسان‌های خوب تمرکز می‌کردند ، خدا میداند الان بانک‌ها چند هزار پرونده تخلف و تعدی تحویلدار داشتند؟ .
⭕️در ايران بر اساس يك قانون نانوشته با لحاظ کردن ملاحظاتي ، نظام اداري عملاً نه بر طراحي و اجرای سيستم خوب بلكه برمبناي گزينش و بکارگیری انسان‌های خوب شکل گرفته است . معیار خوب بودن هم عمل به مناسک دینی و مهم‌تر از آن وفاداری است . چون در هر دو معیار از کاربلدی خبر زیادی نیست ، افراد فرصت طلب و ناتوان با تظاهر به وفاداری و انجام مناسک دینی بدون دارا بودن توانایی خاصی می‌توانند جواز قرار گرفتن در مناصب را بگیرند . افراد توانمند ، باسواد و مطمئن از توانایی خود نیازی به تظاهر نمی بینند و معمولاً از ابراز وفاداری چاپلوسانه به مقامات هم گریزان هستند ، در نتیجه در نظام اداري تقاضای زیادی برای آنها وجود ندارد ، معدود راه یافته گان آزاده و توانمند به بدنه مدیریتی هم بعد از مدتی دلسرد و سرخورده شده یا سازمان متبوع خود را ترک می‌کنند یا با منزوی شدن و گوشه گیری به گذران ایام مشغول می‌شوند .

⭕️اگر انتقادت از ناکارآمدی و فساد گسترده نظام اداری را در رسانه ها و خطابه ها دنبال کنیم اکثر منتقدین بکار نگرفتن انسان‌های خوب( كه اين روزها جوانان انقلابي خطاب ميشوند ) و عدم نظارت کافی را دلیل اصلی ناکارآمدی و فساد نظام اداری میدانند . یعنی همان اشتباهی که مسئولین ما به سهو و عمد مرتکب می‌شوند ، اکثر منتقدین هم به سهو مرتکب اشتباه در تشخیص درد ميشوند .
اولاً در هيچ جاي دنيا نظام اداري كارآمد و عاري از فساد مبتنی بر انسان‌های خوب مشاهده نشده که ما دومی آن باشیم . ثانیاً ، چرا به جای سیستم های خود کنترل به نظام های متکی بر انسان‌های خوب اتکا کنیم که برای مانع شدن از لغزش آنها سیستم های عریض و طویل و پرهزینه نظارتی ایجاد کنیم ،

⭕️الان به همان اندازه که نظام اداری ما ناکارآمد و فاسد است ، سازمانهای نظارتی هم به درجاتی دچار این بلیه هستند ، بعيد است كشوری در دنیا وجود داشته باشد که به اندازه ایران تشکیلات نظارتی داشته باشد . ثالثاً ، در بين متهمان و محكومان فساد اداري هيچ غير خودی که خارج از چارچوب نظام گزينشي سفت و سخت نظام گزینش نشده باشد وجود ندارد و به ظاهر همه هم ظواهري متشرع دارند .

⭕️نظام اداری ما به دلیل ساختار از اساس غلط آن روز به روز ناکارآمد و فسادپذیرتر میشود ، با حفظ ساختار فعلی و اتکا محض به بگیر و ببند برای اصلاح آن قطعاً راه بجايي نخواهد برد .
سيستم هاي خوب انسانهاي بد را هم به درستكاري واميدارند و آدم هاي خوب در سيستم هاي بد دچار لغزش ميشوند . بي راه نيست اگر فاسدان نظام اداري را به نوعي قرباني سيستم هاي فساد پذير محسوب كنيم


@iran2020
🔰ریتم ورود نقدینگی به بورس از ابتدای سال تا روز دوشنبه دو روز پیش


روز گذشته بازار شاهد خروج حدود 650 میلیارد تومان پول از بازار سرمایه بوده که البته نسبت به حجم بازار بورس تهران و بازارهای دیگر ابدا قابل توجه نیست
اما تصور من است که این روزها مردم عادی مفهوم نقدینگی مازادی که بلای جان اقتصاد شده را خوب میفهمند.
نقدینگی ی که با هر بهانه ای به حرکت درآید هر بازاری را حبابی و بعد ویران میکند
این نقدینگی حاصل بی تدبیری اقتصادی است
حاصل سودهای کلانی است که چهل سال با پوشش بانکداری بدون ربا ، رباگونه داده شد و اکنون بدون اینکه ارزش واقعی چیزی اضافه شده باشد، ۲هزار و ۴۰۰ هزار میلیارد شده و تا نسوزد همیشه همین اوضاع را خواهیم داشت
یک روز ملک، روز دیگر سکه، بعد خودرو، بعد ارز ،و حالا بورس
و این سیکل ادامه دارد....
در نهایت کشوری خواهیم داشت با اقلیت ثروتمند و اکثریت فقیر و این شکاف شدیدا در حال گسترش است.

مهدی میررفیع

@iran2020
شهادت مولی الموحدین، حضرت علی (ع) تسلیت باد.
با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما.

@iran2020
به یک نفر بازاریاب جهت بازاریابی حضوری در مناطق بالای شهر تهران نیازمندیم.
متقاضیان لطفا مشخصات و رزومه کاری خود را به این آی دی ارسال نمایند.
@mehdimirrafie
📌گزارش جدید سازمان ملل/خسارت ۸۵۰۰ میلیارد دلاری کرونا به اقتصاد دنیا

🔹همه‌گیری جهانی کووید-۱۹ احتمالاً موجب خواهد شد معادل با رقم برآورد شده ۳۴ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر، در سال ۲۰۲۰ زیرخط فقر مطلق قرار گیرند، که ۵۶ درصد از این افزایش، در کشورهای آفریقایی در حال وقوع است.
🔹️ممکن است تا سال ۲۰۳۰، تعداد ۱۳۰ میلیون نفر دیگر به رده افرادی بپیوندند که در فقر مطلق به سر می‌برند.
🔹انتظار می‌رود اقتصاد جهانی، به دلیل همه‌گیری جهانی کووید-۱۹، نزدیک به هشت تریلیون و ۵۰۰ میلیارد دلار از تولیدات را در طی دو سال آینده از دست دهد./آناتولی

@iran2020
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
هر چقدر تلاش کنی این ویدئو را هضم کنی، نمیشود که نمیشود.
مشکل از این مرد نیست
مشکل دقیقا از هوش هیجانی مردم ماست که بدون آگاهی سینه چاک و طرفدار و مچ بند به دست کسی میشوند که هیچ تصوری از اقتصاد ندارد و سکان اقتصاد را به دست سیف میدهد.
حالا خودش هم در آستانه مهمترین تصمیم اقتصادی دوران خودش به جای صحبت با مردم و ارائه دلیل، این حرف هجو را تحویل یک ملت میدهد.
مشکل از قحطی رجال است.
مشکل از مردم احساسی با حافظه تاریخی ضعیف است.

مهدی میررفیع
@iran2020
هر طرف میچرخی یه نفر موهاشو سشوار زده، یه کت تنگ تنش کرده و از پایین سلفی میگیره که از ماشین چینی فقط سان روفش معلوم باشه و راههای ثروتمند شدن یاد میده.
به شدت هم روی فروش پکیج هاش به شما حساب کرده چون قراره به کمک شما ثروتمند بشه.
جوابم میده. خوب جواب میده.
ملتم دنبال همین چیزان.
نسل امروز به شدت معتقده کار کردن دور از جون شما مال خره.( با عرض پوزش)
باید یه شبه پولدار شد.
نه این مقصره. نه جوانان تنبل. مقصر سکان داران مملکت هستند که هر روز بیشتر از قبل فقر و عقب ماندگی اقتصادی بیشتری به مردم تحمیل میکنن.
با شیمی ما که سازگار نیست. شما اگر یه سشوار و یه ماشین چینی و یه کت تنگ دارید، این بیزنس عجیب جواب میده.
راستی؛ مطالبشم کلا سه تا کتاب بیشتر نیست. توی انقلاب زیاده😉

مهدی میررفیع

@iran2020
در همه جای دنیا موسسات خصوصی و افراد سرپرستی بچه های یتیم رو قبول میکنن.
آنجلینا جولی دو تا کودک کامبوجی رو به سرپرستی قبول کرده.
بیل گیتس موسسه این کارو داره
در انگلستان پرنس ویلیام موسسه ای داره به نام پرنسس تراست. به وضع مالی هم نیست. به بزرگی روح آدم برمیگرده
فقط در ایرانه که ما به هزار دلیل و بهانه تونستیم خودمونو قانع کنیم که به من چه.
آقازاده ها دزدی کمتر بکنن. بدن به بچه های یتیم.
ولی اینا هیچ کدوم رافع مسئولیت تک تک ما نیست.
اگر میتونیم ماهانه فقط ۵۰ هزار تومن بدیم، پس میتونیم یه کودک رو به سرپرستی قبول کنیم
نیازی به رفتن و فرم پرکردن نیست.
همین الان با گوشی موبایلت وارد این سایت شو و یه بچه یتیم رو قبول کن. با مشخصات کامل بچه.
فقط کافیه ماهانه یه مبلغ خیلی کمی واریز کنی و بگی این واریزی برای چیه، برای معیشت، برای خرج مدرسه، برای هدیه تولد..
طرح اکرام کمیته امداد، یه فرصت برای من و شماست. ممکنه یه روزی حسرتشو بخوریم.

https://ekram.emdad.ir/Identity/Login?ReturnUrl=%2F
دوستان برای ورود به سایت اکرام ایتام، فیلتر شکن رو خاموش کنید و بدون فیلترشکن وارد بشید
📌افزایش بیش از ۱۰۰هزار تومانی قیمت طلا نسبت به ابتدای سال/ ثبت رکورد‌های جدید برای فلز زرد

🔹بررسی روند قیمت طلا از ابتدای سال تا کنون حاکی از آن است که بهای این فلز گرانبها طی دو ماه حدود ۱۹درصد معادل ۱۱۶هزار تومان رشد کرده است.
🔹طلا معاملات امسال را با قیمت ۶۰۴هزار تومان آغاز کرد و حالا بعد از گذشت حدود ۶۰روز به بالاترین قیمت خود یعنی ۷۲۰هزار تومان صعود کرده است.
🔹طلا در سال جدید مدام در حال رکوردزنی بوده و بالاترین رکورد قیمتی ثبت شده برای آن ۷۲۰هزار تومان است.
🔹گفتنی است که قیمت هر گرم طلای ۱۸عیار در تاریخ ۲۸شهریور ماه سال۹۸ حدود ۴۴۹هزار تومان بوده که مقایسه آن با قیمت امروز نشان می‌دهد که بهای طلا یکساله تقریبا ۶۰درصد معادل ۲۷۱هزار تومان افزایش یافته است.

@iran2020
2025/07/09 20:32:23
Back to Top
HTML Embed Code: