Telegram Web Link
🔹امروز شنبه ۱۲ خرداد باز پخش برنامه نردبان

🔹ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه
و
🔹ساعت ۲۴
🔺احمد قوی دل مهمان نردبان شد/ مروری بر بهترین مستند جشنواره سینما حقیقت و فجر در شبکه مستند

🔸جدیدترین قسمت از برنامه تلویزیونی «نردبان» سراغ مستند «قوی دل» رفته و با عوامل آن گفت‌وگو کرده است. این مستند روایتی از تلاشهای احمد قوی دل در ماجرای ورود خون‌های آلوده در دهه هفتاد به کشور است.

🔸یکصد و نودمین برنامه تلویزیونی «نردبان» امروز جمعه ۱۱ خرداد ماه ساعت ۱۷ با نقد و بررسی مستند «قوی دل» روی آنتن شبکه مستند سیما می‌رود.

بخش اصلی این قسمت از نردبان، اختصاص به بررسی مستند «قوی دل» داشته و علی فراهانی صدر کارگردان آن در گفتگو با مجری برنامه، حامد شکیبانیا درباره فرم و تولید این مستند و تجربیات خود از ساخت آن می‌گوید.

این فیلم مستند در جشنواره مستند «سینماحقیقت» موفق به کسب جایزه ویژه هیات داوران، جایزه ویژه شهید آوینی، جایزه ویژه تماشاگران و جایزه دبیر جشنواره به شخصیت مستند شد. این اثر توانست سیمرغ بلورین چهل و دوم جشنواره فیلم فجر را از آن خود  کند.

#مرکز_گسترش_سینمای_مستند
#قوی‌دل
#نردبان

@defcir
ساعت کار ادارات از ۱۵ خرداد، ۶ صبح تا ۱۳ است

✅️ علی‌اکبر محرابیان وزیر نیرو با اشاره به صعودی شدن روند مصرف برق کشور گفت:

⭕️ بر اساس مصوبه هیئت دولت از ۱۵ خرداد ماه ساعت کار ادارات از ۶ صبح تا ۱۳ خواهد بود و از این طریق مدیریت مصرف صورت می‌گیرد، البته در کنار آن باید در مصارف سرمایشی نیز ملاحظات صورت گیرد و دمای محیط روی دمای آسایش یعنی ۲۴ درجه تنظیم شود.

@fdmag
با سلام و احترام
اگر تمایل دارید این برنامه را تماشا می توانید در این لینک ببینید
https://telewebion.com/episode/0xd4aa2c7
🔺احمد قوی دل مهمان نردبان شد/ مروری بر بهترین مستند جشنواره سینما حقیقت و فجر در شبکه مستند

🔸جدیدترین قسمت از برنامه تلویزیونی «نردبان» سراغ مستند «قوی دل» رفته و با عوامل آن گفت‌وگو کرده است. این مستند روایتی از تلاشهای احمد قوی دل در ماجرای ورود خون‌های آلوده در دهه هفتاد به کشور است.

🔸یکصد و نودمین برنامه تلویزیونی «نردبان» امروز جمعه ۱۱ خرداد ماه ساعت ۱۷ با نقد و بررسی مستند «قوی دل» روی آنتن شبکه مستند سیما می‌رود.

بخش اصلی این قسمت از نردبان، اختصاص به بررسی مستند «قوی دل» داشته و علی فراهانی صدر کارگردان آن در گفتگو با مجری برنامه، حامد شکیبانیا درباره فرم و تولید این مستند و تجربیات خود از ساخت آن می‌گوید.

این فیلم مستند در جشنواره مستند «سینماحقیقت» موفق به کسب جایزه ویژه هیات داوران، جایزه ویژه شهید آوینی، جایزه ویژه تماشاگران و جایزه دبیر جشنواره به شخصیت مستند شد. این اثر توانست سیمرغ بلورین چهل و دوم جشنواره فیلم فجر را از آن کند.
#مرکز_گسترش_سینمای_مستند
#قوی‌دل
باز نشر:
احمد قویدل
رئیس انجمن مطالعات کبدی ایران مطرح کرد
اقدامات ایران در جهت کنترل هپاتیت‌های ویروسی

به گزارش ایسنا، دکتر سید موید علویان - فوق تخصص گوارش و رئیس انجمن علمی مطالعات بیماری‌های کبدی ایران درباره وضعیت ابتلا به هپاتیت در ایران، گفت: در ارتباط با بیماری‌های کبدی ابتدا باید اشاره‌ای داشته باشم به هپاتیت‌های ویروسی که در این حوزه سال‌ها شبکه هپاتیت در کشور فعالیت داشت و ارتباط بین مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی، وزارت بهداشت، بیمه‌ها و انجمن‌های مردم نهاد فعال در این حوزه همیشه قوی بود و این منجر به کاهش بار جدی بیماری هپاتیت B و C در کشور شد.

وی افزود: بار هپاتیت B در نتیجه بیماری‌یابی فعال، واکسیناسیون نوزادان، واکسیناسیون افراد پرخطر و پیشگیری‌هایی که در مادران باردار، افراد پرخطر و مادران باردار HIV مثبت اتفاق افتاد، چشمگیر بود و کاهش بار این بیماری را در ایران شاهد بودیم و هستیم. در مورد هپاتیت C هم خوشبختانه تلاش‌های جدی شرکای متعدد دانشگاهی و علمی منجر به این شد که ما امروزه شاهد حذف هپاتیت C در بیماران هموفیلی، تالاسمی و دیالیزی هستیم؛ اما هپاتیت C همچنان در افراد پرخطر مثلا زندانیان و معتادان تزریقی وجود دارد و یکی از اولویت‌های انجمن مطالعات کبدی توجه به این گروه پرخطر خواهد بود.

علویان درباره سایر بیماری‌های کبدی در کشور نیز گفت: در زمینه بیماری‌های دیگر کبدی عمدتاً بیماری‌های خودایمنی کبد هستند که متاسفانه در حال حاضر برای آن‌ها دستورالعمل و گایدلاینی که مثل هپاتیت‌های ویروسی باشد و در کشور اجرایی شده باشد، وجود ندارد و مطالعات و پژوهش‌ها هم در این زمینه به صورت پراکنده صورت می‌گیرد و کار منسجمی انجام نمی‌شود. ما با توجه به اهداف و وظایف‌مان تلاش می‌کنیم ان‌شاءالله با ایجاد یک ارتباط بین بخش‌های مختلف مرتبط با بیماری‌های خودایمنی کبد بتوانیم در این زمینه هم در زمینه آموزش و همچنین در حوزه پژوهش و در درمان نقش‌آفرینی بیشتری داشته باشیم.

وی درباره کبد چرب و وضعیت این بیماری در ایران نیز گفت: موضوع کبد چرب هم از مباحث مهمی است که همراه با سندرم متابولیک و افزایش بار بیماری‌های کبدی نیاز به توجه جدی در این زمینه است و در این زمینه هم گروه‌های مطالعاتی کبدی تشکیل شده است.

علویان همچنین از برگزاری برگزاری سه کنگره بزرگ حوزه گوارش و کبد و هپاتیت و اندوسکوپی‌های گوارشی در تهران در پایان خردادماه خبر داد و گفت: یکی از موضوعات مورد توجه ما در این کنگره ریشه‌یابی علل افزایش بار بیماری کبد چرب است که باید در این زمینه تلاش بیشتری صورت گیرد. برگزاری کنگره‌های علمی از جمله دهمین کنگره هپاتیت تهران نیز در همین راستا است. قابل ذکر است که دهمین همایش بین المللی هپاتیت ایران(THC10) و دومین کنفرانس علمی آندوسکوپی‌های پیشرفته دستگاه گوارش و سومین همایش جامع گوارش و کبد در تاریخ ۲۹ خرداد لغایت ۱ تیرماه سال‌جاری در مرکز همایش‌های بین‌المللی رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران در ۳ سالن موازی همزمان برگزار می‌شود.
🆔https://www.tg-me.com/hemophiliatehran
Forwarded from شبکه کمک
تصمیم مهم هفتاد و هفتمین مجمع جهانی بهداشت در پساکرونا

در یک تحول تاریخی، مجمع جهانی بهداشت، اجلاس سالانه 194 کشور عضو سازمان بهداشت جهانی، در اول ژوئن ۲۰۲۴ بر روی بسته ای از اصلاحات اساسی در مقررات بین المللی بهداشت (2005) (IHR) به توافق رسید مجمع جهانی بهداشت مصوب نمود که اصلاحات اساسی در رابطه با این  دستورالعمل به عمل آید.
دستور العمل اصلاح شده ای در این رابطه در حال تدوین  و تا یک سال آینده جایگزین می. شود.
این اقدامات حیاتی به منظور اطمینان از وجود سیستم‌های جامع و قوی در همه کشورها انجام شده است تا از سلامت و ایمنی همه مردم در همه جا در برابر خطر شیوع و بیماری‌های همه‌گیر آینده محافظت شود.
این تصمیم‌ها نشان‌دهنده گام مهمی است که کشورهای جهان به‌همراه یکدیگر برداشته اند تا بر اساس درس‌های آموخته‌شده از چندین وضعیت اضطراری بهداشتی جهانی، از جمله همه‌گیری کووید-19، دستورالعمل جدیدی را جایگزین نمایند.
این بسته اصلاحی مقررات بهداشت جهانی ، آمادگی جهانی را برای نظارت و پاسخ به شرایط اضطراری از جمله بیماری های همه گیر را تقویت می کند.
❇️ روابط عمومی شبکه کمک
🆔 https://www.tg-me.com/KomakNetwork
▪️اولین جلسه هیات مدیره پس از درگذشت شادروان عباس برنجی نایب رئیس ارزشمند هیات مدیره در تاریخ سوم خرداد ۱۴۰۳ برگزار شد. در ابتدای این جلسه یاد و خاطره شادروان عباس برنجی گرامی داشته شد.
▪️اعضای هیات مدیره ضمن ابراز تاسف عمیق از این واقعه و تسلیت مجدد به خانواده ارجمند ایشان و جامعه هموفیلی کشور برای آن تازه درگذشته در درگاه پروردگار یکتا آرزوی رحمت نمودند.
🔹ریاست هیات مدیره جناب آقای افشار بر  اساس اساسنامه کانون جناب آقای افشین عبدالهی عضو علی البدل هیات مدیره ایشان را به جلسه دعوت نموده بودند.
🔹ایشان نیز ضمن گرامی داشت یاد شادروان عباس برنجی عضویت اصلی در هیات مدیره را پذیرفتند.
انتخاب نایب رئیس اول هیات مدیره در دستور جلسه قرار گرفت و از بین دو کاندیدای این سمت آقای سید ابوالفضل آکوچکیان به عنوان نایب رئیس اول هیات مدیره با اکثریت آراء انتخاب شدند.
بقیه سمت های هیات مدیره شامل ریاست هیات مدیره،خزانه دار،  نایب رئیس دوم، مدیر عامل، و دبیر هیات مدیره  با نظر موافق آقای افشین عبدالهی در سمت خود ابقاء شدند.

❇️ روابط عمومی کانون هموفیلی ایران
🆔 https://www.tg-me.com/hemophiliatehran
انتقاد شدید نماینده رشت از عین‌اللهی/کوچکی‌نژاد: وزیر بهداشت بی‌عرضه است!

🔹فانا: نماینده مردم رشت و خمام در مجلس در گفت‌وگو با "گیل خبر" با انتقاد شدید از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به گیلان گفت: به نظر بنده، آقای وزیر بی‌عرضه است و از پاسخگویی به مردم و نمایندگان مردم فراری است

🔹جبار کوچکی‌نژاد افزود: زیرساخت‌های درمانی در گیلان ضعیف است و متاسفانه کار اساسی شکل نمی‌گیرد و امروز هم دیدیم که وزیر بهداشت آمد و رفت و کار اثرگذاری انجام نشد. به نظر بنده، وزیر بهداشت بی‌عرضه است. ما انتظار داشتیم که ایشان نشستی با نمایندگان گیلان داشته باشد و راهکارهای تسریع در انجام پروژه‌های بخش سلامت مورد بررسی قرار بگیرد؛ موضوعاتی همچون بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی لاکان، بیمارستان پورسینا، بیمارستان ۸۰۰ تختخوابی و مراکز بهداشتی باید مورد بحث قرار می‌گرفت اما وزیر از مشکلات فراری است و حاضر نشد به حرف نمایندگان مردم گوش دهد و این توهین به نمایندگان است.
باز نشر:
🆔https://www.tg-me.com/hemophiliatehran
نامه ای به رییس جمهور آینده: در باب مسئله سالمندی

زینب نصیری-مددکار اجتماعی و مدیرکل سابق سلامت شهرداری تهران

🔸
در این روزهای باقی‌مانده تا انتخابات زود‌هنگام ریاست‌جمهوری، با امید به آنکه شاهد انتخاباتی آزاد، معنادار و رقابتی باشیم، قصد دارم روزانه در باب یکی از مسائل اجتماعی ایران، نامه‌ای به رئیس‌جمهور آینده بنویسم. باور دارم اگر رئیس‌جمهور از مسیر رقابت انتخاباتی بر مسند خدمت به مردم قرار گیرد، این سخنان را خواهد شنید. پس با امید به سیاست‌گذاری درست برای فردای ایران، خواهم نوشت...

🔹آقا یا خانم رئیس‌جمهور
جامعه ایران در حال پیر‌شدن است. طبق آخرین سرشماری در سال 1395، بیش از ۱۰ درصد جمعیت ایران را سالمندان تشکیل می‌دهند که پیش‌بینی می‌شود نسبت آن تا کمتر از 20 سال آینده به حدود 25 درصد برسد. یعنی از هر چهار ایرانی یک نفر سالمند! این در حالی است که با وجود شورای ملی سالمندی در ذیل سازمان بهزیستی کشور و عضویت اکثر دستگاه‌ها در این شورا، با نوعی بی‌دولتی در حوزه سالمندی مواجه هستیم.

🔸نسلی که با تولدش تعداد فیلم‌های سینمایی کودک افزایش یافت، با بزرگ‌شدنش تعداد مدرسه و میز و نیمکت به یکی از دغدغه‌های اصلی دولت تبدیل شد و وقتی به سن کنکور رسید، رقابت‌های کنکور به بالاترین حد خود رسید، همان نسلی است که در دهه اخیر با انواع مسائل بی‌کاری، مسکن و اجاره‌نشینی درگیر بوده و از هم‌اکنون نگران فردای خود است و خود را در آستانه انواع چالش‌های دوره سالمندی می‌بیند!

🔹خانم یا آقای رئیس‌جمهور
سالمندی امری اجتناب‌ناپذیر و بخشی از چرخه عمر همه ماست. برهه‌ای از زندگی که در شرایط حکمرانی خوب، می‌توانست یکی از بهترین و دوست‌داشتنی‌ترین دوره‌های زندگی تلقی شود، در شرایط ناسیاست‌گذاری با پیشوند «بحران» برساخت شده است و صرفا با تکرار بحران سالمندی، بر طبل ناکارآمدی و فقدان سیاست‌گذاری مؤثر کوبیده می‌شود! هرم جمعیتی بارها تحلیل می‌شود، اما دست‌فرمان‌ها نشان می‌دهد قرار است دوباره و صدباره غافلگیر شویم. به دلیل فقدان سیاست‌های کارآمد در حوزه سالمندی، امروز در کنار نبود برنامه‌های رفاهی و مراقبت اجتماعی مؤثر، شاهد نقش سن به‌عنوان یکی از مهم‌ترین ریشه‌های تبعیض و پیش‌داوری هستیم.

🔸رویکردهایی که به جای تقویت سالمندی فعال، افراد را به سمت کاهش نقش و منزلت‌شان و ابتلا به انواع بیماری‌ها سوق می‌دهد. شرایطی که نه‌تنها به تبعیض سنی علیه سالخوردگان در محیط خانواده، کار و جامعه دامن می‌زند، بلکه هر روز آنها را تنهاتر می‌کند. سیاست‌هایی که با وجود تأکید کلامی بر خانواده‌محوری، کمترین میزان حمایت را از نهاد خانواده داشته و در شرایط فقدان یک نظام کارآمد رفاه اجتماعی، موجب تشدید انواع سالمندآزاری اقتصادی، اجتماعی، سیاستی، روانی و جسمی شده است.

🔹آقا یا خانم رئیس‌جمهور
سخن کوتاه کنم و در پایان مهم‌ترین اقداماتی را که معتقدم در برنامه‌های شما می‌بایست به‌جدیت مدنظر قرار گیرد و برای حرکت در مسیر تحقق آنها با مردم میثاق ببندید، ارائه خواهم کرد؛

1- ایجاد وزارت سالمندی: حل مسئله سالمندی نیازمند اختصاص منابع مالی و انسانی، یکپارچه‌سازی ساختارهای پراکنده و ایجاد ساختاری کارآمد در این حوزه است.
2- آمایش جمعیت سالمندان مبتنی بر تنوع و تکثر سبک زندگی در ایران و تفاوت در نظام مسائل
3- پیوستن به شبکه جوامع دوستدار سالمند: پایبندی به سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی مبتنی بر ارتقای شاخص‌های مرتبط با دسترس‌پذیری و مناسب‌سازی فضاهای شهری، حمل‌ونقل، مسکن، ارتباطات و اطلاعات، اشتغال، خدمات بهداشتی، حمایت و مشارکت اجتماعی
4- تعهد و اقدام در چارچوب سیاست‌های مراقبت اجتماعی در قالب برنامه‌های حامی رفاه خانواده و مراقبت از مراقبت‌کنندگان سالمندان در درون شبکه‌های خانوادگی و اجتماعی
5- حمایت از راه‌اندازی مراکز مراقبت روزانه در مقابل مراکز مراقبتی دائم: با وجود پشتوانه قانونی از این مراکز، به دلیل بالابودن ارزش زمین در ایران و فقدان سیاست‌های ترویجی، هم‌اکنون این مراکز انگشت‌شمار هستند.
6- حمایت از شبکه‌های اجتماعی سالمندان در راستای توانمندسازی و باور به ظرفیت‌های فکری، دانشی و اجرائی سالمندان
7- حمایت از تأسیس و گسترش دانشگاه‌های نسل سوم
8- سیاست‌گذاری پویا و کارآمد در سلامت سالمندی و پیشگیری از بیماری‌های دوره سالمندی
9- اصلاح سیاست‌های اقتصادی و رفاهی در راستای «سالمندی خوب و فعال» در مقابل سیاست‌های کاهنده استقلال و توانمندی سالمندان
10- پرکردن شکاف معیشتی مستمری‌بگیران و بازنشستگان
11- ایجاد صندوق ملی سالمندی و سیاست‌گذاری در راستای تأمین منابع مورد نیاز در سال‌های آتی.

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-933439
♦️♦️♦️توصیه بسیار مهم ♦️♦️♦️
بیماران ارجمند هموفیلی
با سلام  و احترام
طبق توصیه خانم دکتر بهنوا بیماران عزیزی که مبتلا به بیماری هپاتیت سی بوده و درمان کرده اند و همچنین  بیمارانی که سیروز کبدی دارند درصورتیکه علائم زیر در آنها مشاهده می شود. 
🔺درد شکم
🔺 تغییرنحوه اجابت مزاج
🔺 سوزش سردل وخونریزی از مقعد 
  این علامتها مربوط به دستگاه گوارش هستند و بیماران. باید جهت بررسی به متخصص گوارش مراجعه  نمایند.

🔹با عرض پوزش از دقیق نبودن انعکاس نظر سرکار خانم دکتر بهنوا
2024/06/11 06:44:35
Back to Top
HTML Embed Code: