Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
یک شیوه ی ابتکاری در ساخت همبرگر

طرز تهیه گوشت چرخ کرده از:
شانه‌ی خالی تخم مرغ، رب گوجه فرنگی، سیر، فلفل سبز، پودر فلفل قرمز و اسانس های رنگ دار و ..... را با هم چرخ کرده و به عنوان همبرگرهای خانگی به خورد مردم از همه جا بی خبر می‌دهند!!
بعد می‌گویند چرا سرطان زیاد شده
است!

@iranchehr
بازخوانی یک ویژه نامه به مناسبت «سالگرد نسل کشی ارمنیان»

امروز (۲۴ آوریل ۲۰۲۳) یکصد و هشت سال از آغاز نخستین نسل کشی برنامه ریزی شده ی سده ی بیستم میلادی ، به فرمان اعضای کمیته ی مرکزی « حزب اتحاد و ترقی »، در عثمانی می گذرد . از نخستین روزهای آغاز این نسل کشی ، کوشش های دادخواهانه ی ارمنیان جهان برای افشاگری پیرامون این جنایت بزرگ ، و شناسایی سیاسی آن از سوی دولت ها و ملت های جهان یک دم خاموش نشد ؛ که دستاورد آن تا به امروز ، شناسایی آن از سوی ۳۱ کشور جهان و ده ها جامعه ی بین المللی در جهان است .

در زیر می توانید، ویژه نامه ای را که دربرگیرنده ی گفتارهای پژوهشی در باره ی « نسل کشی ارمنیان به دست دولت عثمانی » است ، بخوانید . برای خواندن مطالب ، نخست روی پیوند زیر کلیک کنید و پس از ورود به پایگاه ایرانچهر ، برای خواندن هر مقاله ، روی نام آن کلیک کنید :

http://iranchehr.com/?p=5853

@iranchehr
آشنایی با یک کتاب ارزشمند دربارۀ دادخواهی ارمنیان

فاجعه ای که در 24 آوریل 1915به دست زمامداران حزب اتحاد و ترقی آغاز شد،در درازای 8 سال بیش از 1800000 نفر از شهروندان ارمنی عثمانی را به کام مرگ فرستاد. برای آشنایی با این کتاب روی پیوند زیر کلیک کنید:

http://iranchehr.com/?p=8742
@iranchehr
پاینده ایران
بیان‌نامه‌ی حزب پان ایرانیست

دولت جمهوری اسلامی باید نسل‌کشی ارامنه در ۲۴‌ آوریل ۱۹۱۵ را به رسمیت بشناسد

روز ۲۴ آوریل ۱۹۱۵ حکومت عثمانی ، دست به کشتار ونسل‌کشی هم‌خانمانان ارمنی در سرتاسر قلمرو امپراتوری زد و حتا نیروهای اشغالگر عثمانی ،  کار ارمنی‌کشی را به درون مرزهای ایران نیز گسترش دادند که با وجود حمایت بی دریغ مردمان این سرزمین از هم‌خانمانان ارمنی ، بسیاری از آنان از سوی عثمانی‌ها به قتل رسیدند.
در این کشتار و نسل‌کشی کم‌مانند در تاریخ جهان ، افزون بر کردها ، هم‌خانمانان آشوری و دیگر اقلیت‌های ساکن قلمرو  عثمانی مانند یونانیان  نیز شامل این نسل‌کشی شدند .
در این جنایت سازمان‌یافته ، کمابیش ۱/۵ میلیون تن از هم‌خانمانان ارمنی و نیز ۱۰۰ هزار تن از هم‌خانمانان آشوری وبیش از چند صدهزارتن از کردها و یونانی‌تباران ، به قتل رسیدند و دارایی‌های آنان از سوی عوامل حکومت عثمانی ‌، تاراج و مصادره گردید   .
دولت ایران با وجودی که بخش‌هایی از کشور در اشغال عثمانی بود ، درهای سفارت و کنسولگری‌های خود را در سرتاسر قلمرو عثمانی به روی هم‌خانمانان ارمنی گشود و در این راستا ، بسیاری از آنان از قتل و کشتار در امان ماندند .

حزب پان‌ایرانیست با محکوم کردن این جنایت ضدبشری ، اعلام می‌دارد که حکومت ترکیه به عنوان جانشین حکومت عثمانی ، باید مسئولیت این جنایت بزرگ و پی‌آمدهای آن را بپذیرد  .
دولت جمهوری اسلامی باید این جنایت ضدبشری را محکوم کند و نسل‌کشی هم‌خانمانان ارمنی ، و دیگر اقلیت‌های ساکن قلمرو عثمانی را به عنوان جنایت علیه بشریت ، به رسمیت بشناسد.

پاینده ایران
چهارم اردیبهشت ۱۴۰۲ ( برابر با ۲۴ آوریل ۲۰۲۲ )
دفتر مرکزی حزب پان‌ایرانیست
( هیات اجرایی/ هاج)

@iranchehr
بازگشت پیکر سرباز مدافع میهن، به کشور پس از ۳۹ سال


امروز ششم اردیبهشت ۱۴۰۲ گروهی از مردم تهران به استقبال پیکر پاک یکی از شهیدان آسوری ملت ایران، ژانی بت اوشانا که در ۳۹ سال پیش و در عملیات بدر در سال ۱۳۶۳ به شهادت رسیده بود و تاکنون مفقودالاثر بود، رفتند. برای خواندن مطلبی در این زمینه روی تصویر زیر کلیک کنید :

http://iranchehr.com/?p=13337
@iranchehr
شناخت «شاخابۀ پارس»، از لابه لای گزارش های یک سردار یونانی

دکتر علی علی بابایی درمنی در مقاله ای گزارش های آریان نیکومدی، سردار و تاریخنگار یونانی را بررسی کرده و آگاهی های جالبی دربارۀ دانش دریانوردی ایرانیان و پایداری های آنها در کرانه های خلیج فارس در برابر اسکندر و سپاهیان او به دست داده است. برای خواندن مقالۀ دکتر علی بابایی روی پیوند (لینک) زیر کلیک کنید :

http://iranchehr.com/?p=12306
@iranchehr
یک مقالۀ ارزشمند در بارۀ بازگشت حاکمیت ایران بر تنب بزرگ ، تنب کوچک و ابوموسی

دکتر محید تفرشی در این مقاله پیشینۀ حاکمیت ایران بر سه جزیرۀ بازپس گرفته شده در خلیج فارس را تدوین کرده است . برای خواندن مقاله روی پیوند (لینک) زیر کلیک کنید :

http://iranchehr.com/?p=10443
@iranchehr
شناخت خلیج فارس، در کتابی از دریادار بایندر

دریادار غلامعلی بایندر، فرماندۀ نیروی دریایی ایران در دوران نوسازی که شکل گیری نیروی دریایی ایران مدیون کوشش های او و همراهان اوست، از نخستین کسانی است که در قرن چهاردهم خورشیدی دربارۀ خلیج فارس پژوهش منتشر کرده است. برای خواندن خبر انتشار و دیگر آگاهی ها در بارۀ این کتاب روی پیوند (لینک) زیر کلیک کنید:

http://iranchehr.com/?p=10780
@iranchehr
۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲، روز کارگر بر کارگران ایران خجسته باد !
بازخوانی سفارش های بزرگ نگاهبان خلیج فارس به فرزندان ایران

در تاریخ معاصر خلیج فارس ، دریاسالار بایندر یکی از نام های بیادماندنی است . او فرمانده ی نیروی دریایی نوین ایران در دوران نوسازی و آغاز شاهنشاهی پهلوی است . دریاسالار بایندر در دوران کوتاه فرماندهی خود ، بارها ، کوشید تا دست استعمارگران انگلیسی را از پهنه ی خلیج فارس کوتاه کند ؛ و سرانجام نیز جان خود را در راه دفاع از حاکمیت ملی ایران بر خلیج فارس از دست داد . او در نیمه شب سوم شهریور 1320 در شبیخون نیروهای ارتش انگلستان در کرانه های خلیج فارس به شهادت رسید و خون خود را به پای درخت استقلال ایران ریخت .
برای خواندن وصیت نامه دریاسالار بایندر روی پیوند (لینک) زیر کلیک کنید :


http://iranchehr.com/?p=6402
@iranchehr
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
سخنرانی محمد بهمن‌بیگی، بنیان‌گذار آموزش و پرورش عشایری در ایران، در پاسداشت مقام معلم

روز معلم خجسته باد !

@iranchehr
آشنایی با یک کتاب از محمدرضا عاملی تهرانی

هجدهم اردیبهشت سالروز شهادت دکتر محمدرضا عاملی تهرانی ( آژیر) است . به همین مناسبت معرفی یک کتاب از نوشته های شعرگونه ی او در ستایش از ایران را برای آشنایی بیشتر ایرانیان با اندیشه های او ، در اینجا منتشر می کنیم .
برای خواندن معرفی این کتاب روی پیوند  زیر  کلیک  کنید :

https://iranchehr.com/?p=9109

@iranchehr
آغاز به کار نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
(۲۱ تا ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲)

در این نمایشگاه ناشران داخلی و خارجی شرکت دارند و در بخش های کتاب عمومی، کتاب درسی و کتاب کودک و نوجوان کتاب های خود را به فروش می رسانند .
نشر هزار کرمان و انتشارات سمرقند در این فروشگاه " پژوهش های ایرانی" در زمینه ی تاریخ و فرهنگ ایران را به فروش می رسانند.

نشانی غرفه : نمازگاه (مصلای) تهران- شبستان- راهروی ۱۱- غرفه ی ۳۴- انتشارات سمرقند و نشر هزار کرمان
دادرسی گذرا
در جامعه های پس از گذار

نوشته ی: محمدرضا  خوبروی پاک

بها :  ۸۵ هزار تومان
فروش با تخفیف در نمایشگاه کتاب: ۷۶ هزار تومان

🔴 بررسی کارنامه ی دادرسی های پس از گذار

نشانی غرفه در نمایشگاه کتاب: شبستان- راهروی ۱۱- غرفه ی ۳۴- انتشارات سمرقند

شماره تلفن غرفه، و تلگرام و واتساپ ناشر : ۰۹۱۲۷۳۳۴۲۶۶


@hazarekerman_ir
گوشه های پنهان توطئه برای تجزیه ی مهاباد

پژوهش : هوشنگ طالع - پیمان حریقی

بها : ۹۰۰۰۰ تومان
فروش با تخفیف در نمایشگاه : ۸۰۰۰۰ تومان

نشانی غرفه در نمایشگاه: شبستان - راهروی ۱۱- غرفه ی ۳۴

شماره تلفن غرفه ، تلگرام و واتساپ ناشر برای خرید تلفنی این کتاب : ۰۹۱۲۷۳۳۴۲۶۶

#تجزیه_طلبی_کردی #سیاست_توسعه_طلبانه_روسیه_در_ایران

#قاضی_محمد #قوام_السلطنه

@iranchehr
Forwarded from آذربایجان
4_5794101175125019593.mp4
155.7 MB
سمفونی خرمشهر
ساخته ی مجید انتظامی

سوم خرداد، سالروز آزادی خرمشهر

@iranchehr
یک بررسی خواندنی از وضعیت پیچیدۀ انتخابات ریاست جمهوری ترکیه

چندی پیش ، احسان هوشمند، پژوهشگر مسائل تیره های ایرانی در گفتگویی وضعیت پیچیدۀ انتخابات ریاست جمهوری ترکیه را بررسی کرد . جدا از این اینکه هوشمند پیش بینی کرد که اگر انتخابات به دور دوم بکشد، اردوغان پیروز خواهد شد، نشان دادن نقش عامل های گوناگون و تعیین کننده در رقابت سیاسی دو نامزد، کار مهمی بود که او در این گفتگو انجام داد. برای خواندن این گفتگو روی پیوند (لینک) زیر کلیک کنید :

http://iranchehr.com/?p=13389
@iranchehr
امید به بازسازی سرمایۀ اجتماعی، در یک دادرسی

احسان هوشمند، پژوهشگر و روزنامه نگار در یادداشتی نگرانی های جامعۀ مطبوعات از چگونگی برگزاری دادرسی الهۀ محمدی و نیلوفر حامدی، دو روزنامه نگار بازداشت شدۀ روزنامه های شرق و هم میهن را طرح کرده و از امیدهای خود به برگزاری یک دادرسی منصفانه سخن گفته است. برای خواندن مطلب هوشمند روی پیوند (لینک) زیر کلیک کنید :
http://iranchehr.com/?p=13399
@iranchehr
در یک نخ سیگار چه موادی وجود دارد؟ 🤔

▫️نیکوتین، ماده ضدحشره
▫️اسید استریک، وکس شمع
▫️آرسنیک، یک سم خطرناک
▫️ان اچ3، پاک کننده توالت
▫️متانول، سوخت موشک

و بیش از سه هزار ماده ی سمی و شیمیایی که بسیاری از آنها در اندازه ی میکروگرم هستند .

@MajalePezeshki
@iranchehr
🔸مراد ثقفی، صاحب امتیاز و مدیر مسئول #مجلهٔ_گفتگو، روز چهارشنبه ۳۱ خرداد در یک پست اینستاگرامی، از پایان انتشار این مجله خبر داد.

🔸این روزنامه‌نگار و پژوهشگر با انتشار عکسی از این مجله با عنوان «شمارهٔ آخر»، اعلام کرد که «گفتگو» با انتشار نودوششمین شماره،‌ پس از سی ‌سال به کار خود پایان داد.

🔸آقای ثقفی در پست اینستاگرامی خود هیچ توضیحی درباره دلایل تعطیلی این مجله که به صورت فصلنامه منتشر می‌شد ارائه نکرده و تنها از افرادی که در انتشار «گفتگو» با او همکاری داشته‌اند، تشکر کرده است.

🔸مجله «گفتگو» در سال ۱۳۷۲ توسط رضا ثقفی، پدر #مراد_ثقفی، تاسیس شد. این مجله از نشریات تاثیرگذار بر موضوعات سیاسی و اجتماعی ایران بود و نقش به‌سزایی در تبیین نظری مفاهیم مختلف در این حوزه داشت.

@iranchehr
2024/05/11 23:35:17
Back to Top
HTML Embed Code: