🔵 نتیجه چانه‌زنی‌ و رد و بدل شدن پیام بین ایران و آمریکا؛ امتیاز یا انتقام؟

🔸 برخی رسانه‌ها دیروز مدعی شدند ایران از طریق عمان به ایالات متحده اطلاع داده است که جمهوری اسلامی قصد دارد مستقیماً به اسرائیل حمله کند، مگر اینکه ایالات متحده آتش بس دائمی فوری در غزه و عدم تهاجم زمینی به رفح را تضمین کند.

🔸 در شرایطی که بسیاری تا حد زیادی مطمئنند که ایران دست به اقدامی نخواهد زد که واکنش آمریکا را به دنبال داشته باشد و از سوی دیگر انجام عملیاتی تحت عنوان انتقام ناگزیر خواهد بود، خیلی‌ها هم منتظرند ببینند آیا تهران خواهد توانست امتیازی از واشنگتن بگیرد؟ همچنین انتقام به شکلی خواهد بود که بازارهای داخلی را دوباره به هم نریزد و ایران در دام اسرائیلی‌ها برای توسعه و کشدار کردن جنگ نیافتد یا اینکه روال تحولات به سود صهیونیست‌ها عوض خواهد شد؟

گزارش در:

https://iranmaeman.ir/20432

🆔 @IRANMAEMAN
🔵 ماکت جنگ جهانی؛ اولین برخورد مستقیم با اسرائیل بعد از انقلاب

🔸 در میانه واکنش‌های گسترده و بسیار متنوع درباره عملیات موشکی-پهپادی ایران؛ از احضار قضایی برخی فعالان رسانه‌ای به اتهام برهم زدن امنیت روانی جامعه تا جشن و پایکوبی به مناسبت این حمله در برخی خیابان‌ها، نحوه واکنش اسرائیل به اقدام ایران موضوعی بود که بسیاری به آن چشم دوخته بودند؛ واکنشی که از دید بسیاری از ناظران به دلیل اصرار متحدان غربی اسرائیل، شاید به سرعت صورت نگیرد.

🔸 در این زمینه برخی تحلیلگران به خصوص در رسانه‌های خارجی مدعی شده‌اند ممکن است تاسیسات نظامی و هسته‌ای ایران و مواضع متحدان منطقه‌ای تهران در روزهای آینده هدف یورش‌های تلافی‌جویانه قرار گیرد یا اینکه تل آویو از عوامل خود برای خرابکاری در شهرهای ایران بهره بگیرد.

🔸 از سوی دیگر کشورهایی که خواسته یا ناخواسته در این منازعه درگیر شدند، تصویری از ماکت یک جنگ جهانی را پس از حدود هفت دهه شکل دادند.

🔸 در برابر عملیات ایران و همراهی نیروهای محور مقاومت در یمن و نیز عراق و حملاتی که قبل از عملیات از جنوب لبنان، اسرائیل را هدف قرار داده بود رسانه‌ها خبر دادند به جز آمریکا، کشورهای بریتانیا، فرانسه و اردن هم در رهگیری پرتابه‌های ایران مشارکت داشته‌اند.

گزارش را اینجا بخوانید

🆔 @IRANMAEMAN
🔵 ملاحظات اسرائیل برای حمله به ایران

🔸 با وجود همه سناریوهای طرح شده درباره واکنش اسرائیل به حمله ایران و با وجود اینکه بسیاری از ناظران می‌گویند نتانیاهو از تشدید تنش و وضعیت پینگ پونگی زد و خورد با ایران استقبال خواهد کرد اما نمی‌توان منکر هزینه‌های عملیات جدید ایران برای رهبران رژیم صهیونیستی شد؛ عملیاتی که ممکن است این بار با رونمایی از نسل جدیدتری از موشک‌های ایرانی همراه شود و از یک مانور قدرت فراتر رود.

🔸 بروز درگیری‌های نظامی خواه ناخواه منجر به ایجاد انسجام در ایران خواهد شد همچنان که بسیاری از سیاسیونِ برکنار از قدرت از عملیات نظامی علیه اسرائیل حمایت کردند. این در حالی است که به دنبال افزایش فشارهای معیشتی، آشکار شدن پرونده‌های فساد و ماجراهایی مانند زمین‌خواری منطقه ازگل، همچنین برخوردهای ایجاد شده بر سر حجاب و … دوقطبی و شکاف‌های متعددی در ماه‌های اخیر ظاهر شد که مواردی از این دست زیر گرد و غبار درگیری‌های نظامی پنهان خواهد شد.

گزارش را اینجا بخوانید

https://iranmaeman.ir/20442

🆔 @IRANMAEMAN
🔵 پنجشنبه سرِ کار نرویم یا شنبه؟

🔸 هماهنگ‌شدن با الگوی جهانی، افزایش زمان برای فرایندهای تجاری و مبادلات با بازارهای جهانی و منطقه‌ای، افزایش زمان برای مراودات بانکی و گمرکی، توسعه اقتصاد گردشگری، بین‌المللی‌شدن بازارها ازجمله بازار سرمایه و بورس، کاهش هزینه‌های مبادله و زیان اقتصادی تعطیلات، مبادله‌پذیر کردن بیشتر خدمات، کاهش انزوای بین‌المللی افزایش بهره‌وری و فراهم‌سازی زمینه‌های پیشرفت، افزایش روزهای کاری مشترک با دنیا و انتقال پیام «اراده ایران برای توسعه همکاری‌های بین‌المللی» به جهان مهم‌ترین دلایل طرفداران تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه‌اند.

🔸 در مقابل، موافقان تعطیلی روز پنج‌شنبه نیز دلایلی دارند: ‌ارتباط نداشتن طیف گسترده‌ای از دستگاه‌های اداری با تعاملات بین‌المللی، مشکل اضافه‌شدن تقویم میلادی در مناسبت‌های مختلف مذهبی، ملی و جهانی، مناسکی و فرهنگی‌بودن روز پنج شنبه، منع شرعی مشابهت با یهود در فرض تعطیلی روز شنبه، داشتن آثار منفی مالی برای دولت، داشتن آثار منفی مالی برای واحدهای تولیدی، افزایش روزهای بین‌التعطیلی و ...

گزارش در:

https://iranmaeman.ir/20446

🆔 @iranmaeman
🔵 پرواز ریزپرنده‌ها روی پازل منازعات خاورمیانه

🔸 بعد از وقایع بامداد جمعه بود که وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد دخالتی در حمله به ایران نداشته است؛ بازیگری که ساعاتی قبل از برخاستن ریزپرنده‌ها در اصفهان، باز هم تمام قد پشت اسرائیل قرار گرفت تا در شورای امنیت پذیرش فلسطین به عنو عضو عادی سازمان ملل باز هم به نتیجه‌ای نرسد.

🔸 از دید طیفی از ناظران با وجود اعلام فشار دولت دموکرات آمریکا بر کابینه افراطی نتانیاهو مبنی بر تمرکز روی گزینه‌های آتش بس و خودداری از اقداماتی مانند ورود به گذرگاه رفح، ماجراجویی‌های تل آویو در کشاندن ایران به سمت جنگ و به بار آمدن بیش از ۳۴ هزار کشته در غزه را نمی توان جدا از راهبردهای جدید واشنگتن برای فیصله مساله ایران و رهایی از قید و بندهای خاورمیانه‌ای به منظور حضور با تمام قوا در ابرمنازعه چینی- آمریکایی دانست.

گزارش کامل را اینجا بخوانید

🆔 @IRANMAEMAN
🔵 دین و ملی‌گرایی در ایران و اسرائیل

🔸 ملی‌گرایی در ایران بیشتر ملی‌گرایی مدنی (در مقابل ملی‌گرایی ایدئولوژیک) بوده است. اگر نیک نگریسته شود ایرانی‌ها در این مورد کوتاهی‌های بسیاری داشته‌اند از جمله بسیاری از دانشمندان ایرانی و آثارشان هنوز چندان شناخته شده نیستند و طی دهه‌های اخیر بسیاری از آثار تاریخی و باستانی به مخروبه تبدیل شده یا از بین رفته‌اند و سنت‌های ارزشمند قدیمی ایرانی، رنگ باخته‌اند.

🔸 ملی‌گرایی مدنی عبارت است از مجموعه‌ای از تفکرات، نگرش‌ها و گرایش‌های همدلانه فراگیر ملی نسبت به ملیت ایرانی، زبان و ادبیات فارسی، فرهنگ و تمدن ایرانی و مفاخر ایران باستان که مجموع این‌ها منبعی برای اتحاد و انسجام ملی، فداکاری در راه میهن و رشد و پیشرفت کشور است.

🔸 دین در اسرائیل با چالش‌هایی از طرف جناح چپ، هم یهودی و هم اعراب و هم دُروزی، روبرو است که به طور کلی، ملی‌گرایی سکولار را ترجیح می‌دهند؛ ملی‌گرایی که هرگونه ارتباط با دین یهود را قطع کند اما دست راستی‌ها خواهان ملی‌گرایی دینی هستند.

متن کامل را اینجا بخوانید

https://iranmaeman.ir/20458

🆔 @iranmaeman
🔵 مقصر سیلاب‌های جنوبی؛ دولت، همسایه جنوبی یا تغییر اقلیم؟

🔸 این روزها در شبکه‌های اجتماعی تصاویر سیل در امارات به خصوص شهر دوبی بسیار پربازدید است؛ شاید بسیار پربازدیدتر از تصاویر مربوط به استان‌های جنوبی خودمان به خصوص سیستان و بلوچستان. به گفته نماینده چابهار در سیلاب‌های اخیر این استان ۱۰ نفر جان باخته‌اند و راه‌های روستایی در برخی نقاط تا ۷۰ درصد تخریب شده است.

🔸 البته این اوضاع منحصر به سیستان نیست و رسانه‌ها از درگیری شهرهای هشت استان با تبعات بارندگی خبر داده‌اند از جمله ایسنا سی‌ام فروردین‌ماه از مرگ چهار نفر بر اثر شدت بارندگی در هرمزگان خبر داد.

🔸 همجواری این بارش‌ها با بارندگی‌های سیل‌آسای امارات و عمان باعث شده برخی انگشت اتهام را به سمت اماراتی‌ها نشانه بگیرند که شدید‌ترین بارندگی خود را از رکورد سال ۱۹۴۹ تجربه کرد‌ه است و عنوان دارند برنامه باورسازی ابرها برای رفع خشکسالی باعث مصائب استان‌های جنوبی ایران شده است مانند شایعاتی که اواسط سال ۹۳ مطرح شد که بارورسازی ابر در ایران منجر به راه افتادن سیل در افغانستان شده است.

گزارش در:

https://iranmaeman.ir/20462

🆔 @iranmaeman
🔵 از بی‌سفری خانوارها تا بیکاری زنان؛ نگاهی به آمار و ارقام این روزها درباره وضعیت اقتصادی مردم

🔸 گزارش‌های اخیر مرکز پژوهش‌های مجلس درباره اوضاع معیشتی خانوارهای ایرانی و سفر رفتنشان مورد توجه بسیاری از رسانه‌ها قرار گرفته است: «در سال ۱۴۰۰، از جامعه ۲۶ میلیون و ۳۰۲ هزار نفری خانوار کشور، حدود ۷۰ درصد از آنان سفر نرفته و تنها هفت میلیون و ۷۸۸ هزار خانوار در این سال به سفر رفته‌اند.»

🔸 اشاره به وضعیت سفر رفتنِ خانوارهای ایرانی از دید بسیاری، متر و معیاری معتبر برای سنجش وضعیت معیشتی مردم نیست؛ نظیر معیارهایی مانند «خط فقر» که برای بسیاری شاخصی اصلی جهت سنجش توان اقتصادی خانوارها است.

🔸 در این زمینه، روزنامه «اعتماد» با استناد به داده‌های مرکز پژوهش‌های مجلس نوشته «طی دو سال ۸ میلیون نفر به جمعیت فقرا اضافه شده است.»

🔸 گزارش‌های آماری درباره اوضاع معیشتی مردم بر مبنای شاخص‌های گوناگون و مقایسه‌هایی چون میزان افزایش قیمت خودرو، ارز و طلا در سه ساله نخست دولت‌های اول رئیسی و روحانی، همراه شده با آمار مکرر درباره تورم اقلام اساسی مورد نیاز مردم.

گزارش در:

https://iranmaeman.ir/20469

🆔 @iranmaeman
🔵 اگر مدام عکس پروفایل چک می‌کنیم، اگر برای پارکینگ وسواس داریم...

🔸 اگر می‌بینید چیزهای جزئی زیادی اذیت‌تان می‌کنند و شما را به واکنش وا می‌دارند وقتش رسیده یک نگاهی به لیست هدف‌های زندگی‌تان بیاندازید. به احتمال زیاد خبر چندانی توی زندگی‌تان نیست. برای همین سعی می‌کنید مچ‌گیری کنید یا مدام خط قرمز‌های بیشتری برای آدم‌ها بیابید.

🔸 پختگی زمانی حاصل می‌شود که بدانیم وقت و انرژی محدودی داریم و ضروری است لیست باید‌ها و نگرانی‌هایمان را بسیار گزینشی‌تر انتخاب کنیم. ما تا ابد زنده نیستیم و مشکلات جهان هم تمامی ندارند. پختگی یعنی درک کنیم چیزهای کمی هستند که واقعا می‌توانیم کنترل کنیم و اصلا ارزش دارند تا درباره‌شان دغدغه داشته باشیم.

🔸 یاد می‌گیریم اشکالی ندارد اگر همه‌ی آدم‌ها مطابق معیارهای ما رفتار نمی‌کنند و این مساله دیگر اذیت‌مان نمی‌کند. ما از همسایه‌ها می‌خواهیم که به حقوق‌مان احترام بگذارند، اما دیگر توی راهرو کشیک نمی‌دهیم که مچ کسی را بگیریم و آشفته نمی‌شویم اگر جواب سلام‌مان را سرد می‌دهند...

متن کامل را اینجا بخوانید

🆔 @iranmaeman
🔵 دو پرسش اساسی درباره برخورد با بی‌حجابی

🔸 درباره متن و حاشیه‌های برخورد با بی‌حجاب‌ها دو پرسش اساسی مطرح است که نخستین آن به دلیل اصرار بر بازگشت «گشت ارشاد» باز می‌گردد و آن این که سیاستگذاران کشور که در راس تصمیم‌سازی برای برخورد با بی‌حجاب‌ها در کشور قرار دارند چه برآوردی از نتیجه اقدامات قبلی و مواجهه فیزیکی با پدیده بی‌حجابی دارند؛ اگر موفق بوده چرا اذعان می‌دارند که جامعه نیازمند پاکسازی از بی‌حجابی است و اگر دچار ناکامی شده چه دلیلی برای تکرار آن دقیقا به همان شیوه‌های پیشین دارند.

🔸 پرسش دوم این که اگر قرار است پروسه برخورد با بی‌حجابی با استدلال و بر مبنای مواجهه با یک اقدام غیرقانونی پیش برود چرا بعد از کش و قوس‌های فراوان هنوز لایحه حجاب و عفاف در میان اجزای مختلف قوه مقننه سرگردان است و علاوه بر آن سازوکارهای برخورد با بی‌حجابی و مسئولیت مستقیم آن در هاله‌ای از ابهام به سر می‌برد؟

متن کامل در:

https://iranmaeman.ir/20484

🆔 @IRANMAEMAN
🔵 ایران، مناقشات هسته‌ای و موقعیت «درآستانگی»

🔸 در روزهای گذشته و پس از طرح مباحثی در مورد امکان کشیده شدن دامنه مناقشات و درگیری‌های تهران و تل آویو به رویارویی هسته‌ای، یکی از نمایندگان مجلس سخنان جنجالی و تعجب‌برانگیزی درباره امکان دستیابی ایران به بمب اتمی به زبان آورد.

🔸 این اظهارات همزمان شده با ادعاهای مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که ایران هفته‌ها و نه ماه‌ها با داشتن اورانیوم غنی‌شده کافی برای تولید بمب هسته‌ای فاصله‌ دارد. البته این به آن معنا نیست که ایران در این مدت زمان به سلاح هسته‌ای دست خواهد یافت.

🔸 در این فضا بسیاری می‌گویند با توجه به فتوای حرمت کاربرد تسلیحات هسته‌ای، بهترین آرایش راهبردی نمایش کمترین میزان فاصله با هسته‌ای شدن یا به عبارتی موقعیت «در آستانگی» است که با وجود هزینه‌های دیپلماتیک و از آن مهم‌ترین فشار تحریم‌های شدید اقتصادی از سوی غرب، نقش غیرقابل انکاری در ایجاد «بازدارندگی نظامی» مقابل بازیگرانی مانند اسرائیل و ناتو خواهد داشت.

گزارش را اینجا بخوانید

https://iranmaeman.ir/20490

🆔 @IRANMAEMAN
🔵 سرنخ کنکور لعنتی به کجا می‌رسد؟

🔸 آمار داوطلبان کنکور سال جاری نشان می‌دهد از مجموع یک میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۱۸ داوطلب که در نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ ثبت‌نام کرده‌اند تنها ۳۷ درصد مرد هستند. عدم اقبال پسران برای ورود به دانشگاه به دلیل نگرانی از اشتغال بعد از فارغ‌التحصیلی موجب شده که بسیاری از آن‌ها آموختن مهارت و ایجاد کسب و کار را بر رفتن به دانشگاه ترجیح دهند.

🔸 سهمِ دانش‌آموزانی که در مدارس دولتی درس می‌خوانند، یعنی فرزندانِ اکثریتِ مطلق جامعه در برترین رتبه‌های کنکور بسیار اندک است. سهمِ ۸۵ درصد از دانش‌آموزانِ مدرسه‌های دولتی از رتبه‌های زیر ۳ هزار در کنکور ١۴٠١، تنها ۲.۵ درصد بوده است.

🔸 برآیند کنکور سراسری نوبت دی و تیر ١۴٠٢ نیز گویای این واقعیت نگران‌کننده است که تنها سه نفر از ۴٠ رتبه اول آزمون سراسری در مدارس دولتی و معمولی تحصیل کرده‌اند.

گزارش را اینجا بخوانید

🆔 @iranmaeman
🔵 نخود سیاهی به نام خودرو کارکرده وارداتی

🔸 در کوران گرانیِ روز به روز خودروهای ساخت داخل و دور و دورتر شدن این تولیدات از دسترس مردم -همان طور که چند روز پیش به خاطر افزایش قیمت ۲۰۰ میلیونی پژو پارس اشک شماری را درآورد- هنوز کورسوی امیدی برای واردات خودروهای دست دوم خارجی برای کاهش فشار ماشینی بر شانه مردم به چشم می‌خورد.

🔸 از دید بسیاری از کارشناس اقتصادی به خصوص بازار خودرو در حالی که واردات خودروهای نو به دلیل انحصار این بازار ناهمواری و موانع زیادی پیش رو دارد، روی واردات کارکرده‌ها نمی‌شود حساب کرد و این وعده راه به جایی نخواهد برد.

🔸 در حالی که بسیاری حتی رسانه‌های دولتی خودروسازها را به باد انتقاد و اعتراض می‌گیرند اما منافع نجومی و غیرقابل حساب و کتاب بازار خودرو و دنباله‌های آن از مافیای قطعه‌سازی گرفته تا وارد‌کننده‌های اجزاء خودرو و … پشت سیبل ایران خودرو و سایپا به کار خود مشغولند.

گزارش در:

https://iranmaeman.ir/20501

🆔 @iranmaeman
🔵 تب و تاب پای بلندترین کرسی بهارستان

🔸 هر چند هنوز تکلیف انتخابات دور دوم مجلس دوازدهم که ۲۱ اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد روشن نشده اما بازار گمانه‌زنی درباره ریاست آن داغ شده است.

🔸 انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ در ۲۰۸ حوزه انتخابیه سراسر کشور برگزار شد که انتخابات ۲۱ حوزه به مرحله دوم کشیده شد.

🔸 در حالی که یکی از خبرگزاری‌ها از قالیباف، متکی، ذوالنوری، آقاتهرانی، رسایی و حاجی‌بابایی به عنوان نامزدهای ریاست مجلس نام برده، رسانه‌ها از نشست‌های متعدد جمعی و فردی و چانه‌زنی‌های آشکار و پنهان برای تعیین تکلیف هیات رئیسه و وعده‌های مختلف نامزدهای بالقوه می‌نویسند.

🔸 اکنون این پرسش مطرح است که قالیباف برای حفظ قدرت چقدر حاضر به همراهی با طیف‌های اعضای جبهه پایداری است؟ البته برخی می‌گویند وی با وجود چهارم شدن در تهران در باغ سبز را همچنان به روی خود گشوده می‌بیند.

گزارش در:

https://iranmaeman.ir/20509

🆔 @IRANMAEMAN
🔵 «مست عشق» مست نمی‌کند!

🔸 فیلم مست عشق در نخستین روز نمایش عمومی خود یعنی چهارشنبه هفته گذشته بیش از پنجاه هزار بلیت فروخت تا رکوردشکنی کند. مجموع فروش این فیلم برای روز نخست، ۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان بوده است.

🔸 چند دلیل برای این استقبال خیره‌کننده وجود دارد؛ حواشی فیلم طی پنج سال اخیر، داستان برهه‌ای از زندگی مولانا و محبوبیت این شاعر نزد مردم ایران و البته حضور طیفی از مخاطبان سینما که منتظر تولید چنین آثاری بودند. البته این واقعیت غیر قابل انکار است که کثیری از تماشاگران ایرانی به شوق تماشای بازیگران ترکیه‌ای به دیدن مست عشق می‌روند.

🔸 از دید برخی منتقدان، احتمالا در روزهای آینده نه‌تنها این روند ادامه نخواهد داشت بلکه سیر نزولی استقبال مخاطبان را خواهیم دید، چون مخاطبی که بی‌صبرانه منتظر مهم‌ترین پروژه سال‌های اخیر سینمای ایران بوده، در اولین مواجهه‌اش با مست ‌عشق از این جهت غافلگیر می‌شود که آیا این همه آن‌ چیزی است که سال‌ها منتظرش بودند؟

ادامه در:

https://iranmaeman.ir/20514

🆔 @iranmaeman
🔵 با پول فساد دبش می‌شد چند پل ساخت؟

🔸 برای خیلی از والدین، سوار و پیاده شدن فرزندان‌شان از سرویس و اتوبوس‌های مدرسه پردلهره است اما اگر تنها نگاهی به وضعیت مدرسه رفتن برخی کودکان بیاندازید، فرای مخاطراتی است که بسیاری تصور می‌کنند.

🔸 راه رفتن روی طناب و استفاده از ابزارهایی مانند «گرگر» البته در مناطق محروم مورد عجیبی نیست. میانه فروردین ماه امسال بود که رسانه‌ها نوشتند یک کودک ۱۲ ساله در ماژین استان لرستان، از گرگر به رودخانه افتاده و جان خود را از دست داده است.

🔸 نگاهی به اخبارِ هر از چند گاه خبرگزاری‌ها حاکی از گستره عجیب پدیده «بی ‌پلی» در استان‌های مختلف کشور است.

🔸 در حالی که دانش‌آموزان روستاهای استان محرومی چون سیستان و بلوچستان برای رسیدن به کلاس درس از بین گاندو ها، رودخانه ها و جاده های خطرناک عبور می کنند، نماینده چابهار اظهار داشته اگر معادل ریالی اختلاس چای دبش صرف زیرساخت‌های نحیف استان سیستان و بلوچستان می‌شد، دیگر چیزی نمی‌خواستیم.

🔸 نگاهی به هزینه‌های ساخت پل روی رودخانه‌های متعدد و نه چندان عریض کشور زیر یکصد میلیارد تومان برآورد شده که در سازه‌های فلزی مورد نیاز برای بسیاری از روستاها به زیر ۱۰ میلیارد تومان می‌رسد.

متن کامل را اینجا بخوانید

https://iranmaeman.ir/20520

🆔 @iranmaeman
🔵 طرح تازه برای وصول مالیات؛ علیه سوداگران یا مصرف‌کنندگان؟

🔸 دستور کار تازه مجلس یازدهم در آخرین روزهای کارش با واکنش‌های متعددی روبرو شده است. به نوشته «کیهان» تصویب مالیات بر سوداگری در مجلس که شامل نیم درصد جمعیت کشور یا همان ثروتمندان می‌شود موجب شده که دلالان و اصلاح‌طلبان در برابر مردم صف‌آرایی کنند؛ تا جایی که وزیر ارتباطات دولت روحانی که تخصصی در اقتصاد ندارد کشور را تهدید کرده است!

🔸 به نوشته «سازندگی» مالیات بر عایدی سرمایه در اصل باید جلوی سفته‌بازی و سوداگری و دلالی و به ‌طور کلی سرمایه‌گذاری غیرمولد را بگیرد اما عملکرد نادرست دولت‌ها که باعث تشدید تورم شده باعث شده خودرو ۱۰۰ میلیون تومانی به ۵ میلیارد تومان برسد و اصولاً مالیات بر چنین دارایی اجحاف در حق مصرف‌کننده است. زیرا اگر تورم را سرقت محترمانه پول و دارایی مردم بدانیم که عملاً یک نوع مالیات است مالیات بر این ثروت، یعنی مالیات بر مالیات؟

گزارش در:

https://iranmaeman.ir/20536

🆔 @iranmaeman
🔵 وضعیت سالمندان در ۱۴۰۳ تغییر می‌کند؟

🔸 در سال ۲۰۱۰ تخمین زده شد که ۵۲۴ میلیون نفر یا ۸ درصد از جمعیت جهان را افراد سالمند ۶۵ سال به بالا تشکیل می‌دهند و انتظار می‌رود این رقم در سال ۲۰۵۰ میلادی تقریبا ۳ برابر شود و به حدود ۱.۵ میلیارد نفر یا ۱۶ درصد از جمعیت جهان برسد.

🔸 افزایش جمعیت سالمندی در کشورهای پیشرفته طی ۱۰۰ تا ۲۰۰ سال اتفاق افتاده است، در حالی که در کشورهایی مانند ایران، این مسیر در طول ۳۰ تا ۴۰ سال رخ می‌دهد.

🔸 مطابق گزارش سال ۲۰۲۱ پایگاه گلوبال اکونومی، ایران با ۷.۳۸ درصد جمعیت سالمند بالای ۶۵ سال در رده ۹۶ رده‌بندی کشورها از نظر میزان سالمندی قرار داشته و میانه جدول ۱۹۶ کشور ایستاده است.

🔸 رییس اداره سلامت سالمندان وزارت بهداشت هم اعلام داشته در حال حاضر ۸ میلیون سالمند در کشور داریم که در ۲۰ سال آینده به ۱۶ میلیون نفر می‌رسند. این در حالی است که شمار قابل توجهی از همین تعداد نیز سالمندی باکیفیتی را سپری نمی‌کنند.

ادامه در:

https://iranmaeman.ir/20542

🆔 @iranmaeman
🔵 پاتک به بی بی سی بعد از بازگشایی پرونده نیکا شاکرمی

🔸 در شرایطی که رسانه‌های فارسی‌زبان خارجی پر شده بود از اعلام حمایت از «توماج صالحی» رپر معارض جمهوری اسلامی که حکم اعدامش صادر شده و همزمان با بحث و جدل‌ها در انگلیس بر سر گنجاندن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در لیست گروه‌های تروریستی، « بی بی سی ورلد» مدعی شده به اسنادی دست یافته که تعرض جنسی به «نیکا شاکرمی» و قتل وی به دست نیروهای لباس شخصی وابسته به سپاه را تایید می‌کند.

🔸 نیکا شاکرمی نوجوانی ۱۷ ساله بود که در نخستین روزهای اعتراضات سال ۱۴۰۱ و اواخر تابستان آن سال مرگش خبرساز شد و روایت‌های رسمی می‌گویند وی دست به خودکشی زده است.

🔸 پیش از اقدام بی بی سی ورلد، گروه هکری موسوم به «عدالت علی» در اسفند ۱۴۰۲ مدعی دستیابی به اسنادی شده بود که می‌گفت پزشکی قانونی «علت فوت صدمات متعدد بدنی متعاقب اصابت جسم سخت» و «تجاوز یا برقراری رابطه جنسی خشن» را تایید کرده است.

ادامه در:

https://iranmaeman.ir/20547

🆔 @IRANMAEMAN
🔵 مسیحیت عجیب و غریبی که می‌خواهد یهودیان و مسلمانان را قربانی کند/ بنیادگرایی مذهبی؛ از غرب آسیا تا آمریکا

🔸 تمام فلسفه طرفداران کلیسای انجیلی برای به سیاست‌ورزی را می‌توان در تلاش برای فرارسیدن آخرالزمان و زمینه‌سازی برای بازگشت مسیح خلاصه کرد.

🔸 اونجلیست‌ها معتقدند زمانی که یهودیان کنترل کامل سرزمین مقدس را به دست بگیرند، دجال برای نابودی اسرائیل به پا خواهد خاست و مسیح برای نجات اسرائیل بازخواهد گشت و در نهایت صلح و پادشاهی خود را تثبیت خواهد کرد.

🔸 این گروه معتقدند برای دستیابی به صلح، منطقه باید به طرز خونباری خشونت و رنج را تجربه کند. از این رو این گروه با برداشت تحریف شده از انجیل یوحنا و با اعتقادات رادیکال هرگونه روند صلح را مختل کرده و با حمایت از شهرک سازی و تجاوز، خواهان ممانعت از بازگشت فلسطینی‌ها به سرزمینشان هستند.

🔸 شاید عملکرد این گروه منافع زیادی را نصیب رژیم صهیونیستی کند، ولی در واقع این گروه در بطن باورهای خود به استفاده ابزاری از یهودیان برای بازگشت مسیح معتقدند چون بر این باورند با رستاخیز مسیح، سرنوشت خوبی در انتظار یهودیان نخواهد بود؛ «در آن زمان بخش کمی از یهودیان به مسیحیت می‌گروند و بقیه کشته خواهند شد.»

گزارش کامل را اینجا بخوانید

🆔 @iranmaeman
2024/05/02 04:38:26
Back to Top
HTML Embed Code: